Eutuxia
Νεοφερμένο μέλος

πάντως απ τις 9 θα πάω στο σπίτι φίλης και όταν φτάνει η ώρα θα κατηφορίσουμε προς το σχολείο...
ωωχ φοβάμαι μην έχουμε τίποτα λιποθυμίες :!:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darklink
Νεοφερμένο μέλος

Παρτε κομματι να ανεβει το ηθικο σας ^_^
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=7TuDtkJZIqc[/ame]
Σοβαρευτειτε παιδια. Ας προσπαθησουμε να μεινουμε ηρεμοι οσο γινεται. Το αγχος ειναι απολυτως λογικο... αλλα ας μην φτανουμε σε τοσο ακραια επιπεδα.. Η ζωη εχει πολυ χειροτερα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

εντάξει τώρα έχω αρχίσει και εγώ να αγχώνομαι σοβαρά:who:
πάντως απ τις 9 θα πάω στο σπίτι φίλης και όταν φτάνει η ώρα θα κατηφορίσουμε προς το σχολείο...
ωωχ φοβάμαι μην έχουμε τίποτα λιποθυμίες :!:
Χαλαρωστε ρε παιδια..Χαλαρωστε..
mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος

δύσκολο φίλε, και να το θέλουμε, δε μπορούμεΧαλαρωστε ρε παιδια..Χαλαρωστε..
το άγχος μεγαλώνει, και νομίζω θα καταρρεύσω στο τέλος
καλό κουράγιο
αλεξανδρα ν
Νεοφερμένο μέλος

maraki love
Διάσημο μέλος

Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος

chris_m
Νεοφερμένο μέλος

GFrag17
Νεοφερμένο μέλος

Fanis4
Εκκολαπτόμενο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος

Καλα ρε παιδια τι πραγματα ειναι αυτα? Ειπαμε κ εγω εχω τρελο αγχος αλλα γιατι να δακρυζουν και ματακια ετσι στα ξαφνικα. εεεεεεεεεε συγκεντρωθειτε χαλαρωστε ακουστε κανα τραγουδακι εγω το εχω τερμα αυτη τι στιγμη:no1:Παιδιά όσο περνάει η ώρα καταρρέω,εκεί που κάθομαι κλαίω στα άκυρα...![]()
Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος

υπαρχει περιπτωση να τα μαθουμε online; γιατι μερικοι φιλοι μου ηδη ξερουν!
online τα εμαθαν οι φιλοι σου??
aekara21r
Νεοφερμένο μέλος

δε χανεται αλλά ούτε και "κερδίζεται" ο κοσμος λογω πανελληνιων
δεν πιστευω οτι εχει καταστραφει κανεις επειδη δεν περασε με τν πρωτη..
νταξει ειναι μεγαλη ξενερα αλλα ξεπερνιεται σιγουρα..
αυτο που σκεφτομαι και εχω στο μυαλο μου σε τυχον αποτυχια ειναι κατι χαρακτηριστικο που μας ειχε πει ενας καθηγητης:
οτι πχ στα 29/30 σου κανεις δε θα σε ρωτησει αν εχεις περασει στα 18-19-20 εφοσον εχεις τελικα πετυχει αυτο που θες..απλά θα χεις χασει ένα χρονο
ποιος σωζεται απο αυτο??
Darkness
Περιβόητο μέλος

Νομιζω με 12 αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρηΠαιδια, λιγο ασχετο αλλα μηπως ξερει κανεις με ποσα μορια διαφορα το γραπτο αναβαθμολογείται;
japos
Νεοφερμένο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος

Κοιτα εγω που ξανα εδωσα κ φετος πιστεψε με δεν ειναι και απο τα πιο ευκολα..Σκεψου μονο την ψυχολογια που ολο το χρονο ειναι ψιλο σκατα(sorri κιωλας για την εκφραση)παιδια μην κανετε ετσι χωρις σοβαρό λογο!
δε χανεται αλλά ούτε και "κερδίζεται" ο κοσμος λογω πανελληνιων
δεν πιστευω οτι εχει καταστραφει κανεις επειδη δεν περασε με τν πρωτη..
νταξει ειναι μεγαλη ξενερα αλλα ξεπερνιεται σιγουρα..
αυτο που σκεφτομαι και εχω στο μυαλο μου σε τυχον αποτυχια ειναι κατι χαρακτηριστικο που μας ειχε πει ενας καθηγητης:
οτι πχ στα 29/30 σου κανεις δε θα σε ρωτησει αν εχεις περασει στα 18-19-20 εφοσον εχεις τελικα πετυχει αυτο που θες..απλά θα χεις χασει ένα χρονο
ποιος σωζεται απο αυτο??
ειναι μια μεγαλη αποφαση αλλα πραγματι κανεις δεν πρεπει να το βαζει κατω τοσο ευκολα..μη σκεφτεσται ομως απο τωρα αν θα δωσετε του χρονου ειναι μεγαλο λαθος.....
chris_m
Νεοφερμένο μέλος

Eutuxia
Νεοφερμένο μέλος

Νομιζω με 12 αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρη
Αν σε ένα γραπτό κάποιου υποψηφίου η διαφορά μεταξύ των βαθμολογιών του πρώτου και του δεύτερου βαθμολογητή είναι μεγαλύτερη από 12 μονάδες, στην κλίμακα (0-100), τότε επιλαμβάνεται η επιτροπή του βαθμολογικού κέντρου. (το βρήκα σε ένα site-δν θυμάμαι ποιο)
aekara21r
Νεοφερμένο μέλος

ναι το καταλαβαινω αυτο.και φυσικα δε θελω να ξαναδώσω αλλα έλα που δε γυριζει πισω ο ...... ο χρονος!τι να κανουμε?εκανα μερικες "βλακειουλες" φετος οπωσ κ να το κανουμε κ εμενα αυτο θα με νευριασει πιο πολυ αμα δν περασω γιατι σχετικα με ελαχιστο διαβασμα θα βγαλω γυρω στα 15.500-16.800 μορια απο οτι εχω υπολογισει..και αμα ειναι στο τσακ θα χασω τη σχολη..αρα θα πρεπει να στραφω σε εναλλακτικες η πολυ απλα να ξαναδωσω και για αυτο εγραψα οτι εγραψα πρινΚοιτα εγω που ξανα εδωσα κ φετος πιστεψε με δεν ειναι και απο τα πιο ευκολα..Σκεψου μονο την ψυχολογια που ολο το χρονο ειναι ψιλο σκατα(sorri κιωλας για την εκφραση)
ειναι μια μεγαλη αποφαση αλλα πραγματι κανεις δεν πρεπει να το βαζει κατω τοσο ευκολα..μη σκεφτεσται ομως απο τωρα αν θα δωσετε του χρονου ειναι μεγαλο λαθος.....
marion1
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.