Annoulini94
Νεοφερμένο μέλος

για το αυτι 8ες?
Για τη μύτη!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Και΄γω με πιστολάκι έχω κάνει.Φαντάζομαι ότι εκεί κάνουν μόνο με βελόνα έτσι?? Και η βελόνα με τρομάζει και μόνο με τη σκέψη ..![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Annoulini94
Νεοφερμένο μέλος

Και΄γω με πιστολάκι έχω κάνει.
Με ορό απολύμαινες???
fockos
Επιφανές μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Θα σου καθαρίσει γύρω την περιοχή με ένα μαντηλάκι με οινόπνευμα επάνω..Με ορό απολύμαινες???

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Ας παίξει ρώσικη ρουλέτα κιόλας.Όχι
Το θέμα είναι ότι κέρδισε
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Υγ. Προσωπικά, δε σου συστήνω να πάρεις την αλοιφή. Η γιατρός που σε είδε ξέρει καλύτερα. Just in case.

venividivici43946
Διάσημο μέλος

στη μυτη μονο με μπιστολακι κανουν νομιζω
Οι χασάπηδες ίσως. Οι σοβαροί πιρσερς, μόνο με βελόνα.-
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ας παίξει ρώσικη ρουλέτα κιόλας.

Κοίτα,για αυτιά (κάτω μέρος και ΜΟΝΟ) και μύτη προτιμώ το πιστολάκι. Εξάλλου στη μύτη με πιστόλι έκανα και τίποτα δεν έγινε. Δεν είναι όλα και τόσο φρίκη με το πιστολάκι.Οι χασάπηδες ίσως. Οι σοβαροί πιρσερς, μόνο με βελόνα.-
Y.Γ.: Ξέρω ότι θα διαφωνήσεις όμως όλους εκτός από τους piercers χασάπηδες τους λες

Gate4
Επιφανές μέλος

Δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες.. ξέρω πολλά άτομα που έκαναν τρύπα στη μύτη με πιστολάκι και τίποτα δεν έπαθανΟι χασάπηδες ίσως. Οι σοβαροί πιρσερς, μόνο με βελόνα.-

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη,αλλά μετά από τόσα που διάβασα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...Ισχύει ότι μπορεί να χτυπήσει οπτικό νεύρο????Ευχαριστώ!![]()
Το οπτικό νεύρο?!

όχι, θα χτυπήσει το μηριαίο νεύρο. For god's sake. Πάμε λίγη ανατομία.
Καλά, δεν έχει και τίποτα αηδιαστικό η εικόνα, αλλά είναι από άτλαντα ανατομίας, κάντε τα κουμάντα σας:

Οπότε τρυπήσου άφοβα.
Το οπτικό ξες ποιο είναι? Να το.

Λίγη λογική ρε παιδιά. Να ανησυχώ και γω άμα κάνω piercing στο φρύδι ότι θα χτυπήσω την αορτή

Δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες.. ξέρω πολλά άτομα που έκαναν τρύπα στη μύτη με πιστολάκι και τίποτα δεν έπαθαν![]()
Μμμμ, με τις πιθανότητες παίζεις actually. Δεν είναι κανόνας ότι τρύπα με πιστολάκι=μόλυνση κλπ, αλλά με βελόνα ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να πάθεις κάτι.

Και μη τις φοβάστε τις βελόνες ρε παιδιά, δεν θα σας πιουν το αίμα.

StratosRIP
Δραστήριο μέλος

Ε ρε τι σου κανει η Ιατρικη!Το οπτικό νεύρο?!
όχι, θα χτυπήσει το μηριαίο νεύρο. For god's sake. Πάμε λίγη ανατομία.
Καλά, δεν έχει και τίποτα αηδιαστικό η εικόνα, αλλά είναι από άτλαντα ανατομίας, κάντε τα κουμάντα σας:
Το σημείο που κάνουνε την τρύπα έχει χόνδρο. Δεν περνάει τίποτα. Το νεύρο που βρίσκεται πιο κοντά είναι το πρόσθιο ηθρμοειδές (αν θυμάμαι σωστά![]()
) αλλά no need to worry, δεν περνάει στο χόνδρο.
Οπότε τρυπήσου άφοβα.
Το οπτικό ξες ποιο είναι? Να το.
Άντε εξήγησέ μου πώς θα χτυπήσεις οπτικό νεύρο που βρίσκεται πίσω από τον αμφιβληστροειδή αν κάνεις τρύπα στην μύτη.![]()
Λίγη λογική ρε παιδιά. Να ανησυχώ και γω άμα κάνω piercing στο φρύδι ότι θα χτυπήσω την αορτή
Μμμμ, με τις πιθανότητες παίζεις actually. Δεν είναι κανόνας ότι τρύπα με πιστολάκι=μόλυνση κλπ, αλλά με βελόνα ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να πάθεις κάτι.
Και μη τις φοβάστε τις βελόνες ρε παιδιά, δεν θα σας πιουν το αίμα.![]()

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Ε ρε τι σου κανει η Ιατρικη!![]()
Η ανατομία darling, η ανατομία.
Δεν έχω διαβάσει σοβαρά τίποτα άλλο.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Δεν είπαμε αυτό. Αλλά μην τις παρουσιάζεις και ως "άκακα" πλάσματα.Μμμμ, με τις πιθανότητες παίζεις actually. Δεν είναι κανόνας ότι τρύπα με πιστολάκι=μόλυνση κλπ, αλλά με βελόνα ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να πάθεις κάτι.
Και μη τις φοβάστε τις βελόνες ρε παιδιά, δεν θα σας πιουν το αίμα.![]()

Έχεις δει το άβατάρ σου;![]()

Το καμαρώνει probably.

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Δεν είπαμε αυτό. Αλλά μην τις παρουσιάζεις και ως "άκακα" πλάσματα..Εμένα η γνώμη μου είναι αυτή: βελόνα για μύτη και μαλακό μέρος στο αυτί δε βάζω για κανέναν λόγο.
Μμμ δες, απλά δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που φοβούνται τις βελόνες.
Οπότε για μένα, είναι "άκακες".

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Επειδή μάλλον είσα φοιτήτρια ΙατρικήςΜμμ δες, απλά δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που φοβούνται τις βελόνες.
Οπότε για μένα, είναι "άκακες".![]()

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Μια φορά πάντως όταν μου παίρνουνε αίμα κοιτάω.

Όταν μου τρυπήσανε την μύτη με την βελόνα δεν μπορούσα να δω, θα αλληθώριζα.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Πιθανόν.
Μια φορά πάντως όταν μου παίρνουνε αίμα κοιτάω.
Όταν μου τρυπήσανε την μύτη με την βελόνα δεν μπορούσα να δω, θα αλληθώριζα.![]()
- Αου.
- Το να αλληθώριζες αν το έκανες φυσικό μου φαίνεται.
Kgm1899
Νεοφερμένο μέλος

Λίγο δύσκολο να περάσει σε τόσες λίγες μέρες. Κι εμένα με είχε ταλαιπωρήσει (έχω αρκετά ευαίσθητο δέρμα), κι έκανε μήνες για να στρώσει εντελώς. Είναι και δύσκολο σημείο το tragus. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φας ένα μισάωρο και να πας σε έναν piercer να το δει. Ίσως σου προτείνει κάποια αλοιφή, και αν είναι ανάγκη να το βγάλεις, θα σου το πει αυτός.
Η αντιβίωση που παίρνω είναι ισχυρή (Augmentin λέγεται) και ήδη έχει φύγει η κοκκινίλα και δεν είναι πρησμένο(και ούτε 2 24ωρα δεν την έχω πάρει!) ! Εδώ πήγα σε ολόκληρη γιατρό ειδικευμένη σε μολύνσεις και μικρόβια, λες ο piercer να ξέρει περισσότερα?

Παιδιά το καλύτερο για οποιαδήποτε τρύπα κάνετε είναι το εξής :
2 φορές την ημέρα βάζουμε ένα βαμβάκι στο αυτί και ρίχνουμε πάνω στην τρύπα λίγες σταγόνες οξυζενέ, μετά από περίπου 5-7 λεπτά ρίχνουμε οινόπνευμα (προαιρετικά!) Το συστήνω ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ !!!!!!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.