nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

ειναι αναγκη για καθε ζωντανο οργανισμο...εκτος της αμοιβαδας.
ο ανθρωπος ξεχωριζει απο καθε ζωντανο οργανισμο επειδη εχει μυαλο το οποιο πρεπει να το χρησιμοποιει....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

απο τοτε που εκτρωσεις επαψαν να θεωρουνται εγκλημα...
και βλεπεις 15χρονα που εχουν κανει αρκετες
Δεν είναι έγκλημα οι εκτρώσεις. Έγκλημα είναι να φέρνεις στην ζωή ένα παιδί που θα υποφέρει σ ολη του την ζωή, επειδή εσύ είτε λόγω "ευαισθησίας" αποφάσισες να το κρατήσεις χωρίς να έχεις στον ήλιο μοίρα. (δεν μιλάω προσωπικά σε εσένα, αλλά γενικά)
Πιο πολύ αντιλαμβάνεται τον κόσμο ένα κουνούπι που σκοτώνεις και δεν το σκέφτεσαι, ή ένα μυρμήγκι που πατας και δεν το καταλαβαίνεις παρά ένα υπανάπτυκτο έμβρυο. Περισσότερο "δολοφονία" είναι του κουνουπιού.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

Aυτό όμως μπορεί να συμβεί και σε ώριμα άτομα
Ξέρεις πολλές φορές τα τηρείς όλα και ένας...μικρός διαβολάκος καταφέρνει να περάσει :p
ε λοιπον σου λεω οτι αυτα τα ατομα δν ειναι ωριμα...
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ειναι το μυαλο που ξεχωριζει το ζωο απο τον ανθρωπο, ειναι η συνειδηση.ο ανθρωπος ξεχωριζει απο καθε ζωντανο οργανισμο επειδη εχει μυαλο το οποιο πρεπει να το χρησιμοποιει....
Guest 292010
Επισκέπτης

ε λοιπον σου λεω οτι αυτα τα ατομα δν ειναι ωριμα.
Χα?
Γίνονται και ''ατυχήματα'' καμιά φορά.Όσο και να προσέξεις.
djimmakos
Διάσημο μέλος

Ακόμα και ένας ανώριμος κάπου θα έχει δει ότι πρέπει να βάλει σκουφάκι, δεν μπορεί.
Τώρα αν ο άλλος είναι ντιπ για ντιπ (:p), αυτό είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

ο ανθρωπος ξεχωριζει απο καθε ζωντανο οργανισμο επειδη εχει μυαλο το οποιο πρεπει να το χρησιμοποιει....
Ειναι θεμα σαρκικης αναγκης καλη μου,οχι θεμα νοημοσυνης,οσο και να σου φαινεται παραξενο και ο Αινσταιν εχει πηδηξει...

Δεν είναι έγκλημα οι εκτρώσεις. Έγκλημα είναι να φέρνεις στην ζωή ένα παιδί που θα υποφέρει σ ολη του την ζωή, επειδή εσύ είτε λόγω "ευαισθησίας" αποφάσισες να το κρατήσεις χωρίς να έχεις στον ήλιο μοίρα. (δεν μιλάω προσωπικά σε εσένα, αλλά γενικά)
Πιο πολύ αντιλαμβάνεται τον κόσμο ένα κουνούπι που σκοτώνεις και δεν το σκέφτεσαι, ή ένα μυρμήγκι που πατας και δεν το καταλαβαίνεις παρά ένα υπανάπτυκτο έμβρυο. Περισσότερο "δολοφονία" είναι του κουνουπιού.
Σωστό^^
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο χριστός κι η μάνα του. Έκτρωση και πάλι έκτρωση.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

αν εσυ πιστευεις οτι αξιζεις οσο ενα κουνουπι τοτε αυτο ειναι προβλημα σου...
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

αν εσυ πιστευεις οτι αξιζεις οσο ενα κουνουπι τοτε αυτο ειναι προβλημα σου...
Προσπάθησε παραπάνω να καταλάβεις τι έχω γράψει. Αν δεν μπορείς μην απαντάς.
Και πληροφοριακά, για να σου απαντάω, δεν είμαι έμβρυο σε κάποια κοιλιά. Οι κοιλιές δεν έχουν internet.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσπάθησε παραπάνω να καταλάβεις τι έχω γράψει. Αν δεν μπορείς μην απαντάς.
Και πληροφοριακά, για να σου απαντάω, δεν είμαι έμβρυο σε κάποια κοιλιά. Οι κοιλιές δεν έχουν internet.
δλδ οταν ησουν εμβρυο αξιζες οσο 1 κουνουπι? ξερεις η ζωη ενος ανθρωπου δν μετριεται με χιλιοστα κ εκατοστα....
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Αστροσκονη ειναι το κουπονι αστροσκονη ειναι και ο ανθρωπος, αμα παρουμε τα πραγματα εντελως αντικειμενικα.δλδ οταν ησουν εμβρυο αξιζες οσο 1 κουνουπι? ξερεις η ζωη ενος ανθρωπου δν μετριεται με χιλιοστα κ εκατοστα....
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

δλδ οταν ησουν εμβρυο αξιζες οσο 1 κουνουπι? ξερεις η ζωη ενος ανθρωπου δν μετριεται με χιλιοστα κ εκατοστα....
Όταν ήμουν έμβρυο, (δηλαδή ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ πριν δημιουργηθούν τα όργανά μου), τότε που δεν αντιλαμβανόμουν τον κόσμο και δεν μπορούσα να ζήσω "αυτόνομα", άξιζα λιγότερο από οποιονδήποτε ολοκληρωμένο οργανισμό, που αντιλαμβάνεται πλήρως το περιβάλλον.
Με την λογική σου, ακόμα πιο πριν, ήμουν σπέρμα. Όταν ήμουν σπέρμα για εσένα "άξιζα" το ίδιο όσο ένα γεννημένο μωρό ε?
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

Αστροσκονη ειναι το κουπονι αστροσκονη ειναι και ο ανθρωπος, αμα παρουμε τα πραγματα εντελως αντικειμενικα.
ωραια τοτε τι μας εμποδιζει απο το να αρχισουμε να σκοτωνουμε ο ενας τον αλλο?
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Αστροσκονη ειναι το κουπονι αστροσκονη ειναι και ο ανθρωπος, αμα παρουμε τα πραγματα εντελως αντικειμενικα.
Γκουχ, μην τους το λες, θα παρεξηγηθουν. Ο θεός μας έφτιαξε.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Αδυνατω να καταλαβω πως συνδιασες αυτα τα δυο γεγονοτα. Απο ποτε η αστροσκονη σκοτωνει τον εαυτο της.ωραια τοτε τι μας εμποδιζει απο το να αρχισουμε να σκοτωνουμε ο ενας τον αλλο?

Γκουχ, μην τους το λες, θα παρεξηγηθουν. Ο θεός μας έφτιαξε.
-.-' Σταματήστε να αναφέρετε το θεό σε τέτοιες συζητήσεις.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

Όταν ήμουν έμβρυο, (δηλαδή ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ πριν δημιουργηθούν τα όργανά μου), τότε που δεν αντιλαμβανόμουν τον κόσμο και δεν μπορούσα να ζήσω "αυτόνομα", άξιζα λιγότερο από οποιονδήποτε ολοκληρωμένο οργανισμό, που αντιλαμβάνεται πλήρως το περιβάλλον.
Με την λογική σου, ακόμα πιο πριν, ήμουν σπέρμα. Όταν ήμουν σπέρμα για εσένα "άξιζα" το ίδιο όσο ένα γεννημένο μωρό ε?
ανθρωπος υπαρχει απο τν στιγμη που ενωνεται ωαριο με σπερματοζωαριο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.