stamataras
Νεοφερμένο μέλος

Περασα τουριστικων επιχειρισεων αθηνας 9ος 14 θεσεις ειταν για επαλ και οι 14 καλυφτκανπόσα άτομα παίρνει η σχολή στην οποία πέρασες? αν δν ξέρεις πες μου απλά τη σχολή να σου πω εγώ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akiroskirios
Δραστήριο μέλος

Περασα τουριστικων επιχειρισεων αθηνας 9ος 14 θεσεις ειταν για επαλ και οι 14 καλυφτκαν
τότε πιθανόν δν δικαιούσαι επιδότηση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stamataras
Νεοφερμένο μέλος

Για αυτο με τα 1000 ευρω εχω καμια ελπιδα?τότε πιθανόν δν δικαιούσαι επιδότηση![]()

akiroskirios
Δραστήριο μέλος

Για αυτο με τα 1000 ευρω εχω καμια ελπιδα?![]()
δν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς...

Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος

Και άντε το πήρα το πτυχίο, τί να το κάνω;
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Για αυτο με τα 1000 ευρω εχω καμια ελπιδα?![]()
Μάλλον εννοείς για το στεγαστικό επίδομα. Αυτό δίνεται με οικονομικά κριτήρια, οπότε εξαρτάται από το εισόδημα των γονέων σου. Μπορείς να ψάξεις στο internet για τα συγκεκριμένα κριτήρια. Πάντως αυτό δίνεται Φεβρουάριο-Μάρτιο, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς γι' αυτό από τώρα!
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος

αχαχαχαχαχαχαχανα εκθέσω και εγώ την φοιτητική απορία μου:

ευστοχη απορία,δεν μπορείτε να πείτε

Πας για μεταπτυχιακόνα εκθέσω και εγώ την φοιτητική απορία μου:
Ψάχνεις για σχετική δουλεία
(Διαβάζεις για ΑΣΕΠ)
Υποθέτω!
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

μπορει καποιος να μας πει τι ακριβως χρειαζεται για την εγγραφη ?
Αντιγράφω από άλλο τόπικ :
*Στα ΝΕΑ χτες έγραφε τα εξής:
Για την εγγραφή τους οι επιτυχόντες-ή νομίμως εξουσιοδοτημενο από αυτούς πρόσωπο- καταθέτουν στη γραμματεία της σχολής ή του τμήματος τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
- Αίτηση για εγγραφή
-Τίτλο απόλυσης:απολυτήριο ή πτυχίο ή αποδεικτικό του σχολείου αποφοίτησης ή νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο των τίτλων αυτών.
-Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή ή τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαιδευσης στην Ελλάδα.
-Έξι φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.
-Εκτός των ανωτέρω,μόνο όσοι πετυχαν από το Γενικό Λύκειο (90% και 10%) και ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β' (90%) υποβάλλουν και αντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης.
Φαντάζομαι ότι τα παραπάνω ισχύουν για κάθε σχολή![]()
Η απάντηση βρίσκονταν στην προηγούμενη σελίδα αυτού του νήματος.

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

μπορει καποιος να μας πει τι ακριβως χρειαζεται για την εγγραφη ?
Αυτή είναι η περσινή ανακοίνωση από τη σχολή μας!!!

https://www.media.uoa.gr/emme/news/read.php?id=2469
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Οι Πρυτανικές αρχές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης φρόντισαν να λειτουργήσει και φέτος ανοικτή γραμμή εξυπηρέτησης, προκειμένου οι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του Ιδρύματος να βοηθηθούν στην αναζήτηση και εύρεση στέγης, η οποία θα λειτουργήσει από 25 Αυγούστου 2010 έως και 31 Οκτωβρίου 2010.
Για το σκοπό αυτό είναι στη διάθεση των ιδιοκτητών διαμερισμάτων η ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών https://dps.web.auth.gr και οι τηλεφωνικές γραμμές 2310 991372, 991373, 994168, 996743 και 996771 καθώς και το ΦΑΞ 2310 995112, όπου μπορούν να δηλώσουν τα διαμερίσματα που διαθέτουν για ενοικίαση.
Στο Τμήμα Σπουδών επίσης υπάρχει στη διάθεση των ενδιαφερομένων κατάλογος με τους μεσίτες της πόλης μας.
Στην ίδια ιστοσελίδα και τις παραπάνω τηλεφωνικές γραμμές, μπορούν να επικοινωνούν οι φοιτητές/φοιτήτριες και να ενημερώνονται για τα διαθέσιμα διαμερίσματα με τα απαραίτητα σχετικά στοιχεία.
Επίσης κατά τη διάρκεια των εγγραφών και τις ώρες 9.00 π.μ. έως 12.00 μ., θα λειτουργούν στους χώρους εγγραφών των νεοεισαγομένων φοιτητών/τριών του Α.Π.Θ. περίπτερα από τα οποία θα διατίθεται ενημερωτικό υλικό και πληροφορίες σε ότι αφορά τις εγγραφές των φοιτητών/τριών, τη σίτιση, τη στέγαση κ.α.
Τέλος μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των επιτυχόντων θα λειτουργούν δύο τηλεφωνικές γραμμές (2310 994000 και 2310 996000) για πληροφορίες σε ότι αφορά τις περιόδους και τα δικαιολογητικά εγγραφών.
Πηγή: https://press.auth.gr
Meddle
Νεοφερμένο μέλος

1) Αιτήσεις για μετεγγραφή και στέγαση γίνονται κατά την εγγραφή;
2) Αποτελέσματα μετεγγραφών και στέγασης πότε γίνονται συνήθως γνωστά;
3) Το πάσο δίνεται κατά την εγγραφή;
Γνωρίζω πως μπορεί να με κατατοπίσει η γραμματεία, αλλά επειδή μεσολαβεί Σ/Κ και με τρώει η περιέργεια μπείτε στον κόπο.
Ευχαριστώ xD
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Να θέσω και εγώ με τη σειρά μου τις ερωτήσεις μου...
Γνωρίζω πως μπορεί να με κατατοπίσει η γραμματεία, αλλά επειδή μεσολαβεί Σ/Κ και με τρώει η περιέργεια μπείτε στον κόπο.
Ευχαριστώ xD
1)για στεγαση εμας γινεται στο φοιτητικο κεντρο το οποιο δεν ταυτιζεται με τη γραμματεία,για μετεγγραφη δεν ειμαι σιγουρος.ΘΑ σου τα εξηγησει ολα η γραμματεια μην ανησυχεις.
2)Ανάλογα...αρκετά σύντομα,καθε γραμματεία βγαζει τις ενημερωσεις της
3)Ναι σε μενα τουλαχιστον δοθηκε επι τοπου.
dante38245
Νεοφερμένο μέλος

Aν επιτρεπεται με ποια δικαιολογια θα παρεις μετεγγραφη?Να θέσω και εγώ με τη σειρά μου τις ερωτήσεις μου...
Ευχαριστώ xD
Meddle
Νεοφερμένο μέλος

1)για στεγαση εμας γινεται στο φοιτητικο κεντρο το οποιο δεν ταυτιζεται με τη γραμματεία,για μετεγγραφη δεν ειμαι σιγουρος.ΘΑ σου τα εξηγησει ολα η γραμματεια μην ανησυχεις.
2)Ανάλογα...αρκετά σύντομα,καθε γραμματεία βγαζει τις ενημερωσεις της
3)Ναι σε μενα τουλαχιστον δοθηκε επι τοπου.
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.
dante38245
Νεοφερμένο μέλος

pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος

δινουμε την αυθεντικη η φωτοτυπια
κ ποιος τα επικυρωνει ?
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Tι ειναι το πασο?
μια "ταυτότητα" που δικαιολογεί μειωμένο εισιτήρειο σε πλοια,τρενα,λεωφορεία κτλ κατα τη διαρκεια της φοίτησης σου.
Εξαιρούνται νομιζω οι αερομεταφορές (εγραψα λαθος πριν)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 328 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- giorgos8907
- ksidikainero
- tomftw
- shuuu
- Billokos1
- agg41
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Lefter
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Αντικειμενικός
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Dr. Gl. Luminous
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.