juste un instant
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Natalieh99
Νεοφερμένο μέλος

(Λοιπόν θα ήθελα την βοήθεία σας σε ένα θέμα που με απασχολεί. Γράφτηκα σε καινούριο σχολείο. Το πρόβλημα είναι πως από πέρσυ ξεκίνησαν εκμάθηση γαλλικών στην τάξη όπου πρόκειται να πάω ... Προσωπικά δεν έχω ιδέα από γαλλικά και το πληροφορήθηκα πρόσφατα (ό,τι μάθαιναν και πέρσυ γαλλικά) έτσι δεν έχω καιρό για φροντιστήριο. Θα ήθελα να μου προτείνεται μια σειρά βιβλίων που να περιέχει λεξιλόγιο και γραμματική, μα να είναι και γρήγορη ώστε τουλάχιστον να μπορώ να φτάσω και τα υπόλοιπα παιδιά στην τάξη... Να είναι βιβλίο εντατικής εκμάθησης αλλά να τα εξηγεί και στα ελληνικά... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Λοιπόν θα ήθελα την βοήθεία σας σε ένα θέμα που με απασχολεί. Γράφτηκα σε καινούριο σχολείο. Το πρόβλημα είναι πως από πέρσυ ξεκίνησαν εκμάθηση γαλλικών στην τάξη όπου πρόκειται να πάω ... Προσωπικά δεν έχω ιδέα από γαλλικά και το πληροφορήθηκα πρόσφατα (ό,τι μάθαιναν και πέρσυ γαλλικά) έτσι δεν έχω καιρό για φροντιστήριο. Θα ήθελα να μου προτείνεται μια σειρά βιβλίων που να περιέχει λεξιλόγιο και γραμματική, μα να είναι και γρήγορη ώστε τουλάχιστον να μπορώ να φτάσω και τα υπόλοιπα παιδιά στην τάξη... Να είναι βιβλίο εντατικής εκμάθησης αλλά να τα εξηγεί και στα ελληνικά...
Α) Ζητάς πάρα πολλά. Για να μάθεις καλά τα βασικά θα χρειαστείς 2 βδομάδες τουλάχιστον. Εδώ παιδιά τα οποία κάνουν 4 και 5 ΧΡΟΝΙΑ (και εδω μιλαμε για μια εβδομάδα) γαλλικά δεν ξέρουν τα βασικά καλά.
Β) Σπάνιο να βρεις βιβλία γαλλικών στα ελληνικά. Αν ψάξεις δεν στο αποκλείω ότι θα βρεις, αλλά τα καλύτερα είναι γραμμένα στα γαλλικά.
Γ) Η γραμματική δεν είναι παίξε-γέλασε (όχι όπως το λεξιλόγιο που είναι κατά 50% παπαγαλία.). Θέλει εξάσκηση και διάβασμα.
Δ) Καλή τύχη.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

Natalieh99
Νεοφερμένο μέλος

Α) Ζητάς πάρα πολλά. Για να μάθεις καλά τα βασικά θα χρειαστείς 2 βδομάδες τουλάχιστον. Εδώ παιδιά τα οποία κάνουν 4 και 5 ΧΡΟΝΙΑ (και εδω μιλαμε για μια εβδομάδα) γαλλικά δεν ξέρουν τα βασικά καλά.
Β) Σπάνιο να βρεις βιβλία γαλλικών στα ελληνικά. Αν ψάξεις δεν στο αποκλείω ότι θα βρεις, αλλά τα καλύτερα είναι γραμμένα στα γαλλικά.
Γ) Η γραμματική δεν είναι παίξε-γέλασε (όχι όπως το λεξιλόγιο που είναι κατά 50% παπαγαλία.). Θέλει εξάσκηση και διάβασμα.
Δ) Καλή τύχη.
Ναι, το ξέρω έχεις δίκιο δεν είναι εύολο να μάθει κανείς μια γλώσσα τόσο γρήγορα... Σε ευχαριστώ πολύ πάντως !!! Αγόρασα το γαλλικά χωρίς δάσκαλο και διαβάζω όσο πιο πολύ μπορώ!!!
παιδια ελεος...πρωτον μην ανησυχεις,η καθηγητρια σου,θα ειναι επιεικης,δευτερον....βιβλια παντα υπαρχουν και τα γραμματικα φαινομενα τετοιου επιπεδου δεν ειναι και τραγικα,τριτον, γιατι δεν πας σε ενα φροντιστηριο??εννοω αν εχεις την οικονομικη ανεση?(Natalieh99 )
Σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες!!! Ευτυχώς μου έτυχε τέλεια δασκάλα και θα με βοηθάει πολύ! Αγόρασα και το γαλλικά χωρίς δάσκαλο το οποίο έχει εύκολη,γρήγορη και σωστή μέθοδο! Όσο για το φροντιστήριο δεν νομίζω να χρειαστεί γιατί πηγαίνω σε ιδιωτικό και εκεί έχουν πολύ ωραία συστήματα εκμάθησης ! Εξάλλου περνάμε τη μισή μας μέρα εκεί!!! Δεν έχουμε χρόνο για φροντιστήρια!!
transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Eπισης μπορεις να βρεις πολλα μαζεμενα link για online ασκησεις , λεξιλογιο , γραμματικη κλπ εδω www.kxghellas.grΝαι, το ξέρω έχεις δίκιο δεν είναι εύολο να μάθει κανείς μια γλώσσα τόσο γρήγορα...
ismini!!!
Νεοφερμένο μέλος

( ελπιζω να μην ειμαι εκτος θεματος πολυ! )

Ενα καλο τετοιο βιβλιο που προσωπικα χρησιμοποιω ειναι το BARNIC A1 , που εχει και οδηγο ( guide ) για τις εκθεσεις αλλα και για τα προφορικα .
Το δε cd δινεται δωρεαν με το βιβλιο.
Ασφαλως και υπαρχουν και αλλα καλα βιβλια για το αντιστοιχο επιπεδο .
Οτι θελεις εδω ειμαστε
ismini!!!
Νεοφερμένο μέλος

juste un instant
Επιφανές μέλος

transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Γίνεται μόνο που αντί για μέλλοντα έχουμε conditionnel, είναι ο discours indirect του ελεγε: "θα έρθω!"
D.D.: Il disait "Je viendrai!"
D.I. Il disait qu'il viendrait
juste un instant
Επιφανές μέλος

A propos
Διάσημο μέλος

https://www.google.com/#hl=en&safe=o....,cf.osb&fp=6b7d8689dc994193&biw=1366&bih=641
https://www.google.com/#sclient=psy-....,cf.osb&fp=6b7d8689dc994193&biw=1366&bih=641
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Μου είπαν πως αν ενδιαφέρομαι για νομικές επιστήμες να κοτάξω για Dalf C2, ενώ αν τείνω προς τις φιλολογικές γαι Sorbonne C2. Ισχύει κάτι τέτοιο..;

juste un instant
Επιφανές μέλος

δικαιο;
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Τι σημασία έχει όμως; Βοηθά περισσότερο το Sorbonne σε ένα από αυτά και λιγότερο στο άλλο;
juste un instant
Επιφανές μέλος

Δεν ξέρω ακόμη...
Τι σημασία έχει όμως; Βοηθά περισσότερο το Sorbonne σε ένα από αυτά και λιγότερο στο άλλο;
Καλυτερα Νταλφ
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nickpatras
- danonito_kyr
- photini61
- math2arch
- nicole1982
- P.Dam.
- giannhs2001
- suaimhneas
- Hased Babis
- Dr. Gl. Luminous
- VatoLoco
- Ωχ ωραίο σύστημα
- dsmir
- Alexandros.Kourtis
- Basiliki.kiki
- Abiogenesis
- Vicky13
- Ness
- Mashiro@Iberan
- Zirene
- Billprs
- user-2
- PanMoonlight
- Nina-nana
- Schlimazel
- augustine
- Praxis
- Helen06
- Scandal
- Joji
- arko
- Σιλια
- argy
- Χρονοταξιδιώτης
- charmander
- constansn
- xrisamikol
- Fanimaid123
- nespa
- oups
- Gus Roger10
- Nikos05
- Dr.
- kostasax1
- Memetchi
- Fanimaid
- MarilynSt
- Σταβι
- Panagiotis849
- Wrong
- kiyoshi
- tsiobieman
- Jocaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.