mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος

ο χειρότερός μου φόβος είναι αυτός, μη δεν έχω γράψει καλά και χρειαστεί να ξανα δώσωΑπο οτι φαινεται και εγω εδω θα ειμαι μιας και χρειαζομαι λιγη συζητηση να ξεχαστω λιγο αφου εχω αγχωθει πολυ για τα αποτελεσματα και δυστηχως με βλεπω να ξαναδινω.....Αλλα και παλι ελπιζω να εχω γραψει καλα......Καλο κουραγιο παιδια
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannists
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

οκ εγω να προσπαθησω να την κρατησω σε αποσταση.ελα ομως που αυτη με κυνηγαει με τον οδηγο σπουδων γυρω-γυρω στο σπιτι!!![]()

foreverfreak
Διάσημο μέλος

bano
Νεοφερμένο μέλος

ο χειρότερός μου φόβος είναι αυτός, μη δεν έχω γράψει καλά και χρειαστεί να ξανα δώσω![]()
Κοιτα και εγω οσο το σκεφτομαι φοβαμαι περισσοτερο βεβαια για το τι θα πουν οι αλλοι που δεν θα επρεπε να με ενδιαφερει.Σιγουρα ειναι καλυτερα να περασεις με την πρωτη εκει που θες αλλα απο την αλλη δεν ειναι καλυτερα να δωσεις ξανα αν δεν εισαι ικανοποιημενος με τα αποτελεσματα σου αντι να κλειστεις σε μια σχολη που δεν σου αρεσει;
Σιγουρα η παιδεια ειναι πολυ κακοστημενη αλλα απο την αλλη θα μου πεις ε και;τοσοι δεν περασαν με το υπαρχον συστημα τα προηγουμενα χρονια;ε τι να κανουμε υπαρχουν αυτοι που μπορουν να συμβιβαστουν με το υπαρχον συστημα και υπαρχουν και οι αλλοι που ενα χρονο τωρα δεν μπορεσαν να στρωθουν για λιγο και σκεφτονταν γιατι να ειναι ετσι το συστημα.εγω ακολουθησα το δευτερο αν και εκανα αρκετη προσπαθεια σε σχεση με προηγουμενες χρονιες αλλα ελπιζω να μην μου βγει σε κακο.....
katerina_mx
Νεοφερμένο μέλος

pizza_dora
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εκεινη την ωρα το μυαλο σου ειναι τόσο θολωμενο που δεν μπορεις να κανεις τον παραμικρό υπολογισμό... Για εμενα παντως αυτό ήταν το πιο σσυνταρακτικο σημειο της διαδικασίας προπερσυ.
Sophia1991
Νεοφερμένο μέλος

Αποκλειεται να κλεισω ματι σημερα. Νομιζα οτι εγω θα ειμαι ετσι, αλλα ολοι σημερα στο σχολειο δεν ελεγαν ουτε σκεφτονταν τιποτε αλλο, οποτε πως να μην αγχωνομαι περισσοτερο??

mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Zod
Δραστήριο μέλος

παιδιά περνάμε απίστευτα δύσκολες στιγμές, δε μπορεί κανείς να μην αγχώνεται τώρα, μερικές ώρες πρίν από τα αποτελέσματα επίπονης προσπάθειας 12 ετών.
Ακριβώς, για μερικά άτομα η προσπάθεια δεν ήταν 1 ούτε 2 αλλά 12 ολόκληρα χρόνια.
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος

alkis1983
Νεοφερμένο μέλος

και στο αγρινιο τα ιδια φιλε!!!Ρε παιδια θα τρελαθουμε. Εδω στο Μεσολογγι τα εχουν μαθει ενα καρο ατομα. Τα δωσαν στους ''εξυπνους'' το πρωι. Ελεος πια. Περνουμε τηλ τον υπευθυνο της δευτεροβαθμιας Μεσολογγιου και δεν το σηκωνει. Παλαιολογος λεγεται ο αχρηστος.
ioannk8
Νεοφερμένο μέλος

rudi
Νεοφερμένο μέλος

ολοι μαθηταραδεσ εισται πωπω...
Αυτο που κολλαει τωρα...?
mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος

βασανιστικά............
SuperSayian
Νεοφερμένο μέλος

japos
Νεοφερμένο μέλος

εγω ειμαι αποφοιτος πολυ πολυ προηγουμενης χρονιας...
εδωσα απλα γιατι γουσταρα μια σχολη κι εχω αγχωθει τρελλα...
σκεφτομαι εσας..
υπομονη...\εγω παω να πιω κανα ποτακι...
κι εχω και εξετασεις σε ιεκ...
σκεφτομαι κατι...
αν πουν αυριο οτι θ ανακοινωθουν δευτερα....
τι κανουμε????
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Καλησπέρα!Είναι το πρώτο μου μήνυμα ως απόφοιτος και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο με χαροποιεί το γεγονός!!!!Άντε σε 14.5 ώρες θα ξέρουμε!Βάλτε λίγο ραδιόφωνο να ακούσετε βοηθάει!Εμένα τουλάχιστον μου ανέβασε το ηθικό και πριν λίγο έβαλε και το Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα!Μου έφτιαξε το κέφι!Καλά μας αποτελέσματα!
Πραγματι.Και εγω εδω και λιγη ωρα ακουω ραδιοφωνο και εχω ηρεμησει καπως...
Darkness
Περιβόητο μέλος

Τι κανουμε?????????????????????????????????/πραγματικα δυσκολη η βραδια παιδες...
εγω ειμαι αποφοιτος πολυ πολυ προηγουμενης χρονιας...
εδωσα απλα γιατι γουσταρα μια σχολη κι εχω αγχωθει τρελλα...
σκεφτομαι εσας..
υπομονη...εγω παω να πιω κανα ποτακι...
κι εχω και εξετασεις σε ιεκ...
σκεφτομαι κατι...
αν πουν αυριο οτι θ ανακοινωθουν δευτερα....
τι κανουμε????
βουρ για τον γκρεμο που λεγαμαι κ το απογευμα να παμε να πεσουμε για οποιους ηταν εδω μεσα κ θυμουνται.. Εισαι σοβαρος? Μη τυχον κ μας κανουν κανα τετοιο....
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.