cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@Maraki@
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος

mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος

juste un instant
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos
Διάσημο μέλος

Σίγουρα θέλει κανά χρονάκι επανάληψη για να τα θυμηθείς. Αλλά το DALF C2 για πολλλούς είναι πιο εύκολο από το C1 χάρη στα προφορικά που έχουν σιπλό συντελεστή. Και άμα σε συμπαθήσει ο εξεταστής...
Και άμα όχι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος

mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος

Alessandra
Διάσημο μέλος

selene1
Νεοφερμένο μέλος

jim mag
Νεοφερμένο μέλος

A propos
Διάσημο μέλος

rene violette
Νεοφερμένο μέλος

Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

και η προετοιμασία σου φάνηκε ιδιαίτερα δύσκολη;;;είχες δώσει και το Γ1 από τον ίδιο φορέα;;;Εγώ επέλεξα το Dalf. Για το C2, επέλεξα την κατηγορία "Lettres et sciences humaines". Η καθηγήτριά μου, μου είπε ότι το Sorbonne είναι πιο δύσκολο και επίσης, τη λογότεχνία δε την πάω. (όσον αφορά τις εξετάσεις μόνο..)
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

και η προετοιμασία σου φάνηκε ιδιαίτερα δύσκολη;;;είχες δώσει και το Γ1 από τον ίδιο φορέα;;;
Μόλις έδωσα το Β2 και το πέρασα, (Μάιος γ' γυμνασίου) έκανα ένα μήνα εντατικά το καλοκαίρι (2 ώρες κάθε μέρα) και το Σεπτέμβρη ξεκίνησα το ATOUT DALF C1 και έκανα τα πάντα... Κείμενα, Synthese, ακουστικά, ότι περιλαμβάνει το C1, αλλά δεν το έδωσα. Την επόμενη χρονιά, δηλ. β' λυκείου, έκανα το ATOUT DALF C2, και το έδωσα τον περασμένο Δεκέμβριο. Ήταν λίγο δύσκολο... Θέλει πολλές, πάρα πολλές εκθέσεις, λεξιλόγιο, κείμενα.
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος

φετος κι εγω εκανα την ταξη του νταλφ c1 και φετος το μαιο σκοπευω να δωσω το νταλφ c2.ειχα αφησει τα γαλλικα για 3 χρονια λογω προετοιμασιας για τις πανελληνιες και τωρα στο πρωτο ετος εκανα το c1.δεν το εδωσα ομως.εγω αγχωθει βεβαια αρκετα γιατι ολοι μου λενε πως ειναι υπερβολικα δυσκολο το c2.το ακουστικο-προφορικο πως σου φανηκε?Μόλις έδωσα το Β2 και το πέρασα, (Μάιος γ' γυμνασίου) έκανα ένα μήνα εντατικά το καλοκαίρι (2 ώρες κάθε μέρα) και το Σεπτέμβρη ξεκίνησα το ATOUT DALF C1 και έκανα τα πάντα... Κείμενα, Synthese, ακουστικά, ότι περιλαμβάνει το C1, αλλά δεν το έδωσα. Την επόμενη χρονιά, δηλ. β' λυκείου, έκανα το ATOUT DALF C2, και το έδωσα τον περασμένο Δεκέμβριο. Ήταν λίγο δύσκολο... Θέλει πολλές, πάρα πολλές εκθέσεις, λεξιλόγιο, κείμενα.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

φετος κι εγω εκανα την ταξη του νταλφ c1 και φετος το μαιο σκοπευω να δωσω το νταλφ c2.ειχα αφησει τα γαλλικα για 3 χρονια λογω προετοιμασιας για τις πανελληνιες και τωρα στο πρωτο ετος εκανα το c1.δεν το εδωσα ομως.εγω αγχωθει βεβαια αρκετα γιατι ολοι μου λενε πως ειναι υπερβολικα δυσκολο το c2.το ακουστικο-προφορικο πως σου φανηκε?
Σε σχέση με το C1, το C2, είναι πολύ πιο εύκολο, κατά τη γνώμη μου, αφού περιλαμβάνει μόνο μια έκθεση αφού διαβάσεις τα δύο ή τρία κείμενα (ενώ το C1 έχει 2 γραπτά μέρη). Σε καμία περίπτωση, το C2 δεν είναι υπερβολικά δύσκολο...
Το ακουστικό-προφορικό, ήταν εύκολο θα έλεγα... Εκεί, έπιασα σχεδόν το άριστα... Ευτυχώς δηλαδή, γιατί στο γραπτό,δεν τα πήγα τόσο καλά όσο περίμενα. Το καλό είναι ότι στο προφορικό-ακουστικό, υπάρχει μία ώρα προετοιμασία, που φτάνει και περισσεύει... Μετά την παρουσίαση που έκανα στον εξεταστή, κάναμε συζήτηση για άσχετα πράγματα, γεγονός που με χαλάρωσε λίγο.
Το C2, το πέρασα με 65%. Και δεν το περίμενα... Δεν ήξερα καν θα περάσω ή όχι... Με έσωσαν πιστεύω οι πολλές εκθέσεις, και τα πολλά προφορικά, ακουστικά κλπ. Με τις συμμαθήτριές μου, που έτυχε να είναι όλες φοιτήτριες, πηγαίναμε πολλές φορές στο κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο, και μιλούσαμε με Γάλλους κλπ. Επίσης, πολλές ταινίες, χωρίς υπότιτλους, μια δασκάλα, που δε μιλούσε γρι ελληνικά και πολλά μαθήματα μέσω internet... Με κάτι προγραμματάκια του TV5...
Αυτά...

BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος

σ΄ευχαριστω ολοψυχα!Σε σχέση με το C1, το C2, είναι πολύ πιο εύκολο, κατά τη γνώμη μου, αφού περιλαμβάνει μόνο μια έκθεση αφού διαβάσεις τα δύο ή τρία κείμενα (ενώ το C1 έχει 2 γραπτά μέρη). Σε καμία περίπτωση, το C2 δεν είναι υπερβολικά δύσκολο...
Το ακουστικό-προφορικό, ήταν εύκολο θα έλεγα... Εκεί, έπιασα σχεδόν το άριστα... Ευτυχώς δηλαδή, γιατί στο γραπτό,δεν τα πήγα τόσο καλά όσο περίμενα. Το καλό είναι ότι στο προφορικό-ακουστικό, υπάρχει μία ώρα προετοιμασία, που φτάνει και περισσεύει... Μετά την παρουσίαση που έκανα στον εξεταστή, κάναμε συζήτηση για άσχετα πράγματα, γεγονός που με χαλάρωσε λίγο.
Το C2, το πέρασα με 65%. Και δεν το περίμενα... Δεν ήξερα καν θα περάσω ή όχι... Με έσωσαν πιστεύω οι πολλές εκθέσεις, και τα πολλά προφορικά, ακουστικά κλπ. Με τις συμμαθήτριές μου, που έτυχε να είναι όλες φοιτήτριες, πηγαίναμε πολλές φορές στο κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο, και μιλούσαμε με Γάλλους κλπ. Επίσης, πολλές ταινίες, χωρίς υπότιτλους, μια δασκάλα, που δε μιλούσε γρι ελληνικά και πολλά μαθήματα μέσω internet... Με κάτι προγραμματάκια του TV5...
Αυτά...![]()
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.