Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:11 Η Νηρηίς έγραψε: #1.141 27-12-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έχω γνωστή που έκανε πτερύγιο μόνη της και δεν έπαθε τίποτα Και μου λες ότι αν κάνω με πιστόλι δοκιμάζω την τύχη μου; Click για ανάπτυξη... Πολύ έξυπνη η γνωστή σου. Φαντάζομαι υπερηφανεύεται για αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:13 Ο venividivici43946: #1.142 27-12-12 19:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έχω γνωστή που έκανε πτερύγιο μόνη της και δεν έπαθε τίποτα Και μου λες ότι αν κάνω με πιστόλι δοκιμάζω την τύχη μου; Click για ανάπτυξη... Μπορείς να παίξεις με τις πιθανότητες. Μορφή τζόγου είναι κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρεντροουζ13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μόσχα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:13 Η Ρεντροουζ13: #1.143 27-12-12 19:13 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Με πιστολάκι ή βελόνα αφήνει σημάδι? Εμένα δεν μου άφησε... Click για ανάπτυξη... εμένα σε καμία από τις 4 δεν έμεινε σημάδι (ούτε στη μύτη ούτε πουθενά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:32 Η _fairygirl_: #1.144 27-12-12 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πολύ έξυπνη η γνωστή σου. Φαντάζομαι υπερηφανεύεται για αυτό. Click για ανάπτυξη... Όχι Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Μπορείς να παίξεις με τις πιθανότητες. Μορφή τζόγου είναι κι αυτό. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι κέρδισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:48 Η Ερινύς έγραψε: #1.145 27-12-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τουλάχιστον με το πιστόλι είναι μπαμ και κάτω. Αυτή την εντύπωση έχω με βελόνα νιώθω ότι ο πόνος είναι μεγαλύτερης διάρκειας Click για ανάπτυξη... Ελάχιστα μεγαλύτερης διάρκειας είναι το τρύπημα για να το θεωρήσεις "αρνητικό". Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι το θέμα μου δεν είναι η τιμή. Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη στους piercers Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται και πάλι. Ρωτάς και μαθαίνεις για να μην πας στον κάθε χασάπη. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και τώρα θα πετάξω κοτσάνα. Θες να μου πεις ότι τα piercing που γίνονται με βελόνα δεν ματώνουν; Click για ανάπτυξη... Όχι πάντα. Από τις 8 τρύπες που έχω, οι 2 είναι με βελόνα, και trust me, ούτε πρήστηκαν, ούτε ερεθίστηκαν, ούτε μολύνθηκαν ούτε τίποτα. Ελάχιστα παραπάνω πόνεσε αλλά δεν είχα να σκέφτομαι ότι μπορεί να έπαθα μόλυνση κλπ. Αντίθετα οι 2 τελευταίες που έκανα στα αυτιά με πιστόλι επειδή ήτανε σε σχετικά ψηλό σημείο (όχι στο πτερύγιο, αλλά εκεί που αρχίζει το σκληρό του αυτιού), πόνεσαν πολύ και ήταν και ερεθισμένες για κανένα 24ωρο. Το θέμα είναι ότι αν σκοπεύεις να συναγωνιστείς τα στραγγιστήρια των μακαρονιών σε τρύπες, δεν έχεις και ρευστό να δίνεις στους καλούς piercers, οπότε ναι, λίγο κορώνα γράμματα το παίζεις αν θες πιστόλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:55 Η artemaki έγραψε: #1.146 27-12-12 19:55 Eγω παντως την τρυπα στον τραγο την εκανα με πιστολι. Δεν ειχα κανενα θεμα αλλα δεν το συνιστω. Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλυτερα με βελονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:23 Ο lowbaper92: #1.147 27-12-12 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: Τέσπα , η μικροβιολόγος μου είπε αφού δεν θέλω να το βγάλω να το κρατήσω 3 μέρες (αφού παίρνω την αντιβίωση) και μετά αν είναι ακόμα έτσι να το βγάλω! Click για ανάπτυξη... Λίγο δύσκολο να περάσει σε τόσες λίγες μέρες. Κι εμένα με είχε ταλαιπωρήσει (έχω αρκετά ευαίσθητο δέρμα), κι έκανε μήνες για να στρώσει εντελώς. Είναι και δύσκολο σημείο το tragus. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φας ένα μισάωρο και να πας σε έναν piercer να το δει. Ίσως σου προτείνει κάποια αλοιφή, και αν είναι ανάγκη να το βγάλεις, θα σου το πει αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:49 Η Gate4 έγραψε: #1.148 27-12-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Όχι, από αυτή την άποψη είναι πολύ καθαρό σημείο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ___________________________________________________________________________ Οπότε Σοφία ετοιμάσου διότι αυτό 1 φορά τουλάχιστον θα το πάθεις. Click για ανάπτυξη... Ρε συ τι να σε πω 3 άτομα που ρώτησα με τρύπα στη μύτη δεν το έχουν πάθει αυτό που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:00 Η Annoulini94: #1.149 27-12-12 23:00 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη,αλλά μετά από τόσα που διάβασα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...Ισχύει ότι μπορεί να χτυπήσει οπτικό νεύρο????Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:17 Η Gate4 έγραψε: #1.150 27-12-12 23:17 Δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:19 Η _fairygirl_: #1.151 27-12-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη,αλλά μετά από τόσα που διάβασα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...Ισχύει ότι μπορεί να χτυπήσει οπτικό νεύρο????Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Για νεύρα κλπ δεν ξέρω αν και αν ψάξεις σε προηγούμενα posts μπορείς να πάρεις νομίζω μια σαφή απάντηση. Εγώ προσωπικά έχω κάνει. Όταν έψαχνα και΄γω είχα ακούσει διάφορους να λένε αυτές τις all time classics ιστορίες πού τους χτύπησε νεύρο και συνεχίζει η καταστροφολογία σύννεφο. Εγώ ένα συμβουλεύω μην τα πολυακούς διότι μόνο να σε φρικάρουν καταφέρνουν και κατά τη γνώμη μου δεν είναι κάτι τόσο φοβερό. Είναι ανώδυνο (και σκέψου εγώ έκανα με πιστολάκι που θεωρείται επώδυνο) Μην κάθεσαι να ακούς τις χαζομάρες της καθεμίας που να καταστροφολογεί και μόνο ξέρει. Τίποτα δεν είναι. (Για ό,τι άλλος θες εδώ είμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Annoulini94: #1.152 27-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο είπαμε Click για ανάπτυξη... Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:21 Η _fairygirl_: #1.153 27-12-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:24 Η Annoulini94: #1.154 27-12-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η Gate4 έγραψε: #1.155 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Ε τι να σε πω ούτε εγώ ξέρω μάλλον αριστερά θα την κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η _fairygirl_: #1.156 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Click για ανάπτυξη... Από αριστερά. Στα δεξιά έχω 4 τρύπες στα αυτιά. Από τα αριστερά έχω μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:29 Η Annoulini94: #1.157 27-12-12 23:29 Οκ!Το ψησα για αριστερά κανένα καλό μαγαζί γι Αθήνα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #1.158 27-12-12 23:35 πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:37 Η Annoulini94: #1.159 27-12-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από focus02: πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι εκεί κάνουν μόνο με βελόνα έτσι?? Και η βελόνα με τρομάζει και μόνο με τη σκέψη .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Ο fockos έγραψε: #1.160 27-12-12 23:39 για το αυτι 8ες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έχω γνωστή που έκανε πτερύγιο μόνη της και δεν έπαθε τίποτα Και μου λες ότι αν κάνω με πιστόλι δοκιμάζω την τύχη μου; Click για ανάπτυξη... Πολύ έξυπνη η γνωστή σου. Φαντάζομαι υπερηφανεύεται για αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:13 Ο venividivici43946: #1.142 27-12-12 19:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έχω γνωστή που έκανε πτερύγιο μόνη της και δεν έπαθε τίποτα Και μου λες ότι αν κάνω με πιστόλι δοκιμάζω την τύχη μου; Click για ανάπτυξη... Μπορείς να παίξεις με τις πιθανότητες. Μορφή τζόγου είναι κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρεντροουζ13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μόσχα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:13 Η Ρεντροουζ13: #1.143 27-12-12 19:13 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Με πιστολάκι ή βελόνα αφήνει σημάδι? Εμένα δεν μου άφησε... Click για ανάπτυξη... εμένα σε καμία από τις 4 δεν έμεινε σημάδι (ούτε στη μύτη ούτε πουθενά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:32 Η _fairygirl_: #1.144 27-12-12 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πολύ έξυπνη η γνωστή σου. Φαντάζομαι υπερηφανεύεται για αυτό. Click για ανάπτυξη... Όχι Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Μπορείς να παίξεις με τις πιθανότητες. Μορφή τζόγου είναι κι αυτό. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι κέρδισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:48 Η Ερινύς έγραψε: #1.145 27-12-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τουλάχιστον με το πιστόλι είναι μπαμ και κάτω. Αυτή την εντύπωση έχω με βελόνα νιώθω ότι ο πόνος είναι μεγαλύτερης διάρκειας Click για ανάπτυξη... Ελάχιστα μεγαλύτερης διάρκειας είναι το τρύπημα για να το θεωρήσεις "αρνητικό". Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι το θέμα μου δεν είναι η τιμή. Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη στους piercers Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται και πάλι. Ρωτάς και μαθαίνεις για να μην πας στον κάθε χασάπη. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και τώρα θα πετάξω κοτσάνα. Θες να μου πεις ότι τα piercing που γίνονται με βελόνα δεν ματώνουν; Click για ανάπτυξη... Όχι πάντα. Από τις 8 τρύπες που έχω, οι 2 είναι με βελόνα, και trust me, ούτε πρήστηκαν, ούτε ερεθίστηκαν, ούτε μολύνθηκαν ούτε τίποτα. Ελάχιστα παραπάνω πόνεσε αλλά δεν είχα να σκέφτομαι ότι μπορεί να έπαθα μόλυνση κλπ. Αντίθετα οι 2 τελευταίες που έκανα στα αυτιά με πιστόλι επειδή ήτανε σε σχετικά ψηλό σημείο (όχι στο πτερύγιο, αλλά εκεί που αρχίζει το σκληρό του αυτιού), πόνεσαν πολύ και ήταν και ερεθισμένες για κανένα 24ωρο. Το θέμα είναι ότι αν σκοπεύεις να συναγωνιστείς τα στραγγιστήρια των μακαρονιών σε τρύπες, δεν έχεις και ρευστό να δίνεις στους καλούς piercers, οπότε ναι, λίγο κορώνα γράμματα το παίζεις αν θες πιστόλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:55 Η artemaki έγραψε: #1.146 27-12-12 19:55 Eγω παντως την τρυπα στον τραγο την εκανα με πιστολι. Δεν ειχα κανενα θεμα αλλα δεν το συνιστω. Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλυτερα με βελονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:23 Ο lowbaper92: #1.147 27-12-12 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: Τέσπα , η μικροβιολόγος μου είπε αφού δεν θέλω να το βγάλω να το κρατήσω 3 μέρες (αφού παίρνω την αντιβίωση) και μετά αν είναι ακόμα έτσι να το βγάλω! Click για ανάπτυξη... Λίγο δύσκολο να περάσει σε τόσες λίγες μέρες. Κι εμένα με είχε ταλαιπωρήσει (έχω αρκετά ευαίσθητο δέρμα), κι έκανε μήνες για να στρώσει εντελώς. Είναι και δύσκολο σημείο το tragus. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φας ένα μισάωρο και να πας σε έναν piercer να το δει. Ίσως σου προτείνει κάποια αλοιφή, και αν είναι ανάγκη να το βγάλεις, θα σου το πει αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:49 Η Gate4 έγραψε: #1.148 27-12-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Όχι, από αυτή την άποψη είναι πολύ καθαρό σημείο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ___________________________________________________________________________ Οπότε Σοφία ετοιμάσου διότι αυτό 1 φορά τουλάχιστον θα το πάθεις. Click για ανάπτυξη... Ρε συ τι να σε πω 3 άτομα που ρώτησα με τρύπα στη μύτη δεν το έχουν πάθει αυτό που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:00 Η Annoulini94: #1.149 27-12-12 23:00 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη,αλλά μετά από τόσα που διάβασα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...Ισχύει ότι μπορεί να χτυπήσει οπτικό νεύρο????Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:17 Η Gate4 έγραψε: #1.150 27-12-12 23:17 Δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:19 Η _fairygirl_: #1.151 27-12-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη,αλλά μετά από τόσα που διάβασα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...Ισχύει ότι μπορεί να χτυπήσει οπτικό νεύρο????Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Για νεύρα κλπ δεν ξέρω αν και αν ψάξεις σε προηγούμενα posts μπορείς να πάρεις νομίζω μια σαφή απάντηση. Εγώ προσωπικά έχω κάνει. Όταν έψαχνα και΄γω είχα ακούσει διάφορους να λένε αυτές τις all time classics ιστορίες πού τους χτύπησε νεύρο και συνεχίζει η καταστροφολογία σύννεφο. Εγώ ένα συμβουλεύω μην τα πολυακούς διότι μόνο να σε φρικάρουν καταφέρνουν και κατά τη γνώμη μου δεν είναι κάτι τόσο φοβερό. Είναι ανώδυνο (και σκέψου εγώ έκανα με πιστολάκι που θεωρείται επώδυνο) Μην κάθεσαι να ακούς τις χαζομάρες της καθεμίας που να καταστροφολογεί και μόνο ξέρει. Τίποτα δεν είναι. (Για ό,τι άλλος θες εδώ είμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Annoulini94: #1.152 27-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο είπαμε Click για ανάπτυξη... Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:21 Η _fairygirl_: #1.153 27-12-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:24 Η Annoulini94: #1.154 27-12-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η Gate4 έγραψε: #1.155 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Ε τι να σε πω ούτε εγώ ξέρω μάλλον αριστερά θα την κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η _fairygirl_: #1.156 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Click για ανάπτυξη... Από αριστερά. Στα δεξιά έχω 4 τρύπες στα αυτιά. Από τα αριστερά έχω μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:29 Η Annoulini94: #1.157 27-12-12 23:29 Οκ!Το ψησα για αριστερά κανένα καλό μαγαζί γι Αθήνα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #1.158 27-12-12 23:35 πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:37 Η Annoulini94: #1.159 27-12-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από focus02: πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι εκεί κάνουν μόνο με βελόνα έτσι?? Και η βελόνα με τρομάζει και μόνο με τη σκέψη .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Ο fockos έγραψε: #1.160 27-12-12 23:39 για το αυτι 8ες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έχω γνωστή που έκανε πτερύγιο μόνη της και δεν έπαθε τίποτα Και μου λες ότι αν κάνω με πιστόλι δοκιμάζω την τύχη μου; Click για ανάπτυξη... Μπορείς να παίξεις με τις πιθανότητες. Μορφή τζόγου είναι κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρεντροουζ13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μόσχα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:13 Η Ρεντροουζ13: #1.143 27-12-12 19:13 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Με πιστολάκι ή βελόνα αφήνει σημάδι? Εμένα δεν μου άφησε... Click για ανάπτυξη... εμένα σε καμία από τις 4 δεν έμεινε σημάδι (ούτε στη μύτη ούτε πουθενά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:32 Η _fairygirl_: #1.144 27-12-12 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πολύ έξυπνη η γνωστή σου. Φαντάζομαι υπερηφανεύεται για αυτό. Click για ανάπτυξη... Όχι Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Μπορείς να παίξεις με τις πιθανότητες. Μορφή τζόγου είναι κι αυτό. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι κέρδισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:48 Η Ερινύς έγραψε: #1.145 27-12-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τουλάχιστον με το πιστόλι είναι μπαμ και κάτω. Αυτή την εντύπωση έχω με βελόνα νιώθω ότι ο πόνος είναι μεγαλύτερης διάρκειας Click για ανάπτυξη... Ελάχιστα μεγαλύτερης διάρκειας είναι το τρύπημα για να το θεωρήσεις "αρνητικό". Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι το θέμα μου δεν είναι η τιμή. Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη στους piercers Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται και πάλι. Ρωτάς και μαθαίνεις για να μην πας στον κάθε χασάπη. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και τώρα θα πετάξω κοτσάνα. Θες να μου πεις ότι τα piercing που γίνονται με βελόνα δεν ματώνουν; Click για ανάπτυξη... Όχι πάντα. Από τις 8 τρύπες που έχω, οι 2 είναι με βελόνα, και trust me, ούτε πρήστηκαν, ούτε ερεθίστηκαν, ούτε μολύνθηκαν ούτε τίποτα. Ελάχιστα παραπάνω πόνεσε αλλά δεν είχα να σκέφτομαι ότι μπορεί να έπαθα μόλυνση κλπ. Αντίθετα οι 2 τελευταίες που έκανα στα αυτιά με πιστόλι επειδή ήτανε σε σχετικά ψηλό σημείο (όχι στο πτερύγιο, αλλά εκεί που αρχίζει το σκληρό του αυτιού), πόνεσαν πολύ και ήταν και ερεθισμένες για κανένα 24ωρο. Το θέμα είναι ότι αν σκοπεύεις να συναγωνιστείς τα στραγγιστήρια των μακαρονιών σε τρύπες, δεν έχεις και ρευστό να δίνεις στους καλούς piercers, οπότε ναι, λίγο κορώνα γράμματα το παίζεις αν θες πιστόλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:55 Η artemaki έγραψε: #1.146 27-12-12 19:55 Eγω παντως την τρυπα στον τραγο την εκανα με πιστολι. Δεν ειχα κανενα θεμα αλλα δεν το συνιστω. Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλυτερα με βελονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:23 Ο lowbaper92: #1.147 27-12-12 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: Τέσπα , η μικροβιολόγος μου είπε αφού δεν θέλω να το βγάλω να το κρατήσω 3 μέρες (αφού παίρνω την αντιβίωση) και μετά αν είναι ακόμα έτσι να το βγάλω! Click για ανάπτυξη... Λίγο δύσκολο να περάσει σε τόσες λίγες μέρες. Κι εμένα με είχε ταλαιπωρήσει (έχω αρκετά ευαίσθητο δέρμα), κι έκανε μήνες για να στρώσει εντελώς. Είναι και δύσκολο σημείο το tragus. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φας ένα μισάωρο και να πας σε έναν piercer να το δει. Ίσως σου προτείνει κάποια αλοιφή, και αν είναι ανάγκη να το βγάλεις, θα σου το πει αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:49 Η Gate4 έγραψε: #1.148 27-12-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Όχι, από αυτή την άποψη είναι πολύ καθαρό σημείο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ___________________________________________________________________________ Οπότε Σοφία ετοιμάσου διότι αυτό 1 φορά τουλάχιστον θα το πάθεις. Click για ανάπτυξη... Ρε συ τι να σε πω 3 άτομα που ρώτησα με τρύπα στη μύτη δεν το έχουν πάθει αυτό που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:00 Η Annoulini94: #1.149 27-12-12 23:00 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη,αλλά μετά από τόσα που διάβασα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...Ισχύει ότι μπορεί να χτυπήσει οπτικό νεύρο????Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:17 Η Gate4 έγραψε: #1.150 27-12-12 23:17 Δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:19 Η _fairygirl_: #1.151 27-12-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη,αλλά μετά από τόσα που διάβασα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...Ισχύει ότι μπορεί να χτυπήσει οπτικό νεύρο????Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Για νεύρα κλπ δεν ξέρω αν και αν ψάξεις σε προηγούμενα posts μπορείς να πάρεις νομίζω μια σαφή απάντηση. Εγώ προσωπικά έχω κάνει. Όταν έψαχνα και΄γω είχα ακούσει διάφορους να λένε αυτές τις all time classics ιστορίες πού τους χτύπησε νεύρο και συνεχίζει η καταστροφολογία σύννεφο. Εγώ ένα συμβουλεύω μην τα πολυακούς διότι μόνο να σε φρικάρουν καταφέρνουν και κατά τη γνώμη μου δεν είναι κάτι τόσο φοβερό. Είναι ανώδυνο (και σκέψου εγώ έκανα με πιστολάκι που θεωρείται επώδυνο) Μην κάθεσαι να ακούς τις χαζομάρες της καθεμίας που να καταστροφολογεί και μόνο ξέρει. Τίποτα δεν είναι. (Για ό,τι άλλος θες εδώ είμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Annoulini94: #1.152 27-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο είπαμε Click για ανάπτυξη... Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:21 Η _fairygirl_: #1.153 27-12-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:24 Η Annoulini94: #1.154 27-12-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η Gate4 έγραψε: #1.155 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Ε τι να σε πω ούτε εγώ ξέρω μάλλον αριστερά θα την κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η _fairygirl_: #1.156 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Click για ανάπτυξη... Από αριστερά. Στα δεξιά έχω 4 τρύπες στα αυτιά. Από τα αριστερά έχω μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:29 Η Annoulini94: #1.157 27-12-12 23:29 Οκ!Το ψησα για αριστερά κανένα καλό μαγαζί γι Αθήνα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #1.158 27-12-12 23:35 πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:37 Η Annoulini94: #1.159 27-12-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από focus02: πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι εκεί κάνουν μόνο με βελόνα έτσι?? Και η βελόνα με τρομάζει και μόνο με τη σκέψη .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Ο fockos έγραψε: #1.160 27-12-12 23:39 για το αυτι 8ες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Με πιστολάκι ή βελόνα αφήνει σημάδι? Εμένα δεν μου άφησε... Click για ανάπτυξη... εμένα σε καμία από τις 4 δεν έμεινε σημάδι (ούτε στη μύτη ούτε πουθενά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:32 Η _fairygirl_: #1.144 27-12-12 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πολύ έξυπνη η γνωστή σου. Φαντάζομαι υπερηφανεύεται για αυτό. Click για ανάπτυξη... Όχι Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Μπορείς να παίξεις με τις πιθανότητες. Μορφή τζόγου είναι κι αυτό. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι κέρδισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:48 Η Ερινύς έγραψε: #1.145 27-12-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τουλάχιστον με το πιστόλι είναι μπαμ και κάτω. Αυτή την εντύπωση έχω με βελόνα νιώθω ότι ο πόνος είναι μεγαλύτερης διάρκειας Click για ανάπτυξη... Ελάχιστα μεγαλύτερης διάρκειας είναι το τρύπημα για να το θεωρήσεις "αρνητικό". Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι το θέμα μου δεν είναι η τιμή. Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη στους piercers Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται και πάλι. Ρωτάς και μαθαίνεις για να μην πας στον κάθε χασάπη. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και τώρα θα πετάξω κοτσάνα. Θες να μου πεις ότι τα piercing που γίνονται με βελόνα δεν ματώνουν; Click για ανάπτυξη... Όχι πάντα. Από τις 8 τρύπες που έχω, οι 2 είναι με βελόνα, και trust me, ούτε πρήστηκαν, ούτε ερεθίστηκαν, ούτε μολύνθηκαν ούτε τίποτα. Ελάχιστα παραπάνω πόνεσε αλλά δεν είχα να σκέφτομαι ότι μπορεί να έπαθα μόλυνση κλπ. Αντίθετα οι 2 τελευταίες που έκανα στα αυτιά με πιστόλι επειδή ήτανε σε σχετικά ψηλό σημείο (όχι στο πτερύγιο, αλλά εκεί που αρχίζει το σκληρό του αυτιού), πόνεσαν πολύ και ήταν και ερεθισμένες για κανένα 24ωρο. Το θέμα είναι ότι αν σκοπεύεις να συναγωνιστείς τα στραγγιστήρια των μακαρονιών σε τρύπες, δεν έχεις και ρευστό να δίνεις στους καλούς piercers, οπότε ναι, λίγο κορώνα γράμματα το παίζεις αν θες πιστόλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:55 Η artemaki έγραψε: #1.146 27-12-12 19:55 Eγω παντως την τρυπα στον τραγο την εκανα με πιστολι. Δεν ειχα κανενα θεμα αλλα δεν το συνιστω. Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλυτερα με βελονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:23 Ο lowbaper92: #1.147 27-12-12 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: Τέσπα , η μικροβιολόγος μου είπε αφού δεν θέλω να το βγάλω να το κρατήσω 3 μέρες (αφού παίρνω την αντιβίωση) και μετά αν είναι ακόμα έτσι να το βγάλω! Click για ανάπτυξη... Λίγο δύσκολο να περάσει σε τόσες λίγες μέρες. Κι εμένα με είχε ταλαιπωρήσει (έχω αρκετά ευαίσθητο δέρμα), κι έκανε μήνες για να στρώσει εντελώς. Είναι και δύσκολο σημείο το tragus. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φας ένα μισάωρο και να πας σε έναν piercer να το δει. Ίσως σου προτείνει κάποια αλοιφή, και αν είναι ανάγκη να το βγάλεις, θα σου το πει αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:49 Η Gate4 έγραψε: #1.148 27-12-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Όχι, από αυτή την άποψη είναι πολύ καθαρό σημείο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ___________________________________________________________________________ Οπότε Σοφία ετοιμάσου διότι αυτό 1 φορά τουλάχιστον θα το πάθεις. Click για ανάπτυξη... Ρε συ τι να σε πω 3 άτομα που ρώτησα με τρύπα στη μύτη δεν το έχουν πάθει αυτό που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:00 Η Annoulini94: #1.149 27-12-12 23:00 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη,αλλά μετά από τόσα που διάβασα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...Ισχύει ότι μπορεί να χτυπήσει οπτικό νεύρο????Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:17 Η Gate4 έγραψε: #1.150 27-12-12 23:17 Δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:19 Η _fairygirl_: #1.151 27-12-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη,αλλά μετά από τόσα που διάβασα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...Ισχύει ότι μπορεί να χτυπήσει οπτικό νεύρο????Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Για νεύρα κλπ δεν ξέρω αν και αν ψάξεις σε προηγούμενα posts μπορείς να πάρεις νομίζω μια σαφή απάντηση. Εγώ προσωπικά έχω κάνει. Όταν έψαχνα και΄γω είχα ακούσει διάφορους να λένε αυτές τις all time classics ιστορίες πού τους χτύπησε νεύρο και συνεχίζει η καταστροφολογία σύννεφο. Εγώ ένα συμβουλεύω μην τα πολυακούς διότι μόνο να σε φρικάρουν καταφέρνουν και κατά τη γνώμη μου δεν είναι κάτι τόσο φοβερό. Είναι ανώδυνο (και σκέψου εγώ έκανα με πιστολάκι που θεωρείται επώδυνο) Μην κάθεσαι να ακούς τις χαζομάρες της καθεμίας που να καταστροφολογεί και μόνο ξέρει. Τίποτα δεν είναι. (Για ό,τι άλλος θες εδώ είμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Annoulini94: #1.152 27-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο είπαμε Click για ανάπτυξη... Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:21 Η _fairygirl_: #1.153 27-12-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:24 Η Annoulini94: #1.154 27-12-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η Gate4 έγραψε: #1.155 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Ε τι να σε πω ούτε εγώ ξέρω μάλλον αριστερά θα την κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η _fairygirl_: #1.156 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Click για ανάπτυξη... Από αριστερά. Στα δεξιά έχω 4 τρύπες στα αυτιά. Από τα αριστερά έχω μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:29 Η Annoulini94: #1.157 27-12-12 23:29 Οκ!Το ψησα για αριστερά κανένα καλό μαγαζί γι Αθήνα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #1.158 27-12-12 23:35 πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:37 Η Annoulini94: #1.159 27-12-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από focus02: πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι εκεί κάνουν μόνο με βελόνα έτσι?? Και η βελόνα με τρομάζει και μόνο με τη σκέψη .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Ο fockos έγραψε: #1.160 27-12-12 23:39 για το αυτι 8ες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πολύ έξυπνη η γνωστή σου. Φαντάζομαι υπερηφανεύεται για αυτό. Click για ανάπτυξη... Όχι Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Μπορείς να παίξεις με τις πιθανότητες. Μορφή τζόγου είναι κι αυτό. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι κέρδισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:48 Η Ερινύς έγραψε: #1.145 27-12-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τουλάχιστον με το πιστόλι είναι μπαμ και κάτω. Αυτή την εντύπωση έχω με βελόνα νιώθω ότι ο πόνος είναι μεγαλύτερης διάρκειας Click για ανάπτυξη... Ελάχιστα μεγαλύτερης διάρκειας είναι το τρύπημα για να το θεωρήσεις "αρνητικό". Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι το θέμα μου δεν είναι η τιμή. Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη στους piercers Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται και πάλι. Ρωτάς και μαθαίνεις για να μην πας στον κάθε χασάπη. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και τώρα θα πετάξω κοτσάνα. Θες να μου πεις ότι τα piercing που γίνονται με βελόνα δεν ματώνουν; Click για ανάπτυξη... Όχι πάντα. Από τις 8 τρύπες που έχω, οι 2 είναι με βελόνα, και trust me, ούτε πρήστηκαν, ούτε ερεθίστηκαν, ούτε μολύνθηκαν ούτε τίποτα. Ελάχιστα παραπάνω πόνεσε αλλά δεν είχα να σκέφτομαι ότι μπορεί να έπαθα μόλυνση κλπ. Αντίθετα οι 2 τελευταίες που έκανα στα αυτιά με πιστόλι επειδή ήτανε σε σχετικά ψηλό σημείο (όχι στο πτερύγιο, αλλά εκεί που αρχίζει το σκληρό του αυτιού), πόνεσαν πολύ και ήταν και ερεθισμένες για κανένα 24ωρο. Το θέμα είναι ότι αν σκοπεύεις να συναγωνιστείς τα στραγγιστήρια των μακαρονιών σε τρύπες, δεν έχεις και ρευστό να δίνεις στους καλούς piercers, οπότε ναι, λίγο κορώνα γράμματα το παίζεις αν θες πιστόλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:55 Η artemaki έγραψε: #1.146 27-12-12 19:55 Eγω παντως την τρυπα στον τραγο την εκανα με πιστολι. Δεν ειχα κανενα θεμα αλλα δεν το συνιστω. Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλυτερα με βελονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:23 Ο lowbaper92: #1.147 27-12-12 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: Τέσπα , η μικροβιολόγος μου είπε αφού δεν θέλω να το βγάλω να το κρατήσω 3 μέρες (αφού παίρνω την αντιβίωση) και μετά αν είναι ακόμα έτσι να το βγάλω! Click για ανάπτυξη... Λίγο δύσκολο να περάσει σε τόσες λίγες μέρες. Κι εμένα με είχε ταλαιπωρήσει (έχω αρκετά ευαίσθητο δέρμα), κι έκανε μήνες για να στρώσει εντελώς. Είναι και δύσκολο σημείο το tragus. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φας ένα μισάωρο και να πας σε έναν piercer να το δει. Ίσως σου προτείνει κάποια αλοιφή, και αν είναι ανάγκη να το βγάλεις, θα σου το πει αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:49 Η Gate4 έγραψε: #1.148 27-12-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Όχι, από αυτή την άποψη είναι πολύ καθαρό σημείο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ___________________________________________________________________________ Οπότε Σοφία ετοιμάσου διότι αυτό 1 φορά τουλάχιστον θα το πάθεις. Click για ανάπτυξη... Ρε συ τι να σε πω 3 άτομα που ρώτησα με τρύπα στη μύτη δεν το έχουν πάθει αυτό που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:00 Η Annoulini94: #1.149 27-12-12 23:00 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη,αλλά μετά από τόσα που διάβασα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...Ισχύει ότι μπορεί να χτυπήσει οπτικό νεύρο????Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:17 Η Gate4 έγραψε: #1.150 27-12-12 23:17 Δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:19 Η _fairygirl_: #1.151 27-12-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη,αλλά μετά από τόσα που διάβασα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...Ισχύει ότι μπορεί να χτυπήσει οπτικό νεύρο????Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Για νεύρα κλπ δεν ξέρω αν και αν ψάξεις σε προηγούμενα posts μπορείς να πάρεις νομίζω μια σαφή απάντηση. Εγώ προσωπικά έχω κάνει. Όταν έψαχνα και΄γω είχα ακούσει διάφορους να λένε αυτές τις all time classics ιστορίες πού τους χτύπησε νεύρο και συνεχίζει η καταστροφολογία σύννεφο. Εγώ ένα συμβουλεύω μην τα πολυακούς διότι μόνο να σε φρικάρουν καταφέρνουν και κατά τη γνώμη μου δεν είναι κάτι τόσο φοβερό. Είναι ανώδυνο (και σκέψου εγώ έκανα με πιστολάκι που θεωρείται επώδυνο) Μην κάθεσαι να ακούς τις χαζομάρες της καθεμίας που να καταστροφολογεί και μόνο ξέρει. Τίποτα δεν είναι. (Για ό,τι άλλος θες εδώ είμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Annoulini94: #1.152 27-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο είπαμε Click για ανάπτυξη... Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:21 Η _fairygirl_: #1.153 27-12-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:24 Η Annoulini94: #1.154 27-12-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η Gate4 έγραψε: #1.155 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Ε τι να σε πω ούτε εγώ ξέρω μάλλον αριστερά θα την κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η _fairygirl_: #1.156 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Click για ανάπτυξη... Από αριστερά. Στα δεξιά έχω 4 τρύπες στα αυτιά. Από τα αριστερά έχω μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:29 Η Annoulini94: #1.157 27-12-12 23:29 Οκ!Το ψησα για αριστερά κανένα καλό μαγαζί γι Αθήνα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #1.158 27-12-12 23:35 πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:37 Η Annoulini94: #1.159 27-12-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από focus02: πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι εκεί κάνουν μόνο με βελόνα έτσι?? Και η βελόνα με τρομάζει και μόνο με τη σκέψη .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Ο fockos έγραψε: #1.160 27-12-12 23:39 για το αυτι 8ες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τουλάχιστον με το πιστόλι είναι μπαμ και κάτω. Αυτή την εντύπωση έχω με βελόνα νιώθω ότι ο πόνος είναι μεγαλύτερης διάρκειας Click για ανάπτυξη... Ελάχιστα μεγαλύτερης διάρκειας είναι το τρύπημα για να το θεωρήσεις "αρνητικό". Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι το θέμα μου δεν είναι η τιμή. Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη στους piercers Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται και πάλι. Ρωτάς και μαθαίνεις για να μην πας στον κάθε χασάπη. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και τώρα θα πετάξω κοτσάνα. Θες να μου πεις ότι τα piercing που γίνονται με βελόνα δεν ματώνουν; Click για ανάπτυξη... Όχι πάντα. Από τις 8 τρύπες που έχω, οι 2 είναι με βελόνα, και trust me, ούτε πρήστηκαν, ούτε ερεθίστηκαν, ούτε μολύνθηκαν ούτε τίποτα. Ελάχιστα παραπάνω πόνεσε αλλά δεν είχα να σκέφτομαι ότι μπορεί να έπαθα μόλυνση κλπ. Αντίθετα οι 2 τελευταίες που έκανα στα αυτιά με πιστόλι επειδή ήτανε σε σχετικά ψηλό σημείο (όχι στο πτερύγιο, αλλά εκεί που αρχίζει το σκληρό του αυτιού), πόνεσαν πολύ και ήταν και ερεθισμένες για κανένα 24ωρο. Το θέμα είναι ότι αν σκοπεύεις να συναγωνιστείς τα στραγγιστήρια των μακαρονιών σε τρύπες, δεν έχεις και ρευστό να δίνεις στους καλούς piercers, οπότε ναι, λίγο κορώνα γράμματα το παίζεις αν θες πιστόλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:55 Η artemaki έγραψε: #1.146 27-12-12 19:55 Eγω παντως την τρυπα στον τραγο την εκανα με πιστολι. Δεν ειχα κανενα θεμα αλλα δεν το συνιστω. Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλυτερα με βελονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:23 Ο lowbaper92: #1.147 27-12-12 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: Τέσπα , η μικροβιολόγος μου είπε αφού δεν θέλω να το βγάλω να το κρατήσω 3 μέρες (αφού παίρνω την αντιβίωση) και μετά αν είναι ακόμα έτσι να το βγάλω! Click για ανάπτυξη... Λίγο δύσκολο να περάσει σε τόσες λίγες μέρες. Κι εμένα με είχε ταλαιπωρήσει (έχω αρκετά ευαίσθητο δέρμα), κι έκανε μήνες για να στρώσει εντελώς. Είναι και δύσκολο σημείο το tragus. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φας ένα μισάωρο και να πας σε έναν piercer να το δει. Ίσως σου προτείνει κάποια αλοιφή, και αν είναι ανάγκη να το βγάλεις, θα σου το πει αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:49 Η Gate4 έγραψε: #1.148 27-12-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Όχι, από αυτή την άποψη είναι πολύ καθαρό σημείο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ___________________________________________________________________________ Οπότε Σοφία ετοιμάσου διότι αυτό 1 φορά τουλάχιστον θα το πάθεις. Click για ανάπτυξη... Ρε συ τι να σε πω 3 άτομα που ρώτησα με τρύπα στη μύτη δεν το έχουν πάθει αυτό που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:00 Η Annoulini94: #1.149 27-12-12 23:00 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη,αλλά μετά από τόσα που διάβασα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...Ισχύει ότι μπορεί να χτυπήσει οπτικό νεύρο????Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:17 Η Gate4 έγραψε: #1.150 27-12-12 23:17 Δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:19 Η _fairygirl_: #1.151 27-12-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη,αλλά μετά από τόσα που διάβασα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...Ισχύει ότι μπορεί να χτυπήσει οπτικό νεύρο????Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Για νεύρα κλπ δεν ξέρω αν και αν ψάξεις σε προηγούμενα posts μπορείς να πάρεις νομίζω μια σαφή απάντηση. Εγώ προσωπικά έχω κάνει. Όταν έψαχνα και΄γω είχα ακούσει διάφορους να λένε αυτές τις all time classics ιστορίες πού τους χτύπησε νεύρο και συνεχίζει η καταστροφολογία σύννεφο. Εγώ ένα συμβουλεύω μην τα πολυακούς διότι μόνο να σε φρικάρουν καταφέρνουν και κατά τη γνώμη μου δεν είναι κάτι τόσο φοβερό. Είναι ανώδυνο (και σκέψου εγώ έκανα με πιστολάκι που θεωρείται επώδυνο) Μην κάθεσαι να ακούς τις χαζομάρες της καθεμίας που να καταστροφολογεί και μόνο ξέρει. Τίποτα δεν είναι. (Για ό,τι άλλος θες εδώ είμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Annoulini94: #1.152 27-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο είπαμε Click για ανάπτυξη... Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:21 Η _fairygirl_: #1.153 27-12-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:24 Η Annoulini94: #1.154 27-12-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η Gate4 έγραψε: #1.155 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Ε τι να σε πω ούτε εγώ ξέρω μάλλον αριστερά θα την κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η _fairygirl_: #1.156 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Click για ανάπτυξη... Από αριστερά. Στα δεξιά έχω 4 τρύπες στα αυτιά. Από τα αριστερά έχω μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:29 Η Annoulini94: #1.157 27-12-12 23:29 Οκ!Το ψησα για αριστερά κανένα καλό μαγαζί γι Αθήνα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #1.158 27-12-12 23:35 πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:37 Η Annoulini94: #1.159 27-12-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από focus02: πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι εκεί κάνουν μόνο με βελόνα έτσι?? Και η βελόνα με τρομάζει και μόνο με τη σκέψη .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Ο fockos έγραψε: #1.160 27-12-12 23:39 για το αυτι 8ες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eγω παντως την τρυπα στον τραγο την εκανα με πιστολι. Δεν ειχα κανενα θεμα αλλα δεν το συνιστω. Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλυτερα με βελονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:23 Ο lowbaper92: #1.147 27-12-12 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: Τέσπα , η μικροβιολόγος μου είπε αφού δεν θέλω να το βγάλω να το κρατήσω 3 μέρες (αφού παίρνω την αντιβίωση) και μετά αν είναι ακόμα έτσι να το βγάλω! Click για ανάπτυξη... Λίγο δύσκολο να περάσει σε τόσες λίγες μέρες. Κι εμένα με είχε ταλαιπωρήσει (έχω αρκετά ευαίσθητο δέρμα), κι έκανε μήνες για να στρώσει εντελώς. Είναι και δύσκολο σημείο το tragus. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φας ένα μισάωρο και να πας σε έναν piercer να το δει. Ίσως σου προτείνει κάποια αλοιφή, και αν είναι ανάγκη να το βγάλεις, θα σου το πει αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:49 Η Gate4 έγραψε: #1.148 27-12-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Όχι, από αυτή την άποψη είναι πολύ καθαρό σημείο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ___________________________________________________________________________ Οπότε Σοφία ετοιμάσου διότι αυτό 1 φορά τουλάχιστον θα το πάθεις. Click για ανάπτυξη... Ρε συ τι να σε πω 3 άτομα που ρώτησα με τρύπα στη μύτη δεν το έχουν πάθει αυτό που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:00 Η Annoulini94: #1.149 27-12-12 23:00 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη,αλλά μετά από τόσα που διάβασα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...Ισχύει ότι μπορεί να χτυπήσει οπτικό νεύρο????Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:17 Η Gate4 έγραψε: #1.150 27-12-12 23:17 Δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:19 Η _fairygirl_: #1.151 27-12-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη,αλλά μετά από τόσα που διάβασα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...Ισχύει ότι μπορεί να χτυπήσει οπτικό νεύρο????Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Για νεύρα κλπ δεν ξέρω αν και αν ψάξεις σε προηγούμενα posts μπορείς να πάρεις νομίζω μια σαφή απάντηση. Εγώ προσωπικά έχω κάνει. Όταν έψαχνα και΄γω είχα ακούσει διάφορους να λένε αυτές τις all time classics ιστορίες πού τους χτύπησε νεύρο και συνεχίζει η καταστροφολογία σύννεφο. Εγώ ένα συμβουλεύω μην τα πολυακούς διότι μόνο να σε φρικάρουν καταφέρνουν και κατά τη γνώμη μου δεν είναι κάτι τόσο φοβερό. Είναι ανώδυνο (και σκέψου εγώ έκανα με πιστολάκι που θεωρείται επώδυνο) Μην κάθεσαι να ακούς τις χαζομάρες της καθεμίας που να καταστροφολογεί και μόνο ξέρει. Τίποτα δεν είναι. (Για ό,τι άλλος θες εδώ είμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Annoulini94: #1.152 27-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο είπαμε Click για ανάπτυξη... Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:21 Η _fairygirl_: #1.153 27-12-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:24 Η Annoulini94: #1.154 27-12-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η Gate4 έγραψε: #1.155 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Ε τι να σε πω ούτε εγώ ξέρω μάλλον αριστερά θα την κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η _fairygirl_: #1.156 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Click για ανάπτυξη... Από αριστερά. Στα δεξιά έχω 4 τρύπες στα αυτιά. Από τα αριστερά έχω μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:29 Η Annoulini94: #1.157 27-12-12 23:29 Οκ!Το ψησα για αριστερά κανένα καλό μαγαζί γι Αθήνα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #1.158 27-12-12 23:35 πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:37 Η Annoulini94: #1.159 27-12-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από focus02: πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι εκεί κάνουν μόνο με βελόνα έτσι?? Και η βελόνα με τρομάζει και μόνο με τη σκέψη .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Ο fockos έγραψε: #1.160 27-12-12 23:39 για το αυτι 8ες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: Τέσπα , η μικροβιολόγος μου είπε αφού δεν θέλω να το βγάλω να το κρατήσω 3 μέρες (αφού παίρνω την αντιβίωση) και μετά αν είναι ακόμα έτσι να το βγάλω! Click για ανάπτυξη... Λίγο δύσκολο να περάσει σε τόσες λίγες μέρες. Κι εμένα με είχε ταλαιπωρήσει (έχω αρκετά ευαίσθητο δέρμα), κι έκανε μήνες για να στρώσει εντελώς. Είναι και δύσκολο σημείο το tragus. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φας ένα μισάωρο και να πας σε έναν piercer να το δει. Ίσως σου προτείνει κάποια αλοιφή, και αν είναι ανάγκη να το βγάλεις, θα σου το πει αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:49 Η Gate4 έγραψε: #1.148 27-12-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Όχι, από αυτή την άποψη είναι πολύ καθαρό σημείο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ___________________________________________________________________________ Οπότε Σοφία ετοιμάσου διότι αυτό 1 φορά τουλάχιστον θα το πάθεις. Click για ανάπτυξη... Ρε συ τι να σε πω 3 άτομα που ρώτησα με τρύπα στη μύτη δεν το έχουν πάθει αυτό που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:00 Η Annoulini94: #1.149 27-12-12 23:00 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη,αλλά μετά από τόσα που διάβασα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...Ισχύει ότι μπορεί να χτυπήσει οπτικό νεύρο????Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:17 Η Gate4 έγραψε: #1.150 27-12-12 23:17 Δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:19 Η _fairygirl_: #1.151 27-12-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη,αλλά μετά από τόσα που διάβασα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...Ισχύει ότι μπορεί να χτυπήσει οπτικό νεύρο????Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Για νεύρα κλπ δεν ξέρω αν και αν ψάξεις σε προηγούμενα posts μπορείς να πάρεις νομίζω μια σαφή απάντηση. Εγώ προσωπικά έχω κάνει. Όταν έψαχνα και΄γω είχα ακούσει διάφορους να λένε αυτές τις all time classics ιστορίες πού τους χτύπησε νεύρο και συνεχίζει η καταστροφολογία σύννεφο. Εγώ ένα συμβουλεύω μην τα πολυακούς διότι μόνο να σε φρικάρουν καταφέρνουν και κατά τη γνώμη μου δεν είναι κάτι τόσο φοβερό. Είναι ανώδυνο (και σκέψου εγώ έκανα με πιστολάκι που θεωρείται επώδυνο) Μην κάθεσαι να ακούς τις χαζομάρες της καθεμίας που να καταστροφολογεί και μόνο ξέρει. Τίποτα δεν είναι. (Για ό,τι άλλος θες εδώ είμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Annoulini94: #1.152 27-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο είπαμε Click για ανάπτυξη... Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:21 Η _fairygirl_: #1.153 27-12-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:24 Η Annoulini94: #1.154 27-12-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η Gate4 έγραψε: #1.155 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Ε τι να σε πω ούτε εγώ ξέρω μάλλον αριστερά θα την κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η _fairygirl_: #1.156 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Click για ανάπτυξη... Από αριστερά. Στα δεξιά έχω 4 τρύπες στα αυτιά. Από τα αριστερά έχω μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:29 Η Annoulini94: #1.157 27-12-12 23:29 Οκ!Το ψησα για αριστερά κανένα καλό μαγαζί γι Αθήνα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #1.158 27-12-12 23:35 πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:37 Η Annoulini94: #1.159 27-12-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από focus02: πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι εκεί κάνουν μόνο με βελόνα έτσι?? Και η βελόνα με τρομάζει και μόνο με τη σκέψη .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Ο fockos έγραψε: #1.160 27-12-12 23:39 για το αυτι 8ες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Όχι, από αυτή την άποψη είναι πολύ καθαρό σημείο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ___________________________________________________________________________ Οπότε Σοφία ετοιμάσου διότι αυτό 1 φορά τουλάχιστον θα το πάθεις. Click για ανάπτυξη... Ρε συ τι να σε πω 3 άτομα που ρώτησα με τρύπα στη μύτη δεν το έχουν πάθει αυτό που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:00 Η Annoulini94: #1.149 27-12-12 23:00 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη,αλλά μετά από τόσα που διάβασα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...Ισχύει ότι μπορεί να χτυπήσει οπτικό νεύρο????Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:17 Η Gate4 έγραψε: #1.150 27-12-12 23:17 Δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:19 Η _fairygirl_: #1.151 27-12-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη,αλλά μετά από τόσα που διάβασα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...Ισχύει ότι μπορεί να χτυπήσει οπτικό νεύρο????Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Για νεύρα κλπ δεν ξέρω αν και αν ψάξεις σε προηγούμενα posts μπορείς να πάρεις νομίζω μια σαφή απάντηση. Εγώ προσωπικά έχω κάνει. Όταν έψαχνα και΄γω είχα ακούσει διάφορους να λένε αυτές τις all time classics ιστορίες πού τους χτύπησε νεύρο και συνεχίζει η καταστροφολογία σύννεφο. Εγώ ένα συμβουλεύω μην τα πολυακούς διότι μόνο να σε φρικάρουν καταφέρνουν και κατά τη γνώμη μου δεν είναι κάτι τόσο φοβερό. Είναι ανώδυνο (και σκέψου εγώ έκανα με πιστολάκι που θεωρείται επώδυνο) Μην κάθεσαι να ακούς τις χαζομάρες της καθεμίας που να καταστροφολογεί και μόνο ξέρει. Τίποτα δεν είναι. (Για ό,τι άλλος θες εδώ είμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Annoulini94: #1.152 27-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο είπαμε Click για ανάπτυξη... Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:21 Η _fairygirl_: #1.153 27-12-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:24 Η Annoulini94: #1.154 27-12-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η Gate4 έγραψε: #1.155 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Ε τι να σε πω ούτε εγώ ξέρω μάλλον αριστερά θα την κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η _fairygirl_: #1.156 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Click για ανάπτυξη... Από αριστερά. Στα δεξιά έχω 4 τρύπες στα αυτιά. Από τα αριστερά έχω μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:29 Η Annoulini94: #1.157 27-12-12 23:29 Οκ!Το ψησα για αριστερά κανένα καλό μαγαζί γι Αθήνα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #1.158 27-12-12 23:35 πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:37 Η Annoulini94: #1.159 27-12-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από focus02: πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι εκεί κάνουν μόνο με βελόνα έτσι?? Και η βελόνα με τρομάζει και μόνο με τη σκέψη .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Ο fockos έγραψε: #1.160 27-12-12 23:39 για το αυτι 8ες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη,αλλά μετά από τόσα που διάβασα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...Ισχύει ότι μπορεί να χτυπήσει οπτικό νεύρο????Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:17 Η Gate4 έγραψε: #1.150 27-12-12 23:17 Δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:19 Η _fairygirl_: #1.151 27-12-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη,αλλά μετά από τόσα που διάβασα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...Ισχύει ότι μπορεί να χτυπήσει οπτικό νεύρο????Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Για νεύρα κλπ δεν ξέρω αν και αν ψάξεις σε προηγούμενα posts μπορείς να πάρεις νομίζω μια σαφή απάντηση. Εγώ προσωπικά έχω κάνει. Όταν έψαχνα και΄γω είχα ακούσει διάφορους να λένε αυτές τις all time classics ιστορίες πού τους χτύπησε νεύρο και συνεχίζει η καταστροφολογία σύννεφο. Εγώ ένα συμβουλεύω μην τα πολυακούς διότι μόνο να σε φρικάρουν καταφέρνουν και κατά τη γνώμη μου δεν είναι κάτι τόσο φοβερό. Είναι ανώδυνο (και σκέψου εγώ έκανα με πιστολάκι που θεωρείται επώδυνο) Μην κάθεσαι να ακούς τις χαζομάρες της καθεμίας που να καταστροφολογεί και μόνο ξέρει. Τίποτα δεν είναι. (Για ό,τι άλλος θες εδώ είμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Annoulini94: #1.152 27-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο είπαμε Click για ανάπτυξη... Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:21 Η _fairygirl_: #1.153 27-12-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:24 Η Annoulini94: #1.154 27-12-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η Gate4 έγραψε: #1.155 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Ε τι να σε πω ούτε εγώ ξέρω μάλλον αριστερά θα την κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η _fairygirl_: #1.156 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Click για ανάπτυξη... Από αριστερά. Στα δεξιά έχω 4 τρύπες στα αυτιά. Από τα αριστερά έχω μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:29 Η Annoulini94: #1.157 27-12-12 23:29 Οκ!Το ψησα για αριστερά κανένα καλό μαγαζί γι Αθήνα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #1.158 27-12-12 23:35 πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:37 Η Annoulini94: #1.159 27-12-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από focus02: πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι εκεί κάνουν μόνο με βελόνα έτσι?? Και η βελόνα με τρομάζει και μόνο με τη σκέψη .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Ο fockos έγραψε: #1.160 27-12-12 23:39 για το αυτι 8ες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:19 Η _fairygirl_: #1.151 27-12-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη,αλλά μετά από τόσα που διάβασα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...Ισχύει ότι μπορεί να χτυπήσει οπτικό νεύρο????Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Για νεύρα κλπ δεν ξέρω αν και αν ψάξεις σε προηγούμενα posts μπορείς να πάρεις νομίζω μια σαφή απάντηση. Εγώ προσωπικά έχω κάνει. Όταν έψαχνα και΄γω είχα ακούσει διάφορους να λένε αυτές τις all time classics ιστορίες πού τους χτύπησε νεύρο και συνεχίζει η καταστροφολογία σύννεφο. Εγώ ένα συμβουλεύω μην τα πολυακούς διότι μόνο να σε φρικάρουν καταφέρνουν και κατά τη γνώμη μου δεν είναι κάτι τόσο φοβερό. Είναι ανώδυνο (και σκέψου εγώ έκανα με πιστολάκι που θεωρείται επώδυνο) Μην κάθεσαι να ακούς τις χαζομάρες της καθεμίας που να καταστροφολογεί και μόνο ξέρει. Τίποτα δεν είναι. (Για ό,τι άλλος θες εδώ είμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Annoulini94: #1.152 27-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο είπαμε Click για ανάπτυξη... Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:21 Η _fairygirl_: #1.153 27-12-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:24 Η Annoulini94: #1.154 27-12-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η Gate4 έγραψε: #1.155 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Ε τι να σε πω ούτε εγώ ξέρω μάλλον αριστερά θα την κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η _fairygirl_: #1.156 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Click για ανάπτυξη... Από αριστερά. Στα δεξιά έχω 4 τρύπες στα αυτιά. Από τα αριστερά έχω μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:29 Η Annoulini94: #1.157 27-12-12 23:29 Οκ!Το ψησα για αριστερά κανένα καλό μαγαζί γι Αθήνα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #1.158 27-12-12 23:35 πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:37 Η Annoulini94: #1.159 27-12-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από focus02: πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι εκεί κάνουν μόνο με βελόνα έτσι?? Και η βελόνα με τρομάζει και μόνο με τη σκέψη .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Ο fockos έγραψε: #1.160 27-12-12 23:39 για το αυτι 8ες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη,αλλά μετά από τόσα που διάβασα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...Ισχύει ότι μπορεί να χτυπήσει οπτικό νεύρο????Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Για νεύρα κλπ δεν ξέρω αν και αν ψάξεις σε προηγούμενα posts μπορείς να πάρεις νομίζω μια σαφή απάντηση. Εγώ προσωπικά έχω κάνει. Όταν έψαχνα και΄γω είχα ακούσει διάφορους να λένε αυτές τις all time classics ιστορίες πού τους χτύπησε νεύρο και συνεχίζει η καταστροφολογία σύννεφο. Εγώ ένα συμβουλεύω μην τα πολυακούς διότι μόνο να σε φρικάρουν καταφέρνουν και κατά τη γνώμη μου δεν είναι κάτι τόσο φοβερό. Είναι ανώδυνο (και σκέψου εγώ έκανα με πιστολάκι που θεωρείται επώδυνο) Μην κάθεσαι να ακούς τις χαζομάρες της καθεμίας που να καταστροφολογεί και μόνο ξέρει. Τίποτα δεν είναι. (Για ό,τι άλλος θες εδώ είμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Annoulini94: #1.152 27-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο είπαμε Click για ανάπτυξη... Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:21 Η _fairygirl_: #1.153 27-12-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:24 Η Annoulini94: #1.154 27-12-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η Gate4 έγραψε: #1.155 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Ε τι να σε πω ούτε εγώ ξέρω μάλλον αριστερά θα την κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η _fairygirl_: #1.156 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Click για ανάπτυξη... Από αριστερά. Στα δεξιά έχω 4 τρύπες στα αυτιά. Από τα αριστερά έχω μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:29 Η Annoulini94: #1.157 27-12-12 23:29 Οκ!Το ψησα για αριστερά κανένα καλό μαγαζί γι Αθήνα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #1.158 27-12-12 23:35 πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:37 Η Annoulini94: #1.159 27-12-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από focus02: πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι εκεί κάνουν μόνο με βελόνα έτσι?? Και η βελόνα με τρομάζει και μόνο με τη σκέψη .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Ο fockos έγραψε: #1.160 27-12-12 23:39 για το αυτι 8ες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο είπαμε Click για ανάπτυξη... Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:21 Η _fairygirl_: #1.153 27-12-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:24 Η Annoulini94: #1.154 27-12-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η Gate4 έγραψε: #1.155 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Ε τι να σε πω ούτε εγώ ξέρω μάλλον αριστερά θα την κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η _fairygirl_: #1.156 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Click για ανάπτυξη... Από αριστερά. Στα δεξιά έχω 4 τρύπες στα αυτιά. Από τα αριστερά έχω μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:29 Η Annoulini94: #1.157 27-12-12 23:29 Οκ!Το ψησα για αριστερά κανένα καλό μαγαζί γι Αθήνα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #1.158 27-12-12 23:35 πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:37 Η Annoulini94: #1.159 27-12-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από focus02: πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι εκεί κάνουν μόνο με βελόνα έτσι?? Και η βελόνα με τρομάζει και μόνο με τη σκέψη .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Ο fockos έγραψε: #1.160 27-12-12 23:39 για το αυτι 8ες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:24 Η Annoulini94: #1.154 27-12-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η Gate4 έγραψε: #1.155 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Ε τι να σε πω ούτε εγώ ξέρω μάλλον αριστερά θα την κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η _fairygirl_: #1.156 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Click για ανάπτυξη... Από αριστερά. Στα δεξιά έχω 4 τρύπες στα αυτιά. Από τα αριστερά έχω μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:29 Η Annoulini94: #1.157 27-12-12 23:29 Οκ!Το ψησα για αριστερά κανένα καλό μαγαζί γι Αθήνα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #1.158 27-12-12 23:35 πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:37 Η Annoulini94: #1.159 27-12-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από focus02: πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι εκεί κάνουν μόνο με βελόνα έτσι?? Και η βελόνα με τρομάζει και μόνο με τη σκέψη .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Ο fockos έγραψε: #1.160 27-12-12 23:39 για το αυτι 8ες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η Gate4 έγραψε: #1.155 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Ε τι να σε πω ούτε εγώ ξέρω μάλλον αριστερά θα την κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η _fairygirl_: #1.156 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Click για ανάπτυξη... Από αριστερά. Στα δεξιά έχω 4 τρύπες στα αυτιά. Από τα αριστερά έχω μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:29 Η Annoulini94: #1.157 27-12-12 23:29 Οκ!Το ψησα για αριστερά κανένα καλό μαγαζί γι Αθήνα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #1.158 27-12-12 23:35 πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:37 Η Annoulini94: #1.159 27-12-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από focus02: πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι εκεί κάνουν μόνο με βελόνα έτσι?? Και η βελόνα με τρομάζει και μόνο με τη σκέψη .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Ο fockos έγραψε: #1.160 27-12-12 23:39 για το αυτι 8ες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ Και κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά??? Click για ανάπτυξη... Ε τι να σε πω ούτε εγώ ξέρω μάλλον αριστερά θα την κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η _fairygirl_: #1.156 27-12-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Click για ανάπτυξη... Από αριστερά. Στα δεξιά έχω 4 τρύπες στα αυτιά. Από τα αριστερά έχω μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:29 Η Annoulini94: #1.157 27-12-12 23:29 Οκ!Το ψησα για αριστερά κανένα καλό μαγαζί γι Αθήνα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #1.158 27-12-12 23:35 πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:37 Η Annoulini94: #1.159 27-12-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από focus02: πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι εκεί κάνουν μόνο με βελόνα έτσι?? Και η βελόνα με τρομάζει και μόνο με τη σκέψη .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Ο fockos έγραψε: #1.160 27-12-12 23:39 για το αυτι 8ες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Annoulini94: Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει.. Εσύ πού την έκανες??? Click για ανάπτυξη... Από αριστερά. Στα δεξιά έχω 4 τρύπες στα αυτιά. Από τα αριστερά έχω μόνο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:29 Η Annoulini94: #1.157 27-12-12 23:29 Οκ!Το ψησα για αριστερά κανένα καλό μαγαζί γι Αθήνα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #1.158 27-12-12 23:35 πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:37 Η Annoulini94: #1.159 27-12-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από focus02: πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι εκεί κάνουν μόνο με βελόνα έτσι?? Και η βελόνα με τρομάζει και μόνο με τη σκέψη .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Ο fockos έγραψε: #1.160 27-12-12 23:39 για το αυτι 8ες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οκ!Το ψησα για αριστερά κανένα καλό μαγαζί γι Αθήνα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #1.158 27-12-12 23:35 πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:37 Η Annoulini94: #1.159 27-12-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από focus02: πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι εκεί κάνουν μόνο με βελόνα έτσι?? Και η βελόνα με τρομάζει και μόνο με τη σκέψη .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Ο fockos έγραψε: #1.160 27-12-12 23:39 για το αυτι 8ες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Annoulini94 Νεοφερμένο μέλος Η Annoulini94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:37 Η Annoulini94: #1.159 27-12-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από focus02: πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι εκεί κάνουν μόνο με βελόνα έτσι?? Και η βελόνα με τρομάζει και μόνο με τη σκέψη .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Ο fockos έγραψε: #1.160 27-12-12 23:39 για το αυτι 8ες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από focus02: πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι εκεί κάνουν μόνο με βελόνα έτσι?? Και η βελόνα με τρομάζει και μόνο με τη σκέψη .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Ο fockos έγραψε: #1.160 27-12-12 23:39 για το αυτι 8ες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
για το αυτι 8ες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.