A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:15 Ο A propos έγραψε: #101 21-07-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Σε σχέση με το C1, το C2, είναι πολύ πιο εύκολο, κατά τη γνώμη μου, αφού περιλαμβάνει μόνο μια έκθεση αφού διαβάσεις τα δύο ή τρία κείμενα (ενώ το C1 έχει 2 γραπτά μέρη). Σε καμία περίπτωση, το C2 δεν είναι υπερβολικά δύσκολο...quote] Και εγώ αυτό ξέρω, ότι είναι πιο εύκολο γιατί παίρνεις μεγαλύτερο βαθμό στα προφορικά και έχει διπλό συντελεστή Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 10:36 Ο mission possible: #102 24-07-09 10:36 ποιο εχει μεγαλυτερη επιτυχια;το σορμπον η το νταλφ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Ο juste un instant: #103 25-07-09 11:39 Ίσως λίγο παραπάνω το Sorbonne. Αλλά πιο πολύ έχει να κάνει με τα θέματα της κάθε εξεταστικής. Δε ξέρω βέβαια και τι λένε οι άλλοι φίλοι μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Ο stefanosK: #104 25-07-09 13:30 Εγώ προτιμώ το Sorbonne γιατί μου αρέσει η λογοτεχνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Ο A propos έγραψε: #105 25-07-09 17:52 Στα Νταλφ δεν έπεσε ποτέ λογοτεχνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο mission possible: #106 28-07-09 14:25 και να επεσε δε ξερουμε.αφου δεν βγαζουν πια παστ πειπερς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 08:27 Ο Σοφιστής έγραψε: #107 29-07-09 08:27 εγώ εκτός από φίλος της αγγλικής είμαι και φίλος της γαλλικής. έχω δώσει τα DELF A1,A2 και το Β1(το έχω πάρει με 91,5/100). τώρα πάω για sorbonne B2! το βρίσκώ εύκολο. το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις επιμονή,να διορθώνεις τα λάθη σου και να διαβάζεις πάρα πολύ.με αυτόν τον τρόπο η ευτυχία είναι εξασφαλισμένη!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 00:10 Ο charmedjim: #108 30-07-09 00:10 Γεια σε ολους!!Φέτος εδωσα και πηρα το dalf c1 και σκεφτομαι να συνεχισω του χρονου και να παρω κι ενα ακομα διπλωμα.ειχα ακουσει πως τα sorbonne ειναι πολυ δυσκολα και γι'αυτο εδωσα και dalf (το οποιο μου φανηκε ευκολο). Το προβλημα μου ειναι το εξης:ο καθηγητης μου μου ειπε να δωσω sorbonne c2 του χρονου γιατι για το αντιστοιχο dalf δεν υπαρχουν πολλα βιβλια στην αγορα ωστε να μπορω να εξασκηθω επαρκως. Η αληθεια ομως ειναι οτι εχω αγχωθει λιγο. Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως περιλαμβανουν τα προφορικα του sorbonne c2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Ο stefanosK: #109 30-07-09 12:52 https://www.ift.gr/files/desc.scdeux.pdf Για το Sorbonne 2 ή C2. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Γεια σε ολους!!Φέτος εδωσα και πηρα το dalf c1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια! Με πόσο το πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο charmedjim: #110 30-07-09 13:14 Ωωωω σ'ευχαριστω!! Βασικα δεν το πηρα και με μεγαλο βαθμο(60/100).Εχασα πολλες μοναδες λογω της εκθεσης.(7.5/25) Συνολικα ειχα γραψει 3 εκθεσεις και 3 συνθεσεις ολη τη χρονια οποτε δεν περιμενα και παραπανω.Δε μου αρεσε και το θεμα...Αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ειχα αφησει τα γαλλικα στην 3η γυμνασιου, εχοντας παρει μεχρι και το Α4 μια χαρα τα πηγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Ο stefanosK: #111 30-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Ωωωω σ'ευχαριστω!! Βασικα δεν το πηρα και με μεγαλο βαθμο(60/100).Εχασα πολλες μοναδες λογω της εκθεσης.(7.5/25) Συνολικα ειχα γραψει 3 εκθεσεις και 3 συνθεσεις ολη τη χρονια οποτε δεν περιμενα και παραπανω.Δε μου αρεσε και το θεμα...Αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ειχα αφησει τα γαλλικα στην 3η γυμνασιου, εχοντας παρει μεχρι και το Α4 μια χαρα τα πηγα Click για ανάπτυξη... 7.5/25 :!: Καλά τόσο δύσκολη ήτανε; Εγώ από ότι θυμάμαι στην έκθεση είχα πάρει 19/25. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Ο charmedjim: #112 30-07-09 13:29 Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Ο stefanosK: #113 30-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Click για ανάπτυξη... Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα όταν έδινα Sorbonne 2. Η ένταση ήταν δυνατή, δεν ακουγόταν καθαρά και σε μια στιγμη κολλησε! Η εξετάστρια το χτύπησε στην πλατούλα και συνέχισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο charmedjim: #114 30-07-09 13:57 Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:59 Ο stefanosK: #115 30-07-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Click για ανάπτυξη... Γάλλοι τι να περιμένεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:04 Ο A propos έγραψε: #116 30-07-09 14:04 Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:05 Ο charmedjim: #117 30-07-09 14:05 Μακαρι αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Ο stefanosK: #118 30-07-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Click για ανάπτυξη... Οι Γάλλοι είναι σοβινιστές. Σιγά μην καταδεχτούν να ζητήσουν βοήθεια από τους Καναδούς. Φανταστείτε την ντροπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Ο A propos έγραψε: #119 30-07-09 14:08 Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο stefanosK: #120 30-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Click για ανάπτυξη... Και η Σορβόννη δεν πάει πίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanMoonlight Applepie Anwnumh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Σε σχέση με το C1, το C2, είναι πολύ πιο εύκολο, κατά τη γνώμη μου, αφού περιλαμβάνει μόνο μια έκθεση αφού διαβάσεις τα δύο ή τρία κείμενα (ενώ το C1 έχει 2 γραπτά μέρη). Σε καμία περίπτωση, το C2 δεν είναι υπερβολικά δύσκολο...quote] Και εγώ αυτό ξέρω, ότι είναι πιο εύκολο γιατί παίρνεις μεγαλύτερο βαθμό στα προφορικά και έχει διπλό συντελεστή Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 10:36 Ο mission possible: #102 24-07-09 10:36 ποιο εχει μεγαλυτερη επιτυχια;το σορμπον η το νταλφ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Ο juste un instant: #103 25-07-09 11:39 Ίσως λίγο παραπάνω το Sorbonne. Αλλά πιο πολύ έχει να κάνει με τα θέματα της κάθε εξεταστικής. Δε ξέρω βέβαια και τι λένε οι άλλοι φίλοι μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Ο stefanosK: #104 25-07-09 13:30 Εγώ προτιμώ το Sorbonne γιατί μου αρέσει η λογοτεχνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Ο A propos έγραψε: #105 25-07-09 17:52 Στα Νταλφ δεν έπεσε ποτέ λογοτεχνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο mission possible: #106 28-07-09 14:25 και να επεσε δε ξερουμε.αφου δεν βγαζουν πια παστ πειπερς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 08:27 Ο Σοφιστής έγραψε: #107 29-07-09 08:27 εγώ εκτός από φίλος της αγγλικής είμαι και φίλος της γαλλικής. έχω δώσει τα DELF A1,A2 και το Β1(το έχω πάρει με 91,5/100). τώρα πάω για sorbonne B2! το βρίσκώ εύκολο. το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις επιμονή,να διορθώνεις τα λάθη σου και να διαβάζεις πάρα πολύ.με αυτόν τον τρόπο η ευτυχία είναι εξασφαλισμένη!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 00:10 Ο charmedjim: #108 30-07-09 00:10 Γεια σε ολους!!Φέτος εδωσα και πηρα το dalf c1 και σκεφτομαι να συνεχισω του χρονου και να παρω κι ενα ακομα διπλωμα.ειχα ακουσει πως τα sorbonne ειναι πολυ δυσκολα και γι'αυτο εδωσα και dalf (το οποιο μου φανηκε ευκολο). Το προβλημα μου ειναι το εξης:ο καθηγητης μου μου ειπε να δωσω sorbonne c2 του χρονου γιατι για το αντιστοιχο dalf δεν υπαρχουν πολλα βιβλια στην αγορα ωστε να μπορω να εξασκηθω επαρκως. Η αληθεια ομως ειναι οτι εχω αγχωθει λιγο. Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως περιλαμβανουν τα προφορικα του sorbonne c2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Ο stefanosK: #109 30-07-09 12:52 https://www.ift.gr/files/desc.scdeux.pdf Για το Sorbonne 2 ή C2. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Γεια σε ολους!!Φέτος εδωσα και πηρα το dalf c1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια! Με πόσο το πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο charmedjim: #110 30-07-09 13:14 Ωωωω σ'ευχαριστω!! Βασικα δεν το πηρα και με μεγαλο βαθμο(60/100).Εχασα πολλες μοναδες λογω της εκθεσης.(7.5/25) Συνολικα ειχα γραψει 3 εκθεσεις και 3 συνθεσεις ολη τη χρονια οποτε δεν περιμενα και παραπανω.Δε μου αρεσε και το θεμα...Αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ειχα αφησει τα γαλλικα στην 3η γυμνασιου, εχοντας παρει μεχρι και το Α4 μια χαρα τα πηγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Ο stefanosK: #111 30-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Ωωωω σ'ευχαριστω!! Βασικα δεν το πηρα και με μεγαλο βαθμο(60/100).Εχασα πολλες μοναδες λογω της εκθεσης.(7.5/25) Συνολικα ειχα γραψει 3 εκθεσεις και 3 συνθεσεις ολη τη χρονια οποτε δεν περιμενα και παραπανω.Δε μου αρεσε και το θεμα...Αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ειχα αφησει τα γαλλικα στην 3η γυμνασιου, εχοντας παρει μεχρι και το Α4 μια χαρα τα πηγα Click για ανάπτυξη... 7.5/25 :!: Καλά τόσο δύσκολη ήτανε; Εγώ από ότι θυμάμαι στην έκθεση είχα πάρει 19/25. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Ο charmedjim: #112 30-07-09 13:29 Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Ο stefanosK: #113 30-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Click για ανάπτυξη... Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα όταν έδινα Sorbonne 2. Η ένταση ήταν δυνατή, δεν ακουγόταν καθαρά και σε μια στιγμη κολλησε! Η εξετάστρια το χτύπησε στην πλατούλα και συνέχισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο charmedjim: #114 30-07-09 13:57 Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:59 Ο stefanosK: #115 30-07-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Click για ανάπτυξη... Γάλλοι τι να περιμένεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:04 Ο A propos έγραψε: #116 30-07-09 14:04 Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:05 Ο charmedjim: #117 30-07-09 14:05 Μακαρι αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Ο stefanosK: #118 30-07-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Click για ανάπτυξη... Οι Γάλλοι είναι σοβινιστές. Σιγά μην καταδεχτούν να ζητήσουν βοήθεια από τους Καναδούς. Φανταστείτε την ντροπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Ο A propos έγραψε: #119 30-07-09 14:08 Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο stefanosK: #120 30-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Click για ανάπτυξη... Και η Σορβόννη δεν πάει πίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanMoonlight Applepie Anwnumh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ποιο εχει μεγαλυτερη επιτυχια;το σορμπον η το νταλφ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Ο juste un instant: #103 25-07-09 11:39 Ίσως λίγο παραπάνω το Sorbonne. Αλλά πιο πολύ έχει να κάνει με τα θέματα της κάθε εξεταστικής. Δε ξέρω βέβαια και τι λένε οι άλλοι φίλοι μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Ο stefanosK: #104 25-07-09 13:30 Εγώ προτιμώ το Sorbonne γιατί μου αρέσει η λογοτεχνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Ο A propos έγραψε: #105 25-07-09 17:52 Στα Νταλφ δεν έπεσε ποτέ λογοτεχνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο mission possible: #106 28-07-09 14:25 και να επεσε δε ξερουμε.αφου δεν βγαζουν πια παστ πειπερς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 08:27 Ο Σοφιστής έγραψε: #107 29-07-09 08:27 εγώ εκτός από φίλος της αγγλικής είμαι και φίλος της γαλλικής. έχω δώσει τα DELF A1,A2 και το Β1(το έχω πάρει με 91,5/100). τώρα πάω για sorbonne B2! το βρίσκώ εύκολο. το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις επιμονή,να διορθώνεις τα λάθη σου και να διαβάζεις πάρα πολύ.με αυτόν τον τρόπο η ευτυχία είναι εξασφαλισμένη!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 00:10 Ο charmedjim: #108 30-07-09 00:10 Γεια σε ολους!!Φέτος εδωσα και πηρα το dalf c1 και σκεφτομαι να συνεχισω του χρονου και να παρω κι ενα ακομα διπλωμα.ειχα ακουσει πως τα sorbonne ειναι πολυ δυσκολα και γι'αυτο εδωσα και dalf (το οποιο μου φανηκε ευκολο). Το προβλημα μου ειναι το εξης:ο καθηγητης μου μου ειπε να δωσω sorbonne c2 του χρονου γιατι για το αντιστοιχο dalf δεν υπαρχουν πολλα βιβλια στην αγορα ωστε να μπορω να εξασκηθω επαρκως. Η αληθεια ομως ειναι οτι εχω αγχωθει λιγο. Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως περιλαμβανουν τα προφορικα του sorbonne c2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Ο stefanosK: #109 30-07-09 12:52 https://www.ift.gr/files/desc.scdeux.pdf Για το Sorbonne 2 ή C2. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Γεια σε ολους!!Φέτος εδωσα και πηρα το dalf c1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια! Με πόσο το πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο charmedjim: #110 30-07-09 13:14 Ωωωω σ'ευχαριστω!! Βασικα δεν το πηρα και με μεγαλο βαθμο(60/100).Εχασα πολλες μοναδες λογω της εκθεσης.(7.5/25) Συνολικα ειχα γραψει 3 εκθεσεις και 3 συνθεσεις ολη τη χρονια οποτε δεν περιμενα και παραπανω.Δε μου αρεσε και το θεμα...Αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ειχα αφησει τα γαλλικα στην 3η γυμνασιου, εχοντας παρει μεχρι και το Α4 μια χαρα τα πηγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Ο stefanosK: #111 30-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Ωωωω σ'ευχαριστω!! Βασικα δεν το πηρα και με μεγαλο βαθμο(60/100).Εχασα πολλες μοναδες λογω της εκθεσης.(7.5/25) Συνολικα ειχα γραψει 3 εκθεσεις και 3 συνθεσεις ολη τη χρονια οποτε δεν περιμενα και παραπανω.Δε μου αρεσε και το θεμα...Αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ειχα αφησει τα γαλλικα στην 3η γυμνασιου, εχοντας παρει μεχρι και το Α4 μια χαρα τα πηγα Click για ανάπτυξη... 7.5/25 :!: Καλά τόσο δύσκολη ήτανε; Εγώ από ότι θυμάμαι στην έκθεση είχα πάρει 19/25. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Ο charmedjim: #112 30-07-09 13:29 Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Ο stefanosK: #113 30-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Click για ανάπτυξη... Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα όταν έδινα Sorbonne 2. Η ένταση ήταν δυνατή, δεν ακουγόταν καθαρά και σε μια στιγμη κολλησε! Η εξετάστρια το χτύπησε στην πλατούλα και συνέχισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο charmedjim: #114 30-07-09 13:57 Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:59 Ο stefanosK: #115 30-07-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Click για ανάπτυξη... Γάλλοι τι να περιμένεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:04 Ο A propos έγραψε: #116 30-07-09 14:04 Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:05 Ο charmedjim: #117 30-07-09 14:05 Μακαρι αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Ο stefanosK: #118 30-07-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Click για ανάπτυξη... Οι Γάλλοι είναι σοβινιστές. Σιγά μην καταδεχτούν να ζητήσουν βοήθεια από τους Καναδούς. Φανταστείτε την ντροπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Ο A propos έγραψε: #119 30-07-09 14:08 Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο stefanosK: #120 30-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Click για ανάπτυξη... Και η Σορβόννη δεν πάει πίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanMoonlight Applepie Anwnumh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ίσως λίγο παραπάνω το Sorbonne. Αλλά πιο πολύ έχει να κάνει με τα θέματα της κάθε εξεταστικής. Δε ξέρω βέβαια και τι λένε οι άλλοι φίλοι μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Ο stefanosK: #104 25-07-09 13:30 Εγώ προτιμώ το Sorbonne γιατί μου αρέσει η λογοτεχνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Ο A propos έγραψε: #105 25-07-09 17:52 Στα Νταλφ δεν έπεσε ποτέ λογοτεχνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο mission possible: #106 28-07-09 14:25 και να επεσε δε ξερουμε.αφου δεν βγαζουν πια παστ πειπερς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 08:27 Ο Σοφιστής έγραψε: #107 29-07-09 08:27 εγώ εκτός από φίλος της αγγλικής είμαι και φίλος της γαλλικής. έχω δώσει τα DELF A1,A2 και το Β1(το έχω πάρει με 91,5/100). τώρα πάω για sorbonne B2! το βρίσκώ εύκολο. το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις επιμονή,να διορθώνεις τα λάθη σου και να διαβάζεις πάρα πολύ.με αυτόν τον τρόπο η ευτυχία είναι εξασφαλισμένη!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 00:10 Ο charmedjim: #108 30-07-09 00:10 Γεια σε ολους!!Φέτος εδωσα και πηρα το dalf c1 και σκεφτομαι να συνεχισω του χρονου και να παρω κι ενα ακομα διπλωμα.ειχα ακουσει πως τα sorbonne ειναι πολυ δυσκολα και γι'αυτο εδωσα και dalf (το οποιο μου φανηκε ευκολο). Το προβλημα μου ειναι το εξης:ο καθηγητης μου μου ειπε να δωσω sorbonne c2 του χρονου γιατι για το αντιστοιχο dalf δεν υπαρχουν πολλα βιβλια στην αγορα ωστε να μπορω να εξασκηθω επαρκως. Η αληθεια ομως ειναι οτι εχω αγχωθει λιγο. Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως περιλαμβανουν τα προφορικα του sorbonne c2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Ο stefanosK: #109 30-07-09 12:52 https://www.ift.gr/files/desc.scdeux.pdf Για το Sorbonne 2 ή C2. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Γεια σε ολους!!Φέτος εδωσα και πηρα το dalf c1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια! Με πόσο το πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο charmedjim: #110 30-07-09 13:14 Ωωωω σ'ευχαριστω!! Βασικα δεν το πηρα και με μεγαλο βαθμο(60/100).Εχασα πολλες μοναδες λογω της εκθεσης.(7.5/25) Συνολικα ειχα γραψει 3 εκθεσεις και 3 συνθεσεις ολη τη χρονια οποτε δεν περιμενα και παραπανω.Δε μου αρεσε και το θεμα...Αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ειχα αφησει τα γαλλικα στην 3η γυμνασιου, εχοντας παρει μεχρι και το Α4 μια χαρα τα πηγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Ο stefanosK: #111 30-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Ωωωω σ'ευχαριστω!! Βασικα δεν το πηρα και με μεγαλο βαθμο(60/100).Εχασα πολλες μοναδες λογω της εκθεσης.(7.5/25) Συνολικα ειχα γραψει 3 εκθεσεις και 3 συνθεσεις ολη τη χρονια οποτε δεν περιμενα και παραπανω.Δε μου αρεσε και το θεμα...Αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ειχα αφησει τα γαλλικα στην 3η γυμνασιου, εχοντας παρει μεχρι και το Α4 μια χαρα τα πηγα Click για ανάπτυξη... 7.5/25 :!: Καλά τόσο δύσκολη ήτανε; Εγώ από ότι θυμάμαι στην έκθεση είχα πάρει 19/25. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Ο charmedjim: #112 30-07-09 13:29 Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Ο stefanosK: #113 30-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Click για ανάπτυξη... Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα όταν έδινα Sorbonne 2. Η ένταση ήταν δυνατή, δεν ακουγόταν καθαρά και σε μια στιγμη κολλησε! Η εξετάστρια το χτύπησε στην πλατούλα και συνέχισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο charmedjim: #114 30-07-09 13:57 Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:59 Ο stefanosK: #115 30-07-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Click για ανάπτυξη... Γάλλοι τι να περιμένεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:04 Ο A propos έγραψε: #116 30-07-09 14:04 Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:05 Ο charmedjim: #117 30-07-09 14:05 Μακαρι αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Ο stefanosK: #118 30-07-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Click για ανάπτυξη... Οι Γάλλοι είναι σοβινιστές. Σιγά μην καταδεχτούν να ζητήσουν βοήθεια από τους Καναδούς. Φανταστείτε την ντροπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Ο A propos έγραψε: #119 30-07-09 14:08 Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο stefanosK: #120 30-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Click για ανάπτυξη... Και η Σορβόννη δεν πάει πίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanMoonlight Applepie Anwnumh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ προτιμώ το Sorbonne γιατί μου αρέσει η λογοτεχνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Ο A propos έγραψε: #105 25-07-09 17:52 Στα Νταλφ δεν έπεσε ποτέ λογοτεχνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο mission possible: #106 28-07-09 14:25 και να επεσε δε ξερουμε.αφου δεν βγαζουν πια παστ πειπερς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 08:27 Ο Σοφιστής έγραψε: #107 29-07-09 08:27 εγώ εκτός από φίλος της αγγλικής είμαι και φίλος της γαλλικής. έχω δώσει τα DELF A1,A2 και το Β1(το έχω πάρει με 91,5/100). τώρα πάω για sorbonne B2! το βρίσκώ εύκολο. το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις επιμονή,να διορθώνεις τα λάθη σου και να διαβάζεις πάρα πολύ.με αυτόν τον τρόπο η ευτυχία είναι εξασφαλισμένη!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 00:10 Ο charmedjim: #108 30-07-09 00:10 Γεια σε ολους!!Φέτος εδωσα και πηρα το dalf c1 και σκεφτομαι να συνεχισω του χρονου και να παρω κι ενα ακομα διπλωμα.ειχα ακουσει πως τα sorbonne ειναι πολυ δυσκολα και γι'αυτο εδωσα και dalf (το οποιο μου φανηκε ευκολο). Το προβλημα μου ειναι το εξης:ο καθηγητης μου μου ειπε να δωσω sorbonne c2 του χρονου γιατι για το αντιστοιχο dalf δεν υπαρχουν πολλα βιβλια στην αγορα ωστε να μπορω να εξασκηθω επαρκως. Η αληθεια ομως ειναι οτι εχω αγχωθει λιγο. Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως περιλαμβανουν τα προφορικα του sorbonne c2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Ο stefanosK: #109 30-07-09 12:52 https://www.ift.gr/files/desc.scdeux.pdf Για το Sorbonne 2 ή C2. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Γεια σε ολους!!Φέτος εδωσα και πηρα το dalf c1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια! Με πόσο το πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο charmedjim: #110 30-07-09 13:14 Ωωωω σ'ευχαριστω!! Βασικα δεν το πηρα και με μεγαλο βαθμο(60/100).Εχασα πολλες μοναδες λογω της εκθεσης.(7.5/25) Συνολικα ειχα γραψει 3 εκθεσεις και 3 συνθεσεις ολη τη χρονια οποτε δεν περιμενα και παραπανω.Δε μου αρεσε και το θεμα...Αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ειχα αφησει τα γαλλικα στην 3η γυμνασιου, εχοντας παρει μεχρι και το Α4 μια χαρα τα πηγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Ο stefanosK: #111 30-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Ωωωω σ'ευχαριστω!! Βασικα δεν το πηρα και με μεγαλο βαθμο(60/100).Εχασα πολλες μοναδες λογω της εκθεσης.(7.5/25) Συνολικα ειχα γραψει 3 εκθεσεις και 3 συνθεσεις ολη τη χρονια οποτε δεν περιμενα και παραπανω.Δε μου αρεσε και το θεμα...Αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ειχα αφησει τα γαλλικα στην 3η γυμνασιου, εχοντας παρει μεχρι και το Α4 μια χαρα τα πηγα Click για ανάπτυξη... 7.5/25 :!: Καλά τόσο δύσκολη ήτανε; Εγώ από ότι θυμάμαι στην έκθεση είχα πάρει 19/25. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Ο charmedjim: #112 30-07-09 13:29 Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Ο stefanosK: #113 30-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Click για ανάπτυξη... Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα όταν έδινα Sorbonne 2. Η ένταση ήταν δυνατή, δεν ακουγόταν καθαρά και σε μια στιγμη κολλησε! Η εξετάστρια το χτύπησε στην πλατούλα και συνέχισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο charmedjim: #114 30-07-09 13:57 Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:59 Ο stefanosK: #115 30-07-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Click για ανάπτυξη... Γάλλοι τι να περιμένεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:04 Ο A propos έγραψε: #116 30-07-09 14:04 Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:05 Ο charmedjim: #117 30-07-09 14:05 Μακαρι αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Ο stefanosK: #118 30-07-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Click για ανάπτυξη... Οι Γάλλοι είναι σοβινιστές. Σιγά μην καταδεχτούν να ζητήσουν βοήθεια από τους Καναδούς. Φανταστείτε την ντροπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Ο A propos έγραψε: #119 30-07-09 14:08 Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο stefanosK: #120 30-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Click για ανάπτυξη... Και η Σορβόννη δεν πάει πίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanMoonlight Applepie Anwnumh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στα Νταλφ δεν έπεσε ποτέ λογοτεχνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο mission possible: #106 28-07-09 14:25 και να επεσε δε ξερουμε.αφου δεν βγαζουν πια παστ πειπερς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 08:27 Ο Σοφιστής έγραψε: #107 29-07-09 08:27 εγώ εκτός από φίλος της αγγλικής είμαι και φίλος της γαλλικής. έχω δώσει τα DELF A1,A2 και το Β1(το έχω πάρει με 91,5/100). τώρα πάω για sorbonne B2! το βρίσκώ εύκολο. το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις επιμονή,να διορθώνεις τα λάθη σου και να διαβάζεις πάρα πολύ.με αυτόν τον τρόπο η ευτυχία είναι εξασφαλισμένη!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 00:10 Ο charmedjim: #108 30-07-09 00:10 Γεια σε ολους!!Φέτος εδωσα και πηρα το dalf c1 και σκεφτομαι να συνεχισω του χρονου και να παρω κι ενα ακομα διπλωμα.ειχα ακουσει πως τα sorbonne ειναι πολυ δυσκολα και γι'αυτο εδωσα και dalf (το οποιο μου φανηκε ευκολο). Το προβλημα μου ειναι το εξης:ο καθηγητης μου μου ειπε να δωσω sorbonne c2 του χρονου γιατι για το αντιστοιχο dalf δεν υπαρχουν πολλα βιβλια στην αγορα ωστε να μπορω να εξασκηθω επαρκως. Η αληθεια ομως ειναι οτι εχω αγχωθει λιγο. Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως περιλαμβανουν τα προφορικα του sorbonne c2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Ο stefanosK: #109 30-07-09 12:52 https://www.ift.gr/files/desc.scdeux.pdf Για το Sorbonne 2 ή C2. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Γεια σε ολους!!Φέτος εδωσα και πηρα το dalf c1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια! Με πόσο το πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο charmedjim: #110 30-07-09 13:14 Ωωωω σ'ευχαριστω!! Βασικα δεν το πηρα και με μεγαλο βαθμο(60/100).Εχασα πολλες μοναδες λογω της εκθεσης.(7.5/25) Συνολικα ειχα γραψει 3 εκθεσεις και 3 συνθεσεις ολη τη χρονια οποτε δεν περιμενα και παραπανω.Δε μου αρεσε και το θεμα...Αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ειχα αφησει τα γαλλικα στην 3η γυμνασιου, εχοντας παρει μεχρι και το Α4 μια χαρα τα πηγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Ο stefanosK: #111 30-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Ωωωω σ'ευχαριστω!! Βασικα δεν το πηρα και με μεγαλο βαθμο(60/100).Εχασα πολλες μοναδες λογω της εκθεσης.(7.5/25) Συνολικα ειχα γραψει 3 εκθεσεις και 3 συνθεσεις ολη τη χρονια οποτε δεν περιμενα και παραπανω.Δε μου αρεσε και το θεμα...Αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ειχα αφησει τα γαλλικα στην 3η γυμνασιου, εχοντας παρει μεχρι και το Α4 μια χαρα τα πηγα Click για ανάπτυξη... 7.5/25 :!: Καλά τόσο δύσκολη ήτανε; Εγώ από ότι θυμάμαι στην έκθεση είχα πάρει 19/25. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Ο charmedjim: #112 30-07-09 13:29 Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Ο stefanosK: #113 30-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Click για ανάπτυξη... Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα όταν έδινα Sorbonne 2. Η ένταση ήταν δυνατή, δεν ακουγόταν καθαρά και σε μια στιγμη κολλησε! Η εξετάστρια το χτύπησε στην πλατούλα και συνέχισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο charmedjim: #114 30-07-09 13:57 Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:59 Ο stefanosK: #115 30-07-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Click για ανάπτυξη... Γάλλοι τι να περιμένεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:04 Ο A propos έγραψε: #116 30-07-09 14:04 Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:05 Ο charmedjim: #117 30-07-09 14:05 Μακαρι αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Ο stefanosK: #118 30-07-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Click για ανάπτυξη... Οι Γάλλοι είναι σοβινιστές. Σιγά μην καταδεχτούν να ζητήσουν βοήθεια από τους Καναδούς. Φανταστείτε την ντροπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Ο A propos έγραψε: #119 30-07-09 14:08 Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο stefanosK: #120 30-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Click για ανάπτυξη... Και η Σορβόννη δεν πάει πίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanMoonlight Applepie Anwnumh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και να επεσε δε ξερουμε.αφου δεν βγαζουν πια παστ πειπερς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 08:27 Ο Σοφιστής έγραψε: #107 29-07-09 08:27 εγώ εκτός από φίλος της αγγλικής είμαι και φίλος της γαλλικής. έχω δώσει τα DELF A1,A2 και το Β1(το έχω πάρει με 91,5/100). τώρα πάω για sorbonne B2! το βρίσκώ εύκολο. το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις επιμονή,να διορθώνεις τα λάθη σου και να διαβάζεις πάρα πολύ.με αυτόν τον τρόπο η ευτυχία είναι εξασφαλισμένη!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 00:10 Ο charmedjim: #108 30-07-09 00:10 Γεια σε ολους!!Φέτος εδωσα και πηρα το dalf c1 και σκεφτομαι να συνεχισω του χρονου και να παρω κι ενα ακομα διπλωμα.ειχα ακουσει πως τα sorbonne ειναι πολυ δυσκολα και γι'αυτο εδωσα και dalf (το οποιο μου φανηκε ευκολο). Το προβλημα μου ειναι το εξης:ο καθηγητης μου μου ειπε να δωσω sorbonne c2 του χρονου γιατι για το αντιστοιχο dalf δεν υπαρχουν πολλα βιβλια στην αγορα ωστε να μπορω να εξασκηθω επαρκως. Η αληθεια ομως ειναι οτι εχω αγχωθει λιγο. Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως περιλαμβανουν τα προφορικα του sorbonne c2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Ο stefanosK: #109 30-07-09 12:52 https://www.ift.gr/files/desc.scdeux.pdf Για το Sorbonne 2 ή C2. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Γεια σε ολους!!Φέτος εδωσα και πηρα το dalf c1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια! Με πόσο το πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο charmedjim: #110 30-07-09 13:14 Ωωωω σ'ευχαριστω!! Βασικα δεν το πηρα και με μεγαλο βαθμο(60/100).Εχασα πολλες μοναδες λογω της εκθεσης.(7.5/25) Συνολικα ειχα γραψει 3 εκθεσεις και 3 συνθεσεις ολη τη χρονια οποτε δεν περιμενα και παραπανω.Δε μου αρεσε και το θεμα...Αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ειχα αφησει τα γαλλικα στην 3η γυμνασιου, εχοντας παρει μεχρι και το Α4 μια χαρα τα πηγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Ο stefanosK: #111 30-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Ωωωω σ'ευχαριστω!! Βασικα δεν το πηρα και με μεγαλο βαθμο(60/100).Εχασα πολλες μοναδες λογω της εκθεσης.(7.5/25) Συνολικα ειχα γραψει 3 εκθεσεις και 3 συνθεσεις ολη τη χρονια οποτε δεν περιμενα και παραπανω.Δε μου αρεσε και το θεμα...Αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ειχα αφησει τα γαλλικα στην 3η γυμνασιου, εχοντας παρει μεχρι και το Α4 μια χαρα τα πηγα Click για ανάπτυξη... 7.5/25 :!: Καλά τόσο δύσκολη ήτανε; Εγώ από ότι θυμάμαι στην έκθεση είχα πάρει 19/25. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Ο charmedjim: #112 30-07-09 13:29 Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Ο stefanosK: #113 30-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Click για ανάπτυξη... Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα όταν έδινα Sorbonne 2. Η ένταση ήταν δυνατή, δεν ακουγόταν καθαρά και σε μια στιγμη κολλησε! Η εξετάστρια το χτύπησε στην πλατούλα και συνέχισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο charmedjim: #114 30-07-09 13:57 Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:59 Ο stefanosK: #115 30-07-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Click για ανάπτυξη... Γάλλοι τι να περιμένεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:04 Ο A propos έγραψε: #116 30-07-09 14:04 Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:05 Ο charmedjim: #117 30-07-09 14:05 Μακαρι αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Ο stefanosK: #118 30-07-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Click για ανάπτυξη... Οι Γάλλοι είναι σοβινιστές. Σιγά μην καταδεχτούν να ζητήσουν βοήθεια από τους Καναδούς. Φανταστείτε την ντροπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Ο A propos έγραψε: #119 30-07-09 14:08 Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο stefanosK: #120 30-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Click για ανάπτυξη... Και η Σορβόννη δεν πάει πίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanMoonlight Applepie Anwnumh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ εκτός από φίλος της αγγλικής είμαι και φίλος της γαλλικής. έχω δώσει τα DELF A1,A2 και το Β1(το έχω πάρει με 91,5/100). τώρα πάω για sorbonne B2! το βρίσκώ εύκολο. το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις επιμονή,να διορθώνεις τα λάθη σου και να διαβάζεις πάρα πολύ.με αυτόν τον τρόπο η ευτυχία είναι εξασφαλισμένη!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 00:10 Ο charmedjim: #108 30-07-09 00:10 Γεια σε ολους!!Φέτος εδωσα και πηρα το dalf c1 και σκεφτομαι να συνεχισω του χρονου και να παρω κι ενα ακομα διπλωμα.ειχα ακουσει πως τα sorbonne ειναι πολυ δυσκολα και γι'αυτο εδωσα και dalf (το οποιο μου φανηκε ευκολο). Το προβλημα μου ειναι το εξης:ο καθηγητης μου μου ειπε να δωσω sorbonne c2 του χρονου γιατι για το αντιστοιχο dalf δεν υπαρχουν πολλα βιβλια στην αγορα ωστε να μπορω να εξασκηθω επαρκως. Η αληθεια ομως ειναι οτι εχω αγχωθει λιγο. Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως περιλαμβανουν τα προφορικα του sorbonne c2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Ο stefanosK: #109 30-07-09 12:52 https://www.ift.gr/files/desc.scdeux.pdf Για το Sorbonne 2 ή C2. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Γεια σε ολους!!Φέτος εδωσα και πηρα το dalf c1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια! Με πόσο το πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο charmedjim: #110 30-07-09 13:14 Ωωωω σ'ευχαριστω!! Βασικα δεν το πηρα και με μεγαλο βαθμο(60/100).Εχασα πολλες μοναδες λογω της εκθεσης.(7.5/25) Συνολικα ειχα γραψει 3 εκθεσεις και 3 συνθεσεις ολη τη χρονια οποτε δεν περιμενα και παραπανω.Δε μου αρεσε και το θεμα...Αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ειχα αφησει τα γαλλικα στην 3η γυμνασιου, εχοντας παρει μεχρι και το Α4 μια χαρα τα πηγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Ο stefanosK: #111 30-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Ωωωω σ'ευχαριστω!! Βασικα δεν το πηρα και με μεγαλο βαθμο(60/100).Εχασα πολλες μοναδες λογω της εκθεσης.(7.5/25) Συνολικα ειχα γραψει 3 εκθεσεις και 3 συνθεσεις ολη τη χρονια οποτε δεν περιμενα και παραπανω.Δε μου αρεσε και το θεμα...Αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ειχα αφησει τα γαλλικα στην 3η γυμνασιου, εχοντας παρει μεχρι και το Α4 μια χαρα τα πηγα Click για ανάπτυξη... 7.5/25 :!: Καλά τόσο δύσκολη ήτανε; Εγώ από ότι θυμάμαι στην έκθεση είχα πάρει 19/25. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Ο charmedjim: #112 30-07-09 13:29 Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Ο stefanosK: #113 30-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Click για ανάπτυξη... Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα όταν έδινα Sorbonne 2. Η ένταση ήταν δυνατή, δεν ακουγόταν καθαρά και σε μια στιγμη κολλησε! Η εξετάστρια το χτύπησε στην πλατούλα και συνέχισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο charmedjim: #114 30-07-09 13:57 Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:59 Ο stefanosK: #115 30-07-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Click για ανάπτυξη... Γάλλοι τι να περιμένεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:04 Ο A propos έγραψε: #116 30-07-09 14:04 Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:05 Ο charmedjim: #117 30-07-09 14:05 Μακαρι αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Ο stefanosK: #118 30-07-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Click για ανάπτυξη... Οι Γάλλοι είναι σοβινιστές. Σιγά μην καταδεχτούν να ζητήσουν βοήθεια από τους Καναδούς. Φανταστείτε την ντροπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Ο A propos έγραψε: #119 30-07-09 14:08 Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο stefanosK: #120 30-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Click για ανάπτυξη... Και η Σορβόννη δεν πάει πίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanMoonlight Applepie Anwnumh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σε ολους!!Φέτος εδωσα και πηρα το dalf c1 και σκεφτομαι να συνεχισω του χρονου και να παρω κι ενα ακομα διπλωμα.ειχα ακουσει πως τα sorbonne ειναι πολυ δυσκολα και γι'αυτο εδωσα και dalf (το οποιο μου φανηκε ευκολο). Το προβλημα μου ειναι το εξης:ο καθηγητης μου μου ειπε να δωσω sorbonne c2 του χρονου γιατι για το αντιστοιχο dalf δεν υπαρχουν πολλα βιβλια στην αγορα ωστε να μπορω να εξασκηθω επαρκως. Η αληθεια ομως ειναι οτι εχω αγχωθει λιγο. Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως περιλαμβανουν τα προφορικα του sorbonne c2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Ο stefanosK: #109 30-07-09 12:52 https://www.ift.gr/files/desc.scdeux.pdf Για το Sorbonne 2 ή C2. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Γεια σε ολους!!Φέτος εδωσα και πηρα το dalf c1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια! Με πόσο το πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο charmedjim: #110 30-07-09 13:14 Ωωωω σ'ευχαριστω!! Βασικα δεν το πηρα και με μεγαλο βαθμο(60/100).Εχασα πολλες μοναδες λογω της εκθεσης.(7.5/25) Συνολικα ειχα γραψει 3 εκθεσεις και 3 συνθεσεις ολη τη χρονια οποτε δεν περιμενα και παραπανω.Δε μου αρεσε και το θεμα...Αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ειχα αφησει τα γαλλικα στην 3η γυμνασιου, εχοντας παρει μεχρι και το Α4 μια χαρα τα πηγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Ο stefanosK: #111 30-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Ωωωω σ'ευχαριστω!! Βασικα δεν το πηρα και με μεγαλο βαθμο(60/100).Εχασα πολλες μοναδες λογω της εκθεσης.(7.5/25) Συνολικα ειχα γραψει 3 εκθεσεις και 3 συνθεσεις ολη τη χρονια οποτε δεν περιμενα και παραπανω.Δε μου αρεσε και το θεμα...Αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ειχα αφησει τα γαλλικα στην 3η γυμνασιου, εχοντας παρει μεχρι και το Α4 μια χαρα τα πηγα Click για ανάπτυξη... 7.5/25 :!: Καλά τόσο δύσκολη ήτανε; Εγώ από ότι θυμάμαι στην έκθεση είχα πάρει 19/25. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Ο charmedjim: #112 30-07-09 13:29 Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Ο stefanosK: #113 30-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Click για ανάπτυξη... Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα όταν έδινα Sorbonne 2. Η ένταση ήταν δυνατή, δεν ακουγόταν καθαρά και σε μια στιγμη κολλησε! Η εξετάστρια το χτύπησε στην πλατούλα και συνέχισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο charmedjim: #114 30-07-09 13:57 Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:59 Ο stefanosK: #115 30-07-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Click για ανάπτυξη... Γάλλοι τι να περιμένεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:04 Ο A propos έγραψε: #116 30-07-09 14:04 Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:05 Ο charmedjim: #117 30-07-09 14:05 Μακαρι αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Ο stefanosK: #118 30-07-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Click για ανάπτυξη... Οι Γάλλοι είναι σοβινιστές. Σιγά μην καταδεχτούν να ζητήσουν βοήθεια από τους Καναδούς. Φανταστείτε την ντροπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Ο A propos έγραψε: #119 30-07-09 14:08 Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο stefanosK: #120 30-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Click για ανάπτυξη... Και η Σορβόννη δεν πάει πίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanMoonlight Applepie Anwnumh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.ift.gr/files/desc.scdeux.pdf Για το Sorbonne 2 ή C2. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Γεια σε ολους!!Φέτος εδωσα και πηρα το dalf c1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια! Με πόσο το πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο charmedjim: #110 30-07-09 13:14 Ωωωω σ'ευχαριστω!! Βασικα δεν το πηρα και με μεγαλο βαθμο(60/100).Εχασα πολλες μοναδες λογω της εκθεσης.(7.5/25) Συνολικα ειχα γραψει 3 εκθεσεις και 3 συνθεσεις ολη τη χρονια οποτε δεν περιμενα και παραπανω.Δε μου αρεσε και το θεμα...Αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ειχα αφησει τα γαλλικα στην 3η γυμνασιου, εχοντας παρει μεχρι και το Α4 μια χαρα τα πηγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Ο stefanosK: #111 30-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Ωωωω σ'ευχαριστω!! Βασικα δεν το πηρα και με μεγαλο βαθμο(60/100).Εχασα πολλες μοναδες λογω της εκθεσης.(7.5/25) Συνολικα ειχα γραψει 3 εκθεσεις και 3 συνθεσεις ολη τη χρονια οποτε δεν περιμενα και παραπανω.Δε μου αρεσε και το θεμα...Αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ειχα αφησει τα γαλλικα στην 3η γυμνασιου, εχοντας παρει μεχρι και το Α4 μια χαρα τα πηγα Click για ανάπτυξη... 7.5/25 :!: Καλά τόσο δύσκολη ήτανε; Εγώ από ότι θυμάμαι στην έκθεση είχα πάρει 19/25. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Ο charmedjim: #112 30-07-09 13:29 Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Ο stefanosK: #113 30-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Click για ανάπτυξη... Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα όταν έδινα Sorbonne 2. Η ένταση ήταν δυνατή, δεν ακουγόταν καθαρά και σε μια στιγμη κολλησε! Η εξετάστρια το χτύπησε στην πλατούλα και συνέχισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο charmedjim: #114 30-07-09 13:57 Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:59 Ο stefanosK: #115 30-07-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Click για ανάπτυξη... Γάλλοι τι να περιμένεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:04 Ο A propos έγραψε: #116 30-07-09 14:04 Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:05 Ο charmedjim: #117 30-07-09 14:05 Μακαρι αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Ο stefanosK: #118 30-07-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Click για ανάπτυξη... Οι Γάλλοι είναι σοβινιστές. Σιγά μην καταδεχτούν να ζητήσουν βοήθεια από τους Καναδούς. Φανταστείτε την ντροπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Ο A propos έγραψε: #119 30-07-09 14:08 Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο stefanosK: #120 30-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Click για ανάπτυξη... Και η Σορβόννη δεν πάει πίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanMoonlight Applepie Anwnumh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωωωω σ'ευχαριστω!! Βασικα δεν το πηρα και με μεγαλο βαθμο(60/100).Εχασα πολλες μοναδες λογω της εκθεσης.(7.5/25) Συνολικα ειχα γραψει 3 εκθεσεις και 3 συνθεσεις ολη τη χρονια οποτε δεν περιμενα και παραπανω.Δε μου αρεσε και το θεμα...Αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ειχα αφησει τα γαλλικα στην 3η γυμνασιου, εχοντας παρει μεχρι και το Α4 μια χαρα τα πηγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Ο stefanosK: #111 30-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Ωωωω σ'ευχαριστω!! Βασικα δεν το πηρα και με μεγαλο βαθμο(60/100).Εχασα πολλες μοναδες λογω της εκθεσης.(7.5/25) Συνολικα ειχα γραψει 3 εκθεσεις και 3 συνθεσεις ολη τη χρονια οποτε δεν περιμενα και παραπανω.Δε μου αρεσε και το θεμα...Αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ειχα αφησει τα γαλλικα στην 3η γυμνασιου, εχοντας παρει μεχρι και το Α4 μια χαρα τα πηγα Click για ανάπτυξη... 7.5/25 :!: Καλά τόσο δύσκολη ήτανε; Εγώ από ότι θυμάμαι στην έκθεση είχα πάρει 19/25. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Ο charmedjim: #112 30-07-09 13:29 Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Ο stefanosK: #113 30-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Click για ανάπτυξη... Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα όταν έδινα Sorbonne 2. Η ένταση ήταν δυνατή, δεν ακουγόταν καθαρά και σε μια στιγμη κολλησε! Η εξετάστρια το χτύπησε στην πλατούλα και συνέχισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο charmedjim: #114 30-07-09 13:57 Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:59 Ο stefanosK: #115 30-07-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Click για ανάπτυξη... Γάλλοι τι να περιμένεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:04 Ο A propos έγραψε: #116 30-07-09 14:04 Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:05 Ο charmedjim: #117 30-07-09 14:05 Μακαρι αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Ο stefanosK: #118 30-07-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Click για ανάπτυξη... Οι Γάλλοι είναι σοβινιστές. Σιγά μην καταδεχτούν να ζητήσουν βοήθεια από τους Καναδούς. Φανταστείτε την ντροπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Ο A propos έγραψε: #119 30-07-09 14:08 Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο stefanosK: #120 30-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Click για ανάπτυξη... Και η Σορβόννη δεν πάει πίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanMoonlight Applepie Anwnumh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Ωωωω σ'ευχαριστω!! Βασικα δεν το πηρα και με μεγαλο βαθμο(60/100).Εχασα πολλες μοναδες λογω της εκθεσης.(7.5/25) Συνολικα ειχα γραψει 3 εκθεσεις και 3 συνθεσεις ολη τη χρονια οποτε δεν περιμενα και παραπανω.Δε μου αρεσε και το θεμα...Αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ειχα αφησει τα γαλλικα στην 3η γυμνασιου, εχοντας παρει μεχρι και το Α4 μια χαρα τα πηγα Click για ανάπτυξη... 7.5/25 :!: Καλά τόσο δύσκολη ήτανε; Εγώ από ότι θυμάμαι στην έκθεση είχα πάρει 19/25. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Ο charmedjim: #112 30-07-09 13:29 Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Ο stefanosK: #113 30-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Click για ανάπτυξη... Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα όταν έδινα Sorbonne 2. Η ένταση ήταν δυνατή, δεν ακουγόταν καθαρά και σε μια στιγμη κολλησε! Η εξετάστρια το χτύπησε στην πλατούλα και συνέχισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο charmedjim: #114 30-07-09 13:57 Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:59 Ο stefanosK: #115 30-07-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Click για ανάπτυξη... Γάλλοι τι να περιμένεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:04 Ο A propos έγραψε: #116 30-07-09 14:04 Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:05 Ο charmedjim: #117 30-07-09 14:05 Μακαρι αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Ο stefanosK: #118 30-07-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Click για ανάπτυξη... Οι Γάλλοι είναι σοβινιστές. Σιγά μην καταδεχτούν να ζητήσουν βοήθεια από τους Καναδούς. Φανταστείτε την ντροπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Ο A propos έγραψε: #119 30-07-09 14:08 Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο stefanosK: #120 30-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Click για ανάπτυξη... Και η Σορβόννη δεν πάει πίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanMoonlight Applepie Anwnumh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Ο stefanosK: #113 30-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Click για ανάπτυξη... Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα όταν έδινα Sorbonne 2. Η ένταση ήταν δυνατή, δεν ακουγόταν καθαρά και σε μια στιγμη κολλησε! Η εξετάστρια το χτύπησε στην πλατούλα και συνέχισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο charmedjim: #114 30-07-09 13:57 Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:59 Ο stefanosK: #115 30-07-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Click για ανάπτυξη... Γάλλοι τι να περιμένεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:04 Ο A propos έγραψε: #116 30-07-09 14:04 Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:05 Ο charmedjim: #117 30-07-09 14:05 Μακαρι αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Ο stefanosK: #118 30-07-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Click για ανάπτυξη... Οι Γάλλοι είναι σοβινιστές. Σιγά μην καταδεχτούν να ζητήσουν βοήθεια από τους Καναδούς. Φανταστείτε την ντροπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Ο A propos έγραψε: #119 30-07-09 14:08 Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο stefanosK: #120 30-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Click για ανάπτυξη... Και η Σορβόννη δεν πάει πίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanMoonlight Applepie Anwnumh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οχι οχι!Δεν ηταν δυσκολα!!Απλα βαριομουν υπερβολικα και τα εκανα και τα 2 βιαστικα...Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ηταν στο ακουστικο...Η ενταση ηταν πολυ δυνατη και δεν μπορουσαμε να ακουσουμε.Οταν παραπονεθηκαμε στην εξεταστρια το μονο που εκανε ηταν να γυρισει το στερεοφωνικο προς την αλλη κατευθυνση.Αυτο ομως δε διορθωσε τιποτα. Στην αλλη αιθουσα που εδινε η κοπελα μου και μια φιλη μου ολα ηταν μια χαρα!! Καταραμενο επιθετο μου!!Γιατι να ξεκινας απο "Α";;; Click για ανάπτυξη... Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα όταν έδινα Sorbonne 2. Η ένταση ήταν δυνατή, δεν ακουγόταν καθαρά και σε μια στιγμη κολλησε! Η εξετάστρια το χτύπησε στην πλατούλα και συνέχισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο charmedjim: #114 30-07-09 13:57 Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:59 Ο stefanosK: #115 30-07-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Click για ανάπτυξη... Γάλλοι τι να περιμένεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:04 Ο A propos έγραψε: #116 30-07-09 14:04 Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:05 Ο charmedjim: #117 30-07-09 14:05 Μακαρι αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Ο stefanosK: #118 30-07-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Click για ανάπτυξη... Οι Γάλλοι είναι σοβινιστές. Σιγά μην καταδεχτούν να ζητήσουν βοήθεια από τους Καναδούς. Φανταστείτε την ντροπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Ο A propos έγραψε: #119 30-07-09 14:08 Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο stefanosK: #120 30-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Click για ανάπτυξη... Και η Σορβόννη δεν πάει πίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanMoonlight Applepie Anwnumh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:59 Ο stefanosK: #115 30-07-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Click για ανάπτυξη... Γάλλοι τι να περιμένεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:04 Ο A propos έγραψε: #116 30-07-09 14:04 Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:05 Ο charmedjim: #117 30-07-09 14:05 Μακαρι αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Ο stefanosK: #118 30-07-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Click για ανάπτυξη... Οι Γάλλοι είναι σοβινιστές. Σιγά μην καταδεχτούν να ζητήσουν βοήθεια από τους Καναδούς. Φανταστείτε την ντροπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Ο A propos έγραψε: #119 30-07-09 14:08 Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο stefanosK: #120 30-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Click για ανάπτυξη... Και η Σορβόννη δεν πάει πίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanMoonlight Applepie Anwnumh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από charmedjim: Οσες φορες εχω δωσει εξετασεις γαλλικων που περιλαμβανουν ακουστικο κομματι, παντα υπαρχει προβλημα! Ειτε η ποιοτητα ειναι χαλια ειτε η ακουστικη της αιθουσας ειναι χαλια! Click για ανάπτυξη... Γάλλοι τι να περιμένεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:04 Ο A propos έγραψε: #116 30-07-09 14:04 Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:05 Ο charmedjim: #117 30-07-09 14:05 Μακαρι αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Ο stefanosK: #118 30-07-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Click για ανάπτυξη... Οι Γάλλοι είναι σοβινιστές. Σιγά μην καταδεχτούν να ζητήσουν βοήθεια από τους Καναδούς. Φανταστείτε την ντροπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Ο A propos έγραψε: #119 30-07-09 14:08 Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο stefanosK: #120 30-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Click για ανάπτυξη... Και η Σορβόννη δεν πάει πίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanMoonlight Applepie Anwnumh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
charmedjim Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:05 Ο charmedjim: #117 30-07-09 14:05 Μακαρι αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Ο stefanosK: #118 30-07-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Click για ανάπτυξη... Οι Γάλλοι είναι σοβινιστές. Σιγά μην καταδεχτούν να ζητήσουν βοήθεια από τους Καναδούς. Φανταστείτε την ντροπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Ο A propos έγραψε: #119 30-07-09 14:08 Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο stefanosK: #120 30-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Click για ανάπτυξη... Και η Σορβόννη δεν πάει πίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanMoonlight Applepie Anwnumh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μακαρι αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Ο stefanosK: #118 30-07-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Click για ανάπτυξη... Οι Γάλλοι είναι σοβινιστές. Σιγά μην καταδεχτούν να ζητήσουν βοήθεια από τους Καναδούς. Φανταστείτε την ντροπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Ο A propos έγραψε: #119 30-07-09 14:08 Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο stefanosK: #120 30-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Click για ανάπτυξη... Και η Σορβόννη δεν πάει πίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanMoonlight Applepie Anwnumh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Οι καναδοί είναι πρώτοι στον κόσμο σε θέματα αξιολόγησης. Ας ζητήσουν τη βοήθειά τους Click για ανάπτυξη... Οι Γάλλοι είναι σοβινιστές. Σιγά μην καταδεχτούν να ζητήσουν βοήθεια από τους Καναδούς. Φανταστείτε την ντροπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Ο A propos έγραψε: #119 30-07-09 14:08 Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο stefanosK: #120 30-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Click για ανάπτυξη... Και η Σορβόννη δεν πάει πίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο stefanosK: #120 30-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Click για ανάπτυξη... Και η Σορβόννη δεν πάει πίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Δεν νομίζω να είναι σωβινιστές. Εδώ βγάλανε για πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας ουγγροέλληνα. Εμείς θα το κάναμε αυτό; Απλώς Είναι πιο λίγο πιο άπειροι από τους Κεμπριτζιανούς των αγγλικών Click για ανάπτυξη... Και η Σορβόννη δεν πάει πίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.