Μαρια Σταμπουλη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια Σταμπουλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η Μαρια Σταμπουλη: #261 08-01-10 15:40 εμεις δεν εχουμε κανει ακομα ηροδοτο αλα προς το παρον ομηρο ολε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:51 Η Ntontini έγραψε: #262 09-01-10 17:51 Εμείς μάθαμε ότι όταν ο ποιητής μας προηδεάζει μας δίνει μια ιδέα για το τι θα συμβεί αργότερα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Γειά σας θα ήθελα να με βοηθήσετε σας παρακαλώ.Γίνεται να μου πείτε τι πρέπει να γράψω σε αυτες τις ασκήσεις;Ξέρω ότι το ischool δεν είναι λυσσάρι αλλά δεν τις καταλαβαίνω.Είναι επείγον... Σελ.67 ασκ1 Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν είναι τόσο σωστό αυτό που θα πω αλλά ίσως σε βοηθήσει: Ο Ποσειδώνας σε αυτούς του μονολόγους εκφράζει ανθρώπινα πάθη.Στους στίχους 314-320 το πρόβλημα του είναι πως οι υπόλοιποι Θεοί πήραν αποφάσισεις όταν αυτός δεν ήταν εκεί ενώ στους στίχους 413-418 ''εύχετε'' στον Οδυσσέα να περιπλανηθεί στο πέλαγος.Εκφράζεται δηλαδή με κακό τρόπο και αυτό μας δίχνει και τα θεικά-ομολογουμένως-συναισθήματά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:24 Ο Fedde le Grand: #263 10-01-10 20:24 Ακριβώς..Και εγώ κάτι παρόμοιο έγραψα αν και το καταραμένο με παίδεψε..Ρε σεις προτιμάτε να τα γράφετε..Βαριέμαι να ψάχνω σελίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 22:17 Η Ntontini έγραψε: #264 10-01-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Submarine: Ακριβώς..Και εγώ κάτι παρόμοιο έγραψα αν και το καταραμένο με παίδεψε..Ρε σεις προτιμάτε να τα γράφετε..Βαριέμαι να ψάχνω σελίδες Click για ανάπτυξη... Α μπα,στο συγκεκριμένο μάθημα δε βαριέμαι γιατί είναι εύκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:03 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #265 11-01-10 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Α μπα,στο συγκεκριμένο μάθημα δε βαριέμαι γιατί είναι εύκολο. Click για ανάπτυξη... Ευκολο είναι αλλά σε εκείνο το μάθημα ήμουν άρρωστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:29 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #266 11-01-10 15:29 Ο Όμηρος είναι πολύ ενδιαφέρον,για τον Ηρόδοτο δεν ξέρω,δεν έχουμε κάνει αν και πολλοί λένε ότι είναι βαρετός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η Ntontini έγραψε: #267 11-01-10 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Ευκολο είναι αλλά σε εκείνο το μάθημα ήμουν άρρωστη... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα,μάλιστα!Επλίζω τουλάχιστον να σε διευκόλινα έστω και λίγο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:42 Η Ntontini έγραψε: #268 11-01-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Ο Όμηρος είναι πολύ ενδιαφέρον,για τον Ηρόδοτο δεν ξέρω,δεν έχουμε κάνει αν και πολλοί λένε ότι είναι βαρετός. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει...θα δείξει του χρόνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:16 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #269 11-01-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει...θα δείξει του χρόνου! Click για ανάπτυξη... Όχι του χρόνου....Θα κάνουμε τον Μάρτιο.Τελικά ο Ηρόδοτος μπήκε στην α γυμνασιου ενω παλιά ήταν στην β και έτσι δεν θα ολοκληρωθεί ο Όμηρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:23 Η Ntontini έγραψε: #270 11-01-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Όχι του χρόνου....Θα κάνουμε τον Μάρτιο.Τελικά ο Ηρόδοτος μπήκε στην α γυμνασιου ενω παλιά ήταν στην β και έτσι δεν θα ολοκληρωθεί ο Όμηρος... Click για ανάπτυξη... Α ναι....!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #271 11-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Α ναι....!? Click για ανάπτυξη... Ναι,μακάρι να μην είναι βαρετός όπως λένε γιατί θα τον έχουμε 3 μήνες και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. everes Νεοφερμένο μέλος Ο everes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:03 Ο everes έγραψε: #272 11-01-10 21:03 παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagia79 Νεοφερμένο μέλος Η vagia79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η vagia79 έγραψε: #273 11-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από everes: παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Click για ανάπτυξη... Αντίνοος : Είναι ο πιο θρασύς από τους μνηστήρες. Παρουσιάζεται παράλογος, καθώς κατηγορεί τον Τηλέμαχο για έπαρση, τη στιγμή που αυτός και οι υπόλοιποι μνηστήρες σπαταλούν αναίσχυντα την ξένη περιουσία. Ευρύμαχος: Είναι ο δεύτερος σε σπουδαιότητα μνηστήρας μετά τον Αντίνοο. Μιλά στον Τηλέμαχο σε ήπιο τόνο, με διπλωματία, προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες για τον ξένο. Πίσω όμως από αυτή τη γλυκύτητα κρύβεται θράσος και ειρωνεία που φαίνεται στο στίχο 453 όπου αποκαλεί τον Τηλέμαχο «ωραίε και γενναίε εσύ». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:24 Η dreamy girl: #274 11-01-10 22:24 Αντινοος:προκλητικος,ειρωνας,αλλαζονας,ασεβης,απειλητικος Ευρυμαχος:αθλιος χαρακτηρας,υποκριτης,υπουλος,πονηρος,προσπειητο ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Η !maira!<3: #275 12-01-10 16:30 ξέρετε τι είναι επιβράδυνση?αν ναι βοηθήστε γιατι είναι για αύριο!!!!!!!!αν δεν βρω τι είναι την έβαψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #276 12-01-10 16:38 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=55665 :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η vagialena: #277 12-01-10 16:43 Είναι η παρεμβολή διάφορων γεγονότων με σκοπό να επιβραδυνθεί η εξέλιξη της υπόθεσης. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιούνταν είτε για να θυμηθεί ο αοιδός τη συνέχεια είτε για να ξεκουραστούν οι ακροατές.Δηλαδή με λίγα λόγια είναι πολύ και άσχετο μπλα μπλα χωρίς ιδιαίτερη σημασία, που χρησιμοπιείται για τους παραπάνω λόγους.(αυτό μην το πεις μπροστά στον καθηγητή σου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:50 Η !maira!<3: #278 12-01-10 16:50 ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!!!!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:52 Η vagialena: #279 12-01-10 19:52 Τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 21:34 Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: #280 13-01-10 21:34 σελιδα 43 την ασκηση 5 μπορει να με βοηθηση καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμεις δεν εχουμε κανει ακομα ηροδοτο αλα προς το παρον ομηρο ολε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:51 Η Ntontini έγραψε: #262 09-01-10 17:51 Εμείς μάθαμε ότι όταν ο ποιητής μας προηδεάζει μας δίνει μια ιδέα για το τι θα συμβεί αργότερα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Γειά σας θα ήθελα να με βοηθήσετε σας παρακαλώ.Γίνεται να μου πείτε τι πρέπει να γράψω σε αυτες τις ασκήσεις;Ξέρω ότι το ischool δεν είναι λυσσάρι αλλά δεν τις καταλαβαίνω.Είναι επείγον... Σελ.67 ασκ1 Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν είναι τόσο σωστό αυτό που θα πω αλλά ίσως σε βοηθήσει: Ο Ποσειδώνας σε αυτούς του μονολόγους εκφράζει ανθρώπινα πάθη.Στους στίχους 314-320 το πρόβλημα του είναι πως οι υπόλοιποι Θεοί πήραν αποφάσισεις όταν αυτός δεν ήταν εκεί ενώ στους στίχους 413-418 ''εύχετε'' στον Οδυσσέα να περιπλανηθεί στο πέλαγος.Εκφράζεται δηλαδή με κακό τρόπο και αυτό μας δίχνει και τα θεικά-ομολογουμένως-συναισθήματά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:24 Ο Fedde le Grand: #263 10-01-10 20:24 Ακριβώς..Και εγώ κάτι παρόμοιο έγραψα αν και το καταραμένο με παίδεψε..Ρε σεις προτιμάτε να τα γράφετε..Βαριέμαι να ψάχνω σελίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 22:17 Η Ntontini έγραψε: #264 10-01-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Submarine: Ακριβώς..Και εγώ κάτι παρόμοιο έγραψα αν και το καταραμένο με παίδεψε..Ρε σεις προτιμάτε να τα γράφετε..Βαριέμαι να ψάχνω σελίδες Click για ανάπτυξη... Α μπα,στο συγκεκριμένο μάθημα δε βαριέμαι γιατί είναι εύκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:03 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #265 11-01-10 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Α μπα,στο συγκεκριμένο μάθημα δε βαριέμαι γιατί είναι εύκολο. Click για ανάπτυξη... Ευκολο είναι αλλά σε εκείνο το μάθημα ήμουν άρρωστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:29 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #266 11-01-10 15:29 Ο Όμηρος είναι πολύ ενδιαφέρον,για τον Ηρόδοτο δεν ξέρω,δεν έχουμε κάνει αν και πολλοί λένε ότι είναι βαρετός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η Ntontini έγραψε: #267 11-01-10 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Ευκολο είναι αλλά σε εκείνο το μάθημα ήμουν άρρωστη... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα,μάλιστα!Επλίζω τουλάχιστον να σε διευκόλινα έστω και λίγο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:42 Η Ntontini έγραψε: #268 11-01-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Ο Όμηρος είναι πολύ ενδιαφέρον,για τον Ηρόδοτο δεν ξέρω,δεν έχουμε κάνει αν και πολλοί λένε ότι είναι βαρετός. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει...θα δείξει του χρόνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:16 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #269 11-01-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει...θα δείξει του χρόνου! Click για ανάπτυξη... Όχι του χρόνου....Θα κάνουμε τον Μάρτιο.Τελικά ο Ηρόδοτος μπήκε στην α γυμνασιου ενω παλιά ήταν στην β και έτσι δεν θα ολοκληρωθεί ο Όμηρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:23 Η Ntontini έγραψε: #270 11-01-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Όχι του χρόνου....Θα κάνουμε τον Μάρτιο.Τελικά ο Ηρόδοτος μπήκε στην α γυμνασιου ενω παλιά ήταν στην β και έτσι δεν θα ολοκληρωθεί ο Όμηρος... Click για ανάπτυξη... Α ναι....!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #271 11-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Α ναι....!? Click για ανάπτυξη... Ναι,μακάρι να μην είναι βαρετός όπως λένε γιατί θα τον έχουμε 3 μήνες και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. everes Νεοφερμένο μέλος Ο everes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:03 Ο everes έγραψε: #272 11-01-10 21:03 παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagia79 Νεοφερμένο μέλος Η vagia79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η vagia79 έγραψε: #273 11-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από everes: παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Click για ανάπτυξη... Αντίνοος : Είναι ο πιο θρασύς από τους μνηστήρες. Παρουσιάζεται παράλογος, καθώς κατηγορεί τον Τηλέμαχο για έπαρση, τη στιγμή που αυτός και οι υπόλοιποι μνηστήρες σπαταλούν αναίσχυντα την ξένη περιουσία. Ευρύμαχος: Είναι ο δεύτερος σε σπουδαιότητα μνηστήρας μετά τον Αντίνοο. Μιλά στον Τηλέμαχο σε ήπιο τόνο, με διπλωματία, προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες για τον ξένο. Πίσω όμως από αυτή τη γλυκύτητα κρύβεται θράσος και ειρωνεία που φαίνεται στο στίχο 453 όπου αποκαλεί τον Τηλέμαχο «ωραίε και γενναίε εσύ». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:24 Η dreamy girl: #274 11-01-10 22:24 Αντινοος:προκλητικος,ειρωνας,αλλαζονας,ασεβης,απειλητικος Ευρυμαχος:αθλιος χαρακτηρας,υποκριτης,υπουλος,πονηρος,προσπειητο ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Η !maira!<3: #275 12-01-10 16:30 ξέρετε τι είναι επιβράδυνση?αν ναι βοηθήστε γιατι είναι για αύριο!!!!!!!!αν δεν βρω τι είναι την έβαψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #276 12-01-10 16:38 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=55665 :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η vagialena: #277 12-01-10 16:43 Είναι η παρεμβολή διάφορων γεγονότων με σκοπό να επιβραδυνθεί η εξέλιξη της υπόθεσης. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιούνταν είτε για να θυμηθεί ο αοιδός τη συνέχεια είτε για να ξεκουραστούν οι ακροατές.Δηλαδή με λίγα λόγια είναι πολύ και άσχετο μπλα μπλα χωρίς ιδιαίτερη σημασία, που χρησιμοπιείται για τους παραπάνω λόγους.(αυτό μην το πεις μπροστά στον καθηγητή σου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:50 Η !maira!<3: #278 12-01-10 16:50 ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!!!!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:52 Η vagialena: #279 12-01-10 19:52 Τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 21:34 Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: #280 13-01-10 21:34 σελιδα 43 την ασκηση 5 μπορει να με βοηθηση καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς μάθαμε ότι όταν ο ποιητής μας προηδεάζει μας δίνει μια ιδέα για το τι θα συμβεί αργότερα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Γειά σας θα ήθελα να με βοηθήσετε σας παρακαλώ.Γίνεται να μου πείτε τι πρέπει να γράψω σε αυτες τις ασκήσεις;Ξέρω ότι το ischool δεν είναι λυσσάρι αλλά δεν τις καταλαβαίνω.Είναι επείγον... Σελ.67 ασκ1 Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν είναι τόσο σωστό αυτό που θα πω αλλά ίσως σε βοηθήσει: Ο Ποσειδώνας σε αυτούς του μονολόγους εκφράζει ανθρώπινα πάθη.Στους στίχους 314-320 το πρόβλημα του είναι πως οι υπόλοιποι Θεοί πήραν αποφάσισεις όταν αυτός δεν ήταν εκεί ενώ στους στίχους 413-418 ''εύχετε'' στον Οδυσσέα να περιπλανηθεί στο πέλαγος.Εκφράζεται δηλαδή με κακό τρόπο και αυτό μας δίχνει και τα θεικά-ομολογουμένως-συναισθήματά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:24 Ο Fedde le Grand: #263 10-01-10 20:24 Ακριβώς..Και εγώ κάτι παρόμοιο έγραψα αν και το καταραμένο με παίδεψε..Ρε σεις προτιμάτε να τα γράφετε..Βαριέμαι να ψάχνω σελίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 22:17 Η Ntontini έγραψε: #264 10-01-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Submarine: Ακριβώς..Και εγώ κάτι παρόμοιο έγραψα αν και το καταραμένο με παίδεψε..Ρε σεις προτιμάτε να τα γράφετε..Βαριέμαι να ψάχνω σελίδες Click για ανάπτυξη... Α μπα,στο συγκεκριμένο μάθημα δε βαριέμαι γιατί είναι εύκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:03 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #265 11-01-10 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Α μπα,στο συγκεκριμένο μάθημα δε βαριέμαι γιατί είναι εύκολο. Click για ανάπτυξη... Ευκολο είναι αλλά σε εκείνο το μάθημα ήμουν άρρωστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:29 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #266 11-01-10 15:29 Ο Όμηρος είναι πολύ ενδιαφέρον,για τον Ηρόδοτο δεν ξέρω,δεν έχουμε κάνει αν και πολλοί λένε ότι είναι βαρετός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η Ntontini έγραψε: #267 11-01-10 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Ευκολο είναι αλλά σε εκείνο το μάθημα ήμουν άρρωστη... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα,μάλιστα!Επλίζω τουλάχιστον να σε διευκόλινα έστω και λίγο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:42 Η Ntontini έγραψε: #268 11-01-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Ο Όμηρος είναι πολύ ενδιαφέρον,για τον Ηρόδοτο δεν ξέρω,δεν έχουμε κάνει αν και πολλοί λένε ότι είναι βαρετός. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει...θα δείξει του χρόνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:16 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #269 11-01-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει...θα δείξει του χρόνου! Click για ανάπτυξη... Όχι του χρόνου....Θα κάνουμε τον Μάρτιο.Τελικά ο Ηρόδοτος μπήκε στην α γυμνασιου ενω παλιά ήταν στην β και έτσι δεν θα ολοκληρωθεί ο Όμηρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:23 Η Ntontini έγραψε: #270 11-01-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Όχι του χρόνου....Θα κάνουμε τον Μάρτιο.Τελικά ο Ηρόδοτος μπήκε στην α γυμνασιου ενω παλιά ήταν στην β και έτσι δεν θα ολοκληρωθεί ο Όμηρος... Click για ανάπτυξη... Α ναι....!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #271 11-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Α ναι....!? Click για ανάπτυξη... Ναι,μακάρι να μην είναι βαρετός όπως λένε γιατί θα τον έχουμε 3 μήνες και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. everes Νεοφερμένο μέλος Ο everes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:03 Ο everes έγραψε: #272 11-01-10 21:03 παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagia79 Νεοφερμένο μέλος Η vagia79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η vagia79 έγραψε: #273 11-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από everes: παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Click για ανάπτυξη... Αντίνοος : Είναι ο πιο θρασύς από τους μνηστήρες. Παρουσιάζεται παράλογος, καθώς κατηγορεί τον Τηλέμαχο για έπαρση, τη στιγμή που αυτός και οι υπόλοιποι μνηστήρες σπαταλούν αναίσχυντα την ξένη περιουσία. Ευρύμαχος: Είναι ο δεύτερος σε σπουδαιότητα μνηστήρας μετά τον Αντίνοο. Μιλά στον Τηλέμαχο σε ήπιο τόνο, με διπλωματία, προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες για τον ξένο. Πίσω όμως από αυτή τη γλυκύτητα κρύβεται θράσος και ειρωνεία που φαίνεται στο στίχο 453 όπου αποκαλεί τον Τηλέμαχο «ωραίε και γενναίε εσύ». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:24 Η dreamy girl: #274 11-01-10 22:24 Αντινοος:προκλητικος,ειρωνας,αλλαζονας,ασεβης,απειλητικος Ευρυμαχος:αθλιος χαρακτηρας,υποκριτης,υπουλος,πονηρος,προσπειητο ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Η !maira!<3: #275 12-01-10 16:30 ξέρετε τι είναι επιβράδυνση?αν ναι βοηθήστε γιατι είναι για αύριο!!!!!!!!αν δεν βρω τι είναι την έβαψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #276 12-01-10 16:38 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=55665 :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η vagialena: #277 12-01-10 16:43 Είναι η παρεμβολή διάφορων γεγονότων με σκοπό να επιβραδυνθεί η εξέλιξη της υπόθεσης. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιούνταν είτε για να θυμηθεί ο αοιδός τη συνέχεια είτε για να ξεκουραστούν οι ακροατές.Δηλαδή με λίγα λόγια είναι πολύ και άσχετο μπλα μπλα χωρίς ιδιαίτερη σημασία, που χρησιμοπιείται για τους παραπάνω λόγους.(αυτό μην το πεις μπροστά στον καθηγητή σου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:50 Η !maira!<3: #278 12-01-10 16:50 ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!!!!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:52 Η vagialena: #279 12-01-10 19:52 Τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 21:34 Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: #280 13-01-10 21:34 σελιδα 43 την ασκηση 5 μπορει να με βοηθηση καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακριβώς..Και εγώ κάτι παρόμοιο έγραψα αν και το καταραμένο με παίδεψε..Ρε σεις προτιμάτε να τα γράφετε..Βαριέμαι να ψάχνω σελίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 22:17 Η Ntontini έγραψε: #264 10-01-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Submarine: Ακριβώς..Και εγώ κάτι παρόμοιο έγραψα αν και το καταραμένο με παίδεψε..Ρε σεις προτιμάτε να τα γράφετε..Βαριέμαι να ψάχνω σελίδες Click για ανάπτυξη... Α μπα,στο συγκεκριμένο μάθημα δε βαριέμαι γιατί είναι εύκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:03 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #265 11-01-10 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Α μπα,στο συγκεκριμένο μάθημα δε βαριέμαι γιατί είναι εύκολο. Click για ανάπτυξη... Ευκολο είναι αλλά σε εκείνο το μάθημα ήμουν άρρωστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:29 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #266 11-01-10 15:29 Ο Όμηρος είναι πολύ ενδιαφέρον,για τον Ηρόδοτο δεν ξέρω,δεν έχουμε κάνει αν και πολλοί λένε ότι είναι βαρετός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η Ntontini έγραψε: #267 11-01-10 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Ευκολο είναι αλλά σε εκείνο το μάθημα ήμουν άρρωστη... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα,μάλιστα!Επλίζω τουλάχιστον να σε διευκόλινα έστω και λίγο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:42 Η Ntontini έγραψε: #268 11-01-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Ο Όμηρος είναι πολύ ενδιαφέρον,για τον Ηρόδοτο δεν ξέρω,δεν έχουμε κάνει αν και πολλοί λένε ότι είναι βαρετός. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει...θα δείξει του χρόνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:16 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #269 11-01-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει...θα δείξει του χρόνου! Click για ανάπτυξη... Όχι του χρόνου....Θα κάνουμε τον Μάρτιο.Τελικά ο Ηρόδοτος μπήκε στην α γυμνασιου ενω παλιά ήταν στην β και έτσι δεν θα ολοκληρωθεί ο Όμηρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:23 Η Ntontini έγραψε: #270 11-01-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Όχι του χρόνου....Θα κάνουμε τον Μάρτιο.Τελικά ο Ηρόδοτος μπήκε στην α γυμνασιου ενω παλιά ήταν στην β και έτσι δεν θα ολοκληρωθεί ο Όμηρος... Click για ανάπτυξη... Α ναι....!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #271 11-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Α ναι....!? Click για ανάπτυξη... Ναι,μακάρι να μην είναι βαρετός όπως λένε γιατί θα τον έχουμε 3 μήνες και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. everes Νεοφερμένο μέλος Ο everes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:03 Ο everes έγραψε: #272 11-01-10 21:03 παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagia79 Νεοφερμένο μέλος Η vagia79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η vagia79 έγραψε: #273 11-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από everes: παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Click για ανάπτυξη... Αντίνοος : Είναι ο πιο θρασύς από τους μνηστήρες. Παρουσιάζεται παράλογος, καθώς κατηγορεί τον Τηλέμαχο για έπαρση, τη στιγμή που αυτός και οι υπόλοιποι μνηστήρες σπαταλούν αναίσχυντα την ξένη περιουσία. Ευρύμαχος: Είναι ο δεύτερος σε σπουδαιότητα μνηστήρας μετά τον Αντίνοο. Μιλά στον Τηλέμαχο σε ήπιο τόνο, με διπλωματία, προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες για τον ξένο. Πίσω όμως από αυτή τη γλυκύτητα κρύβεται θράσος και ειρωνεία που φαίνεται στο στίχο 453 όπου αποκαλεί τον Τηλέμαχο «ωραίε και γενναίε εσύ». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:24 Η dreamy girl: #274 11-01-10 22:24 Αντινοος:προκλητικος,ειρωνας,αλλαζονας,ασεβης,απειλητικος Ευρυμαχος:αθλιος χαρακτηρας,υποκριτης,υπουλος,πονηρος,προσπειητο ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Η !maira!<3: #275 12-01-10 16:30 ξέρετε τι είναι επιβράδυνση?αν ναι βοηθήστε γιατι είναι για αύριο!!!!!!!!αν δεν βρω τι είναι την έβαψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #276 12-01-10 16:38 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=55665 :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η vagialena: #277 12-01-10 16:43 Είναι η παρεμβολή διάφορων γεγονότων με σκοπό να επιβραδυνθεί η εξέλιξη της υπόθεσης. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιούνταν είτε για να θυμηθεί ο αοιδός τη συνέχεια είτε για να ξεκουραστούν οι ακροατές.Δηλαδή με λίγα λόγια είναι πολύ και άσχετο μπλα μπλα χωρίς ιδιαίτερη σημασία, που χρησιμοπιείται για τους παραπάνω λόγους.(αυτό μην το πεις μπροστά στον καθηγητή σου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:50 Η !maira!<3: #278 12-01-10 16:50 ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!!!!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:52 Η vagialena: #279 12-01-10 19:52 Τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 21:34 Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: #280 13-01-10 21:34 σελιδα 43 την ασκηση 5 μπορει να με βοηθηση καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Submarine: Ακριβώς..Και εγώ κάτι παρόμοιο έγραψα αν και το καταραμένο με παίδεψε..Ρε σεις προτιμάτε να τα γράφετε..Βαριέμαι να ψάχνω σελίδες Click για ανάπτυξη... Α μπα,στο συγκεκριμένο μάθημα δε βαριέμαι γιατί είναι εύκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:03 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #265 11-01-10 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Α μπα,στο συγκεκριμένο μάθημα δε βαριέμαι γιατί είναι εύκολο. Click για ανάπτυξη... Ευκολο είναι αλλά σε εκείνο το μάθημα ήμουν άρρωστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:29 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #266 11-01-10 15:29 Ο Όμηρος είναι πολύ ενδιαφέρον,για τον Ηρόδοτο δεν ξέρω,δεν έχουμε κάνει αν και πολλοί λένε ότι είναι βαρετός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η Ntontini έγραψε: #267 11-01-10 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Ευκολο είναι αλλά σε εκείνο το μάθημα ήμουν άρρωστη... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα,μάλιστα!Επλίζω τουλάχιστον να σε διευκόλινα έστω και λίγο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:42 Η Ntontini έγραψε: #268 11-01-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Ο Όμηρος είναι πολύ ενδιαφέρον,για τον Ηρόδοτο δεν ξέρω,δεν έχουμε κάνει αν και πολλοί λένε ότι είναι βαρετός. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει...θα δείξει του χρόνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:16 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #269 11-01-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει...θα δείξει του χρόνου! Click για ανάπτυξη... Όχι του χρόνου....Θα κάνουμε τον Μάρτιο.Τελικά ο Ηρόδοτος μπήκε στην α γυμνασιου ενω παλιά ήταν στην β και έτσι δεν θα ολοκληρωθεί ο Όμηρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:23 Η Ntontini έγραψε: #270 11-01-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Όχι του χρόνου....Θα κάνουμε τον Μάρτιο.Τελικά ο Ηρόδοτος μπήκε στην α γυμνασιου ενω παλιά ήταν στην β και έτσι δεν θα ολοκληρωθεί ο Όμηρος... Click για ανάπτυξη... Α ναι....!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #271 11-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Α ναι....!? Click για ανάπτυξη... Ναι,μακάρι να μην είναι βαρετός όπως λένε γιατί θα τον έχουμε 3 μήνες και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. everes Νεοφερμένο μέλος Ο everes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:03 Ο everes έγραψε: #272 11-01-10 21:03 παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagia79 Νεοφερμένο μέλος Η vagia79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η vagia79 έγραψε: #273 11-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από everes: παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Click για ανάπτυξη... Αντίνοος : Είναι ο πιο θρασύς από τους μνηστήρες. Παρουσιάζεται παράλογος, καθώς κατηγορεί τον Τηλέμαχο για έπαρση, τη στιγμή που αυτός και οι υπόλοιποι μνηστήρες σπαταλούν αναίσχυντα την ξένη περιουσία. Ευρύμαχος: Είναι ο δεύτερος σε σπουδαιότητα μνηστήρας μετά τον Αντίνοο. Μιλά στον Τηλέμαχο σε ήπιο τόνο, με διπλωματία, προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες για τον ξένο. Πίσω όμως από αυτή τη γλυκύτητα κρύβεται θράσος και ειρωνεία που φαίνεται στο στίχο 453 όπου αποκαλεί τον Τηλέμαχο «ωραίε και γενναίε εσύ». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:24 Η dreamy girl: #274 11-01-10 22:24 Αντινοος:προκλητικος,ειρωνας,αλλαζονας,ασεβης,απειλητικος Ευρυμαχος:αθλιος χαρακτηρας,υποκριτης,υπουλος,πονηρος,προσπειητο ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Η !maira!<3: #275 12-01-10 16:30 ξέρετε τι είναι επιβράδυνση?αν ναι βοηθήστε γιατι είναι για αύριο!!!!!!!!αν δεν βρω τι είναι την έβαψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #276 12-01-10 16:38 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=55665 :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η vagialena: #277 12-01-10 16:43 Είναι η παρεμβολή διάφορων γεγονότων με σκοπό να επιβραδυνθεί η εξέλιξη της υπόθεσης. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιούνταν είτε για να θυμηθεί ο αοιδός τη συνέχεια είτε για να ξεκουραστούν οι ακροατές.Δηλαδή με λίγα λόγια είναι πολύ και άσχετο μπλα μπλα χωρίς ιδιαίτερη σημασία, που χρησιμοπιείται για τους παραπάνω λόγους.(αυτό μην το πεις μπροστά στον καθηγητή σου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:50 Η !maira!<3: #278 12-01-10 16:50 ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!!!!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:52 Η vagialena: #279 12-01-10 19:52 Τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 21:34 Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: #280 13-01-10 21:34 σελιδα 43 την ασκηση 5 μπορει να με βοηθηση καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Α μπα,στο συγκεκριμένο μάθημα δε βαριέμαι γιατί είναι εύκολο. Click για ανάπτυξη... Ευκολο είναι αλλά σε εκείνο το μάθημα ήμουν άρρωστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:29 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #266 11-01-10 15:29 Ο Όμηρος είναι πολύ ενδιαφέρον,για τον Ηρόδοτο δεν ξέρω,δεν έχουμε κάνει αν και πολλοί λένε ότι είναι βαρετός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η Ntontini έγραψε: #267 11-01-10 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Ευκολο είναι αλλά σε εκείνο το μάθημα ήμουν άρρωστη... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα,μάλιστα!Επλίζω τουλάχιστον να σε διευκόλινα έστω και λίγο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:42 Η Ntontini έγραψε: #268 11-01-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Ο Όμηρος είναι πολύ ενδιαφέρον,για τον Ηρόδοτο δεν ξέρω,δεν έχουμε κάνει αν και πολλοί λένε ότι είναι βαρετός. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει...θα δείξει του χρόνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:16 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #269 11-01-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει...θα δείξει του χρόνου! Click για ανάπτυξη... Όχι του χρόνου....Θα κάνουμε τον Μάρτιο.Τελικά ο Ηρόδοτος μπήκε στην α γυμνασιου ενω παλιά ήταν στην β και έτσι δεν θα ολοκληρωθεί ο Όμηρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:23 Η Ntontini έγραψε: #270 11-01-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Όχι του χρόνου....Θα κάνουμε τον Μάρτιο.Τελικά ο Ηρόδοτος μπήκε στην α γυμνασιου ενω παλιά ήταν στην β και έτσι δεν θα ολοκληρωθεί ο Όμηρος... Click για ανάπτυξη... Α ναι....!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #271 11-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Α ναι....!? Click για ανάπτυξη... Ναι,μακάρι να μην είναι βαρετός όπως λένε γιατί θα τον έχουμε 3 μήνες και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. everes Νεοφερμένο μέλος Ο everes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:03 Ο everes έγραψε: #272 11-01-10 21:03 παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagia79 Νεοφερμένο μέλος Η vagia79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η vagia79 έγραψε: #273 11-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από everes: παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Click για ανάπτυξη... Αντίνοος : Είναι ο πιο θρασύς από τους μνηστήρες. Παρουσιάζεται παράλογος, καθώς κατηγορεί τον Τηλέμαχο για έπαρση, τη στιγμή που αυτός και οι υπόλοιποι μνηστήρες σπαταλούν αναίσχυντα την ξένη περιουσία. Ευρύμαχος: Είναι ο δεύτερος σε σπουδαιότητα μνηστήρας μετά τον Αντίνοο. Μιλά στον Τηλέμαχο σε ήπιο τόνο, με διπλωματία, προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες για τον ξένο. Πίσω όμως από αυτή τη γλυκύτητα κρύβεται θράσος και ειρωνεία που φαίνεται στο στίχο 453 όπου αποκαλεί τον Τηλέμαχο «ωραίε και γενναίε εσύ». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:24 Η dreamy girl: #274 11-01-10 22:24 Αντινοος:προκλητικος,ειρωνας,αλλαζονας,ασεβης,απειλητικος Ευρυμαχος:αθλιος χαρακτηρας,υποκριτης,υπουλος,πονηρος,προσπειητο ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Η !maira!<3: #275 12-01-10 16:30 ξέρετε τι είναι επιβράδυνση?αν ναι βοηθήστε γιατι είναι για αύριο!!!!!!!!αν δεν βρω τι είναι την έβαψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #276 12-01-10 16:38 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=55665 :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η vagialena: #277 12-01-10 16:43 Είναι η παρεμβολή διάφορων γεγονότων με σκοπό να επιβραδυνθεί η εξέλιξη της υπόθεσης. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιούνταν είτε για να θυμηθεί ο αοιδός τη συνέχεια είτε για να ξεκουραστούν οι ακροατές.Δηλαδή με λίγα λόγια είναι πολύ και άσχετο μπλα μπλα χωρίς ιδιαίτερη σημασία, που χρησιμοπιείται για τους παραπάνω λόγους.(αυτό μην το πεις μπροστά στον καθηγητή σου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:50 Η !maira!<3: #278 12-01-10 16:50 ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!!!!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:52 Η vagialena: #279 12-01-10 19:52 Τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 21:34 Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: #280 13-01-10 21:34 σελιδα 43 την ασκηση 5 μπορει να με βοηθηση καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Όμηρος είναι πολύ ενδιαφέρον,για τον Ηρόδοτο δεν ξέρω,δεν έχουμε κάνει αν και πολλοί λένε ότι είναι βαρετός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η Ntontini έγραψε: #267 11-01-10 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Ευκολο είναι αλλά σε εκείνο το μάθημα ήμουν άρρωστη... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα,μάλιστα!Επλίζω τουλάχιστον να σε διευκόλινα έστω και λίγο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:42 Η Ntontini έγραψε: #268 11-01-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Ο Όμηρος είναι πολύ ενδιαφέρον,για τον Ηρόδοτο δεν ξέρω,δεν έχουμε κάνει αν και πολλοί λένε ότι είναι βαρετός. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει...θα δείξει του χρόνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:16 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #269 11-01-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει...θα δείξει του χρόνου! Click για ανάπτυξη... Όχι του χρόνου....Θα κάνουμε τον Μάρτιο.Τελικά ο Ηρόδοτος μπήκε στην α γυμνασιου ενω παλιά ήταν στην β και έτσι δεν θα ολοκληρωθεί ο Όμηρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:23 Η Ntontini έγραψε: #270 11-01-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Όχι του χρόνου....Θα κάνουμε τον Μάρτιο.Τελικά ο Ηρόδοτος μπήκε στην α γυμνασιου ενω παλιά ήταν στην β και έτσι δεν θα ολοκληρωθεί ο Όμηρος... Click για ανάπτυξη... Α ναι....!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #271 11-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Α ναι....!? Click για ανάπτυξη... Ναι,μακάρι να μην είναι βαρετός όπως λένε γιατί θα τον έχουμε 3 μήνες και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. everes Νεοφερμένο μέλος Ο everes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:03 Ο everes έγραψε: #272 11-01-10 21:03 παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagia79 Νεοφερμένο μέλος Η vagia79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η vagia79 έγραψε: #273 11-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από everes: παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Click για ανάπτυξη... Αντίνοος : Είναι ο πιο θρασύς από τους μνηστήρες. Παρουσιάζεται παράλογος, καθώς κατηγορεί τον Τηλέμαχο για έπαρση, τη στιγμή που αυτός και οι υπόλοιποι μνηστήρες σπαταλούν αναίσχυντα την ξένη περιουσία. Ευρύμαχος: Είναι ο δεύτερος σε σπουδαιότητα μνηστήρας μετά τον Αντίνοο. Μιλά στον Τηλέμαχο σε ήπιο τόνο, με διπλωματία, προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες για τον ξένο. Πίσω όμως από αυτή τη γλυκύτητα κρύβεται θράσος και ειρωνεία που φαίνεται στο στίχο 453 όπου αποκαλεί τον Τηλέμαχο «ωραίε και γενναίε εσύ». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:24 Η dreamy girl: #274 11-01-10 22:24 Αντινοος:προκλητικος,ειρωνας,αλλαζονας,ασεβης,απειλητικος Ευρυμαχος:αθλιος χαρακτηρας,υποκριτης,υπουλος,πονηρος,προσπειητο ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Η !maira!<3: #275 12-01-10 16:30 ξέρετε τι είναι επιβράδυνση?αν ναι βοηθήστε γιατι είναι για αύριο!!!!!!!!αν δεν βρω τι είναι την έβαψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #276 12-01-10 16:38 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=55665 :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η vagialena: #277 12-01-10 16:43 Είναι η παρεμβολή διάφορων γεγονότων με σκοπό να επιβραδυνθεί η εξέλιξη της υπόθεσης. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιούνταν είτε για να θυμηθεί ο αοιδός τη συνέχεια είτε για να ξεκουραστούν οι ακροατές.Δηλαδή με λίγα λόγια είναι πολύ και άσχετο μπλα μπλα χωρίς ιδιαίτερη σημασία, που χρησιμοπιείται για τους παραπάνω λόγους.(αυτό μην το πεις μπροστά στον καθηγητή σου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:50 Η !maira!<3: #278 12-01-10 16:50 ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!!!!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:52 Η vagialena: #279 12-01-10 19:52 Τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 21:34 Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: #280 13-01-10 21:34 σελιδα 43 την ασκηση 5 μπορει να με βοηθηση καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Ευκολο είναι αλλά σε εκείνο το μάθημα ήμουν άρρωστη... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα,μάλιστα!Επλίζω τουλάχιστον να σε διευκόλινα έστω και λίγο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 15:42 Η Ntontini έγραψε: #268 11-01-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Ο Όμηρος είναι πολύ ενδιαφέρον,για τον Ηρόδοτο δεν ξέρω,δεν έχουμε κάνει αν και πολλοί λένε ότι είναι βαρετός. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει...θα δείξει του χρόνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:16 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #269 11-01-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει...θα δείξει του χρόνου! Click για ανάπτυξη... Όχι του χρόνου....Θα κάνουμε τον Μάρτιο.Τελικά ο Ηρόδοτος μπήκε στην α γυμνασιου ενω παλιά ήταν στην β και έτσι δεν θα ολοκληρωθεί ο Όμηρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:23 Η Ntontini έγραψε: #270 11-01-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Όχι του χρόνου....Θα κάνουμε τον Μάρτιο.Τελικά ο Ηρόδοτος μπήκε στην α γυμνασιου ενω παλιά ήταν στην β και έτσι δεν θα ολοκληρωθεί ο Όμηρος... Click για ανάπτυξη... Α ναι....!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #271 11-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Α ναι....!? Click για ανάπτυξη... Ναι,μακάρι να μην είναι βαρετός όπως λένε γιατί θα τον έχουμε 3 μήνες και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. everes Νεοφερμένο μέλος Ο everes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:03 Ο everes έγραψε: #272 11-01-10 21:03 παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagia79 Νεοφερμένο μέλος Η vagia79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η vagia79 έγραψε: #273 11-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από everes: παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Click για ανάπτυξη... Αντίνοος : Είναι ο πιο θρασύς από τους μνηστήρες. Παρουσιάζεται παράλογος, καθώς κατηγορεί τον Τηλέμαχο για έπαρση, τη στιγμή που αυτός και οι υπόλοιποι μνηστήρες σπαταλούν αναίσχυντα την ξένη περιουσία. Ευρύμαχος: Είναι ο δεύτερος σε σπουδαιότητα μνηστήρας μετά τον Αντίνοο. Μιλά στον Τηλέμαχο σε ήπιο τόνο, με διπλωματία, προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες για τον ξένο. Πίσω όμως από αυτή τη γλυκύτητα κρύβεται θράσος και ειρωνεία που φαίνεται στο στίχο 453 όπου αποκαλεί τον Τηλέμαχο «ωραίε και γενναίε εσύ». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:24 Η dreamy girl: #274 11-01-10 22:24 Αντινοος:προκλητικος,ειρωνας,αλλαζονας,ασεβης,απειλητικος Ευρυμαχος:αθλιος χαρακτηρας,υποκριτης,υπουλος,πονηρος,προσπειητο ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Η !maira!<3: #275 12-01-10 16:30 ξέρετε τι είναι επιβράδυνση?αν ναι βοηθήστε γιατι είναι για αύριο!!!!!!!!αν δεν βρω τι είναι την έβαψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #276 12-01-10 16:38 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=55665 :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η vagialena: #277 12-01-10 16:43 Είναι η παρεμβολή διάφορων γεγονότων με σκοπό να επιβραδυνθεί η εξέλιξη της υπόθεσης. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιούνταν είτε για να θυμηθεί ο αοιδός τη συνέχεια είτε για να ξεκουραστούν οι ακροατές.Δηλαδή με λίγα λόγια είναι πολύ και άσχετο μπλα μπλα χωρίς ιδιαίτερη σημασία, που χρησιμοπιείται για τους παραπάνω λόγους.(αυτό μην το πεις μπροστά στον καθηγητή σου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:50 Η !maira!<3: #278 12-01-10 16:50 ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!!!!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:52 Η vagialena: #279 12-01-10 19:52 Τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 21:34 Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: #280 13-01-10 21:34 σελιδα 43 την ασκηση 5 μπορει να με βοηθηση καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Ο Όμηρος είναι πολύ ενδιαφέρον,για τον Ηρόδοτο δεν ξέρω,δεν έχουμε κάνει αν και πολλοί λένε ότι είναι βαρετός. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει...θα δείξει του χρόνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:16 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #269 11-01-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει...θα δείξει του χρόνου! Click για ανάπτυξη... Όχι του χρόνου....Θα κάνουμε τον Μάρτιο.Τελικά ο Ηρόδοτος μπήκε στην α γυμνασιου ενω παλιά ήταν στην β και έτσι δεν θα ολοκληρωθεί ο Όμηρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:23 Η Ntontini έγραψε: #270 11-01-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Όχι του χρόνου....Θα κάνουμε τον Μάρτιο.Τελικά ο Ηρόδοτος μπήκε στην α γυμνασιου ενω παλιά ήταν στην β και έτσι δεν θα ολοκληρωθεί ο Όμηρος... Click για ανάπτυξη... Α ναι....!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #271 11-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Α ναι....!? Click για ανάπτυξη... Ναι,μακάρι να μην είναι βαρετός όπως λένε γιατί θα τον έχουμε 3 μήνες και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. everes Νεοφερμένο μέλος Ο everes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:03 Ο everes έγραψε: #272 11-01-10 21:03 παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagia79 Νεοφερμένο μέλος Η vagia79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η vagia79 έγραψε: #273 11-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από everes: παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Click για ανάπτυξη... Αντίνοος : Είναι ο πιο θρασύς από τους μνηστήρες. Παρουσιάζεται παράλογος, καθώς κατηγορεί τον Τηλέμαχο για έπαρση, τη στιγμή που αυτός και οι υπόλοιποι μνηστήρες σπαταλούν αναίσχυντα την ξένη περιουσία. Ευρύμαχος: Είναι ο δεύτερος σε σπουδαιότητα μνηστήρας μετά τον Αντίνοο. Μιλά στον Τηλέμαχο σε ήπιο τόνο, με διπλωματία, προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες για τον ξένο. Πίσω όμως από αυτή τη γλυκύτητα κρύβεται θράσος και ειρωνεία που φαίνεται στο στίχο 453 όπου αποκαλεί τον Τηλέμαχο «ωραίε και γενναίε εσύ». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:24 Η dreamy girl: #274 11-01-10 22:24 Αντινοος:προκλητικος,ειρωνας,αλλαζονας,ασεβης,απειλητικος Ευρυμαχος:αθλιος χαρακτηρας,υποκριτης,υπουλος,πονηρος,προσπειητο ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Η !maira!<3: #275 12-01-10 16:30 ξέρετε τι είναι επιβράδυνση?αν ναι βοηθήστε γιατι είναι για αύριο!!!!!!!!αν δεν βρω τι είναι την έβαψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #276 12-01-10 16:38 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=55665 :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η vagialena: #277 12-01-10 16:43 Είναι η παρεμβολή διάφορων γεγονότων με σκοπό να επιβραδυνθεί η εξέλιξη της υπόθεσης. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιούνταν είτε για να θυμηθεί ο αοιδός τη συνέχεια είτε για να ξεκουραστούν οι ακροατές.Δηλαδή με λίγα λόγια είναι πολύ και άσχετο μπλα μπλα χωρίς ιδιαίτερη σημασία, που χρησιμοπιείται για τους παραπάνω λόγους.(αυτό μην το πεις μπροστά στον καθηγητή σου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:50 Η !maira!<3: #278 12-01-10 16:50 ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!!!!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:52 Η vagialena: #279 12-01-10 19:52 Τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 21:34 Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: #280 13-01-10 21:34 σελιδα 43 την ασκηση 5 μπορει να με βοηθηση καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει...θα δείξει του χρόνου! Click για ανάπτυξη... Όχι του χρόνου....Θα κάνουμε τον Μάρτιο.Τελικά ο Ηρόδοτος μπήκε στην α γυμνασιου ενω παλιά ήταν στην β και έτσι δεν θα ολοκληρωθεί ο Όμηρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:23 Η Ntontini έγραψε: #270 11-01-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Όχι του χρόνου....Θα κάνουμε τον Μάρτιο.Τελικά ο Ηρόδοτος μπήκε στην α γυμνασιου ενω παλιά ήταν στην β και έτσι δεν θα ολοκληρωθεί ο Όμηρος... Click για ανάπτυξη... Α ναι....!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #271 11-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Α ναι....!? Click για ανάπτυξη... Ναι,μακάρι να μην είναι βαρετός όπως λένε γιατί θα τον έχουμε 3 μήνες και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. everes Νεοφερμένο μέλος Ο everes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:03 Ο everes έγραψε: #272 11-01-10 21:03 παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagia79 Νεοφερμένο μέλος Η vagia79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η vagia79 έγραψε: #273 11-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από everes: παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Click για ανάπτυξη... Αντίνοος : Είναι ο πιο θρασύς από τους μνηστήρες. Παρουσιάζεται παράλογος, καθώς κατηγορεί τον Τηλέμαχο για έπαρση, τη στιγμή που αυτός και οι υπόλοιποι μνηστήρες σπαταλούν αναίσχυντα την ξένη περιουσία. Ευρύμαχος: Είναι ο δεύτερος σε σπουδαιότητα μνηστήρας μετά τον Αντίνοο. Μιλά στον Τηλέμαχο σε ήπιο τόνο, με διπλωματία, προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες για τον ξένο. Πίσω όμως από αυτή τη γλυκύτητα κρύβεται θράσος και ειρωνεία που φαίνεται στο στίχο 453 όπου αποκαλεί τον Τηλέμαχο «ωραίε και γενναίε εσύ». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:24 Η dreamy girl: #274 11-01-10 22:24 Αντινοος:προκλητικος,ειρωνας,αλλαζονας,ασεβης,απειλητικος Ευρυμαχος:αθλιος χαρακτηρας,υποκριτης,υπουλος,πονηρος,προσπειητο ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Η !maira!<3: #275 12-01-10 16:30 ξέρετε τι είναι επιβράδυνση?αν ναι βοηθήστε γιατι είναι για αύριο!!!!!!!!αν δεν βρω τι είναι την έβαψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #276 12-01-10 16:38 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=55665 :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η vagialena: #277 12-01-10 16:43 Είναι η παρεμβολή διάφορων γεγονότων με σκοπό να επιβραδυνθεί η εξέλιξη της υπόθεσης. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιούνταν είτε για να θυμηθεί ο αοιδός τη συνέχεια είτε για να ξεκουραστούν οι ακροατές.Δηλαδή με λίγα λόγια είναι πολύ και άσχετο μπλα μπλα χωρίς ιδιαίτερη σημασία, που χρησιμοπιείται για τους παραπάνω λόγους.(αυτό μην το πεις μπροστά στον καθηγητή σου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:50 Η !maira!<3: #278 12-01-10 16:50 ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!!!!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:52 Η vagialena: #279 12-01-10 19:52 Τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 21:34 Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: #280 13-01-10 21:34 σελιδα 43 την ασκηση 5 μπορει να με βοηθηση καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Όχι του χρόνου....Θα κάνουμε τον Μάρτιο.Τελικά ο Ηρόδοτος μπήκε στην α γυμνασιου ενω παλιά ήταν στην β και έτσι δεν θα ολοκληρωθεί ο Όμηρος... Click για ανάπτυξη... Α ναι....!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #271 11-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Α ναι....!? Click για ανάπτυξη... Ναι,μακάρι να μην είναι βαρετός όπως λένε γιατί θα τον έχουμε 3 μήνες και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. everes Νεοφερμένο μέλος Ο everes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:03 Ο everes έγραψε: #272 11-01-10 21:03 παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagia79 Νεοφερμένο μέλος Η vagia79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η vagia79 έγραψε: #273 11-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από everes: παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Click για ανάπτυξη... Αντίνοος : Είναι ο πιο θρασύς από τους μνηστήρες. Παρουσιάζεται παράλογος, καθώς κατηγορεί τον Τηλέμαχο για έπαρση, τη στιγμή που αυτός και οι υπόλοιποι μνηστήρες σπαταλούν αναίσχυντα την ξένη περιουσία. Ευρύμαχος: Είναι ο δεύτερος σε σπουδαιότητα μνηστήρας μετά τον Αντίνοο. Μιλά στον Τηλέμαχο σε ήπιο τόνο, με διπλωματία, προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες για τον ξένο. Πίσω όμως από αυτή τη γλυκύτητα κρύβεται θράσος και ειρωνεία που φαίνεται στο στίχο 453 όπου αποκαλεί τον Τηλέμαχο «ωραίε και γενναίε εσύ». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:24 Η dreamy girl: #274 11-01-10 22:24 Αντινοος:προκλητικος,ειρωνας,αλλαζονας,ασεβης,απειλητικος Ευρυμαχος:αθλιος χαρακτηρας,υποκριτης,υπουλος,πονηρος,προσπειητο ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Η !maira!<3: #275 12-01-10 16:30 ξέρετε τι είναι επιβράδυνση?αν ναι βοηθήστε γιατι είναι για αύριο!!!!!!!!αν δεν βρω τι είναι την έβαψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #276 12-01-10 16:38 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=55665 :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η vagialena: #277 12-01-10 16:43 Είναι η παρεμβολή διάφορων γεγονότων με σκοπό να επιβραδυνθεί η εξέλιξη της υπόθεσης. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιούνταν είτε για να θυμηθεί ο αοιδός τη συνέχεια είτε για να ξεκουραστούν οι ακροατές.Δηλαδή με λίγα λόγια είναι πολύ και άσχετο μπλα μπλα χωρίς ιδιαίτερη σημασία, που χρησιμοπιείται για τους παραπάνω λόγους.(αυτό μην το πεις μπροστά στον καθηγητή σου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:50 Η !maira!<3: #278 12-01-10 16:50 ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!!!!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:52 Η vagialena: #279 12-01-10 19:52 Τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 21:34 Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: #280 13-01-10 21:34 σελιδα 43 την ασκηση 5 μπορει να με βοηθηση καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Α ναι....!? Click για ανάπτυξη... Ναι,μακάρι να μην είναι βαρετός όπως λένε γιατί θα τον έχουμε 3 μήνες και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
everes Νεοφερμένο μέλος Ο everes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:03 Ο everes έγραψε: #272 11-01-10 21:03 παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagia79 Νεοφερμένο μέλος Η vagia79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η vagia79 έγραψε: #273 11-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από everes: παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Click για ανάπτυξη... Αντίνοος : Είναι ο πιο θρασύς από τους μνηστήρες. Παρουσιάζεται παράλογος, καθώς κατηγορεί τον Τηλέμαχο για έπαρση, τη στιγμή που αυτός και οι υπόλοιποι μνηστήρες σπαταλούν αναίσχυντα την ξένη περιουσία. Ευρύμαχος: Είναι ο δεύτερος σε σπουδαιότητα μνηστήρας μετά τον Αντίνοο. Μιλά στον Τηλέμαχο σε ήπιο τόνο, με διπλωματία, προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες για τον ξένο. Πίσω όμως από αυτή τη γλυκύτητα κρύβεται θράσος και ειρωνεία που φαίνεται στο στίχο 453 όπου αποκαλεί τον Τηλέμαχο «ωραίε και γενναίε εσύ». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:24 Η dreamy girl: #274 11-01-10 22:24 Αντινοος:προκλητικος,ειρωνας,αλλαζονας,ασεβης,απειλητικος Ευρυμαχος:αθλιος χαρακτηρας,υποκριτης,υπουλος,πονηρος,προσπειητο ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Η !maira!<3: #275 12-01-10 16:30 ξέρετε τι είναι επιβράδυνση?αν ναι βοηθήστε γιατι είναι για αύριο!!!!!!!!αν δεν βρω τι είναι την έβαψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #276 12-01-10 16:38 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=55665 :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η vagialena: #277 12-01-10 16:43 Είναι η παρεμβολή διάφορων γεγονότων με σκοπό να επιβραδυνθεί η εξέλιξη της υπόθεσης. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιούνταν είτε για να θυμηθεί ο αοιδός τη συνέχεια είτε για να ξεκουραστούν οι ακροατές.Δηλαδή με λίγα λόγια είναι πολύ και άσχετο μπλα μπλα χωρίς ιδιαίτερη σημασία, που χρησιμοπιείται για τους παραπάνω λόγους.(αυτό μην το πεις μπροστά στον καθηγητή σου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:50 Η !maira!<3: #278 12-01-10 16:50 ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!!!!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:52 Η vagialena: #279 12-01-10 19:52 Τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 21:34 Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: #280 13-01-10 21:34 σελιδα 43 την ασκηση 5 μπορει να με βοηθηση καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vagia79 Νεοφερμένο μέλος Η vagia79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η vagia79 έγραψε: #273 11-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από everes: παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Click για ανάπτυξη... Αντίνοος : Είναι ο πιο θρασύς από τους μνηστήρες. Παρουσιάζεται παράλογος, καθώς κατηγορεί τον Τηλέμαχο για έπαρση, τη στιγμή που αυτός και οι υπόλοιποι μνηστήρες σπαταλούν αναίσχυντα την ξένη περιουσία. Ευρύμαχος: Είναι ο δεύτερος σε σπουδαιότητα μνηστήρας μετά τον Αντίνοο. Μιλά στον Τηλέμαχο σε ήπιο τόνο, με διπλωματία, προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες για τον ξένο. Πίσω όμως από αυτή τη γλυκύτητα κρύβεται θράσος και ειρωνεία που φαίνεται στο στίχο 453 όπου αποκαλεί τον Τηλέμαχο «ωραίε και γενναίε εσύ». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:24 Η dreamy girl: #274 11-01-10 22:24 Αντινοος:προκλητικος,ειρωνας,αλλαζονας,ασεβης,απειλητικος Ευρυμαχος:αθλιος χαρακτηρας,υποκριτης,υπουλος,πονηρος,προσπειητο ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Η !maira!<3: #275 12-01-10 16:30 ξέρετε τι είναι επιβράδυνση?αν ναι βοηθήστε γιατι είναι για αύριο!!!!!!!!αν δεν βρω τι είναι την έβαψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #276 12-01-10 16:38 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=55665 :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η vagialena: #277 12-01-10 16:43 Είναι η παρεμβολή διάφορων γεγονότων με σκοπό να επιβραδυνθεί η εξέλιξη της υπόθεσης. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιούνταν είτε για να θυμηθεί ο αοιδός τη συνέχεια είτε για να ξεκουραστούν οι ακροατές.Δηλαδή με λίγα λόγια είναι πολύ και άσχετο μπλα μπλα χωρίς ιδιαίτερη σημασία, που χρησιμοπιείται για τους παραπάνω λόγους.(αυτό μην το πεις μπροστά στον καθηγητή σου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:50 Η !maira!<3: #278 12-01-10 16:50 ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!!!!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:52 Η vagialena: #279 12-01-10 19:52 Τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 21:34 Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: #280 13-01-10 21:34 σελιδα 43 την ασκηση 5 μπορει να με βοηθηση καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από everes: παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση 4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο Click για ανάπτυξη... Αντίνοος : Είναι ο πιο θρασύς από τους μνηστήρες. Παρουσιάζεται παράλογος, καθώς κατηγορεί τον Τηλέμαχο για έπαρση, τη στιγμή που αυτός και οι υπόλοιποι μνηστήρες σπαταλούν αναίσχυντα την ξένη περιουσία. Ευρύμαχος: Είναι ο δεύτερος σε σπουδαιότητα μνηστήρας μετά τον Αντίνοο. Μιλά στον Τηλέμαχο σε ήπιο τόνο, με διπλωματία, προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες για τον ξένο. Πίσω όμως από αυτή τη γλυκύτητα κρύβεται θράσος και ειρωνεία που φαίνεται στο στίχο 453 όπου αποκαλεί τον Τηλέμαχο «ωραίε και γενναίε εσύ». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:24 Η dreamy girl: #274 11-01-10 22:24 Αντινοος:προκλητικος,ειρωνας,αλλαζονας,ασεβης,απειλητικος Ευρυμαχος:αθλιος χαρακτηρας,υποκριτης,υπουλος,πονηρος,προσπειητο ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Η !maira!<3: #275 12-01-10 16:30 ξέρετε τι είναι επιβράδυνση?αν ναι βοηθήστε γιατι είναι για αύριο!!!!!!!!αν δεν βρω τι είναι την έβαψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #276 12-01-10 16:38 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=55665 :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η vagialena: #277 12-01-10 16:43 Είναι η παρεμβολή διάφορων γεγονότων με σκοπό να επιβραδυνθεί η εξέλιξη της υπόθεσης. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιούνταν είτε για να θυμηθεί ο αοιδός τη συνέχεια είτε για να ξεκουραστούν οι ακροατές.Δηλαδή με λίγα λόγια είναι πολύ και άσχετο μπλα μπλα χωρίς ιδιαίτερη σημασία, που χρησιμοπιείται για τους παραπάνω λόγους.(αυτό μην το πεις μπροστά στον καθηγητή σου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:50 Η !maira!<3: #278 12-01-10 16:50 ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!!!!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:52 Η vagialena: #279 12-01-10 19:52 Τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 21:34 Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: #280 13-01-10 21:34 σελιδα 43 την ασκηση 5 μπορει να με βοηθηση καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντινοος:προκλητικος,ειρωνας,αλλαζονας,ασεβης,απειλητικος Ευρυμαχος:αθλιος χαρακτηρας,υποκριτης,υπουλος,πονηρος,προσπειητο ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Η !maira!<3: #275 12-01-10 16:30 ξέρετε τι είναι επιβράδυνση?αν ναι βοηθήστε γιατι είναι για αύριο!!!!!!!!αν δεν βρω τι είναι την έβαψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #276 12-01-10 16:38 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=55665 :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η vagialena: #277 12-01-10 16:43 Είναι η παρεμβολή διάφορων γεγονότων με σκοπό να επιβραδυνθεί η εξέλιξη της υπόθεσης. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιούνταν είτε για να θυμηθεί ο αοιδός τη συνέχεια είτε για να ξεκουραστούν οι ακροατές.Δηλαδή με λίγα λόγια είναι πολύ και άσχετο μπλα μπλα χωρίς ιδιαίτερη σημασία, που χρησιμοπιείται για τους παραπάνω λόγους.(αυτό μην το πεις μπροστά στον καθηγητή σου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:50 Η !maira!<3: #278 12-01-10 16:50 ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!!!!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:52 Η vagialena: #279 12-01-10 19:52 Τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 21:34 Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: #280 13-01-10 21:34 σελιδα 43 την ασκηση 5 μπορει να με βοηθηση καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ξέρετε τι είναι επιβράδυνση?αν ναι βοηθήστε γιατι είναι για αύριο!!!!!!!!αν δεν βρω τι είναι την έβαψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #276 12-01-10 16:38 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=55665 :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η vagialena: #277 12-01-10 16:43 Είναι η παρεμβολή διάφορων γεγονότων με σκοπό να επιβραδυνθεί η εξέλιξη της υπόθεσης. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιούνταν είτε για να θυμηθεί ο αοιδός τη συνέχεια είτε για να ξεκουραστούν οι ακροατές.Δηλαδή με λίγα λόγια είναι πολύ και άσχετο μπλα μπλα χωρίς ιδιαίτερη σημασία, που χρησιμοπιείται για τους παραπάνω λόγους.(αυτό μην το πεις μπροστά στον καθηγητή σου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:50 Η !maira!<3: #278 12-01-10 16:50 ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!!!!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:52 Η vagialena: #279 12-01-10 19:52 Τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 21:34 Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: #280 13-01-10 21:34 σελιδα 43 την ασκηση 5 μπορει να με βοηθηση καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=55665 :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η vagialena: #277 12-01-10 16:43 Είναι η παρεμβολή διάφορων γεγονότων με σκοπό να επιβραδυνθεί η εξέλιξη της υπόθεσης. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιούνταν είτε για να θυμηθεί ο αοιδός τη συνέχεια είτε για να ξεκουραστούν οι ακροατές.Δηλαδή με λίγα λόγια είναι πολύ και άσχετο μπλα μπλα χωρίς ιδιαίτερη σημασία, που χρησιμοπιείται για τους παραπάνω λόγους.(αυτό μην το πεις μπροστά στον καθηγητή σου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:50 Η !maira!<3: #278 12-01-10 16:50 ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!!!!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:52 Η vagialena: #279 12-01-10 19:52 Τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 21:34 Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: #280 13-01-10 21:34 σελιδα 43 την ασκηση 5 μπορει να με βοηθηση καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι η παρεμβολή διάφορων γεγονότων με σκοπό να επιβραδυνθεί η εξέλιξη της υπόθεσης. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιούνταν είτε για να θυμηθεί ο αοιδός τη συνέχεια είτε για να ξεκουραστούν οι ακροατές.Δηλαδή με λίγα λόγια είναι πολύ και άσχετο μπλα μπλα χωρίς ιδιαίτερη σημασία, που χρησιμοπιείται για τους παραπάνω λόγους.(αυτό μην το πεις μπροστά στον καθηγητή σου)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!maira!<3 Νεοφερμένο μέλος Η Maira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:50 Η !maira!<3: #278 12-01-10 16:50 ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!!!!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:52 Η vagialena: #279 12-01-10 19:52 Τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 21:34 Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: #280 13-01-10 21:34 σελιδα 43 την ασκηση 5 μπορει να με βοηθηση καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!!!!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vagialena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βαγιαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:52 Η vagialena: #279 12-01-10 19:52 Τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 21:34 Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: #280 13-01-10 21:34 σελιδα 43 την ασκηση 5 μπορει να με βοηθηση καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 21:34 Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ: #280 13-01-10 21:34 σελιδα 43 την ασκηση 5 μπορει να με βοηθηση καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σελιδα 43 την ασκηση 5 μπορει να με βοηθηση καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.