steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 13:29 Ο steofstratos: #81 22-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Bolet36: Αφού αναφέρεις το Edexcel προφανώς εννοείς για το FCE και το ECCE. Λοιπόν, πιστεύω ότι το Edexcel είναι εντελώς περιττό. Εγώ, έχω τα άλλα δύο, και μάλιστα το Cambridge με Α, και το Michigan με HP. Πιστεύω ότι το Cambridge είναι σε γενικές γραμμές δυσκολότερο και ευρύτερα αναγνωρίσιμο. Αν θέλεις όμως να σπουδάσεις ή να δουλέψεις στην Αμερική πάρε καλύτερα το Michigan. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι απαραίτητο να εννοεί lower. Tο edexcel διαθέτει 5 επίπεδα. Το 5 ειναι proficiency. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:13 Ο djimmakos: #82 23-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από papas: Εγω προσωπικα θα σου προτεινα να εδινες το michigan,γιατι το ακουστικο ειναι καλυτερο,εκτος του part 2 που ειναι ελεινοτατο,και δεν χρειαζεται να σημειωσεις τπτ στο gvr,αλλα να κυκλωνεις Click για ανάπτυξη... Τι είναι το part 2;;; Όταν έδωσα εγώ ήταν το πιο δύσκολο part όλου του πτυχίου. Οι απαντήσεις είναι σχεδόν ολόιδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:05 Ο teol20 έγραψε: #83 23-04-08 22:05 Πάντως γενικά η προφορά των Αμερικανών είναι αρκετα δυσνόητη.Και γενικα στο τεστ του Proficiency μιλάνε σχετικα γρήγορα και τα "μασάνε "στα πιο κρίσιμα σημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:32 Ο djimmakos: #84 23-04-08 22:32 Κάνεις λάθος teol20. Η προφορά των αμερικάνων είναι πιο κατανοητή από την αγγλική ( μόνο στα πτυχία) και γι'αυτό γιατί στο michigan μιλάνε με μια ενιαία προφορά ενώ στο cambridge βάζουνε χίλιες δυο προφορές ( σαν να βάζουμε εμείς να μιλάει βλάχος με κρητικό). Το φαντάζεσαι; Οι απαντήσεις του michigan είναι δύσκολες αφού όλες περιστρέφονται γύρω από το ίδιο θέμα ( συνήθως μια λέξη. πχ must αντί για may κάνει τη διαφορά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:43 Ο teol20 έγραψε: #85 23-04-08 22:43 Πιστεύω όμως οτι μπορεί να σε μπερδέψει sometimes!Οχι γιατι είναι γρήγορη αλλά γιατι στην κρισιμη λέξη τα μασάνε για αυτό.Τεσπα θα συμφωνησω οτι sto Cambridge ειναι πιο δύσκολο εννοειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 23:55 Ο Anarki έγραψε: #86 23-04-08 23:55 Είναι και πιο ρεαλιστικό το Cambridge όμως επειδή έχει αυτή την ποικιλία προφορών και περιβαλλόντων (θορυβώδης πόλη, εστιατόριο κτλ) . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:22 Ο djimmakos: #87 24-04-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Πιστεύω όμως οτι μπορεί να σε μπερδέψει sometimes!Οχι γιατι είναι γρήγορη αλλά γιατι στην κρισιμη λέξη τα μασάνε για αυτό.Τεσπα θα συμφωνησω οτι sto Cambridge ειναι πιο δύσκολο εννοειται. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Όταν οι ερωτήσεις είναι δύσκολες δεν τα μασάνε γιατί είναι ήδη δύσκολες ενώ όταν είναι εύκολες τα μασάνε για να τις κάνουν δύσκολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:28 Ο djimmakos: #88 24-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Είναι και πιο ρεαλιστικό το Cambridge όμως επειδή έχει αυτή την ποικιλία προφορών και περιβαλλόντων (θορυβώδης πόλη, εστιατόριο κτλ) . Click για ανάπτυξη... Συμφώνω ότι είναι πιο ρεαλιστικό και μπράβο στα εγγλεζικια αλλά όταν όμως εξετάζουν implication, paraphrasing of some words, tone of voice, overall assumption, πράγματα που δεν χρειάζεσαι στην καθημερινότητα γιατί μπλέκουν μέσα ήχους τις καθημερινότητας; Ας το κάνουν καθαρό να δουν τι ξέρουμε όχι τι μπορούμε να ακούσουμε. Anyway, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Παλεύεται σαν πτυχίο και είναι και μια πρόκληση για τους καλούς μαθητές. Καταλαβαίνεις ότι έχεις ένα επίπεδο στη γλώσσα. Εγώ πάντως παρόλο που είμαι καλός (στα test παίρνω Β) φοβάμαι ότι εκείνη τη μέρα θα τα κάνω σαλάτα και ειδικά στο summary. Κουράγιο παιδιά (όσοι δίνουν cambridge proficiency) 24 μερούλες μείνανε και μετά ΤΕΛΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 10:16 Ο teol20 έγραψε: #89 24-04-08 10:16 Yπομονή! Και όσοι δεν έχουν πάρει ήδη τα timetables απο το Cambridge FCE,CAE,CPE 2008 μπορούν να τα δουν και να τα εκτυπώσουν στο https://www.examination-services.gr/greek/timetables.asp. Εγώ μόλις το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. personGR Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τύρναβος (Λάρισα). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 00:20 Ο personGR έγραψε: #90 12-05-08 00:20 Σε όσους το σκέφτονται θα πρότεινα να πάνε για Cambridge (επίπεδο β2 τουλάχιστον). Έχοντας δει και τις εξετάσεις στο ECCE και στο FCE μπορώ εύκολα να διαπιστώσω πως το δεύτερο έχει καλύτερη οργάνωση.. Επίσης όλο και λιγότερα άτομα επιχειρούν αν το δώσουν (είναι υποτίθεται δύσκολο, παρόλο που το ECCE μου είχε φανεί δυσκολότερο), πράγμα που σημαίνει πως και επειδή είναι βρετανικό αυτοί που το έχουν θα έχουν περισσότερες πιθανότητες στην αγορά εργασίας. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ από τη θέση του ασφαλούς (έχω και τα δύο πτυχία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:26 Η supermonstar13: #91 13-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Εγώ έδωσα το αμερικάνικο γιατί είμαι χαζοαμερικανάκι. Click για ανάπτυξη... εγω παλι δεν μπορω τους αμερικανους..ολοι το ιδιο! αλλα εδωσα μισιγκαν. σε ολη τη διαρκεια σκεφτομουν "ειναι αυστραλοι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jerar Νεοφερμένο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 18:36 Ο jerar έγραψε: #92 14-05-08 18:36 Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sonia Εκκολαπτόμενο μέλος Η sonia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 272 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 01:45 Η sonia έγραψε: #93 15-05-08 01:45 Η αλήθεια είναι πως κανείς είτε έχει 1 πιστοποιητικό είτε 1001 το ίδιο ακριβώς είναι. Το θέμα είναι να πάρει κανείς πιστοποιητικό σε όσο μεγαλύτερο επίπεδο μπορέσει. Αυτό θα το βρει μπροστά του. Και ταυτοχρονα αφού όλα αυτα ισάξια είναι, να δει κανείς με ποιο συστημα θα ήθελε να βαθμολογηθεί, τι ζηταει το κάθε τεστ και ο κάθε φορέας και μετα να αποφασίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η newyork έγραψε: #94 15-05-08 12:00 Πιστεύω ότι το Michigan είναι καλύτερη επιλογή.... Έδωσα πρίν από λίγο καιρό και πραγματικά δε βρήκα καμία δυσκολία και αναγνωρίζετε και πλήρως....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hecate Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Μαΐου 2008 στις 17:00 Η Hecate έγραψε: #95 18-05-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από jerar: Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Click για ανάπτυξη... εγω το χω κανει αυτο και στο lower και στο prof. ειναι καθαρα λογικη "θα τα δωσω ολα και ας περασω σε ενα. στο lower εδωσα και περασα FCE, ECCE και κρατικο και στο prof εδωσα CPE και ECPE και περασα το CPE. περισσοτερο διαβασμα δεν νομιζω οτι γινεται. δινεις πτυχια του ιδιου επιπεδου αρα το διαβασμα ειναι ιδιο. μονο τα προπαρασκευαστικα τεστ ειναι διαφορετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantanas Νεοφερμένο μέλος Ο fantanas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:48 Ο fantanas έγραψε: #96 30-05-08 17:48 Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:54 Ο Leo Killer: #97 30-05-08 17:54 Michigan 4 ever!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sokos112 Νεοφερμένο μέλος Ο sokos112 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:48 Ο sokos112 έγραψε: #98 03-06-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από fantanas: Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Click για ανάπτυξη... IELTS δεν ξέρω τι είναι αλλα το TOEFL ειναι μια πιστοποίηση οτι γνωρίζεις την Αγγλική σε επίπεδο τέτοιο ωστε να μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήαματα σε πανεπιστήμιο. Το ζητούν τα αμερικάνικα πανεπιστήμια απο τους διεθνής μαθητές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΙΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΙΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Ιουνίου 2008 στις 10:26 Η ΜΑΙΗ έγραψε: #99 07-06-08 10:26 Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 12:46 Ο djimmakos: #100 07-06-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΙΗ: Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω ότι το edexcel είναι για αυτούς που δεν παίρνουν αγγλικά. Εγώ που έχω δώσει level 5 το βρήκα πιο απαιτητικό από το cambridge. Πιστεύω όμως ότι το michigan και το cambridge είναι τα πιο κατάλληλα, μόνο που στο cambridge χρειάζεται να έχεις κρίση, αντιθέτως με το michigan που δουλεύεις μηχανικά. Τώρα όπως είπε και η ΜΑΙΗ, θα αποφασίσεις ανάλογα με τις γνώσεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bolet36: Αφού αναφέρεις το Edexcel προφανώς εννοείς για το FCE και το ECCE. Λοιπόν, πιστεύω ότι το Edexcel είναι εντελώς περιττό. Εγώ, έχω τα άλλα δύο, και μάλιστα το Cambridge με Α, και το Michigan με HP. Πιστεύω ότι το Cambridge είναι σε γενικές γραμμές δυσκολότερο και ευρύτερα αναγνωρίσιμο. Αν θέλεις όμως να σπουδάσεις ή να δουλέψεις στην Αμερική πάρε καλύτερα το Michigan. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι απαραίτητο να εννοεί lower. Tο edexcel διαθέτει 5 επίπεδα. Το 5 ειναι proficiency. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:13 Ο djimmakos: #82 23-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από papas: Εγω προσωπικα θα σου προτεινα να εδινες το michigan,γιατι το ακουστικο ειναι καλυτερο,εκτος του part 2 που ειναι ελεινοτατο,και δεν χρειαζεται να σημειωσεις τπτ στο gvr,αλλα να κυκλωνεις Click για ανάπτυξη... Τι είναι το part 2;;; Όταν έδωσα εγώ ήταν το πιο δύσκολο part όλου του πτυχίου. Οι απαντήσεις είναι σχεδόν ολόιδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:05 Ο teol20 έγραψε: #83 23-04-08 22:05 Πάντως γενικά η προφορά των Αμερικανών είναι αρκετα δυσνόητη.Και γενικα στο τεστ του Proficiency μιλάνε σχετικα γρήγορα και τα "μασάνε "στα πιο κρίσιμα σημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:32 Ο djimmakos: #84 23-04-08 22:32 Κάνεις λάθος teol20. Η προφορά των αμερικάνων είναι πιο κατανοητή από την αγγλική ( μόνο στα πτυχία) και γι'αυτό γιατί στο michigan μιλάνε με μια ενιαία προφορά ενώ στο cambridge βάζουνε χίλιες δυο προφορές ( σαν να βάζουμε εμείς να μιλάει βλάχος με κρητικό). Το φαντάζεσαι; Οι απαντήσεις του michigan είναι δύσκολες αφού όλες περιστρέφονται γύρω από το ίδιο θέμα ( συνήθως μια λέξη. πχ must αντί για may κάνει τη διαφορά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:43 Ο teol20 έγραψε: #85 23-04-08 22:43 Πιστεύω όμως οτι μπορεί να σε μπερδέψει sometimes!Οχι γιατι είναι γρήγορη αλλά γιατι στην κρισιμη λέξη τα μασάνε για αυτό.Τεσπα θα συμφωνησω οτι sto Cambridge ειναι πιο δύσκολο εννοειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 23:55 Ο Anarki έγραψε: #86 23-04-08 23:55 Είναι και πιο ρεαλιστικό το Cambridge όμως επειδή έχει αυτή την ποικιλία προφορών και περιβαλλόντων (θορυβώδης πόλη, εστιατόριο κτλ) . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:22 Ο djimmakos: #87 24-04-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Πιστεύω όμως οτι μπορεί να σε μπερδέψει sometimes!Οχι γιατι είναι γρήγορη αλλά γιατι στην κρισιμη λέξη τα μασάνε για αυτό.Τεσπα θα συμφωνησω οτι sto Cambridge ειναι πιο δύσκολο εννοειται. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Όταν οι ερωτήσεις είναι δύσκολες δεν τα μασάνε γιατί είναι ήδη δύσκολες ενώ όταν είναι εύκολες τα μασάνε για να τις κάνουν δύσκολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:28 Ο djimmakos: #88 24-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Είναι και πιο ρεαλιστικό το Cambridge όμως επειδή έχει αυτή την ποικιλία προφορών και περιβαλλόντων (θορυβώδης πόλη, εστιατόριο κτλ) . Click για ανάπτυξη... Συμφώνω ότι είναι πιο ρεαλιστικό και μπράβο στα εγγλεζικια αλλά όταν όμως εξετάζουν implication, paraphrasing of some words, tone of voice, overall assumption, πράγματα που δεν χρειάζεσαι στην καθημερινότητα γιατί μπλέκουν μέσα ήχους τις καθημερινότητας; Ας το κάνουν καθαρό να δουν τι ξέρουμε όχι τι μπορούμε να ακούσουμε. Anyway, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Παλεύεται σαν πτυχίο και είναι και μια πρόκληση για τους καλούς μαθητές. Καταλαβαίνεις ότι έχεις ένα επίπεδο στη γλώσσα. Εγώ πάντως παρόλο που είμαι καλός (στα test παίρνω Β) φοβάμαι ότι εκείνη τη μέρα θα τα κάνω σαλάτα και ειδικά στο summary. Κουράγιο παιδιά (όσοι δίνουν cambridge proficiency) 24 μερούλες μείνανε και μετά ΤΕΛΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 10:16 Ο teol20 έγραψε: #89 24-04-08 10:16 Yπομονή! Και όσοι δεν έχουν πάρει ήδη τα timetables απο το Cambridge FCE,CAE,CPE 2008 μπορούν να τα δουν και να τα εκτυπώσουν στο https://www.examination-services.gr/greek/timetables.asp. Εγώ μόλις το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. personGR Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τύρναβος (Λάρισα). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 00:20 Ο personGR έγραψε: #90 12-05-08 00:20 Σε όσους το σκέφτονται θα πρότεινα να πάνε για Cambridge (επίπεδο β2 τουλάχιστον). Έχοντας δει και τις εξετάσεις στο ECCE και στο FCE μπορώ εύκολα να διαπιστώσω πως το δεύτερο έχει καλύτερη οργάνωση.. Επίσης όλο και λιγότερα άτομα επιχειρούν αν το δώσουν (είναι υποτίθεται δύσκολο, παρόλο που το ECCE μου είχε φανεί δυσκολότερο), πράγμα που σημαίνει πως και επειδή είναι βρετανικό αυτοί που το έχουν θα έχουν περισσότερες πιθανότητες στην αγορά εργασίας. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ από τη θέση του ασφαλούς (έχω και τα δύο πτυχία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:26 Η supermonstar13: #91 13-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Εγώ έδωσα το αμερικάνικο γιατί είμαι χαζοαμερικανάκι. Click για ανάπτυξη... εγω παλι δεν μπορω τους αμερικανους..ολοι το ιδιο! αλλα εδωσα μισιγκαν. σε ολη τη διαρκεια σκεφτομουν "ειναι αυστραλοι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jerar Νεοφερμένο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 18:36 Ο jerar έγραψε: #92 14-05-08 18:36 Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sonia Εκκολαπτόμενο μέλος Η sonia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 272 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 01:45 Η sonia έγραψε: #93 15-05-08 01:45 Η αλήθεια είναι πως κανείς είτε έχει 1 πιστοποιητικό είτε 1001 το ίδιο ακριβώς είναι. Το θέμα είναι να πάρει κανείς πιστοποιητικό σε όσο μεγαλύτερο επίπεδο μπορέσει. Αυτό θα το βρει μπροστά του. Και ταυτοχρονα αφού όλα αυτα ισάξια είναι, να δει κανείς με ποιο συστημα θα ήθελε να βαθμολογηθεί, τι ζηταει το κάθε τεστ και ο κάθε φορέας και μετα να αποφασίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η newyork έγραψε: #94 15-05-08 12:00 Πιστεύω ότι το Michigan είναι καλύτερη επιλογή.... Έδωσα πρίν από λίγο καιρό και πραγματικά δε βρήκα καμία δυσκολία και αναγνωρίζετε και πλήρως....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hecate Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Μαΐου 2008 στις 17:00 Η Hecate έγραψε: #95 18-05-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από jerar: Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Click για ανάπτυξη... εγω το χω κανει αυτο και στο lower και στο prof. ειναι καθαρα λογικη "θα τα δωσω ολα και ας περασω σε ενα. στο lower εδωσα και περασα FCE, ECCE και κρατικο και στο prof εδωσα CPE και ECPE και περασα το CPE. περισσοτερο διαβασμα δεν νομιζω οτι γινεται. δινεις πτυχια του ιδιου επιπεδου αρα το διαβασμα ειναι ιδιο. μονο τα προπαρασκευαστικα τεστ ειναι διαφορετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantanas Νεοφερμένο μέλος Ο fantanas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:48 Ο fantanas έγραψε: #96 30-05-08 17:48 Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:54 Ο Leo Killer: #97 30-05-08 17:54 Michigan 4 ever!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sokos112 Νεοφερμένο μέλος Ο sokos112 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:48 Ο sokos112 έγραψε: #98 03-06-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από fantanas: Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Click για ανάπτυξη... IELTS δεν ξέρω τι είναι αλλα το TOEFL ειναι μια πιστοποίηση οτι γνωρίζεις την Αγγλική σε επίπεδο τέτοιο ωστε να μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήαματα σε πανεπιστήμιο. Το ζητούν τα αμερικάνικα πανεπιστήμια απο τους διεθνής μαθητές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΙΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΙΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Ιουνίου 2008 στις 10:26 Η ΜΑΙΗ έγραψε: #99 07-06-08 10:26 Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 12:46 Ο djimmakos: #100 07-06-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΙΗ: Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω ότι το edexcel είναι για αυτούς που δεν παίρνουν αγγλικά. Εγώ που έχω δώσει level 5 το βρήκα πιο απαιτητικό από το cambridge. Πιστεύω όμως ότι το michigan και το cambridge είναι τα πιο κατάλληλα, μόνο που στο cambridge χρειάζεται να έχεις κρίση, αντιθέτως με το michigan που δουλεύεις μηχανικά. Τώρα όπως είπε και η ΜΑΙΗ, θα αποφασίσεις ανάλογα με τις γνώσεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από papas: Εγω προσωπικα θα σου προτεινα να εδινες το michigan,γιατι το ακουστικο ειναι καλυτερο,εκτος του part 2 που ειναι ελεινοτατο,και δεν χρειαζεται να σημειωσεις τπτ στο gvr,αλλα να κυκλωνεις Click για ανάπτυξη... Τι είναι το part 2;;; Όταν έδωσα εγώ ήταν το πιο δύσκολο part όλου του πτυχίου. Οι απαντήσεις είναι σχεδόν ολόιδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:05 Ο teol20 έγραψε: #83 23-04-08 22:05 Πάντως γενικά η προφορά των Αμερικανών είναι αρκετα δυσνόητη.Και γενικα στο τεστ του Proficiency μιλάνε σχετικα γρήγορα και τα "μασάνε "στα πιο κρίσιμα σημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:32 Ο djimmakos: #84 23-04-08 22:32 Κάνεις λάθος teol20. Η προφορά των αμερικάνων είναι πιο κατανοητή από την αγγλική ( μόνο στα πτυχία) και γι'αυτό γιατί στο michigan μιλάνε με μια ενιαία προφορά ενώ στο cambridge βάζουνε χίλιες δυο προφορές ( σαν να βάζουμε εμείς να μιλάει βλάχος με κρητικό). Το φαντάζεσαι; Οι απαντήσεις του michigan είναι δύσκολες αφού όλες περιστρέφονται γύρω από το ίδιο θέμα ( συνήθως μια λέξη. πχ must αντί για may κάνει τη διαφορά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:43 Ο teol20 έγραψε: #85 23-04-08 22:43 Πιστεύω όμως οτι μπορεί να σε μπερδέψει sometimes!Οχι γιατι είναι γρήγορη αλλά γιατι στην κρισιμη λέξη τα μασάνε για αυτό.Τεσπα θα συμφωνησω οτι sto Cambridge ειναι πιο δύσκολο εννοειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 23:55 Ο Anarki έγραψε: #86 23-04-08 23:55 Είναι και πιο ρεαλιστικό το Cambridge όμως επειδή έχει αυτή την ποικιλία προφορών και περιβαλλόντων (θορυβώδης πόλη, εστιατόριο κτλ) . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:22 Ο djimmakos: #87 24-04-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Πιστεύω όμως οτι μπορεί να σε μπερδέψει sometimes!Οχι γιατι είναι γρήγορη αλλά γιατι στην κρισιμη λέξη τα μασάνε για αυτό.Τεσπα θα συμφωνησω οτι sto Cambridge ειναι πιο δύσκολο εννοειται. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Όταν οι ερωτήσεις είναι δύσκολες δεν τα μασάνε γιατί είναι ήδη δύσκολες ενώ όταν είναι εύκολες τα μασάνε για να τις κάνουν δύσκολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:28 Ο djimmakos: #88 24-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Είναι και πιο ρεαλιστικό το Cambridge όμως επειδή έχει αυτή την ποικιλία προφορών και περιβαλλόντων (θορυβώδης πόλη, εστιατόριο κτλ) . Click για ανάπτυξη... Συμφώνω ότι είναι πιο ρεαλιστικό και μπράβο στα εγγλεζικια αλλά όταν όμως εξετάζουν implication, paraphrasing of some words, tone of voice, overall assumption, πράγματα που δεν χρειάζεσαι στην καθημερινότητα γιατί μπλέκουν μέσα ήχους τις καθημερινότητας; Ας το κάνουν καθαρό να δουν τι ξέρουμε όχι τι μπορούμε να ακούσουμε. Anyway, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Παλεύεται σαν πτυχίο και είναι και μια πρόκληση για τους καλούς μαθητές. Καταλαβαίνεις ότι έχεις ένα επίπεδο στη γλώσσα. Εγώ πάντως παρόλο που είμαι καλός (στα test παίρνω Β) φοβάμαι ότι εκείνη τη μέρα θα τα κάνω σαλάτα και ειδικά στο summary. Κουράγιο παιδιά (όσοι δίνουν cambridge proficiency) 24 μερούλες μείνανε και μετά ΤΕΛΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 10:16 Ο teol20 έγραψε: #89 24-04-08 10:16 Yπομονή! Και όσοι δεν έχουν πάρει ήδη τα timetables απο το Cambridge FCE,CAE,CPE 2008 μπορούν να τα δουν και να τα εκτυπώσουν στο https://www.examination-services.gr/greek/timetables.asp. Εγώ μόλις το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. personGR Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τύρναβος (Λάρισα). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 00:20 Ο personGR έγραψε: #90 12-05-08 00:20 Σε όσους το σκέφτονται θα πρότεινα να πάνε για Cambridge (επίπεδο β2 τουλάχιστον). Έχοντας δει και τις εξετάσεις στο ECCE και στο FCE μπορώ εύκολα να διαπιστώσω πως το δεύτερο έχει καλύτερη οργάνωση.. Επίσης όλο και λιγότερα άτομα επιχειρούν αν το δώσουν (είναι υποτίθεται δύσκολο, παρόλο που το ECCE μου είχε φανεί δυσκολότερο), πράγμα που σημαίνει πως και επειδή είναι βρετανικό αυτοί που το έχουν θα έχουν περισσότερες πιθανότητες στην αγορά εργασίας. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ από τη θέση του ασφαλούς (έχω και τα δύο πτυχία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:26 Η supermonstar13: #91 13-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Εγώ έδωσα το αμερικάνικο γιατί είμαι χαζοαμερικανάκι. Click για ανάπτυξη... εγω παλι δεν μπορω τους αμερικανους..ολοι το ιδιο! αλλα εδωσα μισιγκαν. σε ολη τη διαρκεια σκεφτομουν "ειναι αυστραλοι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jerar Νεοφερμένο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 18:36 Ο jerar έγραψε: #92 14-05-08 18:36 Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sonia Εκκολαπτόμενο μέλος Η sonia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 272 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 01:45 Η sonia έγραψε: #93 15-05-08 01:45 Η αλήθεια είναι πως κανείς είτε έχει 1 πιστοποιητικό είτε 1001 το ίδιο ακριβώς είναι. Το θέμα είναι να πάρει κανείς πιστοποιητικό σε όσο μεγαλύτερο επίπεδο μπορέσει. Αυτό θα το βρει μπροστά του. Και ταυτοχρονα αφού όλα αυτα ισάξια είναι, να δει κανείς με ποιο συστημα θα ήθελε να βαθμολογηθεί, τι ζηταει το κάθε τεστ και ο κάθε φορέας και μετα να αποφασίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η newyork έγραψε: #94 15-05-08 12:00 Πιστεύω ότι το Michigan είναι καλύτερη επιλογή.... Έδωσα πρίν από λίγο καιρό και πραγματικά δε βρήκα καμία δυσκολία και αναγνωρίζετε και πλήρως....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hecate Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Μαΐου 2008 στις 17:00 Η Hecate έγραψε: #95 18-05-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από jerar: Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Click για ανάπτυξη... εγω το χω κανει αυτο και στο lower και στο prof. ειναι καθαρα λογικη "θα τα δωσω ολα και ας περασω σε ενα. στο lower εδωσα και περασα FCE, ECCE και κρατικο και στο prof εδωσα CPE και ECPE και περασα το CPE. περισσοτερο διαβασμα δεν νομιζω οτι γινεται. δινεις πτυχια του ιδιου επιπεδου αρα το διαβασμα ειναι ιδιο. μονο τα προπαρασκευαστικα τεστ ειναι διαφορετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantanas Νεοφερμένο μέλος Ο fantanas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:48 Ο fantanas έγραψε: #96 30-05-08 17:48 Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:54 Ο Leo Killer: #97 30-05-08 17:54 Michigan 4 ever!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sokos112 Νεοφερμένο μέλος Ο sokos112 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:48 Ο sokos112 έγραψε: #98 03-06-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από fantanas: Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Click για ανάπτυξη... IELTS δεν ξέρω τι είναι αλλα το TOEFL ειναι μια πιστοποίηση οτι γνωρίζεις την Αγγλική σε επίπεδο τέτοιο ωστε να μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήαματα σε πανεπιστήμιο. Το ζητούν τα αμερικάνικα πανεπιστήμια απο τους διεθνής μαθητές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΙΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΙΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Ιουνίου 2008 στις 10:26 Η ΜΑΙΗ έγραψε: #99 07-06-08 10:26 Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 12:46 Ο djimmakos: #100 07-06-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΙΗ: Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω ότι το edexcel είναι για αυτούς που δεν παίρνουν αγγλικά. Εγώ που έχω δώσει level 5 το βρήκα πιο απαιτητικό από το cambridge. Πιστεύω όμως ότι το michigan και το cambridge είναι τα πιο κατάλληλα, μόνο που στο cambridge χρειάζεται να έχεις κρίση, αντιθέτως με το michigan που δουλεύεις μηχανικά. Τώρα όπως είπε και η ΜΑΙΗ, θα αποφασίσεις ανάλογα με τις γνώσεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως γενικά η προφορά των Αμερικανών είναι αρκετα δυσνόητη.Και γενικα στο τεστ του Proficiency μιλάνε σχετικα γρήγορα και τα "μασάνε "στα πιο κρίσιμα σημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:32 Ο djimmakos: #84 23-04-08 22:32 Κάνεις λάθος teol20. Η προφορά των αμερικάνων είναι πιο κατανοητή από την αγγλική ( μόνο στα πτυχία) και γι'αυτό γιατί στο michigan μιλάνε με μια ενιαία προφορά ενώ στο cambridge βάζουνε χίλιες δυο προφορές ( σαν να βάζουμε εμείς να μιλάει βλάχος με κρητικό). Το φαντάζεσαι; Οι απαντήσεις του michigan είναι δύσκολες αφού όλες περιστρέφονται γύρω από το ίδιο θέμα ( συνήθως μια λέξη. πχ must αντί για may κάνει τη διαφορά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:43 Ο teol20 έγραψε: #85 23-04-08 22:43 Πιστεύω όμως οτι μπορεί να σε μπερδέψει sometimes!Οχι γιατι είναι γρήγορη αλλά γιατι στην κρισιμη λέξη τα μασάνε για αυτό.Τεσπα θα συμφωνησω οτι sto Cambridge ειναι πιο δύσκολο εννοειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 23:55 Ο Anarki έγραψε: #86 23-04-08 23:55 Είναι και πιο ρεαλιστικό το Cambridge όμως επειδή έχει αυτή την ποικιλία προφορών και περιβαλλόντων (θορυβώδης πόλη, εστιατόριο κτλ) . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:22 Ο djimmakos: #87 24-04-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Πιστεύω όμως οτι μπορεί να σε μπερδέψει sometimes!Οχι γιατι είναι γρήγορη αλλά γιατι στην κρισιμη λέξη τα μασάνε για αυτό.Τεσπα θα συμφωνησω οτι sto Cambridge ειναι πιο δύσκολο εννοειται. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Όταν οι ερωτήσεις είναι δύσκολες δεν τα μασάνε γιατί είναι ήδη δύσκολες ενώ όταν είναι εύκολες τα μασάνε για να τις κάνουν δύσκολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:28 Ο djimmakos: #88 24-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Είναι και πιο ρεαλιστικό το Cambridge όμως επειδή έχει αυτή την ποικιλία προφορών και περιβαλλόντων (θορυβώδης πόλη, εστιατόριο κτλ) . Click για ανάπτυξη... Συμφώνω ότι είναι πιο ρεαλιστικό και μπράβο στα εγγλεζικια αλλά όταν όμως εξετάζουν implication, paraphrasing of some words, tone of voice, overall assumption, πράγματα που δεν χρειάζεσαι στην καθημερινότητα γιατί μπλέκουν μέσα ήχους τις καθημερινότητας; Ας το κάνουν καθαρό να δουν τι ξέρουμε όχι τι μπορούμε να ακούσουμε. Anyway, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Παλεύεται σαν πτυχίο και είναι και μια πρόκληση για τους καλούς μαθητές. Καταλαβαίνεις ότι έχεις ένα επίπεδο στη γλώσσα. Εγώ πάντως παρόλο που είμαι καλός (στα test παίρνω Β) φοβάμαι ότι εκείνη τη μέρα θα τα κάνω σαλάτα και ειδικά στο summary. Κουράγιο παιδιά (όσοι δίνουν cambridge proficiency) 24 μερούλες μείνανε και μετά ΤΕΛΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 10:16 Ο teol20 έγραψε: #89 24-04-08 10:16 Yπομονή! Και όσοι δεν έχουν πάρει ήδη τα timetables απο το Cambridge FCE,CAE,CPE 2008 μπορούν να τα δουν και να τα εκτυπώσουν στο https://www.examination-services.gr/greek/timetables.asp. Εγώ μόλις το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. personGR Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τύρναβος (Λάρισα). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 00:20 Ο personGR έγραψε: #90 12-05-08 00:20 Σε όσους το σκέφτονται θα πρότεινα να πάνε για Cambridge (επίπεδο β2 τουλάχιστον). Έχοντας δει και τις εξετάσεις στο ECCE και στο FCE μπορώ εύκολα να διαπιστώσω πως το δεύτερο έχει καλύτερη οργάνωση.. Επίσης όλο και λιγότερα άτομα επιχειρούν αν το δώσουν (είναι υποτίθεται δύσκολο, παρόλο που το ECCE μου είχε φανεί δυσκολότερο), πράγμα που σημαίνει πως και επειδή είναι βρετανικό αυτοί που το έχουν θα έχουν περισσότερες πιθανότητες στην αγορά εργασίας. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ από τη θέση του ασφαλούς (έχω και τα δύο πτυχία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:26 Η supermonstar13: #91 13-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Εγώ έδωσα το αμερικάνικο γιατί είμαι χαζοαμερικανάκι. Click για ανάπτυξη... εγω παλι δεν μπορω τους αμερικανους..ολοι το ιδιο! αλλα εδωσα μισιγκαν. σε ολη τη διαρκεια σκεφτομουν "ειναι αυστραλοι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jerar Νεοφερμένο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 18:36 Ο jerar έγραψε: #92 14-05-08 18:36 Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sonia Εκκολαπτόμενο μέλος Η sonia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 272 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 01:45 Η sonia έγραψε: #93 15-05-08 01:45 Η αλήθεια είναι πως κανείς είτε έχει 1 πιστοποιητικό είτε 1001 το ίδιο ακριβώς είναι. Το θέμα είναι να πάρει κανείς πιστοποιητικό σε όσο μεγαλύτερο επίπεδο μπορέσει. Αυτό θα το βρει μπροστά του. Και ταυτοχρονα αφού όλα αυτα ισάξια είναι, να δει κανείς με ποιο συστημα θα ήθελε να βαθμολογηθεί, τι ζηταει το κάθε τεστ και ο κάθε φορέας και μετα να αποφασίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η newyork έγραψε: #94 15-05-08 12:00 Πιστεύω ότι το Michigan είναι καλύτερη επιλογή.... Έδωσα πρίν από λίγο καιρό και πραγματικά δε βρήκα καμία δυσκολία και αναγνωρίζετε και πλήρως....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hecate Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Μαΐου 2008 στις 17:00 Η Hecate έγραψε: #95 18-05-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από jerar: Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Click για ανάπτυξη... εγω το χω κανει αυτο και στο lower και στο prof. ειναι καθαρα λογικη "θα τα δωσω ολα και ας περασω σε ενα. στο lower εδωσα και περασα FCE, ECCE και κρατικο και στο prof εδωσα CPE και ECPE και περασα το CPE. περισσοτερο διαβασμα δεν νομιζω οτι γινεται. δινεις πτυχια του ιδιου επιπεδου αρα το διαβασμα ειναι ιδιο. μονο τα προπαρασκευαστικα τεστ ειναι διαφορετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantanas Νεοφερμένο μέλος Ο fantanas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:48 Ο fantanas έγραψε: #96 30-05-08 17:48 Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:54 Ο Leo Killer: #97 30-05-08 17:54 Michigan 4 ever!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sokos112 Νεοφερμένο μέλος Ο sokos112 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:48 Ο sokos112 έγραψε: #98 03-06-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από fantanas: Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Click για ανάπτυξη... IELTS δεν ξέρω τι είναι αλλα το TOEFL ειναι μια πιστοποίηση οτι γνωρίζεις την Αγγλική σε επίπεδο τέτοιο ωστε να μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήαματα σε πανεπιστήμιο. Το ζητούν τα αμερικάνικα πανεπιστήμια απο τους διεθνής μαθητές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΙΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΙΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Ιουνίου 2008 στις 10:26 Η ΜΑΙΗ έγραψε: #99 07-06-08 10:26 Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 12:46 Ο djimmakos: #100 07-06-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΙΗ: Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω ότι το edexcel είναι για αυτούς που δεν παίρνουν αγγλικά. Εγώ που έχω δώσει level 5 το βρήκα πιο απαιτητικό από το cambridge. Πιστεύω όμως ότι το michigan και το cambridge είναι τα πιο κατάλληλα, μόνο που στο cambridge χρειάζεται να έχεις κρίση, αντιθέτως με το michigan που δουλεύεις μηχανικά. Τώρα όπως είπε και η ΜΑΙΗ, θα αποφασίσεις ανάλογα με τις γνώσεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάνεις λάθος teol20. Η προφορά των αμερικάνων είναι πιο κατανοητή από την αγγλική ( μόνο στα πτυχία) και γι'αυτό γιατί στο michigan μιλάνε με μια ενιαία προφορά ενώ στο cambridge βάζουνε χίλιες δυο προφορές ( σαν να βάζουμε εμείς να μιλάει βλάχος με κρητικό). Το φαντάζεσαι; Οι απαντήσεις του michigan είναι δύσκολες αφού όλες περιστρέφονται γύρω από το ίδιο θέμα ( συνήθως μια λέξη. πχ must αντί για may κάνει τη διαφορά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:43 Ο teol20 έγραψε: #85 23-04-08 22:43 Πιστεύω όμως οτι μπορεί να σε μπερδέψει sometimes!Οχι γιατι είναι γρήγορη αλλά γιατι στην κρισιμη λέξη τα μασάνε για αυτό.Τεσπα θα συμφωνησω οτι sto Cambridge ειναι πιο δύσκολο εννοειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 23:55 Ο Anarki έγραψε: #86 23-04-08 23:55 Είναι και πιο ρεαλιστικό το Cambridge όμως επειδή έχει αυτή την ποικιλία προφορών και περιβαλλόντων (θορυβώδης πόλη, εστιατόριο κτλ) . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:22 Ο djimmakos: #87 24-04-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Πιστεύω όμως οτι μπορεί να σε μπερδέψει sometimes!Οχι γιατι είναι γρήγορη αλλά γιατι στην κρισιμη λέξη τα μασάνε για αυτό.Τεσπα θα συμφωνησω οτι sto Cambridge ειναι πιο δύσκολο εννοειται. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Όταν οι ερωτήσεις είναι δύσκολες δεν τα μασάνε γιατί είναι ήδη δύσκολες ενώ όταν είναι εύκολες τα μασάνε για να τις κάνουν δύσκολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:28 Ο djimmakos: #88 24-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Είναι και πιο ρεαλιστικό το Cambridge όμως επειδή έχει αυτή την ποικιλία προφορών και περιβαλλόντων (θορυβώδης πόλη, εστιατόριο κτλ) . Click για ανάπτυξη... Συμφώνω ότι είναι πιο ρεαλιστικό και μπράβο στα εγγλεζικια αλλά όταν όμως εξετάζουν implication, paraphrasing of some words, tone of voice, overall assumption, πράγματα που δεν χρειάζεσαι στην καθημερινότητα γιατί μπλέκουν μέσα ήχους τις καθημερινότητας; Ας το κάνουν καθαρό να δουν τι ξέρουμε όχι τι μπορούμε να ακούσουμε. Anyway, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Παλεύεται σαν πτυχίο και είναι και μια πρόκληση για τους καλούς μαθητές. Καταλαβαίνεις ότι έχεις ένα επίπεδο στη γλώσσα. Εγώ πάντως παρόλο που είμαι καλός (στα test παίρνω Β) φοβάμαι ότι εκείνη τη μέρα θα τα κάνω σαλάτα και ειδικά στο summary. Κουράγιο παιδιά (όσοι δίνουν cambridge proficiency) 24 μερούλες μείνανε και μετά ΤΕΛΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 10:16 Ο teol20 έγραψε: #89 24-04-08 10:16 Yπομονή! Και όσοι δεν έχουν πάρει ήδη τα timetables απο το Cambridge FCE,CAE,CPE 2008 μπορούν να τα δουν και να τα εκτυπώσουν στο https://www.examination-services.gr/greek/timetables.asp. Εγώ μόλις το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. personGR Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τύρναβος (Λάρισα). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 00:20 Ο personGR έγραψε: #90 12-05-08 00:20 Σε όσους το σκέφτονται θα πρότεινα να πάνε για Cambridge (επίπεδο β2 τουλάχιστον). Έχοντας δει και τις εξετάσεις στο ECCE και στο FCE μπορώ εύκολα να διαπιστώσω πως το δεύτερο έχει καλύτερη οργάνωση.. Επίσης όλο και λιγότερα άτομα επιχειρούν αν το δώσουν (είναι υποτίθεται δύσκολο, παρόλο που το ECCE μου είχε φανεί δυσκολότερο), πράγμα που σημαίνει πως και επειδή είναι βρετανικό αυτοί που το έχουν θα έχουν περισσότερες πιθανότητες στην αγορά εργασίας. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ από τη θέση του ασφαλούς (έχω και τα δύο πτυχία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:26 Η supermonstar13: #91 13-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Εγώ έδωσα το αμερικάνικο γιατί είμαι χαζοαμερικανάκι. Click για ανάπτυξη... εγω παλι δεν μπορω τους αμερικανους..ολοι το ιδιο! αλλα εδωσα μισιγκαν. σε ολη τη διαρκεια σκεφτομουν "ειναι αυστραλοι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jerar Νεοφερμένο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 18:36 Ο jerar έγραψε: #92 14-05-08 18:36 Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sonia Εκκολαπτόμενο μέλος Η sonia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 272 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 01:45 Η sonia έγραψε: #93 15-05-08 01:45 Η αλήθεια είναι πως κανείς είτε έχει 1 πιστοποιητικό είτε 1001 το ίδιο ακριβώς είναι. Το θέμα είναι να πάρει κανείς πιστοποιητικό σε όσο μεγαλύτερο επίπεδο μπορέσει. Αυτό θα το βρει μπροστά του. Και ταυτοχρονα αφού όλα αυτα ισάξια είναι, να δει κανείς με ποιο συστημα θα ήθελε να βαθμολογηθεί, τι ζηταει το κάθε τεστ και ο κάθε φορέας και μετα να αποφασίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η newyork έγραψε: #94 15-05-08 12:00 Πιστεύω ότι το Michigan είναι καλύτερη επιλογή.... Έδωσα πρίν από λίγο καιρό και πραγματικά δε βρήκα καμία δυσκολία και αναγνωρίζετε και πλήρως....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hecate Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Μαΐου 2008 στις 17:00 Η Hecate έγραψε: #95 18-05-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από jerar: Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Click για ανάπτυξη... εγω το χω κανει αυτο και στο lower και στο prof. ειναι καθαρα λογικη "θα τα δωσω ολα και ας περασω σε ενα. στο lower εδωσα και περασα FCE, ECCE και κρατικο και στο prof εδωσα CPE και ECPE και περασα το CPE. περισσοτερο διαβασμα δεν νομιζω οτι γινεται. δινεις πτυχια του ιδιου επιπεδου αρα το διαβασμα ειναι ιδιο. μονο τα προπαρασκευαστικα τεστ ειναι διαφορετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantanas Νεοφερμένο μέλος Ο fantanas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:48 Ο fantanas έγραψε: #96 30-05-08 17:48 Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:54 Ο Leo Killer: #97 30-05-08 17:54 Michigan 4 ever!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sokos112 Νεοφερμένο μέλος Ο sokos112 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:48 Ο sokos112 έγραψε: #98 03-06-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από fantanas: Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Click για ανάπτυξη... IELTS δεν ξέρω τι είναι αλλα το TOEFL ειναι μια πιστοποίηση οτι γνωρίζεις την Αγγλική σε επίπεδο τέτοιο ωστε να μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήαματα σε πανεπιστήμιο. Το ζητούν τα αμερικάνικα πανεπιστήμια απο τους διεθνής μαθητές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΙΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΙΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Ιουνίου 2008 στις 10:26 Η ΜΑΙΗ έγραψε: #99 07-06-08 10:26 Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 12:46 Ο djimmakos: #100 07-06-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΙΗ: Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω ότι το edexcel είναι για αυτούς που δεν παίρνουν αγγλικά. Εγώ που έχω δώσει level 5 το βρήκα πιο απαιτητικό από το cambridge. Πιστεύω όμως ότι το michigan και το cambridge είναι τα πιο κατάλληλα, μόνο που στο cambridge χρειάζεται να έχεις κρίση, αντιθέτως με το michigan που δουλεύεις μηχανικά. Τώρα όπως είπε και η ΜΑΙΗ, θα αποφασίσεις ανάλογα με τις γνώσεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιστεύω όμως οτι μπορεί να σε μπερδέψει sometimes!Οχι γιατι είναι γρήγορη αλλά γιατι στην κρισιμη λέξη τα μασάνε για αυτό.Τεσπα θα συμφωνησω οτι sto Cambridge ειναι πιο δύσκολο εννοειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 23:55 Ο Anarki έγραψε: #86 23-04-08 23:55 Είναι και πιο ρεαλιστικό το Cambridge όμως επειδή έχει αυτή την ποικιλία προφορών και περιβαλλόντων (θορυβώδης πόλη, εστιατόριο κτλ) . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:22 Ο djimmakos: #87 24-04-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Πιστεύω όμως οτι μπορεί να σε μπερδέψει sometimes!Οχι γιατι είναι γρήγορη αλλά γιατι στην κρισιμη λέξη τα μασάνε για αυτό.Τεσπα θα συμφωνησω οτι sto Cambridge ειναι πιο δύσκολο εννοειται. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Όταν οι ερωτήσεις είναι δύσκολες δεν τα μασάνε γιατί είναι ήδη δύσκολες ενώ όταν είναι εύκολες τα μασάνε για να τις κάνουν δύσκολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:28 Ο djimmakos: #88 24-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Είναι και πιο ρεαλιστικό το Cambridge όμως επειδή έχει αυτή την ποικιλία προφορών και περιβαλλόντων (θορυβώδης πόλη, εστιατόριο κτλ) . Click για ανάπτυξη... Συμφώνω ότι είναι πιο ρεαλιστικό και μπράβο στα εγγλεζικια αλλά όταν όμως εξετάζουν implication, paraphrasing of some words, tone of voice, overall assumption, πράγματα που δεν χρειάζεσαι στην καθημερινότητα γιατί μπλέκουν μέσα ήχους τις καθημερινότητας; Ας το κάνουν καθαρό να δουν τι ξέρουμε όχι τι μπορούμε να ακούσουμε. Anyway, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Παλεύεται σαν πτυχίο και είναι και μια πρόκληση για τους καλούς μαθητές. Καταλαβαίνεις ότι έχεις ένα επίπεδο στη γλώσσα. Εγώ πάντως παρόλο που είμαι καλός (στα test παίρνω Β) φοβάμαι ότι εκείνη τη μέρα θα τα κάνω σαλάτα και ειδικά στο summary. Κουράγιο παιδιά (όσοι δίνουν cambridge proficiency) 24 μερούλες μείνανε και μετά ΤΕΛΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 10:16 Ο teol20 έγραψε: #89 24-04-08 10:16 Yπομονή! Και όσοι δεν έχουν πάρει ήδη τα timetables απο το Cambridge FCE,CAE,CPE 2008 μπορούν να τα δουν και να τα εκτυπώσουν στο https://www.examination-services.gr/greek/timetables.asp. Εγώ μόλις το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. personGR Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τύρναβος (Λάρισα). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 00:20 Ο personGR έγραψε: #90 12-05-08 00:20 Σε όσους το σκέφτονται θα πρότεινα να πάνε για Cambridge (επίπεδο β2 τουλάχιστον). Έχοντας δει και τις εξετάσεις στο ECCE και στο FCE μπορώ εύκολα να διαπιστώσω πως το δεύτερο έχει καλύτερη οργάνωση.. Επίσης όλο και λιγότερα άτομα επιχειρούν αν το δώσουν (είναι υποτίθεται δύσκολο, παρόλο που το ECCE μου είχε φανεί δυσκολότερο), πράγμα που σημαίνει πως και επειδή είναι βρετανικό αυτοί που το έχουν θα έχουν περισσότερες πιθανότητες στην αγορά εργασίας. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ από τη θέση του ασφαλούς (έχω και τα δύο πτυχία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:26 Η supermonstar13: #91 13-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Εγώ έδωσα το αμερικάνικο γιατί είμαι χαζοαμερικανάκι. Click για ανάπτυξη... εγω παλι δεν μπορω τους αμερικανους..ολοι το ιδιο! αλλα εδωσα μισιγκαν. σε ολη τη διαρκεια σκεφτομουν "ειναι αυστραλοι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jerar Νεοφερμένο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 18:36 Ο jerar έγραψε: #92 14-05-08 18:36 Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sonia Εκκολαπτόμενο μέλος Η sonia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 272 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 01:45 Η sonia έγραψε: #93 15-05-08 01:45 Η αλήθεια είναι πως κανείς είτε έχει 1 πιστοποιητικό είτε 1001 το ίδιο ακριβώς είναι. Το θέμα είναι να πάρει κανείς πιστοποιητικό σε όσο μεγαλύτερο επίπεδο μπορέσει. Αυτό θα το βρει μπροστά του. Και ταυτοχρονα αφού όλα αυτα ισάξια είναι, να δει κανείς με ποιο συστημα θα ήθελε να βαθμολογηθεί, τι ζηταει το κάθε τεστ και ο κάθε φορέας και μετα να αποφασίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η newyork έγραψε: #94 15-05-08 12:00 Πιστεύω ότι το Michigan είναι καλύτερη επιλογή.... Έδωσα πρίν από λίγο καιρό και πραγματικά δε βρήκα καμία δυσκολία και αναγνωρίζετε και πλήρως....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hecate Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Μαΐου 2008 στις 17:00 Η Hecate έγραψε: #95 18-05-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από jerar: Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Click για ανάπτυξη... εγω το χω κανει αυτο και στο lower και στο prof. ειναι καθαρα λογικη "θα τα δωσω ολα και ας περασω σε ενα. στο lower εδωσα και περασα FCE, ECCE και κρατικο και στο prof εδωσα CPE και ECPE και περασα το CPE. περισσοτερο διαβασμα δεν νομιζω οτι γινεται. δινεις πτυχια του ιδιου επιπεδου αρα το διαβασμα ειναι ιδιο. μονο τα προπαρασκευαστικα τεστ ειναι διαφορετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantanas Νεοφερμένο μέλος Ο fantanas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:48 Ο fantanas έγραψε: #96 30-05-08 17:48 Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:54 Ο Leo Killer: #97 30-05-08 17:54 Michigan 4 ever!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sokos112 Νεοφερμένο μέλος Ο sokos112 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:48 Ο sokos112 έγραψε: #98 03-06-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από fantanas: Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Click για ανάπτυξη... IELTS δεν ξέρω τι είναι αλλα το TOEFL ειναι μια πιστοποίηση οτι γνωρίζεις την Αγγλική σε επίπεδο τέτοιο ωστε να μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήαματα σε πανεπιστήμιο. Το ζητούν τα αμερικάνικα πανεπιστήμια απο τους διεθνής μαθητές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΙΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΙΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Ιουνίου 2008 στις 10:26 Η ΜΑΙΗ έγραψε: #99 07-06-08 10:26 Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 12:46 Ο djimmakos: #100 07-06-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΙΗ: Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω ότι το edexcel είναι για αυτούς που δεν παίρνουν αγγλικά. Εγώ που έχω δώσει level 5 το βρήκα πιο απαιτητικό από το cambridge. Πιστεύω όμως ότι το michigan και το cambridge είναι τα πιο κατάλληλα, μόνο που στο cambridge χρειάζεται να έχεις κρίση, αντιθέτως με το michigan που δουλεύεις μηχανικά. Τώρα όπως είπε και η ΜΑΙΗ, θα αποφασίσεις ανάλογα με τις γνώσεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι και πιο ρεαλιστικό το Cambridge όμως επειδή έχει αυτή την ποικιλία προφορών και περιβαλλόντων (θορυβώδης πόλη, εστιατόριο κτλ) . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:22 Ο djimmakos: #87 24-04-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Πιστεύω όμως οτι μπορεί να σε μπερδέψει sometimes!Οχι γιατι είναι γρήγορη αλλά γιατι στην κρισιμη λέξη τα μασάνε για αυτό.Τεσπα θα συμφωνησω οτι sto Cambridge ειναι πιο δύσκολο εννοειται. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Όταν οι ερωτήσεις είναι δύσκολες δεν τα μασάνε γιατί είναι ήδη δύσκολες ενώ όταν είναι εύκολες τα μασάνε για να τις κάνουν δύσκολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:28 Ο djimmakos: #88 24-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Είναι και πιο ρεαλιστικό το Cambridge όμως επειδή έχει αυτή την ποικιλία προφορών και περιβαλλόντων (θορυβώδης πόλη, εστιατόριο κτλ) . Click για ανάπτυξη... Συμφώνω ότι είναι πιο ρεαλιστικό και μπράβο στα εγγλεζικια αλλά όταν όμως εξετάζουν implication, paraphrasing of some words, tone of voice, overall assumption, πράγματα που δεν χρειάζεσαι στην καθημερινότητα γιατί μπλέκουν μέσα ήχους τις καθημερινότητας; Ας το κάνουν καθαρό να δουν τι ξέρουμε όχι τι μπορούμε να ακούσουμε. Anyway, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Παλεύεται σαν πτυχίο και είναι και μια πρόκληση για τους καλούς μαθητές. Καταλαβαίνεις ότι έχεις ένα επίπεδο στη γλώσσα. Εγώ πάντως παρόλο που είμαι καλός (στα test παίρνω Β) φοβάμαι ότι εκείνη τη μέρα θα τα κάνω σαλάτα και ειδικά στο summary. Κουράγιο παιδιά (όσοι δίνουν cambridge proficiency) 24 μερούλες μείνανε και μετά ΤΕΛΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 10:16 Ο teol20 έγραψε: #89 24-04-08 10:16 Yπομονή! Και όσοι δεν έχουν πάρει ήδη τα timetables απο το Cambridge FCE,CAE,CPE 2008 μπορούν να τα δουν και να τα εκτυπώσουν στο https://www.examination-services.gr/greek/timetables.asp. Εγώ μόλις το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. personGR Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τύρναβος (Λάρισα). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 00:20 Ο personGR έγραψε: #90 12-05-08 00:20 Σε όσους το σκέφτονται θα πρότεινα να πάνε για Cambridge (επίπεδο β2 τουλάχιστον). Έχοντας δει και τις εξετάσεις στο ECCE και στο FCE μπορώ εύκολα να διαπιστώσω πως το δεύτερο έχει καλύτερη οργάνωση.. Επίσης όλο και λιγότερα άτομα επιχειρούν αν το δώσουν (είναι υποτίθεται δύσκολο, παρόλο που το ECCE μου είχε φανεί δυσκολότερο), πράγμα που σημαίνει πως και επειδή είναι βρετανικό αυτοί που το έχουν θα έχουν περισσότερες πιθανότητες στην αγορά εργασίας. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ από τη θέση του ασφαλούς (έχω και τα δύο πτυχία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:26 Η supermonstar13: #91 13-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Εγώ έδωσα το αμερικάνικο γιατί είμαι χαζοαμερικανάκι. Click για ανάπτυξη... εγω παλι δεν μπορω τους αμερικανους..ολοι το ιδιο! αλλα εδωσα μισιγκαν. σε ολη τη διαρκεια σκεφτομουν "ειναι αυστραλοι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jerar Νεοφερμένο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 18:36 Ο jerar έγραψε: #92 14-05-08 18:36 Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sonia Εκκολαπτόμενο μέλος Η sonia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 272 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 01:45 Η sonia έγραψε: #93 15-05-08 01:45 Η αλήθεια είναι πως κανείς είτε έχει 1 πιστοποιητικό είτε 1001 το ίδιο ακριβώς είναι. Το θέμα είναι να πάρει κανείς πιστοποιητικό σε όσο μεγαλύτερο επίπεδο μπορέσει. Αυτό θα το βρει μπροστά του. Και ταυτοχρονα αφού όλα αυτα ισάξια είναι, να δει κανείς με ποιο συστημα θα ήθελε να βαθμολογηθεί, τι ζηταει το κάθε τεστ και ο κάθε φορέας και μετα να αποφασίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η newyork έγραψε: #94 15-05-08 12:00 Πιστεύω ότι το Michigan είναι καλύτερη επιλογή.... Έδωσα πρίν από λίγο καιρό και πραγματικά δε βρήκα καμία δυσκολία και αναγνωρίζετε και πλήρως....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hecate Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Μαΐου 2008 στις 17:00 Η Hecate έγραψε: #95 18-05-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από jerar: Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Click για ανάπτυξη... εγω το χω κανει αυτο και στο lower και στο prof. ειναι καθαρα λογικη "θα τα δωσω ολα και ας περασω σε ενα. στο lower εδωσα και περασα FCE, ECCE και κρατικο και στο prof εδωσα CPE και ECPE και περασα το CPE. περισσοτερο διαβασμα δεν νομιζω οτι γινεται. δινεις πτυχια του ιδιου επιπεδου αρα το διαβασμα ειναι ιδιο. μονο τα προπαρασκευαστικα τεστ ειναι διαφορετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantanas Νεοφερμένο μέλος Ο fantanas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:48 Ο fantanas έγραψε: #96 30-05-08 17:48 Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:54 Ο Leo Killer: #97 30-05-08 17:54 Michigan 4 ever!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sokos112 Νεοφερμένο μέλος Ο sokos112 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:48 Ο sokos112 έγραψε: #98 03-06-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από fantanas: Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Click για ανάπτυξη... IELTS δεν ξέρω τι είναι αλλα το TOEFL ειναι μια πιστοποίηση οτι γνωρίζεις την Αγγλική σε επίπεδο τέτοιο ωστε να μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήαματα σε πανεπιστήμιο. Το ζητούν τα αμερικάνικα πανεπιστήμια απο τους διεθνής μαθητές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΙΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΙΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Ιουνίου 2008 στις 10:26 Η ΜΑΙΗ έγραψε: #99 07-06-08 10:26 Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 12:46 Ο djimmakos: #100 07-06-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΙΗ: Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω ότι το edexcel είναι για αυτούς που δεν παίρνουν αγγλικά. Εγώ που έχω δώσει level 5 το βρήκα πιο απαιτητικό από το cambridge. Πιστεύω όμως ότι το michigan και το cambridge είναι τα πιο κατάλληλα, μόνο που στο cambridge χρειάζεται να έχεις κρίση, αντιθέτως με το michigan που δουλεύεις μηχανικά. Τώρα όπως είπε και η ΜΑΙΗ, θα αποφασίσεις ανάλογα με τις γνώσεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Πιστεύω όμως οτι μπορεί να σε μπερδέψει sometimes!Οχι γιατι είναι γρήγορη αλλά γιατι στην κρισιμη λέξη τα μασάνε για αυτό.Τεσπα θα συμφωνησω οτι sto Cambridge ειναι πιο δύσκολο εννοειται. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Όταν οι ερωτήσεις είναι δύσκολες δεν τα μασάνε γιατί είναι ήδη δύσκολες ενώ όταν είναι εύκολες τα μασάνε για να τις κάνουν δύσκολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:28 Ο djimmakos: #88 24-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Είναι και πιο ρεαλιστικό το Cambridge όμως επειδή έχει αυτή την ποικιλία προφορών και περιβαλλόντων (θορυβώδης πόλη, εστιατόριο κτλ) . Click για ανάπτυξη... Συμφώνω ότι είναι πιο ρεαλιστικό και μπράβο στα εγγλεζικια αλλά όταν όμως εξετάζουν implication, paraphrasing of some words, tone of voice, overall assumption, πράγματα που δεν χρειάζεσαι στην καθημερινότητα γιατί μπλέκουν μέσα ήχους τις καθημερινότητας; Ας το κάνουν καθαρό να δουν τι ξέρουμε όχι τι μπορούμε να ακούσουμε. Anyway, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Παλεύεται σαν πτυχίο και είναι και μια πρόκληση για τους καλούς μαθητές. Καταλαβαίνεις ότι έχεις ένα επίπεδο στη γλώσσα. Εγώ πάντως παρόλο που είμαι καλός (στα test παίρνω Β) φοβάμαι ότι εκείνη τη μέρα θα τα κάνω σαλάτα και ειδικά στο summary. Κουράγιο παιδιά (όσοι δίνουν cambridge proficiency) 24 μερούλες μείνανε και μετά ΤΕΛΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 10:16 Ο teol20 έγραψε: #89 24-04-08 10:16 Yπομονή! Και όσοι δεν έχουν πάρει ήδη τα timetables απο το Cambridge FCE,CAE,CPE 2008 μπορούν να τα δουν και να τα εκτυπώσουν στο https://www.examination-services.gr/greek/timetables.asp. Εγώ μόλις το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. personGR Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τύρναβος (Λάρισα). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 00:20 Ο personGR έγραψε: #90 12-05-08 00:20 Σε όσους το σκέφτονται θα πρότεινα να πάνε για Cambridge (επίπεδο β2 τουλάχιστον). Έχοντας δει και τις εξετάσεις στο ECCE και στο FCE μπορώ εύκολα να διαπιστώσω πως το δεύτερο έχει καλύτερη οργάνωση.. Επίσης όλο και λιγότερα άτομα επιχειρούν αν το δώσουν (είναι υποτίθεται δύσκολο, παρόλο που το ECCE μου είχε φανεί δυσκολότερο), πράγμα που σημαίνει πως και επειδή είναι βρετανικό αυτοί που το έχουν θα έχουν περισσότερες πιθανότητες στην αγορά εργασίας. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ από τη θέση του ασφαλούς (έχω και τα δύο πτυχία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:26 Η supermonstar13: #91 13-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Εγώ έδωσα το αμερικάνικο γιατί είμαι χαζοαμερικανάκι. Click για ανάπτυξη... εγω παλι δεν μπορω τους αμερικανους..ολοι το ιδιο! αλλα εδωσα μισιγκαν. σε ολη τη διαρκεια σκεφτομουν "ειναι αυστραλοι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jerar Νεοφερμένο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 18:36 Ο jerar έγραψε: #92 14-05-08 18:36 Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sonia Εκκολαπτόμενο μέλος Η sonia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 272 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 01:45 Η sonia έγραψε: #93 15-05-08 01:45 Η αλήθεια είναι πως κανείς είτε έχει 1 πιστοποιητικό είτε 1001 το ίδιο ακριβώς είναι. Το θέμα είναι να πάρει κανείς πιστοποιητικό σε όσο μεγαλύτερο επίπεδο μπορέσει. Αυτό θα το βρει μπροστά του. Και ταυτοχρονα αφού όλα αυτα ισάξια είναι, να δει κανείς με ποιο συστημα θα ήθελε να βαθμολογηθεί, τι ζηταει το κάθε τεστ και ο κάθε φορέας και μετα να αποφασίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η newyork έγραψε: #94 15-05-08 12:00 Πιστεύω ότι το Michigan είναι καλύτερη επιλογή.... Έδωσα πρίν από λίγο καιρό και πραγματικά δε βρήκα καμία δυσκολία και αναγνωρίζετε και πλήρως....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hecate Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Μαΐου 2008 στις 17:00 Η Hecate έγραψε: #95 18-05-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από jerar: Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Click για ανάπτυξη... εγω το χω κανει αυτο και στο lower και στο prof. ειναι καθαρα λογικη "θα τα δωσω ολα και ας περασω σε ενα. στο lower εδωσα και περασα FCE, ECCE και κρατικο και στο prof εδωσα CPE και ECPE και περασα το CPE. περισσοτερο διαβασμα δεν νομιζω οτι γινεται. δινεις πτυχια του ιδιου επιπεδου αρα το διαβασμα ειναι ιδιο. μονο τα προπαρασκευαστικα τεστ ειναι διαφορετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantanas Νεοφερμένο μέλος Ο fantanas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:48 Ο fantanas έγραψε: #96 30-05-08 17:48 Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:54 Ο Leo Killer: #97 30-05-08 17:54 Michigan 4 ever!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sokos112 Νεοφερμένο μέλος Ο sokos112 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:48 Ο sokos112 έγραψε: #98 03-06-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από fantanas: Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Click για ανάπτυξη... IELTS δεν ξέρω τι είναι αλλα το TOEFL ειναι μια πιστοποίηση οτι γνωρίζεις την Αγγλική σε επίπεδο τέτοιο ωστε να μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήαματα σε πανεπιστήμιο. Το ζητούν τα αμερικάνικα πανεπιστήμια απο τους διεθνής μαθητές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΙΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΙΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Ιουνίου 2008 στις 10:26 Η ΜΑΙΗ έγραψε: #99 07-06-08 10:26 Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 12:46 Ο djimmakos: #100 07-06-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΙΗ: Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω ότι το edexcel είναι για αυτούς που δεν παίρνουν αγγλικά. Εγώ που έχω δώσει level 5 το βρήκα πιο απαιτητικό από το cambridge. Πιστεύω όμως ότι το michigan και το cambridge είναι τα πιο κατάλληλα, μόνο που στο cambridge χρειάζεται να έχεις κρίση, αντιθέτως με το michigan που δουλεύεις μηχανικά. Τώρα όπως είπε και η ΜΑΙΗ, θα αποφασίσεις ανάλογα με τις γνώσεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Είναι και πιο ρεαλιστικό το Cambridge όμως επειδή έχει αυτή την ποικιλία προφορών και περιβαλλόντων (θορυβώδης πόλη, εστιατόριο κτλ) . Click για ανάπτυξη... Συμφώνω ότι είναι πιο ρεαλιστικό και μπράβο στα εγγλεζικια αλλά όταν όμως εξετάζουν implication, paraphrasing of some words, tone of voice, overall assumption, πράγματα που δεν χρειάζεσαι στην καθημερινότητα γιατί μπλέκουν μέσα ήχους τις καθημερινότητας; Ας το κάνουν καθαρό να δουν τι ξέρουμε όχι τι μπορούμε να ακούσουμε. Anyway, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Παλεύεται σαν πτυχίο και είναι και μια πρόκληση για τους καλούς μαθητές. Καταλαβαίνεις ότι έχεις ένα επίπεδο στη γλώσσα. Εγώ πάντως παρόλο που είμαι καλός (στα test παίρνω Β) φοβάμαι ότι εκείνη τη μέρα θα τα κάνω σαλάτα και ειδικά στο summary. Κουράγιο παιδιά (όσοι δίνουν cambridge proficiency) 24 μερούλες μείνανε και μετά ΤΕΛΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 10:16 Ο teol20 έγραψε: #89 24-04-08 10:16 Yπομονή! Και όσοι δεν έχουν πάρει ήδη τα timetables απο το Cambridge FCE,CAE,CPE 2008 μπορούν να τα δουν και να τα εκτυπώσουν στο https://www.examination-services.gr/greek/timetables.asp. Εγώ μόλις το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. personGR Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τύρναβος (Λάρισα). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 00:20 Ο personGR έγραψε: #90 12-05-08 00:20 Σε όσους το σκέφτονται θα πρότεινα να πάνε για Cambridge (επίπεδο β2 τουλάχιστον). Έχοντας δει και τις εξετάσεις στο ECCE και στο FCE μπορώ εύκολα να διαπιστώσω πως το δεύτερο έχει καλύτερη οργάνωση.. Επίσης όλο και λιγότερα άτομα επιχειρούν αν το δώσουν (είναι υποτίθεται δύσκολο, παρόλο που το ECCE μου είχε φανεί δυσκολότερο), πράγμα που σημαίνει πως και επειδή είναι βρετανικό αυτοί που το έχουν θα έχουν περισσότερες πιθανότητες στην αγορά εργασίας. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ από τη θέση του ασφαλούς (έχω και τα δύο πτυχία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:26 Η supermonstar13: #91 13-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Εγώ έδωσα το αμερικάνικο γιατί είμαι χαζοαμερικανάκι. Click για ανάπτυξη... εγω παλι δεν μπορω τους αμερικανους..ολοι το ιδιο! αλλα εδωσα μισιγκαν. σε ολη τη διαρκεια σκεφτομουν "ειναι αυστραλοι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jerar Νεοφερμένο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 18:36 Ο jerar έγραψε: #92 14-05-08 18:36 Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sonia Εκκολαπτόμενο μέλος Η sonia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 272 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 01:45 Η sonia έγραψε: #93 15-05-08 01:45 Η αλήθεια είναι πως κανείς είτε έχει 1 πιστοποιητικό είτε 1001 το ίδιο ακριβώς είναι. Το θέμα είναι να πάρει κανείς πιστοποιητικό σε όσο μεγαλύτερο επίπεδο μπορέσει. Αυτό θα το βρει μπροστά του. Και ταυτοχρονα αφού όλα αυτα ισάξια είναι, να δει κανείς με ποιο συστημα θα ήθελε να βαθμολογηθεί, τι ζηταει το κάθε τεστ και ο κάθε φορέας και μετα να αποφασίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η newyork έγραψε: #94 15-05-08 12:00 Πιστεύω ότι το Michigan είναι καλύτερη επιλογή.... Έδωσα πρίν από λίγο καιρό και πραγματικά δε βρήκα καμία δυσκολία και αναγνωρίζετε και πλήρως....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hecate Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Μαΐου 2008 στις 17:00 Η Hecate έγραψε: #95 18-05-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από jerar: Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Click για ανάπτυξη... εγω το χω κανει αυτο και στο lower και στο prof. ειναι καθαρα λογικη "θα τα δωσω ολα και ας περασω σε ενα. στο lower εδωσα και περασα FCE, ECCE και κρατικο και στο prof εδωσα CPE και ECPE και περασα το CPE. περισσοτερο διαβασμα δεν νομιζω οτι γινεται. δινεις πτυχια του ιδιου επιπεδου αρα το διαβασμα ειναι ιδιο. μονο τα προπαρασκευαστικα τεστ ειναι διαφορετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantanas Νεοφερμένο μέλος Ο fantanas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:48 Ο fantanas έγραψε: #96 30-05-08 17:48 Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:54 Ο Leo Killer: #97 30-05-08 17:54 Michigan 4 ever!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sokos112 Νεοφερμένο μέλος Ο sokos112 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:48 Ο sokos112 έγραψε: #98 03-06-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από fantanas: Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Click για ανάπτυξη... IELTS δεν ξέρω τι είναι αλλα το TOEFL ειναι μια πιστοποίηση οτι γνωρίζεις την Αγγλική σε επίπεδο τέτοιο ωστε να μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήαματα σε πανεπιστήμιο. Το ζητούν τα αμερικάνικα πανεπιστήμια απο τους διεθνής μαθητές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΙΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΙΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Ιουνίου 2008 στις 10:26 Η ΜΑΙΗ έγραψε: #99 07-06-08 10:26 Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 12:46 Ο djimmakos: #100 07-06-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΙΗ: Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω ότι το edexcel είναι για αυτούς που δεν παίρνουν αγγλικά. Εγώ που έχω δώσει level 5 το βρήκα πιο απαιτητικό από το cambridge. Πιστεύω όμως ότι το michigan και το cambridge είναι τα πιο κατάλληλα, μόνο που στο cambridge χρειάζεται να έχεις κρίση, αντιθέτως με το michigan που δουλεύεις μηχανικά. Τώρα όπως είπε και η ΜΑΙΗ, θα αποφασίσεις ανάλογα με τις γνώσεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Yπομονή! Και όσοι δεν έχουν πάρει ήδη τα timetables απο το Cambridge FCE,CAE,CPE 2008 μπορούν να τα δουν και να τα εκτυπώσουν στο https://www.examination-services.gr/greek/timetables.asp. Εγώ μόλις το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
personGR Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τύρναβος (Λάρισα). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 00:20 Ο personGR έγραψε: #90 12-05-08 00:20 Σε όσους το σκέφτονται θα πρότεινα να πάνε για Cambridge (επίπεδο β2 τουλάχιστον). Έχοντας δει και τις εξετάσεις στο ECCE και στο FCE μπορώ εύκολα να διαπιστώσω πως το δεύτερο έχει καλύτερη οργάνωση.. Επίσης όλο και λιγότερα άτομα επιχειρούν αν το δώσουν (είναι υποτίθεται δύσκολο, παρόλο που το ECCE μου είχε φανεί δυσκολότερο), πράγμα που σημαίνει πως και επειδή είναι βρετανικό αυτοί που το έχουν θα έχουν περισσότερες πιθανότητες στην αγορά εργασίας. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ από τη θέση του ασφαλούς (έχω και τα δύο πτυχία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:26 Η supermonstar13: #91 13-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Εγώ έδωσα το αμερικάνικο γιατί είμαι χαζοαμερικανάκι. Click για ανάπτυξη... εγω παλι δεν μπορω τους αμερικανους..ολοι το ιδιο! αλλα εδωσα μισιγκαν. σε ολη τη διαρκεια σκεφτομουν "ειναι αυστραλοι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jerar Νεοφερμένο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 18:36 Ο jerar έγραψε: #92 14-05-08 18:36 Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sonia Εκκολαπτόμενο μέλος Η sonia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 272 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 01:45 Η sonia έγραψε: #93 15-05-08 01:45 Η αλήθεια είναι πως κανείς είτε έχει 1 πιστοποιητικό είτε 1001 το ίδιο ακριβώς είναι. Το θέμα είναι να πάρει κανείς πιστοποιητικό σε όσο μεγαλύτερο επίπεδο μπορέσει. Αυτό θα το βρει μπροστά του. Και ταυτοχρονα αφού όλα αυτα ισάξια είναι, να δει κανείς με ποιο συστημα θα ήθελε να βαθμολογηθεί, τι ζηταει το κάθε τεστ και ο κάθε φορέας και μετα να αποφασίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η newyork έγραψε: #94 15-05-08 12:00 Πιστεύω ότι το Michigan είναι καλύτερη επιλογή.... Έδωσα πρίν από λίγο καιρό και πραγματικά δε βρήκα καμία δυσκολία και αναγνωρίζετε και πλήρως....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hecate Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Μαΐου 2008 στις 17:00 Η Hecate έγραψε: #95 18-05-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από jerar: Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Click για ανάπτυξη... εγω το χω κανει αυτο και στο lower και στο prof. ειναι καθαρα λογικη "θα τα δωσω ολα και ας περασω σε ενα. στο lower εδωσα και περασα FCE, ECCE και κρατικο και στο prof εδωσα CPE και ECPE και περασα το CPE. περισσοτερο διαβασμα δεν νομιζω οτι γινεται. δινεις πτυχια του ιδιου επιπεδου αρα το διαβασμα ειναι ιδιο. μονο τα προπαρασκευαστικα τεστ ειναι διαφορετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantanas Νεοφερμένο μέλος Ο fantanas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:48 Ο fantanas έγραψε: #96 30-05-08 17:48 Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:54 Ο Leo Killer: #97 30-05-08 17:54 Michigan 4 ever!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sokos112 Νεοφερμένο μέλος Ο sokos112 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:48 Ο sokos112 έγραψε: #98 03-06-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από fantanas: Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Click για ανάπτυξη... IELTS δεν ξέρω τι είναι αλλα το TOEFL ειναι μια πιστοποίηση οτι γνωρίζεις την Αγγλική σε επίπεδο τέτοιο ωστε να μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήαματα σε πανεπιστήμιο. Το ζητούν τα αμερικάνικα πανεπιστήμια απο τους διεθνής μαθητές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΙΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΙΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Ιουνίου 2008 στις 10:26 Η ΜΑΙΗ έγραψε: #99 07-06-08 10:26 Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 12:46 Ο djimmakos: #100 07-06-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΙΗ: Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω ότι το edexcel είναι για αυτούς που δεν παίρνουν αγγλικά. Εγώ που έχω δώσει level 5 το βρήκα πιο απαιτητικό από το cambridge. Πιστεύω όμως ότι το michigan και το cambridge είναι τα πιο κατάλληλα, μόνο που στο cambridge χρειάζεται να έχεις κρίση, αντιθέτως με το michigan που δουλεύεις μηχανικά. Τώρα όπως είπε και η ΜΑΙΗ, θα αποφασίσεις ανάλογα με τις γνώσεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε όσους το σκέφτονται θα πρότεινα να πάνε για Cambridge (επίπεδο β2 τουλάχιστον). Έχοντας δει και τις εξετάσεις στο ECCE και στο FCE μπορώ εύκολα να διαπιστώσω πως το δεύτερο έχει καλύτερη οργάνωση.. Επίσης όλο και λιγότερα άτομα επιχειρούν αν το δώσουν (είναι υποτίθεται δύσκολο, παρόλο που το ECCE μου είχε φανεί δυσκολότερο), πράγμα που σημαίνει πως και επειδή είναι βρετανικό αυτοί που το έχουν θα έχουν περισσότερες πιθανότητες στην αγορά εργασίας. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ από τη θέση του ασφαλούς (έχω και τα δύο πτυχία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:26 Η supermonstar13: #91 13-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Εγώ έδωσα το αμερικάνικο γιατί είμαι χαζοαμερικανάκι. Click για ανάπτυξη... εγω παλι δεν μπορω τους αμερικανους..ολοι το ιδιο! αλλα εδωσα μισιγκαν. σε ολη τη διαρκεια σκεφτομουν "ειναι αυστραλοι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jerar Νεοφερμένο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 18:36 Ο jerar έγραψε: #92 14-05-08 18:36 Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sonia Εκκολαπτόμενο μέλος Η sonia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 272 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 01:45 Η sonia έγραψε: #93 15-05-08 01:45 Η αλήθεια είναι πως κανείς είτε έχει 1 πιστοποιητικό είτε 1001 το ίδιο ακριβώς είναι. Το θέμα είναι να πάρει κανείς πιστοποιητικό σε όσο μεγαλύτερο επίπεδο μπορέσει. Αυτό θα το βρει μπροστά του. Και ταυτοχρονα αφού όλα αυτα ισάξια είναι, να δει κανείς με ποιο συστημα θα ήθελε να βαθμολογηθεί, τι ζηταει το κάθε τεστ και ο κάθε φορέας και μετα να αποφασίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η newyork έγραψε: #94 15-05-08 12:00 Πιστεύω ότι το Michigan είναι καλύτερη επιλογή.... Έδωσα πρίν από λίγο καιρό και πραγματικά δε βρήκα καμία δυσκολία και αναγνωρίζετε και πλήρως....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hecate Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Μαΐου 2008 στις 17:00 Η Hecate έγραψε: #95 18-05-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από jerar: Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Click για ανάπτυξη... εγω το χω κανει αυτο και στο lower και στο prof. ειναι καθαρα λογικη "θα τα δωσω ολα και ας περασω σε ενα. στο lower εδωσα και περασα FCE, ECCE και κρατικο και στο prof εδωσα CPE και ECPE και περασα το CPE. περισσοτερο διαβασμα δεν νομιζω οτι γινεται. δινεις πτυχια του ιδιου επιπεδου αρα το διαβασμα ειναι ιδιο. μονο τα προπαρασκευαστικα τεστ ειναι διαφορετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantanas Νεοφερμένο μέλος Ο fantanas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:48 Ο fantanas έγραψε: #96 30-05-08 17:48 Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:54 Ο Leo Killer: #97 30-05-08 17:54 Michigan 4 ever!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sokos112 Νεοφερμένο μέλος Ο sokos112 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:48 Ο sokos112 έγραψε: #98 03-06-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από fantanas: Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Click για ανάπτυξη... IELTS δεν ξέρω τι είναι αλλα το TOEFL ειναι μια πιστοποίηση οτι γνωρίζεις την Αγγλική σε επίπεδο τέτοιο ωστε να μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήαματα σε πανεπιστήμιο. Το ζητούν τα αμερικάνικα πανεπιστήμια απο τους διεθνής μαθητές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΙΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΙΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Ιουνίου 2008 στις 10:26 Η ΜΑΙΗ έγραψε: #99 07-06-08 10:26 Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 12:46 Ο djimmakos: #100 07-06-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΙΗ: Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω ότι το edexcel είναι για αυτούς που δεν παίρνουν αγγλικά. Εγώ που έχω δώσει level 5 το βρήκα πιο απαιτητικό από το cambridge. Πιστεύω όμως ότι το michigan και το cambridge είναι τα πιο κατάλληλα, μόνο που στο cambridge χρειάζεται να έχεις κρίση, αντιθέτως με το michigan που δουλεύεις μηχανικά. Τώρα όπως είπε και η ΜΑΙΗ, θα αποφασίσεις ανάλογα με τις γνώσεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Εγώ έδωσα το αμερικάνικο γιατί είμαι χαζοαμερικανάκι. Click για ανάπτυξη... εγω παλι δεν μπορω τους αμερικανους..ολοι το ιδιο! αλλα εδωσα μισιγκαν. σε ολη τη διαρκεια σκεφτομουν "ειναι αυστραλοι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jerar Νεοφερμένο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 18:36 Ο jerar έγραψε: #92 14-05-08 18:36 Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sonia Εκκολαπτόμενο μέλος Η sonia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 272 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 01:45 Η sonia έγραψε: #93 15-05-08 01:45 Η αλήθεια είναι πως κανείς είτε έχει 1 πιστοποιητικό είτε 1001 το ίδιο ακριβώς είναι. Το θέμα είναι να πάρει κανείς πιστοποιητικό σε όσο μεγαλύτερο επίπεδο μπορέσει. Αυτό θα το βρει μπροστά του. Και ταυτοχρονα αφού όλα αυτα ισάξια είναι, να δει κανείς με ποιο συστημα θα ήθελε να βαθμολογηθεί, τι ζηταει το κάθε τεστ και ο κάθε φορέας και μετα να αποφασίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η newyork έγραψε: #94 15-05-08 12:00 Πιστεύω ότι το Michigan είναι καλύτερη επιλογή.... Έδωσα πρίν από λίγο καιρό και πραγματικά δε βρήκα καμία δυσκολία και αναγνωρίζετε και πλήρως....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hecate Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Μαΐου 2008 στις 17:00 Η Hecate έγραψε: #95 18-05-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από jerar: Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Click για ανάπτυξη... εγω το χω κανει αυτο και στο lower και στο prof. ειναι καθαρα λογικη "θα τα δωσω ολα και ας περασω σε ενα. στο lower εδωσα και περασα FCE, ECCE και κρατικο και στο prof εδωσα CPE και ECPE και περασα το CPE. περισσοτερο διαβασμα δεν νομιζω οτι γινεται. δινεις πτυχια του ιδιου επιπεδου αρα το διαβασμα ειναι ιδιο. μονο τα προπαρασκευαστικα τεστ ειναι διαφορετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantanas Νεοφερμένο μέλος Ο fantanas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:48 Ο fantanas έγραψε: #96 30-05-08 17:48 Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:54 Ο Leo Killer: #97 30-05-08 17:54 Michigan 4 ever!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sokos112 Νεοφερμένο μέλος Ο sokos112 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:48 Ο sokos112 έγραψε: #98 03-06-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από fantanas: Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Click για ανάπτυξη... IELTS δεν ξέρω τι είναι αλλα το TOEFL ειναι μια πιστοποίηση οτι γνωρίζεις την Αγγλική σε επίπεδο τέτοιο ωστε να μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήαματα σε πανεπιστήμιο. Το ζητούν τα αμερικάνικα πανεπιστήμια απο τους διεθνής μαθητές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΙΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΙΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Ιουνίου 2008 στις 10:26 Η ΜΑΙΗ έγραψε: #99 07-06-08 10:26 Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 12:46 Ο djimmakos: #100 07-06-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΙΗ: Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω ότι το edexcel είναι για αυτούς που δεν παίρνουν αγγλικά. Εγώ που έχω δώσει level 5 το βρήκα πιο απαιτητικό από το cambridge. Πιστεύω όμως ότι το michigan και το cambridge είναι τα πιο κατάλληλα, μόνο που στο cambridge χρειάζεται να έχεις κρίση, αντιθέτως με το michigan που δουλεύεις μηχανικά. Τώρα όπως είπε και η ΜΑΙΗ, θα αποφασίσεις ανάλογα με τις γνώσεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sonia Εκκολαπτόμενο μέλος Η sonia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 272 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 01:45 Η sonia έγραψε: #93 15-05-08 01:45 Η αλήθεια είναι πως κανείς είτε έχει 1 πιστοποιητικό είτε 1001 το ίδιο ακριβώς είναι. Το θέμα είναι να πάρει κανείς πιστοποιητικό σε όσο μεγαλύτερο επίπεδο μπορέσει. Αυτό θα το βρει μπροστά του. Και ταυτοχρονα αφού όλα αυτα ισάξια είναι, να δει κανείς με ποιο συστημα θα ήθελε να βαθμολογηθεί, τι ζηταει το κάθε τεστ και ο κάθε φορέας και μετα να αποφασίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η newyork έγραψε: #94 15-05-08 12:00 Πιστεύω ότι το Michigan είναι καλύτερη επιλογή.... Έδωσα πρίν από λίγο καιρό και πραγματικά δε βρήκα καμία δυσκολία και αναγνωρίζετε και πλήρως....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hecate Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Μαΐου 2008 στις 17:00 Η Hecate έγραψε: #95 18-05-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από jerar: Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Click για ανάπτυξη... εγω το χω κανει αυτο και στο lower και στο prof. ειναι καθαρα λογικη "θα τα δωσω ολα και ας περασω σε ενα. στο lower εδωσα και περασα FCE, ECCE και κρατικο και στο prof εδωσα CPE και ECPE και περασα το CPE. περισσοτερο διαβασμα δεν νομιζω οτι γινεται. δινεις πτυχια του ιδιου επιπεδου αρα το διαβασμα ειναι ιδιο. μονο τα προπαρασκευαστικα τεστ ειναι διαφορετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantanas Νεοφερμένο μέλος Ο fantanas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:48 Ο fantanas έγραψε: #96 30-05-08 17:48 Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:54 Ο Leo Killer: #97 30-05-08 17:54 Michigan 4 ever!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sokos112 Νεοφερμένο μέλος Ο sokos112 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:48 Ο sokos112 έγραψε: #98 03-06-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από fantanas: Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Click για ανάπτυξη... IELTS δεν ξέρω τι είναι αλλα το TOEFL ειναι μια πιστοποίηση οτι γνωρίζεις την Αγγλική σε επίπεδο τέτοιο ωστε να μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήαματα σε πανεπιστήμιο. Το ζητούν τα αμερικάνικα πανεπιστήμια απο τους διεθνής μαθητές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΙΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΙΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Ιουνίου 2008 στις 10:26 Η ΜΑΙΗ έγραψε: #99 07-06-08 10:26 Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 12:46 Ο djimmakos: #100 07-06-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΙΗ: Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω ότι το edexcel είναι για αυτούς που δεν παίρνουν αγγλικά. Εγώ που έχω δώσει level 5 το βρήκα πιο απαιτητικό από το cambridge. Πιστεύω όμως ότι το michigan και το cambridge είναι τα πιο κατάλληλα, μόνο που στο cambridge χρειάζεται να έχεις κρίση, αντιθέτως με το michigan που δουλεύεις μηχανικά. Τώρα όπως είπε και η ΜΑΙΗ, θα αποφασίσεις ανάλογα με τις γνώσεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η αλήθεια είναι πως κανείς είτε έχει 1 πιστοποιητικό είτε 1001 το ίδιο ακριβώς είναι. Το θέμα είναι να πάρει κανείς πιστοποιητικό σε όσο μεγαλύτερο επίπεδο μπορέσει. Αυτό θα το βρει μπροστά του. Και ταυτοχρονα αφού όλα αυτα ισάξια είναι, να δει κανείς με ποιο συστημα θα ήθελε να βαθμολογηθεί, τι ζηταει το κάθε τεστ και ο κάθε φορέας και μετα να αποφασίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η newyork έγραψε: #94 15-05-08 12:00 Πιστεύω ότι το Michigan είναι καλύτερη επιλογή.... Έδωσα πρίν από λίγο καιρό και πραγματικά δε βρήκα καμία δυσκολία και αναγνωρίζετε και πλήρως....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hecate Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Μαΐου 2008 στις 17:00 Η Hecate έγραψε: #95 18-05-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από jerar: Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Click για ανάπτυξη... εγω το χω κανει αυτο και στο lower και στο prof. ειναι καθαρα λογικη "θα τα δωσω ολα και ας περασω σε ενα. στο lower εδωσα και περασα FCE, ECCE και κρατικο και στο prof εδωσα CPE και ECPE και περασα το CPE. περισσοτερο διαβασμα δεν νομιζω οτι γινεται. δινεις πτυχια του ιδιου επιπεδου αρα το διαβασμα ειναι ιδιο. μονο τα προπαρασκευαστικα τεστ ειναι διαφορετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantanas Νεοφερμένο μέλος Ο fantanas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:48 Ο fantanas έγραψε: #96 30-05-08 17:48 Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:54 Ο Leo Killer: #97 30-05-08 17:54 Michigan 4 ever!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sokos112 Νεοφερμένο μέλος Ο sokos112 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:48 Ο sokos112 έγραψε: #98 03-06-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από fantanas: Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Click για ανάπτυξη... IELTS δεν ξέρω τι είναι αλλα το TOEFL ειναι μια πιστοποίηση οτι γνωρίζεις την Αγγλική σε επίπεδο τέτοιο ωστε να μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήαματα σε πανεπιστήμιο. Το ζητούν τα αμερικάνικα πανεπιστήμια απο τους διεθνής μαθητές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΙΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΙΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Ιουνίου 2008 στις 10:26 Η ΜΑΙΗ έγραψε: #99 07-06-08 10:26 Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 12:46 Ο djimmakos: #100 07-06-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΙΗ: Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω ότι το edexcel είναι για αυτούς που δεν παίρνουν αγγλικά. Εγώ που έχω δώσει level 5 το βρήκα πιο απαιτητικό από το cambridge. Πιστεύω όμως ότι το michigan και το cambridge είναι τα πιο κατάλληλα, μόνο που στο cambridge χρειάζεται να έχεις κρίση, αντιθέτως με το michigan που δουλεύεις μηχανικά. Τώρα όπως είπε και η ΜΑΙΗ, θα αποφασίσεις ανάλογα με τις γνώσεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πιστεύω ότι το Michigan είναι καλύτερη επιλογή.... Έδωσα πρίν από λίγο καιρό και πραγματικά δε βρήκα καμία δυσκολία και αναγνωρίζετε και πλήρως....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hecate Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Μαΐου 2008 στις 17:00 Η Hecate έγραψε: #95 18-05-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από jerar: Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Click για ανάπτυξη... εγω το χω κανει αυτο και στο lower και στο prof. ειναι καθαρα λογικη "θα τα δωσω ολα και ας περασω σε ενα. στο lower εδωσα και περασα FCE, ECCE και κρατικο και στο prof εδωσα CPE και ECPE και περασα το CPE. περισσοτερο διαβασμα δεν νομιζω οτι γινεται. δινεις πτυχια του ιδιου επιπεδου αρα το διαβασμα ειναι ιδιο. μονο τα προπαρασκευαστικα τεστ ειναι διαφορετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantanas Νεοφερμένο μέλος Ο fantanas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:48 Ο fantanas έγραψε: #96 30-05-08 17:48 Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:54 Ο Leo Killer: #97 30-05-08 17:54 Michigan 4 ever!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sokos112 Νεοφερμένο μέλος Ο sokos112 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:48 Ο sokos112 έγραψε: #98 03-06-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από fantanas: Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Click για ανάπτυξη... IELTS δεν ξέρω τι είναι αλλα το TOEFL ειναι μια πιστοποίηση οτι γνωρίζεις την Αγγλική σε επίπεδο τέτοιο ωστε να μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήαματα σε πανεπιστήμιο. Το ζητούν τα αμερικάνικα πανεπιστήμια απο τους διεθνής μαθητές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΙΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΙΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Ιουνίου 2008 στις 10:26 Η ΜΑΙΗ έγραψε: #99 07-06-08 10:26 Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 12:46 Ο djimmakos: #100 07-06-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΙΗ: Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω ότι το edexcel είναι για αυτούς που δεν παίρνουν αγγλικά. Εγώ που έχω δώσει level 5 το βρήκα πιο απαιτητικό από το cambridge. Πιστεύω όμως ότι το michigan και το cambridge είναι τα πιο κατάλληλα, μόνο που στο cambridge χρειάζεται να έχεις κρίση, αντιθέτως με το michigan που δουλεύεις μηχανικά. Τώρα όπως είπε και η ΜΑΙΗ, θα αποφασίσεις ανάλογα με τις γνώσεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jerar: Εγώ απορώ με αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα δύο. Ποια η διαφορά του να έχεις cambridge και Michigan μαζί από το να έχεις το cambrdge ως μοναδικό? Πιστοποιεί ότι έχεις στα αγγλικά περισσότερη γνώση? Όχι. Άρα? Χαμένα τα χρήματα και το παραπάνω διάβασμα. Click για ανάπτυξη... εγω το χω κανει αυτο και στο lower και στο prof. ειναι καθαρα λογικη "θα τα δωσω ολα και ας περασω σε ενα. στο lower εδωσα και περασα FCE, ECCE και κρατικο και στο prof εδωσα CPE και ECPE και περασα το CPE. περισσοτερο διαβασμα δεν νομιζω οτι γινεται. δινεις πτυχια του ιδιου επιπεδου αρα το διαβασμα ειναι ιδιο. μονο τα προπαρασκευαστικα τεστ ειναι διαφορετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantanas Νεοφερμένο μέλος Ο fantanas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:48 Ο fantanas έγραψε: #96 30-05-08 17:48 Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:54 Ο Leo Killer: #97 30-05-08 17:54 Michigan 4 ever!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sokos112 Νεοφερμένο μέλος Ο sokos112 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:48 Ο sokos112 έγραψε: #98 03-06-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από fantanas: Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Click για ανάπτυξη... IELTS δεν ξέρω τι είναι αλλα το TOEFL ειναι μια πιστοποίηση οτι γνωρίζεις την Αγγλική σε επίπεδο τέτοιο ωστε να μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήαματα σε πανεπιστήμιο. Το ζητούν τα αμερικάνικα πανεπιστήμια απο τους διεθνής μαθητές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΙΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΙΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Ιουνίου 2008 στις 10:26 Η ΜΑΙΗ έγραψε: #99 07-06-08 10:26 Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 12:46 Ο djimmakos: #100 07-06-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΙΗ: Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω ότι το edexcel είναι για αυτούς που δεν παίρνουν αγγλικά. Εγώ που έχω δώσει level 5 το βρήκα πιο απαιτητικό από το cambridge. Πιστεύω όμως ότι το michigan και το cambridge είναι τα πιο κατάλληλα, μόνο που στο cambridge χρειάζεται να έχεις κρίση, αντιθέτως με το michigan που δουλεύεις μηχανικά. Τώρα όπως είπε και η ΜΑΙΗ, θα αποφασίσεις ανάλογα με τις γνώσεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 17:54 Ο Leo Killer: #97 30-05-08 17:54 Michigan 4 ever!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sokos112 Νεοφερμένο μέλος Ο sokos112 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:48 Ο sokos112 έγραψε: #98 03-06-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από fantanas: Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Click για ανάπτυξη... IELTS δεν ξέρω τι είναι αλλα το TOEFL ειναι μια πιστοποίηση οτι γνωρίζεις την Αγγλική σε επίπεδο τέτοιο ωστε να μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήαματα σε πανεπιστήμιο. Το ζητούν τα αμερικάνικα πανεπιστήμια απο τους διεθνής μαθητές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΙΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΙΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Ιουνίου 2008 στις 10:26 Η ΜΑΙΗ έγραψε: #99 07-06-08 10:26 Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 12:46 Ο djimmakos: #100 07-06-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΙΗ: Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω ότι το edexcel είναι για αυτούς που δεν παίρνουν αγγλικά. Εγώ που έχω δώσει level 5 το βρήκα πιο απαιτητικό από το cambridge. Πιστεύω όμως ότι το michigan και το cambridge είναι τα πιο κατάλληλα, μόνο που στο cambridge χρειάζεται να έχεις κρίση, αντιθέτως με το michigan που δουλεύεις μηχανικά. Τώρα όπως είπε και η ΜΑΙΗ, θα αποφασίσεις ανάλογα με τις γνώσεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Michigan 4 ever!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sokos112 Νεοφερμένο μέλος Ο sokos112 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:48 Ο sokos112 έγραψε: #98 03-06-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από fantanas: Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Click για ανάπτυξη... IELTS δεν ξέρω τι είναι αλλα το TOEFL ειναι μια πιστοποίηση οτι γνωρίζεις την Αγγλική σε επίπεδο τέτοιο ωστε να μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήαματα σε πανεπιστήμιο. Το ζητούν τα αμερικάνικα πανεπιστήμια απο τους διεθνής μαθητές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΙΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΙΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Ιουνίου 2008 στις 10:26 Η ΜΑΙΗ έγραψε: #99 07-06-08 10:26 Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 12:46 Ο djimmakos: #100 07-06-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΙΗ: Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω ότι το edexcel είναι για αυτούς που δεν παίρνουν αγγλικά. Εγώ που έχω δώσει level 5 το βρήκα πιο απαιτητικό από το cambridge. Πιστεύω όμως ότι το michigan και το cambridge είναι τα πιο κατάλληλα, μόνο που στο cambridge χρειάζεται να έχεις κρίση, αντιθέτως με το michigan που δουλεύεις μηχανικά. Τώρα όπως είπε και η ΜΑΙΗ, θα αποφασίσεις ανάλογα με τις γνώσεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fantanas: Να κανω μια ερωτηση?? Τα ΙΕLTS και TOEFL ειναι καλυτερα απο profficiency???? Click για ανάπτυξη... IELTS δεν ξέρω τι είναι αλλα το TOEFL ειναι μια πιστοποίηση οτι γνωρίζεις την Αγγλική σε επίπεδο τέτοιο ωστε να μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήαματα σε πανεπιστήμιο. Το ζητούν τα αμερικάνικα πανεπιστήμια απο τους διεθνής μαθητές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΑΙΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΙΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Ιουνίου 2008 στις 10:26 Η ΜΑΙΗ έγραψε: #99 07-06-08 10:26 Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 12:46 Ο djimmakos: #100 07-06-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΙΗ: Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω ότι το edexcel είναι για αυτούς που δεν παίρνουν αγγλικά. Εγώ που έχω δώσει level 5 το βρήκα πιο απαιτητικό από το cambridge. Πιστεύω όμως ότι το michigan και το cambridge είναι τα πιο κατάλληλα, μόνο που στο cambridge χρειάζεται να έχεις κρίση, αντιθέτως με το michigan που δουλεύεις μηχανικά. Τώρα όπως είπε και η ΜΑΙΗ, θα αποφασίσεις ανάλογα με τις γνώσεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 12:46 Ο djimmakos: #100 07-06-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΙΗ: Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω ότι το edexcel είναι για αυτούς που δεν παίρνουν αγγλικά. Εγώ που έχω δώσει level 5 το βρήκα πιο απαιτητικό από το cambridge. Πιστεύω όμως ότι το michigan και το cambridge είναι τα πιο κατάλληλα, μόνο που στο cambridge χρειάζεται να έχεις κρίση, αντιθέτως με το michigan που δουλεύεις μηχανικά. Τώρα όπως είπε και η ΜΑΙΗ, θα αποφασίσεις ανάλογα με τις γνώσεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΙΗ: Εγώ πιστεύω πως τo michigan είναι το ιδανικό πτυχίο... Ούτε ευκολο ούτε δύσκολο.Εγω αυτό έδωσα. Θεωρώ το edexcel γελοίο πτυχίο στην κυριολεξία για αυτούς που "δεν παιρνουν τα αγγλικά"...Αντίθετα το cambridge είναι δύσκολο...Τώρα ανάλογα με τις γνώσεις σου πρέπει να επιλέξεις... Click για ανάπτυξη... Δεν πιστεύω ότι το edexcel είναι για αυτούς που δεν παίρνουν αγγλικά. Εγώ που έχω δώσει level 5 το βρήκα πιο απαιτητικό από το cambridge. Πιστεύω όμως ότι το michigan και το cambridge είναι τα πιο κατάλληλα, μόνο που στο cambridge χρειάζεται να έχεις κρίση, αντιθέτως με το michigan που δουλεύεις μηχανικά. Τώρα όπως είπε και η ΜΑΙΗ, θα αποφασίσεις ανάλογα με τις γνώσεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.