Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:32 Η Darkness έγραψε: #521 18-06-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από aekara21r: καλησπέρα.διάβασα ολα τα ποστ απο σελιδα 30 κ μετά κ είδα παρα πολλά αγχωμένα παιδιά,κυρίως κοπέλες.Αυτο π θελω να πω είναι ότι τι νόημα έχει να αγχώνεστε τόσο τη στιγμή που ήδη εχουν βγει εδώ κ μερες και δεν μπορεί να αλλάξει τπτ παρα μονο η ημερομηνια ανακοινωσης των βαθμων. Απο την πλευρά μου απλά να πω ότι μαλλον αυριο θα βγουν κ στο ιντερνετ καθωσ στο σχολειο μας ειπαν οτι πρεπει πρωτα να τα επιβεβαιωσουν οι ιδιεσ οι επιτροπες(του εκαστοτε σχολειου) κ μετα να δωσουν το οκ στο υπουργειο για να τα βαλει.Ετσι ώστε να μην υπαρχουν λαθη. ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε..! Καλα αποτελεσματα κ σε εσενα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:34 Ο giannists: #522 18-06-09 19:34 ρε παιδιά, γιατί νομίζω ότι η ανακοίνωση του υπουργείου ήταν προσεκτικά διατυπωμένη (αφορούσε μόνο τα σχολεία και όχι το ίντερνετ) και ότι είναι πιθανόν να τα βγάλουν σήμερα για να αποσυμφορηθούν οι σέρβερ από τους πρώτους επισκέπτες ? λογικό μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:34 Ο mourkos έγραψε: #523 18-06-09 19:34 παιδιά τα χω παίξει μιλάμε το άγχος μέ χει κατακυριέυσει τελείως τι είναι αυτό που περνάμε ωρέ, ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:36 Ο Nickname έγραψε: #524 18-06-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από kwstass: παιδιά τα χω παίξει μιλάμε το άγχος μέ χει κατακυριέυσει τελείως τι είναι αυτό που περνάμε ωρέ, ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ Click για ανάπτυξη... Κουράγιο! 16.5 ώρες ακόμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:37 Ο billdef έγραψε: #525 18-06-09 19:37 παιδια ηρεμηστε λιγο ο θειος μου εχει οργανικη θεση στο υπουργειο και οχι δεν μπορεσε να βρει τους βαθμους μου αλλα μου ειπε οτι εχουν προσβαση στην βαση δεδομενων λιγοτερο απο 10 ατομα...... εχουν ηδη μαζευτει εδω μεσα περισσοτεροι....χαχαχαχαχα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moutraki Νεοφερμένο μέλος Η moutraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:37 Η moutraki έγραψε: #526 18-06-09 19:37 Παιδιά η αλήθεια ειναι οτι όσο περνούν οι ώρες τοσο πιο πολύ αγωνιω αλλα πρεπει να σας πω ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ό,τι εγινε έγινε τωρα δεν αλλάζει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:38 Ο mourkos έγραψε: #527 18-06-09 19:38 θα κοιμηθεί κανείς σήμερα; Εγώ πραγματικά δε ξέρω, είμαι σε άθλια κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:42 Ο billdef έγραψε: #528 18-06-09 19:42 λες?τι διαολο ολοκληρο υπουργειο δεν θα εχει server της προκοπης? εδω εχει το limewire.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:42 Η Darkness έγραψε: #529 18-06-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstass: θα κοιμηθεί κανείς σήμερα; Εγώ πραγματικά δε ξέρω, είμαι σε άθλια κατάσταση Click για ανάπτυξη... εγω παντως σιγουρα δε θα κοιμηθω. εδω δε κοιμηθηκα χτες θα κοιμηθω σημερα? χαχα Με βλεπω ολο το βραδυ παρεα με τον υπολογιστη να τη βγαλλω..ελπιζω να υπαρχει αρκετος κοσμος εδω μεσα για να λεμε καμια χαζομαρα........ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Η Alexia91 έγραψε: #530 18-06-09 19:43 Υπνος???ναι σιγα μην κοιμηθω!!!!λεω να βγω μεχρι τισ 4-5 το πρωι κ μετα θα ρθω σπιτι κ θα το ξενυχτισω κ δω....οσο περνανε οι ωρες το αγχος νιωθω να με κατακλυζει....στην αρχη ημουν καλα αλλα τωρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο mourkos έγραψε: #531 18-06-09 19:43 και γω φίλος, με κανα φραπεδάκι θα την βγάλω τη βραδιά όπως πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_mx Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η katerina_mx: #532 18-06-09 19:44 αχ παιδια κι εγω μια απο τα ιδια!!Ελπιζω να βγουν πρωτα στσο ιντερνετ και μετα στο σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο Iliaso έγραψε: #533 18-06-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω παντως σιγουρα δε θα κοιμηθω. εδω δε κοιμηθηκα χτες θα κοιμηθω σημερα? χαχα Με βλεπω ολο το βραδυ παρεα με τον υπολογιστη να τη βγαλλω..ελπιζω να υπαρχει αρκετος κοσμος εδω μεσα για να λεμε καμια χαζομαρα........ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ?? Click για ανάπτυξη... Count me in Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Η Darkness έγραψε: #534 18-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Count me in Click για ανάπτυξη... Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο giannists: #535 18-06-09 19:47 +1.. ή ονλάιν ή για ποτάκι με φίλους και τακτά τσεκαρίσματα από το κινητό μου... :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο Nickname έγραψε: #536 18-06-09 19:47 Σημαίνει κάτι σαν "θα είμαι μέσα"... Κι εγώ μάλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Ο Iliaso έγραψε: #537 18-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Click για ανάπτυξη... Εγώ θα μαι σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η Eutuxia έγραψε: #538 18-06-09 19:48 Καλή επιτυχία σε όλους!!!αντε να δουμε πως τα πηγαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:52 Ο deadhorse: #539 18-06-09 19:52 Εγώ θα κοιμηθώ κανονικά, μη σας πω ότι θα ξυπνήσω το Σάββατο κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bano Νεοφερμένο μέλος Ο bano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο bano έγραψε: #540 18-06-09 19:59 Απο οτι φαινεται και εγω εδω θα ειμαι μιας και χρειαζομαι λιγη συζητηση να ξεχαστω λιγο αφου εχω αγχωθει πολυ για τα αποτελεσματα και δυστηχως με βλεπω να ξαναδινω.....Αλλα και παλι ελπιζω να εχω γραψει καλα......Καλο κουραγιο παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aekara21r: καλησπέρα.διάβασα ολα τα ποστ απο σελιδα 30 κ μετά κ είδα παρα πολλά αγχωμένα παιδιά,κυρίως κοπέλες.Αυτο π θελω να πω είναι ότι τι νόημα έχει να αγχώνεστε τόσο τη στιγμή που ήδη εχουν βγει εδώ κ μερες και δεν μπορεί να αλλάξει τπτ παρα μονο η ημερομηνια ανακοινωσης των βαθμων. Απο την πλευρά μου απλά να πω ότι μαλλον αυριο θα βγουν κ στο ιντερνετ καθωσ στο σχολειο μας ειπαν οτι πρεπει πρωτα να τα επιβεβαιωσουν οι ιδιεσ οι επιτροπες(του εκαστοτε σχολειου) κ μετα να δωσουν το οκ στο υπουργειο για να τα βαλει.Ετσι ώστε να μην υπαρχουν λαθη. ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε..! Καλα αποτελεσματα κ σε εσενα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:34 Ο giannists: #522 18-06-09 19:34 ρε παιδιά, γιατί νομίζω ότι η ανακοίνωση του υπουργείου ήταν προσεκτικά διατυπωμένη (αφορούσε μόνο τα σχολεία και όχι το ίντερνετ) και ότι είναι πιθανόν να τα βγάλουν σήμερα για να αποσυμφορηθούν οι σέρβερ από τους πρώτους επισκέπτες ? λογικό μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:34 Ο mourkos έγραψε: #523 18-06-09 19:34 παιδιά τα χω παίξει μιλάμε το άγχος μέ χει κατακυριέυσει τελείως τι είναι αυτό που περνάμε ωρέ, ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:36 Ο Nickname έγραψε: #524 18-06-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από kwstass: παιδιά τα χω παίξει μιλάμε το άγχος μέ χει κατακυριέυσει τελείως τι είναι αυτό που περνάμε ωρέ, ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ Click για ανάπτυξη... Κουράγιο! 16.5 ώρες ακόμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:37 Ο billdef έγραψε: #525 18-06-09 19:37 παιδια ηρεμηστε λιγο ο θειος μου εχει οργανικη θεση στο υπουργειο και οχι δεν μπορεσε να βρει τους βαθμους μου αλλα μου ειπε οτι εχουν προσβαση στην βαση δεδομενων λιγοτερο απο 10 ατομα...... εχουν ηδη μαζευτει εδω μεσα περισσοτεροι....χαχαχαχαχα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moutraki Νεοφερμένο μέλος Η moutraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:37 Η moutraki έγραψε: #526 18-06-09 19:37 Παιδιά η αλήθεια ειναι οτι όσο περνούν οι ώρες τοσο πιο πολύ αγωνιω αλλα πρεπει να σας πω ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ό,τι εγινε έγινε τωρα δεν αλλάζει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:38 Ο mourkos έγραψε: #527 18-06-09 19:38 θα κοιμηθεί κανείς σήμερα; Εγώ πραγματικά δε ξέρω, είμαι σε άθλια κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:42 Ο billdef έγραψε: #528 18-06-09 19:42 λες?τι διαολο ολοκληρο υπουργειο δεν θα εχει server της προκοπης? εδω εχει το limewire.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:42 Η Darkness έγραψε: #529 18-06-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstass: θα κοιμηθεί κανείς σήμερα; Εγώ πραγματικά δε ξέρω, είμαι σε άθλια κατάσταση Click για ανάπτυξη... εγω παντως σιγουρα δε θα κοιμηθω. εδω δε κοιμηθηκα χτες θα κοιμηθω σημερα? χαχα Με βλεπω ολο το βραδυ παρεα με τον υπολογιστη να τη βγαλλω..ελπιζω να υπαρχει αρκετος κοσμος εδω μεσα για να λεμε καμια χαζομαρα........ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Η Alexia91 έγραψε: #530 18-06-09 19:43 Υπνος???ναι σιγα μην κοιμηθω!!!!λεω να βγω μεχρι τισ 4-5 το πρωι κ μετα θα ρθω σπιτι κ θα το ξενυχτισω κ δω....οσο περνανε οι ωρες το αγχος νιωθω να με κατακλυζει....στην αρχη ημουν καλα αλλα τωρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο mourkos έγραψε: #531 18-06-09 19:43 και γω φίλος, με κανα φραπεδάκι θα την βγάλω τη βραδιά όπως πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_mx Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η katerina_mx: #532 18-06-09 19:44 αχ παιδια κι εγω μια απο τα ιδια!!Ελπιζω να βγουν πρωτα στσο ιντερνετ και μετα στο σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο Iliaso έγραψε: #533 18-06-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω παντως σιγουρα δε θα κοιμηθω. εδω δε κοιμηθηκα χτες θα κοιμηθω σημερα? χαχα Με βλεπω ολο το βραδυ παρεα με τον υπολογιστη να τη βγαλλω..ελπιζω να υπαρχει αρκετος κοσμος εδω μεσα για να λεμε καμια χαζομαρα........ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ?? Click για ανάπτυξη... Count me in Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Η Darkness έγραψε: #534 18-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Count me in Click για ανάπτυξη... Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο giannists: #535 18-06-09 19:47 +1.. ή ονλάιν ή για ποτάκι με φίλους και τακτά τσεκαρίσματα από το κινητό μου... :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο Nickname έγραψε: #536 18-06-09 19:47 Σημαίνει κάτι σαν "θα είμαι μέσα"... Κι εγώ μάλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Ο Iliaso έγραψε: #537 18-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Click για ανάπτυξη... Εγώ θα μαι σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η Eutuxia έγραψε: #538 18-06-09 19:48 Καλή επιτυχία σε όλους!!!αντε να δουμε πως τα πηγαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:52 Ο deadhorse: #539 18-06-09 19:52 Εγώ θα κοιμηθώ κανονικά, μη σας πω ότι θα ξυπνήσω το Σάββατο κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bano Νεοφερμένο μέλος Ο bano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο bano έγραψε: #540 18-06-09 19:59 Απο οτι φαινεται και εγω εδω θα ειμαι μιας και χρειαζομαι λιγη συζητηση να ξεχαστω λιγο αφου εχω αγχωθει πολυ για τα αποτελεσματα και δυστηχως με βλεπω να ξαναδινω.....Αλλα και παλι ελπιζω να εχω γραψει καλα......Καλο κουραγιο παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδιά, γιατί νομίζω ότι η ανακοίνωση του υπουργείου ήταν προσεκτικά διατυπωμένη (αφορούσε μόνο τα σχολεία και όχι το ίντερνετ) και ότι είναι πιθανόν να τα βγάλουν σήμερα για να αποσυμφορηθούν οι σέρβερ από τους πρώτους επισκέπτες ? λογικό μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:34 Ο mourkos έγραψε: #523 18-06-09 19:34 παιδιά τα χω παίξει μιλάμε το άγχος μέ χει κατακυριέυσει τελείως τι είναι αυτό που περνάμε ωρέ, ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:36 Ο Nickname έγραψε: #524 18-06-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από kwstass: παιδιά τα χω παίξει μιλάμε το άγχος μέ χει κατακυριέυσει τελείως τι είναι αυτό που περνάμε ωρέ, ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ Click για ανάπτυξη... Κουράγιο! 16.5 ώρες ακόμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:37 Ο billdef έγραψε: #525 18-06-09 19:37 παιδια ηρεμηστε λιγο ο θειος μου εχει οργανικη θεση στο υπουργειο και οχι δεν μπορεσε να βρει τους βαθμους μου αλλα μου ειπε οτι εχουν προσβαση στην βαση δεδομενων λιγοτερο απο 10 ατομα...... εχουν ηδη μαζευτει εδω μεσα περισσοτεροι....χαχαχαχαχα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moutraki Νεοφερμένο μέλος Η moutraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:37 Η moutraki έγραψε: #526 18-06-09 19:37 Παιδιά η αλήθεια ειναι οτι όσο περνούν οι ώρες τοσο πιο πολύ αγωνιω αλλα πρεπει να σας πω ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ό,τι εγινε έγινε τωρα δεν αλλάζει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:38 Ο mourkos έγραψε: #527 18-06-09 19:38 θα κοιμηθεί κανείς σήμερα; Εγώ πραγματικά δε ξέρω, είμαι σε άθλια κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:42 Ο billdef έγραψε: #528 18-06-09 19:42 λες?τι διαολο ολοκληρο υπουργειο δεν θα εχει server της προκοπης? εδω εχει το limewire.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:42 Η Darkness έγραψε: #529 18-06-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstass: θα κοιμηθεί κανείς σήμερα; Εγώ πραγματικά δε ξέρω, είμαι σε άθλια κατάσταση Click για ανάπτυξη... εγω παντως σιγουρα δε θα κοιμηθω. εδω δε κοιμηθηκα χτες θα κοιμηθω σημερα? χαχα Με βλεπω ολο το βραδυ παρεα με τον υπολογιστη να τη βγαλλω..ελπιζω να υπαρχει αρκετος κοσμος εδω μεσα για να λεμε καμια χαζομαρα........ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Η Alexia91 έγραψε: #530 18-06-09 19:43 Υπνος???ναι σιγα μην κοιμηθω!!!!λεω να βγω μεχρι τισ 4-5 το πρωι κ μετα θα ρθω σπιτι κ θα το ξενυχτισω κ δω....οσο περνανε οι ωρες το αγχος νιωθω να με κατακλυζει....στην αρχη ημουν καλα αλλα τωρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο mourkos έγραψε: #531 18-06-09 19:43 και γω φίλος, με κανα φραπεδάκι θα την βγάλω τη βραδιά όπως πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_mx Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η katerina_mx: #532 18-06-09 19:44 αχ παιδια κι εγω μια απο τα ιδια!!Ελπιζω να βγουν πρωτα στσο ιντερνετ και μετα στο σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο Iliaso έγραψε: #533 18-06-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω παντως σιγουρα δε θα κοιμηθω. εδω δε κοιμηθηκα χτες θα κοιμηθω σημερα? χαχα Με βλεπω ολο το βραδυ παρεα με τον υπολογιστη να τη βγαλλω..ελπιζω να υπαρχει αρκετος κοσμος εδω μεσα για να λεμε καμια χαζομαρα........ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ?? Click για ανάπτυξη... Count me in Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Η Darkness έγραψε: #534 18-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Count me in Click για ανάπτυξη... Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο giannists: #535 18-06-09 19:47 +1.. ή ονλάιν ή για ποτάκι με φίλους και τακτά τσεκαρίσματα από το κινητό μου... :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο Nickname έγραψε: #536 18-06-09 19:47 Σημαίνει κάτι σαν "θα είμαι μέσα"... Κι εγώ μάλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Ο Iliaso έγραψε: #537 18-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Click για ανάπτυξη... Εγώ θα μαι σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η Eutuxia έγραψε: #538 18-06-09 19:48 Καλή επιτυχία σε όλους!!!αντε να δουμε πως τα πηγαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:52 Ο deadhorse: #539 18-06-09 19:52 Εγώ θα κοιμηθώ κανονικά, μη σας πω ότι θα ξυπνήσω το Σάββατο κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bano Νεοφερμένο μέλος Ο bano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο bano έγραψε: #540 18-06-09 19:59 Απο οτι φαινεται και εγω εδω θα ειμαι μιας και χρειαζομαι λιγη συζητηση να ξεχαστω λιγο αφου εχω αγχωθει πολυ για τα αποτελεσματα και δυστηχως με βλεπω να ξαναδινω.....Αλλα και παλι ελπιζω να εχω γραψει καλα......Καλο κουραγιο παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδιά τα χω παίξει μιλάμε το άγχος μέ χει κατακυριέυσει τελείως τι είναι αυτό που περνάμε ωρέ, ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:36 Ο Nickname έγραψε: #524 18-06-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από kwstass: παιδιά τα χω παίξει μιλάμε το άγχος μέ χει κατακυριέυσει τελείως τι είναι αυτό που περνάμε ωρέ, ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ Click για ανάπτυξη... Κουράγιο! 16.5 ώρες ακόμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:37 Ο billdef έγραψε: #525 18-06-09 19:37 παιδια ηρεμηστε λιγο ο θειος μου εχει οργανικη θεση στο υπουργειο και οχι δεν μπορεσε να βρει τους βαθμους μου αλλα μου ειπε οτι εχουν προσβαση στην βαση δεδομενων λιγοτερο απο 10 ατομα...... εχουν ηδη μαζευτει εδω μεσα περισσοτεροι....χαχαχαχαχα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moutraki Νεοφερμένο μέλος Η moutraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:37 Η moutraki έγραψε: #526 18-06-09 19:37 Παιδιά η αλήθεια ειναι οτι όσο περνούν οι ώρες τοσο πιο πολύ αγωνιω αλλα πρεπει να σας πω ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ό,τι εγινε έγινε τωρα δεν αλλάζει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:38 Ο mourkos έγραψε: #527 18-06-09 19:38 θα κοιμηθεί κανείς σήμερα; Εγώ πραγματικά δε ξέρω, είμαι σε άθλια κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:42 Ο billdef έγραψε: #528 18-06-09 19:42 λες?τι διαολο ολοκληρο υπουργειο δεν θα εχει server της προκοπης? εδω εχει το limewire.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:42 Η Darkness έγραψε: #529 18-06-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstass: θα κοιμηθεί κανείς σήμερα; Εγώ πραγματικά δε ξέρω, είμαι σε άθλια κατάσταση Click για ανάπτυξη... εγω παντως σιγουρα δε θα κοιμηθω. εδω δε κοιμηθηκα χτες θα κοιμηθω σημερα? χαχα Με βλεπω ολο το βραδυ παρεα με τον υπολογιστη να τη βγαλλω..ελπιζω να υπαρχει αρκετος κοσμος εδω μεσα για να λεμε καμια χαζομαρα........ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Η Alexia91 έγραψε: #530 18-06-09 19:43 Υπνος???ναι σιγα μην κοιμηθω!!!!λεω να βγω μεχρι τισ 4-5 το πρωι κ μετα θα ρθω σπιτι κ θα το ξενυχτισω κ δω....οσο περνανε οι ωρες το αγχος νιωθω να με κατακλυζει....στην αρχη ημουν καλα αλλα τωρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο mourkos έγραψε: #531 18-06-09 19:43 και γω φίλος, με κανα φραπεδάκι θα την βγάλω τη βραδιά όπως πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_mx Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η katerina_mx: #532 18-06-09 19:44 αχ παιδια κι εγω μια απο τα ιδια!!Ελπιζω να βγουν πρωτα στσο ιντερνετ και μετα στο σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο Iliaso έγραψε: #533 18-06-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω παντως σιγουρα δε θα κοιμηθω. εδω δε κοιμηθηκα χτες θα κοιμηθω σημερα? χαχα Με βλεπω ολο το βραδυ παρεα με τον υπολογιστη να τη βγαλλω..ελπιζω να υπαρχει αρκετος κοσμος εδω μεσα για να λεμε καμια χαζομαρα........ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ?? Click για ανάπτυξη... Count me in Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Η Darkness έγραψε: #534 18-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Count me in Click για ανάπτυξη... Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο giannists: #535 18-06-09 19:47 +1.. ή ονλάιν ή για ποτάκι με φίλους και τακτά τσεκαρίσματα από το κινητό μου... :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο Nickname έγραψε: #536 18-06-09 19:47 Σημαίνει κάτι σαν "θα είμαι μέσα"... Κι εγώ μάλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Ο Iliaso έγραψε: #537 18-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Click για ανάπτυξη... Εγώ θα μαι σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η Eutuxia έγραψε: #538 18-06-09 19:48 Καλή επιτυχία σε όλους!!!αντε να δουμε πως τα πηγαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:52 Ο deadhorse: #539 18-06-09 19:52 Εγώ θα κοιμηθώ κανονικά, μη σας πω ότι θα ξυπνήσω το Σάββατο κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bano Νεοφερμένο μέλος Ο bano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο bano έγραψε: #540 18-06-09 19:59 Απο οτι φαινεται και εγω εδω θα ειμαι μιας και χρειαζομαι λιγη συζητηση να ξεχαστω λιγο αφου εχω αγχωθει πολυ για τα αποτελεσματα και δυστηχως με βλεπω να ξαναδινω.....Αλλα και παλι ελπιζω να εχω γραψει καλα......Καλο κουραγιο παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstass: παιδιά τα χω παίξει μιλάμε το άγχος μέ χει κατακυριέυσει τελείως τι είναι αυτό που περνάμε ωρέ, ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ Click για ανάπτυξη... Κουράγιο! 16.5 ώρες ακόμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:37 Ο billdef έγραψε: #525 18-06-09 19:37 παιδια ηρεμηστε λιγο ο θειος μου εχει οργανικη θεση στο υπουργειο και οχι δεν μπορεσε να βρει τους βαθμους μου αλλα μου ειπε οτι εχουν προσβαση στην βαση δεδομενων λιγοτερο απο 10 ατομα...... εχουν ηδη μαζευτει εδω μεσα περισσοτεροι....χαχαχαχαχα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moutraki Νεοφερμένο μέλος Η moutraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:37 Η moutraki έγραψε: #526 18-06-09 19:37 Παιδιά η αλήθεια ειναι οτι όσο περνούν οι ώρες τοσο πιο πολύ αγωνιω αλλα πρεπει να σας πω ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ό,τι εγινε έγινε τωρα δεν αλλάζει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:38 Ο mourkos έγραψε: #527 18-06-09 19:38 θα κοιμηθεί κανείς σήμερα; Εγώ πραγματικά δε ξέρω, είμαι σε άθλια κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:42 Ο billdef έγραψε: #528 18-06-09 19:42 λες?τι διαολο ολοκληρο υπουργειο δεν θα εχει server της προκοπης? εδω εχει το limewire.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:42 Η Darkness έγραψε: #529 18-06-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstass: θα κοιμηθεί κανείς σήμερα; Εγώ πραγματικά δε ξέρω, είμαι σε άθλια κατάσταση Click για ανάπτυξη... εγω παντως σιγουρα δε θα κοιμηθω. εδω δε κοιμηθηκα χτες θα κοιμηθω σημερα? χαχα Με βλεπω ολο το βραδυ παρεα με τον υπολογιστη να τη βγαλλω..ελπιζω να υπαρχει αρκετος κοσμος εδω μεσα για να λεμε καμια χαζομαρα........ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Η Alexia91 έγραψε: #530 18-06-09 19:43 Υπνος???ναι σιγα μην κοιμηθω!!!!λεω να βγω μεχρι τισ 4-5 το πρωι κ μετα θα ρθω σπιτι κ θα το ξενυχτισω κ δω....οσο περνανε οι ωρες το αγχος νιωθω να με κατακλυζει....στην αρχη ημουν καλα αλλα τωρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο mourkos έγραψε: #531 18-06-09 19:43 και γω φίλος, με κανα φραπεδάκι θα την βγάλω τη βραδιά όπως πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_mx Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η katerina_mx: #532 18-06-09 19:44 αχ παιδια κι εγω μια απο τα ιδια!!Ελπιζω να βγουν πρωτα στσο ιντερνετ και μετα στο σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο Iliaso έγραψε: #533 18-06-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω παντως σιγουρα δε θα κοιμηθω. εδω δε κοιμηθηκα χτες θα κοιμηθω σημερα? χαχα Με βλεπω ολο το βραδυ παρεα με τον υπολογιστη να τη βγαλλω..ελπιζω να υπαρχει αρκετος κοσμος εδω μεσα για να λεμε καμια χαζομαρα........ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ?? Click για ανάπτυξη... Count me in Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Η Darkness έγραψε: #534 18-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Count me in Click για ανάπτυξη... Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο giannists: #535 18-06-09 19:47 +1.. ή ονλάιν ή για ποτάκι με φίλους και τακτά τσεκαρίσματα από το κινητό μου... :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο Nickname έγραψε: #536 18-06-09 19:47 Σημαίνει κάτι σαν "θα είμαι μέσα"... Κι εγώ μάλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Ο Iliaso έγραψε: #537 18-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Click για ανάπτυξη... Εγώ θα μαι σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η Eutuxia έγραψε: #538 18-06-09 19:48 Καλή επιτυχία σε όλους!!!αντε να δουμε πως τα πηγαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:52 Ο deadhorse: #539 18-06-09 19:52 Εγώ θα κοιμηθώ κανονικά, μη σας πω ότι θα ξυπνήσω το Σάββατο κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bano Νεοφερμένο μέλος Ο bano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο bano έγραψε: #540 18-06-09 19:59 Απο οτι φαινεται και εγω εδω θα ειμαι μιας και χρειαζομαι λιγη συζητηση να ξεχαστω λιγο αφου εχω αγχωθει πολυ για τα αποτελεσματα και δυστηχως με βλεπω να ξαναδινω.....Αλλα και παλι ελπιζω να εχω γραψει καλα......Καλο κουραγιο παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια ηρεμηστε λιγο ο θειος μου εχει οργανικη θεση στο υπουργειο και οχι δεν μπορεσε να βρει τους βαθμους μου αλλα μου ειπε οτι εχουν προσβαση στην βαση δεδομενων λιγοτερο απο 10 ατομα...... εχουν ηδη μαζευτει εδω μεσα περισσοτεροι....χαχαχαχαχα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moutraki Νεοφερμένο μέλος Η moutraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:37 Η moutraki έγραψε: #526 18-06-09 19:37 Παιδιά η αλήθεια ειναι οτι όσο περνούν οι ώρες τοσο πιο πολύ αγωνιω αλλα πρεπει να σας πω ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ό,τι εγινε έγινε τωρα δεν αλλάζει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:38 Ο mourkos έγραψε: #527 18-06-09 19:38 θα κοιμηθεί κανείς σήμερα; Εγώ πραγματικά δε ξέρω, είμαι σε άθλια κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:42 Ο billdef έγραψε: #528 18-06-09 19:42 λες?τι διαολο ολοκληρο υπουργειο δεν θα εχει server της προκοπης? εδω εχει το limewire.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:42 Η Darkness έγραψε: #529 18-06-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstass: θα κοιμηθεί κανείς σήμερα; Εγώ πραγματικά δε ξέρω, είμαι σε άθλια κατάσταση Click για ανάπτυξη... εγω παντως σιγουρα δε θα κοιμηθω. εδω δε κοιμηθηκα χτες θα κοιμηθω σημερα? χαχα Με βλεπω ολο το βραδυ παρεα με τον υπολογιστη να τη βγαλλω..ελπιζω να υπαρχει αρκετος κοσμος εδω μεσα για να λεμε καμια χαζομαρα........ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Η Alexia91 έγραψε: #530 18-06-09 19:43 Υπνος???ναι σιγα μην κοιμηθω!!!!λεω να βγω μεχρι τισ 4-5 το πρωι κ μετα θα ρθω σπιτι κ θα το ξενυχτισω κ δω....οσο περνανε οι ωρες το αγχος νιωθω να με κατακλυζει....στην αρχη ημουν καλα αλλα τωρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο mourkos έγραψε: #531 18-06-09 19:43 και γω φίλος, με κανα φραπεδάκι θα την βγάλω τη βραδιά όπως πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_mx Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η katerina_mx: #532 18-06-09 19:44 αχ παιδια κι εγω μια απο τα ιδια!!Ελπιζω να βγουν πρωτα στσο ιντερνετ και μετα στο σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο Iliaso έγραψε: #533 18-06-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω παντως σιγουρα δε θα κοιμηθω. εδω δε κοιμηθηκα χτες θα κοιμηθω σημερα? χαχα Με βλεπω ολο το βραδυ παρεα με τον υπολογιστη να τη βγαλλω..ελπιζω να υπαρχει αρκετος κοσμος εδω μεσα για να λεμε καμια χαζομαρα........ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ?? Click για ανάπτυξη... Count me in Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Η Darkness έγραψε: #534 18-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Count me in Click για ανάπτυξη... Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο giannists: #535 18-06-09 19:47 +1.. ή ονλάιν ή για ποτάκι με φίλους και τακτά τσεκαρίσματα από το κινητό μου... :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο Nickname έγραψε: #536 18-06-09 19:47 Σημαίνει κάτι σαν "θα είμαι μέσα"... Κι εγώ μάλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Ο Iliaso έγραψε: #537 18-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Click για ανάπτυξη... Εγώ θα μαι σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η Eutuxia έγραψε: #538 18-06-09 19:48 Καλή επιτυχία σε όλους!!!αντε να δουμε πως τα πηγαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:52 Ο deadhorse: #539 18-06-09 19:52 Εγώ θα κοιμηθώ κανονικά, μη σας πω ότι θα ξυπνήσω το Σάββατο κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bano Νεοφερμένο μέλος Ο bano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο bano έγραψε: #540 18-06-09 19:59 Απο οτι φαινεται και εγω εδω θα ειμαι μιας και χρειαζομαι λιγη συζητηση να ξεχαστω λιγο αφου εχω αγχωθει πολυ για τα αποτελεσματα και δυστηχως με βλεπω να ξαναδινω.....Αλλα και παλι ελπιζω να εχω γραψει καλα......Καλο κουραγιο παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά η αλήθεια ειναι οτι όσο περνούν οι ώρες τοσο πιο πολύ αγωνιω αλλα πρεπει να σας πω ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ό,τι εγινε έγινε τωρα δεν αλλάζει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:38 Ο mourkos έγραψε: #527 18-06-09 19:38 θα κοιμηθεί κανείς σήμερα; Εγώ πραγματικά δε ξέρω, είμαι σε άθλια κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:42 Ο billdef έγραψε: #528 18-06-09 19:42 λες?τι διαολο ολοκληρο υπουργειο δεν θα εχει server της προκοπης? εδω εχει το limewire.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:42 Η Darkness έγραψε: #529 18-06-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstass: θα κοιμηθεί κανείς σήμερα; Εγώ πραγματικά δε ξέρω, είμαι σε άθλια κατάσταση Click για ανάπτυξη... εγω παντως σιγουρα δε θα κοιμηθω. εδω δε κοιμηθηκα χτες θα κοιμηθω σημερα? χαχα Με βλεπω ολο το βραδυ παρεα με τον υπολογιστη να τη βγαλλω..ελπιζω να υπαρχει αρκετος κοσμος εδω μεσα για να λεμε καμια χαζομαρα........ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Η Alexia91 έγραψε: #530 18-06-09 19:43 Υπνος???ναι σιγα μην κοιμηθω!!!!λεω να βγω μεχρι τισ 4-5 το πρωι κ μετα θα ρθω σπιτι κ θα το ξενυχτισω κ δω....οσο περνανε οι ωρες το αγχος νιωθω να με κατακλυζει....στην αρχη ημουν καλα αλλα τωρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο mourkos έγραψε: #531 18-06-09 19:43 και γω φίλος, με κανα φραπεδάκι θα την βγάλω τη βραδιά όπως πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_mx Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η katerina_mx: #532 18-06-09 19:44 αχ παιδια κι εγω μια απο τα ιδια!!Ελπιζω να βγουν πρωτα στσο ιντερνετ και μετα στο σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο Iliaso έγραψε: #533 18-06-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω παντως σιγουρα δε θα κοιμηθω. εδω δε κοιμηθηκα χτες θα κοιμηθω σημερα? χαχα Με βλεπω ολο το βραδυ παρεα με τον υπολογιστη να τη βγαλλω..ελπιζω να υπαρχει αρκετος κοσμος εδω μεσα για να λεμε καμια χαζομαρα........ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ?? Click για ανάπτυξη... Count me in Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Η Darkness έγραψε: #534 18-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Count me in Click για ανάπτυξη... Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο giannists: #535 18-06-09 19:47 +1.. ή ονλάιν ή για ποτάκι με φίλους και τακτά τσεκαρίσματα από το κινητό μου... :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο Nickname έγραψε: #536 18-06-09 19:47 Σημαίνει κάτι σαν "θα είμαι μέσα"... Κι εγώ μάλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Ο Iliaso έγραψε: #537 18-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Click για ανάπτυξη... Εγώ θα μαι σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η Eutuxia έγραψε: #538 18-06-09 19:48 Καλή επιτυχία σε όλους!!!αντε να δουμε πως τα πηγαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:52 Ο deadhorse: #539 18-06-09 19:52 Εγώ θα κοιμηθώ κανονικά, μη σας πω ότι θα ξυπνήσω το Σάββατο κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bano Νεοφερμένο μέλος Ο bano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο bano έγραψε: #540 18-06-09 19:59 Απο οτι φαινεται και εγω εδω θα ειμαι μιας και χρειαζομαι λιγη συζητηση να ξεχαστω λιγο αφου εχω αγχωθει πολυ για τα αποτελεσματα και δυστηχως με βλεπω να ξαναδινω.....Αλλα και παλι ελπιζω να εχω γραψει καλα......Καλο κουραγιο παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα κοιμηθεί κανείς σήμερα; Εγώ πραγματικά δε ξέρω, είμαι σε άθλια κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:42 Ο billdef έγραψε: #528 18-06-09 19:42 λες?τι διαολο ολοκληρο υπουργειο δεν θα εχει server της προκοπης? εδω εχει το limewire.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:42 Η Darkness έγραψε: #529 18-06-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstass: θα κοιμηθεί κανείς σήμερα; Εγώ πραγματικά δε ξέρω, είμαι σε άθλια κατάσταση Click για ανάπτυξη... εγω παντως σιγουρα δε θα κοιμηθω. εδω δε κοιμηθηκα χτες θα κοιμηθω σημερα? χαχα Με βλεπω ολο το βραδυ παρεα με τον υπολογιστη να τη βγαλλω..ελπιζω να υπαρχει αρκετος κοσμος εδω μεσα για να λεμε καμια χαζομαρα........ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Η Alexia91 έγραψε: #530 18-06-09 19:43 Υπνος???ναι σιγα μην κοιμηθω!!!!λεω να βγω μεχρι τισ 4-5 το πρωι κ μετα θα ρθω σπιτι κ θα το ξενυχτισω κ δω....οσο περνανε οι ωρες το αγχος νιωθω να με κατακλυζει....στην αρχη ημουν καλα αλλα τωρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο mourkos έγραψε: #531 18-06-09 19:43 και γω φίλος, με κανα φραπεδάκι θα την βγάλω τη βραδιά όπως πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_mx Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η katerina_mx: #532 18-06-09 19:44 αχ παιδια κι εγω μια απο τα ιδια!!Ελπιζω να βγουν πρωτα στσο ιντερνετ και μετα στο σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο Iliaso έγραψε: #533 18-06-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω παντως σιγουρα δε θα κοιμηθω. εδω δε κοιμηθηκα χτες θα κοιμηθω σημερα? χαχα Με βλεπω ολο το βραδυ παρεα με τον υπολογιστη να τη βγαλλω..ελπιζω να υπαρχει αρκετος κοσμος εδω μεσα για να λεμε καμια χαζομαρα........ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ?? Click για ανάπτυξη... Count me in Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Η Darkness έγραψε: #534 18-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Count me in Click για ανάπτυξη... Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο giannists: #535 18-06-09 19:47 +1.. ή ονλάιν ή για ποτάκι με φίλους και τακτά τσεκαρίσματα από το κινητό μου... :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο Nickname έγραψε: #536 18-06-09 19:47 Σημαίνει κάτι σαν "θα είμαι μέσα"... Κι εγώ μάλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Ο Iliaso έγραψε: #537 18-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Click για ανάπτυξη... Εγώ θα μαι σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η Eutuxia έγραψε: #538 18-06-09 19:48 Καλή επιτυχία σε όλους!!!αντε να δουμε πως τα πηγαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:52 Ο deadhorse: #539 18-06-09 19:52 Εγώ θα κοιμηθώ κανονικά, μη σας πω ότι θα ξυπνήσω το Σάββατο κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bano Νεοφερμένο μέλος Ο bano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο bano έγραψε: #540 18-06-09 19:59 Απο οτι φαινεται και εγω εδω θα ειμαι μιας και χρειαζομαι λιγη συζητηση να ξεχαστω λιγο αφου εχω αγχωθει πολυ για τα αποτελεσματα και δυστηχως με βλεπω να ξαναδινω.....Αλλα και παλι ελπιζω να εχω γραψει καλα......Καλο κουραγιο παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λες?τι διαολο ολοκληρο υπουργειο δεν θα εχει server της προκοπης? εδω εχει το limewire.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:42 Η Darkness έγραψε: #529 18-06-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstass: θα κοιμηθεί κανείς σήμερα; Εγώ πραγματικά δε ξέρω, είμαι σε άθλια κατάσταση Click για ανάπτυξη... εγω παντως σιγουρα δε θα κοιμηθω. εδω δε κοιμηθηκα χτες θα κοιμηθω σημερα? χαχα Με βλεπω ολο το βραδυ παρεα με τον υπολογιστη να τη βγαλλω..ελπιζω να υπαρχει αρκετος κοσμος εδω μεσα για να λεμε καμια χαζομαρα........ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Η Alexia91 έγραψε: #530 18-06-09 19:43 Υπνος???ναι σιγα μην κοιμηθω!!!!λεω να βγω μεχρι τισ 4-5 το πρωι κ μετα θα ρθω σπιτι κ θα το ξενυχτισω κ δω....οσο περνανε οι ωρες το αγχος νιωθω να με κατακλυζει....στην αρχη ημουν καλα αλλα τωρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο mourkos έγραψε: #531 18-06-09 19:43 και γω φίλος, με κανα φραπεδάκι θα την βγάλω τη βραδιά όπως πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_mx Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η katerina_mx: #532 18-06-09 19:44 αχ παιδια κι εγω μια απο τα ιδια!!Ελπιζω να βγουν πρωτα στσο ιντερνετ και μετα στο σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο Iliaso έγραψε: #533 18-06-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω παντως σιγουρα δε θα κοιμηθω. εδω δε κοιμηθηκα χτες θα κοιμηθω σημερα? χαχα Με βλεπω ολο το βραδυ παρεα με τον υπολογιστη να τη βγαλλω..ελπιζω να υπαρχει αρκετος κοσμος εδω μεσα για να λεμε καμια χαζομαρα........ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ?? Click για ανάπτυξη... Count me in Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Η Darkness έγραψε: #534 18-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Count me in Click για ανάπτυξη... Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο giannists: #535 18-06-09 19:47 +1.. ή ονλάιν ή για ποτάκι με φίλους και τακτά τσεκαρίσματα από το κινητό μου... :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο Nickname έγραψε: #536 18-06-09 19:47 Σημαίνει κάτι σαν "θα είμαι μέσα"... Κι εγώ μάλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Ο Iliaso έγραψε: #537 18-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Click για ανάπτυξη... Εγώ θα μαι σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η Eutuxia έγραψε: #538 18-06-09 19:48 Καλή επιτυχία σε όλους!!!αντε να δουμε πως τα πηγαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:52 Ο deadhorse: #539 18-06-09 19:52 Εγώ θα κοιμηθώ κανονικά, μη σας πω ότι θα ξυπνήσω το Σάββατο κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bano Νεοφερμένο μέλος Ο bano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο bano έγραψε: #540 18-06-09 19:59 Απο οτι φαινεται και εγω εδω θα ειμαι μιας και χρειαζομαι λιγη συζητηση να ξεχαστω λιγο αφου εχω αγχωθει πολυ για τα αποτελεσματα και δυστηχως με βλεπω να ξαναδινω.....Αλλα και παλι ελπιζω να εχω γραψει καλα......Καλο κουραγιο παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstass: θα κοιμηθεί κανείς σήμερα; Εγώ πραγματικά δε ξέρω, είμαι σε άθλια κατάσταση Click για ανάπτυξη... εγω παντως σιγουρα δε θα κοιμηθω. εδω δε κοιμηθηκα χτες θα κοιμηθω σημερα? χαχα Με βλεπω ολο το βραδυ παρεα με τον υπολογιστη να τη βγαλλω..ελπιζω να υπαρχει αρκετος κοσμος εδω μεσα για να λεμε καμια χαζομαρα........ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Η Alexia91 έγραψε: #530 18-06-09 19:43 Υπνος???ναι σιγα μην κοιμηθω!!!!λεω να βγω μεχρι τισ 4-5 το πρωι κ μετα θα ρθω σπιτι κ θα το ξενυχτισω κ δω....οσο περνανε οι ωρες το αγχος νιωθω να με κατακλυζει....στην αρχη ημουν καλα αλλα τωρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο mourkos έγραψε: #531 18-06-09 19:43 και γω φίλος, με κανα φραπεδάκι θα την βγάλω τη βραδιά όπως πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_mx Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η katerina_mx: #532 18-06-09 19:44 αχ παιδια κι εγω μια απο τα ιδια!!Ελπιζω να βγουν πρωτα στσο ιντερνετ και μετα στο σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο Iliaso έγραψε: #533 18-06-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω παντως σιγουρα δε θα κοιμηθω. εδω δε κοιμηθηκα χτες θα κοιμηθω σημερα? χαχα Με βλεπω ολο το βραδυ παρεα με τον υπολογιστη να τη βγαλλω..ελπιζω να υπαρχει αρκετος κοσμος εδω μεσα για να λεμε καμια χαζομαρα........ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ?? Click για ανάπτυξη... Count me in Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Η Darkness έγραψε: #534 18-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Count me in Click για ανάπτυξη... Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο giannists: #535 18-06-09 19:47 +1.. ή ονλάιν ή για ποτάκι με φίλους και τακτά τσεκαρίσματα από το κινητό μου... :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο Nickname έγραψε: #536 18-06-09 19:47 Σημαίνει κάτι σαν "θα είμαι μέσα"... Κι εγώ μάλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Ο Iliaso έγραψε: #537 18-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Click για ανάπτυξη... Εγώ θα μαι σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η Eutuxia έγραψε: #538 18-06-09 19:48 Καλή επιτυχία σε όλους!!!αντε να δουμε πως τα πηγαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:52 Ο deadhorse: #539 18-06-09 19:52 Εγώ θα κοιμηθώ κανονικά, μη σας πω ότι θα ξυπνήσω το Σάββατο κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bano Νεοφερμένο μέλος Ο bano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο bano έγραψε: #540 18-06-09 19:59 Απο οτι φαινεται και εγω εδω θα ειμαι μιας και χρειαζομαι λιγη συζητηση να ξεχαστω λιγο αφου εχω αγχωθει πολυ για τα αποτελεσματα και δυστηχως με βλεπω να ξαναδινω.....Αλλα και παλι ελπιζω να εχω γραψει καλα......Καλο κουραγιο παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπνος???ναι σιγα μην κοιμηθω!!!!λεω να βγω μεχρι τισ 4-5 το πρωι κ μετα θα ρθω σπιτι κ θα το ξενυχτισω κ δω....οσο περνανε οι ωρες το αγχος νιωθω να με κατακλυζει....στην αρχη ημουν καλα αλλα τωρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο mourkos έγραψε: #531 18-06-09 19:43 και γω φίλος, με κανα φραπεδάκι θα την βγάλω τη βραδιά όπως πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_mx Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η katerina_mx: #532 18-06-09 19:44 αχ παιδια κι εγω μια απο τα ιδια!!Ελπιζω να βγουν πρωτα στσο ιντερνετ και μετα στο σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο Iliaso έγραψε: #533 18-06-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω παντως σιγουρα δε θα κοιμηθω. εδω δε κοιμηθηκα χτες θα κοιμηθω σημερα? χαχα Με βλεπω ολο το βραδυ παρεα με τον υπολογιστη να τη βγαλλω..ελπιζω να υπαρχει αρκετος κοσμος εδω μεσα για να λεμε καμια χαζομαρα........ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ?? Click για ανάπτυξη... Count me in Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Η Darkness έγραψε: #534 18-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Count me in Click για ανάπτυξη... Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο giannists: #535 18-06-09 19:47 +1.. ή ονλάιν ή για ποτάκι με φίλους και τακτά τσεκαρίσματα από το κινητό μου... :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο Nickname έγραψε: #536 18-06-09 19:47 Σημαίνει κάτι σαν "θα είμαι μέσα"... Κι εγώ μάλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Ο Iliaso έγραψε: #537 18-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Click για ανάπτυξη... Εγώ θα μαι σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η Eutuxia έγραψε: #538 18-06-09 19:48 Καλή επιτυχία σε όλους!!!αντε να δουμε πως τα πηγαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:52 Ο deadhorse: #539 18-06-09 19:52 Εγώ θα κοιμηθώ κανονικά, μη σας πω ότι θα ξυπνήσω το Σάββατο κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bano Νεοφερμένο μέλος Ο bano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο bano έγραψε: #540 18-06-09 19:59 Απο οτι φαινεται και εγω εδω θα ειμαι μιας και χρειαζομαι λιγη συζητηση να ξεχαστω λιγο αφου εχω αγχωθει πολυ για τα αποτελεσματα και δυστηχως με βλεπω να ξαναδινω.....Αλλα και παλι ελπιζω να εχω γραψει καλα......Καλο κουραγιο παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και γω φίλος, με κανα φραπεδάκι θα την βγάλω τη βραδιά όπως πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina_mx Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η katerina_mx: #532 18-06-09 19:44 αχ παιδια κι εγω μια απο τα ιδια!!Ελπιζω να βγουν πρωτα στσο ιντερνετ και μετα στο σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο Iliaso έγραψε: #533 18-06-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω παντως σιγουρα δε θα κοιμηθω. εδω δε κοιμηθηκα χτες θα κοιμηθω σημερα? χαχα Με βλεπω ολο το βραδυ παρεα με τον υπολογιστη να τη βγαλλω..ελπιζω να υπαρχει αρκετος κοσμος εδω μεσα για να λεμε καμια χαζομαρα........ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ?? Click για ανάπτυξη... Count me in Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Η Darkness έγραψε: #534 18-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Count me in Click για ανάπτυξη... Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο giannists: #535 18-06-09 19:47 +1.. ή ονλάιν ή για ποτάκι με φίλους και τακτά τσεκαρίσματα από το κινητό μου... :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο Nickname έγραψε: #536 18-06-09 19:47 Σημαίνει κάτι σαν "θα είμαι μέσα"... Κι εγώ μάλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Ο Iliaso έγραψε: #537 18-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Click για ανάπτυξη... Εγώ θα μαι σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η Eutuxia έγραψε: #538 18-06-09 19:48 Καλή επιτυχία σε όλους!!!αντε να δουμε πως τα πηγαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:52 Ο deadhorse: #539 18-06-09 19:52 Εγώ θα κοιμηθώ κανονικά, μη σας πω ότι θα ξυπνήσω το Σάββατο κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bano Νεοφερμένο μέλος Ο bano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο bano έγραψε: #540 18-06-09 19:59 Απο οτι φαινεται και εγω εδω θα ειμαι μιας και χρειαζομαι λιγη συζητηση να ξεχαστω λιγο αφου εχω αγχωθει πολυ για τα αποτελεσματα και δυστηχως με βλεπω να ξαναδινω.....Αλλα και παλι ελπιζω να εχω γραψει καλα......Καλο κουραγιο παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ παιδια κι εγω μια απο τα ιδια!!Ελπιζω να βγουν πρωτα στσο ιντερνετ και μετα στο σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο Iliaso έγραψε: #533 18-06-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω παντως σιγουρα δε θα κοιμηθω. εδω δε κοιμηθηκα χτες θα κοιμηθω σημερα? χαχα Με βλεπω ολο το βραδυ παρεα με τον υπολογιστη να τη βγαλλω..ελπιζω να υπαρχει αρκετος κοσμος εδω μεσα για να λεμε καμια χαζομαρα........ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ?? Click για ανάπτυξη... Count me in Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Η Darkness έγραψε: #534 18-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Count me in Click για ανάπτυξη... Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο giannists: #535 18-06-09 19:47 +1.. ή ονλάιν ή για ποτάκι με φίλους και τακτά τσεκαρίσματα από το κινητό μου... :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο Nickname έγραψε: #536 18-06-09 19:47 Σημαίνει κάτι σαν "θα είμαι μέσα"... Κι εγώ μάλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Ο Iliaso έγραψε: #537 18-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Click για ανάπτυξη... Εγώ θα μαι σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η Eutuxia έγραψε: #538 18-06-09 19:48 Καλή επιτυχία σε όλους!!!αντε να δουμε πως τα πηγαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:52 Ο deadhorse: #539 18-06-09 19:52 Εγώ θα κοιμηθώ κανονικά, μη σας πω ότι θα ξυπνήσω το Σάββατο κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bano Νεοφερμένο μέλος Ο bano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο bano έγραψε: #540 18-06-09 19:59 Απο οτι φαινεται και εγω εδω θα ειμαι μιας και χρειαζομαι λιγη συζητηση να ξεχαστω λιγο αφου εχω αγχωθει πολυ για τα αποτελεσματα και δυστηχως με βλεπω να ξαναδινω.....Αλλα και παλι ελπιζω να εχω γραψει καλα......Καλο κουραγιο παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εγω παντως σιγουρα δε θα κοιμηθω. εδω δε κοιμηθηκα χτες θα κοιμηθω σημερα? χαχα Με βλεπω ολο το βραδυ παρεα με τον υπολογιστη να τη βγαλλω..ελπιζω να υπαρχει αρκετος κοσμος εδω μεσα για να λεμε καμια χαζομαρα........ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ?? Click για ανάπτυξη... Count me in Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Η Darkness έγραψε: #534 18-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Count me in Click για ανάπτυξη... Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο giannists: #535 18-06-09 19:47 +1.. ή ονλάιν ή για ποτάκι με φίλους και τακτά τσεκαρίσματα από το κινητό μου... :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο Nickname έγραψε: #536 18-06-09 19:47 Σημαίνει κάτι σαν "θα είμαι μέσα"... Κι εγώ μάλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Ο Iliaso έγραψε: #537 18-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Click για ανάπτυξη... Εγώ θα μαι σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η Eutuxia έγραψε: #538 18-06-09 19:48 Καλή επιτυχία σε όλους!!!αντε να δουμε πως τα πηγαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:52 Ο deadhorse: #539 18-06-09 19:52 Εγώ θα κοιμηθώ κανονικά, μη σας πω ότι θα ξυπνήσω το Σάββατο κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bano Νεοφερμένο μέλος Ο bano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο bano έγραψε: #540 18-06-09 19:59 Απο οτι φαινεται και εγω εδω θα ειμαι μιας και χρειαζομαι λιγη συζητηση να ξεχαστω λιγο αφου εχω αγχωθει πολυ για τα αποτελεσματα και δυστηχως με βλεπω να ξαναδινω.....Αλλα και παλι ελπιζω να εχω γραψει καλα......Καλο κουραγιο παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Count me in Click για ανάπτυξη... Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο giannists: #535 18-06-09 19:47 +1.. ή ονλάιν ή για ποτάκι με φίλους και τακτά τσεκαρίσματα από το κινητό μου... :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο Nickname έγραψε: #536 18-06-09 19:47 Σημαίνει κάτι σαν "θα είμαι μέσα"... Κι εγώ μάλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Ο Iliaso έγραψε: #537 18-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Click για ανάπτυξη... Εγώ θα μαι σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η Eutuxia έγραψε: #538 18-06-09 19:48 Καλή επιτυχία σε όλους!!!αντε να δουμε πως τα πηγαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:52 Ο deadhorse: #539 18-06-09 19:52 Εγώ θα κοιμηθώ κανονικά, μη σας πω ότι θα ξυπνήσω το Σάββατο κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bano Νεοφερμένο μέλος Ο bano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο bano έγραψε: #540 18-06-09 19:59 Απο οτι φαινεται και εγω εδω θα ειμαι μιας και χρειαζομαι λιγη συζητηση να ξεχαστω λιγο αφου εχω αγχωθει πολυ για τα αποτελεσματα και δυστηχως με βλεπω να ξαναδινω.....Αλλα και παλι ελπιζω να εχω γραψει καλα......Καλο κουραγιο παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
+1.. ή ονλάιν ή για ποτάκι με φίλους και τακτά τσεκαρίσματα από το κινητό μου... :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο Nickname έγραψε: #536 18-06-09 19:47 Σημαίνει κάτι σαν "θα είμαι μέσα"... Κι εγώ μάλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Ο Iliaso έγραψε: #537 18-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Click για ανάπτυξη... Εγώ θα μαι σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η Eutuxia έγραψε: #538 18-06-09 19:48 Καλή επιτυχία σε όλους!!!αντε να δουμε πως τα πηγαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:52 Ο deadhorse: #539 18-06-09 19:52 Εγώ θα κοιμηθώ κανονικά, μη σας πω ότι θα ξυπνήσω το Σάββατο κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bano Νεοφερμένο μέλος Ο bano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο bano έγραψε: #540 18-06-09 19:59 Απο οτι φαινεται και εγω εδω θα ειμαι μιας και χρειαζομαι λιγη συζητηση να ξεχαστω λιγο αφου εχω αγχωθει πολυ για τα αποτελεσματα και δυστηχως με βλεπω να ξαναδινω.....Αλλα και παλι ελπιζω να εχω γραψει καλα......Καλο κουραγιο παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημαίνει κάτι σαν "θα είμαι μέσα"... Κι εγώ μάλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Ο Iliaso έγραψε: #537 18-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Click για ανάπτυξη... Εγώ θα μαι σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η Eutuxia έγραψε: #538 18-06-09 19:48 Καλή επιτυχία σε όλους!!!αντε να δουμε πως τα πηγαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:52 Ο deadhorse: #539 18-06-09 19:52 Εγώ θα κοιμηθώ κανονικά, μη σας πω ότι θα ξυπνήσω το Σάββατο κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bano Νεοφερμένο μέλος Ο bano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο bano έγραψε: #540 18-06-09 19:59 Απο οτι φαινεται και εγω εδω θα ειμαι μιας και χρειαζομαι λιγη συζητηση να ξεχαστω λιγο αφου εχω αγχωθει πολυ για τα αποτελεσματα και δυστηχως με βλεπω να ξαναδινω.....Αλλα και παλι ελπιζω να εχω γραψει καλα......Καλο κουραγιο παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κανεις μια μεταφραση?:zilia::xixi: Click για ανάπτυξη... Εγώ θα μαι σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η Eutuxia έγραψε: #538 18-06-09 19:48 Καλή επιτυχία σε όλους!!!αντε να δουμε πως τα πηγαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:52 Ο deadhorse: #539 18-06-09 19:52 Εγώ θα κοιμηθώ κανονικά, μη σας πω ότι θα ξυπνήσω το Σάββατο κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bano Νεοφερμένο μέλος Ο bano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο bano έγραψε: #540 18-06-09 19:59 Απο οτι φαινεται και εγω εδω θα ειμαι μιας και χρειαζομαι λιγη συζητηση να ξεχαστω λιγο αφου εχω αγχωθει πολυ για τα αποτελεσματα και δυστηχως με βλεπω να ξαναδινω.....Αλλα και παλι ελπιζω να εχω γραψει καλα......Καλο κουραγιο παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλή επιτυχία σε όλους!!!αντε να δουμε πως τα πηγαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:52 Ο deadhorse: #539 18-06-09 19:52 Εγώ θα κοιμηθώ κανονικά, μη σας πω ότι θα ξυπνήσω το Σάββατο κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bano Νεοφερμένο μέλος Ο bano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο bano έγραψε: #540 18-06-09 19:59 Απο οτι φαινεται και εγω εδω θα ειμαι μιας και χρειαζομαι λιγη συζητηση να ξεχαστω λιγο αφου εχω αγχωθει πολυ για τα αποτελεσματα και δυστηχως με βλεπω να ξαναδινω.....Αλλα και παλι ελπιζω να εχω γραψει καλα......Καλο κουραγιο παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εγώ θα κοιμηθώ κανονικά, μη σας πω ότι θα ξυπνήσω το Σάββατο κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bano Νεοφερμένο μέλος Ο bano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο bano έγραψε: #540 18-06-09 19:59 Απο οτι φαινεται και εγω εδω θα ειμαι μιας και χρειαζομαι λιγη συζητηση να ξεχαστω λιγο αφου εχω αγχωθει πολυ για τα αποτελεσματα και δυστηχως με βλεπω να ξαναδινω.....Αλλα και παλι ελπιζω να εχω γραψει καλα......Καλο κουραγιο παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Απο οτι φαινεται και εγω εδω θα ειμαι μιας και χρειαζομαι λιγη συζητηση να ξεχαστω λιγο αφου εχω αγχωθει πολυ για τα αποτελεσματα και δυστηχως με βλεπω να ξαναδινω.....Αλλα και παλι ελπιζω να εχω γραψει καλα......Καλο κουραγιο παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.