eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2021 στις 16:03 Ο eukleidhs1821: #341 14-10-21 16:03 ακομα κανουνε στα σχολεια ομηρους και ιλιαδες??πιστευα οτι μετα απο 20 χρονια θα χε εξελιχθει το συστημα xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2021 στις 16:09 Η xrisamikol: #342 14-10-21 16:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μα βαλε μου καμιά ασκηση φυσικης , Ομηρο μου βαζεις? Ποιο ειναι το πρωτο προοιμιο? Click για ανάπτυξη... τι να κάνω! Και εγώ εύκολη τη βρίσκω τη Φυσική και τα Μαθηματικά! (προς το παρόν τουλάχιστον - δε ξέρω τι μας περιμένει!!) Το πρώτο προοίμιο είναι οι στίχοι που ανέβασα παραπάνω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2021 στις 16:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #343 14-10-21 16:11 Αρχική Δημοσίευση από xrisamikol: τι να κάνω! Και εγώ εύκολα τα βρίσκω αυτά! (προς το παρόν τουλάχιστον - δε ξέρω τι μας περιμένει!!) Το πρώτο προοίμιο είναι οι στίχοι που ανέβασα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Α ολο το πακετο ειναι το 1ο προοιμιο, Α κατσε να σκαρφιστω κατι. xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2021 στις 16:14 Η xrisamikol: #344 14-10-21 16:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Α ολο το πακετο ειναι το 1ο προοιμιο, Α κατσε να σκαρφιστω κατι. Click για ανάπτυξη... ***το διόρθωσα το παραπάνω μήνυμα. Εννοούσα την Φυσική και τα Μαθηματικά (ας σημειωθεί παρακαλώ η φράση: προς το παρόν ) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2021 στις 16:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #345 14-10-21 16:21 Ο Οδησεας παροτι ηταν πολυτροπος ( εξυπνος, ευρηματικος) και υπεύθυνος για την ζωη των συντροφων του, παρ ολα αυτα δεν τους απετρεψε απο το να φανε τα βοδια του Ηλιου με αποτελεσμα να χαθουν. Δηλαδη τσαμπα αστερι ηταν ,βοδι ηταν και αυτος ( μην το πεις αυτο) Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2023 στις 16:23 Η Εριφύλη έγραψε: #346 17-03-23 16:23 Γνωρίζετε ποια είναι η καλύτερη μετάφραση της Οδύσσειας; Θα την ανεβάσουμε σε παράσταση και θέλω μια καλή μετάφραση. Εγώ έχω του Μαρωνίτη και του Μαυρόπουλου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 First Προηγούμενη 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ακομα κανουνε στα σχολεια ομηρους και ιλιαδες??πιστευα οτι μετα απο 20 χρονια θα χε εξελιχθει το συστημα
xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2021 στις 16:09 Η xrisamikol: #342 14-10-21 16:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μα βαλε μου καμιά ασκηση φυσικης , Ομηρο μου βαζεις? Ποιο ειναι το πρωτο προοιμιο? Click για ανάπτυξη... τι να κάνω! Και εγώ εύκολη τη βρίσκω τη Φυσική και τα Μαθηματικά! (προς το παρόν τουλάχιστον - δε ξέρω τι μας περιμένει!!) Το πρώτο προοίμιο είναι οι στίχοι που ανέβασα παραπάνω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2021 στις 16:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #343 14-10-21 16:11 Αρχική Δημοσίευση από xrisamikol: τι να κάνω! Και εγώ εύκολα τα βρίσκω αυτά! (προς το παρόν τουλάχιστον - δε ξέρω τι μας περιμένει!!) Το πρώτο προοίμιο είναι οι στίχοι που ανέβασα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Α ολο το πακετο ειναι το 1ο προοιμιο, Α κατσε να σκαρφιστω κατι. xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2021 στις 16:14 Η xrisamikol: #344 14-10-21 16:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Α ολο το πακετο ειναι το 1ο προοιμιο, Α κατσε να σκαρφιστω κατι. Click για ανάπτυξη... ***το διόρθωσα το παραπάνω μήνυμα. Εννοούσα την Φυσική και τα Μαθηματικά (ας σημειωθεί παρακαλώ η φράση: προς το παρόν ) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2021 στις 16:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #345 14-10-21 16:21 Ο Οδησεας παροτι ηταν πολυτροπος ( εξυπνος, ευρηματικος) και υπεύθυνος για την ζωη των συντροφων του, παρ ολα αυτα δεν τους απετρεψε απο το να φανε τα βοδια του Ηλιου με αποτελεσμα να χαθουν. Δηλαδη τσαμπα αστερι ηταν ,βοδι ηταν και αυτος ( μην το πεις αυτο) Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2023 στις 16:23 Η Εριφύλη έγραψε: #346 17-03-23 16:23 Γνωρίζετε ποια είναι η καλύτερη μετάφραση της Οδύσσειας; Θα την ανεβάσουμε σε παράσταση και θέλω μια καλή μετάφραση. Εγώ έχω του Μαρωνίτη και του Μαυρόπουλου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 First Προηγούμενη 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μα βαλε μου καμιά ασκηση φυσικης , Ομηρο μου βαζεις? Ποιο ειναι το πρωτο προοιμιο? Click για ανάπτυξη... τι να κάνω! Και εγώ εύκολη τη βρίσκω τη Φυσική και τα Μαθηματικά! (προς το παρόν τουλάχιστον - δε ξέρω τι μας περιμένει!!) Το πρώτο προοίμιο είναι οι στίχοι που ανέβασα παραπάνω...
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2021 στις 16:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #343 14-10-21 16:11 Αρχική Δημοσίευση από xrisamikol: τι να κάνω! Και εγώ εύκολα τα βρίσκω αυτά! (προς το παρόν τουλάχιστον - δε ξέρω τι μας περιμένει!!) Το πρώτο προοίμιο είναι οι στίχοι που ανέβασα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Α ολο το πακετο ειναι το 1ο προοιμιο, Α κατσε να σκαρφιστω κατι. xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2021 στις 16:14 Η xrisamikol: #344 14-10-21 16:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Α ολο το πακετο ειναι το 1ο προοιμιο, Α κατσε να σκαρφιστω κατι. Click για ανάπτυξη... ***το διόρθωσα το παραπάνω μήνυμα. Εννοούσα την Φυσική και τα Μαθηματικά (ας σημειωθεί παρακαλώ η φράση: προς το παρόν ) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2021 στις 16:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #345 14-10-21 16:21 Ο Οδησεας παροτι ηταν πολυτροπος ( εξυπνος, ευρηματικος) και υπεύθυνος για την ζωη των συντροφων του, παρ ολα αυτα δεν τους απετρεψε απο το να φανε τα βοδια του Ηλιου με αποτελεσμα να χαθουν. Δηλαδη τσαμπα αστερι ηταν ,βοδι ηταν και αυτος ( μην το πεις αυτο) Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2023 στις 16:23 Η Εριφύλη έγραψε: #346 17-03-23 16:23 Γνωρίζετε ποια είναι η καλύτερη μετάφραση της Οδύσσειας; Θα την ανεβάσουμε σε παράσταση και θέλω μια καλή μετάφραση. Εγώ έχω του Μαρωνίτη και του Μαυρόπουλου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 First Προηγούμενη 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από xrisamikol: τι να κάνω! Και εγώ εύκολα τα βρίσκω αυτά! (προς το παρόν τουλάχιστον - δε ξέρω τι μας περιμένει!!) Το πρώτο προοίμιο είναι οι στίχοι που ανέβασα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Α ολο το πακετο ειναι το 1ο προοιμιο, Α κατσε να σκαρφιστω κατι.
xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2021 στις 16:14 Η xrisamikol: #344 14-10-21 16:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Α ολο το πακετο ειναι το 1ο προοιμιο, Α κατσε να σκαρφιστω κατι. Click για ανάπτυξη... ***το διόρθωσα το παραπάνω μήνυμα. Εννοούσα την Φυσική και τα Μαθηματικά (ας σημειωθεί παρακαλώ η φράση: προς το παρόν ) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2021 στις 16:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #345 14-10-21 16:21 Ο Οδησεας παροτι ηταν πολυτροπος ( εξυπνος, ευρηματικος) και υπεύθυνος για την ζωη των συντροφων του, παρ ολα αυτα δεν τους απετρεψε απο το να φανε τα βοδια του Ηλιου με αποτελεσμα να χαθουν. Δηλαδη τσαμπα αστερι ηταν ,βοδι ηταν και αυτος ( μην το πεις αυτο) Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2023 στις 16:23 Η Εριφύλη έγραψε: #346 17-03-23 16:23 Γνωρίζετε ποια είναι η καλύτερη μετάφραση της Οδύσσειας; Θα την ανεβάσουμε σε παράσταση και θέλω μια καλή μετάφραση. Εγώ έχω του Μαρωνίτη και του Μαυρόπουλου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 First Προηγούμενη 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Α ολο το πακετο ειναι το 1ο προοιμιο, Α κατσε να σκαρφιστω κατι. Click για ανάπτυξη... ***το διόρθωσα το παραπάνω μήνυμα. Εννοούσα την Φυσική και τα Μαθηματικά (ας σημειωθεί παρακαλώ η φράση: προς το παρόν )
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2021 στις 16:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #345 14-10-21 16:21 Ο Οδησεας παροτι ηταν πολυτροπος ( εξυπνος, ευρηματικος) και υπεύθυνος για την ζωη των συντροφων του, παρ ολα αυτα δεν τους απετρεψε απο το να φανε τα βοδια του Ηλιου με αποτελεσμα να χαθουν. Δηλαδη τσαμπα αστερι ηταν ,βοδι ηταν και αυτος ( μην το πεις αυτο) Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2023 στις 16:23 Η Εριφύλη έγραψε: #346 17-03-23 16:23 Γνωρίζετε ποια είναι η καλύτερη μετάφραση της Οδύσσειας; Θα την ανεβάσουμε σε παράσταση και θέλω μια καλή μετάφραση. Εγώ έχω του Μαρωνίτη και του Μαυρόπουλου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 First Προηγούμενη 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ο Οδησεας παροτι ηταν πολυτροπος ( εξυπνος, ευρηματικος) και υπεύθυνος για την ζωη των συντροφων του, παρ ολα αυτα δεν τους απετρεψε απο το να φανε τα βοδια του Ηλιου με αποτελεσμα να χαθουν. Δηλαδη τσαμπα αστερι ηταν ,βοδι ηταν και αυτος ( μην το πεις αυτο)
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2023 στις 16:23 Η Εριφύλη έγραψε: #346 17-03-23 16:23 Γνωρίζετε ποια είναι η καλύτερη μετάφραση της Οδύσσειας; Θα την ανεβάσουμε σε παράσταση και θέλω μια καλή μετάφραση. Εγώ έχω του Μαρωνίτη και του Μαυρόπουλου.
Γνωρίζετε ποια είναι η καλύτερη μετάφραση της Οδύσσειας; Θα την ανεβάσουμε σε παράσταση και θέλω μια καλή μετάφραση. Εγώ έχω του Μαρωνίτη και του Μαυρόπουλου.