stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

est-ce que j'ai fait quelque chose qu'il ne falait pas?Parce que...![]()
juste un instant
Επιφανές μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

dis-moi!!!!!!!!!!si tu ne me dis pas,je vais faire la meme faute!donc,il faut que je sache....!Δεν πειραζει!!!Δεν ειναι και τοοοοσο σοβαρο.
tolis008
Νεοφερμένο μέλος

transient
Πολύ δραστήριο μέλος

α) Λεξικό (σε βασικό επίπεδο, δεν χρειάζεται και τόμος. ένα λεξικο τσέπης είναι οκ)
β) Βιβλίο γραμματικής (πρόσεξε να πάρεις κάποιο ανάλογο του επιπέδου σου - μπορεί σε αυτό να σε βοηθήσει ένας φίλος σου που κάνει γαλλικά ή ο βιβλιοπώλης)
γ) Μία μέθοδος (θα σου πρότεινα Prepadelf για να εμπλουτισεις αρχικά το λεξιλόγιό σου)>
Εγώ όμως πιστεύω ότι ακόμα και αν κάνεις τα παραπάνω δεν θα μάθεις τα ίδια γαλλικά που θα μάθαινες με έναν καθηγητή. Καλή αρχή.
Έχω ακούσει απο πολλούς ότι οι εξετάσεις του Δεκεμβρίου (και γαλλικά και αγγλικά) είναι πιο δύσκολες από αυτές του Μαίου... Ισχύει κάτι τέτοιο; Και αν ναι, γιατί;

A propos
Διάσημο μέλος

Pianojen89
Νεοφερμένο μέλος

Προ πενταετίας, η κάπου τόσο, είχα δώσει Α5 Κ Α6, και τα είχα περάσει με μεγάλη άνεση, μιας και έκανα 10 χρόνια γαλλικά.
Λόγω πανελλαδικών, και έπειτα σχολής, τα άφησα λίγο. Ωστόσο, τώρα, ενδιαφέρομαι για μεταπτυχιακό στη Γαλλία. Οπότε, πρέπει να πάρω και τα υπόλοιπα πτυχία.. Πιστεύετε πως μπορώ απο το επίπεδο που ήμουν να μεταπηδήσω στο C2, με μόνο μία χρονιά προετοιμασία? Είμαι διατεθειμένη και να μελετήσω, και φυσικά να κάνω ιδιαίτερα. Δεν ξέρω όμως αν ο στόχος μου είναι ρεαλιστικός.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
juste un instant
Επιφανές μέλος

Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος

Το Α5-Α6 ειναι σαν Σε-1. Ελαχιστα πανεπιστημια ζητανε επιπεδο Σε-2.
Επιτρεψε μου, επειδη το χω ψαξει πολυ καλα το θεμα, ξερω οτι 1000% το Α5-Α6 αντιστοιχουν στο τωρινο Β2

Pianojen89
Νεοφερμένο μέλος

Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος

juste un instant
Επιφανές μέλος

gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος

το α5+α6 ειναι β2
εχω ολη τη λιστα με τις ισοτιμιες
αν τη θελετε μπορω να τα ποσταρω καποια στιγμη
juste un instant
Επιφανές μέλος

gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι το γ1 ειναι πολυ καλη γνωση συμφωνα με τον ασεπ
τα πανεπιστημια στη γαλλια ζητουν απο β2 και πανω αναλογα τη σχολη και το τομεα που θελεις
ομως το α6 ΔΕΝ ειναι γ1
juste un instant
Επιφανές μέλος

Το Α5-Α6 αντιστοιχει με Σ-1 για τα πανεπιστημια. Βεβαια δεχονται και το παλιο πτυχιο.
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος

τοσα ατομα το ειπαμε
αν ακομα εχεις επιμενεις παρε τηλ στο ιφα και ρωτα
και ξαναλεω
στη γαλλια αναλογα τη σχολη ζητανε απο β2 και πανω
οχι ομως ΜΟΝΟ γ1
(δεν θελω να τσακωθω... απλα επειδη ολο το χειμωνα το εψαχνα γι'αυτο επιμενω
οποιος γενικα εχει αντιρρηση ή καποια αμφιβολια ειτε για τις αντιστοιχιες ειτε για καποιο πανεπιστημιο, παρακαλω ας επικοινωνησει με το ιφα για να ειναι σιγουρος
ευχαριστω)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nickpatras
- danonito_kyr
- photini61
- math2arch
- nicole1982
- P.Dam.
- giannhs2001
- suaimhneas
- Hased Babis
- Dr. Gl. Luminous
- VatoLoco
- Ωχ ωραίο σύστημα
- dsmir
- Alexandros.Kourtis
- Basiliki.kiki
- Abiogenesis
- Vicky13
- Ness
- Mashiro@Iberan
- Zirene
- Billprs
- user-2
- PanMoonlight
- Nina-nana
- Schlimazel
- augustine
- Praxis
- Helen06
- Scandal
- Joji
- arko
- Σιλια
- argy
- Χρονοταξιδιώτης
- charmander
- constansn
- xrisamikol
- Fanimaid123
- nespa
- oups
- Gus Roger10
- Nikos05
- Dr.
- kostasax1
- Memetchi
- Fanimaid
- MarilynSt
- Σταβι
- Panagiotis849
- Wrong
- kiyoshi
- tsiobieman
- Jocaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.