djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 15:25 Ο djimmakos: #321 05-04-09 15:25 Το τρένο ευθύγραμμη ομαλή κίνηση δεν κάνει; Νομίζω ότι η ταχύτητα του είναι 28,8 km/h..Χωρίς να είμαι σίγουρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 15:36 Ο rolingstones: #322 05-04-09 15:36 oxι φυσικα τζιμακο μεταβαλλομενη κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 15:42 Ο djimmakos: #323 05-04-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: oxι φυσικα τζιμακο μεταβαλλομενη κανει Click για ανάπτυξη... Aφού κάνει μεταβαλλόμενη πως θα βρούμε την ταχύτητα ρε; Τελικά έσβησα αυτά που είχα γράψει, εγώ ψηφίζω 28,8 km/h :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 16:02 Ο vimaproto: #324 05-04-09 16:02 Η άσκηση δόθηκε όπως είναι γραμμένη. (η κίνηση του τρένου είναι ευθύγραμμη ομαλή) Η απάντηση θυμίζει ένα παιχνίδι με τραπουλόχαρτα. Τα ξαναλέμε. Γεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 16:03 Ο djimmakos: #325 05-04-09 16:03 Η απάντησή μου είναι σωστή;:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:20 Ο vimaproto: #326 05-04-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Η απάντησή μου είναι σωστή;:p Click για ανάπτυξη... Υπάρχει παιχνίδι με χαρτιά που λέγεται 28,8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:21 Ο djimmakos: #327 05-04-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Υπάρχει παιχνίδι με χαρτιά που λέγεται 28,8? Click για ανάπτυξη... Όχι Δεν το πρόσεξα αυτό που είχες γράψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:31 Ο baki έγραψε: #328 05-04-09 18:31 προφανως πρεπει να βρουμε τη μεση τιμη της ταχυτητας Υ.Γ.και σ' εμας περυσι μας εβαλλαν κεκλυμενο επιπεδο στις εξετασεις και εγραψα 20 αλλα γενικοτερα οι βαθμοι ηταν απογοητευτικοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:28 Ο βιλλαρασ έγραψε: #329 05-04-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Σωστά, από βλακεία μου ξέχασα ότι το 3 ήταν σε ρίζα.. Α και βιλλάρας, όταν λέμε ύψος, εννούμε από το έδαφος πάντα Αυτός ο καθηγητής που σας είπα μας κάνει τεχνολογία, ηλεκτρολόγος μηχανικός στο ΕΜΠ έχει σπουδάσει και έχει τρέλα με τη φυσική...Πάντως εμάς μας είπε ότι αυτή την άσκηση τη βάζουνε στο τέλος με άλλα νούμερα πολλές φορές... Click για ανάπτυξη... τα αποτελεσματα μου σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 14:07 Ο thewatcher: #330 06-04-09 14:07 Έχουμε ότι από το 1ο μέχρι το 156ο τακ έχει διανύσει 155 διαστήματα άρα 1,550km, ανάλογα κια για τους στύλους. Άρα κάνουμε τις πράξεις και βλέπουμε ότι είναι 31km/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 16:47 Η Ναυσικά έγραψε: #331 06-04-09 16:47 καλημέρα κιαπό μένα...σορρυ για την καθυστέρηση αλλά τώρα μπήκα γενικά τελευταία το pc μου έχει βαλθεί ναμεκδικηθεί για τη χρήση που του έκανα όλη τ χρονιά και δεν λέει να δουλέψει το χαζό... αυτή η άσκηση μου θυμίζει την λασκηση 6 βλ.βιβλίο οργανισμού μας την είχε βάλει επανάληψη για ωριαίο και ναι μόνο με Θ.Μ.Κ.Ε. λύνεται.Θα μπορούσε όμως να μην λυθεί ως μία ενιαία διαδρομή αλλά κομμάτι κομμάτι π.,χ. από Α--->Β ΚΑΙ Β---->Γ(και καλά ανάλογα με το τι επ'ιπεδο βρίσκεται)και βγαίνει και ετσι. ΄΄Ομως η ενιαία λύση είναι ευκολότερη και λιγότερο χρονοβόρα οπότε την πρτείνω και εγω΄).βάλε και καμια άλλη τώρα που μπήκα ρε!!!!!θέλω να λύσω φυσικούλα!!!! ουπς δεν είχα δει ότι βάλατε κιάλλη μισό να προσπαθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 20:15 Ο vimaproto: #332 06-04-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από thewatcher: Έχουμε ότι από το 1ο μέχρι το 156ο τακ έχει διανύσει 155 διαστήματα άρα 1,550km, ανάλογα κια για τους στύλους. Άρα κάνουμε τις πράξεις και βλέπουμε ότι είναι 31km/h. Click για ανάπτυξη... Σωστός thewatcher.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:51 Ο nfk έγραψε: #333 06-04-09 22:51 Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 23:13 Ο rolingstones: #334 06-04-09 23:13 τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 00:45 Ο who έγραψε: #335 07-04-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου σχολείο, στην Α λυκείου στις προαγωγικές, μας έβαλε 4ο θέμα πλάγια κρούση. Για όσους λέει κάτι αυτό, είναι ύλη της κατεύθυνσης της τρίτης λυκείου (εκτός υλης στην πρώτη λυκείου). Οπότε, ποτέ μην λες ποτέ. Και να φανταστείς, δεν μας την είχε διδάξει καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:18 Η Ναυσικά έγραψε: #336 07-04-09 13:18 πλάγια κρούση?ούτε εμείς έχουμε κάνει τέτοια....αλλά ασκήσεις σαν αυτλη που έβαλε ο djimmakos πέφτουν και στα πρόχειρα..μας είχε βάλει μια με ανάλυση δυνάμεων σε άξονες και είχε μια για το σπίτι με μεταβαλλόμενη F ΠΟΥασκείται μέχρι ένα συγκεκριμένο χ και μετά δέχεται και κατακόρυφη που μεταβάλλει και τη Ν μέχρι να απογειωθεί το σώμα και μετά εκτελεί ελεύθερη πτώση...αλλά αυτή είναι άσκηση λογικής δύσκολη φαινομενικά αλλά αν τη καλοσκεφτείς βγαίνει ενω κάτι άλλες με εκφώνηση 1 γραμμή δεν λύνονται που να βαράς τον κ..... σου κάτω(ευτυχώς φέτος στη φυσική δεν μου τυχε τώρ;α στις εξετάσεις προσευψή-ύπνος-προσευχή και ευχέλαιο) θέλω να του γράψω και καλά αλλά αν αγχωθώ αντε γειαααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 19:53 Ο p@g έγραψε: #337 07-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξέρεις τη σημασία της λέξης οφθαλμίατρος; Και φυσικά δεν εφαρμόζεται η Αρχή Διατήρησης της Μηχανικής Ενέργειας αφού υπάρχουν μη συντηρητικές δυνάμεις (τριβές) οι οποίες μάλιστα παράγουν και έργο Click για ανάπτυξη... Hmmmm απο οτι εμαθα τυπικα ολες οι σταθερες δυναμεις θεωρουνται συντηρητικες αφου εχουν εργο μηδεν σε κλειστη διαδρομη και αυτο γιατι παρε για παραδειγμα μια τυχαια κλειστη διαδρομη και μια σταθερη δυναμη F τωρα αν προβαλεις τη τροχια στη διευθυνση της F τοτε η αρχη και το τελος θα ταυτιζονται αρα F*x=0!βεβαια δεν μας συμφερει να λαμβανουμε ολες τις σταθερες δυναμεις ως συντηρητικες γιατι θα τους αναλογουσε και μια δυναμικη ενεργεια...οποτε καλο θα ηταν να βαλεις ενα ερωτηματικο στο οτι η τριβη δεν ειναι συντηρητικη δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο thewatcher: #338 07-04-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... Τι βλακείες λες εσύ μωρέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:29 Η Ναυσικά έγραψε: #339 14-04-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... ταχύτητα=ρυθμός μεταβολής της θέσης ενός σώματος...παράγωγο το λένε αυτό? ============== τώρα για την τριβή... ούτε καν δεν είναι συντηρητική δύναμη.εμποδίζει τη μετατόπιση του σώματος και του αφαιρεί ενέργεια μέσω του έργου της(γιαυτό άλλωστε και το έργο της είναι αρνητικό). ο ισχυρισμός σου για την κλειστή διαδρομή...αλήθεια ποια είναι η διαδρομη της τριβής? το βάρος ας πούμε είναι συντηρητική δύναμη.στο συγκεκριμένο παράδειγμα όμως δεν θα έλεγες ότι το έργο του είναι 0 επειδή ακολουθεί κλειστή διαδρομή. θα έλεγες ότι το έργο τοο είναι μηδε΄ν επειδή είναι κάθετο στη μετατόπιση και έτσι ο τύπος γίνεταi Wb=|b|*dx*συν90===>wb=|b|dx*0=0 αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:54 Ο djimmakos: #340 14-04-09 22:54 Βασικά για να πεις αν μια δύναμη είναι συντηρητική εξετάζεις το έργο της κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής, όχι το έργο της για την εκάστοτε διάδρομη.Το έργο του βάρους κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής είναι μηδέν, οπότε είναι συντηρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κάτι γίνετε JohnOppie ggl Wonderkid bigguy Magigi Panatha mono Marel Jesse_ SoyN carnage Ilovemycats27 Maynard Unboxholics iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas AnnaRd Γατέχων Abiogenesis Than003 Startx0 Lifelong Learner Enhypen love_to_learn Γιώτα Γιαννακού suaimhneas Νομάρχης dsmir Leo komm Helen06 velentzakoss BillyTheKid constansn arko BatGuin Ness Ιωάννης1234 ilovekpop Scandal aslanidou. suuuuiiii ειδήμων spring day Peter Pan13 hello1234 Μαριαννα20 P.Dam. flaura Mewmaw a namaves Marcos.Kis desperate-ambitious! tsiobieman Jojo K arapakos American Economist ager ister το κοριτσι του μαη Superhuman katapliksi Outer Banks Cat lady _Aggelos123 Κώστας 7708 Katerinaki13 Anxious El_ ssalex Angie_b Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το τρένο ευθύγραμμη ομαλή κίνηση δεν κάνει; Νομίζω ότι η ταχύτητα του είναι 28,8 km/h..Χωρίς να είμαι σίγουρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 15:36 Ο rolingstones: #322 05-04-09 15:36 oxι φυσικα τζιμακο μεταβαλλομενη κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 15:42 Ο djimmakos: #323 05-04-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: oxι φυσικα τζιμακο μεταβαλλομενη κανει Click για ανάπτυξη... Aφού κάνει μεταβαλλόμενη πως θα βρούμε την ταχύτητα ρε; Τελικά έσβησα αυτά που είχα γράψει, εγώ ψηφίζω 28,8 km/h :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 16:02 Ο vimaproto: #324 05-04-09 16:02 Η άσκηση δόθηκε όπως είναι γραμμένη. (η κίνηση του τρένου είναι ευθύγραμμη ομαλή) Η απάντηση θυμίζει ένα παιχνίδι με τραπουλόχαρτα. Τα ξαναλέμε. Γεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 16:03 Ο djimmakos: #325 05-04-09 16:03 Η απάντησή μου είναι σωστή;:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:20 Ο vimaproto: #326 05-04-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Η απάντησή μου είναι σωστή;:p Click για ανάπτυξη... Υπάρχει παιχνίδι με χαρτιά που λέγεται 28,8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:21 Ο djimmakos: #327 05-04-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Υπάρχει παιχνίδι με χαρτιά που λέγεται 28,8? Click για ανάπτυξη... Όχι Δεν το πρόσεξα αυτό που είχες γράψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:31 Ο baki έγραψε: #328 05-04-09 18:31 προφανως πρεπει να βρουμε τη μεση τιμη της ταχυτητας Υ.Γ.και σ' εμας περυσι μας εβαλλαν κεκλυμενο επιπεδο στις εξετασεις και εγραψα 20 αλλα γενικοτερα οι βαθμοι ηταν απογοητευτικοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:28 Ο βιλλαρασ έγραψε: #329 05-04-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Σωστά, από βλακεία μου ξέχασα ότι το 3 ήταν σε ρίζα.. Α και βιλλάρας, όταν λέμε ύψος, εννούμε από το έδαφος πάντα Αυτός ο καθηγητής που σας είπα μας κάνει τεχνολογία, ηλεκτρολόγος μηχανικός στο ΕΜΠ έχει σπουδάσει και έχει τρέλα με τη φυσική...Πάντως εμάς μας είπε ότι αυτή την άσκηση τη βάζουνε στο τέλος με άλλα νούμερα πολλές φορές... Click για ανάπτυξη... τα αποτελεσματα μου σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 14:07 Ο thewatcher: #330 06-04-09 14:07 Έχουμε ότι από το 1ο μέχρι το 156ο τακ έχει διανύσει 155 διαστήματα άρα 1,550km, ανάλογα κια για τους στύλους. Άρα κάνουμε τις πράξεις και βλέπουμε ότι είναι 31km/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 16:47 Η Ναυσικά έγραψε: #331 06-04-09 16:47 καλημέρα κιαπό μένα...σορρυ για την καθυστέρηση αλλά τώρα μπήκα γενικά τελευταία το pc μου έχει βαλθεί ναμεκδικηθεί για τη χρήση που του έκανα όλη τ χρονιά και δεν λέει να δουλέψει το χαζό... αυτή η άσκηση μου θυμίζει την λασκηση 6 βλ.βιβλίο οργανισμού μας την είχε βάλει επανάληψη για ωριαίο και ναι μόνο με Θ.Μ.Κ.Ε. λύνεται.Θα μπορούσε όμως να μην λυθεί ως μία ενιαία διαδρομή αλλά κομμάτι κομμάτι π.,χ. από Α--->Β ΚΑΙ Β---->Γ(και καλά ανάλογα με το τι επ'ιπεδο βρίσκεται)και βγαίνει και ετσι. ΄΄Ομως η ενιαία λύση είναι ευκολότερη και λιγότερο χρονοβόρα οπότε την πρτείνω και εγω΄).βάλε και καμια άλλη τώρα που μπήκα ρε!!!!!θέλω να λύσω φυσικούλα!!!! ουπς δεν είχα δει ότι βάλατε κιάλλη μισό να προσπαθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 20:15 Ο vimaproto: #332 06-04-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από thewatcher: Έχουμε ότι από το 1ο μέχρι το 156ο τακ έχει διανύσει 155 διαστήματα άρα 1,550km, ανάλογα κια για τους στύλους. Άρα κάνουμε τις πράξεις και βλέπουμε ότι είναι 31km/h. Click για ανάπτυξη... Σωστός thewatcher.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:51 Ο nfk έγραψε: #333 06-04-09 22:51 Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 23:13 Ο rolingstones: #334 06-04-09 23:13 τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 00:45 Ο who έγραψε: #335 07-04-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου σχολείο, στην Α λυκείου στις προαγωγικές, μας έβαλε 4ο θέμα πλάγια κρούση. Για όσους λέει κάτι αυτό, είναι ύλη της κατεύθυνσης της τρίτης λυκείου (εκτός υλης στην πρώτη λυκείου). Οπότε, ποτέ μην λες ποτέ. Και να φανταστείς, δεν μας την είχε διδάξει καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:18 Η Ναυσικά έγραψε: #336 07-04-09 13:18 πλάγια κρούση?ούτε εμείς έχουμε κάνει τέτοια....αλλά ασκήσεις σαν αυτλη που έβαλε ο djimmakos πέφτουν και στα πρόχειρα..μας είχε βάλει μια με ανάλυση δυνάμεων σε άξονες και είχε μια για το σπίτι με μεταβαλλόμενη F ΠΟΥασκείται μέχρι ένα συγκεκριμένο χ και μετά δέχεται και κατακόρυφη που μεταβάλλει και τη Ν μέχρι να απογειωθεί το σώμα και μετά εκτελεί ελεύθερη πτώση...αλλά αυτή είναι άσκηση λογικής δύσκολη φαινομενικά αλλά αν τη καλοσκεφτείς βγαίνει ενω κάτι άλλες με εκφώνηση 1 γραμμή δεν λύνονται που να βαράς τον κ..... σου κάτω(ευτυχώς φέτος στη φυσική δεν μου τυχε τώρ;α στις εξετάσεις προσευψή-ύπνος-προσευχή και ευχέλαιο) θέλω να του γράψω και καλά αλλά αν αγχωθώ αντε γειαααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 19:53 Ο p@g έγραψε: #337 07-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξέρεις τη σημασία της λέξης οφθαλμίατρος; Και φυσικά δεν εφαρμόζεται η Αρχή Διατήρησης της Μηχανικής Ενέργειας αφού υπάρχουν μη συντηρητικές δυνάμεις (τριβές) οι οποίες μάλιστα παράγουν και έργο Click για ανάπτυξη... Hmmmm απο οτι εμαθα τυπικα ολες οι σταθερες δυναμεις θεωρουνται συντηρητικες αφου εχουν εργο μηδεν σε κλειστη διαδρομη και αυτο γιατι παρε για παραδειγμα μια τυχαια κλειστη διαδρομη και μια σταθερη δυναμη F τωρα αν προβαλεις τη τροχια στη διευθυνση της F τοτε η αρχη και το τελος θα ταυτιζονται αρα F*x=0!βεβαια δεν μας συμφερει να λαμβανουμε ολες τις σταθερες δυναμεις ως συντηρητικες γιατι θα τους αναλογουσε και μια δυναμικη ενεργεια...οποτε καλο θα ηταν να βαλεις ενα ερωτηματικο στο οτι η τριβη δεν ειναι συντηρητικη δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο thewatcher: #338 07-04-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... Τι βλακείες λες εσύ μωρέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:29 Η Ναυσικά έγραψε: #339 14-04-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... ταχύτητα=ρυθμός μεταβολής της θέσης ενός σώματος...παράγωγο το λένε αυτό? ============== τώρα για την τριβή... ούτε καν δεν είναι συντηρητική δύναμη.εμποδίζει τη μετατόπιση του σώματος και του αφαιρεί ενέργεια μέσω του έργου της(γιαυτό άλλωστε και το έργο της είναι αρνητικό). ο ισχυρισμός σου για την κλειστή διαδρομή...αλήθεια ποια είναι η διαδρομη της τριβής? το βάρος ας πούμε είναι συντηρητική δύναμη.στο συγκεκριμένο παράδειγμα όμως δεν θα έλεγες ότι το έργο του είναι 0 επειδή ακολουθεί κλειστή διαδρομή. θα έλεγες ότι το έργο τοο είναι μηδε΄ν επειδή είναι κάθετο στη μετατόπιση και έτσι ο τύπος γίνεταi Wb=|b|*dx*συν90===>wb=|b|dx*0=0 αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:54 Ο djimmakos: #340 14-04-09 22:54 Βασικά για να πεις αν μια δύναμη είναι συντηρητική εξετάζεις το έργο της κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής, όχι το έργο της για την εκάστοτε διάδρομη.Το έργο του βάρους κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής είναι μηδέν, οπότε είναι συντηρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κάτι γίνετε JohnOppie ggl Wonderkid bigguy Magigi Panatha mono Marel Jesse_ SoyN carnage Ilovemycats27 Maynard Unboxholics iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas AnnaRd Γατέχων Abiogenesis Than003 Startx0 Lifelong Learner Enhypen love_to_learn Γιώτα Γιαννακού suaimhneas Νομάρχης dsmir Leo komm Helen06 velentzakoss BillyTheKid constansn arko BatGuin Ness Ιωάννης1234 ilovekpop Scandal aslanidou. suuuuiiii ειδήμων spring day Peter Pan13 hello1234 Μαριαννα20 P.Dam. flaura Mewmaw a namaves Marcos.Kis desperate-ambitious! tsiobieman Jojo K arapakos American Economist ager ister το κοριτσι του μαη Superhuman katapliksi Outer Banks Cat lady _Aggelos123 Κώστας 7708 Katerinaki13 Anxious El_ ssalex Angie_b Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
oxι φυσικα τζιμακο μεταβαλλομενη κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 15:42 Ο djimmakos: #323 05-04-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: oxι φυσικα τζιμακο μεταβαλλομενη κανει Click για ανάπτυξη... Aφού κάνει μεταβαλλόμενη πως θα βρούμε την ταχύτητα ρε; Τελικά έσβησα αυτά που είχα γράψει, εγώ ψηφίζω 28,8 km/h :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 16:02 Ο vimaproto: #324 05-04-09 16:02 Η άσκηση δόθηκε όπως είναι γραμμένη. (η κίνηση του τρένου είναι ευθύγραμμη ομαλή) Η απάντηση θυμίζει ένα παιχνίδι με τραπουλόχαρτα. Τα ξαναλέμε. Γεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 16:03 Ο djimmakos: #325 05-04-09 16:03 Η απάντησή μου είναι σωστή;:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:20 Ο vimaproto: #326 05-04-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Η απάντησή μου είναι σωστή;:p Click για ανάπτυξη... Υπάρχει παιχνίδι με χαρτιά που λέγεται 28,8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:21 Ο djimmakos: #327 05-04-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Υπάρχει παιχνίδι με χαρτιά που λέγεται 28,8? Click για ανάπτυξη... Όχι Δεν το πρόσεξα αυτό που είχες γράψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:31 Ο baki έγραψε: #328 05-04-09 18:31 προφανως πρεπει να βρουμε τη μεση τιμη της ταχυτητας Υ.Γ.και σ' εμας περυσι μας εβαλλαν κεκλυμενο επιπεδο στις εξετασεις και εγραψα 20 αλλα γενικοτερα οι βαθμοι ηταν απογοητευτικοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:28 Ο βιλλαρασ έγραψε: #329 05-04-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Σωστά, από βλακεία μου ξέχασα ότι το 3 ήταν σε ρίζα.. Α και βιλλάρας, όταν λέμε ύψος, εννούμε από το έδαφος πάντα Αυτός ο καθηγητής που σας είπα μας κάνει τεχνολογία, ηλεκτρολόγος μηχανικός στο ΕΜΠ έχει σπουδάσει και έχει τρέλα με τη φυσική...Πάντως εμάς μας είπε ότι αυτή την άσκηση τη βάζουνε στο τέλος με άλλα νούμερα πολλές φορές... Click για ανάπτυξη... τα αποτελεσματα μου σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 14:07 Ο thewatcher: #330 06-04-09 14:07 Έχουμε ότι από το 1ο μέχρι το 156ο τακ έχει διανύσει 155 διαστήματα άρα 1,550km, ανάλογα κια για τους στύλους. Άρα κάνουμε τις πράξεις και βλέπουμε ότι είναι 31km/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 16:47 Η Ναυσικά έγραψε: #331 06-04-09 16:47 καλημέρα κιαπό μένα...σορρυ για την καθυστέρηση αλλά τώρα μπήκα γενικά τελευταία το pc μου έχει βαλθεί ναμεκδικηθεί για τη χρήση που του έκανα όλη τ χρονιά και δεν λέει να δουλέψει το χαζό... αυτή η άσκηση μου θυμίζει την λασκηση 6 βλ.βιβλίο οργανισμού μας την είχε βάλει επανάληψη για ωριαίο και ναι μόνο με Θ.Μ.Κ.Ε. λύνεται.Θα μπορούσε όμως να μην λυθεί ως μία ενιαία διαδρομή αλλά κομμάτι κομμάτι π.,χ. από Α--->Β ΚΑΙ Β---->Γ(και καλά ανάλογα με το τι επ'ιπεδο βρίσκεται)και βγαίνει και ετσι. ΄΄Ομως η ενιαία λύση είναι ευκολότερη και λιγότερο χρονοβόρα οπότε την πρτείνω και εγω΄).βάλε και καμια άλλη τώρα που μπήκα ρε!!!!!θέλω να λύσω φυσικούλα!!!! ουπς δεν είχα δει ότι βάλατε κιάλλη μισό να προσπαθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 20:15 Ο vimaproto: #332 06-04-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από thewatcher: Έχουμε ότι από το 1ο μέχρι το 156ο τακ έχει διανύσει 155 διαστήματα άρα 1,550km, ανάλογα κια για τους στύλους. Άρα κάνουμε τις πράξεις και βλέπουμε ότι είναι 31km/h. Click για ανάπτυξη... Σωστός thewatcher.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:51 Ο nfk έγραψε: #333 06-04-09 22:51 Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 23:13 Ο rolingstones: #334 06-04-09 23:13 τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 00:45 Ο who έγραψε: #335 07-04-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου σχολείο, στην Α λυκείου στις προαγωγικές, μας έβαλε 4ο θέμα πλάγια κρούση. Για όσους λέει κάτι αυτό, είναι ύλη της κατεύθυνσης της τρίτης λυκείου (εκτός υλης στην πρώτη λυκείου). Οπότε, ποτέ μην λες ποτέ. Και να φανταστείς, δεν μας την είχε διδάξει καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:18 Η Ναυσικά έγραψε: #336 07-04-09 13:18 πλάγια κρούση?ούτε εμείς έχουμε κάνει τέτοια....αλλά ασκήσεις σαν αυτλη που έβαλε ο djimmakos πέφτουν και στα πρόχειρα..μας είχε βάλει μια με ανάλυση δυνάμεων σε άξονες και είχε μια για το σπίτι με μεταβαλλόμενη F ΠΟΥασκείται μέχρι ένα συγκεκριμένο χ και μετά δέχεται και κατακόρυφη που μεταβάλλει και τη Ν μέχρι να απογειωθεί το σώμα και μετά εκτελεί ελεύθερη πτώση...αλλά αυτή είναι άσκηση λογικής δύσκολη φαινομενικά αλλά αν τη καλοσκεφτείς βγαίνει ενω κάτι άλλες με εκφώνηση 1 γραμμή δεν λύνονται που να βαράς τον κ..... σου κάτω(ευτυχώς φέτος στη φυσική δεν μου τυχε τώρ;α στις εξετάσεις προσευψή-ύπνος-προσευχή και ευχέλαιο) θέλω να του γράψω και καλά αλλά αν αγχωθώ αντε γειαααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 19:53 Ο p@g έγραψε: #337 07-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξέρεις τη σημασία της λέξης οφθαλμίατρος; Και φυσικά δεν εφαρμόζεται η Αρχή Διατήρησης της Μηχανικής Ενέργειας αφού υπάρχουν μη συντηρητικές δυνάμεις (τριβές) οι οποίες μάλιστα παράγουν και έργο Click για ανάπτυξη... Hmmmm απο οτι εμαθα τυπικα ολες οι σταθερες δυναμεις θεωρουνται συντηρητικες αφου εχουν εργο μηδεν σε κλειστη διαδρομη και αυτο γιατι παρε για παραδειγμα μια τυχαια κλειστη διαδρομη και μια σταθερη δυναμη F τωρα αν προβαλεις τη τροχια στη διευθυνση της F τοτε η αρχη και το τελος θα ταυτιζονται αρα F*x=0!βεβαια δεν μας συμφερει να λαμβανουμε ολες τις σταθερες δυναμεις ως συντηρητικες γιατι θα τους αναλογουσε και μια δυναμικη ενεργεια...οποτε καλο θα ηταν να βαλεις ενα ερωτηματικο στο οτι η τριβη δεν ειναι συντηρητικη δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο thewatcher: #338 07-04-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... Τι βλακείες λες εσύ μωρέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:29 Η Ναυσικά έγραψε: #339 14-04-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... ταχύτητα=ρυθμός μεταβολής της θέσης ενός σώματος...παράγωγο το λένε αυτό? ============== τώρα για την τριβή... ούτε καν δεν είναι συντηρητική δύναμη.εμποδίζει τη μετατόπιση του σώματος και του αφαιρεί ενέργεια μέσω του έργου της(γιαυτό άλλωστε και το έργο της είναι αρνητικό). ο ισχυρισμός σου για την κλειστή διαδρομή...αλήθεια ποια είναι η διαδρομη της τριβής? το βάρος ας πούμε είναι συντηρητική δύναμη.στο συγκεκριμένο παράδειγμα όμως δεν θα έλεγες ότι το έργο του είναι 0 επειδή ακολουθεί κλειστή διαδρομή. θα έλεγες ότι το έργο τοο είναι μηδε΄ν επειδή είναι κάθετο στη μετατόπιση και έτσι ο τύπος γίνεταi Wb=|b|*dx*συν90===>wb=|b|dx*0=0 αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:54 Ο djimmakos: #340 14-04-09 22:54 Βασικά για να πεις αν μια δύναμη είναι συντηρητική εξετάζεις το έργο της κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής, όχι το έργο της για την εκάστοτε διάδρομη.Το έργο του βάρους κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής είναι μηδέν, οπότε είναι συντηρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κάτι γίνετε JohnOppie ggl Wonderkid bigguy Magigi Panatha mono Marel Jesse_ SoyN carnage Ilovemycats27 Maynard Unboxholics iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas AnnaRd Γατέχων Abiogenesis Than003 Startx0 Lifelong Learner Enhypen love_to_learn Γιώτα Γιαννακού suaimhneas Νομάρχης dsmir Leo komm Helen06 velentzakoss BillyTheKid constansn arko BatGuin Ness Ιωάννης1234 ilovekpop Scandal aslanidou. suuuuiiii ειδήμων spring day Peter Pan13 hello1234 Μαριαννα20 P.Dam. flaura Mewmaw a namaves Marcos.Kis desperate-ambitious! tsiobieman Jojo K arapakos American Economist ager ister το κοριτσι του μαη Superhuman katapliksi Outer Banks Cat lady _Aggelos123 Κώστας 7708 Katerinaki13 Anxious El_ ssalex Angie_b Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: oxι φυσικα τζιμακο μεταβαλλομενη κανει Click για ανάπτυξη... Aφού κάνει μεταβαλλόμενη πως θα βρούμε την ταχύτητα ρε; Τελικά έσβησα αυτά που είχα γράψει, εγώ ψηφίζω 28,8 km/h :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 16:02 Ο vimaproto: #324 05-04-09 16:02 Η άσκηση δόθηκε όπως είναι γραμμένη. (η κίνηση του τρένου είναι ευθύγραμμη ομαλή) Η απάντηση θυμίζει ένα παιχνίδι με τραπουλόχαρτα. Τα ξαναλέμε. Γεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 16:03 Ο djimmakos: #325 05-04-09 16:03 Η απάντησή μου είναι σωστή;:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:20 Ο vimaproto: #326 05-04-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Η απάντησή μου είναι σωστή;:p Click για ανάπτυξη... Υπάρχει παιχνίδι με χαρτιά που λέγεται 28,8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:21 Ο djimmakos: #327 05-04-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Υπάρχει παιχνίδι με χαρτιά που λέγεται 28,8? Click για ανάπτυξη... Όχι Δεν το πρόσεξα αυτό που είχες γράψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:31 Ο baki έγραψε: #328 05-04-09 18:31 προφανως πρεπει να βρουμε τη μεση τιμη της ταχυτητας Υ.Γ.και σ' εμας περυσι μας εβαλλαν κεκλυμενο επιπεδο στις εξετασεις και εγραψα 20 αλλα γενικοτερα οι βαθμοι ηταν απογοητευτικοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:28 Ο βιλλαρασ έγραψε: #329 05-04-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Σωστά, από βλακεία μου ξέχασα ότι το 3 ήταν σε ρίζα.. Α και βιλλάρας, όταν λέμε ύψος, εννούμε από το έδαφος πάντα Αυτός ο καθηγητής που σας είπα μας κάνει τεχνολογία, ηλεκτρολόγος μηχανικός στο ΕΜΠ έχει σπουδάσει και έχει τρέλα με τη φυσική...Πάντως εμάς μας είπε ότι αυτή την άσκηση τη βάζουνε στο τέλος με άλλα νούμερα πολλές φορές... Click για ανάπτυξη... τα αποτελεσματα μου σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 14:07 Ο thewatcher: #330 06-04-09 14:07 Έχουμε ότι από το 1ο μέχρι το 156ο τακ έχει διανύσει 155 διαστήματα άρα 1,550km, ανάλογα κια για τους στύλους. Άρα κάνουμε τις πράξεις και βλέπουμε ότι είναι 31km/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 16:47 Η Ναυσικά έγραψε: #331 06-04-09 16:47 καλημέρα κιαπό μένα...σορρυ για την καθυστέρηση αλλά τώρα μπήκα γενικά τελευταία το pc μου έχει βαλθεί ναμεκδικηθεί για τη χρήση που του έκανα όλη τ χρονιά και δεν λέει να δουλέψει το χαζό... αυτή η άσκηση μου θυμίζει την λασκηση 6 βλ.βιβλίο οργανισμού μας την είχε βάλει επανάληψη για ωριαίο και ναι μόνο με Θ.Μ.Κ.Ε. λύνεται.Θα μπορούσε όμως να μην λυθεί ως μία ενιαία διαδρομή αλλά κομμάτι κομμάτι π.,χ. από Α--->Β ΚΑΙ Β---->Γ(και καλά ανάλογα με το τι επ'ιπεδο βρίσκεται)και βγαίνει και ετσι. ΄΄Ομως η ενιαία λύση είναι ευκολότερη και λιγότερο χρονοβόρα οπότε την πρτείνω και εγω΄).βάλε και καμια άλλη τώρα που μπήκα ρε!!!!!θέλω να λύσω φυσικούλα!!!! ουπς δεν είχα δει ότι βάλατε κιάλλη μισό να προσπαθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 20:15 Ο vimaproto: #332 06-04-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από thewatcher: Έχουμε ότι από το 1ο μέχρι το 156ο τακ έχει διανύσει 155 διαστήματα άρα 1,550km, ανάλογα κια για τους στύλους. Άρα κάνουμε τις πράξεις και βλέπουμε ότι είναι 31km/h. Click για ανάπτυξη... Σωστός thewatcher.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:51 Ο nfk έγραψε: #333 06-04-09 22:51 Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 23:13 Ο rolingstones: #334 06-04-09 23:13 τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 00:45 Ο who έγραψε: #335 07-04-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου σχολείο, στην Α λυκείου στις προαγωγικές, μας έβαλε 4ο θέμα πλάγια κρούση. Για όσους λέει κάτι αυτό, είναι ύλη της κατεύθυνσης της τρίτης λυκείου (εκτός υλης στην πρώτη λυκείου). Οπότε, ποτέ μην λες ποτέ. Και να φανταστείς, δεν μας την είχε διδάξει καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:18 Η Ναυσικά έγραψε: #336 07-04-09 13:18 πλάγια κρούση?ούτε εμείς έχουμε κάνει τέτοια....αλλά ασκήσεις σαν αυτλη που έβαλε ο djimmakos πέφτουν και στα πρόχειρα..μας είχε βάλει μια με ανάλυση δυνάμεων σε άξονες και είχε μια για το σπίτι με μεταβαλλόμενη F ΠΟΥασκείται μέχρι ένα συγκεκριμένο χ και μετά δέχεται και κατακόρυφη που μεταβάλλει και τη Ν μέχρι να απογειωθεί το σώμα και μετά εκτελεί ελεύθερη πτώση...αλλά αυτή είναι άσκηση λογικής δύσκολη φαινομενικά αλλά αν τη καλοσκεφτείς βγαίνει ενω κάτι άλλες με εκφώνηση 1 γραμμή δεν λύνονται που να βαράς τον κ..... σου κάτω(ευτυχώς φέτος στη φυσική δεν μου τυχε τώρ;α στις εξετάσεις προσευψή-ύπνος-προσευχή και ευχέλαιο) θέλω να του γράψω και καλά αλλά αν αγχωθώ αντε γειαααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 19:53 Ο p@g έγραψε: #337 07-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξέρεις τη σημασία της λέξης οφθαλμίατρος; Και φυσικά δεν εφαρμόζεται η Αρχή Διατήρησης της Μηχανικής Ενέργειας αφού υπάρχουν μη συντηρητικές δυνάμεις (τριβές) οι οποίες μάλιστα παράγουν και έργο Click για ανάπτυξη... Hmmmm απο οτι εμαθα τυπικα ολες οι σταθερες δυναμεις θεωρουνται συντηρητικες αφου εχουν εργο μηδεν σε κλειστη διαδρομη και αυτο γιατι παρε για παραδειγμα μια τυχαια κλειστη διαδρομη και μια σταθερη δυναμη F τωρα αν προβαλεις τη τροχια στη διευθυνση της F τοτε η αρχη και το τελος θα ταυτιζονται αρα F*x=0!βεβαια δεν μας συμφερει να λαμβανουμε ολες τις σταθερες δυναμεις ως συντηρητικες γιατι θα τους αναλογουσε και μια δυναμικη ενεργεια...οποτε καλο θα ηταν να βαλεις ενα ερωτηματικο στο οτι η τριβη δεν ειναι συντηρητικη δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο thewatcher: #338 07-04-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... Τι βλακείες λες εσύ μωρέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:29 Η Ναυσικά έγραψε: #339 14-04-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... ταχύτητα=ρυθμός μεταβολής της θέσης ενός σώματος...παράγωγο το λένε αυτό? ============== τώρα για την τριβή... ούτε καν δεν είναι συντηρητική δύναμη.εμποδίζει τη μετατόπιση του σώματος και του αφαιρεί ενέργεια μέσω του έργου της(γιαυτό άλλωστε και το έργο της είναι αρνητικό). ο ισχυρισμός σου για την κλειστή διαδρομή...αλήθεια ποια είναι η διαδρομη της τριβής? το βάρος ας πούμε είναι συντηρητική δύναμη.στο συγκεκριμένο παράδειγμα όμως δεν θα έλεγες ότι το έργο του είναι 0 επειδή ακολουθεί κλειστή διαδρομή. θα έλεγες ότι το έργο τοο είναι μηδε΄ν επειδή είναι κάθετο στη μετατόπιση και έτσι ο τύπος γίνεταi Wb=|b|*dx*συν90===>wb=|b|dx*0=0 αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:54 Ο djimmakos: #340 14-04-09 22:54 Βασικά για να πεις αν μια δύναμη είναι συντηρητική εξετάζεις το έργο της κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής, όχι το έργο της για την εκάστοτε διάδρομη.Το έργο του βάρους κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής είναι μηδέν, οπότε είναι συντηρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κάτι γίνετε JohnOppie ggl Wonderkid bigguy Magigi Panatha mono Marel Jesse_ SoyN carnage Ilovemycats27 Maynard Unboxholics iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas AnnaRd Γατέχων Abiogenesis Than003 Startx0 Lifelong Learner Enhypen love_to_learn Γιώτα Γιαννακού suaimhneas Νομάρχης dsmir Leo komm Helen06 velentzakoss BillyTheKid constansn arko BatGuin Ness Ιωάννης1234 ilovekpop Scandal aslanidou. suuuuiiii ειδήμων spring day Peter Pan13 hello1234 Μαριαννα20 P.Dam. flaura Mewmaw a namaves Marcos.Kis desperate-ambitious! tsiobieman Jojo K arapakos American Economist ager ister το κοριτσι του μαη Superhuman katapliksi Outer Banks Cat lady _Aggelos123 Κώστας 7708 Katerinaki13 Anxious El_ ssalex Angie_b Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η άσκηση δόθηκε όπως είναι γραμμένη. (η κίνηση του τρένου είναι ευθύγραμμη ομαλή) Η απάντηση θυμίζει ένα παιχνίδι με τραπουλόχαρτα. Τα ξαναλέμε. Γεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 16:03 Ο djimmakos: #325 05-04-09 16:03 Η απάντησή μου είναι σωστή;:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:20 Ο vimaproto: #326 05-04-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Η απάντησή μου είναι σωστή;:p Click για ανάπτυξη... Υπάρχει παιχνίδι με χαρτιά που λέγεται 28,8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:21 Ο djimmakos: #327 05-04-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Υπάρχει παιχνίδι με χαρτιά που λέγεται 28,8? Click για ανάπτυξη... Όχι Δεν το πρόσεξα αυτό που είχες γράψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:31 Ο baki έγραψε: #328 05-04-09 18:31 προφανως πρεπει να βρουμε τη μεση τιμη της ταχυτητας Υ.Γ.και σ' εμας περυσι μας εβαλλαν κεκλυμενο επιπεδο στις εξετασεις και εγραψα 20 αλλα γενικοτερα οι βαθμοι ηταν απογοητευτικοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:28 Ο βιλλαρασ έγραψε: #329 05-04-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Σωστά, από βλακεία μου ξέχασα ότι το 3 ήταν σε ρίζα.. Α και βιλλάρας, όταν λέμε ύψος, εννούμε από το έδαφος πάντα Αυτός ο καθηγητής που σας είπα μας κάνει τεχνολογία, ηλεκτρολόγος μηχανικός στο ΕΜΠ έχει σπουδάσει και έχει τρέλα με τη φυσική...Πάντως εμάς μας είπε ότι αυτή την άσκηση τη βάζουνε στο τέλος με άλλα νούμερα πολλές φορές... Click για ανάπτυξη... τα αποτελεσματα μου σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 14:07 Ο thewatcher: #330 06-04-09 14:07 Έχουμε ότι από το 1ο μέχρι το 156ο τακ έχει διανύσει 155 διαστήματα άρα 1,550km, ανάλογα κια για τους στύλους. Άρα κάνουμε τις πράξεις και βλέπουμε ότι είναι 31km/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 16:47 Η Ναυσικά έγραψε: #331 06-04-09 16:47 καλημέρα κιαπό μένα...σορρυ για την καθυστέρηση αλλά τώρα μπήκα γενικά τελευταία το pc μου έχει βαλθεί ναμεκδικηθεί για τη χρήση που του έκανα όλη τ χρονιά και δεν λέει να δουλέψει το χαζό... αυτή η άσκηση μου θυμίζει την λασκηση 6 βλ.βιβλίο οργανισμού μας την είχε βάλει επανάληψη για ωριαίο και ναι μόνο με Θ.Μ.Κ.Ε. λύνεται.Θα μπορούσε όμως να μην λυθεί ως μία ενιαία διαδρομή αλλά κομμάτι κομμάτι π.,χ. από Α--->Β ΚΑΙ Β---->Γ(και καλά ανάλογα με το τι επ'ιπεδο βρίσκεται)και βγαίνει και ετσι. ΄΄Ομως η ενιαία λύση είναι ευκολότερη και λιγότερο χρονοβόρα οπότε την πρτείνω και εγω΄).βάλε και καμια άλλη τώρα που μπήκα ρε!!!!!θέλω να λύσω φυσικούλα!!!! ουπς δεν είχα δει ότι βάλατε κιάλλη μισό να προσπαθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 20:15 Ο vimaproto: #332 06-04-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από thewatcher: Έχουμε ότι από το 1ο μέχρι το 156ο τακ έχει διανύσει 155 διαστήματα άρα 1,550km, ανάλογα κια για τους στύλους. Άρα κάνουμε τις πράξεις και βλέπουμε ότι είναι 31km/h. Click για ανάπτυξη... Σωστός thewatcher.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:51 Ο nfk έγραψε: #333 06-04-09 22:51 Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 23:13 Ο rolingstones: #334 06-04-09 23:13 τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 00:45 Ο who έγραψε: #335 07-04-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου σχολείο, στην Α λυκείου στις προαγωγικές, μας έβαλε 4ο θέμα πλάγια κρούση. Για όσους λέει κάτι αυτό, είναι ύλη της κατεύθυνσης της τρίτης λυκείου (εκτός υλης στην πρώτη λυκείου). Οπότε, ποτέ μην λες ποτέ. Και να φανταστείς, δεν μας την είχε διδάξει καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:18 Η Ναυσικά έγραψε: #336 07-04-09 13:18 πλάγια κρούση?ούτε εμείς έχουμε κάνει τέτοια....αλλά ασκήσεις σαν αυτλη που έβαλε ο djimmakos πέφτουν και στα πρόχειρα..μας είχε βάλει μια με ανάλυση δυνάμεων σε άξονες και είχε μια για το σπίτι με μεταβαλλόμενη F ΠΟΥασκείται μέχρι ένα συγκεκριμένο χ και μετά δέχεται και κατακόρυφη που μεταβάλλει και τη Ν μέχρι να απογειωθεί το σώμα και μετά εκτελεί ελεύθερη πτώση...αλλά αυτή είναι άσκηση λογικής δύσκολη φαινομενικά αλλά αν τη καλοσκεφτείς βγαίνει ενω κάτι άλλες με εκφώνηση 1 γραμμή δεν λύνονται που να βαράς τον κ..... σου κάτω(ευτυχώς φέτος στη φυσική δεν μου τυχε τώρ;α στις εξετάσεις προσευψή-ύπνος-προσευχή και ευχέλαιο) θέλω να του γράψω και καλά αλλά αν αγχωθώ αντε γειαααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 19:53 Ο p@g έγραψε: #337 07-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξέρεις τη σημασία της λέξης οφθαλμίατρος; Και φυσικά δεν εφαρμόζεται η Αρχή Διατήρησης της Μηχανικής Ενέργειας αφού υπάρχουν μη συντηρητικές δυνάμεις (τριβές) οι οποίες μάλιστα παράγουν και έργο Click για ανάπτυξη... Hmmmm απο οτι εμαθα τυπικα ολες οι σταθερες δυναμεις θεωρουνται συντηρητικες αφου εχουν εργο μηδεν σε κλειστη διαδρομη και αυτο γιατι παρε για παραδειγμα μια τυχαια κλειστη διαδρομη και μια σταθερη δυναμη F τωρα αν προβαλεις τη τροχια στη διευθυνση της F τοτε η αρχη και το τελος θα ταυτιζονται αρα F*x=0!βεβαια δεν μας συμφερει να λαμβανουμε ολες τις σταθερες δυναμεις ως συντηρητικες γιατι θα τους αναλογουσε και μια δυναμικη ενεργεια...οποτε καλο θα ηταν να βαλεις ενα ερωτηματικο στο οτι η τριβη δεν ειναι συντηρητικη δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο thewatcher: #338 07-04-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... Τι βλακείες λες εσύ μωρέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:29 Η Ναυσικά έγραψε: #339 14-04-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... ταχύτητα=ρυθμός μεταβολής της θέσης ενός σώματος...παράγωγο το λένε αυτό? ============== τώρα για την τριβή... ούτε καν δεν είναι συντηρητική δύναμη.εμποδίζει τη μετατόπιση του σώματος και του αφαιρεί ενέργεια μέσω του έργου της(γιαυτό άλλωστε και το έργο της είναι αρνητικό). ο ισχυρισμός σου για την κλειστή διαδρομή...αλήθεια ποια είναι η διαδρομη της τριβής? το βάρος ας πούμε είναι συντηρητική δύναμη.στο συγκεκριμένο παράδειγμα όμως δεν θα έλεγες ότι το έργο του είναι 0 επειδή ακολουθεί κλειστή διαδρομή. θα έλεγες ότι το έργο τοο είναι μηδε΄ν επειδή είναι κάθετο στη μετατόπιση και έτσι ο τύπος γίνεταi Wb=|b|*dx*συν90===>wb=|b|dx*0=0 αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:54 Ο djimmakos: #340 14-04-09 22:54 Βασικά για να πεις αν μια δύναμη είναι συντηρητική εξετάζεις το έργο της κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής, όχι το έργο της για την εκάστοτε διάδρομη.Το έργο του βάρους κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής είναι μηδέν, οπότε είναι συντηρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κάτι γίνετε JohnOppie ggl Wonderkid bigguy Magigi Panatha mono Marel Jesse_ SoyN carnage Ilovemycats27 Maynard Unboxholics iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas AnnaRd Γατέχων Abiogenesis Than003 Startx0 Lifelong Learner Enhypen love_to_learn Γιώτα Γιαννακού suaimhneas Νομάρχης dsmir Leo komm Helen06 velentzakoss BillyTheKid constansn arko BatGuin Ness Ιωάννης1234 ilovekpop Scandal aslanidou. suuuuiiii ειδήμων spring day Peter Pan13 hello1234 Μαριαννα20 P.Dam. flaura Mewmaw a namaves Marcos.Kis desperate-ambitious! tsiobieman Jojo K arapakos American Economist ager ister το κοριτσι του μαη Superhuman katapliksi Outer Banks Cat lady _Aggelos123 Κώστας 7708 Katerinaki13 Anxious El_ ssalex Angie_b Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η απάντησή μου είναι σωστή;:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:20 Ο vimaproto: #326 05-04-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Η απάντησή μου είναι σωστή;:p Click για ανάπτυξη... Υπάρχει παιχνίδι με χαρτιά που λέγεται 28,8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:21 Ο djimmakos: #327 05-04-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Υπάρχει παιχνίδι με χαρτιά που λέγεται 28,8? Click για ανάπτυξη... Όχι Δεν το πρόσεξα αυτό που είχες γράψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:31 Ο baki έγραψε: #328 05-04-09 18:31 προφανως πρεπει να βρουμε τη μεση τιμη της ταχυτητας Υ.Γ.και σ' εμας περυσι μας εβαλλαν κεκλυμενο επιπεδο στις εξετασεις και εγραψα 20 αλλα γενικοτερα οι βαθμοι ηταν απογοητευτικοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:28 Ο βιλλαρασ έγραψε: #329 05-04-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Σωστά, από βλακεία μου ξέχασα ότι το 3 ήταν σε ρίζα.. Α και βιλλάρας, όταν λέμε ύψος, εννούμε από το έδαφος πάντα Αυτός ο καθηγητής που σας είπα μας κάνει τεχνολογία, ηλεκτρολόγος μηχανικός στο ΕΜΠ έχει σπουδάσει και έχει τρέλα με τη φυσική...Πάντως εμάς μας είπε ότι αυτή την άσκηση τη βάζουνε στο τέλος με άλλα νούμερα πολλές φορές... Click για ανάπτυξη... τα αποτελεσματα μου σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 14:07 Ο thewatcher: #330 06-04-09 14:07 Έχουμε ότι από το 1ο μέχρι το 156ο τακ έχει διανύσει 155 διαστήματα άρα 1,550km, ανάλογα κια για τους στύλους. Άρα κάνουμε τις πράξεις και βλέπουμε ότι είναι 31km/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 16:47 Η Ναυσικά έγραψε: #331 06-04-09 16:47 καλημέρα κιαπό μένα...σορρυ για την καθυστέρηση αλλά τώρα μπήκα γενικά τελευταία το pc μου έχει βαλθεί ναμεκδικηθεί για τη χρήση που του έκανα όλη τ χρονιά και δεν λέει να δουλέψει το χαζό... αυτή η άσκηση μου θυμίζει την λασκηση 6 βλ.βιβλίο οργανισμού μας την είχε βάλει επανάληψη για ωριαίο και ναι μόνο με Θ.Μ.Κ.Ε. λύνεται.Θα μπορούσε όμως να μην λυθεί ως μία ενιαία διαδρομή αλλά κομμάτι κομμάτι π.,χ. από Α--->Β ΚΑΙ Β---->Γ(και καλά ανάλογα με το τι επ'ιπεδο βρίσκεται)και βγαίνει και ετσι. ΄΄Ομως η ενιαία λύση είναι ευκολότερη και λιγότερο χρονοβόρα οπότε την πρτείνω και εγω΄).βάλε και καμια άλλη τώρα που μπήκα ρε!!!!!θέλω να λύσω φυσικούλα!!!! ουπς δεν είχα δει ότι βάλατε κιάλλη μισό να προσπαθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 20:15 Ο vimaproto: #332 06-04-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από thewatcher: Έχουμε ότι από το 1ο μέχρι το 156ο τακ έχει διανύσει 155 διαστήματα άρα 1,550km, ανάλογα κια για τους στύλους. Άρα κάνουμε τις πράξεις και βλέπουμε ότι είναι 31km/h. Click για ανάπτυξη... Σωστός thewatcher.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:51 Ο nfk έγραψε: #333 06-04-09 22:51 Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 23:13 Ο rolingstones: #334 06-04-09 23:13 τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 00:45 Ο who έγραψε: #335 07-04-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου σχολείο, στην Α λυκείου στις προαγωγικές, μας έβαλε 4ο θέμα πλάγια κρούση. Για όσους λέει κάτι αυτό, είναι ύλη της κατεύθυνσης της τρίτης λυκείου (εκτός υλης στην πρώτη λυκείου). Οπότε, ποτέ μην λες ποτέ. Και να φανταστείς, δεν μας την είχε διδάξει καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:18 Η Ναυσικά έγραψε: #336 07-04-09 13:18 πλάγια κρούση?ούτε εμείς έχουμε κάνει τέτοια....αλλά ασκήσεις σαν αυτλη που έβαλε ο djimmakos πέφτουν και στα πρόχειρα..μας είχε βάλει μια με ανάλυση δυνάμεων σε άξονες και είχε μια για το σπίτι με μεταβαλλόμενη F ΠΟΥασκείται μέχρι ένα συγκεκριμένο χ και μετά δέχεται και κατακόρυφη που μεταβάλλει και τη Ν μέχρι να απογειωθεί το σώμα και μετά εκτελεί ελεύθερη πτώση...αλλά αυτή είναι άσκηση λογικής δύσκολη φαινομενικά αλλά αν τη καλοσκεφτείς βγαίνει ενω κάτι άλλες με εκφώνηση 1 γραμμή δεν λύνονται που να βαράς τον κ..... σου κάτω(ευτυχώς φέτος στη φυσική δεν μου τυχε τώρ;α στις εξετάσεις προσευψή-ύπνος-προσευχή και ευχέλαιο) θέλω να του γράψω και καλά αλλά αν αγχωθώ αντε γειαααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 19:53 Ο p@g έγραψε: #337 07-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξέρεις τη σημασία της λέξης οφθαλμίατρος; Και φυσικά δεν εφαρμόζεται η Αρχή Διατήρησης της Μηχανικής Ενέργειας αφού υπάρχουν μη συντηρητικές δυνάμεις (τριβές) οι οποίες μάλιστα παράγουν και έργο Click για ανάπτυξη... Hmmmm απο οτι εμαθα τυπικα ολες οι σταθερες δυναμεις θεωρουνται συντηρητικες αφου εχουν εργο μηδεν σε κλειστη διαδρομη και αυτο γιατι παρε για παραδειγμα μια τυχαια κλειστη διαδρομη και μια σταθερη δυναμη F τωρα αν προβαλεις τη τροχια στη διευθυνση της F τοτε η αρχη και το τελος θα ταυτιζονται αρα F*x=0!βεβαια δεν μας συμφερει να λαμβανουμε ολες τις σταθερες δυναμεις ως συντηρητικες γιατι θα τους αναλογουσε και μια δυναμικη ενεργεια...οποτε καλο θα ηταν να βαλεις ενα ερωτηματικο στο οτι η τριβη δεν ειναι συντηρητικη δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο thewatcher: #338 07-04-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... Τι βλακείες λες εσύ μωρέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:29 Η Ναυσικά έγραψε: #339 14-04-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... ταχύτητα=ρυθμός μεταβολής της θέσης ενός σώματος...παράγωγο το λένε αυτό? ============== τώρα για την τριβή... ούτε καν δεν είναι συντηρητική δύναμη.εμποδίζει τη μετατόπιση του σώματος και του αφαιρεί ενέργεια μέσω του έργου της(γιαυτό άλλωστε και το έργο της είναι αρνητικό). ο ισχυρισμός σου για την κλειστή διαδρομή...αλήθεια ποια είναι η διαδρομη της τριβής? το βάρος ας πούμε είναι συντηρητική δύναμη.στο συγκεκριμένο παράδειγμα όμως δεν θα έλεγες ότι το έργο του είναι 0 επειδή ακολουθεί κλειστή διαδρομή. θα έλεγες ότι το έργο τοο είναι μηδε΄ν επειδή είναι κάθετο στη μετατόπιση και έτσι ο τύπος γίνεταi Wb=|b|*dx*συν90===>wb=|b|dx*0=0 αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:54 Ο djimmakos: #340 14-04-09 22:54 Βασικά για να πεις αν μια δύναμη είναι συντηρητική εξετάζεις το έργο της κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής, όχι το έργο της για την εκάστοτε διάδρομη.Το έργο του βάρους κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής είναι μηδέν, οπότε είναι συντηρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κάτι γίνετε JohnOppie ggl Wonderkid bigguy Magigi Panatha mono Marel Jesse_ SoyN carnage Ilovemycats27 Maynard Unboxholics iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas AnnaRd Γατέχων Abiogenesis Than003 Startx0 Lifelong Learner Enhypen love_to_learn Γιώτα Γιαννακού suaimhneas Νομάρχης dsmir Leo komm Helen06 velentzakoss BillyTheKid constansn arko BatGuin Ness Ιωάννης1234 ilovekpop Scandal aslanidou. suuuuiiii ειδήμων spring day Peter Pan13 hello1234 Μαριαννα20 P.Dam. flaura Mewmaw a namaves Marcos.Kis desperate-ambitious! tsiobieman Jojo K arapakos American Economist ager ister το κοριτσι του μαη Superhuman katapliksi Outer Banks Cat lady _Aggelos123 Κώστας 7708 Katerinaki13 Anxious El_ ssalex Angie_b Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Η απάντησή μου είναι σωστή;:p Click για ανάπτυξη... Υπάρχει παιχνίδι με χαρτιά που λέγεται 28,8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:21 Ο djimmakos: #327 05-04-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Υπάρχει παιχνίδι με χαρτιά που λέγεται 28,8? Click για ανάπτυξη... Όχι Δεν το πρόσεξα αυτό που είχες γράψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:31 Ο baki έγραψε: #328 05-04-09 18:31 προφανως πρεπει να βρουμε τη μεση τιμη της ταχυτητας Υ.Γ.και σ' εμας περυσι μας εβαλλαν κεκλυμενο επιπεδο στις εξετασεις και εγραψα 20 αλλα γενικοτερα οι βαθμοι ηταν απογοητευτικοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:28 Ο βιλλαρασ έγραψε: #329 05-04-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Σωστά, από βλακεία μου ξέχασα ότι το 3 ήταν σε ρίζα.. Α και βιλλάρας, όταν λέμε ύψος, εννούμε από το έδαφος πάντα Αυτός ο καθηγητής που σας είπα μας κάνει τεχνολογία, ηλεκτρολόγος μηχανικός στο ΕΜΠ έχει σπουδάσει και έχει τρέλα με τη φυσική...Πάντως εμάς μας είπε ότι αυτή την άσκηση τη βάζουνε στο τέλος με άλλα νούμερα πολλές φορές... Click για ανάπτυξη... τα αποτελεσματα μου σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 14:07 Ο thewatcher: #330 06-04-09 14:07 Έχουμε ότι από το 1ο μέχρι το 156ο τακ έχει διανύσει 155 διαστήματα άρα 1,550km, ανάλογα κια για τους στύλους. Άρα κάνουμε τις πράξεις και βλέπουμε ότι είναι 31km/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 16:47 Η Ναυσικά έγραψε: #331 06-04-09 16:47 καλημέρα κιαπό μένα...σορρυ για την καθυστέρηση αλλά τώρα μπήκα γενικά τελευταία το pc μου έχει βαλθεί ναμεκδικηθεί για τη χρήση που του έκανα όλη τ χρονιά και δεν λέει να δουλέψει το χαζό... αυτή η άσκηση μου θυμίζει την λασκηση 6 βλ.βιβλίο οργανισμού μας την είχε βάλει επανάληψη για ωριαίο και ναι μόνο με Θ.Μ.Κ.Ε. λύνεται.Θα μπορούσε όμως να μην λυθεί ως μία ενιαία διαδρομή αλλά κομμάτι κομμάτι π.,χ. από Α--->Β ΚΑΙ Β---->Γ(και καλά ανάλογα με το τι επ'ιπεδο βρίσκεται)και βγαίνει και ετσι. ΄΄Ομως η ενιαία λύση είναι ευκολότερη και λιγότερο χρονοβόρα οπότε την πρτείνω και εγω΄).βάλε και καμια άλλη τώρα που μπήκα ρε!!!!!θέλω να λύσω φυσικούλα!!!! ουπς δεν είχα δει ότι βάλατε κιάλλη μισό να προσπαθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 20:15 Ο vimaproto: #332 06-04-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από thewatcher: Έχουμε ότι από το 1ο μέχρι το 156ο τακ έχει διανύσει 155 διαστήματα άρα 1,550km, ανάλογα κια για τους στύλους. Άρα κάνουμε τις πράξεις και βλέπουμε ότι είναι 31km/h. Click για ανάπτυξη... Σωστός thewatcher.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:51 Ο nfk έγραψε: #333 06-04-09 22:51 Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 23:13 Ο rolingstones: #334 06-04-09 23:13 τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 00:45 Ο who έγραψε: #335 07-04-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου σχολείο, στην Α λυκείου στις προαγωγικές, μας έβαλε 4ο θέμα πλάγια κρούση. Για όσους λέει κάτι αυτό, είναι ύλη της κατεύθυνσης της τρίτης λυκείου (εκτός υλης στην πρώτη λυκείου). Οπότε, ποτέ μην λες ποτέ. Και να φανταστείς, δεν μας την είχε διδάξει καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:18 Η Ναυσικά έγραψε: #336 07-04-09 13:18 πλάγια κρούση?ούτε εμείς έχουμε κάνει τέτοια....αλλά ασκήσεις σαν αυτλη που έβαλε ο djimmakos πέφτουν και στα πρόχειρα..μας είχε βάλει μια με ανάλυση δυνάμεων σε άξονες και είχε μια για το σπίτι με μεταβαλλόμενη F ΠΟΥασκείται μέχρι ένα συγκεκριμένο χ και μετά δέχεται και κατακόρυφη που μεταβάλλει και τη Ν μέχρι να απογειωθεί το σώμα και μετά εκτελεί ελεύθερη πτώση...αλλά αυτή είναι άσκηση λογικής δύσκολη φαινομενικά αλλά αν τη καλοσκεφτείς βγαίνει ενω κάτι άλλες με εκφώνηση 1 γραμμή δεν λύνονται που να βαράς τον κ..... σου κάτω(ευτυχώς φέτος στη φυσική δεν μου τυχε τώρ;α στις εξετάσεις προσευψή-ύπνος-προσευχή και ευχέλαιο) θέλω να του γράψω και καλά αλλά αν αγχωθώ αντε γειαααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 19:53 Ο p@g έγραψε: #337 07-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξέρεις τη σημασία της λέξης οφθαλμίατρος; Και φυσικά δεν εφαρμόζεται η Αρχή Διατήρησης της Μηχανικής Ενέργειας αφού υπάρχουν μη συντηρητικές δυνάμεις (τριβές) οι οποίες μάλιστα παράγουν και έργο Click για ανάπτυξη... Hmmmm απο οτι εμαθα τυπικα ολες οι σταθερες δυναμεις θεωρουνται συντηρητικες αφου εχουν εργο μηδεν σε κλειστη διαδρομη και αυτο γιατι παρε για παραδειγμα μια τυχαια κλειστη διαδρομη και μια σταθερη δυναμη F τωρα αν προβαλεις τη τροχια στη διευθυνση της F τοτε η αρχη και το τελος θα ταυτιζονται αρα F*x=0!βεβαια δεν μας συμφερει να λαμβανουμε ολες τις σταθερες δυναμεις ως συντηρητικες γιατι θα τους αναλογουσε και μια δυναμικη ενεργεια...οποτε καλο θα ηταν να βαλεις ενα ερωτηματικο στο οτι η τριβη δεν ειναι συντηρητικη δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο thewatcher: #338 07-04-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... Τι βλακείες λες εσύ μωρέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:29 Η Ναυσικά έγραψε: #339 14-04-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... ταχύτητα=ρυθμός μεταβολής της θέσης ενός σώματος...παράγωγο το λένε αυτό? ============== τώρα για την τριβή... ούτε καν δεν είναι συντηρητική δύναμη.εμποδίζει τη μετατόπιση του σώματος και του αφαιρεί ενέργεια μέσω του έργου της(γιαυτό άλλωστε και το έργο της είναι αρνητικό). ο ισχυρισμός σου για την κλειστή διαδρομή...αλήθεια ποια είναι η διαδρομη της τριβής? το βάρος ας πούμε είναι συντηρητική δύναμη.στο συγκεκριμένο παράδειγμα όμως δεν θα έλεγες ότι το έργο του είναι 0 επειδή ακολουθεί κλειστή διαδρομή. θα έλεγες ότι το έργο τοο είναι μηδε΄ν επειδή είναι κάθετο στη μετατόπιση και έτσι ο τύπος γίνεταi Wb=|b|*dx*συν90===>wb=|b|dx*0=0 αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:54 Ο djimmakos: #340 14-04-09 22:54 Βασικά για να πεις αν μια δύναμη είναι συντηρητική εξετάζεις το έργο της κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής, όχι το έργο της για την εκάστοτε διάδρομη.Το έργο του βάρους κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής είναι μηδέν, οπότε είναι συντηρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κάτι γίνετε JohnOppie ggl Wonderkid bigguy Magigi Panatha mono Marel Jesse_ SoyN carnage Ilovemycats27 Maynard Unboxholics iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas AnnaRd Γατέχων Abiogenesis Than003 Startx0 Lifelong Learner Enhypen love_to_learn Γιώτα Γιαννακού suaimhneas Νομάρχης dsmir Leo komm Helen06 velentzakoss BillyTheKid constansn arko BatGuin Ness Ιωάννης1234 ilovekpop Scandal aslanidou. suuuuiiii ειδήμων spring day Peter Pan13 hello1234 Μαριαννα20 P.Dam. flaura Mewmaw a namaves Marcos.Kis desperate-ambitious! tsiobieman Jojo K arapakos American Economist ager ister το κοριτσι του μαη Superhuman katapliksi Outer Banks Cat lady _Aggelos123 Κώστας 7708 Katerinaki13 Anxious El_ ssalex Angie_b Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Υπάρχει παιχνίδι με χαρτιά που λέγεται 28,8? Click για ανάπτυξη... Όχι Δεν το πρόσεξα αυτό που είχες γράψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
baki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:31 Ο baki έγραψε: #328 05-04-09 18:31 προφανως πρεπει να βρουμε τη μεση τιμη της ταχυτητας Υ.Γ.και σ' εμας περυσι μας εβαλλαν κεκλυμενο επιπεδο στις εξετασεις και εγραψα 20 αλλα γενικοτερα οι βαθμοι ηταν απογοητευτικοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:28 Ο βιλλαρασ έγραψε: #329 05-04-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Σωστά, από βλακεία μου ξέχασα ότι το 3 ήταν σε ρίζα.. Α και βιλλάρας, όταν λέμε ύψος, εννούμε από το έδαφος πάντα Αυτός ο καθηγητής που σας είπα μας κάνει τεχνολογία, ηλεκτρολόγος μηχανικός στο ΕΜΠ έχει σπουδάσει και έχει τρέλα με τη φυσική...Πάντως εμάς μας είπε ότι αυτή την άσκηση τη βάζουνε στο τέλος με άλλα νούμερα πολλές φορές... Click για ανάπτυξη... τα αποτελεσματα μου σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 14:07 Ο thewatcher: #330 06-04-09 14:07 Έχουμε ότι από το 1ο μέχρι το 156ο τακ έχει διανύσει 155 διαστήματα άρα 1,550km, ανάλογα κια για τους στύλους. Άρα κάνουμε τις πράξεις και βλέπουμε ότι είναι 31km/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 16:47 Η Ναυσικά έγραψε: #331 06-04-09 16:47 καλημέρα κιαπό μένα...σορρυ για την καθυστέρηση αλλά τώρα μπήκα γενικά τελευταία το pc μου έχει βαλθεί ναμεκδικηθεί για τη χρήση που του έκανα όλη τ χρονιά και δεν λέει να δουλέψει το χαζό... αυτή η άσκηση μου θυμίζει την λασκηση 6 βλ.βιβλίο οργανισμού μας την είχε βάλει επανάληψη για ωριαίο και ναι μόνο με Θ.Μ.Κ.Ε. λύνεται.Θα μπορούσε όμως να μην λυθεί ως μία ενιαία διαδρομή αλλά κομμάτι κομμάτι π.,χ. από Α--->Β ΚΑΙ Β---->Γ(και καλά ανάλογα με το τι επ'ιπεδο βρίσκεται)και βγαίνει και ετσι. ΄΄Ομως η ενιαία λύση είναι ευκολότερη και λιγότερο χρονοβόρα οπότε την πρτείνω και εγω΄).βάλε και καμια άλλη τώρα που μπήκα ρε!!!!!θέλω να λύσω φυσικούλα!!!! ουπς δεν είχα δει ότι βάλατε κιάλλη μισό να προσπαθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 20:15 Ο vimaproto: #332 06-04-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από thewatcher: Έχουμε ότι από το 1ο μέχρι το 156ο τακ έχει διανύσει 155 διαστήματα άρα 1,550km, ανάλογα κια για τους στύλους. Άρα κάνουμε τις πράξεις και βλέπουμε ότι είναι 31km/h. Click για ανάπτυξη... Σωστός thewatcher.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:51 Ο nfk έγραψε: #333 06-04-09 22:51 Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 23:13 Ο rolingstones: #334 06-04-09 23:13 τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 00:45 Ο who έγραψε: #335 07-04-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου σχολείο, στην Α λυκείου στις προαγωγικές, μας έβαλε 4ο θέμα πλάγια κρούση. Για όσους λέει κάτι αυτό, είναι ύλη της κατεύθυνσης της τρίτης λυκείου (εκτός υλης στην πρώτη λυκείου). Οπότε, ποτέ μην λες ποτέ. Και να φανταστείς, δεν μας την είχε διδάξει καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:18 Η Ναυσικά έγραψε: #336 07-04-09 13:18 πλάγια κρούση?ούτε εμείς έχουμε κάνει τέτοια....αλλά ασκήσεις σαν αυτλη που έβαλε ο djimmakos πέφτουν και στα πρόχειρα..μας είχε βάλει μια με ανάλυση δυνάμεων σε άξονες και είχε μια για το σπίτι με μεταβαλλόμενη F ΠΟΥασκείται μέχρι ένα συγκεκριμένο χ και μετά δέχεται και κατακόρυφη που μεταβάλλει και τη Ν μέχρι να απογειωθεί το σώμα και μετά εκτελεί ελεύθερη πτώση...αλλά αυτή είναι άσκηση λογικής δύσκολη φαινομενικά αλλά αν τη καλοσκεφτείς βγαίνει ενω κάτι άλλες με εκφώνηση 1 γραμμή δεν λύνονται που να βαράς τον κ..... σου κάτω(ευτυχώς φέτος στη φυσική δεν μου τυχε τώρ;α στις εξετάσεις προσευψή-ύπνος-προσευχή και ευχέλαιο) θέλω να του γράψω και καλά αλλά αν αγχωθώ αντε γειαααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 19:53 Ο p@g έγραψε: #337 07-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξέρεις τη σημασία της λέξης οφθαλμίατρος; Και φυσικά δεν εφαρμόζεται η Αρχή Διατήρησης της Μηχανικής Ενέργειας αφού υπάρχουν μη συντηρητικές δυνάμεις (τριβές) οι οποίες μάλιστα παράγουν και έργο Click για ανάπτυξη... Hmmmm απο οτι εμαθα τυπικα ολες οι σταθερες δυναμεις θεωρουνται συντηρητικες αφου εχουν εργο μηδεν σε κλειστη διαδρομη και αυτο γιατι παρε για παραδειγμα μια τυχαια κλειστη διαδρομη και μια σταθερη δυναμη F τωρα αν προβαλεις τη τροχια στη διευθυνση της F τοτε η αρχη και το τελος θα ταυτιζονται αρα F*x=0!βεβαια δεν μας συμφερει να λαμβανουμε ολες τις σταθερες δυναμεις ως συντηρητικες γιατι θα τους αναλογουσε και μια δυναμικη ενεργεια...οποτε καλο θα ηταν να βαλεις ενα ερωτηματικο στο οτι η τριβη δεν ειναι συντηρητικη δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο thewatcher: #338 07-04-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... Τι βλακείες λες εσύ μωρέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:29 Η Ναυσικά έγραψε: #339 14-04-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... ταχύτητα=ρυθμός μεταβολής της θέσης ενός σώματος...παράγωγο το λένε αυτό? ============== τώρα για την τριβή... ούτε καν δεν είναι συντηρητική δύναμη.εμποδίζει τη μετατόπιση του σώματος και του αφαιρεί ενέργεια μέσω του έργου της(γιαυτό άλλωστε και το έργο της είναι αρνητικό). ο ισχυρισμός σου για την κλειστή διαδρομή...αλήθεια ποια είναι η διαδρομη της τριβής? το βάρος ας πούμε είναι συντηρητική δύναμη.στο συγκεκριμένο παράδειγμα όμως δεν θα έλεγες ότι το έργο του είναι 0 επειδή ακολουθεί κλειστή διαδρομή. θα έλεγες ότι το έργο τοο είναι μηδε΄ν επειδή είναι κάθετο στη μετατόπιση και έτσι ο τύπος γίνεταi Wb=|b|*dx*συν90===>wb=|b|dx*0=0 αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:54 Ο djimmakos: #340 14-04-09 22:54 Βασικά για να πεις αν μια δύναμη είναι συντηρητική εξετάζεις το έργο της κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής, όχι το έργο της για την εκάστοτε διάδρομη.Το έργο του βάρους κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής είναι μηδέν, οπότε είναι συντηρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κάτι γίνετε JohnOppie ggl Wonderkid bigguy Magigi Panatha mono Marel Jesse_ SoyN carnage Ilovemycats27 Maynard Unboxholics iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas AnnaRd Γατέχων Abiogenesis Than003 Startx0 Lifelong Learner Enhypen love_to_learn Γιώτα Γιαννακού suaimhneas Νομάρχης dsmir Leo komm Helen06 velentzakoss BillyTheKid constansn arko BatGuin Ness Ιωάννης1234 ilovekpop Scandal aslanidou. suuuuiiii ειδήμων spring day Peter Pan13 hello1234 Μαριαννα20 P.Dam. flaura Mewmaw a namaves Marcos.Kis desperate-ambitious! tsiobieman Jojo K arapakos American Economist ager ister το κοριτσι του μαη Superhuman katapliksi Outer Banks Cat lady _Aggelos123 Κώστας 7708 Katerinaki13 Anxious El_ ssalex Angie_b Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
προφανως πρεπει να βρουμε τη μεση τιμη της ταχυτητας Υ.Γ.και σ' εμας περυσι μας εβαλλαν κεκλυμενο επιπεδο στις εξετασεις και εγραψα 20 αλλα γενικοτερα οι βαθμοι ηταν απογοητευτικοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:28 Ο βιλλαρασ έγραψε: #329 05-04-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Σωστά, από βλακεία μου ξέχασα ότι το 3 ήταν σε ρίζα.. Α και βιλλάρας, όταν λέμε ύψος, εννούμε από το έδαφος πάντα Αυτός ο καθηγητής που σας είπα μας κάνει τεχνολογία, ηλεκτρολόγος μηχανικός στο ΕΜΠ έχει σπουδάσει και έχει τρέλα με τη φυσική...Πάντως εμάς μας είπε ότι αυτή την άσκηση τη βάζουνε στο τέλος με άλλα νούμερα πολλές φορές... Click για ανάπτυξη... τα αποτελεσματα μου σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 14:07 Ο thewatcher: #330 06-04-09 14:07 Έχουμε ότι από το 1ο μέχρι το 156ο τακ έχει διανύσει 155 διαστήματα άρα 1,550km, ανάλογα κια για τους στύλους. Άρα κάνουμε τις πράξεις και βλέπουμε ότι είναι 31km/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 16:47 Η Ναυσικά έγραψε: #331 06-04-09 16:47 καλημέρα κιαπό μένα...σορρυ για την καθυστέρηση αλλά τώρα μπήκα γενικά τελευταία το pc μου έχει βαλθεί ναμεκδικηθεί για τη χρήση που του έκανα όλη τ χρονιά και δεν λέει να δουλέψει το χαζό... αυτή η άσκηση μου θυμίζει την λασκηση 6 βλ.βιβλίο οργανισμού μας την είχε βάλει επανάληψη για ωριαίο και ναι μόνο με Θ.Μ.Κ.Ε. λύνεται.Θα μπορούσε όμως να μην λυθεί ως μία ενιαία διαδρομή αλλά κομμάτι κομμάτι π.,χ. από Α--->Β ΚΑΙ Β---->Γ(και καλά ανάλογα με το τι επ'ιπεδο βρίσκεται)και βγαίνει και ετσι. ΄΄Ομως η ενιαία λύση είναι ευκολότερη και λιγότερο χρονοβόρα οπότε την πρτείνω και εγω΄).βάλε και καμια άλλη τώρα που μπήκα ρε!!!!!θέλω να λύσω φυσικούλα!!!! ουπς δεν είχα δει ότι βάλατε κιάλλη μισό να προσπαθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 20:15 Ο vimaproto: #332 06-04-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από thewatcher: Έχουμε ότι από το 1ο μέχρι το 156ο τακ έχει διανύσει 155 διαστήματα άρα 1,550km, ανάλογα κια για τους στύλους. Άρα κάνουμε τις πράξεις και βλέπουμε ότι είναι 31km/h. Click για ανάπτυξη... Σωστός thewatcher.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:51 Ο nfk έγραψε: #333 06-04-09 22:51 Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 23:13 Ο rolingstones: #334 06-04-09 23:13 τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 00:45 Ο who έγραψε: #335 07-04-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου σχολείο, στην Α λυκείου στις προαγωγικές, μας έβαλε 4ο θέμα πλάγια κρούση. Για όσους λέει κάτι αυτό, είναι ύλη της κατεύθυνσης της τρίτης λυκείου (εκτός υλης στην πρώτη λυκείου). Οπότε, ποτέ μην λες ποτέ. Και να φανταστείς, δεν μας την είχε διδάξει καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:18 Η Ναυσικά έγραψε: #336 07-04-09 13:18 πλάγια κρούση?ούτε εμείς έχουμε κάνει τέτοια....αλλά ασκήσεις σαν αυτλη που έβαλε ο djimmakos πέφτουν και στα πρόχειρα..μας είχε βάλει μια με ανάλυση δυνάμεων σε άξονες και είχε μια για το σπίτι με μεταβαλλόμενη F ΠΟΥασκείται μέχρι ένα συγκεκριμένο χ και μετά δέχεται και κατακόρυφη που μεταβάλλει και τη Ν μέχρι να απογειωθεί το σώμα και μετά εκτελεί ελεύθερη πτώση...αλλά αυτή είναι άσκηση λογικής δύσκολη φαινομενικά αλλά αν τη καλοσκεφτείς βγαίνει ενω κάτι άλλες με εκφώνηση 1 γραμμή δεν λύνονται που να βαράς τον κ..... σου κάτω(ευτυχώς φέτος στη φυσική δεν μου τυχε τώρ;α στις εξετάσεις προσευψή-ύπνος-προσευχή και ευχέλαιο) θέλω να του γράψω και καλά αλλά αν αγχωθώ αντε γειαααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 19:53 Ο p@g έγραψε: #337 07-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξέρεις τη σημασία της λέξης οφθαλμίατρος; Και φυσικά δεν εφαρμόζεται η Αρχή Διατήρησης της Μηχανικής Ενέργειας αφού υπάρχουν μη συντηρητικές δυνάμεις (τριβές) οι οποίες μάλιστα παράγουν και έργο Click για ανάπτυξη... Hmmmm απο οτι εμαθα τυπικα ολες οι σταθερες δυναμεις θεωρουνται συντηρητικες αφου εχουν εργο μηδεν σε κλειστη διαδρομη και αυτο γιατι παρε για παραδειγμα μια τυχαια κλειστη διαδρομη και μια σταθερη δυναμη F τωρα αν προβαλεις τη τροχια στη διευθυνση της F τοτε η αρχη και το τελος θα ταυτιζονται αρα F*x=0!βεβαια δεν μας συμφερει να λαμβανουμε ολες τις σταθερες δυναμεις ως συντηρητικες γιατι θα τους αναλογουσε και μια δυναμικη ενεργεια...οποτε καλο θα ηταν να βαλεις ενα ερωτηματικο στο οτι η τριβη δεν ειναι συντηρητικη δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο thewatcher: #338 07-04-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... Τι βλακείες λες εσύ μωρέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:29 Η Ναυσικά έγραψε: #339 14-04-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... ταχύτητα=ρυθμός μεταβολής της θέσης ενός σώματος...παράγωγο το λένε αυτό? ============== τώρα για την τριβή... ούτε καν δεν είναι συντηρητική δύναμη.εμποδίζει τη μετατόπιση του σώματος και του αφαιρεί ενέργεια μέσω του έργου της(γιαυτό άλλωστε και το έργο της είναι αρνητικό). ο ισχυρισμός σου για την κλειστή διαδρομή...αλήθεια ποια είναι η διαδρομη της τριβής? το βάρος ας πούμε είναι συντηρητική δύναμη.στο συγκεκριμένο παράδειγμα όμως δεν θα έλεγες ότι το έργο του είναι 0 επειδή ακολουθεί κλειστή διαδρομή. θα έλεγες ότι το έργο τοο είναι μηδε΄ν επειδή είναι κάθετο στη μετατόπιση και έτσι ο τύπος γίνεταi Wb=|b|*dx*συν90===>wb=|b|dx*0=0 αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:54 Ο djimmakos: #340 14-04-09 22:54 Βασικά για να πεις αν μια δύναμη είναι συντηρητική εξετάζεις το έργο της κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής, όχι το έργο της για την εκάστοτε διάδρομη.Το έργο του βάρους κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής είναι μηδέν, οπότε είναι συντηρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κάτι γίνετε JohnOppie ggl Wonderkid bigguy Magigi Panatha mono Marel Jesse_ SoyN carnage Ilovemycats27 Maynard Unboxholics iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas AnnaRd Γατέχων Abiogenesis Than003 Startx0 Lifelong Learner Enhypen love_to_learn Γιώτα Γιαννακού suaimhneas Νομάρχης dsmir Leo komm Helen06 velentzakoss BillyTheKid constansn arko BatGuin Ness Ιωάννης1234 ilovekpop Scandal aslanidou. suuuuiiii ειδήμων spring day Peter Pan13 hello1234 Μαριαννα20 P.Dam. flaura Mewmaw a namaves Marcos.Kis desperate-ambitious! tsiobieman Jojo K arapakos American Economist ager ister το κοριτσι του μαη Superhuman katapliksi Outer Banks Cat lady _Aggelos123 Κώστας 7708 Katerinaki13 Anxious El_ ssalex Angie_b Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Σωστά, από βλακεία μου ξέχασα ότι το 3 ήταν σε ρίζα.. Α και βιλλάρας, όταν λέμε ύψος, εννούμε από το έδαφος πάντα Αυτός ο καθηγητής που σας είπα μας κάνει τεχνολογία, ηλεκτρολόγος μηχανικός στο ΕΜΠ έχει σπουδάσει και έχει τρέλα με τη φυσική...Πάντως εμάς μας είπε ότι αυτή την άσκηση τη βάζουνε στο τέλος με άλλα νούμερα πολλές φορές... Click για ανάπτυξη... τα αποτελεσματα μου σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 14:07 Ο thewatcher: #330 06-04-09 14:07 Έχουμε ότι από το 1ο μέχρι το 156ο τακ έχει διανύσει 155 διαστήματα άρα 1,550km, ανάλογα κια για τους στύλους. Άρα κάνουμε τις πράξεις και βλέπουμε ότι είναι 31km/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 16:47 Η Ναυσικά έγραψε: #331 06-04-09 16:47 καλημέρα κιαπό μένα...σορρυ για την καθυστέρηση αλλά τώρα μπήκα γενικά τελευταία το pc μου έχει βαλθεί ναμεκδικηθεί για τη χρήση που του έκανα όλη τ χρονιά και δεν λέει να δουλέψει το χαζό... αυτή η άσκηση μου θυμίζει την λασκηση 6 βλ.βιβλίο οργανισμού μας την είχε βάλει επανάληψη για ωριαίο και ναι μόνο με Θ.Μ.Κ.Ε. λύνεται.Θα μπορούσε όμως να μην λυθεί ως μία ενιαία διαδρομή αλλά κομμάτι κομμάτι π.,χ. από Α--->Β ΚΑΙ Β---->Γ(και καλά ανάλογα με το τι επ'ιπεδο βρίσκεται)και βγαίνει και ετσι. ΄΄Ομως η ενιαία λύση είναι ευκολότερη και λιγότερο χρονοβόρα οπότε την πρτείνω και εγω΄).βάλε και καμια άλλη τώρα που μπήκα ρε!!!!!θέλω να λύσω φυσικούλα!!!! ουπς δεν είχα δει ότι βάλατε κιάλλη μισό να προσπαθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 20:15 Ο vimaproto: #332 06-04-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από thewatcher: Έχουμε ότι από το 1ο μέχρι το 156ο τακ έχει διανύσει 155 διαστήματα άρα 1,550km, ανάλογα κια για τους στύλους. Άρα κάνουμε τις πράξεις και βλέπουμε ότι είναι 31km/h. Click για ανάπτυξη... Σωστός thewatcher.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:51 Ο nfk έγραψε: #333 06-04-09 22:51 Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 23:13 Ο rolingstones: #334 06-04-09 23:13 τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 00:45 Ο who έγραψε: #335 07-04-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου σχολείο, στην Α λυκείου στις προαγωγικές, μας έβαλε 4ο θέμα πλάγια κρούση. Για όσους λέει κάτι αυτό, είναι ύλη της κατεύθυνσης της τρίτης λυκείου (εκτός υλης στην πρώτη λυκείου). Οπότε, ποτέ μην λες ποτέ. Και να φανταστείς, δεν μας την είχε διδάξει καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:18 Η Ναυσικά έγραψε: #336 07-04-09 13:18 πλάγια κρούση?ούτε εμείς έχουμε κάνει τέτοια....αλλά ασκήσεις σαν αυτλη που έβαλε ο djimmakos πέφτουν και στα πρόχειρα..μας είχε βάλει μια με ανάλυση δυνάμεων σε άξονες και είχε μια για το σπίτι με μεταβαλλόμενη F ΠΟΥασκείται μέχρι ένα συγκεκριμένο χ και μετά δέχεται και κατακόρυφη που μεταβάλλει και τη Ν μέχρι να απογειωθεί το σώμα και μετά εκτελεί ελεύθερη πτώση...αλλά αυτή είναι άσκηση λογικής δύσκολη φαινομενικά αλλά αν τη καλοσκεφτείς βγαίνει ενω κάτι άλλες με εκφώνηση 1 γραμμή δεν λύνονται που να βαράς τον κ..... σου κάτω(ευτυχώς φέτος στη φυσική δεν μου τυχε τώρ;α στις εξετάσεις προσευψή-ύπνος-προσευχή και ευχέλαιο) θέλω να του γράψω και καλά αλλά αν αγχωθώ αντε γειαααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 19:53 Ο p@g έγραψε: #337 07-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξέρεις τη σημασία της λέξης οφθαλμίατρος; Και φυσικά δεν εφαρμόζεται η Αρχή Διατήρησης της Μηχανικής Ενέργειας αφού υπάρχουν μη συντηρητικές δυνάμεις (τριβές) οι οποίες μάλιστα παράγουν και έργο Click για ανάπτυξη... Hmmmm απο οτι εμαθα τυπικα ολες οι σταθερες δυναμεις θεωρουνται συντηρητικες αφου εχουν εργο μηδεν σε κλειστη διαδρομη και αυτο γιατι παρε για παραδειγμα μια τυχαια κλειστη διαδρομη και μια σταθερη δυναμη F τωρα αν προβαλεις τη τροχια στη διευθυνση της F τοτε η αρχη και το τελος θα ταυτιζονται αρα F*x=0!βεβαια δεν μας συμφερει να λαμβανουμε ολες τις σταθερες δυναμεις ως συντηρητικες γιατι θα τους αναλογουσε και μια δυναμικη ενεργεια...οποτε καλο θα ηταν να βαλεις ενα ερωτηματικο στο οτι η τριβη δεν ειναι συντηρητικη δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο thewatcher: #338 07-04-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... Τι βλακείες λες εσύ μωρέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:29 Η Ναυσικά έγραψε: #339 14-04-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... ταχύτητα=ρυθμός μεταβολής της θέσης ενός σώματος...παράγωγο το λένε αυτό? ============== τώρα για την τριβή... ούτε καν δεν είναι συντηρητική δύναμη.εμποδίζει τη μετατόπιση του σώματος και του αφαιρεί ενέργεια μέσω του έργου της(γιαυτό άλλωστε και το έργο της είναι αρνητικό). ο ισχυρισμός σου για την κλειστή διαδρομή...αλήθεια ποια είναι η διαδρομη της τριβής? το βάρος ας πούμε είναι συντηρητική δύναμη.στο συγκεκριμένο παράδειγμα όμως δεν θα έλεγες ότι το έργο του είναι 0 επειδή ακολουθεί κλειστή διαδρομή. θα έλεγες ότι το έργο τοο είναι μηδε΄ν επειδή είναι κάθετο στη μετατόπιση και έτσι ο τύπος γίνεταi Wb=|b|*dx*συν90===>wb=|b|dx*0=0 αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:54 Ο djimmakos: #340 14-04-09 22:54 Βασικά για να πεις αν μια δύναμη είναι συντηρητική εξετάζεις το έργο της κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής, όχι το έργο της για την εκάστοτε διάδρομη.Το έργο του βάρους κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής είναι μηδέν, οπότε είναι συντηρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κάτι γίνετε JohnOppie ggl Wonderkid bigguy Magigi Panatha mono Marel Jesse_ SoyN carnage Ilovemycats27 Maynard Unboxholics iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas AnnaRd Γατέχων Abiogenesis Than003 Startx0 Lifelong Learner Enhypen love_to_learn Γιώτα Γιαννακού suaimhneas Νομάρχης dsmir Leo komm Helen06 velentzakoss BillyTheKid constansn arko BatGuin Ness Ιωάννης1234 ilovekpop Scandal aslanidou. suuuuiiii ειδήμων spring day Peter Pan13 hello1234 Μαριαννα20 P.Dam. flaura Mewmaw a namaves Marcos.Kis desperate-ambitious! tsiobieman Jojo K arapakos American Economist ager ister το κοριτσι του μαη Superhuman katapliksi Outer Banks Cat lady _Aggelos123 Κώστας 7708 Katerinaki13 Anxious El_ ssalex Angie_b Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχουμε ότι από το 1ο μέχρι το 156ο τακ έχει διανύσει 155 διαστήματα άρα 1,550km, ανάλογα κια για τους στύλους. Άρα κάνουμε τις πράξεις και βλέπουμε ότι είναι 31km/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 16:47 Η Ναυσικά έγραψε: #331 06-04-09 16:47 καλημέρα κιαπό μένα...σορρυ για την καθυστέρηση αλλά τώρα μπήκα γενικά τελευταία το pc μου έχει βαλθεί ναμεκδικηθεί για τη χρήση που του έκανα όλη τ χρονιά και δεν λέει να δουλέψει το χαζό... αυτή η άσκηση μου θυμίζει την λασκηση 6 βλ.βιβλίο οργανισμού μας την είχε βάλει επανάληψη για ωριαίο και ναι μόνο με Θ.Μ.Κ.Ε. λύνεται.Θα μπορούσε όμως να μην λυθεί ως μία ενιαία διαδρομή αλλά κομμάτι κομμάτι π.,χ. από Α--->Β ΚΑΙ Β---->Γ(και καλά ανάλογα με το τι επ'ιπεδο βρίσκεται)και βγαίνει και ετσι. ΄΄Ομως η ενιαία λύση είναι ευκολότερη και λιγότερο χρονοβόρα οπότε την πρτείνω και εγω΄).βάλε και καμια άλλη τώρα που μπήκα ρε!!!!!θέλω να λύσω φυσικούλα!!!! ουπς δεν είχα δει ότι βάλατε κιάλλη μισό να προσπαθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 20:15 Ο vimaproto: #332 06-04-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από thewatcher: Έχουμε ότι από το 1ο μέχρι το 156ο τακ έχει διανύσει 155 διαστήματα άρα 1,550km, ανάλογα κια για τους στύλους. Άρα κάνουμε τις πράξεις και βλέπουμε ότι είναι 31km/h. Click για ανάπτυξη... Σωστός thewatcher.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:51 Ο nfk έγραψε: #333 06-04-09 22:51 Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 23:13 Ο rolingstones: #334 06-04-09 23:13 τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 00:45 Ο who έγραψε: #335 07-04-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου σχολείο, στην Α λυκείου στις προαγωγικές, μας έβαλε 4ο θέμα πλάγια κρούση. Για όσους λέει κάτι αυτό, είναι ύλη της κατεύθυνσης της τρίτης λυκείου (εκτός υλης στην πρώτη λυκείου). Οπότε, ποτέ μην λες ποτέ. Και να φανταστείς, δεν μας την είχε διδάξει καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:18 Η Ναυσικά έγραψε: #336 07-04-09 13:18 πλάγια κρούση?ούτε εμείς έχουμε κάνει τέτοια....αλλά ασκήσεις σαν αυτλη που έβαλε ο djimmakos πέφτουν και στα πρόχειρα..μας είχε βάλει μια με ανάλυση δυνάμεων σε άξονες και είχε μια για το σπίτι με μεταβαλλόμενη F ΠΟΥασκείται μέχρι ένα συγκεκριμένο χ και μετά δέχεται και κατακόρυφη που μεταβάλλει και τη Ν μέχρι να απογειωθεί το σώμα και μετά εκτελεί ελεύθερη πτώση...αλλά αυτή είναι άσκηση λογικής δύσκολη φαινομενικά αλλά αν τη καλοσκεφτείς βγαίνει ενω κάτι άλλες με εκφώνηση 1 γραμμή δεν λύνονται που να βαράς τον κ..... σου κάτω(ευτυχώς φέτος στη φυσική δεν μου τυχε τώρ;α στις εξετάσεις προσευψή-ύπνος-προσευχή και ευχέλαιο) θέλω να του γράψω και καλά αλλά αν αγχωθώ αντε γειαααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 19:53 Ο p@g έγραψε: #337 07-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξέρεις τη σημασία της λέξης οφθαλμίατρος; Και φυσικά δεν εφαρμόζεται η Αρχή Διατήρησης της Μηχανικής Ενέργειας αφού υπάρχουν μη συντηρητικές δυνάμεις (τριβές) οι οποίες μάλιστα παράγουν και έργο Click για ανάπτυξη... Hmmmm απο οτι εμαθα τυπικα ολες οι σταθερες δυναμεις θεωρουνται συντηρητικες αφου εχουν εργο μηδεν σε κλειστη διαδρομη και αυτο γιατι παρε για παραδειγμα μια τυχαια κλειστη διαδρομη και μια σταθερη δυναμη F τωρα αν προβαλεις τη τροχια στη διευθυνση της F τοτε η αρχη και το τελος θα ταυτιζονται αρα F*x=0!βεβαια δεν μας συμφερει να λαμβανουμε ολες τις σταθερες δυναμεις ως συντηρητικες γιατι θα τους αναλογουσε και μια δυναμικη ενεργεια...οποτε καλο θα ηταν να βαλεις ενα ερωτηματικο στο οτι η τριβη δεν ειναι συντηρητικη δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο thewatcher: #338 07-04-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... Τι βλακείες λες εσύ μωρέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:29 Η Ναυσικά έγραψε: #339 14-04-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... ταχύτητα=ρυθμός μεταβολής της θέσης ενός σώματος...παράγωγο το λένε αυτό? ============== τώρα για την τριβή... ούτε καν δεν είναι συντηρητική δύναμη.εμποδίζει τη μετατόπιση του σώματος και του αφαιρεί ενέργεια μέσω του έργου της(γιαυτό άλλωστε και το έργο της είναι αρνητικό). ο ισχυρισμός σου για την κλειστή διαδρομή...αλήθεια ποια είναι η διαδρομη της τριβής? το βάρος ας πούμε είναι συντηρητική δύναμη.στο συγκεκριμένο παράδειγμα όμως δεν θα έλεγες ότι το έργο του είναι 0 επειδή ακολουθεί κλειστή διαδρομή. θα έλεγες ότι το έργο τοο είναι μηδε΄ν επειδή είναι κάθετο στη μετατόπιση και έτσι ο τύπος γίνεταi Wb=|b|*dx*συν90===>wb=|b|dx*0=0 αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:54 Ο djimmakos: #340 14-04-09 22:54 Βασικά για να πεις αν μια δύναμη είναι συντηρητική εξετάζεις το έργο της κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής, όχι το έργο της για την εκάστοτε διάδρομη.Το έργο του βάρους κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής είναι μηδέν, οπότε είναι συντηρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κάτι γίνετε JohnOppie ggl Wonderkid bigguy Magigi Panatha mono Marel Jesse_ SoyN carnage Ilovemycats27 Maynard Unboxholics iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas AnnaRd Γατέχων Abiogenesis Than003 Startx0 Lifelong Learner Enhypen love_to_learn Γιώτα Γιαννακού suaimhneas Νομάρχης dsmir Leo komm Helen06 velentzakoss BillyTheKid constansn arko BatGuin Ness Ιωάννης1234 ilovekpop Scandal aslanidou. suuuuiiii ειδήμων spring day Peter Pan13 hello1234 Μαριαννα20 P.Dam. flaura Mewmaw a namaves Marcos.Kis desperate-ambitious! tsiobieman Jojo K arapakos American Economist ager ister το κοριτσι του μαη Superhuman katapliksi Outer Banks Cat lady _Aggelos123 Κώστας 7708 Katerinaki13 Anxious El_ ssalex Angie_b Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα κιαπό μένα...σορρυ για την καθυστέρηση αλλά τώρα μπήκα γενικά τελευταία το pc μου έχει βαλθεί ναμεκδικηθεί για τη χρήση που του έκανα όλη τ χρονιά και δεν λέει να δουλέψει το χαζό... αυτή η άσκηση μου θυμίζει την λασκηση 6 βλ.βιβλίο οργανισμού μας την είχε βάλει επανάληψη για ωριαίο και ναι μόνο με Θ.Μ.Κ.Ε. λύνεται.Θα μπορούσε όμως να μην λυθεί ως μία ενιαία διαδρομή αλλά κομμάτι κομμάτι π.,χ. από Α--->Β ΚΑΙ Β---->Γ(και καλά ανάλογα με το τι επ'ιπεδο βρίσκεται)και βγαίνει και ετσι. ΄΄Ομως η ενιαία λύση είναι ευκολότερη και λιγότερο χρονοβόρα οπότε την πρτείνω και εγω΄).βάλε και καμια άλλη τώρα που μπήκα ρε!!!!!θέλω να λύσω φυσικούλα!!!! ουπς δεν είχα δει ότι βάλατε κιάλλη μισό να προσπαθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 20:15 Ο vimaproto: #332 06-04-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από thewatcher: Έχουμε ότι από το 1ο μέχρι το 156ο τακ έχει διανύσει 155 διαστήματα άρα 1,550km, ανάλογα κια για τους στύλους. Άρα κάνουμε τις πράξεις και βλέπουμε ότι είναι 31km/h. Click για ανάπτυξη... Σωστός thewatcher.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:51 Ο nfk έγραψε: #333 06-04-09 22:51 Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 23:13 Ο rolingstones: #334 06-04-09 23:13 τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 00:45 Ο who έγραψε: #335 07-04-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου σχολείο, στην Α λυκείου στις προαγωγικές, μας έβαλε 4ο θέμα πλάγια κρούση. Για όσους λέει κάτι αυτό, είναι ύλη της κατεύθυνσης της τρίτης λυκείου (εκτός υλης στην πρώτη λυκείου). Οπότε, ποτέ μην λες ποτέ. Και να φανταστείς, δεν μας την είχε διδάξει καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:18 Η Ναυσικά έγραψε: #336 07-04-09 13:18 πλάγια κρούση?ούτε εμείς έχουμε κάνει τέτοια....αλλά ασκήσεις σαν αυτλη που έβαλε ο djimmakos πέφτουν και στα πρόχειρα..μας είχε βάλει μια με ανάλυση δυνάμεων σε άξονες και είχε μια για το σπίτι με μεταβαλλόμενη F ΠΟΥασκείται μέχρι ένα συγκεκριμένο χ και μετά δέχεται και κατακόρυφη που μεταβάλλει και τη Ν μέχρι να απογειωθεί το σώμα και μετά εκτελεί ελεύθερη πτώση...αλλά αυτή είναι άσκηση λογικής δύσκολη φαινομενικά αλλά αν τη καλοσκεφτείς βγαίνει ενω κάτι άλλες με εκφώνηση 1 γραμμή δεν λύνονται που να βαράς τον κ..... σου κάτω(ευτυχώς φέτος στη φυσική δεν μου τυχε τώρ;α στις εξετάσεις προσευψή-ύπνος-προσευχή και ευχέλαιο) θέλω να του γράψω και καλά αλλά αν αγχωθώ αντε γειαααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 19:53 Ο p@g έγραψε: #337 07-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξέρεις τη σημασία της λέξης οφθαλμίατρος; Και φυσικά δεν εφαρμόζεται η Αρχή Διατήρησης της Μηχανικής Ενέργειας αφού υπάρχουν μη συντηρητικές δυνάμεις (τριβές) οι οποίες μάλιστα παράγουν και έργο Click για ανάπτυξη... Hmmmm απο οτι εμαθα τυπικα ολες οι σταθερες δυναμεις θεωρουνται συντηρητικες αφου εχουν εργο μηδεν σε κλειστη διαδρομη και αυτο γιατι παρε για παραδειγμα μια τυχαια κλειστη διαδρομη και μια σταθερη δυναμη F τωρα αν προβαλεις τη τροχια στη διευθυνση της F τοτε η αρχη και το τελος θα ταυτιζονται αρα F*x=0!βεβαια δεν μας συμφερει να λαμβανουμε ολες τις σταθερες δυναμεις ως συντηρητικες γιατι θα τους αναλογουσε και μια δυναμικη ενεργεια...οποτε καλο θα ηταν να βαλεις ενα ερωτηματικο στο οτι η τριβη δεν ειναι συντηρητικη δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο thewatcher: #338 07-04-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... Τι βλακείες λες εσύ μωρέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:29 Η Ναυσικά έγραψε: #339 14-04-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... ταχύτητα=ρυθμός μεταβολής της θέσης ενός σώματος...παράγωγο το λένε αυτό? ============== τώρα για την τριβή... ούτε καν δεν είναι συντηρητική δύναμη.εμποδίζει τη μετατόπιση του σώματος και του αφαιρεί ενέργεια μέσω του έργου της(γιαυτό άλλωστε και το έργο της είναι αρνητικό). ο ισχυρισμός σου για την κλειστή διαδρομή...αλήθεια ποια είναι η διαδρομη της τριβής? το βάρος ας πούμε είναι συντηρητική δύναμη.στο συγκεκριμένο παράδειγμα όμως δεν θα έλεγες ότι το έργο του είναι 0 επειδή ακολουθεί κλειστή διαδρομή. θα έλεγες ότι το έργο τοο είναι μηδε΄ν επειδή είναι κάθετο στη μετατόπιση και έτσι ο τύπος γίνεταi Wb=|b|*dx*συν90===>wb=|b|dx*0=0 αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:54 Ο djimmakos: #340 14-04-09 22:54 Βασικά για να πεις αν μια δύναμη είναι συντηρητική εξετάζεις το έργο της κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής, όχι το έργο της για την εκάστοτε διάδρομη.Το έργο του βάρους κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής είναι μηδέν, οπότε είναι συντηρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κάτι γίνετε JohnOppie ggl Wonderkid bigguy Magigi Panatha mono Marel Jesse_ SoyN carnage Ilovemycats27 Maynard Unboxholics iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas AnnaRd Γατέχων Abiogenesis Than003 Startx0 Lifelong Learner Enhypen love_to_learn Γιώτα Γιαννακού suaimhneas Νομάρχης dsmir Leo komm Helen06 velentzakoss BillyTheKid constansn arko BatGuin Ness Ιωάννης1234 ilovekpop Scandal aslanidou. suuuuiiii ειδήμων spring day Peter Pan13 hello1234 Μαριαννα20 P.Dam. flaura Mewmaw a namaves Marcos.Kis desperate-ambitious! tsiobieman Jojo K arapakos American Economist ager ister το κοριτσι του μαη Superhuman katapliksi Outer Banks Cat lady _Aggelos123 Κώστας 7708 Katerinaki13 Anxious El_ ssalex Angie_b Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thewatcher: Έχουμε ότι από το 1ο μέχρι το 156ο τακ έχει διανύσει 155 διαστήματα άρα 1,550km, ανάλογα κια για τους στύλους. Άρα κάνουμε τις πράξεις και βλέπουμε ότι είναι 31km/h. Click για ανάπτυξη... Σωστός thewatcher.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:51 Ο nfk έγραψε: #333 06-04-09 22:51 Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 23:13 Ο rolingstones: #334 06-04-09 23:13 τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 00:45 Ο who έγραψε: #335 07-04-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου σχολείο, στην Α λυκείου στις προαγωγικές, μας έβαλε 4ο θέμα πλάγια κρούση. Για όσους λέει κάτι αυτό, είναι ύλη της κατεύθυνσης της τρίτης λυκείου (εκτός υλης στην πρώτη λυκείου). Οπότε, ποτέ μην λες ποτέ. Και να φανταστείς, δεν μας την είχε διδάξει καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:18 Η Ναυσικά έγραψε: #336 07-04-09 13:18 πλάγια κρούση?ούτε εμείς έχουμε κάνει τέτοια....αλλά ασκήσεις σαν αυτλη που έβαλε ο djimmakos πέφτουν και στα πρόχειρα..μας είχε βάλει μια με ανάλυση δυνάμεων σε άξονες και είχε μια για το σπίτι με μεταβαλλόμενη F ΠΟΥασκείται μέχρι ένα συγκεκριμένο χ και μετά δέχεται και κατακόρυφη που μεταβάλλει και τη Ν μέχρι να απογειωθεί το σώμα και μετά εκτελεί ελεύθερη πτώση...αλλά αυτή είναι άσκηση λογικής δύσκολη φαινομενικά αλλά αν τη καλοσκεφτείς βγαίνει ενω κάτι άλλες με εκφώνηση 1 γραμμή δεν λύνονται που να βαράς τον κ..... σου κάτω(ευτυχώς φέτος στη φυσική δεν μου τυχε τώρ;α στις εξετάσεις προσευψή-ύπνος-προσευχή και ευχέλαιο) θέλω να του γράψω και καλά αλλά αν αγχωθώ αντε γειαααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 19:53 Ο p@g έγραψε: #337 07-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξέρεις τη σημασία της λέξης οφθαλμίατρος; Και φυσικά δεν εφαρμόζεται η Αρχή Διατήρησης της Μηχανικής Ενέργειας αφού υπάρχουν μη συντηρητικές δυνάμεις (τριβές) οι οποίες μάλιστα παράγουν και έργο Click για ανάπτυξη... Hmmmm απο οτι εμαθα τυπικα ολες οι σταθερες δυναμεις θεωρουνται συντηρητικες αφου εχουν εργο μηδεν σε κλειστη διαδρομη και αυτο γιατι παρε για παραδειγμα μια τυχαια κλειστη διαδρομη και μια σταθερη δυναμη F τωρα αν προβαλεις τη τροχια στη διευθυνση της F τοτε η αρχη και το τελος θα ταυτιζονται αρα F*x=0!βεβαια δεν μας συμφερει να λαμβανουμε ολες τις σταθερες δυναμεις ως συντηρητικες γιατι θα τους αναλογουσε και μια δυναμικη ενεργεια...οποτε καλο θα ηταν να βαλεις ενα ερωτηματικο στο οτι η τριβη δεν ειναι συντηρητικη δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο thewatcher: #338 07-04-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... Τι βλακείες λες εσύ μωρέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:29 Η Ναυσικά έγραψε: #339 14-04-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... ταχύτητα=ρυθμός μεταβολής της θέσης ενός σώματος...παράγωγο το λένε αυτό? ============== τώρα για την τριβή... ούτε καν δεν είναι συντηρητική δύναμη.εμποδίζει τη μετατόπιση του σώματος και του αφαιρεί ενέργεια μέσω του έργου της(γιαυτό άλλωστε και το έργο της είναι αρνητικό). ο ισχυρισμός σου για την κλειστή διαδρομή...αλήθεια ποια είναι η διαδρομη της τριβής? το βάρος ας πούμε είναι συντηρητική δύναμη.στο συγκεκριμένο παράδειγμα όμως δεν θα έλεγες ότι το έργο του είναι 0 επειδή ακολουθεί κλειστή διαδρομή. θα έλεγες ότι το έργο τοο είναι μηδε΄ν επειδή είναι κάθετο στη μετατόπιση και έτσι ο τύπος γίνεταi Wb=|b|*dx*συν90===>wb=|b|dx*0=0 αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:54 Ο djimmakos: #340 14-04-09 22:54 Βασικά για να πεις αν μια δύναμη είναι συντηρητική εξετάζεις το έργο της κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής, όχι το έργο της για την εκάστοτε διάδρομη.Το έργο του βάρους κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής είναι μηδέν, οπότε είναι συντηρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κάτι γίνετε JohnOppie ggl Wonderkid bigguy Magigi Panatha mono Marel Jesse_ SoyN carnage Ilovemycats27 Maynard Unboxholics iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas AnnaRd Γατέχων Abiogenesis Than003 Startx0 Lifelong Learner Enhypen love_to_learn Γιώτα Γιαννακού suaimhneas Νομάρχης dsmir Leo komm Helen06 velentzakoss BillyTheKid constansn arko BatGuin Ness Ιωάννης1234 ilovekpop Scandal aslanidou. suuuuiiii ειδήμων spring day Peter Pan13 hello1234 Μαριαννα20 P.Dam. flaura Mewmaw a namaves Marcos.Kis desperate-ambitious! tsiobieman Jojo K arapakos American Economist ager ister το κοριτσι του μαη Superhuman katapliksi Outer Banks Cat lady _Aggelos123 Κώστας 7708 Katerinaki13 Anxious El_ ssalex Angie_b Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 23:13 Ο rolingstones: #334 06-04-09 23:13 τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 00:45 Ο who έγραψε: #335 07-04-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου σχολείο, στην Α λυκείου στις προαγωγικές, μας έβαλε 4ο θέμα πλάγια κρούση. Για όσους λέει κάτι αυτό, είναι ύλη της κατεύθυνσης της τρίτης λυκείου (εκτός υλης στην πρώτη λυκείου). Οπότε, ποτέ μην λες ποτέ. Και να φανταστείς, δεν μας την είχε διδάξει καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:18 Η Ναυσικά έγραψε: #336 07-04-09 13:18 πλάγια κρούση?ούτε εμείς έχουμε κάνει τέτοια....αλλά ασκήσεις σαν αυτλη που έβαλε ο djimmakos πέφτουν και στα πρόχειρα..μας είχε βάλει μια με ανάλυση δυνάμεων σε άξονες και είχε μια για το σπίτι με μεταβαλλόμενη F ΠΟΥασκείται μέχρι ένα συγκεκριμένο χ και μετά δέχεται και κατακόρυφη που μεταβάλλει και τη Ν μέχρι να απογειωθεί το σώμα και μετά εκτελεί ελεύθερη πτώση...αλλά αυτή είναι άσκηση λογικής δύσκολη φαινομενικά αλλά αν τη καλοσκεφτείς βγαίνει ενω κάτι άλλες με εκφώνηση 1 γραμμή δεν λύνονται που να βαράς τον κ..... σου κάτω(ευτυχώς φέτος στη φυσική δεν μου τυχε τώρ;α στις εξετάσεις προσευψή-ύπνος-προσευχή και ευχέλαιο) θέλω να του γράψω και καλά αλλά αν αγχωθώ αντε γειαααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 19:53 Ο p@g έγραψε: #337 07-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξέρεις τη σημασία της λέξης οφθαλμίατρος; Και φυσικά δεν εφαρμόζεται η Αρχή Διατήρησης της Μηχανικής Ενέργειας αφού υπάρχουν μη συντηρητικές δυνάμεις (τριβές) οι οποίες μάλιστα παράγουν και έργο Click για ανάπτυξη... Hmmmm απο οτι εμαθα τυπικα ολες οι σταθερες δυναμεις θεωρουνται συντηρητικες αφου εχουν εργο μηδεν σε κλειστη διαδρομη και αυτο γιατι παρε για παραδειγμα μια τυχαια κλειστη διαδρομη και μια σταθερη δυναμη F τωρα αν προβαλεις τη τροχια στη διευθυνση της F τοτε η αρχη και το τελος θα ταυτιζονται αρα F*x=0!βεβαια δεν μας συμφερει να λαμβανουμε ολες τις σταθερες δυναμεις ως συντηρητικες γιατι θα τους αναλογουσε και μια δυναμικη ενεργεια...οποτε καλο θα ηταν να βαλεις ενα ερωτηματικο στο οτι η τριβη δεν ειναι συντηρητικη δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο thewatcher: #338 07-04-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... Τι βλακείες λες εσύ μωρέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:29 Η Ναυσικά έγραψε: #339 14-04-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... ταχύτητα=ρυθμός μεταβολής της θέσης ενός σώματος...παράγωγο το λένε αυτό? ============== τώρα για την τριβή... ούτε καν δεν είναι συντηρητική δύναμη.εμποδίζει τη μετατόπιση του σώματος και του αφαιρεί ενέργεια μέσω του έργου της(γιαυτό άλλωστε και το έργο της είναι αρνητικό). ο ισχυρισμός σου για την κλειστή διαδρομή...αλήθεια ποια είναι η διαδρομη της τριβής? το βάρος ας πούμε είναι συντηρητική δύναμη.στο συγκεκριμένο παράδειγμα όμως δεν θα έλεγες ότι το έργο του είναι 0 επειδή ακολουθεί κλειστή διαδρομή. θα έλεγες ότι το έργο τοο είναι μηδε΄ν επειδή είναι κάθετο στη μετατόπιση και έτσι ο τύπος γίνεταi Wb=|b|*dx*συν90===>wb=|b|dx*0=0 αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:54 Ο djimmakos: #340 14-04-09 22:54 Βασικά για να πεις αν μια δύναμη είναι συντηρητική εξετάζεις το έργο της κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής, όχι το έργο της για την εκάστοτε διάδρομη.Το έργο του βάρους κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής είναι μηδέν, οπότε είναι συντηρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κάτι γίνετε JohnOppie ggl Wonderkid bigguy Magigi Panatha mono Marel Jesse_ SoyN carnage Ilovemycats27 Maynard Unboxholics iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas AnnaRd Γατέχων Abiogenesis Than003 Startx0 Lifelong Learner Enhypen love_to_learn Γιώτα Γιαννακού suaimhneas Νομάρχης dsmir Leo komm Helen06 velentzakoss BillyTheKid constansn arko BatGuin Ness Ιωάννης1234 ilovekpop Scandal aslanidou. suuuuiiii ειδήμων spring day Peter Pan13 hello1234 Μαριαννα20 P.Dam. flaura Mewmaw a namaves Marcos.Kis desperate-ambitious! tsiobieman Jojo K arapakos American Economist ager ister το κοριτσι του μαη Superhuman katapliksi Outer Banks Cat lady _Aggelos123 Κώστας 7708 Katerinaki13 Anxious El_ ssalex Angie_b Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 00:45 Ο who έγραψε: #335 07-04-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου σχολείο, στην Α λυκείου στις προαγωγικές, μας έβαλε 4ο θέμα πλάγια κρούση. Για όσους λέει κάτι αυτό, είναι ύλη της κατεύθυνσης της τρίτης λυκείου (εκτός υλης στην πρώτη λυκείου). Οπότε, ποτέ μην λες ποτέ. Και να φανταστείς, δεν μας την είχε διδάξει καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:18 Η Ναυσικά έγραψε: #336 07-04-09 13:18 πλάγια κρούση?ούτε εμείς έχουμε κάνει τέτοια....αλλά ασκήσεις σαν αυτλη που έβαλε ο djimmakos πέφτουν και στα πρόχειρα..μας είχε βάλει μια με ανάλυση δυνάμεων σε άξονες και είχε μια για το σπίτι με μεταβαλλόμενη F ΠΟΥασκείται μέχρι ένα συγκεκριμένο χ και μετά δέχεται και κατακόρυφη που μεταβάλλει και τη Ν μέχρι να απογειωθεί το σώμα και μετά εκτελεί ελεύθερη πτώση...αλλά αυτή είναι άσκηση λογικής δύσκολη φαινομενικά αλλά αν τη καλοσκεφτείς βγαίνει ενω κάτι άλλες με εκφώνηση 1 γραμμή δεν λύνονται που να βαράς τον κ..... σου κάτω(ευτυχώς φέτος στη φυσική δεν μου τυχε τώρ;α στις εξετάσεις προσευψή-ύπνος-προσευχή και ευχέλαιο) θέλω να του γράψω και καλά αλλά αν αγχωθώ αντε γειαααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 19:53 Ο p@g έγραψε: #337 07-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξέρεις τη σημασία της λέξης οφθαλμίατρος; Και φυσικά δεν εφαρμόζεται η Αρχή Διατήρησης της Μηχανικής Ενέργειας αφού υπάρχουν μη συντηρητικές δυνάμεις (τριβές) οι οποίες μάλιστα παράγουν και έργο Click για ανάπτυξη... Hmmmm απο οτι εμαθα τυπικα ολες οι σταθερες δυναμεις θεωρουνται συντηρητικες αφου εχουν εργο μηδεν σε κλειστη διαδρομη και αυτο γιατι παρε για παραδειγμα μια τυχαια κλειστη διαδρομη και μια σταθερη δυναμη F τωρα αν προβαλεις τη τροχια στη διευθυνση της F τοτε η αρχη και το τελος θα ταυτιζονται αρα F*x=0!βεβαια δεν μας συμφερει να λαμβανουμε ολες τις σταθερες δυναμεις ως συντηρητικες γιατι θα τους αναλογουσε και μια δυναμικη ενεργεια...οποτε καλο θα ηταν να βαλεις ενα ερωτηματικο στο οτι η τριβη δεν ειναι συντηρητικη δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο thewatcher: #338 07-04-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... Τι βλακείες λες εσύ μωρέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:29 Η Ναυσικά έγραψε: #339 14-04-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... ταχύτητα=ρυθμός μεταβολής της θέσης ενός σώματος...παράγωγο το λένε αυτό? ============== τώρα για την τριβή... ούτε καν δεν είναι συντηρητική δύναμη.εμποδίζει τη μετατόπιση του σώματος και του αφαιρεί ενέργεια μέσω του έργου της(γιαυτό άλλωστε και το έργο της είναι αρνητικό). ο ισχυρισμός σου για την κλειστή διαδρομή...αλήθεια ποια είναι η διαδρομη της τριβής? το βάρος ας πούμε είναι συντηρητική δύναμη.στο συγκεκριμένο παράδειγμα όμως δεν θα έλεγες ότι το έργο του είναι 0 επειδή ακολουθεί κλειστή διαδρομή. θα έλεγες ότι το έργο τοο είναι μηδε΄ν επειδή είναι κάθετο στη μετατόπιση και έτσι ο τύπος γίνεταi Wb=|b|*dx*συν90===>wb=|b|dx*0=0 αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:54 Ο djimmakos: #340 14-04-09 22:54 Βασικά για να πεις αν μια δύναμη είναι συντηρητική εξετάζεις το έργο της κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής, όχι το έργο της για την εκάστοτε διάδρομη.Το έργο του βάρους κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής είναι μηδέν, οπότε είναι συντηρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κάτι γίνετε JohnOppie ggl Wonderkid bigguy Magigi Panatha mono Marel Jesse_ SoyN carnage Ilovemycats27 Maynard Unboxholics iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas AnnaRd Γατέχων Abiogenesis Than003 Startx0 Lifelong Learner Enhypen love_to_learn Γιώτα Γιαννακού suaimhneas Νομάρχης dsmir Leo komm Helen06 velentzakoss BillyTheKid constansn arko BatGuin Ness Ιωάννης1234 ilovekpop Scandal aslanidou. suuuuiiii ειδήμων spring day Peter Pan13 hello1234 Μαριαννα20 P.Dam. flaura Mewmaw a namaves Marcos.Kis desperate-ambitious! tsiobieman Jojo K arapakos American Economist ager ister το κοριτσι του μαη Superhuman katapliksi Outer Banks Cat lady _Aggelos123 Κώστας 7708 Katerinaki13 Anxious El_ ssalex Angie_b Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nfk: Παιδιά τέτοια άσκηση σε εξετάσεις Α Λυκείου δεν θα την βάλουνε.. Μην τρελαθούμε κιολας.. Ο καθηγητής που θα την βάλει θα τον σταυρώσουνε(αυτην που έβαλε o Djimmakos).. Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου σχολείο, στην Α λυκείου στις προαγωγικές, μας έβαλε 4ο θέμα πλάγια κρούση. Για όσους λέει κάτι αυτό, είναι ύλη της κατεύθυνσης της τρίτης λυκείου (εκτός υλης στην πρώτη λυκείου). Οπότε, ποτέ μην λες ποτέ. Και να φανταστείς, δεν μας την είχε διδάξει καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:18 Η Ναυσικά έγραψε: #336 07-04-09 13:18 πλάγια κρούση?ούτε εμείς έχουμε κάνει τέτοια....αλλά ασκήσεις σαν αυτλη που έβαλε ο djimmakos πέφτουν και στα πρόχειρα..μας είχε βάλει μια με ανάλυση δυνάμεων σε άξονες και είχε μια για το σπίτι με μεταβαλλόμενη F ΠΟΥασκείται μέχρι ένα συγκεκριμένο χ και μετά δέχεται και κατακόρυφη που μεταβάλλει και τη Ν μέχρι να απογειωθεί το σώμα και μετά εκτελεί ελεύθερη πτώση...αλλά αυτή είναι άσκηση λογικής δύσκολη φαινομενικά αλλά αν τη καλοσκεφτείς βγαίνει ενω κάτι άλλες με εκφώνηση 1 γραμμή δεν λύνονται που να βαράς τον κ..... σου κάτω(ευτυχώς φέτος στη φυσική δεν μου τυχε τώρ;α στις εξετάσεις προσευψή-ύπνος-προσευχή και ευχέλαιο) θέλω να του γράψω και καλά αλλά αν αγχωθώ αντε γειαααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 19:53 Ο p@g έγραψε: #337 07-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξέρεις τη σημασία της λέξης οφθαλμίατρος; Και φυσικά δεν εφαρμόζεται η Αρχή Διατήρησης της Μηχανικής Ενέργειας αφού υπάρχουν μη συντηρητικές δυνάμεις (τριβές) οι οποίες μάλιστα παράγουν και έργο Click για ανάπτυξη... Hmmmm απο οτι εμαθα τυπικα ολες οι σταθερες δυναμεις θεωρουνται συντηρητικες αφου εχουν εργο μηδεν σε κλειστη διαδρομη και αυτο γιατι παρε για παραδειγμα μια τυχαια κλειστη διαδρομη και μια σταθερη δυναμη F τωρα αν προβαλεις τη τροχια στη διευθυνση της F τοτε η αρχη και το τελος θα ταυτιζονται αρα F*x=0!βεβαια δεν μας συμφερει να λαμβανουμε ολες τις σταθερες δυναμεις ως συντηρητικες γιατι θα τους αναλογουσε και μια δυναμικη ενεργεια...οποτε καλο θα ηταν να βαλεις ενα ερωτηματικο στο οτι η τριβη δεν ειναι συντηρητικη δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο thewatcher: #338 07-04-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... Τι βλακείες λες εσύ μωρέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:29 Η Ναυσικά έγραψε: #339 14-04-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... ταχύτητα=ρυθμός μεταβολής της θέσης ενός σώματος...παράγωγο το λένε αυτό? ============== τώρα για την τριβή... ούτε καν δεν είναι συντηρητική δύναμη.εμποδίζει τη μετατόπιση του σώματος και του αφαιρεί ενέργεια μέσω του έργου της(γιαυτό άλλωστε και το έργο της είναι αρνητικό). ο ισχυρισμός σου για την κλειστή διαδρομή...αλήθεια ποια είναι η διαδρομη της τριβής? το βάρος ας πούμε είναι συντηρητική δύναμη.στο συγκεκριμένο παράδειγμα όμως δεν θα έλεγες ότι το έργο του είναι 0 επειδή ακολουθεί κλειστή διαδρομή. θα έλεγες ότι το έργο τοο είναι μηδε΄ν επειδή είναι κάθετο στη μετατόπιση και έτσι ο τύπος γίνεταi Wb=|b|*dx*συν90===>wb=|b|dx*0=0 αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:54 Ο djimmakos: #340 14-04-09 22:54 Βασικά για να πεις αν μια δύναμη είναι συντηρητική εξετάζεις το έργο της κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής, όχι το έργο της για την εκάστοτε διάδρομη.Το έργο του βάρους κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής είναι μηδέν, οπότε είναι συντηρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κάτι γίνετε JohnOppie ggl Wonderkid bigguy Magigi Panatha mono Marel Jesse_ SoyN carnage Ilovemycats27 Maynard Unboxholics iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas AnnaRd Γατέχων Abiogenesis Than003 Startx0 Lifelong Learner Enhypen love_to_learn Γιώτα Γιαννακού suaimhneas Νομάρχης dsmir Leo komm Helen06 velentzakoss BillyTheKid constansn arko BatGuin Ness Ιωάννης1234 ilovekpop Scandal aslanidou. suuuuiiii ειδήμων spring day Peter Pan13 hello1234 Μαριαννα20 P.Dam. flaura Mewmaw a namaves Marcos.Kis desperate-ambitious! tsiobieman Jojo K arapakos American Economist ager ister το κοριτσι του μαη Superhuman katapliksi Outer Banks Cat lady _Aggelos123 Κώστας 7708 Katerinaki13 Anxious El_ ssalex Angie_b Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πλάγια κρούση?ούτε εμείς έχουμε κάνει τέτοια....αλλά ασκήσεις σαν αυτλη που έβαλε ο djimmakos πέφτουν και στα πρόχειρα..μας είχε βάλει μια με ανάλυση δυνάμεων σε άξονες και είχε μια για το σπίτι με μεταβαλλόμενη F ΠΟΥασκείται μέχρι ένα συγκεκριμένο χ και μετά δέχεται και κατακόρυφη που μεταβάλλει και τη Ν μέχρι να απογειωθεί το σώμα και μετά εκτελεί ελεύθερη πτώση...αλλά αυτή είναι άσκηση λογικής δύσκολη φαινομενικά αλλά αν τη καλοσκεφτείς βγαίνει ενω κάτι άλλες με εκφώνηση 1 γραμμή δεν λύνονται που να βαράς τον κ..... σου κάτω(ευτυχώς φέτος στη φυσική δεν μου τυχε τώρ;α στις εξετάσεις προσευψή-ύπνος-προσευχή και ευχέλαιο) θέλω να του γράψω και καλά αλλά αν αγχωθώ αντε γειαααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 19:53 Ο p@g έγραψε: #337 07-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξέρεις τη σημασία της λέξης οφθαλμίατρος; Και φυσικά δεν εφαρμόζεται η Αρχή Διατήρησης της Μηχανικής Ενέργειας αφού υπάρχουν μη συντηρητικές δυνάμεις (τριβές) οι οποίες μάλιστα παράγουν και έργο Click για ανάπτυξη... Hmmmm απο οτι εμαθα τυπικα ολες οι σταθερες δυναμεις θεωρουνται συντηρητικες αφου εχουν εργο μηδεν σε κλειστη διαδρομη και αυτο γιατι παρε για παραδειγμα μια τυχαια κλειστη διαδρομη και μια σταθερη δυναμη F τωρα αν προβαλεις τη τροχια στη διευθυνση της F τοτε η αρχη και το τελος θα ταυτιζονται αρα F*x=0!βεβαια δεν μας συμφερει να λαμβανουμε ολες τις σταθερες δυναμεις ως συντηρητικες γιατι θα τους αναλογουσε και μια δυναμικη ενεργεια...οποτε καλο θα ηταν να βαλεις ενα ερωτηματικο στο οτι η τριβη δεν ειναι συντηρητικη δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο thewatcher: #338 07-04-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... Τι βλακείες λες εσύ μωρέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:29 Η Ναυσικά έγραψε: #339 14-04-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... ταχύτητα=ρυθμός μεταβολής της θέσης ενός σώματος...παράγωγο το λένε αυτό? ============== τώρα για την τριβή... ούτε καν δεν είναι συντηρητική δύναμη.εμποδίζει τη μετατόπιση του σώματος και του αφαιρεί ενέργεια μέσω του έργου της(γιαυτό άλλωστε και το έργο της είναι αρνητικό). ο ισχυρισμός σου για την κλειστή διαδρομή...αλήθεια ποια είναι η διαδρομη της τριβής? το βάρος ας πούμε είναι συντηρητική δύναμη.στο συγκεκριμένο παράδειγμα όμως δεν θα έλεγες ότι το έργο του είναι 0 επειδή ακολουθεί κλειστή διαδρομή. θα έλεγες ότι το έργο τοο είναι μηδε΄ν επειδή είναι κάθετο στη μετατόπιση και έτσι ο τύπος γίνεταi Wb=|b|*dx*συν90===>wb=|b|dx*0=0 αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:54 Ο djimmakos: #340 14-04-09 22:54 Βασικά για να πεις αν μια δύναμη είναι συντηρητική εξετάζεις το έργο της κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής, όχι το έργο της για την εκάστοτε διάδρομη.Το έργο του βάρους κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής είναι μηδέν, οπότε είναι συντηρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κάτι γίνετε JohnOppie ggl Wonderkid bigguy Magigi Panatha mono Marel Jesse_ SoyN carnage Ilovemycats27 Maynard Unboxholics iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas AnnaRd Γατέχων Abiogenesis Than003 Startx0 Lifelong Learner Enhypen love_to_learn Γιώτα Γιαννακού suaimhneas Νομάρχης dsmir Leo komm Helen06 velentzakoss BillyTheKid constansn arko BatGuin Ness Ιωάννης1234 ilovekpop Scandal aslanidou. suuuuiiii ειδήμων spring day Peter Pan13 hello1234 Μαριαννα20 P.Dam. flaura Mewmaw a namaves Marcos.Kis desperate-ambitious! tsiobieman Jojo K arapakos American Economist ager ister το κοριτσι του μαη Superhuman katapliksi Outer Banks Cat lady _Aggelos123 Κώστας 7708 Katerinaki13 Anxious El_ ssalex Angie_b Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξέρεις τη σημασία της λέξης οφθαλμίατρος; Και φυσικά δεν εφαρμόζεται η Αρχή Διατήρησης της Μηχανικής Ενέργειας αφού υπάρχουν μη συντηρητικές δυνάμεις (τριβές) οι οποίες μάλιστα παράγουν και έργο Click για ανάπτυξη... Hmmmm απο οτι εμαθα τυπικα ολες οι σταθερες δυναμεις θεωρουνται συντηρητικες αφου εχουν εργο μηδεν σε κλειστη διαδρομη και αυτο γιατι παρε για παραδειγμα μια τυχαια κλειστη διαδρομη και μια σταθερη δυναμη F τωρα αν προβαλεις τη τροχια στη διευθυνση της F τοτε η αρχη και το τελος θα ταυτιζονται αρα F*x=0!βεβαια δεν μας συμφερει να λαμβανουμε ολες τις σταθερες δυναμεις ως συντηρητικες γιατι θα τους αναλογουσε και μια δυναμικη ενεργεια...οποτε καλο θα ηταν να βαλεις ενα ερωτηματικο στο οτι η τριβη δεν ειναι συντηρητικη δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο thewatcher: #338 07-04-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... Τι βλακείες λες εσύ μωρέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:29 Η Ναυσικά έγραψε: #339 14-04-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... ταχύτητα=ρυθμός μεταβολής της θέσης ενός σώματος...παράγωγο το λένε αυτό? ============== τώρα για την τριβή... ούτε καν δεν είναι συντηρητική δύναμη.εμποδίζει τη μετατόπιση του σώματος και του αφαιρεί ενέργεια μέσω του έργου της(γιαυτό άλλωστε και το έργο της είναι αρνητικό). ο ισχυρισμός σου για την κλειστή διαδρομή...αλήθεια ποια είναι η διαδρομη της τριβής? το βάρος ας πούμε είναι συντηρητική δύναμη.στο συγκεκριμένο παράδειγμα όμως δεν θα έλεγες ότι το έργο του είναι 0 επειδή ακολουθεί κλειστή διαδρομή. θα έλεγες ότι το έργο τοο είναι μηδε΄ν επειδή είναι κάθετο στη μετατόπιση και έτσι ο τύπος γίνεταi Wb=|b|*dx*συν90===>wb=|b|dx*0=0 αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:54 Ο djimmakos: #340 14-04-09 22:54 Βασικά για να πεις αν μια δύναμη είναι συντηρητική εξετάζεις το έργο της κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής, όχι το έργο της για την εκάστοτε διάδρομη.Το έργο του βάρους κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής είναι μηδέν, οπότε είναι συντηρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κάτι γίνετε JohnOppie ggl Wonderkid bigguy Magigi Panatha mono Marel Jesse_ SoyN carnage Ilovemycats27 Maynard Unboxholics iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas AnnaRd Γατέχων Abiogenesis Than003 Startx0 Lifelong Learner Enhypen love_to_learn Γιώτα Γιαννακού suaimhneas Νομάρχης dsmir Leo komm Helen06 velentzakoss BillyTheKid constansn arko BatGuin Ness Ιωάννης1234 ilovekpop Scandal aslanidou. suuuuiiii ειδήμων spring day Peter Pan13 hello1234 Μαριαννα20 P.Dam. flaura Mewmaw a namaves Marcos.Kis desperate-ambitious! tsiobieman Jojo K arapakos American Economist ager ister το κοριτσι του μαη Superhuman katapliksi Outer Banks Cat lady _Aggelos123 Κώστας 7708 Katerinaki13 Anxious El_ ssalex Angie_b Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... Τι βλακείες λες εσύ μωρέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:29 Η Ναυσικά έγραψε: #339 14-04-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... ταχύτητα=ρυθμός μεταβολής της θέσης ενός σώματος...παράγωγο το λένε αυτό? ============== τώρα για την τριβή... ούτε καν δεν είναι συντηρητική δύναμη.εμποδίζει τη μετατόπιση του σώματος και του αφαιρεί ενέργεια μέσω του έργου της(γιαυτό άλλωστε και το έργο της είναι αρνητικό). ο ισχυρισμός σου για την κλειστή διαδρομή...αλήθεια ποια είναι η διαδρομη της τριβής? το βάρος ας πούμε είναι συντηρητική δύναμη.στο συγκεκριμένο παράδειγμα όμως δεν θα έλεγες ότι το έργο του είναι 0 επειδή ακολουθεί κλειστή διαδρομή. θα έλεγες ότι το έργο τοο είναι μηδε΄ν επειδή είναι κάθετο στη μετατόπιση και έτσι ο τύπος γίνεταi Wb=|b|*dx*συν90===>wb=|b|dx*0=0 αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:54 Ο djimmakos: #340 14-04-09 22:54 Βασικά για να πεις αν μια δύναμη είναι συντηρητική εξετάζεις το έργο της κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής, όχι το έργο της για την εκάστοτε διάδρομη.Το έργο του βάρους κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής είναι μηδέν, οπότε είναι συντηρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τζιμακο εγω επιμενω οτι μεταβαλλεται εξαλλου η ταχυτητα ειναι η παραγωγος της μετατοπισης Click για ανάπτυξη... ταχύτητα=ρυθμός μεταβολής της θέσης ενός σώματος...παράγωγο το λένε αυτό? ============== τώρα για την τριβή... ούτε καν δεν είναι συντηρητική δύναμη.εμποδίζει τη μετατόπιση του σώματος και του αφαιρεί ενέργεια μέσω του έργου της(γιαυτό άλλωστε και το έργο της είναι αρνητικό). ο ισχυρισμός σου για την κλειστή διαδρομή...αλήθεια ποια είναι η διαδρομη της τριβής? το βάρος ας πούμε είναι συντηρητική δύναμη.στο συγκεκριμένο παράδειγμα όμως δεν θα έλεγες ότι το έργο του είναι 0 επειδή ακολουθεί κλειστή διαδρομή. θα έλεγες ότι το έργο τοο είναι μηδε΄ν επειδή είναι κάθετο στη μετατόπιση και έτσι ο τύπος γίνεταi Wb=|b|*dx*συν90===>wb=|b|dx*0=0 αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 22:54 Ο djimmakos: #340 14-04-09 22:54 Βασικά για να πεις αν μια δύναμη είναι συντηρητική εξετάζεις το έργο της κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής, όχι το έργο της για την εκάστοτε διάδρομη.Το έργο του βάρους κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής είναι μηδέν, οπότε είναι συντηρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βασικά για να πεις αν μια δύναμη είναι συντηρητική εξετάζεις το έργο της κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής, όχι το έργο της για την εκάστοτε διάδρομη.Το έργο του βάρους κατά μήκος μιας κλειστής διαδρομής είναι μηδέν, οπότε είναι συντηρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.