Μαρια Σταμπουλη
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
Δεν ξέρω αν είναι τόσο σωστό αυτό που θα πω αλλά ίσως σε βοηθήσει:Γειά σας θα ήθελα να με βοηθήσετε σας παρακαλώ.Γίνεται να μου πείτε τι πρέπει να γράψω σε αυτες τις ασκήσεις;Ξέρω ότι το ischool δεν είναι λυσσάρι αλλά δεν τις καταλαβαίνω.Είναι επείγον...
Σελ.67 ασκ1
Ο Ποσειδώνας σε αυτούς του μονολόγους εκφράζει ανθρώπινα πάθη.Στους στίχους 314-320 το πρόβλημα του είναι πως οι υπόλοιποι Θεοί πήραν αποφάσισεις όταν αυτός δεν ήταν εκεί ενώ στους στίχους 413-418 ''εύχετε'' στον Οδυσσέα να περιπλανηθεί στο πέλαγος.Εκφράζεται δηλαδή με κακό τρόπο και αυτό μας δίχνει και τα θεικά-ομολογουμένως-συναισθήματά του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Ntontini
Εκκολαπτόμενο μέλος

Α μπα,στο συγκεκριμένο μάθημα δε βαριέμαι γιατί είναι εύκολο.Ακριβώς..Και εγώ κάτι παρόμοιο έγραψα αν και το καταραμένο με παίδεψε..Ρε σεις προτιμάτε να τα γράφετε..Βαριέμαι να ψάχνω σελίδες![]()

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευκολο είναι αλλά σε εκείνο το μάθημα ήμουν άρρωστη...Α μπα,στο συγκεκριμένο μάθημα δε βαριέμαι γιατί είναι εύκολο.![]()
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Ntontini
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μάλιστα,μάλιστα!Επλίζω τουλάχιστον να σε διευκόλινα έστω και λίγο:no1:Ευκολο είναι αλλά σε εκείνο το μάθημα ήμουν άρρωστη...
Ntontini
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει...θα δείξει του χρόνου!Ο Όμηρος είναι πολύ ενδιαφέρον,για τον Ηρόδοτο δεν ξέρω,δεν έχουμε κάνει αν και πολλοί λένε ότι είναι βαρετός.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι του χρόνου....Θα κάνουμε τον Μάρτιο.Τελικά ο Ηρόδοτος μπήκε στην α γυμνασιου ενω παλιά ήταν στην β και έτσι δεν θα ολοκληρωθεί ο Όμηρος...Κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει...θα δείξει του χρόνου!
Ntontini
Εκκολαπτόμενο μέλος

Α ναι....!?Όχι του χρόνου....Θα κάνουμε τον Μάρτιο.Τελικά ο Ηρόδοτος μπήκε στην α γυμνασιου ενω παλιά ήταν στην β και έτσι δεν θα ολοκληρωθεί ο Όμηρος...

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Α ναι....!?![]()
Ναι,μακάρι να μην είναι βαρετός όπως λένε γιατί θα τον έχουμε 3 μήνες και

everes
Νεοφερμένο μέλος

ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση
4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος
τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο
vagia79
Νεοφερμένο μέλος

παιδια θελω βοηθεια επειγοντως σε ια ερωτηση να μου απαντησετε
ειναι σελ 43 στο βιβλιο ερωτηση
4. O Aντίνοος και ο Eυρύμαχος είναι οι πιο σημαντικοί μνηστήρες· έχουν κοινές επιδιώξεις, διαφορετικό όμως ήθος. Προσδιορίστε το ήθος
τους με βάση τους λόγους που απευθύνουν στον Tηλέμαχο
Αντίνοος : Είναι ο πιο θρασύς από τους μνηστήρες. Παρουσιάζεται παράλογος, καθώς
κατηγορεί τον Τηλέμαχο για έπαρση, τη στιγμή που αυτός και οι υπόλοιποι
μνηστήρες σπαταλούν αναίσχυντα την ξένη περιουσία.
Ευρύμαχος: Είναι ο δεύτερος σε σπουδαιότητα μνηστήρας μετά τον Αντίνοο. Μιλά στον
Τηλέμαχο σε ήπιο τόνο, με διπλωματία, προκειμένου να του αποσπάσει
πληροφορίες για τον ξένο. Πίσω όμως από αυτή τη γλυκύτητα κρύβεται θράσος
και ειρωνεία που φαίνεται στο στίχο 453 όπου αποκαλεί τον Τηλέμαχο «ωραίε και
γενναίε εσύ».
dreamy girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευρυμαχος:αθλιος χαρακτηρας,υποκριτης,υπουλος,πονηρος,προσπειητο ενδιαφερον
!maira!<3
Νεοφερμένο μέλος

Ntontini
Εκκολαπτόμενο μέλος

vagialena
Εκκολαπτόμενο μέλος

!maira!<3
Νεοφερμένο μέλος

vagialena
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.