Ilikntas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 134 μηνύματα.

28-09-25

09:38
Εγώ θέλω να στείλω, απλώς οι ακαδημαϊκοί είναι λίγο περίεργοι και αψυχολόγητοιΕ δεν πρεπει..? επιβαλεται ...ειτε παρεις καλη απαντηση ειτε οχι.
Ασχοληθηκε με το θεμα σου.
Αμα δεν το κανεις να με πεις που θα διδασκεις να μη στειλω το γιο μου.

ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.167 μηνύματα.

28-09-25

10:18
Τσου ..εσυ θα τους επαναφερεις στην ταξη... απλα εχουν απευδησει με τον ουγκανισμο των φοιτητων. Λευτα δεν παιρνουν να μην παιρνουν και αναγνωριση?Εγώ θέλω να στείλω, απλώς οι ακαδημαϊκοί είναι λίγο περίεργοι και αψυχολόγητοι![]()
Το ειπε και ο κουλης και το υπογραφω...θελει να βαλει μαθημα ευγενειας και συμπεριφορας στα λυκεια.. προς το παρον εβαλε μαθημα κλεψι κλεψι στο γυμνασιο.
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 91 μηνύματα.

29-09-25

17:28
Συγχωρέστε με αν δεν είναι το κατάλληλο thread αλλά εχω μια απορία για τα επιλογής μαθήματα. Αυτά τα μαθήματα είναι συγκεκριμένα για κάθε εξάμηνο? Θα μας πούνε ξέρω εγώ ποια δικαιούμαστε σαν πρωτοετής ή είναι χύμα?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.167 μηνύματα.

29-09-25

17:32
Καθε εξαμηνο απο τα μικρα εχει λιστα με επιλογης ( αν εχει) οπου καλεισαι να επιλεξεις ενα συνηθως...Συγχωρέστε με αν δεν είναι το κατάλληλο thread αλλά εχω μια απορία για τα επιλογής μαθήματα. Αυτά τα μαθήματα είναι συγκεκριμένα για κάθε εξάμηνο? Θα μας πούνε ξέρω εγώ ποια δικαιούμαστε σαν πρωτοετής ή είναι χύμα?
αν δεις το προγραμα σπουδων τα λεει..
Τωρα βεβαια εσυ εισαι στην τεχνη και εκει μπορει να ειναι διαφορετικα ... θυμαμαι χρονια πριν τα ξεδιαλυναμε με το κοριτσι που ξερεις.
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 91 μηνύματα.

29-09-25

17:36
Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριοΚαθε εξαμηνο απο τα μικρα εχει λιστα με επιλογης ( αν εχει) οπου καλεισαι να επιλεξεις ενα συνηθως...
αν δεις το προγραμα σπουδων τα λεει..
Τωρα βεβαια εσυ εισαι στην τεχνη και εκει μπορει να ειναι διαφορετικα ... θυμαμαι χρονια πριν τα ξεδιαλυναμε με το κοριτσι που ξερεις.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

29-09-25

17:38
Ναι θυμαμαι ειναι μπλεγμενα ..δινει ακρη ομως... αν ρωτησεις το κοριτσι..παιδευόμουν μια μερα να τα ξεχωρισω.Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος

29-09-25

17:40
Της έχω στείλει και περιμένω την σωτηρία απάντηση λολ. Απλώς σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ μήπως κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει σε γενικές γραμμές. Δεν θέλω και να την πρήξω την κοπέλαΝαι θυμαμαι ειναι μπλεγμενα ..δινει ακρη ομως... αν ρωτησεις το κοριτσι..παιδευόμουν μια μερα να τα ξεχωρισω.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

29-09-25

17:44
ε να δεν μαθεις ..θα τα παρουμε παρεα και θα βγαλουμε ακρη σιγουρα.. η δηλωση δεν γινεται και σημερα.Της έχω στείλει και περιμένω την σωτηρία απάντηση λολ. Απλώς σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ μήπως κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει σε γενικές γραμμές. Δεν θέλω και να την πρήξω την κοπέλα
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος

29-09-25

17:48
Αρχές Οκτώβρη θα γίνει λογικά. Απλώς μέχρι τότε δεν ξερω τι κάνουμε. Δεν θέλω να πάω σε ένα μάθημα που δεν είναι για εμένα και βα γίνω ρεζίλι ή κατι τέτοιο...ειμαι και του προγράμματος και θέλω να το φτιάξω όσο πιο γρήγορα μπορώε να δεν μαθεις ..θα τα παρουμε παρεα και θα βγαλουμε ακρη σιγουρα.. η δηλωση δεν γινεται και σημερα.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

29-09-25

17:55
ενταξει θα σχοληθω μες την εβδομαδα.. κατσε να φυγουν οι μετεγγραφες .. καμια σχολη ακομα δεν ανακοινωσε δηλωσεις ουτε η κρητη που τα κανει γρηγοραΑρχές Οκτώβρη θα γίνει λογικά. Απλώς μέχρι τότε δεν ξερω τι κάνουμε. Δεν θέλω να πάω σε ένα μάθημα που δεν είναι για εμένα και βα γίνω ρεζίλι ή κατι τέτοιο...ειμαι και του προγράμματος και θέλω να το φτιάξω όσο πιο γρήγορα μπορώ
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος

29-09-25

17:59
Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώενταξει θα σχοληθω μες την εβδομαδα.. κατσε να φυγουν οι μετεγγραφες .. καμια σχολη ακομα δεν ανακοινωσε δηλωσεις ουτε η κρητη που τα κανει γρηγορα

smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 623 μηνύματα.

29-09-25

21:23
εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέΌταν έχετε μια απορία και στέλνετε mail σ'εναν καθηγητή στο πανεπιστήμιο και σας απαντάει(λύνει την απορία), στέλνετε mail πίσω για ευχαριστώ, ή όχι;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογήςΧαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο
sakplat
Νεοφερμένο μέλος
Ο sakplat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 57 μηνύματα.

29-09-25

23:32
Μιας και αναφέρθηκε η Κρήτη, από 22/9 το ΕΛΜΕΠΑ έχει βγάλει ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων..
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

30-09-25

10:53
Οι θετρικες ομως smarw μου εχουν επιλογης διοτι εχουν απειρα μαθηματα...εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής
Σε 4 χρονια οσα και του πολυτεχνειου μαθηματα ( 55) ..τα ζουμπανε στο μπεντερ τα κοριτσια οι καλλιτέχνες.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα.

30-09-25

11:45
Αν καίγεσαι για τις δηλώσεις μαθημάτων, να ξέρεις ότι ξεκινούν αρχές - μέσα Νοέμβρη.Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώΑπλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα
Μην αγχώνεσαι.
Απλά να μπαίνεις κάθε ημέρα στις ανακοινώσεις του τμήματός σου για να παρακολουθείς τις εξελίξεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 421 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- pinkheart
- louminis
- MariaApo
- str07
- fortheloveofshizaya
- giorgos8907
- panosT436
- katerina1980
- SKG
- vps
- Highlander
- st.krf
- gaidouri
- andreouk
- john_55
- jellojina
- voοdoο
- giorgos5002
- blissele
- Vera
- F1L1PAS
- Kate1914
- Mixalis!
- ang12_012
- Drscientist
- Sotiris 12
- Kafkinos
- Unboxholics
- FNC_Sophia
- Dr. Gl. Luminous
- sakplat
- thenutritionist
- Martheos
- engineer?
- Corfu kitty
- maritina07
- sophieee
- Hased Babis
- deloulou
- AggelikiGr
- Anna1974.
- aris65
- Schlimazel
- giannhs2001
- Dr.Katalyst
- greg08
- Panatha mono
- Hmmytheos
- BatGuin
- aneiko
- acc/fin04
- globglogabgalab
- Neptune
- Maynard
- kostis76
- Searching
- zoed
- 5607
- Lora2211
- Τρελας123
- !georgitsa!
- Lia 2006
- tzoulio
- Paragontas7000
- Sofos Gerontas
- bigguy
- m.b.
- rseven
- katia.m
- Damaki
- friesnchocolate
- Fwteini69
- korlef
- shuuu
- Efi10
- abyssiniancat
- andyklad
- Atrlef
- Giannis_19
- thecrazycretan
- Entropy24
- Xryssa
- Scandal
- jYanniss
- Natsuko
- psychoticwaltz
- hello1234
- elefther1ou_
- Wonderkid
- mariapanagiotou
- Nek21
- patoma
- Georgiaaa_
- myrto karma
- Atarax
- ksidikainero
- tomftw
- Billokos1
- agg41
- BloodyFairy
- EFAKIT
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Claire05
- Patroklos
- ninnan
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Lefter
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Lathy
- ειδήμων
- ilias_21
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Dora140303
- Revekka
- Αναστασία197
- Memetchi
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Αντικειμενικός
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.