Ilikntas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2025 στις 09:38 Ο Ilikntas έγραψε: #6.441 28-09-25 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε δεν πρεπει..? επιβαλεται ...ειτε παρεις καλη απαντηση ειτε οχι. Ασχοληθηκε με το θεμα σου. Αμα δεν το κανεις να με πεις που θα διδασκεις να μη στειλω το γιο μου. Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω να στείλω, απλώς οι ακαδημαϊκοί είναι λίγο περίεργοι και αψυχολόγητοι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.442 28-09-25 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Ilikntas: Εγώ θέλω να στείλω, απλώς οι ακαδημαϊκοί είναι λίγο περίεργοι και αψυχολόγητοι Click για ανάπτυξη... Τσου ..εσυ θα τους επαναφερεις στην ταξη... απλα εχουν απευδησει με τον ουγκανισμο των φοιτητων. Λευτα δεν παιρνουν να μην παιρνουν και αναγνωριση? Το ειπε και ο κουλης και το υπογραφω...θελει να βαλει μαθημα ευγενειας και συμπεριφορας στα λυκεια.. προς το παρον εβαλε μαθημα κλεψι κλεψι στο γυμνασιο. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:28 Η fortheloveofshizaya: #6.443 29-09-25 17:28 Συγχωρέστε με αν δεν είναι το κατάλληλο thread αλλά εχω μια απορία για τα επιλογής μαθήματα. Αυτά τα μαθήματα είναι συγκεκριμένα για κάθε εξάμηνο? Θα μας πούνε ξέρω εγώ ποια δικαιούμαστε σαν πρωτοετής ή είναι χύμα? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.444 29-09-25 17:32 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Συγχωρέστε με αν δεν είναι το κατάλληλο thread αλλά εχω μια απορία για τα επιλογής μαθήματα. Αυτά τα μαθήματα είναι συγκεκριμένα για κάθε εξάμηνο? Θα μας πούνε ξέρω εγώ ποια δικαιούμαστε σαν πρωτοετής ή είναι χύμα? Click για ανάπτυξη... Καθε εξαμηνο απο τα μικρα εχει λιστα με επιλογης ( αν εχει) οπου καλεισαι να επιλεξεις ενα συνηθως... αν δεις το προγραμα σπουδων τα λεει.. Τωρα βεβαια εσυ εισαι στην τεχνη και εκει μπορει να ειναι διαφορετικα ... θυμαμαι χρονια πριν τα ξεδιαλυναμε με το κοριτσι που ξερεις. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:36 Η fortheloveofshizaya: #6.445 29-09-25 17:36 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Καθε εξαμηνο απο τα μικρα εχει λιστα με επιλογης ( αν εχει) οπου καλεισαι να επιλεξεις ενα συνηθως... αν δεις το προγραμα σπουδων τα λεει.. Τωρα βεβαια εσυ εισαι στην τεχνη και εκει μπορει να ειναι διαφορετικα ... θυμαμαι χρονια πριν τα ξεδιαλυναμε με το κοριτσι που ξερεις. Click για ανάπτυξη... Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.446 29-09-25 17:38 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο Click για ανάπτυξη... Ναι θυμαμαι ειναι μπλεγμενα ..δινει ακρη ομως... αν ρωτησεις το κοριτσι..παιδευόμουν μια μερα να τα ξεχωρισω. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:40 Η fortheloveofshizaya: #6.447 29-09-25 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι θυμαμαι ειναι μπλεγμενα ..δινει ακρη ομως... αν ρωτησεις το κοριτσι..παιδευόμουν μια μερα να τα ξεχωρισω. Click για ανάπτυξη... Της έχω στείλει και περιμένω την σωτηρία απάντηση λολ. Απλώς σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ μήπως κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει σε γενικές γραμμές. Δεν θέλω και να την πρήξω την κοπέλα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.448 29-09-25 17:44 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Της έχω στείλει και περιμένω την σωτηρία απάντηση λολ. Απλώς σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ μήπως κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει σε γενικές γραμμές. Δεν θέλω και να την πρήξω την κοπέλα Click για ανάπτυξη... ε να δεν μαθεις ..θα τα παρουμε παρεα και θα βγαλουμε ακρη σιγουρα.. η δηλωση δεν γινεται και σημερα. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:48 Η fortheloveofshizaya: #6.449 29-09-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε να δεν μαθεις ..θα τα παρουμε παρεα και θα βγαλουμε ακρη σιγουρα.. η δηλωση δεν γινεται και σημερα. Click για ανάπτυξη... Αρχές Οκτώβρη θα γίνει λογικά. Απλώς μέχρι τότε δεν ξερω τι κάνουμε. Δεν θέλω να πάω σε ένα μάθημα που δεν είναι για εμένα και βα γίνω ρεζίλι ή κατι τέτοιο...ειμαι και του προγράμματος και θέλω να το φτιάξω όσο πιο γρήγορα μπορώ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.450 29-09-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Αρχές Οκτώβρη θα γίνει λογικά. Απλώς μέχρι τότε δεν ξερω τι κάνουμε. Δεν θέλω να πάω σε ένα μάθημα που δεν είναι για εμένα και βα γίνω ρεζίλι ή κατι τέτοιο...ειμαι και του προγράμματος και θέλω να το φτιάξω όσο πιο γρήγορα μπορώ Click για ανάπτυξη... ενταξει θα σχοληθω μες την εβδομαδα.. κατσε να φυγουν οι μετεγγραφες .. καμια σχολη ακομα δεν ανακοινωσε δηλωσεις ουτε η κρητη που τα κανει γρηγορα fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:59 Η fortheloveofshizaya: #6.451 29-09-25 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ενταξει θα σχοληθω μες την εβδομαδα.. κατσε να φυγουν οι μετεγγραφες .. καμια σχολη ακομα δεν ανακοινωσε δηλωσεις ουτε η κρητη που τα κανει γρηγορα Click για ανάπτυξη... Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 21:23 Η smarw έγραψε: #6.452 29-09-25 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Ilikntas: Όταν έχετε μια απορία και στέλνετε mail σ'εναν καθηγητή στο πανεπιστήμιο και σας απαντάει(λύνει την απορία), στέλνετε mail πίσω για ευχαριστώ, ή όχι; Click για ανάπτυξη... εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο Click για ανάπτυξη... θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής sakplat Νεοφερμένο μέλος Ο sakplat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 23:32 Ο sakplat έγραψε: #6.453 29-09-25 23:32 Ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων Χειμερινό 2025-2026 - Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Ηράκλειο, 22-09-2025 ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Οι ανανεώσεις εγγραφών και οι δηλώσεις θεωρητικών και εργαστηριακών... ece.hmu.gr Μιας και αναφέρθηκε η Κρήτη, από 22/9 το ΕΛΜΕΠΑ έχει βγάλει ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.454 30-09-25 10:53 Αρχική Δημοσίευση από smarw: εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής Click για ανάπτυξη... Οι θετρικες ομως smarw μου εχουν επιλογης διοτι εχουν απειρα μαθηματα... Σε 4 χρονια οσα και του πολυτεχνειου μαθηματα ( 55) ..τα ζουμπανε στο μπεντερ τα κοριτσια οι καλλιτέχνες. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:45 Ο Panzerkampfwagen: #6.455 30-09-25 11:45 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα Click για ανάπτυξη... Αν καίγεσαι για τις δηλώσεις μαθημάτων, να ξέρεις ότι ξεκινούν αρχές - μέσα Νοέμβρη. Μην αγχώνεσαι. Απλά να μπαίνεις κάθε ημέρα στις ανακοινώσεις του τμήματός σου για να παρακολουθείς τις εξελίξεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 322 323 First Προηγούμενη 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε δεν πρεπει..? επιβαλεται ...ειτε παρεις καλη απαντηση ειτε οχι. Ασχοληθηκε με το θεμα σου. Αμα δεν το κανεις να με πεις που θα διδασκεις να μη στειλω το γιο μου. Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω να στείλω, απλώς οι ακαδημαϊκοί είναι λίγο περίεργοι και αψυχολόγητοι
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.442 28-09-25 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Ilikntas: Εγώ θέλω να στείλω, απλώς οι ακαδημαϊκοί είναι λίγο περίεργοι και αψυχολόγητοι Click για ανάπτυξη... Τσου ..εσυ θα τους επαναφερεις στην ταξη... απλα εχουν απευδησει με τον ουγκανισμο των φοιτητων. Λευτα δεν παιρνουν να μην παιρνουν και αναγνωριση? Το ειπε και ο κουλης και το υπογραφω...θελει να βαλει μαθημα ευγενειας και συμπεριφορας στα λυκεια.. προς το παρον εβαλε μαθημα κλεψι κλεψι στο γυμνασιο. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:28 Η fortheloveofshizaya: #6.443 29-09-25 17:28 Συγχωρέστε με αν δεν είναι το κατάλληλο thread αλλά εχω μια απορία για τα επιλογής μαθήματα. Αυτά τα μαθήματα είναι συγκεκριμένα για κάθε εξάμηνο? Θα μας πούνε ξέρω εγώ ποια δικαιούμαστε σαν πρωτοετής ή είναι χύμα? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.444 29-09-25 17:32 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Συγχωρέστε με αν δεν είναι το κατάλληλο thread αλλά εχω μια απορία για τα επιλογής μαθήματα. Αυτά τα μαθήματα είναι συγκεκριμένα για κάθε εξάμηνο? Θα μας πούνε ξέρω εγώ ποια δικαιούμαστε σαν πρωτοετής ή είναι χύμα? Click για ανάπτυξη... Καθε εξαμηνο απο τα μικρα εχει λιστα με επιλογης ( αν εχει) οπου καλεισαι να επιλεξεις ενα συνηθως... αν δεις το προγραμα σπουδων τα λεει.. Τωρα βεβαια εσυ εισαι στην τεχνη και εκει μπορει να ειναι διαφορετικα ... θυμαμαι χρονια πριν τα ξεδιαλυναμε με το κοριτσι που ξερεις. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:36 Η fortheloveofshizaya: #6.445 29-09-25 17:36 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Καθε εξαμηνο απο τα μικρα εχει λιστα με επιλογης ( αν εχει) οπου καλεισαι να επιλεξεις ενα συνηθως... αν δεις το προγραμα σπουδων τα λεει.. Τωρα βεβαια εσυ εισαι στην τεχνη και εκει μπορει να ειναι διαφορετικα ... θυμαμαι χρονια πριν τα ξεδιαλυναμε με το κοριτσι που ξερεις. Click για ανάπτυξη... Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.446 29-09-25 17:38 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο Click για ανάπτυξη... Ναι θυμαμαι ειναι μπλεγμενα ..δινει ακρη ομως... αν ρωτησεις το κοριτσι..παιδευόμουν μια μερα να τα ξεχωρισω. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:40 Η fortheloveofshizaya: #6.447 29-09-25 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι θυμαμαι ειναι μπλεγμενα ..δινει ακρη ομως... αν ρωτησεις το κοριτσι..παιδευόμουν μια μερα να τα ξεχωρισω. Click για ανάπτυξη... Της έχω στείλει και περιμένω την σωτηρία απάντηση λολ. Απλώς σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ μήπως κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει σε γενικές γραμμές. Δεν θέλω και να την πρήξω την κοπέλα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.448 29-09-25 17:44 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Της έχω στείλει και περιμένω την σωτηρία απάντηση λολ. Απλώς σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ μήπως κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει σε γενικές γραμμές. Δεν θέλω και να την πρήξω την κοπέλα Click για ανάπτυξη... ε να δεν μαθεις ..θα τα παρουμε παρεα και θα βγαλουμε ακρη σιγουρα.. η δηλωση δεν γινεται και σημερα. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:48 Η fortheloveofshizaya: #6.449 29-09-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε να δεν μαθεις ..θα τα παρουμε παρεα και θα βγαλουμε ακρη σιγουρα.. η δηλωση δεν γινεται και σημερα. Click για ανάπτυξη... Αρχές Οκτώβρη θα γίνει λογικά. Απλώς μέχρι τότε δεν ξερω τι κάνουμε. Δεν θέλω να πάω σε ένα μάθημα που δεν είναι για εμένα και βα γίνω ρεζίλι ή κατι τέτοιο...ειμαι και του προγράμματος και θέλω να το φτιάξω όσο πιο γρήγορα μπορώ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.450 29-09-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Αρχές Οκτώβρη θα γίνει λογικά. Απλώς μέχρι τότε δεν ξερω τι κάνουμε. Δεν θέλω να πάω σε ένα μάθημα που δεν είναι για εμένα και βα γίνω ρεζίλι ή κατι τέτοιο...ειμαι και του προγράμματος και θέλω να το φτιάξω όσο πιο γρήγορα μπορώ Click για ανάπτυξη... ενταξει θα σχοληθω μες την εβδομαδα.. κατσε να φυγουν οι μετεγγραφες .. καμια σχολη ακομα δεν ανακοινωσε δηλωσεις ουτε η κρητη που τα κανει γρηγορα fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:59 Η fortheloveofshizaya: #6.451 29-09-25 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ενταξει θα σχοληθω μες την εβδομαδα.. κατσε να φυγουν οι μετεγγραφες .. καμια σχολη ακομα δεν ανακοινωσε δηλωσεις ουτε η κρητη που τα κανει γρηγορα Click για ανάπτυξη... Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 21:23 Η smarw έγραψε: #6.452 29-09-25 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Ilikntas: Όταν έχετε μια απορία και στέλνετε mail σ'εναν καθηγητή στο πανεπιστήμιο και σας απαντάει(λύνει την απορία), στέλνετε mail πίσω για ευχαριστώ, ή όχι; Click για ανάπτυξη... εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο Click για ανάπτυξη... θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής sakplat Νεοφερμένο μέλος Ο sakplat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 23:32 Ο sakplat έγραψε: #6.453 29-09-25 23:32 Ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων Χειμερινό 2025-2026 - Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Ηράκλειο, 22-09-2025 ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Οι ανανεώσεις εγγραφών και οι δηλώσεις θεωρητικών και εργαστηριακών... ece.hmu.gr Μιας και αναφέρθηκε η Κρήτη, από 22/9 το ΕΛΜΕΠΑ έχει βγάλει ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.454 30-09-25 10:53 Αρχική Δημοσίευση από smarw: εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής Click για ανάπτυξη... Οι θετρικες ομως smarw μου εχουν επιλογης διοτι εχουν απειρα μαθηματα... Σε 4 χρονια οσα και του πολυτεχνειου μαθηματα ( 55) ..τα ζουμπανε στο μπεντερ τα κοριτσια οι καλλιτέχνες. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:45 Ο Panzerkampfwagen: #6.455 30-09-25 11:45 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα Click για ανάπτυξη... Αν καίγεσαι για τις δηλώσεις μαθημάτων, να ξέρεις ότι ξεκινούν αρχές - μέσα Νοέμβρη. Μην αγχώνεσαι. Απλά να μπαίνεις κάθε ημέρα στις ανακοινώσεις του τμήματός σου για να παρακολουθείς τις εξελίξεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 322 323 First Προηγούμενη 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ilikntas: Εγώ θέλω να στείλω, απλώς οι ακαδημαϊκοί είναι λίγο περίεργοι και αψυχολόγητοι Click για ανάπτυξη... Τσου ..εσυ θα τους επαναφερεις στην ταξη... απλα εχουν απευδησει με τον ουγκανισμο των φοιτητων. Λευτα δεν παιρνουν να μην παιρνουν και αναγνωριση? Το ειπε και ο κουλης και το υπογραφω...θελει να βαλει μαθημα ευγενειας και συμπεριφορας στα λυκεια.. προς το παρον εβαλε μαθημα κλεψι κλεψι στο γυμνασιο.
fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:28 Η fortheloveofshizaya: #6.443 29-09-25 17:28 Συγχωρέστε με αν δεν είναι το κατάλληλο thread αλλά εχω μια απορία για τα επιλογής μαθήματα. Αυτά τα μαθήματα είναι συγκεκριμένα για κάθε εξάμηνο? Θα μας πούνε ξέρω εγώ ποια δικαιούμαστε σαν πρωτοετής ή είναι χύμα? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.444 29-09-25 17:32 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Συγχωρέστε με αν δεν είναι το κατάλληλο thread αλλά εχω μια απορία για τα επιλογής μαθήματα. Αυτά τα μαθήματα είναι συγκεκριμένα για κάθε εξάμηνο? Θα μας πούνε ξέρω εγώ ποια δικαιούμαστε σαν πρωτοετής ή είναι χύμα? Click για ανάπτυξη... Καθε εξαμηνο απο τα μικρα εχει λιστα με επιλογης ( αν εχει) οπου καλεισαι να επιλεξεις ενα συνηθως... αν δεις το προγραμα σπουδων τα λεει.. Τωρα βεβαια εσυ εισαι στην τεχνη και εκει μπορει να ειναι διαφορετικα ... θυμαμαι χρονια πριν τα ξεδιαλυναμε με το κοριτσι που ξερεις. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:36 Η fortheloveofshizaya: #6.445 29-09-25 17:36 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Καθε εξαμηνο απο τα μικρα εχει λιστα με επιλογης ( αν εχει) οπου καλεισαι να επιλεξεις ενα συνηθως... αν δεις το προγραμα σπουδων τα λεει.. Τωρα βεβαια εσυ εισαι στην τεχνη και εκει μπορει να ειναι διαφορετικα ... θυμαμαι χρονια πριν τα ξεδιαλυναμε με το κοριτσι που ξερεις. Click για ανάπτυξη... Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.446 29-09-25 17:38 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο Click για ανάπτυξη... Ναι θυμαμαι ειναι μπλεγμενα ..δινει ακρη ομως... αν ρωτησεις το κοριτσι..παιδευόμουν μια μερα να τα ξεχωρισω. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:40 Η fortheloveofshizaya: #6.447 29-09-25 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι θυμαμαι ειναι μπλεγμενα ..δινει ακρη ομως... αν ρωτησεις το κοριτσι..παιδευόμουν μια μερα να τα ξεχωρισω. Click για ανάπτυξη... Της έχω στείλει και περιμένω την σωτηρία απάντηση λολ. Απλώς σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ μήπως κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει σε γενικές γραμμές. Δεν θέλω και να την πρήξω την κοπέλα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.448 29-09-25 17:44 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Της έχω στείλει και περιμένω την σωτηρία απάντηση λολ. Απλώς σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ μήπως κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει σε γενικές γραμμές. Δεν θέλω και να την πρήξω την κοπέλα Click για ανάπτυξη... ε να δεν μαθεις ..θα τα παρουμε παρεα και θα βγαλουμε ακρη σιγουρα.. η δηλωση δεν γινεται και σημερα. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:48 Η fortheloveofshizaya: #6.449 29-09-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε να δεν μαθεις ..θα τα παρουμε παρεα και θα βγαλουμε ακρη σιγουρα.. η δηλωση δεν γινεται και σημερα. Click για ανάπτυξη... Αρχές Οκτώβρη θα γίνει λογικά. Απλώς μέχρι τότε δεν ξερω τι κάνουμε. Δεν θέλω να πάω σε ένα μάθημα που δεν είναι για εμένα και βα γίνω ρεζίλι ή κατι τέτοιο...ειμαι και του προγράμματος και θέλω να το φτιάξω όσο πιο γρήγορα μπορώ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.450 29-09-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Αρχές Οκτώβρη θα γίνει λογικά. Απλώς μέχρι τότε δεν ξερω τι κάνουμε. Δεν θέλω να πάω σε ένα μάθημα που δεν είναι για εμένα και βα γίνω ρεζίλι ή κατι τέτοιο...ειμαι και του προγράμματος και θέλω να το φτιάξω όσο πιο γρήγορα μπορώ Click για ανάπτυξη... ενταξει θα σχοληθω μες την εβδομαδα.. κατσε να φυγουν οι μετεγγραφες .. καμια σχολη ακομα δεν ανακοινωσε δηλωσεις ουτε η κρητη που τα κανει γρηγορα fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:59 Η fortheloveofshizaya: #6.451 29-09-25 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ενταξει θα σχοληθω μες την εβδομαδα.. κατσε να φυγουν οι μετεγγραφες .. καμια σχολη ακομα δεν ανακοινωσε δηλωσεις ουτε η κρητη που τα κανει γρηγορα Click για ανάπτυξη... Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 21:23 Η smarw έγραψε: #6.452 29-09-25 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Ilikntas: Όταν έχετε μια απορία και στέλνετε mail σ'εναν καθηγητή στο πανεπιστήμιο και σας απαντάει(λύνει την απορία), στέλνετε mail πίσω για ευχαριστώ, ή όχι; Click για ανάπτυξη... εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο Click για ανάπτυξη... θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής sakplat Νεοφερμένο μέλος Ο sakplat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 23:32 Ο sakplat έγραψε: #6.453 29-09-25 23:32 Ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων Χειμερινό 2025-2026 - Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Ηράκλειο, 22-09-2025 ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Οι ανανεώσεις εγγραφών και οι δηλώσεις θεωρητικών και εργαστηριακών... ece.hmu.gr Μιας και αναφέρθηκε η Κρήτη, από 22/9 το ΕΛΜΕΠΑ έχει βγάλει ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.454 30-09-25 10:53 Αρχική Δημοσίευση από smarw: εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής Click για ανάπτυξη... Οι θετρικες ομως smarw μου εχουν επιλογης διοτι εχουν απειρα μαθηματα... Σε 4 χρονια οσα και του πολυτεχνειου μαθηματα ( 55) ..τα ζουμπανε στο μπεντερ τα κοριτσια οι καλλιτέχνες. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:45 Ο Panzerkampfwagen: #6.455 30-09-25 11:45 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα Click για ανάπτυξη... Αν καίγεσαι για τις δηλώσεις μαθημάτων, να ξέρεις ότι ξεκινούν αρχές - μέσα Νοέμβρη. Μην αγχώνεσαι. Απλά να μπαίνεις κάθε ημέρα στις ανακοινώσεις του τμήματός σου για να παρακολουθείς τις εξελίξεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 322 323 First Προηγούμενη 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγχωρέστε με αν δεν είναι το κατάλληλο thread αλλά εχω μια απορία για τα επιλογής μαθήματα. Αυτά τα μαθήματα είναι συγκεκριμένα για κάθε εξάμηνο? Θα μας πούνε ξέρω εγώ ποια δικαιούμαστε σαν πρωτοετής ή είναι χύμα?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.444 29-09-25 17:32 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Συγχωρέστε με αν δεν είναι το κατάλληλο thread αλλά εχω μια απορία για τα επιλογής μαθήματα. Αυτά τα μαθήματα είναι συγκεκριμένα για κάθε εξάμηνο? Θα μας πούνε ξέρω εγώ ποια δικαιούμαστε σαν πρωτοετής ή είναι χύμα? Click για ανάπτυξη... Καθε εξαμηνο απο τα μικρα εχει λιστα με επιλογης ( αν εχει) οπου καλεισαι να επιλεξεις ενα συνηθως... αν δεις το προγραμα σπουδων τα λεει.. Τωρα βεβαια εσυ εισαι στην τεχνη και εκει μπορει να ειναι διαφορετικα ... θυμαμαι χρονια πριν τα ξεδιαλυναμε με το κοριτσι που ξερεις. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:36 Η fortheloveofshizaya: #6.445 29-09-25 17:36 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Καθε εξαμηνο απο τα μικρα εχει λιστα με επιλογης ( αν εχει) οπου καλεισαι να επιλεξεις ενα συνηθως... αν δεις το προγραμα σπουδων τα λεει.. Τωρα βεβαια εσυ εισαι στην τεχνη και εκει μπορει να ειναι διαφορετικα ... θυμαμαι χρονια πριν τα ξεδιαλυναμε με το κοριτσι που ξερεις. Click για ανάπτυξη... Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.446 29-09-25 17:38 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο Click για ανάπτυξη... Ναι θυμαμαι ειναι μπλεγμενα ..δινει ακρη ομως... αν ρωτησεις το κοριτσι..παιδευόμουν μια μερα να τα ξεχωρισω. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:40 Η fortheloveofshizaya: #6.447 29-09-25 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι θυμαμαι ειναι μπλεγμενα ..δινει ακρη ομως... αν ρωτησεις το κοριτσι..παιδευόμουν μια μερα να τα ξεχωρισω. Click για ανάπτυξη... Της έχω στείλει και περιμένω την σωτηρία απάντηση λολ. Απλώς σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ μήπως κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει σε γενικές γραμμές. Δεν θέλω και να την πρήξω την κοπέλα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.448 29-09-25 17:44 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Της έχω στείλει και περιμένω την σωτηρία απάντηση λολ. Απλώς σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ μήπως κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει σε γενικές γραμμές. Δεν θέλω και να την πρήξω την κοπέλα Click για ανάπτυξη... ε να δεν μαθεις ..θα τα παρουμε παρεα και θα βγαλουμε ακρη σιγουρα.. η δηλωση δεν γινεται και σημερα. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:48 Η fortheloveofshizaya: #6.449 29-09-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε να δεν μαθεις ..θα τα παρουμε παρεα και θα βγαλουμε ακρη σιγουρα.. η δηλωση δεν γινεται και σημερα. Click για ανάπτυξη... Αρχές Οκτώβρη θα γίνει λογικά. Απλώς μέχρι τότε δεν ξερω τι κάνουμε. Δεν θέλω να πάω σε ένα μάθημα που δεν είναι για εμένα και βα γίνω ρεζίλι ή κατι τέτοιο...ειμαι και του προγράμματος και θέλω να το φτιάξω όσο πιο γρήγορα μπορώ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.450 29-09-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Αρχές Οκτώβρη θα γίνει λογικά. Απλώς μέχρι τότε δεν ξερω τι κάνουμε. Δεν θέλω να πάω σε ένα μάθημα που δεν είναι για εμένα και βα γίνω ρεζίλι ή κατι τέτοιο...ειμαι και του προγράμματος και θέλω να το φτιάξω όσο πιο γρήγορα μπορώ Click για ανάπτυξη... ενταξει θα σχοληθω μες την εβδομαδα.. κατσε να φυγουν οι μετεγγραφες .. καμια σχολη ακομα δεν ανακοινωσε δηλωσεις ουτε η κρητη που τα κανει γρηγορα fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:59 Η fortheloveofshizaya: #6.451 29-09-25 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ενταξει θα σχοληθω μες την εβδομαδα.. κατσε να φυγουν οι μετεγγραφες .. καμια σχολη ακομα δεν ανακοινωσε δηλωσεις ουτε η κρητη που τα κανει γρηγορα Click για ανάπτυξη... Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 21:23 Η smarw έγραψε: #6.452 29-09-25 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Ilikntas: Όταν έχετε μια απορία και στέλνετε mail σ'εναν καθηγητή στο πανεπιστήμιο και σας απαντάει(λύνει την απορία), στέλνετε mail πίσω για ευχαριστώ, ή όχι; Click για ανάπτυξη... εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο Click για ανάπτυξη... θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής sakplat Νεοφερμένο μέλος Ο sakplat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 23:32 Ο sakplat έγραψε: #6.453 29-09-25 23:32 Ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων Χειμερινό 2025-2026 - Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Ηράκλειο, 22-09-2025 ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Οι ανανεώσεις εγγραφών και οι δηλώσεις θεωρητικών και εργαστηριακών... ece.hmu.gr Μιας και αναφέρθηκε η Κρήτη, από 22/9 το ΕΛΜΕΠΑ έχει βγάλει ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.454 30-09-25 10:53 Αρχική Δημοσίευση από smarw: εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής Click για ανάπτυξη... Οι θετρικες ομως smarw μου εχουν επιλογης διοτι εχουν απειρα μαθηματα... Σε 4 χρονια οσα και του πολυτεχνειου μαθηματα ( 55) ..τα ζουμπανε στο μπεντερ τα κοριτσια οι καλλιτέχνες. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:45 Ο Panzerkampfwagen: #6.455 30-09-25 11:45 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα Click για ανάπτυξη... Αν καίγεσαι για τις δηλώσεις μαθημάτων, να ξέρεις ότι ξεκινούν αρχές - μέσα Νοέμβρη. Μην αγχώνεσαι. Απλά να μπαίνεις κάθε ημέρα στις ανακοινώσεις του τμήματός σου για να παρακολουθείς τις εξελίξεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 322 323 First Προηγούμενη 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Συγχωρέστε με αν δεν είναι το κατάλληλο thread αλλά εχω μια απορία για τα επιλογής μαθήματα. Αυτά τα μαθήματα είναι συγκεκριμένα για κάθε εξάμηνο? Θα μας πούνε ξέρω εγώ ποια δικαιούμαστε σαν πρωτοετής ή είναι χύμα? Click για ανάπτυξη... Καθε εξαμηνο απο τα μικρα εχει λιστα με επιλογης ( αν εχει) οπου καλεισαι να επιλεξεις ενα συνηθως... αν δεις το προγραμα σπουδων τα λεει.. Τωρα βεβαια εσυ εισαι στην τεχνη και εκει μπορει να ειναι διαφορετικα ... θυμαμαι χρονια πριν τα ξεδιαλυναμε με το κοριτσι που ξερεις.
fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:36 Η fortheloveofshizaya: #6.445 29-09-25 17:36 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Καθε εξαμηνο απο τα μικρα εχει λιστα με επιλογης ( αν εχει) οπου καλεισαι να επιλεξεις ενα συνηθως... αν δεις το προγραμα σπουδων τα λεει.. Τωρα βεβαια εσυ εισαι στην τεχνη και εκει μπορει να ειναι διαφορετικα ... θυμαμαι χρονια πριν τα ξεδιαλυναμε με το κοριτσι που ξερεις. Click για ανάπτυξη... Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.446 29-09-25 17:38 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο Click για ανάπτυξη... Ναι θυμαμαι ειναι μπλεγμενα ..δινει ακρη ομως... αν ρωτησεις το κοριτσι..παιδευόμουν μια μερα να τα ξεχωρισω. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:40 Η fortheloveofshizaya: #6.447 29-09-25 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι θυμαμαι ειναι μπλεγμενα ..δινει ακρη ομως... αν ρωτησεις το κοριτσι..παιδευόμουν μια μερα να τα ξεχωρισω. Click για ανάπτυξη... Της έχω στείλει και περιμένω την σωτηρία απάντηση λολ. Απλώς σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ μήπως κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει σε γενικές γραμμές. Δεν θέλω και να την πρήξω την κοπέλα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.448 29-09-25 17:44 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Της έχω στείλει και περιμένω την σωτηρία απάντηση λολ. Απλώς σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ μήπως κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει σε γενικές γραμμές. Δεν θέλω και να την πρήξω την κοπέλα Click για ανάπτυξη... ε να δεν μαθεις ..θα τα παρουμε παρεα και θα βγαλουμε ακρη σιγουρα.. η δηλωση δεν γινεται και σημερα. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:48 Η fortheloveofshizaya: #6.449 29-09-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε να δεν μαθεις ..θα τα παρουμε παρεα και θα βγαλουμε ακρη σιγουρα.. η δηλωση δεν γινεται και σημερα. Click για ανάπτυξη... Αρχές Οκτώβρη θα γίνει λογικά. Απλώς μέχρι τότε δεν ξερω τι κάνουμε. Δεν θέλω να πάω σε ένα μάθημα που δεν είναι για εμένα και βα γίνω ρεζίλι ή κατι τέτοιο...ειμαι και του προγράμματος και θέλω να το φτιάξω όσο πιο γρήγορα μπορώ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.450 29-09-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Αρχές Οκτώβρη θα γίνει λογικά. Απλώς μέχρι τότε δεν ξερω τι κάνουμε. Δεν θέλω να πάω σε ένα μάθημα που δεν είναι για εμένα και βα γίνω ρεζίλι ή κατι τέτοιο...ειμαι και του προγράμματος και θέλω να το φτιάξω όσο πιο γρήγορα μπορώ Click για ανάπτυξη... ενταξει θα σχοληθω μες την εβδομαδα.. κατσε να φυγουν οι μετεγγραφες .. καμια σχολη ακομα δεν ανακοινωσε δηλωσεις ουτε η κρητη που τα κανει γρηγορα fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:59 Η fortheloveofshizaya: #6.451 29-09-25 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ενταξει θα σχοληθω μες την εβδομαδα.. κατσε να φυγουν οι μετεγγραφες .. καμια σχολη ακομα δεν ανακοινωσε δηλωσεις ουτε η κρητη που τα κανει γρηγορα Click για ανάπτυξη... Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 21:23 Η smarw έγραψε: #6.452 29-09-25 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Ilikntas: Όταν έχετε μια απορία και στέλνετε mail σ'εναν καθηγητή στο πανεπιστήμιο και σας απαντάει(λύνει την απορία), στέλνετε mail πίσω για ευχαριστώ, ή όχι; Click για ανάπτυξη... εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο Click για ανάπτυξη... θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής sakplat Νεοφερμένο μέλος Ο sakplat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 23:32 Ο sakplat έγραψε: #6.453 29-09-25 23:32 Ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων Χειμερινό 2025-2026 - Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Ηράκλειο, 22-09-2025 ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Οι ανανεώσεις εγγραφών και οι δηλώσεις θεωρητικών και εργαστηριακών... ece.hmu.gr Μιας και αναφέρθηκε η Κρήτη, από 22/9 το ΕΛΜΕΠΑ έχει βγάλει ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.454 30-09-25 10:53 Αρχική Δημοσίευση από smarw: εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής Click για ανάπτυξη... Οι θετρικες ομως smarw μου εχουν επιλογης διοτι εχουν απειρα μαθηματα... Σε 4 χρονια οσα και του πολυτεχνειου μαθηματα ( 55) ..τα ζουμπανε στο μπεντερ τα κοριτσια οι καλλιτέχνες. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:45 Ο Panzerkampfwagen: #6.455 30-09-25 11:45 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα Click για ανάπτυξη... Αν καίγεσαι για τις δηλώσεις μαθημάτων, να ξέρεις ότι ξεκινούν αρχές - μέσα Νοέμβρη. Μην αγχώνεσαι. Απλά να μπαίνεις κάθε ημέρα στις ανακοινώσεις του τμήματός σου για να παρακολουθείς τις εξελίξεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 322 323 First Προηγούμενη 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Καθε εξαμηνο απο τα μικρα εχει λιστα με επιλογης ( αν εχει) οπου καλεισαι να επιλεξεις ενα συνηθως... αν δεις το προγραμα σπουδων τα λεει.. Τωρα βεβαια εσυ εισαι στην τεχνη και εκει μπορει να ειναι διαφορετικα ... θυμαμαι χρονια πριν τα ξεδιαλυναμε με το κοριτσι που ξερεις. Click για ανάπτυξη... Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.446 29-09-25 17:38 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο Click για ανάπτυξη... Ναι θυμαμαι ειναι μπλεγμενα ..δινει ακρη ομως... αν ρωτησεις το κοριτσι..παιδευόμουν μια μερα να τα ξεχωρισω. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:40 Η fortheloveofshizaya: #6.447 29-09-25 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι θυμαμαι ειναι μπλεγμενα ..δινει ακρη ομως... αν ρωτησεις το κοριτσι..παιδευόμουν μια μερα να τα ξεχωρισω. Click για ανάπτυξη... Της έχω στείλει και περιμένω την σωτηρία απάντηση λολ. Απλώς σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ μήπως κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει σε γενικές γραμμές. Δεν θέλω και να την πρήξω την κοπέλα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.448 29-09-25 17:44 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Της έχω στείλει και περιμένω την σωτηρία απάντηση λολ. Απλώς σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ μήπως κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει σε γενικές γραμμές. Δεν θέλω και να την πρήξω την κοπέλα Click για ανάπτυξη... ε να δεν μαθεις ..θα τα παρουμε παρεα και θα βγαλουμε ακρη σιγουρα.. η δηλωση δεν γινεται και σημερα. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:48 Η fortheloveofshizaya: #6.449 29-09-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε να δεν μαθεις ..θα τα παρουμε παρεα και θα βγαλουμε ακρη σιγουρα.. η δηλωση δεν γινεται και σημερα. Click για ανάπτυξη... Αρχές Οκτώβρη θα γίνει λογικά. Απλώς μέχρι τότε δεν ξερω τι κάνουμε. Δεν θέλω να πάω σε ένα μάθημα που δεν είναι για εμένα και βα γίνω ρεζίλι ή κατι τέτοιο...ειμαι και του προγράμματος και θέλω να το φτιάξω όσο πιο γρήγορα μπορώ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.450 29-09-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Αρχές Οκτώβρη θα γίνει λογικά. Απλώς μέχρι τότε δεν ξερω τι κάνουμε. Δεν θέλω να πάω σε ένα μάθημα που δεν είναι για εμένα και βα γίνω ρεζίλι ή κατι τέτοιο...ειμαι και του προγράμματος και θέλω να το φτιάξω όσο πιο γρήγορα μπορώ Click για ανάπτυξη... ενταξει θα σχοληθω μες την εβδομαδα.. κατσε να φυγουν οι μετεγγραφες .. καμια σχολη ακομα δεν ανακοινωσε δηλωσεις ουτε η κρητη που τα κανει γρηγορα fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:59 Η fortheloveofshizaya: #6.451 29-09-25 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ενταξει θα σχοληθω μες την εβδομαδα.. κατσε να φυγουν οι μετεγγραφες .. καμια σχολη ακομα δεν ανακοινωσε δηλωσεις ουτε η κρητη που τα κανει γρηγορα Click για ανάπτυξη... Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 21:23 Η smarw έγραψε: #6.452 29-09-25 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Ilikntas: Όταν έχετε μια απορία και στέλνετε mail σ'εναν καθηγητή στο πανεπιστήμιο και σας απαντάει(λύνει την απορία), στέλνετε mail πίσω για ευχαριστώ, ή όχι; Click για ανάπτυξη... εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο Click για ανάπτυξη... θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής sakplat Νεοφερμένο μέλος Ο sakplat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 23:32 Ο sakplat έγραψε: #6.453 29-09-25 23:32 Ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων Χειμερινό 2025-2026 - Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Ηράκλειο, 22-09-2025 ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Οι ανανεώσεις εγγραφών και οι δηλώσεις θεωρητικών και εργαστηριακών... ece.hmu.gr Μιας και αναφέρθηκε η Κρήτη, από 22/9 το ΕΛΜΕΠΑ έχει βγάλει ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.454 30-09-25 10:53 Αρχική Δημοσίευση από smarw: εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής Click για ανάπτυξη... Οι θετρικες ομως smarw μου εχουν επιλογης διοτι εχουν απειρα μαθηματα... Σε 4 χρονια οσα και του πολυτεχνειου μαθηματα ( 55) ..τα ζουμπανε στο μπεντερ τα κοριτσια οι καλλιτέχνες. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:45 Ο Panzerkampfwagen: #6.455 30-09-25 11:45 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα Click για ανάπτυξη... Αν καίγεσαι για τις δηλώσεις μαθημάτων, να ξέρεις ότι ξεκινούν αρχές - μέσα Νοέμβρη. Μην αγχώνεσαι. Απλά να μπαίνεις κάθε ημέρα στις ανακοινώσεις του τμήματός σου για να παρακολουθείς τις εξελίξεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 322 323 First Προηγούμενη 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο Click για ανάπτυξη... Ναι θυμαμαι ειναι μπλεγμενα ..δινει ακρη ομως... αν ρωτησεις το κοριτσι..παιδευόμουν μια μερα να τα ξεχωρισω.
fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:40 Η fortheloveofshizaya: #6.447 29-09-25 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι θυμαμαι ειναι μπλεγμενα ..δινει ακρη ομως... αν ρωτησεις το κοριτσι..παιδευόμουν μια μερα να τα ξεχωρισω. Click για ανάπτυξη... Της έχω στείλει και περιμένω την σωτηρία απάντηση λολ. Απλώς σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ μήπως κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει σε γενικές γραμμές. Δεν θέλω και να την πρήξω την κοπέλα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.448 29-09-25 17:44 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Της έχω στείλει και περιμένω την σωτηρία απάντηση λολ. Απλώς σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ μήπως κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει σε γενικές γραμμές. Δεν θέλω και να την πρήξω την κοπέλα Click για ανάπτυξη... ε να δεν μαθεις ..θα τα παρουμε παρεα και θα βγαλουμε ακρη σιγουρα.. η δηλωση δεν γινεται και σημερα. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:48 Η fortheloveofshizaya: #6.449 29-09-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε να δεν μαθεις ..θα τα παρουμε παρεα και θα βγαλουμε ακρη σιγουρα.. η δηλωση δεν γινεται και σημερα. Click για ανάπτυξη... Αρχές Οκτώβρη θα γίνει λογικά. Απλώς μέχρι τότε δεν ξερω τι κάνουμε. Δεν θέλω να πάω σε ένα μάθημα που δεν είναι για εμένα και βα γίνω ρεζίλι ή κατι τέτοιο...ειμαι και του προγράμματος και θέλω να το φτιάξω όσο πιο γρήγορα μπορώ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.450 29-09-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Αρχές Οκτώβρη θα γίνει λογικά. Απλώς μέχρι τότε δεν ξερω τι κάνουμε. Δεν θέλω να πάω σε ένα μάθημα που δεν είναι για εμένα και βα γίνω ρεζίλι ή κατι τέτοιο...ειμαι και του προγράμματος και θέλω να το φτιάξω όσο πιο γρήγορα μπορώ Click για ανάπτυξη... ενταξει θα σχοληθω μες την εβδομαδα.. κατσε να φυγουν οι μετεγγραφες .. καμια σχολη ακομα δεν ανακοινωσε δηλωσεις ουτε η κρητη που τα κανει γρηγορα fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:59 Η fortheloveofshizaya: #6.451 29-09-25 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ενταξει θα σχοληθω μες την εβδομαδα.. κατσε να φυγουν οι μετεγγραφες .. καμια σχολη ακομα δεν ανακοινωσε δηλωσεις ουτε η κρητη που τα κανει γρηγορα Click για ανάπτυξη... Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 21:23 Η smarw έγραψε: #6.452 29-09-25 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Ilikntas: Όταν έχετε μια απορία και στέλνετε mail σ'εναν καθηγητή στο πανεπιστήμιο και σας απαντάει(λύνει την απορία), στέλνετε mail πίσω για ευχαριστώ, ή όχι; Click για ανάπτυξη... εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο Click για ανάπτυξη... θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής sakplat Νεοφερμένο μέλος Ο sakplat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 23:32 Ο sakplat έγραψε: #6.453 29-09-25 23:32 Ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων Χειμερινό 2025-2026 - Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Ηράκλειο, 22-09-2025 ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Οι ανανεώσεις εγγραφών και οι δηλώσεις θεωρητικών και εργαστηριακών... ece.hmu.gr Μιας και αναφέρθηκε η Κρήτη, από 22/9 το ΕΛΜΕΠΑ έχει βγάλει ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.454 30-09-25 10:53 Αρχική Δημοσίευση από smarw: εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής Click για ανάπτυξη... Οι θετρικες ομως smarw μου εχουν επιλογης διοτι εχουν απειρα μαθηματα... Σε 4 χρονια οσα και του πολυτεχνειου μαθηματα ( 55) ..τα ζουμπανε στο μπεντερ τα κοριτσια οι καλλιτέχνες. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:45 Ο Panzerkampfwagen: #6.455 30-09-25 11:45 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα Click για ανάπτυξη... Αν καίγεσαι για τις δηλώσεις μαθημάτων, να ξέρεις ότι ξεκινούν αρχές - μέσα Νοέμβρη. Μην αγχώνεσαι. Απλά να μπαίνεις κάθε ημέρα στις ανακοινώσεις του τμήματός σου για να παρακολουθείς τις εξελίξεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 322 323 First Προηγούμενη 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι θυμαμαι ειναι μπλεγμενα ..δινει ακρη ομως... αν ρωτησεις το κοριτσι..παιδευόμουν μια μερα να τα ξεχωρισω. Click για ανάπτυξη... Της έχω στείλει και περιμένω την σωτηρία απάντηση λολ. Απλώς σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ μήπως κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει σε γενικές γραμμές. Δεν θέλω και να την πρήξω την κοπέλα
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.448 29-09-25 17:44 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Της έχω στείλει και περιμένω την σωτηρία απάντηση λολ. Απλώς σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ μήπως κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει σε γενικές γραμμές. Δεν θέλω και να την πρήξω την κοπέλα Click για ανάπτυξη... ε να δεν μαθεις ..θα τα παρουμε παρεα και θα βγαλουμε ακρη σιγουρα.. η δηλωση δεν γινεται και σημερα. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:48 Η fortheloveofshizaya: #6.449 29-09-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε να δεν μαθεις ..θα τα παρουμε παρεα και θα βγαλουμε ακρη σιγουρα.. η δηλωση δεν γινεται και σημερα. Click για ανάπτυξη... Αρχές Οκτώβρη θα γίνει λογικά. Απλώς μέχρι τότε δεν ξερω τι κάνουμε. Δεν θέλω να πάω σε ένα μάθημα που δεν είναι για εμένα και βα γίνω ρεζίλι ή κατι τέτοιο...ειμαι και του προγράμματος και θέλω να το φτιάξω όσο πιο γρήγορα μπορώ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.450 29-09-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Αρχές Οκτώβρη θα γίνει λογικά. Απλώς μέχρι τότε δεν ξερω τι κάνουμε. Δεν θέλω να πάω σε ένα μάθημα που δεν είναι για εμένα και βα γίνω ρεζίλι ή κατι τέτοιο...ειμαι και του προγράμματος και θέλω να το φτιάξω όσο πιο γρήγορα μπορώ Click για ανάπτυξη... ενταξει θα σχοληθω μες την εβδομαδα.. κατσε να φυγουν οι μετεγγραφες .. καμια σχολη ακομα δεν ανακοινωσε δηλωσεις ουτε η κρητη που τα κανει γρηγορα fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:59 Η fortheloveofshizaya: #6.451 29-09-25 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ενταξει θα σχοληθω μες την εβδομαδα.. κατσε να φυγουν οι μετεγγραφες .. καμια σχολη ακομα δεν ανακοινωσε δηλωσεις ουτε η κρητη που τα κανει γρηγορα Click για ανάπτυξη... Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 21:23 Η smarw έγραψε: #6.452 29-09-25 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Ilikntas: Όταν έχετε μια απορία και στέλνετε mail σ'εναν καθηγητή στο πανεπιστήμιο και σας απαντάει(λύνει την απορία), στέλνετε mail πίσω για ευχαριστώ, ή όχι; Click για ανάπτυξη... εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο Click για ανάπτυξη... θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής sakplat Νεοφερμένο μέλος Ο sakplat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 23:32 Ο sakplat έγραψε: #6.453 29-09-25 23:32 Ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων Χειμερινό 2025-2026 - Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Ηράκλειο, 22-09-2025 ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Οι ανανεώσεις εγγραφών και οι δηλώσεις θεωρητικών και εργαστηριακών... ece.hmu.gr Μιας και αναφέρθηκε η Κρήτη, από 22/9 το ΕΛΜΕΠΑ έχει βγάλει ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.454 30-09-25 10:53 Αρχική Δημοσίευση από smarw: εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής Click για ανάπτυξη... Οι θετρικες ομως smarw μου εχουν επιλογης διοτι εχουν απειρα μαθηματα... Σε 4 χρονια οσα και του πολυτεχνειου μαθηματα ( 55) ..τα ζουμπανε στο μπεντερ τα κοριτσια οι καλλιτέχνες. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:45 Ο Panzerkampfwagen: #6.455 30-09-25 11:45 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα Click για ανάπτυξη... Αν καίγεσαι για τις δηλώσεις μαθημάτων, να ξέρεις ότι ξεκινούν αρχές - μέσα Νοέμβρη. Μην αγχώνεσαι. Απλά να μπαίνεις κάθε ημέρα στις ανακοινώσεις του τμήματός σου για να παρακολουθείς τις εξελίξεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 322 323 First Προηγούμενη 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Της έχω στείλει και περιμένω την σωτηρία απάντηση λολ. Απλώς σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ μήπως κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει σε γενικές γραμμές. Δεν θέλω και να την πρήξω την κοπέλα Click για ανάπτυξη... ε να δεν μαθεις ..θα τα παρουμε παρεα και θα βγαλουμε ακρη σιγουρα.. η δηλωση δεν γινεται και σημερα.
fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:48 Η fortheloveofshizaya: #6.449 29-09-25 17:48 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε να δεν μαθεις ..θα τα παρουμε παρεα και θα βγαλουμε ακρη σιγουρα.. η δηλωση δεν γινεται και σημερα. Click για ανάπτυξη... Αρχές Οκτώβρη θα γίνει λογικά. Απλώς μέχρι τότε δεν ξερω τι κάνουμε. Δεν θέλω να πάω σε ένα μάθημα που δεν είναι για εμένα και βα γίνω ρεζίλι ή κατι τέτοιο...ειμαι και του προγράμματος και θέλω να το φτιάξω όσο πιο γρήγορα μπορώ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.450 29-09-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Αρχές Οκτώβρη θα γίνει λογικά. Απλώς μέχρι τότε δεν ξερω τι κάνουμε. Δεν θέλω να πάω σε ένα μάθημα που δεν είναι για εμένα και βα γίνω ρεζίλι ή κατι τέτοιο...ειμαι και του προγράμματος και θέλω να το φτιάξω όσο πιο γρήγορα μπορώ Click για ανάπτυξη... ενταξει θα σχοληθω μες την εβδομαδα.. κατσε να φυγουν οι μετεγγραφες .. καμια σχολη ακομα δεν ανακοινωσε δηλωσεις ουτε η κρητη που τα κανει γρηγορα fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:59 Η fortheloveofshizaya: #6.451 29-09-25 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ενταξει θα σχοληθω μες την εβδομαδα.. κατσε να φυγουν οι μετεγγραφες .. καμια σχολη ακομα δεν ανακοινωσε δηλωσεις ουτε η κρητη που τα κανει γρηγορα Click για ανάπτυξη... Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 21:23 Η smarw έγραψε: #6.452 29-09-25 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Ilikntas: Όταν έχετε μια απορία και στέλνετε mail σ'εναν καθηγητή στο πανεπιστήμιο και σας απαντάει(λύνει την απορία), στέλνετε mail πίσω για ευχαριστώ, ή όχι; Click για ανάπτυξη... εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο Click για ανάπτυξη... θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής sakplat Νεοφερμένο μέλος Ο sakplat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 23:32 Ο sakplat έγραψε: #6.453 29-09-25 23:32 Ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων Χειμερινό 2025-2026 - Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Ηράκλειο, 22-09-2025 ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Οι ανανεώσεις εγγραφών και οι δηλώσεις θεωρητικών και εργαστηριακών... ece.hmu.gr Μιας και αναφέρθηκε η Κρήτη, από 22/9 το ΕΛΜΕΠΑ έχει βγάλει ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.454 30-09-25 10:53 Αρχική Δημοσίευση από smarw: εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής Click για ανάπτυξη... Οι θετρικες ομως smarw μου εχουν επιλογης διοτι εχουν απειρα μαθηματα... Σε 4 χρονια οσα και του πολυτεχνειου μαθηματα ( 55) ..τα ζουμπανε στο μπεντερ τα κοριτσια οι καλλιτέχνες. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:45 Ο Panzerkampfwagen: #6.455 30-09-25 11:45 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα Click για ανάπτυξη... Αν καίγεσαι για τις δηλώσεις μαθημάτων, να ξέρεις ότι ξεκινούν αρχές - μέσα Νοέμβρη. Μην αγχώνεσαι. Απλά να μπαίνεις κάθε ημέρα στις ανακοινώσεις του τμήματός σου για να παρακολουθείς τις εξελίξεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 322 323 First Προηγούμενη 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε να δεν μαθεις ..θα τα παρουμε παρεα και θα βγαλουμε ακρη σιγουρα.. η δηλωση δεν γινεται και σημερα. Click για ανάπτυξη... Αρχές Οκτώβρη θα γίνει λογικά. Απλώς μέχρι τότε δεν ξερω τι κάνουμε. Δεν θέλω να πάω σε ένα μάθημα που δεν είναι για εμένα και βα γίνω ρεζίλι ή κατι τέτοιο...ειμαι και του προγράμματος και θέλω να το φτιάξω όσο πιο γρήγορα μπορώ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.450 29-09-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Αρχές Οκτώβρη θα γίνει λογικά. Απλώς μέχρι τότε δεν ξερω τι κάνουμε. Δεν θέλω να πάω σε ένα μάθημα που δεν είναι για εμένα και βα γίνω ρεζίλι ή κατι τέτοιο...ειμαι και του προγράμματος και θέλω να το φτιάξω όσο πιο γρήγορα μπορώ Click για ανάπτυξη... ενταξει θα σχοληθω μες την εβδομαδα.. κατσε να φυγουν οι μετεγγραφες .. καμια σχολη ακομα δεν ανακοινωσε δηλωσεις ουτε η κρητη που τα κανει γρηγορα fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:59 Η fortheloveofshizaya: #6.451 29-09-25 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ενταξει θα σχοληθω μες την εβδομαδα.. κατσε να φυγουν οι μετεγγραφες .. καμια σχολη ακομα δεν ανακοινωσε δηλωσεις ουτε η κρητη που τα κανει γρηγορα Click για ανάπτυξη... Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 21:23 Η smarw έγραψε: #6.452 29-09-25 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Ilikntas: Όταν έχετε μια απορία και στέλνετε mail σ'εναν καθηγητή στο πανεπιστήμιο και σας απαντάει(λύνει την απορία), στέλνετε mail πίσω για ευχαριστώ, ή όχι; Click για ανάπτυξη... εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο Click για ανάπτυξη... θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής sakplat Νεοφερμένο μέλος Ο sakplat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 23:32 Ο sakplat έγραψε: #6.453 29-09-25 23:32 Ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων Χειμερινό 2025-2026 - Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Ηράκλειο, 22-09-2025 ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Οι ανανεώσεις εγγραφών και οι δηλώσεις θεωρητικών και εργαστηριακών... ece.hmu.gr Μιας και αναφέρθηκε η Κρήτη, από 22/9 το ΕΛΜΕΠΑ έχει βγάλει ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.454 30-09-25 10:53 Αρχική Δημοσίευση από smarw: εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής Click για ανάπτυξη... Οι θετρικες ομως smarw μου εχουν επιλογης διοτι εχουν απειρα μαθηματα... Σε 4 χρονια οσα και του πολυτεχνειου μαθηματα ( 55) ..τα ζουμπανε στο μπεντερ τα κοριτσια οι καλλιτέχνες. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:45 Ο Panzerkampfwagen: #6.455 30-09-25 11:45 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα Click για ανάπτυξη... Αν καίγεσαι για τις δηλώσεις μαθημάτων, να ξέρεις ότι ξεκινούν αρχές - μέσα Νοέμβρη. Μην αγχώνεσαι. Απλά να μπαίνεις κάθε ημέρα στις ανακοινώσεις του τμήματός σου για να παρακολουθείς τις εξελίξεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 322 323 First Προηγούμενη 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Αρχές Οκτώβρη θα γίνει λογικά. Απλώς μέχρι τότε δεν ξερω τι κάνουμε. Δεν θέλω να πάω σε ένα μάθημα που δεν είναι για εμένα και βα γίνω ρεζίλι ή κατι τέτοιο...ειμαι και του προγράμματος και θέλω να το φτιάξω όσο πιο γρήγορα μπορώ Click για ανάπτυξη... ενταξει θα σχοληθω μες την εβδομαδα.. κατσε να φυγουν οι μετεγγραφες .. καμια σχολη ακομα δεν ανακοινωσε δηλωσεις ουτε η κρητη που τα κανει γρηγορα
fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:59 Η fortheloveofshizaya: #6.451 29-09-25 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ενταξει θα σχοληθω μες την εβδομαδα.. κατσε να φυγουν οι μετεγγραφες .. καμια σχολη ακομα δεν ανακοινωσε δηλωσεις ουτε η κρητη που τα κανει γρηγορα Click για ανάπτυξη... Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 21:23 Η smarw έγραψε: #6.452 29-09-25 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Ilikntas: Όταν έχετε μια απορία και στέλνετε mail σ'εναν καθηγητή στο πανεπιστήμιο και σας απαντάει(λύνει την απορία), στέλνετε mail πίσω για ευχαριστώ, ή όχι; Click για ανάπτυξη... εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο Click για ανάπτυξη... θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής sakplat Νεοφερμένο μέλος Ο sakplat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 23:32 Ο sakplat έγραψε: #6.453 29-09-25 23:32 Ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων Χειμερινό 2025-2026 - Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Ηράκλειο, 22-09-2025 ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Οι ανανεώσεις εγγραφών και οι δηλώσεις θεωρητικών και εργαστηριακών... ece.hmu.gr Μιας και αναφέρθηκε η Κρήτη, από 22/9 το ΕΛΜΕΠΑ έχει βγάλει ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.454 30-09-25 10:53 Αρχική Δημοσίευση από smarw: εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής Click για ανάπτυξη... Οι θετρικες ομως smarw μου εχουν επιλογης διοτι εχουν απειρα μαθηματα... Σε 4 χρονια οσα και του πολυτεχνειου μαθηματα ( 55) ..τα ζουμπανε στο μπεντερ τα κοριτσια οι καλλιτέχνες. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:45 Ο Panzerkampfwagen: #6.455 30-09-25 11:45 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα Click για ανάπτυξη... Αν καίγεσαι για τις δηλώσεις μαθημάτων, να ξέρεις ότι ξεκινούν αρχές - μέσα Νοέμβρη. Μην αγχώνεσαι. Απλά να μπαίνεις κάθε ημέρα στις ανακοινώσεις του τμήματός σου για να παρακολουθείς τις εξελίξεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 322 323 First Προηγούμενη 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ενταξει θα σχοληθω μες την εβδομαδα.. κατσε να φυγουν οι μετεγγραφες .. καμια σχολη ακομα δεν ανακοινωσε δηλωσεις ουτε η κρητη που τα κανει γρηγορα Click για ανάπτυξη... Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 21:23 Η smarw έγραψε: #6.452 29-09-25 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Ilikntas: Όταν έχετε μια απορία και στέλνετε mail σ'εναν καθηγητή στο πανεπιστήμιο και σας απαντάει(λύνει την απορία), στέλνετε mail πίσω για ευχαριστώ, ή όχι; Click για ανάπτυξη... εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο Click για ανάπτυξη... θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής sakplat Νεοφερμένο μέλος Ο sakplat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 23:32 Ο sakplat έγραψε: #6.453 29-09-25 23:32 Ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων Χειμερινό 2025-2026 - Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Ηράκλειο, 22-09-2025 ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Οι ανανεώσεις εγγραφών και οι δηλώσεις θεωρητικών και εργαστηριακών... ece.hmu.gr Μιας και αναφέρθηκε η Κρήτη, από 22/9 το ΕΛΜΕΠΑ έχει βγάλει ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.454 30-09-25 10:53 Αρχική Δημοσίευση από smarw: εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής Click για ανάπτυξη... Οι θετρικες ομως smarw μου εχουν επιλογης διοτι εχουν απειρα μαθηματα... Σε 4 χρονια οσα και του πολυτεχνειου μαθηματα ( 55) ..τα ζουμπανε στο μπεντερ τα κοριτσια οι καλλιτέχνες. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:45 Ο Panzerkampfwagen: #6.455 30-09-25 11:45 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα Click για ανάπτυξη... Αν καίγεσαι για τις δηλώσεις μαθημάτων, να ξέρεις ότι ξεκινούν αρχές - μέσα Νοέμβρη. Μην αγχώνεσαι. Απλά να μπαίνεις κάθε ημέρα στις ανακοινώσεις του τμήματός σου για να παρακολουθείς τις εξελίξεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 322 323 First Προηγούμενη 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ilikntas: Όταν έχετε μια απορία και στέλνετε mail σ'εναν καθηγητή στο πανεπιστήμιο και σας απαντάει(λύνει την απορία), στέλνετε mail πίσω για ευχαριστώ, ή όχι; Click για ανάπτυξη... εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Χαχα, η αλήθεια είναι οτι ο οδηγός σπουδων είναι θολός. Έχει λίστα με ποια είναι τα επιλογής και οτι δικαιούμαι 3 στα 1ο εξάμηνο αλλα δεν διευκρινίζει ποια. Το my uni τα έχει όλα λίστα στο 5ο εξάμηνο οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Η γραμματεία έπεσα στην ξινή (και με είχε προειδοποιησει κιόλας) και δεν έβγαλα άκρη. Καλή μου αρχή αύριο Click για ανάπτυξη... θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής
sakplat Νεοφερμένο μέλος Ο sakplat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2025 στις 23:32 Ο sakplat έγραψε: #6.453 29-09-25 23:32 Ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων Χειμερινό 2025-2026 - Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Ηράκλειο, 22-09-2025 ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Οι ανανεώσεις εγγραφών και οι δηλώσεις θεωρητικών και εργαστηριακών... ece.hmu.gr Μιας και αναφέρθηκε η Κρήτη, από 22/9 το ΕΛΜΕΠΑ έχει βγάλει ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.454 30-09-25 10:53 Αρχική Δημοσίευση από smarw: εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής Click για ανάπτυξη... Οι θετρικες ομως smarw μου εχουν επιλογης διοτι εχουν απειρα μαθηματα... Σε 4 χρονια οσα και του πολυτεχνειου μαθηματα ( 55) ..τα ζουμπανε στο μπεντερ τα κοριτσια οι καλλιτέχνες. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:45 Ο Panzerkampfwagen: #6.455 30-09-25 11:45 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα Click για ανάπτυξη... Αν καίγεσαι για τις δηλώσεις μαθημάτων, να ξέρεις ότι ξεκινούν αρχές - μέσα Νοέμβρη. Μην αγχώνεσαι. Απλά να μπαίνεις κάθε ημέρα στις ανακοινώσεις του τμήματός σου για να παρακολουθείς τις εξελίξεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 322 323 First Προηγούμενη 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων Χειμερινό 2025-2026 - Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Ηράκλειο, 22-09-2025 ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Οι ανανεώσεις εγγραφών και οι δηλώσεις θεωρητικών και εργαστηριακών... ece.hmu.gr Μιας και αναφέρθηκε η Κρήτη, από 22/9 το ΕΛΜΕΠΑ έχει βγάλει ανακοίνωση για έναρξη δηλώσεων..
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.454 30-09-25 10:53 Αρχική Δημοσίευση από smarw: εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής Click για ανάπτυξη... Οι θετρικες ομως smarw μου εχουν επιλογης διοτι εχουν απειρα μαθηματα... Σε 4 χρονια οσα και του πολυτεχνειου μαθηματα ( 55) ..τα ζουμπανε στο μπεντερ τα κοριτσια οι καλλιτέχνες. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:45 Ο Panzerkampfwagen: #6.455 30-09-25 11:45 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα Click για ανάπτυξη... Αν καίγεσαι για τις δηλώσεις μαθημάτων, να ξέρεις ότι ξεκινούν αρχές - μέσα Νοέμβρη. Μην αγχώνεσαι. Απλά να μπαίνεις κάθε ημέρα στις ανακοινώσεις του τμήματός σου για να παρακολουθείς τις εξελίξεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 322 323 First Προηγούμενη 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 323 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από smarw: εγω γραφώ συνήθως ευχαριστώ εκ των προτέρων , αν και σε εμάς δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2025 θα σας ενημερώσουν μην αγχώνεσαι, σε εμάς πχ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν οι πρωτοετείς ελεύθερης επιλογής Click για ανάπτυξη... Οι θετρικες ομως smarw μου εχουν επιλογης διοτι εχουν απειρα μαθηματα... Σε 4 χρονια οσα και του πολυτεχνειου μαθηματα ( 55) ..τα ζουμπανε στο μπεντερ τα κοριτσια οι καλλιτέχνες.
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:45 Ο Panzerkampfwagen: #6.455 30-09-25 11:45 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα Click για ανάπτυξη... Αν καίγεσαι για τις δηλώσεις μαθημάτων, να ξέρεις ότι ξεκινούν αρχές - μέσα Νοέμβρη. Μην αγχώνεσαι. Απλά να μπαίνεις κάθε ημέρα στις ανακοινώσεις του τμήματός σου για να παρακολουθείς τις εξελίξεις.
Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Ξερω οτι κάνεις πολλά για όλους μας οπότε πάρε τον χρόνο σου, μην ανησυχείς λογικά θα τα βρω και εγώ Απλώς τωρα εχω το αγχος του πρωτοετή που με βαράει και εχω ερωτήσεις και αμφιβολίες για τα πάντα Click για ανάπτυξη... Αν καίγεσαι για τις δηλώσεις μαθημάτων, να ξέρεις ότι ξεκινούν αρχές - μέσα Νοέμβρη. Μην αγχώνεσαι. Απλά να μπαίνεις κάθε ημέρα στις ανακοινώσεις του τμήματός σου για να παρακολουθείς τις εξελίξεις.