babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 12:49 Ο babisgr έγραψε: #41 11-10-09 12:49 Ευχαριστώ, με γλιτώσατε από 13Ευρό!!! Όσο για την σχέση Βιολογίας Β με Γ λυκείου, ούτε που με νοιάζει εφόσον είμαι τεχνολογική φέτος και σκοποεύω να πάρω του χρόνου μάθημα επιλογής την Άλγεβρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasosfp Νεοφερμένο μέλος Ο ΚΩΣΤΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:36 Ο kostasosfp: #42 14-11-09 14:36 παιδια δεν ξερω αν κολλαει το ποστ μου σε αυτο το τοπικ αλλα θα ηθελα μια απαντηση... η βιολογια γενικης η φετινη εχει καμια σχεση με τη γενικης της 3ης Λυκειου και την κατευθηνσης της 3ης ή τσαμπα λιωνω στο διαβασμα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conn-a Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η conn-a έγραψε: #43 18-11-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από kostasosfp: παιδια δεν ξερω αν κολλαει το ποστ μου σε αυτο το τοπικ αλλα θα ηθελα μια απαντηση... η βιολογια γενικης η φετινη εχει καμια σχεση με τη γενικης της 3ης Λυκειου και την κατευθηνσης της 3ης ή τσαμπα λιωνω στο διαβασμα???? Click για ανάπτυξη... εφοσον εχεις παρει κατευθυνση τετοια ναι να τη διαβαζεισ νομιζω οτι εχει μεγαλη σχεση με της κατευθυνσης με της γενικης παντως στο εγγυωμαι δεν εχει ουδεμια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 22:37 Η pauline έγραψε: #44 18-11-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kostasosfp: παιδια δεν ξερω αν κολλαει το ποστ μου σε αυτο το τοπικ αλλα θα ηθελα μια απαντηση... η βιολογια γενικης η φετινη εχει καμια σχεση με τη γενικης της 3ης Λυκειου και την κατευθηνσης της 3ης ή τσαμπα λιωνω στο διαβασμα???? Click για ανάπτυξη... κοίταξε, για να είμαι ειλικρινής δεν υπάρχει μεγάλη σχέση ανάμεσα στη βιολογία της β λυκείου με αυτή της κατεύθυνσης στη γ τάξη... (ούτε και με τη βιολογία γενικής απ'ότι παρακολούθησα φέτος δεν υπάρχει!). Πρόσεξε, απλά, τον κύκλο ζωής του κυττάρου (G1, G2 φάση κτλ). Εγώ αυτό χρειάστηκα περισσότερο για την τρίτη λυκείου... Επίσης, ίσως αυτά με τη μείωση, μίτωση έχουν κάποια σχέση (όχι μεγάλη) για την καλύτερη κατανόηση ορισμένων σημείων της θεωρίας στην κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 16:20 Ο Fotis1993Drama: #45 29-11-09 16:20 Μπορεί κάποιος να μου πει τις ομοιότητες και τις διαφορές των πολυσακχαριτών? (κυτταρίνη, άμυλο, γλυκογόνο):thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 18:43 Η mar0oZz έγραψε: #46 29-11-09 18:43 λοιπον....προκυπτουν ολοι απο συμπυκνωση πολλων μοριων μονοσακχαριτων,εχουν ακριβως την ιδια χημικη συσταση(οικοδομουνται απο εκατονταδες μορια γλυκοζης)....διαφερουν ως προς το μεγεθος,τη διαμορφωση στον χωρο και στον βιολογικο ρολο τους. η κυτταρινη αποτελει συστατικο του τοιχωματος των κυτταρων(δομικος πολυσακχαριτης),το αμυλο αποτελει αποταμιευτικη ουσια.(κυτταρινη κ αμυλο ειν σε φυτικα κυτταρα).το γλυκογονο ειν στα ζωικα και στα κυτταρα μυκητων ως αποταμιευτικη ουσια.... σορυ αν τα ειπα λιγο μπερδεμενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:17 Η xara ths zwhsss: #47 07-12-09 19:17 Παιδια οποιοσ 3ερει ας με βοη8εισει!!!Αυριο γραφω βιολογια στις σελ:20-32!!!Τι ειναι πιο σημαντικο???Εσεις εχετε γρα4ει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο Guest 045911: #48 07-12-09 19:21 τα dna & rna super sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η xara ths zwhsss: #49 07-12-09 19:23 Δηλ τι πρεπει να 3ερω???Μπρεις ν μ πεις ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Pure_Seduction: #50 07-12-09 19:24 τη δομη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο Guest 045911: #51 07-12-09 19:25 σελ 28,29,30,33 απ'εξω κι ανακατωτά για θεωρία και ασκήσεις ----------------------------------------- για ασκήσεις , αν δεν κάνατε μες τη τάξη, μπορείς να πάρεις μια ιδέα από αυτές που υπάρχουν στο τέλος του κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η xara ths zwhsss: #52 07-12-09 19:29 οκ!ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos21!!! Νεοφερμένο μέλος Ο mitsos21!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο mitsos21!!!: #53 16-12-09 21:07 Να σου πω επειδη γραφω και εγω αυριο μηπως ξερεις τιποτα αλλο σοσ εκτος τα rna και dna?sel 20-38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Ο papas έγραψε: #54 16-12-09 21:18 Αουτς!Τα ματια μου! Sos: δομες μιας πρωτεινης (πρωτοταγης κτλ),μετουσιωση (τι ειναι και ενα πχ),δομη Νουκλεοτιδιου,DNA,RNA Εχω 2 φωτοτυπιες για λιπιδια και σακχαρα,και για δομη dna,rna,τις θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Ο superman έγραψε: #55 16-12-09 21:25 παιδια σοβαρολογειτε εχουμε τετοια πραγματα στην υλη μας κι εγω εχω χασει το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.896 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Ο Dias έγραψε: #56 16-12-09 21:37 Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Ο babisgr έγραψε: #57 16-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Click για ανάπτυξη... Καλά σε λέει...:xixi: ΥΓ: Μου αρέσει που σε κάθε σου post βάζεις και την ανάλογη εικόνα, είσαι κορυφή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο Iliaso έγραψε: #58 16-12-09 21:45 Aκόμα εκεί είστε ωρέ; Εμείς αύριο γράφουμε στο 2ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Ο papas έγραψε: #59 16-12-09 22:07 Τσιμπιστε τα,οσο ειναι ζεστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο Iliaso έγραψε: #60 16-12-09 22:14 Gosh ή πάτε πολύ αργά ή εμείς γρήγορα(κάναμε αναβολισμό κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 λολα45 βάτραχος T C roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ, με γλιτώσατε από 13Ευρό!!! Όσο για την σχέση Βιολογίας Β με Γ λυκείου, ούτε που με νοιάζει εφόσον είμαι τεχνολογική φέτος και σκοποεύω να πάρω του χρόνου μάθημα επιλογής την Άλγεβρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasosfp Νεοφερμένο μέλος Ο ΚΩΣΤΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:36 Ο kostasosfp: #42 14-11-09 14:36 παιδια δεν ξερω αν κολλαει το ποστ μου σε αυτο το τοπικ αλλα θα ηθελα μια απαντηση... η βιολογια γενικης η φετινη εχει καμια σχεση με τη γενικης της 3ης Λυκειου και την κατευθηνσης της 3ης ή τσαμπα λιωνω στο διαβασμα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conn-a Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η conn-a έγραψε: #43 18-11-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από kostasosfp: παιδια δεν ξερω αν κολλαει το ποστ μου σε αυτο το τοπικ αλλα θα ηθελα μια απαντηση... η βιολογια γενικης η φετινη εχει καμια σχεση με τη γενικης της 3ης Λυκειου και την κατευθηνσης της 3ης ή τσαμπα λιωνω στο διαβασμα???? Click για ανάπτυξη... εφοσον εχεις παρει κατευθυνση τετοια ναι να τη διαβαζεισ νομιζω οτι εχει μεγαλη σχεση με της κατευθυνσης με της γενικης παντως στο εγγυωμαι δεν εχει ουδεμια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 22:37 Η pauline έγραψε: #44 18-11-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kostasosfp: παιδια δεν ξερω αν κολλαει το ποστ μου σε αυτο το τοπικ αλλα θα ηθελα μια απαντηση... η βιολογια γενικης η φετινη εχει καμια σχεση με τη γενικης της 3ης Λυκειου και την κατευθηνσης της 3ης ή τσαμπα λιωνω στο διαβασμα???? Click για ανάπτυξη... κοίταξε, για να είμαι ειλικρινής δεν υπάρχει μεγάλη σχέση ανάμεσα στη βιολογία της β λυκείου με αυτή της κατεύθυνσης στη γ τάξη... (ούτε και με τη βιολογία γενικής απ'ότι παρακολούθησα φέτος δεν υπάρχει!). Πρόσεξε, απλά, τον κύκλο ζωής του κυττάρου (G1, G2 φάση κτλ). Εγώ αυτό χρειάστηκα περισσότερο για την τρίτη λυκείου... Επίσης, ίσως αυτά με τη μείωση, μίτωση έχουν κάποια σχέση (όχι μεγάλη) για την καλύτερη κατανόηση ορισμένων σημείων της θεωρίας στην κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 16:20 Ο Fotis1993Drama: #45 29-11-09 16:20 Μπορεί κάποιος να μου πει τις ομοιότητες και τις διαφορές των πολυσακχαριτών? (κυτταρίνη, άμυλο, γλυκογόνο):thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 18:43 Η mar0oZz έγραψε: #46 29-11-09 18:43 λοιπον....προκυπτουν ολοι απο συμπυκνωση πολλων μοριων μονοσακχαριτων,εχουν ακριβως την ιδια χημικη συσταση(οικοδομουνται απο εκατονταδες μορια γλυκοζης)....διαφερουν ως προς το μεγεθος,τη διαμορφωση στον χωρο και στον βιολογικο ρολο τους. η κυτταρινη αποτελει συστατικο του τοιχωματος των κυτταρων(δομικος πολυσακχαριτης),το αμυλο αποτελει αποταμιευτικη ουσια.(κυτταρινη κ αμυλο ειν σε φυτικα κυτταρα).το γλυκογονο ειν στα ζωικα και στα κυτταρα μυκητων ως αποταμιευτικη ουσια.... σορυ αν τα ειπα λιγο μπερδεμενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:17 Η xara ths zwhsss: #47 07-12-09 19:17 Παιδια οποιοσ 3ερει ας με βοη8εισει!!!Αυριο γραφω βιολογια στις σελ:20-32!!!Τι ειναι πιο σημαντικο???Εσεις εχετε γρα4ει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο Guest 045911: #48 07-12-09 19:21 τα dna & rna super sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η xara ths zwhsss: #49 07-12-09 19:23 Δηλ τι πρεπει να 3ερω???Μπρεις ν μ πεις ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Pure_Seduction: #50 07-12-09 19:24 τη δομη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο Guest 045911: #51 07-12-09 19:25 σελ 28,29,30,33 απ'εξω κι ανακατωτά για θεωρία και ασκήσεις ----------------------------------------- για ασκήσεις , αν δεν κάνατε μες τη τάξη, μπορείς να πάρεις μια ιδέα από αυτές που υπάρχουν στο τέλος του κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η xara ths zwhsss: #52 07-12-09 19:29 οκ!ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos21!!! Νεοφερμένο μέλος Ο mitsos21!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο mitsos21!!!: #53 16-12-09 21:07 Να σου πω επειδη γραφω και εγω αυριο μηπως ξερεις τιποτα αλλο σοσ εκτος τα rna και dna?sel 20-38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Ο papas έγραψε: #54 16-12-09 21:18 Αουτς!Τα ματια μου! Sos: δομες μιας πρωτεινης (πρωτοταγης κτλ),μετουσιωση (τι ειναι και ενα πχ),δομη Νουκλεοτιδιου,DNA,RNA Εχω 2 φωτοτυπιες για λιπιδια και σακχαρα,και για δομη dna,rna,τις θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Ο superman έγραψε: #55 16-12-09 21:25 παιδια σοβαρολογειτε εχουμε τετοια πραγματα στην υλη μας κι εγω εχω χασει το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.896 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Ο Dias έγραψε: #56 16-12-09 21:37 Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Ο babisgr έγραψε: #57 16-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Click για ανάπτυξη... Καλά σε λέει...:xixi: ΥΓ: Μου αρέσει που σε κάθε σου post βάζεις και την ανάλογη εικόνα, είσαι κορυφή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο Iliaso έγραψε: #58 16-12-09 21:45 Aκόμα εκεί είστε ωρέ; Εμείς αύριο γράφουμε στο 2ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Ο papas έγραψε: #59 16-12-09 22:07 Τσιμπιστε τα,οσο ειναι ζεστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο Iliaso έγραψε: #60 16-12-09 22:14 Gosh ή πάτε πολύ αργά ή εμείς γρήγορα(κάναμε αναβολισμό κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 λολα45 βάτραχος T C roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια δεν ξερω αν κολλαει το ποστ μου σε αυτο το τοπικ αλλα θα ηθελα μια απαντηση... η βιολογια γενικης η φετινη εχει καμια σχεση με τη γενικης της 3ης Λυκειου και την κατευθηνσης της 3ης ή τσαμπα λιωνω στο διαβασμα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
conn-a Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η conn-a έγραψε: #43 18-11-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από kostasosfp: παιδια δεν ξερω αν κολλαει το ποστ μου σε αυτο το τοπικ αλλα θα ηθελα μια απαντηση... η βιολογια γενικης η φετινη εχει καμια σχεση με τη γενικης της 3ης Λυκειου και την κατευθηνσης της 3ης ή τσαμπα λιωνω στο διαβασμα???? Click για ανάπτυξη... εφοσον εχεις παρει κατευθυνση τετοια ναι να τη διαβαζεισ νομιζω οτι εχει μεγαλη σχεση με της κατευθυνσης με της γενικης παντως στο εγγυωμαι δεν εχει ουδεμια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 22:37 Η pauline έγραψε: #44 18-11-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kostasosfp: παιδια δεν ξερω αν κολλαει το ποστ μου σε αυτο το τοπικ αλλα θα ηθελα μια απαντηση... η βιολογια γενικης η φετινη εχει καμια σχεση με τη γενικης της 3ης Λυκειου και την κατευθηνσης της 3ης ή τσαμπα λιωνω στο διαβασμα???? Click για ανάπτυξη... κοίταξε, για να είμαι ειλικρινής δεν υπάρχει μεγάλη σχέση ανάμεσα στη βιολογία της β λυκείου με αυτή της κατεύθυνσης στη γ τάξη... (ούτε και με τη βιολογία γενικής απ'ότι παρακολούθησα φέτος δεν υπάρχει!). Πρόσεξε, απλά, τον κύκλο ζωής του κυττάρου (G1, G2 φάση κτλ). Εγώ αυτό χρειάστηκα περισσότερο για την τρίτη λυκείου... Επίσης, ίσως αυτά με τη μείωση, μίτωση έχουν κάποια σχέση (όχι μεγάλη) για την καλύτερη κατανόηση ορισμένων σημείων της θεωρίας στην κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 16:20 Ο Fotis1993Drama: #45 29-11-09 16:20 Μπορεί κάποιος να μου πει τις ομοιότητες και τις διαφορές των πολυσακχαριτών? (κυτταρίνη, άμυλο, γλυκογόνο):thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 18:43 Η mar0oZz έγραψε: #46 29-11-09 18:43 λοιπον....προκυπτουν ολοι απο συμπυκνωση πολλων μοριων μονοσακχαριτων,εχουν ακριβως την ιδια χημικη συσταση(οικοδομουνται απο εκατονταδες μορια γλυκοζης)....διαφερουν ως προς το μεγεθος,τη διαμορφωση στον χωρο και στον βιολογικο ρολο τους. η κυτταρινη αποτελει συστατικο του τοιχωματος των κυτταρων(δομικος πολυσακχαριτης),το αμυλο αποτελει αποταμιευτικη ουσια.(κυτταρινη κ αμυλο ειν σε φυτικα κυτταρα).το γλυκογονο ειν στα ζωικα και στα κυτταρα μυκητων ως αποταμιευτικη ουσια.... σορυ αν τα ειπα λιγο μπερδεμενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:17 Η xara ths zwhsss: #47 07-12-09 19:17 Παιδια οποιοσ 3ερει ας με βοη8εισει!!!Αυριο γραφω βιολογια στις σελ:20-32!!!Τι ειναι πιο σημαντικο???Εσεις εχετε γρα4ει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο Guest 045911: #48 07-12-09 19:21 τα dna & rna super sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η xara ths zwhsss: #49 07-12-09 19:23 Δηλ τι πρεπει να 3ερω???Μπρεις ν μ πεις ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Pure_Seduction: #50 07-12-09 19:24 τη δομη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο Guest 045911: #51 07-12-09 19:25 σελ 28,29,30,33 απ'εξω κι ανακατωτά για θεωρία και ασκήσεις ----------------------------------------- για ασκήσεις , αν δεν κάνατε μες τη τάξη, μπορείς να πάρεις μια ιδέα από αυτές που υπάρχουν στο τέλος του κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η xara ths zwhsss: #52 07-12-09 19:29 οκ!ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos21!!! Νεοφερμένο μέλος Ο mitsos21!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο mitsos21!!!: #53 16-12-09 21:07 Να σου πω επειδη γραφω και εγω αυριο μηπως ξερεις τιποτα αλλο σοσ εκτος τα rna και dna?sel 20-38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Ο papas έγραψε: #54 16-12-09 21:18 Αουτς!Τα ματια μου! Sos: δομες μιας πρωτεινης (πρωτοταγης κτλ),μετουσιωση (τι ειναι και ενα πχ),δομη Νουκλεοτιδιου,DNA,RNA Εχω 2 φωτοτυπιες για λιπιδια και σακχαρα,και για δομη dna,rna,τις θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Ο superman έγραψε: #55 16-12-09 21:25 παιδια σοβαρολογειτε εχουμε τετοια πραγματα στην υλη μας κι εγω εχω χασει το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.896 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Ο Dias έγραψε: #56 16-12-09 21:37 Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Ο babisgr έγραψε: #57 16-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Click για ανάπτυξη... Καλά σε λέει...:xixi: ΥΓ: Μου αρέσει που σε κάθε σου post βάζεις και την ανάλογη εικόνα, είσαι κορυφή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο Iliaso έγραψε: #58 16-12-09 21:45 Aκόμα εκεί είστε ωρέ; Εμείς αύριο γράφουμε στο 2ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Ο papas έγραψε: #59 16-12-09 22:07 Τσιμπιστε τα,οσο ειναι ζεστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο Iliaso έγραψε: #60 16-12-09 22:14 Gosh ή πάτε πολύ αργά ή εμείς γρήγορα(κάναμε αναβολισμό κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 λολα45 βάτραχος T C roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kostasosfp: παιδια δεν ξερω αν κολλαει το ποστ μου σε αυτο το τοπικ αλλα θα ηθελα μια απαντηση... η βιολογια γενικης η φετινη εχει καμια σχεση με τη γενικης της 3ης Λυκειου και την κατευθηνσης της 3ης ή τσαμπα λιωνω στο διαβασμα???? Click για ανάπτυξη... εφοσον εχεις παρει κατευθυνση τετοια ναι να τη διαβαζεισ νομιζω οτι εχει μεγαλη σχεση με της κατευθυνσης με της γενικης παντως στο εγγυωμαι δεν εχει ουδεμια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 22:37 Η pauline έγραψε: #44 18-11-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kostasosfp: παιδια δεν ξερω αν κολλαει το ποστ μου σε αυτο το τοπικ αλλα θα ηθελα μια απαντηση... η βιολογια γενικης η φετινη εχει καμια σχεση με τη γενικης της 3ης Λυκειου και την κατευθηνσης της 3ης ή τσαμπα λιωνω στο διαβασμα???? Click για ανάπτυξη... κοίταξε, για να είμαι ειλικρινής δεν υπάρχει μεγάλη σχέση ανάμεσα στη βιολογία της β λυκείου με αυτή της κατεύθυνσης στη γ τάξη... (ούτε και με τη βιολογία γενικής απ'ότι παρακολούθησα φέτος δεν υπάρχει!). Πρόσεξε, απλά, τον κύκλο ζωής του κυττάρου (G1, G2 φάση κτλ). Εγώ αυτό χρειάστηκα περισσότερο για την τρίτη λυκείου... Επίσης, ίσως αυτά με τη μείωση, μίτωση έχουν κάποια σχέση (όχι μεγάλη) για την καλύτερη κατανόηση ορισμένων σημείων της θεωρίας στην κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 16:20 Ο Fotis1993Drama: #45 29-11-09 16:20 Μπορεί κάποιος να μου πει τις ομοιότητες και τις διαφορές των πολυσακχαριτών? (κυτταρίνη, άμυλο, γλυκογόνο):thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 18:43 Η mar0oZz έγραψε: #46 29-11-09 18:43 λοιπον....προκυπτουν ολοι απο συμπυκνωση πολλων μοριων μονοσακχαριτων,εχουν ακριβως την ιδια χημικη συσταση(οικοδομουνται απο εκατονταδες μορια γλυκοζης)....διαφερουν ως προς το μεγεθος,τη διαμορφωση στον χωρο και στον βιολογικο ρολο τους. η κυτταρινη αποτελει συστατικο του τοιχωματος των κυτταρων(δομικος πολυσακχαριτης),το αμυλο αποτελει αποταμιευτικη ουσια.(κυτταρινη κ αμυλο ειν σε φυτικα κυτταρα).το γλυκογονο ειν στα ζωικα και στα κυτταρα μυκητων ως αποταμιευτικη ουσια.... σορυ αν τα ειπα λιγο μπερδεμενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:17 Η xara ths zwhsss: #47 07-12-09 19:17 Παιδια οποιοσ 3ερει ας με βοη8εισει!!!Αυριο γραφω βιολογια στις σελ:20-32!!!Τι ειναι πιο σημαντικο???Εσεις εχετε γρα4ει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο Guest 045911: #48 07-12-09 19:21 τα dna & rna super sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η xara ths zwhsss: #49 07-12-09 19:23 Δηλ τι πρεπει να 3ερω???Μπρεις ν μ πεις ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Pure_Seduction: #50 07-12-09 19:24 τη δομη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο Guest 045911: #51 07-12-09 19:25 σελ 28,29,30,33 απ'εξω κι ανακατωτά για θεωρία και ασκήσεις ----------------------------------------- για ασκήσεις , αν δεν κάνατε μες τη τάξη, μπορείς να πάρεις μια ιδέα από αυτές που υπάρχουν στο τέλος του κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η xara ths zwhsss: #52 07-12-09 19:29 οκ!ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos21!!! Νεοφερμένο μέλος Ο mitsos21!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο mitsos21!!!: #53 16-12-09 21:07 Να σου πω επειδη γραφω και εγω αυριο μηπως ξερεις τιποτα αλλο σοσ εκτος τα rna και dna?sel 20-38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Ο papas έγραψε: #54 16-12-09 21:18 Αουτς!Τα ματια μου! Sos: δομες μιας πρωτεινης (πρωτοταγης κτλ),μετουσιωση (τι ειναι και ενα πχ),δομη Νουκλεοτιδιου,DNA,RNA Εχω 2 φωτοτυπιες για λιπιδια και σακχαρα,και για δομη dna,rna,τις θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Ο superman έγραψε: #55 16-12-09 21:25 παιδια σοβαρολογειτε εχουμε τετοια πραγματα στην υλη μας κι εγω εχω χασει το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.896 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Ο Dias έγραψε: #56 16-12-09 21:37 Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Ο babisgr έγραψε: #57 16-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Click για ανάπτυξη... Καλά σε λέει...:xixi: ΥΓ: Μου αρέσει που σε κάθε σου post βάζεις και την ανάλογη εικόνα, είσαι κορυφή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο Iliaso έγραψε: #58 16-12-09 21:45 Aκόμα εκεί είστε ωρέ; Εμείς αύριο γράφουμε στο 2ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Ο papas έγραψε: #59 16-12-09 22:07 Τσιμπιστε τα,οσο ειναι ζεστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο Iliaso έγραψε: #60 16-12-09 22:14 Gosh ή πάτε πολύ αργά ή εμείς γρήγορα(κάναμε αναβολισμό κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 λολα45 βάτραχος T C roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kostasosfp: παιδια δεν ξερω αν κολλαει το ποστ μου σε αυτο το τοπικ αλλα θα ηθελα μια απαντηση... η βιολογια γενικης η φετινη εχει καμια σχεση με τη γενικης της 3ης Λυκειου και την κατευθηνσης της 3ης ή τσαμπα λιωνω στο διαβασμα???? Click για ανάπτυξη... κοίταξε, για να είμαι ειλικρινής δεν υπάρχει μεγάλη σχέση ανάμεσα στη βιολογία της β λυκείου με αυτή της κατεύθυνσης στη γ τάξη... (ούτε και με τη βιολογία γενικής απ'ότι παρακολούθησα φέτος δεν υπάρχει!). Πρόσεξε, απλά, τον κύκλο ζωής του κυττάρου (G1, G2 φάση κτλ). Εγώ αυτό χρειάστηκα περισσότερο για την τρίτη λυκείου... Επίσης, ίσως αυτά με τη μείωση, μίτωση έχουν κάποια σχέση (όχι μεγάλη) για την καλύτερη κατανόηση ορισμένων σημείων της θεωρίας στην κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotis1993Drama Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 16:20 Ο Fotis1993Drama: #45 29-11-09 16:20 Μπορεί κάποιος να μου πει τις ομοιότητες και τις διαφορές των πολυσακχαριτών? (κυτταρίνη, άμυλο, γλυκογόνο):thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 18:43 Η mar0oZz έγραψε: #46 29-11-09 18:43 λοιπον....προκυπτουν ολοι απο συμπυκνωση πολλων μοριων μονοσακχαριτων,εχουν ακριβως την ιδια χημικη συσταση(οικοδομουνται απο εκατονταδες μορια γλυκοζης)....διαφερουν ως προς το μεγεθος,τη διαμορφωση στον χωρο και στον βιολογικο ρολο τους. η κυτταρινη αποτελει συστατικο του τοιχωματος των κυτταρων(δομικος πολυσακχαριτης),το αμυλο αποτελει αποταμιευτικη ουσια.(κυτταρινη κ αμυλο ειν σε φυτικα κυτταρα).το γλυκογονο ειν στα ζωικα και στα κυτταρα μυκητων ως αποταμιευτικη ουσια.... σορυ αν τα ειπα λιγο μπερδεμενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:17 Η xara ths zwhsss: #47 07-12-09 19:17 Παιδια οποιοσ 3ερει ας με βοη8εισει!!!Αυριο γραφω βιολογια στις σελ:20-32!!!Τι ειναι πιο σημαντικο???Εσεις εχετε γρα4ει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο Guest 045911: #48 07-12-09 19:21 τα dna & rna super sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η xara ths zwhsss: #49 07-12-09 19:23 Δηλ τι πρεπει να 3ερω???Μπρεις ν μ πεις ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Pure_Seduction: #50 07-12-09 19:24 τη δομη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο Guest 045911: #51 07-12-09 19:25 σελ 28,29,30,33 απ'εξω κι ανακατωτά για θεωρία και ασκήσεις ----------------------------------------- για ασκήσεις , αν δεν κάνατε μες τη τάξη, μπορείς να πάρεις μια ιδέα από αυτές που υπάρχουν στο τέλος του κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η xara ths zwhsss: #52 07-12-09 19:29 οκ!ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos21!!! Νεοφερμένο μέλος Ο mitsos21!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο mitsos21!!!: #53 16-12-09 21:07 Να σου πω επειδη γραφω και εγω αυριο μηπως ξερεις τιποτα αλλο σοσ εκτος τα rna και dna?sel 20-38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Ο papas έγραψε: #54 16-12-09 21:18 Αουτς!Τα ματια μου! Sos: δομες μιας πρωτεινης (πρωτοταγης κτλ),μετουσιωση (τι ειναι και ενα πχ),δομη Νουκλεοτιδιου,DNA,RNA Εχω 2 φωτοτυπιες για λιπιδια και σακχαρα,και για δομη dna,rna,τις θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Ο superman έγραψε: #55 16-12-09 21:25 παιδια σοβαρολογειτε εχουμε τετοια πραγματα στην υλη μας κι εγω εχω χασει το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.896 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Ο Dias έγραψε: #56 16-12-09 21:37 Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Ο babisgr έγραψε: #57 16-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Click για ανάπτυξη... Καλά σε λέει...:xixi: ΥΓ: Μου αρέσει που σε κάθε σου post βάζεις και την ανάλογη εικόνα, είσαι κορυφή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο Iliaso έγραψε: #58 16-12-09 21:45 Aκόμα εκεί είστε ωρέ; Εμείς αύριο γράφουμε στο 2ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Ο papas έγραψε: #59 16-12-09 22:07 Τσιμπιστε τα,οσο ειναι ζεστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο Iliaso έγραψε: #60 16-12-09 22:14 Gosh ή πάτε πολύ αργά ή εμείς γρήγορα(κάναμε αναβολισμό κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 λολα45 βάτραχος T C roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορεί κάποιος να μου πει τις ομοιότητες και τις διαφορές των πολυσακχαριτών? (κυτταρίνη, άμυλο, γλυκογόνο):thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 18:43 Η mar0oZz έγραψε: #46 29-11-09 18:43 λοιπον....προκυπτουν ολοι απο συμπυκνωση πολλων μοριων μονοσακχαριτων,εχουν ακριβως την ιδια χημικη συσταση(οικοδομουνται απο εκατονταδες μορια γλυκοζης)....διαφερουν ως προς το μεγεθος,τη διαμορφωση στον χωρο και στον βιολογικο ρολο τους. η κυτταρινη αποτελει συστατικο του τοιχωματος των κυτταρων(δομικος πολυσακχαριτης),το αμυλο αποτελει αποταμιευτικη ουσια.(κυτταρινη κ αμυλο ειν σε φυτικα κυτταρα).το γλυκογονο ειν στα ζωικα και στα κυτταρα μυκητων ως αποταμιευτικη ουσια.... σορυ αν τα ειπα λιγο μπερδεμενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:17 Η xara ths zwhsss: #47 07-12-09 19:17 Παιδια οποιοσ 3ερει ας με βοη8εισει!!!Αυριο γραφω βιολογια στις σελ:20-32!!!Τι ειναι πιο σημαντικο???Εσεις εχετε γρα4ει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο Guest 045911: #48 07-12-09 19:21 τα dna & rna super sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η xara ths zwhsss: #49 07-12-09 19:23 Δηλ τι πρεπει να 3ερω???Μπρεις ν μ πεις ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Pure_Seduction: #50 07-12-09 19:24 τη δομη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο Guest 045911: #51 07-12-09 19:25 σελ 28,29,30,33 απ'εξω κι ανακατωτά για θεωρία και ασκήσεις ----------------------------------------- για ασκήσεις , αν δεν κάνατε μες τη τάξη, μπορείς να πάρεις μια ιδέα από αυτές που υπάρχουν στο τέλος του κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η xara ths zwhsss: #52 07-12-09 19:29 οκ!ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos21!!! Νεοφερμένο μέλος Ο mitsos21!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο mitsos21!!!: #53 16-12-09 21:07 Να σου πω επειδη γραφω και εγω αυριο μηπως ξερεις τιποτα αλλο σοσ εκτος τα rna και dna?sel 20-38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Ο papas έγραψε: #54 16-12-09 21:18 Αουτς!Τα ματια μου! Sos: δομες μιας πρωτεινης (πρωτοταγης κτλ),μετουσιωση (τι ειναι και ενα πχ),δομη Νουκλεοτιδιου,DNA,RNA Εχω 2 φωτοτυπιες για λιπιδια και σακχαρα,και για δομη dna,rna,τις θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Ο superman έγραψε: #55 16-12-09 21:25 παιδια σοβαρολογειτε εχουμε τετοια πραγματα στην υλη μας κι εγω εχω χασει το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.896 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Ο Dias έγραψε: #56 16-12-09 21:37 Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Ο babisgr έγραψε: #57 16-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Click για ανάπτυξη... Καλά σε λέει...:xixi: ΥΓ: Μου αρέσει που σε κάθε σου post βάζεις και την ανάλογη εικόνα, είσαι κορυφή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο Iliaso έγραψε: #58 16-12-09 21:45 Aκόμα εκεί είστε ωρέ; Εμείς αύριο γράφουμε στο 2ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Ο papas έγραψε: #59 16-12-09 22:07 Τσιμπιστε τα,οσο ειναι ζεστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο Iliaso έγραψε: #60 16-12-09 22:14 Gosh ή πάτε πολύ αργά ή εμείς γρήγορα(κάναμε αναβολισμό κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 λολα45 βάτραχος T C roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λοιπον....προκυπτουν ολοι απο συμπυκνωση πολλων μοριων μονοσακχαριτων,εχουν ακριβως την ιδια χημικη συσταση(οικοδομουνται απο εκατονταδες μορια γλυκοζης)....διαφερουν ως προς το μεγεθος,τη διαμορφωση στον χωρο και στον βιολογικο ρολο τους. η κυτταρινη αποτελει συστατικο του τοιχωματος των κυτταρων(δομικος πολυσακχαριτης),το αμυλο αποτελει αποταμιευτικη ουσια.(κυτταρινη κ αμυλο ειν σε φυτικα κυτταρα).το γλυκογονο ειν στα ζωικα και στα κυτταρα μυκητων ως αποταμιευτικη ουσια.... σορυ αν τα ειπα λιγο μπερδεμενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:17 Η xara ths zwhsss: #47 07-12-09 19:17 Παιδια οποιοσ 3ερει ας με βοη8εισει!!!Αυριο γραφω βιολογια στις σελ:20-32!!!Τι ειναι πιο σημαντικο???Εσεις εχετε γρα4ει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο Guest 045911: #48 07-12-09 19:21 τα dna & rna super sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η xara ths zwhsss: #49 07-12-09 19:23 Δηλ τι πρεπει να 3ερω???Μπρεις ν μ πεις ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Pure_Seduction: #50 07-12-09 19:24 τη δομη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο Guest 045911: #51 07-12-09 19:25 σελ 28,29,30,33 απ'εξω κι ανακατωτά για θεωρία και ασκήσεις ----------------------------------------- για ασκήσεις , αν δεν κάνατε μες τη τάξη, μπορείς να πάρεις μια ιδέα από αυτές που υπάρχουν στο τέλος του κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η xara ths zwhsss: #52 07-12-09 19:29 οκ!ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos21!!! Νεοφερμένο μέλος Ο mitsos21!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο mitsos21!!!: #53 16-12-09 21:07 Να σου πω επειδη γραφω και εγω αυριο μηπως ξερεις τιποτα αλλο σοσ εκτος τα rna και dna?sel 20-38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Ο papas έγραψε: #54 16-12-09 21:18 Αουτς!Τα ματια μου! Sos: δομες μιας πρωτεινης (πρωτοταγης κτλ),μετουσιωση (τι ειναι και ενα πχ),δομη Νουκλεοτιδιου,DNA,RNA Εχω 2 φωτοτυπιες για λιπιδια και σακχαρα,και για δομη dna,rna,τις θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Ο superman έγραψε: #55 16-12-09 21:25 παιδια σοβαρολογειτε εχουμε τετοια πραγματα στην υλη μας κι εγω εχω χασει το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.896 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Ο Dias έγραψε: #56 16-12-09 21:37 Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Ο babisgr έγραψε: #57 16-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Click για ανάπτυξη... Καλά σε λέει...:xixi: ΥΓ: Μου αρέσει που σε κάθε σου post βάζεις και την ανάλογη εικόνα, είσαι κορυφή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο Iliaso έγραψε: #58 16-12-09 21:45 Aκόμα εκεί είστε ωρέ; Εμείς αύριο γράφουμε στο 2ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Ο papas έγραψε: #59 16-12-09 22:07 Τσιμπιστε τα,οσο ειναι ζεστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο Iliaso έγραψε: #60 16-12-09 22:14 Gosh ή πάτε πολύ αργά ή εμείς γρήγορα(κάναμε αναβολισμό κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 λολα45 βάτραχος T C roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια οποιοσ 3ερει ας με βοη8εισει!!!Αυριο γραφω βιολογια στις σελ:20-32!!!Τι ειναι πιο σημαντικο???Εσεις εχετε γρα4ει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο Guest 045911: #48 07-12-09 19:21 τα dna & rna super sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η xara ths zwhsss: #49 07-12-09 19:23 Δηλ τι πρεπει να 3ερω???Μπρεις ν μ πεις ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Pure_Seduction: #50 07-12-09 19:24 τη δομη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο Guest 045911: #51 07-12-09 19:25 σελ 28,29,30,33 απ'εξω κι ανακατωτά για θεωρία και ασκήσεις ----------------------------------------- για ασκήσεις , αν δεν κάνατε μες τη τάξη, μπορείς να πάρεις μια ιδέα από αυτές που υπάρχουν στο τέλος του κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η xara ths zwhsss: #52 07-12-09 19:29 οκ!ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos21!!! Νεοφερμένο μέλος Ο mitsos21!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο mitsos21!!!: #53 16-12-09 21:07 Να σου πω επειδη γραφω και εγω αυριο μηπως ξερεις τιποτα αλλο σοσ εκτος τα rna και dna?sel 20-38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Ο papas έγραψε: #54 16-12-09 21:18 Αουτς!Τα ματια μου! Sos: δομες μιας πρωτεινης (πρωτοταγης κτλ),μετουσιωση (τι ειναι και ενα πχ),δομη Νουκλεοτιδιου,DNA,RNA Εχω 2 φωτοτυπιες για λιπιδια και σακχαρα,και για δομη dna,rna,τις θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Ο superman έγραψε: #55 16-12-09 21:25 παιδια σοβαρολογειτε εχουμε τετοια πραγματα στην υλη μας κι εγω εχω χασει το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.896 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Ο Dias έγραψε: #56 16-12-09 21:37 Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Ο babisgr έγραψε: #57 16-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Click για ανάπτυξη... Καλά σε λέει...:xixi: ΥΓ: Μου αρέσει που σε κάθε σου post βάζεις και την ανάλογη εικόνα, είσαι κορυφή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο Iliaso έγραψε: #58 16-12-09 21:45 Aκόμα εκεί είστε ωρέ; Εμείς αύριο γράφουμε στο 2ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Ο papas έγραψε: #59 16-12-09 22:07 Τσιμπιστε τα,οσο ειναι ζεστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο Iliaso έγραψε: #60 16-12-09 22:14 Gosh ή πάτε πολύ αργά ή εμείς γρήγορα(κάναμε αναβολισμό κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 λολα45 βάτραχος T C roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τα dna & rna super sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:23 Η xara ths zwhsss: #49 07-12-09 19:23 Δηλ τι πρεπει να 3ερω???Μπρεις ν μ πεις ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Pure_Seduction: #50 07-12-09 19:24 τη δομη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο Guest 045911: #51 07-12-09 19:25 σελ 28,29,30,33 απ'εξω κι ανακατωτά για θεωρία και ασκήσεις ----------------------------------------- για ασκήσεις , αν δεν κάνατε μες τη τάξη, μπορείς να πάρεις μια ιδέα από αυτές που υπάρχουν στο τέλος του κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η xara ths zwhsss: #52 07-12-09 19:29 οκ!ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos21!!! Νεοφερμένο μέλος Ο mitsos21!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο mitsos21!!!: #53 16-12-09 21:07 Να σου πω επειδη γραφω και εγω αυριο μηπως ξερεις τιποτα αλλο σοσ εκτος τα rna και dna?sel 20-38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Ο papas έγραψε: #54 16-12-09 21:18 Αουτς!Τα ματια μου! Sos: δομες μιας πρωτεινης (πρωτοταγης κτλ),μετουσιωση (τι ειναι και ενα πχ),δομη Νουκλεοτιδιου,DNA,RNA Εχω 2 φωτοτυπιες για λιπιδια και σακχαρα,και για δομη dna,rna,τις θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Ο superman έγραψε: #55 16-12-09 21:25 παιδια σοβαρολογειτε εχουμε τετοια πραγματα στην υλη μας κι εγω εχω χασει το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.896 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Ο Dias έγραψε: #56 16-12-09 21:37 Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Ο babisgr έγραψε: #57 16-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Click για ανάπτυξη... Καλά σε λέει...:xixi: ΥΓ: Μου αρέσει που σε κάθε σου post βάζεις και την ανάλογη εικόνα, είσαι κορυφή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο Iliaso έγραψε: #58 16-12-09 21:45 Aκόμα εκεί είστε ωρέ; Εμείς αύριο γράφουμε στο 2ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Ο papas έγραψε: #59 16-12-09 22:07 Τσιμπιστε τα,οσο ειναι ζεστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο Iliaso έγραψε: #60 16-12-09 22:14 Gosh ή πάτε πολύ αργά ή εμείς γρήγορα(κάναμε αναβολισμό κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 λολα45 βάτραχος T C roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλ τι πρεπει να 3ερω???Μπρεις ν μ πεις ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Pure_Seduction: #50 07-12-09 19:24 τη δομη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο Guest 045911: #51 07-12-09 19:25 σελ 28,29,30,33 απ'εξω κι ανακατωτά για θεωρία και ασκήσεις ----------------------------------------- για ασκήσεις , αν δεν κάνατε μες τη τάξη, μπορείς να πάρεις μια ιδέα από αυτές που υπάρχουν στο τέλος του κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η xara ths zwhsss: #52 07-12-09 19:29 οκ!ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos21!!! Νεοφερμένο μέλος Ο mitsos21!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο mitsos21!!!: #53 16-12-09 21:07 Να σου πω επειδη γραφω και εγω αυριο μηπως ξερεις τιποτα αλλο σοσ εκτος τα rna και dna?sel 20-38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Ο papas έγραψε: #54 16-12-09 21:18 Αουτς!Τα ματια μου! Sos: δομες μιας πρωτεινης (πρωτοταγης κτλ),μετουσιωση (τι ειναι και ενα πχ),δομη Νουκλεοτιδιου,DNA,RNA Εχω 2 φωτοτυπιες για λιπιδια και σακχαρα,και για δομη dna,rna,τις θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Ο superman έγραψε: #55 16-12-09 21:25 παιδια σοβαρολογειτε εχουμε τετοια πραγματα στην υλη μας κι εγω εχω χασει το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.896 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Ο Dias έγραψε: #56 16-12-09 21:37 Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Ο babisgr έγραψε: #57 16-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Click για ανάπτυξη... Καλά σε λέει...:xixi: ΥΓ: Μου αρέσει που σε κάθε σου post βάζεις και την ανάλογη εικόνα, είσαι κορυφή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο Iliaso έγραψε: #58 16-12-09 21:45 Aκόμα εκεί είστε ωρέ; Εμείς αύριο γράφουμε στο 2ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Ο papas έγραψε: #59 16-12-09 22:07 Τσιμπιστε τα,οσο ειναι ζεστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο Iliaso έγραψε: #60 16-12-09 22:14 Gosh ή πάτε πολύ αργά ή εμείς γρήγορα(κάναμε αναβολισμό κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 λολα45 βάτραχος T C roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τη δομη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Ο Guest 045911: #51 07-12-09 19:25 σελ 28,29,30,33 απ'εξω κι ανακατωτά για θεωρία και ασκήσεις ----------------------------------------- για ασκήσεις , αν δεν κάνατε μες τη τάξη, μπορείς να πάρεις μια ιδέα από αυτές που υπάρχουν στο τέλος του κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η xara ths zwhsss: #52 07-12-09 19:29 οκ!ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos21!!! Νεοφερμένο μέλος Ο mitsos21!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο mitsos21!!!: #53 16-12-09 21:07 Να σου πω επειδη γραφω και εγω αυριο μηπως ξερεις τιποτα αλλο σοσ εκτος τα rna και dna?sel 20-38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Ο papas έγραψε: #54 16-12-09 21:18 Αουτς!Τα ματια μου! Sos: δομες μιας πρωτεινης (πρωτοταγης κτλ),μετουσιωση (τι ειναι και ενα πχ),δομη Νουκλεοτιδιου,DNA,RNA Εχω 2 φωτοτυπιες για λιπιδια και σακχαρα,και για δομη dna,rna,τις θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Ο superman έγραψε: #55 16-12-09 21:25 παιδια σοβαρολογειτε εχουμε τετοια πραγματα στην υλη μας κι εγω εχω χασει το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.896 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Ο Dias έγραψε: #56 16-12-09 21:37 Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Ο babisgr έγραψε: #57 16-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Click για ανάπτυξη... Καλά σε λέει...:xixi: ΥΓ: Μου αρέσει που σε κάθε σου post βάζεις και την ανάλογη εικόνα, είσαι κορυφή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο Iliaso έγραψε: #58 16-12-09 21:45 Aκόμα εκεί είστε ωρέ; Εμείς αύριο γράφουμε στο 2ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Ο papas έγραψε: #59 16-12-09 22:07 Τσιμπιστε τα,οσο ειναι ζεστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο Iliaso έγραψε: #60 16-12-09 22:14 Gosh ή πάτε πολύ αργά ή εμείς γρήγορα(κάναμε αναβολισμό κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 λολα45 βάτραχος T C roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σελ 28,29,30,33 απ'εξω κι ανακατωτά για θεωρία και ασκήσεις ----------------------------------------- για ασκήσεις , αν δεν κάνατε μες τη τάξη, μπορείς να πάρεις μια ιδέα από αυτές που υπάρχουν στο τέλος του κεφαλαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xara ths zwhsss Νεοφερμένο μέλος Η Μιμικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η xara ths zwhsss: #52 07-12-09 19:29 οκ!ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos21!!! Νεοφερμένο μέλος Ο mitsos21!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο mitsos21!!!: #53 16-12-09 21:07 Να σου πω επειδη γραφω και εγω αυριο μηπως ξερεις τιποτα αλλο σοσ εκτος τα rna και dna?sel 20-38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Ο papas έγραψε: #54 16-12-09 21:18 Αουτς!Τα ματια μου! Sos: δομες μιας πρωτεινης (πρωτοταγης κτλ),μετουσιωση (τι ειναι και ενα πχ),δομη Νουκλεοτιδιου,DNA,RNA Εχω 2 φωτοτυπιες για λιπιδια και σακχαρα,και για δομη dna,rna,τις θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Ο superman έγραψε: #55 16-12-09 21:25 παιδια σοβαρολογειτε εχουμε τετοια πραγματα στην υλη μας κι εγω εχω χασει το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.896 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Ο Dias έγραψε: #56 16-12-09 21:37 Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Ο babisgr έγραψε: #57 16-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Click για ανάπτυξη... Καλά σε λέει...:xixi: ΥΓ: Μου αρέσει που σε κάθε σου post βάζεις και την ανάλογη εικόνα, είσαι κορυφή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο Iliaso έγραψε: #58 16-12-09 21:45 Aκόμα εκεί είστε ωρέ; Εμείς αύριο γράφουμε στο 2ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Ο papas έγραψε: #59 16-12-09 22:07 Τσιμπιστε τα,οσο ειναι ζεστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο Iliaso έγραψε: #60 16-12-09 22:14 Gosh ή πάτε πολύ αργά ή εμείς γρήγορα(κάναμε αναβολισμό κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 λολα45 βάτραχος T C roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οκ!ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mitsos21!!! Νεοφερμένο μέλος Ο mitsos21!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο mitsos21!!!: #53 16-12-09 21:07 Να σου πω επειδη γραφω και εγω αυριο μηπως ξερεις τιποτα αλλο σοσ εκτος τα rna και dna?sel 20-38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Ο papas έγραψε: #54 16-12-09 21:18 Αουτς!Τα ματια μου! Sos: δομες μιας πρωτεινης (πρωτοταγης κτλ),μετουσιωση (τι ειναι και ενα πχ),δομη Νουκλεοτιδιου,DNA,RNA Εχω 2 φωτοτυπιες για λιπιδια και σακχαρα,και για δομη dna,rna,τις θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Ο superman έγραψε: #55 16-12-09 21:25 παιδια σοβαρολογειτε εχουμε τετοια πραγματα στην υλη μας κι εγω εχω χασει το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.896 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Ο Dias έγραψε: #56 16-12-09 21:37 Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Ο babisgr έγραψε: #57 16-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Click για ανάπτυξη... Καλά σε λέει...:xixi: ΥΓ: Μου αρέσει που σε κάθε σου post βάζεις και την ανάλογη εικόνα, είσαι κορυφή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο Iliaso έγραψε: #58 16-12-09 21:45 Aκόμα εκεί είστε ωρέ; Εμείς αύριο γράφουμε στο 2ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Ο papas έγραψε: #59 16-12-09 22:07 Τσιμπιστε τα,οσο ειναι ζεστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο Iliaso έγραψε: #60 16-12-09 22:14 Gosh ή πάτε πολύ αργά ή εμείς γρήγορα(κάναμε αναβολισμό κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 λολα45 βάτραχος T C roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να σου πω επειδη γραφω και εγω αυριο μηπως ξερεις τιποτα αλλο σοσ εκτος τα rna και dna?sel 20-38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Ο papas έγραψε: #54 16-12-09 21:18 Αουτς!Τα ματια μου! Sos: δομες μιας πρωτεινης (πρωτοταγης κτλ),μετουσιωση (τι ειναι και ενα πχ),δομη Νουκλεοτιδιου,DNA,RNA Εχω 2 φωτοτυπιες για λιπιδια και σακχαρα,και για δομη dna,rna,τις θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Ο superman έγραψε: #55 16-12-09 21:25 παιδια σοβαρολογειτε εχουμε τετοια πραγματα στην υλη μας κι εγω εχω χασει το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.896 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Ο Dias έγραψε: #56 16-12-09 21:37 Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Ο babisgr έγραψε: #57 16-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Click για ανάπτυξη... Καλά σε λέει...:xixi: ΥΓ: Μου αρέσει που σε κάθε σου post βάζεις και την ανάλογη εικόνα, είσαι κορυφή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο Iliaso έγραψε: #58 16-12-09 21:45 Aκόμα εκεί είστε ωρέ; Εμείς αύριο γράφουμε στο 2ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Ο papas έγραψε: #59 16-12-09 22:07 Τσιμπιστε τα,οσο ειναι ζεστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο Iliaso έγραψε: #60 16-12-09 22:14 Gosh ή πάτε πολύ αργά ή εμείς γρήγορα(κάναμε αναβολισμό κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 λολα45 βάτραχος T C roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αουτς!Τα ματια μου! Sos: δομες μιας πρωτεινης (πρωτοταγης κτλ),μετουσιωση (τι ειναι και ενα πχ),δομη Νουκλεοτιδιου,DNA,RNA Εχω 2 φωτοτυπιες για λιπιδια και σακχαρα,και για δομη dna,rna,τις θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Ο superman έγραψε: #55 16-12-09 21:25 παιδια σοβαρολογειτε εχουμε τετοια πραγματα στην υλη μας κι εγω εχω χασει το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.896 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Ο Dias έγραψε: #56 16-12-09 21:37 Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Ο babisgr έγραψε: #57 16-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Click για ανάπτυξη... Καλά σε λέει...:xixi: ΥΓ: Μου αρέσει που σε κάθε σου post βάζεις και την ανάλογη εικόνα, είσαι κορυφή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο Iliaso έγραψε: #58 16-12-09 21:45 Aκόμα εκεί είστε ωρέ; Εμείς αύριο γράφουμε στο 2ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Ο papas έγραψε: #59 16-12-09 22:07 Τσιμπιστε τα,οσο ειναι ζεστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο Iliaso έγραψε: #60 16-12-09 22:14 Gosh ή πάτε πολύ αργά ή εμείς γρήγορα(κάναμε αναβολισμό κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 λολα45 βάτραχος T C roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια σοβαρολογειτε εχουμε τετοια πραγματα στην υλη μας κι εγω εχω χασει το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.896 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Ο Dias έγραψε: #56 16-12-09 21:37 Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Ο babisgr έγραψε: #57 16-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Click για ανάπτυξη... Καλά σε λέει...:xixi: ΥΓ: Μου αρέσει που σε κάθε σου post βάζεις και την ανάλογη εικόνα, είσαι κορυφή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο Iliaso έγραψε: #58 16-12-09 21:45 Aκόμα εκεί είστε ωρέ; Εμείς αύριο γράφουμε στο 2ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Ο papas έγραψε: #59 16-12-09 22:07 Τσιμπιστε τα,οσο ειναι ζεστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο Iliaso έγραψε: #60 16-12-09 22:14 Gosh ή πάτε πολύ αργά ή εμείς γρήγορα(κάναμε αναβολισμό κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 λολα45 βάτραχος T C roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Ο babisgr έγραψε: #57 16-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Click για ανάπτυξη... Καλά σε λέει...:xixi: ΥΓ: Μου αρέσει που σε κάθε σου post βάζεις και την ανάλογη εικόνα, είσαι κορυφή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο Iliaso έγραψε: #58 16-12-09 21:45 Aκόμα εκεί είστε ωρέ; Εμείς αύριο γράφουμε στο 2ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Ο papas έγραψε: #59 16-12-09 22:07 Τσιμπιστε τα,οσο ειναι ζεστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο Iliaso έγραψε: #60 16-12-09 22:14 Gosh ή πάτε πολύ αργά ή εμείς γρήγορα(κάναμε αναβολισμό κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 λολα45 βάτραχος T C roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Καλά είνα όλα αυτά για SOS. Πρόσεξε πολύ το βιολογικό ρόλο των ειδων RNA και διαφορές DNA RNA. Όμως δεν φτάνουν τα SOS γιατί μπορεί να σου βάλει πολλές πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχησης, σωστού-λάθους από όλα και οτιδήποτε και θα πρέπει να ξέρεις όλη τη θεωρία και οχι μόνο τα SOS. Ακόμα θα σας βάλει στάνταρ ασκήσεις DNA με αλυσίδες, συμπληρωματικούς κλάδους, μεταγραφές, δεσμούς και τέτοια. Click για ανάπτυξη... Καλά σε λέει...:xixi: ΥΓ: Μου αρέσει που σε κάθε σου post βάζεις και την ανάλογη εικόνα, είσαι κορυφή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο Iliaso έγραψε: #58 16-12-09 21:45 Aκόμα εκεί είστε ωρέ; Εμείς αύριο γράφουμε στο 2ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Ο papas έγραψε: #59 16-12-09 22:07 Τσιμπιστε τα,οσο ειναι ζεστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο Iliaso έγραψε: #60 16-12-09 22:14 Gosh ή πάτε πολύ αργά ή εμείς γρήγορα(κάναμε αναβολισμό κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 λολα45 βάτραχος T C roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aκόμα εκεί είστε ωρέ; Εμείς αύριο γράφουμε στο 2ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Ο papas έγραψε: #59 16-12-09 22:07 Τσιμπιστε τα,οσο ειναι ζεστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο Iliaso έγραψε: #60 16-12-09 22:14 Gosh ή πάτε πολύ αργά ή εμείς γρήγορα(κάναμε αναβολισμό κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τσιμπιστε τα,οσο ειναι ζεστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:14 Ο Iliaso έγραψε: #60 16-12-09 22:14 Gosh ή πάτε πολύ αργά ή εμείς γρήγορα(κάναμε αναβολισμό κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gosh ή πάτε πολύ αργά ή εμείς γρήγορα(κάναμε αναβολισμό κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.