ASTRONIK999 Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Χουσάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ναύπλιο (Αργολίδα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Ο ASTRONIK999: #2.901 04-09-09 12:45 α^5-β^5=0 τότε α^5=β^5 και αφού έχουμε περιττό εκθέτη θα ισχύει α=β αφού ο περιττός εκθέτης μπορεί να δώσει και αρνητικό και θετικό αποτελεσμα και 0 ενώ ο άρτιος εκθέτης δίνει μόνο θετικό αποτέλεσμα ή 0 συνεπώς θα δώσω ένα παράδειγμα αν είχαμε α^4=β^4 δεν θα ίσχυε α=β διότι μπορεί να είναι α=-β αφού οι εκθέτες είναι άρτιοι 100% σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper ann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Λασιθίου). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η pepper ann: #2.902 04-09-09 15:56 Μου δίνει κάτι εξισώσεις και μου ζητάει να τις λύσω γραφικά. Μία απο αυτές : x.2^x=2 Όταν λεει να τις λύσω γραφικά εννοεί σε άξονες? Σκέφτηκα να θέσω f(x)=x.2^x-2,άρα μου ζητάει να λύσω την f(x)=0,να αποδείξω ότι η f είναι γνησίως μονότονη και να του πω ότι προφανής λύση είναι η 1,κ επειδή είναι γν.μονότονη,έχει και μοναδική ρίζα.Αλλά πως σκατά θα το κάνω αυτό γραφικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:30 Ο ledzeppelinick: #2.903 04-09-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από pepper ann: Μου δίνει κάτι εξισώσεις και μου ζητάει να τις λύσω γραφικά. Μία απο αυτές : x.2^x=2 Όταν λεει να τις λύσω γραφικά εννοεί σε άξονες? Σκέφτηκα να θέσω f(x)=x.2^x-2,άρα μου ζητάει να λύσω την f(x)=0,να αποδείξω ότι η f είναι γνησίως μονότονη και να του πω ότι προφανής λύση είναι η 1,κ επειδή είναι γν.μονότονη,έχει και μοναδική ρίζα.Αλλά πως σκατά θα το κάνω αυτό γραφικά? Click για ανάπτυξη... Ουτε εμενα μου ειχε ζητηθει ποτε κατα καποιο τροπο κατι αλλα λογικα θα εννοει αυτο ακριβως που καταλαβες!! Τωρα θα ηταν καλη ιδεα καποιος μαθηματικος του φορουμ να μας εδινε τα φωτα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geoedessa Νεοφερμένο μέλος Ο geoedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:52 Ο geoedessa: #2.904 05-09-09 10:52 παιδια x^2=-1 ειναι αδυνατο ξερωωω χ^3=-1?????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Ο vimaproto: #2.905 05-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από geoedessa: παιδια x^2=-1 ειναι αδυνατο ξερωωω χ^3=-1?????????????????????????? Click για ανάπτυξη... χ³+1=0 => (χ+1)(χ²-χ+1)=0 (ταυτότητα) => χ=-1 ή χ²-χ+1=0 που δίνει δύο συζυγείς μιγαδικές ρίζες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geoedessa Νεοφερμένο μέλος Ο geoedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Ο geoedessa: #2.906 05-09-09 11:07 στο R ειναι αδυνατη αυτη? ----------------------------------------- λυστε μου λιγο και την Z^3=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο vimaproto: #2.907 05-09-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από geoedessa: στο R ειναι αδυνατη αυτη? ----------------------------------------- λυστε μου λιγο και την Z^3=1 Click για ανάπτυξη... Η προηγούμενη έχει στο R τη λύση χ=-1 Η νέα λύνεται όπως και η άλλη με βάση την ταυτότητα α³-β³=(α-β)(α²+αβ+β²) με λύση στο R Ζ=1 και στο C των μιγαδικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geoedessa Νεοφερμένο μέλος Ο geoedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Ο geoedessa: #2.908 05-09-09 11:52 αυτη λυστε την παρακαλω Z^3=1 ----------------------------------------- οκοκοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:46 Ο manos66 έγραψε: #2.909 05-09-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από pepper ann: Μου δίνει κάτι εξισώσεις και μου ζητάει να τις λύσω γραφικά. Μία απο αυτές : x.2^x=2 Όταν λεει να τις λύσω γραφικά εννοεί σε άξονες? Σκέφτηκα να θέσω f(x)=x.2^x-2,άρα μου ζητάει να λύσω την f(x)=0,να αποδείξω ότι η f είναι γνησίως μονότονη και να του πω ότι προφανής λύση είναι η 1,κ επειδή είναι γν.μονότονη,έχει και μοναδική ρίζα.Αλλά πως σκατά θα το κάνω αυτό γραφικά? Click για ανάπτυξη... To 0 προφανώς δεν είναι ρίζα. Για η εξίσωση γίνεται Θα βρούμε γραφικά τα κοινά σημεία των γραφικών παραστάσεων των συναρτήσεων f και g, με f (x) = και Μοναδική λύση x = 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα graph9.JPG 178,5 KB · Εμφανίσεις: 284 vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:19 Ο vimaproto: #2.910 05-09-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από geoedessa: αυτη λυστε την παρακαλω Z^3=1 ----------------------------------------- οκοκοκ Click για ανάπτυξη... μήπως ο Z είναι μιγαδικός; Τότε αλλάζουν τα πράγματα. Τον συμβολίζω z=α+βi και υψώνοντας στον κύβο προκύπτει α³-3αβ³+(3α³β-β³)i=1. Αρα το σύστημα των εξισώσεων α³-3αβ³=1, 3α³β-β³=0 που έχει τις λύσεις α=1 και β=0 ή Δεν το ξεκαθαρίζεις στην άσκηση, που ανήκει ο Ζ. Τελικά σαυτήν την ενώτητα πόσα είδη ασκήσεων εμφανίζονται; Μύλος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Rania. έγραψε: #2.911 06-09-09 14:49 Δεν ηξερα που να το ποσταρω, δυο ανεκδοτακια τωρα που κανω και παραγωγους. 1 Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! 2 Ποσα παιδια εχει ο Bolzano? Spoiler Τουλαχιστον ενα. Αυτα, ενα ευχαριστο διαλειμμα. Παω να παραγωγισω τις συνθετες μου τωρα γιατι εχω μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:59 Ο manos4 έγραψε: #2.912 06-09-09 14:59 Πιστεύω πως αν ο εκθέτης είναι ο ιδιος αριθμός τότε ισχύει,αν όχι δεν ισχύει. και δεν πιστεύω αν είναι γενικά περιττός όπως λες εσύ ο εκθέτης να ισχύει.Π.χ δεν ισχύει (εφόσον α=β) ότι 2^3=2^5.. Αλλά αν καταλήξεις α^γ=β^γ τότε φυσικά ισχύει α=β. Και μη μπερδεύετε αυτό (α+β)^γ με αυτό α^γ+β^γ=0 είναι τελείως διαφορετικά αποετελέσματα. αφού ο περιττός εκθέτης μπορεί να δώσει και αρνητικό και θετικό αποτελεσμα και 0 ενώ ο άρτιος εκθέτης δίνει μόνο θετικό αποτέλεσμα ή 0 Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως οι δυνάμεις δίνουν αποτέλεσμα ίσο με 0,εκτός αν η βάση είναι 0.Γιατί ακόμα και όταν ο εκθέτης είναι 0 το αποτέλεσμα πάντα είναι ίσο με 1.ενώ αν είναι αρνητικός το αποτέλεσμα(χ) π.χ είναι 1>χ>0 παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο dimitris_m: #2.913 06-09-09 19:09 παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:20 Ο coheNakatos: #2.914 06-09-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από dimitris_m: παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Click για ανάπτυξη... Βρισκουμαι την ευθεια που ενωνει το κεντρο του κυκλου με το Ο(0,0) αρα ειναι η ευθεια x=0 τωρα λυνουμαι το συστημα της ε:x=0 με τον κυκλο αντικαθιστώντας εχουμε Αρα εχουμε τα σημεια Μ(0,6) και το Ν(0,-2) προφανως το Ν ειναι η εικονα του z με το μικροτερο μετρο αρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:26 Ο dimitris_m: #2.915 06-09-09 19:26 οκ ευχαριστω πολυ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο manos66 έγραψε: #2.916 06-09-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από coheNakatos: Το μικροτερο μετρο του z ειναι η αποσταση του κεντρου και του Ο(0,0) μειον την ακτινα αρα : Click για ανάπτυξη... Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα graph8.JPG 304,7 KB · Εμφανίσεις: 180 who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο who έγραψε: #2.917 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! Click για ανάπτυξη... Και τότε η παράγωγος λέει: "Ποιός σου είπε ότι θα παραγωγίσω ως προς x;". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο coheNakatos: #2.918 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από manos66: Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Click για ανάπτυξη... ναι μολις εκανα το ειδα εκανα edit και δεν προλαβα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο manos4 έγραψε: #2.919 06-09-09 20:57 παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο hale έγραψε: #2.920 06-09-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από manos4: παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Για το (α) βάζεις όπου z=x+yi κάνεις πράξεις και θα σου βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
α^5-β^5=0 τότε α^5=β^5 και αφού έχουμε περιττό εκθέτη θα ισχύει α=β αφού ο περιττός εκθέτης μπορεί να δώσει και αρνητικό και θετικό αποτελεσμα και 0 ενώ ο άρτιος εκθέτης δίνει μόνο θετικό αποτέλεσμα ή 0 συνεπώς θα δώσω ένα παράδειγμα αν είχαμε α^4=β^4 δεν θα ίσχυε α=β διότι μπορεί να είναι α=-β αφού οι εκθέτες είναι άρτιοι 100% σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pepper ann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Λασιθίου). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η pepper ann: #2.902 04-09-09 15:56 Μου δίνει κάτι εξισώσεις και μου ζητάει να τις λύσω γραφικά. Μία απο αυτές : x.2^x=2 Όταν λεει να τις λύσω γραφικά εννοεί σε άξονες? Σκέφτηκα να θέσω f(x)=x.2^x-2,άρα μου ζητάει να λύσω την f(x)=0,να αποδείξω ότι η f είναι γνησίως μονότονη και να του πω ότι προφανής λύση είναι η 1,κ επειδή είναι γν.μονότονη,έχει και μοναδική ρίζα.Αλλά πως σκατά θα το κάνω αυτό γραφικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:30 Ο ledzeppelinick: #2.903 04-09-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από pepper ann: Μου δίνει κάτι εξισώσεις και μου ζητάει να τις λύσω γραφικά. Μία απο αυτές : x.2^x=2 Όταν λεει να τις λύσω γραφικά εννοεί σε άξονες? Σκέφτηκα να θέσω f(x)=x.2^x-2,άρα μου ζητάει να λύσω την f(x)=0,να αποδείξω ότι η f είναι γνησίως μονότονη και να του πω ότι προφανής λύση είναι η 1,κ επειδή είναι γν.μονότονη,έχει και μοναδική ρίζα.Αλλά πως σκατά θα το κάνω αυτό γραφικά? Click για ανάπτυξη... Ουτε εμενα μου ειχε ζητηθει ποτε κατα καποιο τροπο κατι αλλα λογικα θα εννοει αυτο ακριβως που καταλαβες!! Τωρα θα ηταν καλη ιδεα καποιος μαθηματικος του φορουμ να μας εδινε τα φωτα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geoedessa Νεοφερμένο μέλος Ο geoedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:52 Ο geoedessa: #2.904 05-09-09 10:52 παιδια x^2=-1 ειναι αδυνατο ξερωωω χ^3=-1?????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Ο vimaproto: #2.905 05-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από geoedessa: παιδια x^2=-1 ειναι αδυνατο ξερωωω χ^3=-1?????????????????????????? Click για ανάπτυξη... χ³+1=0 => (χ+1)(χ²-χ+1)=0 (ταυτότητα) => χ=-1 ή χ²-χ+1=0 που δίνει δύο συζυγείς μιγαδικές ρίζες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geoedessa Νεοφερμένο μέλος Ο geoedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Ο geoedessa: #2.906 05-09-09 11:07 στο R ειναι αδυνατη αυτη? ----------------------------------------- λυστε μου λιγο και την Z^3=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο vimaproto: #2.907 05-09-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από geoedessa: στο R ειναι αδυνατη αυτη? ----------------------------------------- λυστε μου λιγο και την Z^3=1 Click για ανάπτυξη... Η προηγούμενη έχει στο R τη λύση χ=-1 Η νέα λύνεται όπως και η άλλη με βάση την ταυτότητα α³-β³=(α-β)(α²+αβ+β²) με λύση στο R Ζ=1 και στο C των μιγαδικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geoedessa Νεοφερμένο μέλος Ο geoedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Ο geoedessa: #2.908 05-09-09 11:52 αυτη λυστε την παρακαλω Z^3=1 ----------------------------------------- οκοκοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:46 Ο manos66 έγραψε: #2.909 05-09-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από pepper ann: Μου δίνει κάτι εξισώσεις και μου ζητάει να τις λύσω γραφικά. Μία απο αυτές : x.2^x=2 Όταν λεει να τις λύσω γραφικά εννοεί σε άξονες? Σκέφτηκα να θέσω f(x)=x.2^x-2,άρα μου ζητάει να λύσω την f(x)=0,να αποδείξω ότι η f είναι γνησίως μονότονη και να του πω ότι προφανής λύση είναι η 1,κ επειδή είναι γν.μονότονη,έχει και μοναδική ρίζα.Αλλά πως σκατά θα το κάνω αυτό γραφικά? Click για ανάπτυξη... To 0 προφανώς δεν είναι ρίζα. Για η εξίσωση γίνεται Θα βρούμε γραφικά τα κοινά σημεία των γραφικών παραστάσεων των συναρτήσεων f και g, με f (x) = και Μοναδική λύση x = 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα graph9.JPG 178,5 KB · Εμφανίσεις: 284 vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:19 Ο vimaproto: #2.910 05-09-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από geoedessa: αυτη λυστε την παρακαλω Z^3=1 ----------------------------------------- οκοκοκ Click για ανάπτυξη... μήπως ο Z είναι μιγαδικός; Τότε αλλάζουν τα πράγματα. Τον συμβολίζω z=α+βi και υψώνοντας στον κύβο προκύπτει α³-3αβ³+(3α³β-β³)i=1. Αρα το σύστημα των εξισώσεων α³-3αβ³=1, 3α³β-β³=0 που έχει τις λύσεις α=1 και β=0 ή Δεν το ξεκαθαρίζεις στην άσκηση, που ανήκει ο Ζ. Τελικά σαυτήν την ενώτητα πόσα είδη ασκήσεων εμφανίζονται; Μύλος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Rania. έγραψε: #2.911 06-09-09 14:49 Δεν ηξερα που να το ποσταρω, δυο ανεκδοτακια τωρα που κανω και παραγωγους. 1 Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! 2 Ποσα παιδια εχει ο Bolzano? Spoiler Τουλαχιστον ενα. Αυτα, ενα ευχαριστο διαλειμμα. Παω να παραγωγισω τις συνθετες μου τωρα γιατι εχω μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:59 Ο manos4 έγραψε: #2.912 06-09-09 14:59 Πιστεύω πως αν ο εκθέτης είναι ο ιδιος αριθμός τότε ισχύει,αν όχι δεν ισχύει. και δεν πιστεύω αν είναι γενικά περιττός όπως λες εσύ ο εκθέτης να ισχύει.Π.χ δεν ισχύει (εφόσον α=β) ότι 2^3=2^5.. Αλλά αν καταλήξεις α^γ=β^γ τότε φυσικά ισχύει α=β. Και μη μπερδεύετε αυτό (α+β)^γ με αυτό α^γ+β^γ=0 είναι τελείως διαφορετικά αποετελέσματα. αφού ο περιττός εκθέτης μπορεί να δώσει και αρνητικό και θετικό αποτελεσμα και 0 ενώ ο άρτιος εκθέτης δίνει μόνο θετικό αποτέλεσμα ή 0 Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως οι δυνάμεις δίνουν αποτέλεσμα ίσο με 0,εκτός αν η βάση είναι 0.Γιατί ακόμα και όταν ο εκθέτης είναι 0 το αποτέλεσμα πάντα είναι ίσο με 1.ενώ αν είναι αρνητικός το αποτέλεσμα(χ) π.χ είναι 1>χ>0 παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο dimitris_m: #2.913 06-09-09 19:09 παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:20 Ο coheNakatos: #2.914 06-09-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από dimitris_m: παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Click για ανάπτυξη... Βρισκουμαι την ευθεια που ενωνει το κεντρο του κυκλου με το Ο(0,0) αρα ειναι η ευθεια x=0 τωρα λυνουμαι το συστημα της ε:x=0 με τον κυκλο αντικαθιστώντας εχουμε Αρα εχουμε τα σημεια Μ(0,6) και το Ν(0,-2) προφανως το Ν ειναι η εικονα του z με το μικροτερο μετρο αρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:26 Ο dimitris_m: #2.915 06-09-09 19:26 οκ ευχαριστω πολυ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο manos66 έγραψε: #2.916 06-09-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από coheNakatos: Το μικροτερο μετρο του z ειναι η αποσταση του κεντρου και του Ο(0,0) μειον την ακτινα αρα : Click για ανάπτυξη... Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα graph8.JPG 304,7 KB · Εμφανίσεις: 180 who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο who έγραψε: #2.917 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! Click για ανάπτυξη... Και τότε η παράγωγος λέει: "Ποιός σου είπε ότι θα παραγωγίσω ως προς x;". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο coheNakatos: #2.918 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από manos66: Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Click για ανάπτυξη... ναι μολις εκανα το ειδα εκανα edit και δεν προλαβα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο manos4 έγραψε: #2.919 06-09-09 20:57 παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο hale έγραψε: #2.920 06-09-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από manos4: παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Για το (α) βάζεις όπου z=x+yi κάνεις πράξεις και θα σου βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου δίνει κάτι εξισώσεις και μου ζητάει να τις λύσω γραφικά. Μία απο αυτές : x.2^x=2 Όταν λεει να τις λύσω γραφικά εννοεί σε άξονες? Σκέφτηκα να θέσω f(x)=x.2^x-2,άρα μου ζητάει να λύσω την f(x)=0,να αποδείξω ότι η f είναι γνησίως μονότονη και να του πω ότι προφανής λύση είναι η 1,κ επειδή είναι γν.μονότονη,έχει και μοναδική ρίζα.Αλλά πως σκατά θα το κάνω αυτό γραφικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:30 Ο ledzeppelinick: #2.903 04-09-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από pepper ann: Μου δίνει κάτι εξισώσεις και μου ζητάει να τις λύσω γραφικά. Μία απο αυτές : x.2^x=2 Όταν λεει να τις λύσω γραφικά εννοεί σε άξονες? Σκέφτηκα να θέσω f(x)=x.2^x-2,άρα μου ζητάει να λύσω την f(x)=0,να αποδείξω ότι η f είναι γνησίως μονότονη και να του πω ότι προφανής λύση είναι η 1,κ επειδή είναι γν.μονότονη,έχει και μοναδική ρίζα.Αλλά πως σκατά θα το κάνω αυτό γραφικά? Click για ανάπτυξη... Ουτε εμενα μου ειχε ζητηθει ποτε κατα καποιο τροπο κατι αλλα λογικα θα εννοει αυτο ακριβως που καταλαβες!! Τωρα θα ηταν καλη ιδεα καποιος μαθηματικος του φορουμ να μας εδινε τα φωτα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geoedessa Νεοφερμένο μέλος Ο geoedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:52 Ο geoedessa: #2.904 05-09-09 10:52 παιδια x^2=-1 ειναι αδυνατο ξερωωω χ^3=-1?????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Ο vimaproto: #2.905 05-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από geoedessa: παιδια x^2=-1 ειναι αδυνατο ξερωωω χ^3=-1?????????????????????????? Click για ανάπτυξη... χ³+1=0 => (χ+1)(χ²-χ+1)=0 (ταυτότητα) => χ=-1 ή χ²-χ+1=0 που δίνει δύο συζυγείς μιγαδικές ρίζες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geoedessa Νεοφερμένο μέλος Ο geoedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Ο geoedessa: #2.906 05-09-09 11:07 στο R ειναι αδυνατη αυτη? ----------------------------------------- λυστε μου λιγο και την Z^3=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο vimaproto: #2.907 05-09-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από geoedessa: στο R ειναι αδυνατη αυτη? ----------------------------------------- λυστε μου λιγο και την Z^3=1 Click για ανάπτυξη... Η προηγούμενη έχει στο R τη λύση χ=-1 Η νέα λύνεται όπως και η άλλη με βάση την ταυτότητα α³-β³=(α-β)(α²+αβ+β²) με λύση στο R Ζ=1 και στο C των μιγαδικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geoedessa Νεοφερμένο μέλος Ο geoedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Ο geoedessa: #2.908 05-09-09 11:52 αυτη λυστε την παρακαλω Z^3=1 ----------------------------------------- οκοκοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:46 Ο manos66 έγραψε: #2.909 05-09-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από pepper ann: Μου δίνει κάτι εξισώσεις και μου ζητάει να τις λύσω γραφικά. Μία απο αυτές : x.2^x=2 Όταν λεει να τις λύσω γραφικά εννοεί σε άξονες? Σκέφτηκα να θέσω f(x)=x.2^x-2,άρα μου ζητάει να λύσω την f(x)=0,να αποδείξω ότι η f είναι γνησίως μονότονη και να του πω ότι προφανής λύση είναι η 1,κ επειδή είναι γν.μονότονη,έχει και μοναδική ρίζα.Αλλά πως σκατά θα το κάνω αυτό γραφικά? Click για ανάπτυξη... To 0 προφανώς δεν είναι ρίζα. Για η εξίσωση γίνεται Θα βρούμε γραφικά τα κοινά σημεία των γραφικών παραστάσεων των συναρτήσεων f και g, με f (x) = και Μοναδική λύση x = 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα graph9.JPG 178,5 KB · Εμφανίσεις: 284 vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:19 Ο vimaproto: #2.910 05-09-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από geoedessa: αυτη λυστε την παρακαλω Z^3=1 ----------------------------------------- οκοκοκ Click για ανάπτυξη... μήπως ο Z είναι μιγαδικός; Τότε αλλάζουν τα πράγματα. Τον συμβολίζω z=α+βi και υψώνοντας στον κύβο προκύπτει α³-3αβ³+(3α³β-β³)i=1. Αρα το σύστημα των εξισώσεων α³-3αβ³=1, 3α³β-β³=0 που έχει τις λύσεις α=1 και β=0 ή Δεν το ξεκαθαρίζεις στην άσκηση, που ανήκει ο Ζ. Τελικά σαυτήν την ενώτητα πόσα είδη ασκήσεων εμφανίζονται; Μύλος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Rania. έγραψε: #2.911 06-09-09 14:49 Δεν ηξερα που να το ποσταρω, δυο ανεκδοτακια τωρα που κανω και παραγωγους. 1 Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! 2 Ποσα παιδια εχει ο Bolzano? Spoiler Τουλαχιστον ενα. Αυτα, ενα ευχαριστο διαλειμμα. Παω να παραγωγισω τις συνθετες μου τωρα γιατι εχω μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:59 Ο manos4 έγραψε: #2.912 06-09-09 14:59 Πιστεύω πως αν ο εκθέτης είναι ο ιδιος αριθμός τότε ισχύει,αν όχι δεν ισχύει. και δεν πιστεύω αν είναι γενικά περιττός όπως λες εσύ ο εκθέτης να ισχύει.Π.χ δεν ισχύει (εφόσον α=β) ότι 2^3=2^5.. Αλλά αν καταλήξεις α^γ=β^γ τότε φυσικά ισχύει α=β. Και μη μπερδεύετε αυτό (α+β)^γ με αυτό α^γ+β^γ=0 είναι τελείως διαφορετικά αποετελέσματα. αφού ο περιττός εκθέτης μπορεί να δώσει και αρνητικό και θετικό αποτελεσμα και 0 ενώ ο άρτιος εκθέτης δίνει μόνο θετικό αποτέλεσμα ή 0 Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως οι δυνάμεις δίνουν αποτέλεσμα ίσο με 0,εκτός αν η βάση είναι 0.Γιατί ακόμα και όταν ο εκθέτης είναι 0 το αποτέλεσμα πάντα είναι ίσο με 1.ενώ αν είναι αρνητικός το αποτέλεσμα(χ) π.χ είναι 1>χ>0 παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο dimitris_m: #2.913 06-09-09 19:09 παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:20 Ο coheNakatos: #2.914 06-09-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από dimitris_m: παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Click για ανάπτυξη... Βρισκουμαι την ευθεια που ενωνει το κεντρο του κυκλου με το Ο(0,0) αρα ειναι η ευθεια x=0 τωρα λυνουμαι το συστημα της ε:x=0 με τον κυκλο αντικαθιστώντας εχουμε Αρα εχουμε τα σημεια Μ(0,6) και το Ν(0,-2) προφανως το Ν ειναι η εικονα του z με το μικροτερο μετρο αρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:26 Ο dimitris_m: #2.915 06-09-09 19:26 οκ ευχαριστω πολυ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο manos66 έγραψε: #2.916 06-09-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από coheNakatos: Το μικροτερο μετρο του z ειναι η αποσταση του κεντρου και του Ο(0,0) μειον την ακτινα αρα : Click για ανάπτυξη... Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα graph8.JPG 304,7 KB · Εμφανίσεις: 180 who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο who έγραψε: #2.917 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! Click για ανάπτυξη... Και τότε η παράγωγος λέει: "Ποιός σου είπε ότι θα παραγωγίσω ως προς x;". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο coheNakatos: #2.918 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από manos66: Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Click για ανάπτυξη... ναι μολις εκανα το ειδα εκανα edit και δεν προλαβα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο manos4 έγραψε: #2.919 06-09-09 20:57 παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο hale έγραψε: #2.920 06-09-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από manos4: παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Για το (α) βάζεις όπου z=x+yi κάνεις πράξεις και θα σου βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από pepper ann: Μου δίνει κάτι εξισώσεις και μου ζητάει να τις λύσω γραφικά. Μία απο αυτές : x.2^x=2 Όταν λεει να τις λύσω γραφικά εννοεί σε άξονες? Σκέφτηκα να θέσω f(x)=x.2^x-2,άρα μου ζητάει να λύσω την f(x)=0,να αποδείξω ότι η f είναι γνησίως μονότονη και να του πω ότι προφανής λύση είναι η 1,κ επειδή είναι γν.μονότονη,έχει και μοναδική ρίζα.Αλλά πως σκατά θα το κάνω αυτό γραφικά? Click για ανάπτυξη... Ουτε εμενα μου ειχε ζητηθει ποτε κατα καποιο τροπο κατι αλλα λογικα θα εννοει αυτο ακριβως που καταλαβες!! Τωρα θα ηταν καλη ιδεα καποιος μαθηματικος του φορουμ να μας εδινε τα φωτα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geoedessa Νεοφερμένο μέλος Ο geoedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:52 Ο geoedessa: #2.904 05-09-09 10:52 παιδια x^2=-1 ειναι αδυνατο ξερωωω χ^3=-1?????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Ο vimaproto: #2.905 05-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από geoedessa: παιδια x^2=-1 ειναι αδυνατο ξερωωω χ^3=-1?????????????????????????? Click για ανάπτυξη... χ³+1=0 => (χ+1)(χ²-χ+1)=0 (ταυτότητα) => χ=-1 ή χ²-χ+1=0 που δίνει δύο συζυγείς μιγαδικές ρίζες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geoedessa Νεοφερμένο μέλος Ο geoedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Ο geoedessa: #2.906 05-09-09 11:07 στο R ειναι αδυνατη αυτη? ----------------------------------------- λυστε μου λιγο και την Z^3=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο vimaproto: #2.907 05-09-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από geoedessa: στο R ειναι αδυνατη αυτη? ----------------------------------------- λυστε μου λιγο και την Z^3=1 Click για ανάπτυξη... Η προηγούμενη έχει στο R τη λύση χ=-1 Η νέα λύνεται όπως και η άλλη με βάση την ταυτότητα α³-β³=(α-β)(α²+αβ+β²) με λύση στο R Ζ=1 και στο C των μιγαδικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geoedessa Νεοφερμένο μέλος Ο geoedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Ο geoedessa: #2.908 05-09-09 11:52 αυτη λυστε την παρακαλω Z^3=1 ----------------------------------------- οκοκοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:46 Ο manos66 έγραψε: #2.909 05-09-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από pepper ann: Μου δίνει κάτι εξισώσεις και μου ζητάει να τις λύσω γραφικά. Μία απο αυτές : x.2^x=2 Όταν λεει να τις λύσω γραφικά εννοεί σε άξονες? Σκέφτηκα να θέσω f(x)=x.2^x-2,άρα μου ζητάει να λύσω την f(x)=0,να αποδείξω ότι η f είναι γνησίως μονότονη και να του πω ότι προφανής λύση είναι η 1,κ επειδή είναι γν.μονότονη,έχει και μοναδική ρίζα.Αλλά πως σκατά θα το κάνω αυτό γραφικά? Click για ανάπτυξη... To 0 προφανώς δεν είναι ρίζα. Για η εξίσωση γίνεται Θα βρούμε γραφικά τα κοινά σημεία των γραφικών παραστάσεων των συναρτήσεων f και g, με f (x) = και Μοναδική λύση x = 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα graph9.JPG 178,5 KB · Εμφανίσεις: 284 vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:19 Ο vimaproto: #2.910 05-09-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από geoedessa: αυτη λυστε την παρακαλω Z^3=1 ----------------------------------------- οκοκοκ Click για ανάπτυξη... μήπως ο Z είναι μιγαδικός; Τότε αλλάζουν τα πράγματα. Τον συμβολίζω z=α+βi και υψώνοντας στον κύβο προκύπτει α³-3αβ³+(3α³β-β³)i=1. Αρα το σύστημα των εξισώσεων α³-3αβ³=1, 3α³β-β³=0 που έχει τις λύσεις α=1 και β=0 ή Δεν το ξεκαθαρίζεις στην άσκηση, που ανήκει ο Ζ. Τελικά σαυτήν την ενώτητα πόσα είδη ασκήσεων εμφανίζονται; Μύλος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Rania. έγραψε: #2.911 06-09-09 14:49 Δεν ηξερα που να το ποσταρω, δυο ανεκδοτακια τωρα που κανω και παραγωγους. 1 Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! 2 Ποσα παιδια εχει ο Bolzano? Spoiler Τουλαχιστον ενα. Αυτα, ενα ευχαριστο διαλειμμα. Παω να παραγωγισω τις συνθετες μου τωρα γιατι εχω μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:59 Ο manos4 έγραψε: #2.912 06-09-09 14:59 Πιστεύω πως αν ο εκθέτης είναι ο ιδιος αριθμός τότε ισχύει,αν όχι δεν ισχύει. και δεν πιστεύω αν είναι γενικά περιττός όπως λες εσύ ο εκθέτης να ισχύει.Π.χ δεν ισχύει (εφόσον α=β) ότι 2^3=2^5.. Αλλά αν καταλήξεις α^γ=β^γ τότε φυσικά ισχύει α=β. Και μη μπερδεύετε αυτό (α+β)^γ με αυτό α^γ+β^γ=0 είναι τελείως διαφορετικά αποετελέσματα. αφού ο περιττός εκθέτης μπορεί να δώσει και αρνητικό και θετικό αποτελεσμα και 0 ενώ ο άρτιος εκθέτης δίνει μόνο θετικό αποτέλεσμα ή 0 Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως οι δυνάμεις δίνουν αποτέλεσμα ίσο με 0,εκτός αν η βάση είναι 0.Γιατί ακόμα και όταν ο εκθέτης είναι 0 το αποτέλεσμα πάντα είναι ίσο με 1.ενώ αν είναι αρνητικός το αποτέλεσμα(χ) π.χ είναι 1>χ>0 παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο dimitris_m: #2.913 06-09-09 19:09 παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:20 Ο coheNakatos: #2.914 06-09-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από dimitris_m: παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Click για ανάπτυξη... Βρισκουμαι την ευθεια που ενωνει το κεντρο του κυκλου με το Ο(0,0) αρα ειναι η ευθεια x=0 τωρα λυνουμαι το συστημα της ε:x=0 με τον κυκλο αντικαθιστώντας εχουμε Αρα εχουμε τα σημεια Μ(0,6) και το Ν(0,-2) προφανως το Ν ειναι η εικονα του z με το μικροτερο μετρο αρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:26 Ο dimitris_m: #2.915 06-09-09 19:26 οκ ευχαριστω πολυ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο manos66 έγραψε: #2.916 06-09-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από coheNakatos: Το μικροτερο μετρο του z ειναι η αποσταση του κεντρου και του Ο(0,0) μειον την ακτινα αρα : Click για ανάπτυξη... Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα graph8.JPG 304,7 KB · Εμφανίσεις: 180 who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο who έγραψε: #2.917 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! Click για ανάπτυξη... Και τότε η παράγωγος λέει: "Ποιός σου είπε ότι θα παραγωγίσω ως προς x;". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο coheNakatos: #2.918 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από manos66: Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Click για ανάπτυξη... ναι μολις εκανα το ειδα εκανα edit και δεν προλαβα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο manos4 έγραψε: #2.919 06-09-09 20:57 παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο hale έγραψε: #2.920 06-09-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από manos4: παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Για το (α) βάζεις όπου z=x+yi κάνεις πράξεις και θα σου βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια x^2=-1 ειναι αδυνατο ξερωωω χ^3=-1?????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Ο vimaproto: #2.905 05-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από geoedessa: παιδια x^2=-1 ειναι αδυνατο ξερωωω χ^3=-1?????????????????????????? Click για ανάπτυξη... χ³+1=0 => (χ+1)(χ²-χ+1)=0 (ταυτότητα) => χ=-1 ή χ²-χ+1=0 που δίνει δύο συζυγείς μιγαδικές ρίζες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geoedessa Νεοφερμένο μέλος Ο geoedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Ο geoedessa: #2.906 05-09-09 11:07 στο R ειναι αδυνατη αυτη? ----------------------------------------- λυστε μου λιγο και την Z^3=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο vimaproto: #2.907 05-09-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από geoedessa: στο R ειναι αδυνατη αυτη? ----------------------------------------- λυστε μου λιγο και την Z^3=1 Click για ανάπτυξη... Η προηγούμενη έχει στο R τη λύση χ=-1 Η νέα λύνεται όπως και η άλλη με βάση την ταυτότητα α³-β³=(α-β)(α²+αβ+β²) με λύση στο R Ζ=1 και στο C των μιγαδικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geoedessa Νεοφερμένο μέλος Ο geoedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Ο geoedessa: #2.908 05-09-09 11:52 αυτη λυστε την παρακαλω Z^3=1 ----------------------------------------- οκοκοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:46 Ο manos66 έγραψε: #2.909 05-09-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από pepper ann: Μου δίνει κάτι εξισώσεις και μου ζητάει να τις λύσω γραφικά. Μία απο αυτές : x.2^x=2 Όταν λεει να τις λύσω γραφικά εννοεί σε άξονες? Σκέφτηκα να θέσω f(x)=x.2^x-2,άρα μου ζητάει να λύσω την f(x)=0,να αποδείξω ότι η f είναι γνησίως μονότονη και να του πω ότι προφανής λύση είναι η 1,κ επειδή είναι γν.μονότονη,έχει και μοναδική ρίζα.Αλλά πως σκατά θα το κάνω αυτό γραφικά? Click για ανάπτυξη... To 0 προφανώς δεν είναι ρίζα. Για η εξίσωση γίνεται Θα βρούμε γραφικά τα κοινά σημεία των γραφικών παραστάσεων των συναρτήσεων f και g, με f (x) = και Μοναδική λύση x = 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα graph9.JPG 178,5 KB · Εμφανίσεις: 284 vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:19 Ο vimaproto: #2.910 05-09-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από geoedessa: αυτη λυστε την παρακαλω Z^3=1 ----------------------------------------- οκοκοκ Click για ανάπτυξη... μήπως ο Z είναι μιγαδικός; Τότε αλλάζουν τα πράγματα. Τον συμβολίζω z=α+βi και υψώνοντας στον κύβο προκύπτει α³-3αβ³+(3α³β-β³)i=1. Αρα το σύστημα των εξισώσεων α³-3αβ³=1, 3α³β-β³=0 που έχει τις λύσεις α=1 και β=0 ή Δεν το ξεκαθαρίζεις στην άσκηση, που ανήκει ο Ζ. Τελικά σαυτήν την ενώτητα πόσα είδη ασκήσεων εμφανίζονται; Μύλος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Rania. έγραψε: #2.911 06-09-09 14:49 Δεν ηξερα που να το ποσταρω, δυο ανεκδοτακια τωρα που κανω και παραγωγους. 1 Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! 2 Ποσα παιδια εχει ο Bolzano? Spoiler Τουλαχιστον ενα. Αυτα, ενα ευχαριστο διαλειμμα. Παω να παραγωγισω τις συνθετες μου τωρα γιατι εχω μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:59 Ο manos4 έγραψε: #2.912 06-09-09 14:59 Πιστεύω πως αν ο εκθέτης είναι ο ιδιος αριθμός τότε ισχύει,αν όχι δεν ισχύει. και δεν πιστεύω αν είναι γενικά περιττός όπως λες εσύ ο εκθέτης να ισχύει.Π.χ δεν ισχύει (εφόσον α=β) ότι 2^3=2^5.. Αλλά αν καταλήξεις α^γ=β^γ τότε φυσικά ισχύει α=β. Και μη μπερδεύετε αυτό (α+β)^γ με αυτό α^γ+β^γ=0 είναι τελείως διαφορετικά αποετελέσματα. αφού ο περιττός εκθέτης μπορεί να δώσει και αρνητικό και θετικό αποτελεσμα και 0 ενώ ο άρτιος εκθέτης δίνει μόνο θετικό αποτέλεσμα ή 0 Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως οι δυνάμεις δίνουν αποτέλεσμα ίσο με 0,εκτός αν η βάση είναι 0.Γιατί ακόμα και όταν ο εκθέτης είναι 0 το αποτέλεσμα πάντα είναι ίσο με 1.ενώ αν είναι αρνητικός το αποτέλεσμα(χ) π.χ είναι 1>χ>0 παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο dimitris_m: #2.913 06-09-09 19:09 παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:20 Ο coheNakatos: #2.914 06-09-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από dimitris_m: παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Click για ανάπτυξη... Βρισκουμαι την ευθεια που ενωνει το κεντρο του κυκλου με το Ο(0,0) αρα ειναι η ευθεια x=0 τωρα λυνουμαι το συστημα της ε:x=0 με τον κυκλο αντικαθιστώντας εχουμε Αρα εχουμε τα σημεια Μ(0,6) και το Ν(0,-2) προφανως το Ν ειναι η εικονα του z με το μικροτερο μετρο αρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:26 Ο dimitris_m: #2.915 06-09-09 19:26 οκ ευχαριστω πολυ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο manos66 έγραψε: #2.916 06-09-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από coheNakatos: Το μικροτερο μετρο του z ειναι η αποσταση του κεντρου και του Ο(0,0) μειον την ακτινα αρα : Click για ανάπτυξη... Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα graph8.JPG 304,7 KB · Εμφανίσεις: 180 who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο who έγραψε: #2.917 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! Click για ανάπτυξη... Και τότε η παράγωγος λέει: "Ποιός σου είπε ότι θα παραγωγίσω ως προς x;". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο coheNakatos: #2.918 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από manos66: Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Click για ανάπτυξη... ναι μολις εκανα το ειδα εκανα edit και δεν προλαβα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο manos4 έγραψε: #2.919 06-09-09 20:57 παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο hale έγραψε: #2.920 06-09-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από manos4: παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Για το (α) βάζεις όπου z=x+yi κάνεις πράξεις και θα σου βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από geoedessa: παιδια x^2=-1 ειναι αδυνατο ξερωωω χ^3=-1?????????????????????????? Click για ανάπτυξη... χ³+1=0 => (χ+1)(χ²-χ+1)=0 (ταυτότητα) => χ=-1 ή χ²-χ+1=0 που δίνει δύο συζυγείς μιγαδικές ρίζες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geoedessa Νεοφερμένο μέλος Ο geoedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Ο geoedessa: #2.906 05-09-09 11:07 στο R ειναι αδυνατη αυτη? ----------------------------------------- λυστε μου λιγο και την Z^3=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο vimaproto: #2.907 05-09-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από geoedessa: στο R ειναι αδυνατη αυτη? ----------------------------------------- λυστε μου λιγο και την Z^3=1 Click για ανάπτυξη... Η προηγούμενη έχει στο R τη λύση χ=-1 Η νέα λύνεται όπως και η άλλη με βάση την ταυτότητα α³-β³=(α-β)(α²+αβ+β²) με λύση στο R Ζ=1 και στο C των μιγαδικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geoedessa Νεοφερμένο μέλος Ο geoedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Ο geoedessa: #2.908 05-09-09 11:52 αυτη λυστε την παρακαλω Z^3=1 ----------------------------------------- οκοκοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:46 Ο manos66 έγραψε: #2.909 05-09-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από pepper ann: Μου δίνει κάτι εξισώσεις και μου ζητάει να τις λύσω γραφικά. Μία απο αυτές : x.2^x=2 Όταν λεει να τις λύσω γραφικά εννοεί σε άξονες? Σκέφτηκα να θέσω f(x)=x.2^x-2,άρα μου ζητάει να λύσω την f(x)=0,να αποδείξω ότι η f είναι γνησίως μονότονη και να του πω ότι προφανής λύση είναι η 1,κ επειδή είναι γν.μονότονη,έχει και μοναδική ρίζα.Αλλά πως σκατά θα το κάνω αυτό γραφικά? Click για ανάπτυξη... To 0 προφανώς δεν είναι ρίζα. Για η εξίσωση γίνεται Θα βρούμε γραφικά τα κοινά σημεία των γραφικών παραστάσεων των συναρτήσεων f και g, με f (x) = και Μοναδική λύση x = 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα graph9.JPG 178,5 KB · Εμφανίσεις: 284 vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:19 Ο vimaproto: #2.910 05-09-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από geoedessa: αυτη λυστε την παρακαλω Z^3=1 ----------------------------------------- οκοκοκ Click για ανάπτυξη... μήπως ο Z είναι μιγαδικός; Τότε αλλάζουν τα πράγματα. Τον συμβολίζω z=α+βi και υψώνοντας στον κύβο προκύπτει α³-3αβ³+(3α³β-β³)i=1. Αρα το σύστημα των εξισώσεων α³-3αβ³=1, 3α³β-β³=0 που έχει τις λύσεις α=1 και β=0 ή Δεν το ξεκαθαρίζεις στην άσκηση, που ανήκει ο Ζ. Τελικά σαυτήν την ενώτητα πόσα είδη ασκήσεων εμφανίζονται; Μύλος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Rania. έγραψε: #2.911 06-09-09 14:49 Δεν ηξερα που να το ποσταρω, δυο ανεκδοτακια τωρα που κανω και παραγωγους. 1 Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! 2 Ποσα παιδια εχει ο Bolzano? Spoiler Τουλαχιστον ενα. Αυτα, ενα ευχαριστο διαλειμμα. Παω να παραγωγισω τις συνθετες μου τωρα γιατι εχω μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:59 Ο manos4 έγραψε: #2.912 06-09-09 14:59 Πιστεύω πως αν ο εκθέτης είναι ο ιδιος αριθμός τότε ισχύει,αν όχι δεν ισχύει. και δεν πιστεύω αν είναι γενικά περιττός όπως λες εσύ ο εκθέτης να ισχύει.Π.χ δεν ισχύει (εφόσον α=β) ότι 2^3=2^5.. Αλλά αν καταλήξεις α^γ=β^γ τότε φυσικά ισχύει α=β. Και μη μπερδεύετε αυτό (α+β)^γ με αυτό α^γ+β^γ=0 είναι τελείως διαφορετικά αποετελέσματα. αφού ο περιττός εκθέτης μπορεί να δώσει και αρνητικό και θετικό αποτελεσμα και 0 ενώ ο άρτιος εκθέτης δίνει μόνο θετικό αποτέλεσμα ή 0 Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως οι δυνάμεις δίνουν αποτέλεσμα ίσο με 0,εκτός αν η βάση είναι 0.Γιατί ακόμα και όταν ο εκθέτης είναι 0 το αποτέλεσμα πάντα είναι ίσο με 1.ενώ αν είναι αρνητικός το αποτέλεσμα(χ) π.χ είναι 1>χ>0 παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο dimitris_m: #2.913 06-09-09 19:09 παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:20 Ο coheNakatos: #2.914 06-09-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από dimitris_m: παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Click για ανάπτυξη... Βρισκουμαι την ευθεια που ενωνει το κεντρο του κυκλου με το Ο(0,0) αρα ειναι η ευθεια x=0 τωρα λυνουμαι το συστημα της ε:x=0 με τον κυκλο αντικαθιστώντας εχουμε Αρα εχουμε τα σημεια Μ(0,6) και το Ν(0,-2) προφανως το Ν ειναι η εικονα του z με το μικροτερο μετρο αρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:26 Ο dimitris_m: #2.915 06-09-09 19:26 οκ ευχαριστω πολυ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο manos66 έγραψε: #2.916 06-09-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από coheNakatos: Το μικροτερο μετρο του z ειναι η αποσταση του κεντρου και του Ο(0,0) μειον την ακτινα αρα : Click για ανάπτυξη... Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα graph8.JPG 304,7 KB · Εμφανίσεις: 180 who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο who έγραψε: #2.917 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! Click για ανάπτυξη... Και τότε η παράγωγος λέει: "Ποιός σου είπε ότι θα παραγωγίσω ως προς x;". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο coheNakatos: #2.918 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από manos66: Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Click για ανάπτυξη... ναι μολις εκανα το ειδα εκανα edit και δεν προλαβα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο manos4 έγραψε: #2.919 06-09-09 20:57 παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο hale έγραψε: #2.920 06-09-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από manos4: παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Για το (α) βάζεις όπου z=x+yi κάνεις πράξεις και θα σου βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στο R ειναι αδυνατη αυτη? ----------------------------------------- λυστε μου λιγο και την Z^3=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο vimaproto: #2.907 05-09-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από geoedessa: στο R ειναι αδυνατη αυτη? ----------------------------------------- λυστε μου λιγο και την Z^3=1 Click για ανάπτυξη... Η προηγούμενη έχει στο R τη λύση χ=-1 Η νέα λύνεται όπως και η άλλη με βάση την ταυτότητα α³-β³=(α-β)(α²+αβ+β²) με λύση στο R Ζ=1 και στο C των μιγαδικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geoedessa Νεοφερμένο μέλος Ο geoedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Ο geoedessa: #2.908 05-09-09 11:52 αυτη λυστε την παρακαλω Z^3=1 ----------------------------------------- οκοκοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:46 Ο manos66 έγραψε: #2.909 05-09-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από pepper ann: Μου δίνει κάτι εξισώσεις και μου ζητάει να τις λύσω γραφικά. Μία απο αυτές : x.2^x=2 Όταν λεει να τις λύσω γραφικά εννοεί σε άξονες? Σκέφτηκα να θέσω f(x)=x.2^x-2,άρα μου ζητάει να λύσω την f(x)=0,να αποδείξω ότι η f είναι γνησίως μονότονη και να του πω ότι προφανής λύση είναι η 1,κ επειδή είναι γν.μονότονη,έχει και μοναδική ρίζα.Αλλά πως σκατά θα το κάνω αυτό γραφικά? Click για ανάπτυξη... To 0 προφανώς δεν είναι ρίζα. Για η εξίσωση γίνεται Θα βρούμε γραφικά τα κοινά σημεία των γραφικών παραστάσεων των συναρτήσεων f και g, με f (x) = και Μοναδική λύση x = 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα graph9.JPG 178,5 KB · Εμφανίσεις: 284 vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:19 Ο vimaproto: #2.910 05-09-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από geoedessa: αυτη λυστε την παρακαλω Z^3=1 ----------------------------------------- οκοκοκ Click για ανάπτυξη... μήπως ο Z είναι μιγαδικός; Τότε αλλάζουν τα πράγματα. Τον συμβολίζω z=α+βi και υψώνοντας στον κύβο προκύπτει α³-3αβ³+(3α³β-β³)i=1. Αρα το σύστημα των εξισώσεων α³-3αβ³=1, 3α³β-β³=0 που έχει τις λύσεις α=1 και β=0 ή Δεν το ξεκαθαρίζεις στην άσκηση, που ανήκει ο Ζ. Τελικά σαυτήν την ενώτητα πόσα είδη ασκήσεων εμφανίζονται; Μύλος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Rania. έγραψε: #2.911 06-09-09 14:49 Δεν ηξερα που να το ποσταρω, δυο ανεκδοτακια τωρα που κανω και παραγωγους. 1 Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! 2 Ποσα παιδια εχει ο Bolzano? Spoiler Τουλαχιστον ενα. Αυτα, ενα ευχαριστο διαλειμμα. Παω να παραγωγισω τις συνθετες μου τωρα γιατι εχω μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:59 Ο manos4 έγραψε: #2.912 06-09-09 14:59 Πιστεύω πως αν ο εκθέτης είναι ο ιδιος αριθμός τότε ισχύει,αν όχι δεν ισχύει. και δεν πιστεύω αν είναι γενικά περιττός όπως λες εσύ ο εκθέτης να ισχύει.Π.χ δεν ισχύει (εφόσον α=β) ότι 2^3=2^5.. Αλλά αν καταλήξεις α^γ=β^γ τότε φυσικά ισχύει α=β. Και μη μπερδεύετε αυτό (α+β)^γ με αυτό α^γ+β^γ=0 είναι τελείως διαφορετικά αποετελέσματα. αφού ο περιττός εκθέτης μπορεί να δώσει και αρνητικό και θετικό αποτελεσμα και 0 ενώ ο άρτιος εκθέτης δίνει μόνο θετικό αποτέλεσμα ή 0 Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως οι δυνάμεις δίνουν αποτέλεσμα ίσο με 0,εκτός αν η βάση είναι 0.Γιατί ακόμα και όταν ο εκθέτης είναι 0 το αποτέλεσμα πάντα είναι ίσο με 1.ενώ αν είναι αρνητικός το αποτέλεσμα(χ) π.χ είναι 1>χ>0 παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο dimitris_m: #2.913 06-09-09 19:09 παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:20 Ο coheNakatos: #2.914 06-09-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από dimitris_m: παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Click για ανάπτυξη... Βρισκουμαι την ευθεια που ενωνει το κεντρο του κυκλου με το Ο(0,0) αρα ειναι η ευθεια x=0 τωρα λυνουμαι το συστημα της ε:x=0 με τον κυκλο αντικαθιστώντας εχουμε Αρα εχουμε τα σημεια Μ(0,6) και το Ν(0,-2) προφανως το Ν ειναι η εικονα του z με το μικροτερο μετρο αρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:26 Ο dimitris_m: #2.915 06-09-09 19:26 οκ ευχαριστω πολυ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο manos66 έγραψε: #2.916 06-09-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από coheNakatos: Το μικροτερο μετρο του z ειναι η αποσταση του κεντρου και του Ο(0,0) μειον την ακτινα αρα : Click για ανάπτυξη... Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα graph8.JPG 304,7 KB · Εμφανίσεις: 180 who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο who έγραψε: #2.917 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! Click για ανάπτυξη... Και τότε η παράγωγος λέει: "Ποιός σου είπε ότι θα παραγωγίσω ως προς x;". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο coheNakatos: #2.918 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από manos66: Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Click για ανάπτυξη... ναι μολις εκανα το ειδα εκανα edit και δεν προλαβα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο manos4 έγραψε: #2.919 06-09-09 20:57 παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο hale έγραψε: #2.920 06-09-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από manos4: παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Για το (α) βάζεις όπου z=x+yi κάνεις πράξεις και θα σου βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από geoedessa: στο R ειναι αδυνατη αυτη? ----------------------------------------- λυστε μου λιγο και την Z^3=1 Click για ανάπτυξη... Η προηγούμενη έχει στο R τη λύση χ=-1 Η νέα λύνεται όπως και η άλλη με βάση την ταυτότητα α³-β³=(α-β)(α²+αβ+β²) με λύση στο R Ζ=1 και στο C των μιγαδικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geoedessa Νεοφερμένο μέλος Ο geoedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Ο geoedessa: #2.908 05-09-09 11:52 αυτη λυστε την παρακαλω Z^3=1 ----------------------------------------- οκοκοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:46 Ο manos66 έγραψε: #2.909 05-09-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από pepper ann: Μου δίνει κάτι εξισώσεις και μου ζητάει να τις λύσω γραφικά. Μία απο αυτές : x.2^x=2 Όταν λεει να τις λύσω γραφικά εννοεί σε άξονες? Σκέφτηκα να θέσω f(x)=x.2^x-2,άρα μου ζητάει να λύσω την f(x)=0,να αποδείξω ότι η f είναι γνησίως μονότονη και να του πω ότι προφανής λύση είναι η 1,κ επειδή είναι γν.μονότονη,έχει και μοναδική ρίζα.Αλλά πως σκατά θα το κάνω αυτό γραφικά? Click για ανάπτυξη... To 0 προφανώς δεν είναι ρίζα. Για η εξίσωση γίνεται Θα βρούμε γραφικά τα κοινά σημεία των γραφικών παραστάσεων των συναρτήσεων f και g, με f (x) = και Μοναδική λύση x = 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα graph9.JPG 178,5 KB · Εμφανίσεις: 284 vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:19 Ο vimaproto: #2.910 05-09-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από geoedessa: αυτη λυστε την παρακαλω Z^3=1 ----------------------------------------- οκοκοκ Click για ανάπτυξη... μήπως ο Z είναι μιγαδικός; Τότε αλλάζουν τα πράγματα. Τον συμβολίζω z=α+βi και υψώνοντας στον κύβο προκύπτει α³-3αβ³+(3α³β-β³)i=1. Αρα το σύστημα των εξισώσεων α³-3αβ³=1, 3α³β-β³=0 που έχει τις λύσεις α=1 και β=0 ή Δεν το ξεκαθαρίζεις στην άσκηση, που ανήκει ο Ζ. Τελικά σαυτήν την ενώτητα πόσα είδη ασκήσεων εμφανίζονται; Μύλος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Rania. έγραψε: #2.911 06-09-09 14:49 Δεν ηξερα που να το ποσταρω, δυο ανεκδοτακια τωρα που κανω και παραγωγους. 1 Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! 2 Ποσα παιδια εχει ο Bolzano? Spoiler Τουλαχιστον ενα. Αυτα, ενα ευχαριστο διαλειμμα. Παω να παραγωγισω τις συνθετες μου τωρα γιατι εχω μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:59 Ο manos4 έγραψε: #2.912 06-09-09 14:59 Πιστεύω πως αν ο εκθέτης είναι ο ιδιος αριθμός τότε ισχύει,αν όχι δεν ισχύει. και δεν πιστεύω αν είναι γενικά περιττός όπως λες εσύ ο εκθέτης να ισχύει.Π.χ δεν ισχύει (εφόσον α=β) ότι 2^3=2^5.. Αλλά αν καταλήξεις α^γ=β^γ τότε φυσικά ισχύει α=β. Και μη μπερδεύετε αυτό (α+β)^γ με αυτό α^γ+β^γ=0 είναι τελείως διαφορετικά αποετελέσματα. αφού ο περιττός εκθέτης μπορεί να δώσει και αρνητικό και θετικό αποτελεσμα και 0 ενώ ο άρτιος εκθέτης δίνει μόνο θετικό αποτέλεσμα ή 0 Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως οι δυνάμεις δίνουν αποτέλεσμα ίσο με 0,εκτός αν η βάση είναι 0.Γιατί ακόμα και όταν ο εκθέτης είναι 0 το αποτέλεσμα πάντα είναι ίσο με 1.ενώ αν είναι αρνητικός το αποτέλεσμα(χ) π.χ είναι 1>χ>0 παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο dimitris_m: #2.913 06-09-09 19:09 παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:20 Ο coheNakatos: #2.914 06-09-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από dimitris_m: παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Click για ανάπτυξη... Βρισκουμαι την ευθεια που ενωνει το κεντρο του κυκλου με το Ο(0,0) αρα ειναι η ευθεια x=0 τωρα λυνουμαι το συστημα της ε:x=0 με τον κυκλο αντικαθιστώντας εχουμε Αρα εχουμε τα σημεια Μ(0,6) και το Ν(0,-2) προφανως το Ν ειναι η εικονα του z με το μικροτερο μετρο αρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:26 Ο dimitris_m: #2.915 06-09-09 19:26 οκ ευχαριστω πολυ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο manos66 έγραψε: #2.916 06-09-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από coheNakatos: Το μικροτερο μετρο του z ειναι η αποσταση του κεντρου και του Ο(0,0) μειον την ακτινα αρα : Click για ανάπτυξη... Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα graph8.JPG 304,7 KB · Εμφανίσεις: 180 who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο who έγραψε: #2.917 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! Click για ανάπτυξη... Και τότε η παράγωγος λέει: "Ποιός σου είπε ότι θα παραγωγίσω ως προς x;". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο coheNakatos: #2.918 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από manos66: Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Click για ανάπτυξη... ναι μολις εκανα το ειδα εκανα edit και δεν προλαβα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο manos4 έγραψε: #2.919 06-09-09 20:57 παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο hale έγραψε: #2.920 06-09-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από manos4: παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Για το (α) βάζεις όπου z=x+yi κάνεις πράξεις και θα σου βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτη λυστε την παρακαλω Z^3=1 ----------------------------------------- οκοκοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:46 Ο manos66 έγραψε: #2.909 05-09-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από pepper ann: Μου δίνει κάτι εξισώσεις και μου ζητάει να τις λύσω γραφικά. Μία απο αυτές : x.2^x=2 Όταν λεει να τις λύσω γραφικά εννοεί σε άξονες? Σκέφτηκα να θέσω f(x)=x.2^x-2,άρα μου ζητάει να λύσω την f(x)=0,να αποδείξω ότι η f είναι γνησίως μονότονη και να του πω ότι προφανής λύση είναι η 1,κ επειδή είναι γν.μονότονη,έχει και μοναδική ρίζα.Αλλά πως σκατά θα το κάνω αυτό γραφικά? Click για ανάπτυξη... To 0 προφανώς δεν είναι ρίζα. Για η εξίσωση γίνεται Θα βρούμε γραφικά τα κοινά σημεία των γραφικών παραστάσεων των συναρτήσεων f και g, με f (x) = και Μοναδική λύση x = 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα graph9.JPG 178,5 KB · Εμφανίσεις: 284 vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:19 Ο vimaproto: #2.910 05-09-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από geoedessa: αυτη λυστε την παρακαλω Z^3=1 ----------------------------------------- οκοκοκ Click για ανάπτυξη... μήπως ο Z είναι μιγαδικός; Τότε αλλάζουν τα πράγματα. Τον συμβολίζω z=α+βi και υψώνοντας στον κύβο προκύπτει α³-3αβ³+(3α³β-β³)i=1. Αρα το σύστημα των εξισώσεων α³-3αβ³=1, 3α³β-β³=0 που έχει τις λύσεις α=1 και β=0 ή Δεν το ξεκαθαρίζεις στην άσκηση, που ανήκει ο Ζ. Τελικά σαυτήν την ενώτητα πόσα είδη ασκήσεων εμφανίζονται; Μύλος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Rania. έγραψε: #2.911 06-09-09 14:49 Δεν ηξερα που να το ποσταρω, δυο ανεκδοτακια τωρα που κανω και παραγωγους. 1 Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! 2 Ποσα παιδια εχει ο Bolzano? Spoiler Τουλαχιστον ενα. Αυτα, ενα ευχαριστο διαλειμμα. Παω να παραγωγισω τις συνθετες μου τωρα γιατι εχω μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:59 Ο manos4 έγραψε: #2.912 06-09-09 14:59 Πιστεύω πως αν ο εκθέτης είναι ο ιδιος αριθμός τότε ισχύει,αν όχι δεν ισχύει. και δεν πιστεύω αν είναι γενικά περιττός όπως λες εσύ ο εκθέτης να ισχύει.Π.χ δεν ισχύει (εφόσον α=β) ότι 2^3=2^5.. Αλλά αν καταλήξεις α^γ=β^γ τότε φυσικά ισχύει α=β. Και μη μπερδεύετε αυτό (α+β)^γ με αυτό α^γ+β^γ=0 είναι τελείως διαφορετικά αποετελέσματα. αφού ο περιττός εκθέτης μπορεί να δώσει και αρνητικό και θετικό αποτελεσμα και 0 ενώ ο άρτιος εκθέτης δίνει μόνο θετικό αποτέλεσμα ή 0 Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως οι δυνάμεις δίνουν αποτέλεσμα ίσο με 0,εκτός αν η βάση είναι 0.Γιατί ακόμα και όταν ο εκθέτης είναι 0 το αποτέλεσμα πάντα είναι ίσο με 1.ενώ αν είναι αρνητικός το αποτέλεσμα(χ) π.χ είναι 1>χ>0 παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο dimitris_m: #2.913 06-09-09 19:09 παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:20 Ο coheNakatos: #2.914 06-09-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από dimitris_m: παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Click για ανάπτυξη... Βρισκουμαι την ευθεια που ενωνει το κεντρο του κυκλου με το Ο(0,0) αρα ειναι η ευθεια x=0 τωρα λυνουμαι το συστημα της ε:x=0 με τον κυκλο αντικαθιστώντας εχουμε Αρα εχουμε τα σημεια Μ(0,6) και το Ν(0,-2) προφανως το Ν ειναι η εικονα του z με το μικροτερο μετρο αρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:26 Ο dimitris_m: #2.915 06-09-09 19:26 οκ ευχαριστω πολυ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο manos66 έγραψε: #2.916 06-09-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από coheNakatos: Το μικροτερο μετρο του z ειναι η αποσταση του κεντρου και του Ο(0,0) μειον την ακτινα αρα : Click για ανάπτυξη... Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα graph8.JPG 304,7 KB · Εμφανίσεις: 180 who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο who έγραψε: #2.917 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! Click για ανάπτυξη... Και τότε η παράγωγος λέει: "Ποιός σου είπε ότι θα παραγωγίσω ως προς x;". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο coheNakatos: #2.918 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από manos66: Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Click για ανάπτυξη... ναι μολις εκανα το ειδα εκανα edit και δεν προλαβα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο manos4 έγραψε: #2.919 06-09-09 20:57 παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο hale έγραψε: #2.920 06-09-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από manos4: παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Για το (α) βάζεις όπου z=x+yi κάνεις πράξεις και θα σου βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από pepper ann: Μου δίνει κάτι εξισώσεις και μου ζητάει να τις λύσω γραφικά. Μία απο αυτές : x.2^x=2 Όταν λεει να τις λύσω γραφικά εννοεί σε άξονες? Σκέφτηκα να θέσω f(x)=x.2^x-2,άρα μου ζητάει να λύσω την f(x)=0,να αποδείξω ότι η f είναι γνησίως μονότονη και να του πω ότι προφανής λύση είναι η 1,κ επειδή είναι γν.μονότονη,έχει και μοναδική ρίζα.Αλλά πως σκατά θα το κάνω αυτό γραφικά? Click για ανάπτυξη... To 0 προφανώς δεν είναι ρίζα. Για η εξίσωση γίνεται Θα βρούμε γραφικά τα κοινά σημεία των γραφικών παραστάσεων των συναρτήσεων f και g, με f (x) = και Μοναδική λύση x = 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:19 Ο vimaproto: #2.910 05-09-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από geoedessa: αυτη λυστε την παρακαλω Z^3=1 ----------------------------------------- οκοκοκ Click για ανάπτυξη... μήπως ο Z είναι μιγαδικός; Τότε αλλάζουν τα πράγματα. Τον συμβολίζω z=α+βi και υψώνοντας στον κύβο προκύπτει α³-3αβ³+(3α³β-β³)i=1. Αρα το σύστημα των εξισώσεων α³-3αβ³=1, 3α³β-β³=0 που έχει τις λύσεις α=1 και β=0 ή Δεν το ξεκαθαρίζεις στην άσκηση, που ανήκει ο Ζ. Τελικά σαυτήν την ενώτητα πόσα είδη ασκήσεων εμφανίζονται; Μύλος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Rania. έγραψε: #2.911 06-09-09 14:49 Δεν ηξερα που να το ποσταρω, δυο ανεκδοτακια τωρα που κανω και παραγωγους. 1 Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! 2 Ποσα παιδια εχει ο Bolzano? Spoiler Τουλαχιστον ενα. Αυτα, ενα ευχαριστο διαλειμμα. Παω να παραγωγισω τις συνθετες μου τωρα γιατι εχω μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:59 Ο manos4 έγραψε: #2.912 06-09-09 14:59 Πιστεύω πως αν ο εκθέτης είναι ο ιδιος αριθμός τότε ισχύει,αν όχι δεν ισχύει. και δεν πιστεύω αν είναι γενικά περιττός όπως λες εσύ ο εκθέτης να ισχύει.Π.χ δεν ισχύει (εφόσον α=β) ότι 2^3=2^5.. Αλλά αν καταλήξεις α^γ=β^γ τότε φυσικά ισχύει α=β. Και μη μπερδεύετε αυτό (α+β)^γ με αυτό α^γ+β^γ=0 είναι τελείως διαφορετικά αποετελέσματα. αφού ο περιττός εκθέτης μπορεί να δώσει και αρνητικό και θετικό αποτελεσμα και 0 ενώ ο άρτιος εκθέτης δίνει μόνο θετικό αποτέλεσμα ή 0 Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως οι δυνάμεις δίνουν αποτέλεσμα ίσο με 0,εκτός αν η βάση είναι 0.Γιατί ακόμα και όταν ο εκθέτης είναι 0 το αποτέλεσμα πάντα είναι ίσο με 1.ενώ αν είναι αρνητικός το αποτέλεσμα(χ) π.χ είναι 1>χ>0 παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο dimitris_m: #2.913 06-09-09 19:09 παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:20 Ο coheNakatos: #2.914 06-09-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από dimitris_m: παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Click για ανάπτυξη... Βρισκουμαι την ευθεια που ενωνει το κεντρο του κυκλου με το Ο(0,0) αρα ειναι η ευθεια x=0 τωρα λυνουμαι το συστημα της ε:x=0 με τον κυκλο αντικαθιστώντας εχουμε Αρα εχουμε τα σημεια Μ(0,6) και το Ν(0,-2) προφανως το Ν ειναι η εικονα του z με το μικροτερο μετρο αρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:26 Ο dimitris_m: #2.915 06-09-09 19:26 οκ ευχαριστω πολυ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο manos66 έγραψε: #2.916 06-09-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από coheNakatos: Το μικροτερο μετρο του z ειναι η αποσταση του κεντρου και του Ο(0,0) μειον την ακτινα αρα : Click για ανάπτυξη... Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα graph8.JPG 304,7 KB · Εμφανίσεις: 180 who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο who έγραψε: #2.917 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! Click για ανάπτυξη... Και τότε η παράγωγος λέει: "Ποιός σου είπε ότι θα παραγωγίσω ως προς x;". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο coheNakatos: #2.918 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από manos66: Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Click για ανάπτυξη... ναι μολις εκανα το ειδα εκανα edit και δεν προλαβα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο manos4 έγραψε: #2.919 06-09-09 20:57 παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο hale έγραψε: #2.920 06-09-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από manos4: παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Για το (α) βάζεις όπου z=x+yi κάνεις πράξεις και θα σου βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από geoedessa: αυτη λυστε την παρακαλω Z^3=1 ----------------------------------------- οκοκοκ Click για ανάπτυξη... μήπως ο Z είναι μιγαδικός; Τότε αλλάζουν τα πράγματα. Τον συμβολίζω z=α+βi και υψώνοντας στον κύβο προκύπτει α³-3αβ³+(3α³β-β³)i=1. Αρα το σύστημα των εξισώσεων α³-3αβ³=1, 3α³β-β³=0 που έχει τις λύσεις α=1 και β=0 ή Δεν το ξεκαθαρίζεις στην άσκηση, που ανήκει ο Ζ. Τελικά σαυτήν την ενώτητα πόσα είδη ασκήσεων εμφανίζονται; Μύλος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Rania. έγραψε: #2.911 06-09-09 14:49 Δεν ηξερα που να το ποσταρω, δυο ανεκδοτακια τωρα που κανω και παραγωγους. 1 Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! 2 Ποσα παιδια εχει ο Bolzano? Spoiler Τουλαχιστον ενα. Αυτα, ενα ευχαριστο διαλειμμα. Παω να παραγωγισω τις συνθετες μου τωρα γιατι εχω μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:59 Ο manos4 έγραψε: #2.912 06-09-09 14:59 Πιστεύω πως αν ο εκθέτης είναι ο ιδιος αριθμός τότε ισχύει,αν όχι δεν ισχύει. και δεν πιστεύω αν είναι γενικά περιττός όπως λες εσύ ο εκθέτης να ισχύει.Π.χ δεν ισχύει (εφόσον α=β) ότι 2^3=2^5.. Αλλά αν καταλήξεις α^γ=β^γ τότε φυσικά ισχύει α=β. Και μη μπερδεύετε αυτό (α+β)^γ με αυτό α^γ+β^γ=0 είναι τελείως διαφορετικά αποετελέσματα. αφού ο περιττός εκθέτης μπορεί να δώσει και αρνητικό και θετικό αποτελεσμα και 0 ενώ ο άρτιος εκθέτης δίνει μόνο θετικό αποτέλεσμα ή 0 Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως οι δυνάμεις δίνουν αποτέλεσμα ίσο με 0,εκτός αν η βάση είναι 0.Γιατί ακόμα και όταν ο εκθέτης είναι 0 το αποτέλεσμα πάντα είναι ίσο με 1.ενώ αν είναι αρνητικός το αποτέλεσμα(χ) π.χ είναι 1>χ>0 παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο dimitris_m: #2.913 06-09-09 19:09 παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:20 Ο coheNakatos: #2.914 06-09-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από dimitris_m: παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Click για ανάπτυξη... Βρισκουμαι την ευθεια που ενωνει το κεντρο του κυκλου με το Ο(0,0) αρα ειναι η ευθεια x=0 τωρα λυνουμαι το συστημα της ε:x=0 με τον κυκλο αντικαθιστώντας εχουμε Αρα εχουμε τα σημεια Μ(0,6) και το Ν(0,-2) προφανως το Ν ειναι η εικονα του z με το μικροτερο μετρο αρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:26 Ο dimitris_m: #2.915 06-09-09 19:26 οκ ευχαριστω πολυ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο manos66 έγραψε: #2.916 06-09-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από coheNakatos: Το μικροτερο μετρο του z ειναι η αποσταση του κεντρου και του Ο(0,0) μειον την ακτινα αρα : Click για ανάπτυξη... Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα graph8.JPG 304,7 KB · Εμφανίσεις: 180 who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο who έγραψε: #2.917 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! Click για ανάπτυξη... Και τότε η παράγωγος λέει: "Ποιός σου είπε ότι θα παραγωγίσω ως προς x;". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο coheNakatos: #2.918 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από manos66: Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Click για ανάπτυξη... ναι μολις εκανα το ειδα εκανα edit και δεν προλαβα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο manos4 έγραψε: #2.919 06-09-09 20:57 παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο hale έγραψε: #2.920 06-09-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από manos4: παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Για το (α) βάζεις όπου z=x+yi κάνεις πράξεις και θα σου βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ηξερα που να το ποσταρω, δυο ανεκδοτακια τωρα που κανω και παραγωγους. 1 Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! 2 Ποσα παιδια εχει ο Bolzano? Spoiler Τουλαχιστον ενα. Αυτα, ενα ευχαριστο διαλειμμα. Παω να παραγωγισω τις συνθετες μου τωρα γιατι εχω μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:59 Ο manos4 έγραψε: #2.912 06-09-09 14:59 Πιστεύω πως αν ο εκθέτης είναι ο ιδιος αριθμός τότε ισχύει,αν όχι δεν ισχύει. και δεν πιστεύω αν είναι γενικά περιττός όπως λες εσύ ο εκθέτης να ισχύει.Π.χ δεν ισχύει (εφόσον α=β) ότι 2^3=2^5.. Αλλά αν καταλήξεις α^γ=β^γ τότε φυσικά ισχύει α=β. Και μη μπερδεύετε αυτό (α+β)^γ με αυτό α^γ+β^γ=0 είναι τελείως διαφορετικά αποετελέσματα. αφού ο περιττός εκθέτης μπορεί να δώσει και αρνητικό και θετικό αποτελεσμα και 0 ενώ ο άρτιος εκθέτης δίνει μόνο θετικό αποτέλεσμα ή 0 Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως οι δυνάμεις δίνουν αποτέλεσμα ίσο με 0,εκτός αν η βάση είναι 0.Γιατί ακόμα και όταν ο εκθέτης είναι 0 το αποτέλεσμα πάντα είναι ίσο με 1.ενώ αν είναι αρνητικός το αποτέλεσμα(χ) π.χ είναι 1>χ>0 παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο dimitris_m: #2.913 06-09-09 19:09 παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:20 Ο coheNakatos: #2.914 06-09-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από dimitris_m: παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Click για ανάπτυξη... Βρισκουμαι την ευθεια που ενωνει το κεντρο του κυκλου με το Ο(0,0) αρα ειναι η ευθεια x=0 τωρα λυνουμαι το συστημα της ε:x=0 με τον κυκλο αντικαθιστώντας εχουμε Αρα εχουμε τα σημεια Μ(0,6) και το Ν(0,-2) προφανως το Ν ειναι η εικονα του z με το μικροτερο μετρο αρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:26 Ο dimitris_m: #2.915 06-09-09 19:26 οκ ευχαριστω πολυ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο manos66 έγραψε: #2.916 06-09-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από coheNakatos: Το μικροτερο μετρο του z ειναι η αποσταση του κεντρου και του Ο(0,0) μειον την ακτινα αρα : Click για ανάπτυξη... Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα graph8.JPG 304,7 KB · Εμφανίσεις: 180 who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο who έγραψε: #2.917 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! Click για ανάπτυξη... Και τότε η παράγωγος λέει: "Ποιός σου είπε ότι θα παραγωγίσω ως προς x;". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο coheNakatos: #2.918 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από manos66: Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Click για ανάπτυξη... ναι μολις εκανα το ειδα εκανα edit και δεν προλαβα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο manos4 έγραψε: #2.919 06-09-09 20:57 παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο hale έγραψε: #2.920 06-09-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από manos4: παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Για το (α) βάζεις όπου z=x+yi κάνεις πράξεις και θα σου βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιστεύω πως αν ο εκθέτης είναι ο ιδιος αριθμός τότε ισχύει,αν όχι δεν ισχύει. και δεν πιστεύω αν είναι γενικά περιττός όπως λες εσύ ο εκθέτης να ισχύει.Π.χ δεν ισχύει (εφόσον α=β) ότι 2^3=2^5.. Αλλά αν καταλήξεις α^γ=β^γ τότε φυσικά ισχύει α=β. Και μη μπερδεύετε αυτό (α+β)^γ με αυτό α^γ+β^γ=0 είναι τελείως διαφορετικά αποετελέσματα. αφού ο περιττός εκθέτης μπορεί να δώσει και αρνητικό και θετικό αποτελεσμα και 0 ενώ ο άρτιος εκθέτης δίνει μόνο θετικό αποτέλεσμα ή 0 Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως οι δυνάμεις δίνουν αποτέλεσμα ίσο με 0,εκτός αν η βάση είναι 0.Γιατί ακόμα και όταν ο εκθέτης είναι 0 το αποτέλεσμα πάντα είναι ίσο με 1.ενώ αν είναι αρνητικός το αποτέλεσμα(χ) π.χ είναι 1>χ>0 παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο dimitris_m: #2.913 06-09-09 19:09 παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:20 Ο coheNakatos: #2.914 06-09-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από dimitris_m: παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Click για ανάπτυξη... Βρισκουμαι την ευθεια που ενωνει το κεντρο του κυκλου με το Ο(0,0) αρα ειναι η ευθεια x=0 τωρα λυνουμαι το συστημα της ε:x=0 με τον κυκλο αντικαθιστώντας εχουμε Αρα εχουμε τα σημεια Μ(0,6) και το Ν(0,-2) προφανως το Ν ειναι η εικονα του z με το μικροτερο μετρο αρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:26 Ο dimitris_m: #2.915 06-09-09 19:26 οκ ευχαριστω πολυ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο manos66 έγραψε: #2.916 06-09-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από coheNakatos: Το μικροτερο μετρο του z ειναι η αποσταση του κεντρου και του Ο(0,0) μειον την ακτινα αρα : Click για ανάπτυξη... Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα graph8.JPG 304,7 KB · Εμφανίσεις: 180 who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο who έγραψε: #2.917 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! Click για ανάπτυξη... Και τότε η παράγωγος λέει: "Ποιός σου είπε ότι θα παραγωγίσω ως προς x;". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο coheNakatos: #2.918 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από manos66: Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Click για ανάπτυξη... ναι μολις εκανα το ειδα εκανα edit και δεν προλαβα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο manos4 έγραψε: #2.919 06-09-09 20:57 παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο hale έγραψε: #2.920 06-09-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από manos4: παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Για το (α) βάζεις όπου z=x+yi κάνεις πράξεις και θα σου βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:20 Ο coheNakatos: #2.914 06-09-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από dimitris_m: παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Click για ανάπτυξη... Βρισκουμαι την ευθεια που ενωνει το κεντρο του κυκλου με το Ο(0,0) αρα ειναι η ευθεια x=0 τωρα λυνουμαι το συστημα της ε:x=0 με τον κυκλο αντικαθιστώντας εχουμε Αρα εχουμε τα σημεια Μ(0,6) και το Ν(0,-2) προφανως το Ν ειναι η εικονα του z με το μικροτερο μετρο αρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:26 Ο dimitris_m: #2.915 06-09-09 19:26 οκ ευχαριστω πολυ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο manos66 έγραψε: #2.916 06-09-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από coheNakatos: Το μικροτερο μετρο του z ειναι η αποσταση του κεντρου και του Ο(0,0) μειον την ακτινα αρα : Click για ανάπτυξη... Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα graph8.JPG 304,7 KB · Εμφανίσεις: 180 who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο who έγραψε: #2.917 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! Click για ανάπτυξη... Και τότε η παράγωγος λέει: "Ποιός σου είπε ότι θα παραγωγίσω ως προς x;". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο coheNakatos: #2.918 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από manos66: Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Click για ανάπτυξη... ναι μολις εκανα το ειδα εκανα edit και δεν προλαβα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο manos4 έγραψε: #2.919 06-09-09 20:57 παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο hale έγραψε: #2.920 06-09-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από manos4: παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Για το (α) βάζεις όπου z=x+yi κάνεις πράξεις και θα σου βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimitris_m: παιδια μια βοηθεια εδω.........αν ζ=χ+ψι για τον οποιο ισχυει |ζ-2ι|=4 να βρετε το ζ με το μικροτερο μετρο........... Click για ανάπτυξη... Βρισκουμαι την ευθεια που ενωνει το κεντρο του κυκλου με το Ο(0,0) αρα ειναι η ευθεια x=0 τωρα λυνουμαι το συστημα της ε:x=0 με τον κυκλο αντικαθιστώντας εχουμε Αρα εχουμε τα σημεια Μ(0,6) και το Ν(0,-2) προφανως το Ν ειναι η εικονα του z με το μικροτερο μετρο αρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris_m Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:26 Ο dimitris_m: #2.915 06-09-09 19:26 οκ ευχαριστω πολυ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο manos66 έγραψε: #2.916 06-09-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από coheNakatos: Το μικροτερο μετρο του z ειναι η αποσταση του κεντρου και του Ο(0,0) μειον την ακτινα αρα : Click για ανάπτυξη... Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα graph8.JPG 304,7 KB · Εμφανίσεις: 180 who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο who έγραψε: #2.917 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! Click για ανάπτυξη... Και τότε η παράγωγος λέει: "Ποιός σου είπε ότι θα παραγωγίσω ως προς x;". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο coheNakatos: #2.918 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από manos66: Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Click για ανάπτυξη... ναι μολις εκανα το ειδα εκανα edit και δεν προλαβα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο manos4 έγραψε: #2.919 06-09-09 20:57 παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο hale έγραψε: #2.920 06-09-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από manos4: παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Για το (α) βάζεις όπου z=x+yi κάνεις πράξεις και θα σου βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οκ ευχαριστω πολυ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο manos66 έγραψε: #2.916 06-09-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από coheNakatos: Το μικροτερο μετρο του z ειναι η αποσταση του κεντρου και του Ο(0,0) μειον την ακτινα αρα : Click για ανάπτυξη... Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα graph8.JPG 304,7 KB · Εμφανίσεις: 180 who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο who έγραψε: #2.917 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! Click για ανάπτυξη... Και τότε η παράγωγος λέει: "Ποιός σου είπε ότι θα παραγωγίσω ως προς x;". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο coheNakatos: #2.918 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από manos66: Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Click για ανάπτυξη... ναι μολις εκανα το ειδα εκανα edit και δεν προλαβα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο manos4 έγραψε: #2.919 06-09-09 20:57 παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο hale έγραψε: #2.920 06-09-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από manos4: παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Για το (α) βάζεις όπου z=x+yi κάνεις πράξεις και θα σου βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από coheNakatos: Το μικροτερο μετρο του z ειναι η αποσταση του κεντρου και του Ο(0,0) μειον την ακτινα αρα : Click για ανάπτυξη... Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο who έγραψε: #2.917 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! Click για ανάπτυξη... Και τότε η παράγωγος λέει: "Ποιός σου είπε ότι θα παραγωγίσω ως προς x;". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο coheNakatos: #2.918 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από manos66: Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Click για ανάπτυξη... ναι μολις εκανα το ειδα εκανα edit και δεν προλαβα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο manos4 έγραψε: #2.919 06-09-09 20:57 παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο hale έγραψε: #2.920 06-09-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από manos4: παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Για το (α) βάζεις όπου z=x+yi κάνεις πράξεις και θα σου βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Καναν παρτυ οι συναρτησεις και μπουκαρει καποια φαση ο μπατσος-παραγωγος. Τους φωναζει λοιπον: -ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΩ ΟΛΕΣ! Και πεταγεται η : Spoiler Θα μου κλασεις! Click για ανάπτυξη... Και τότε η παράγωγος λέει: "Ποιός σου είπε ότι θα παραγωγίσω ως προς x;". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
coheNakatos Δραστήριο μέλος Ο Βαγγελης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 662 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Ο coheNakatos: #2.918 06-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από manos66: Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Click για ανάπτυξη... ναι μολις εκανα το ειδα εκανα edit και δεν προλαβα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο manos4 έγραψε: #2.919 06-09-09 20:57 παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο hale έγραψε: #2.920 06-09-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από manos4: παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Για το (α) βάζεις όπου z=x+yi κάνεις πράξεις και θα σου βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από manos66: Ζητάει το μιγαδικό με το ελάσχιστο μέτρο και όχι το ελάχιστο μέτρο. Το ελάχιστο μέτρο είναι πράγματι 2. Από το σχήμα προκύπτει εύκολα ότι ο μιγαδικός με το ελάχιστο μέτρο είναι ο z0 = -2i. Click για ανάπτυξη... ναι μολις εκανα το ειδα εκανα edit και δεν προλαβα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:57 Ο manos4 έγραψε: #2.919 06-09-09 20:57 παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο hale έγραψε: #2.920 06-09-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από manos4: παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Για το (α) βάζεις όπου z=x+yi κάνεις πράξεις και θα σου βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο hale έγραψε: #2.920 06-09-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από manos4: παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Για το (α) βάζεις όπου z=x+yi κάνεις πράξεις και θα σου βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από manos4: παιδιά εγώ έχω κολλήσει σε μια άσκηση με μιγαδικούς που λέει: δίνονται οι μιγαδικοί z,οι οποίοι είναι ρίζες της εξίσωσης: (όπου z* ο συζυγής). α)Να βρείτε τον γεωμετρικό τόπο της εικόνας Μ του z β)Αν ο παραπάνω τόπος είναι έλλειψη,να βρείτε τους μιγαδικούς με εικόνες τις εστίες και τα άκρα του μεγάλου άξονα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Για το (α) βάζεις όπου z=x+yi κάνεις πράξεις και θα σου βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.