Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Αυτό το επάγγελμα δεν περνάει κρίση ποτέ.Πάτε να τρυπηθείτε με πιστόλι, να τραβάτε μετά πάθη, παραπλήσια με της Kgm1899. Ενίοτε και να καταλήξετε στα νοσοκομεία ή ακόμη χειρότερα στα νεκροταφεία.
Το body modification ενέχει σημαντικούς κινδύνους για την υγεία. Αν δεν το κατανοείτε, παίζετε κορώνα, γράμματα. Για αυτό ενδελεχής έρευνα από πριν και προτιμούμε το καλύτερο, ανεξαρτήτως τιμής.-

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946
Διάσημο μέλος

Αυτό το επάγγελμα δεν περνάει κρίση ποτέ.![]()
Όντως. Που να δεις πόσο πάει το κουστουμάκι. Ειδικά σε κυριλέ χώρους αναπαυσεως.

Μήπως το ΣΕΠ μας οδήγησε σε λάθος επαγγελματικό προσανατολισμό, συνέταιρε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι το θέμα μου δεν είναι η τιμή.Πάτε να τρυπηθείτε με πιστόλι, να τραβάτε μετά πάθη, παραπλήσια με της Kgm1899. Ενίοτε και να καταλήξετε στα νοσοκομεία ή ακόμη χειρότερα στα νεκροταφεία.
Το body modification ενέχει σημαντικούς κινδύνους για την υγεία. Αν δεν το κατανοείτε, παίζετε κορώνα, γράμματα. Για αυτό ενδελεχής έρευνα από πριν και προτιμούμε το καλύτερο, ανεξαρτήτως τιμής.-

Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη στους piercers

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Το πιστεύω κι εγώ!Όντως. Που να δεις πόσο πάει το κουστουμάκι. Ειδικά σε κυριλέ χώρους αναπαυσεως.
Μήπως το ΣΕΠ μας οδήγησε σε λάθος επαγγελματικό προσανατολισμό, συνέταιρε;![]()

Ως άσχετη θα ρωτήσω το εξής:το πιστόλι είναι αυτό με το οποίο συνηθιζόταν να μας ανοίγουν την κλασσική τρύπα στα αυτιά στο μακρινό παρελθόν;Δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι το θέμα μου δεν είναι η τιμή.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ναι, ακόμη στα κοσμηματοπωλεία με αυτό στις κάνουνΩς άσχετη θα ρωτήσω το εξής:το πιστόλι είναι αυτό με το οποίο συνηθιζόταν να μας ανοίγουν την κλασσική τρύπα στα αυτιά στο μακρινό παρελθόν;![]()

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Δεν νομίζω πως στον τράγο που θές να κάνεις είναι ιδανικότερο το πιστολάκι. Βασικά εγώ σου προτείνω να μην κάνεις εκεί.Ναι, ακόμη στα κοσμηματοπωλεία με αυτό στις κάνουν![]()

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Ναι. Εδώ άλλη έκανε αφαλό με πιστόλι και μετά απορούσε γιατί ματώνει.Ως άσχετη θα ρωτήσω το εξής:το πιστόλι είναι αυτό με το οποίο συνηθιζόταν να μας ανοίγουν την κλασσική τρύπα στα αυτιά στο μακρινό παρελθόν;![]()

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Αχαχαχα, τόσο καλά δηλαδή. Ποιός ο λόγος να παιδεύεσαι για κάτι που θα σε ταλαιπωρήσει.Ναι. Εδώ άλλη έκανε αφαλό με πιστόλι και μετά απορούσε γιατί ματώνει.![]()

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι το θέμα μου δεν είναι η τιμή.
Αν ο τρυπητής (

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Δε θέλω τράγο. Πτερύγιο θέλωΔεν νομίζω πως στον τράγο που θές να κάνεις είναι ιδανικότερο το πιστολάκι. Βασικά εγώ σου προτείνω να μην κάνεις εκεί.![]()

Και τώρα θα πετάξω κοτσάνα. Θες να μου πεις ότι τα piercing που γίνονται με βελόνα δεν ματώνουν;Ναι. Εδώ άλλη έκανε αφαλό με πιστόλι και μετά απορούσε γιατί ματώνει.![]()

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Δίνεις και φακελάκι! (χοχοχο)Αν ο τρυπητής () είναι πεπειραμένος, δεν θα έχεις θέμα. Γι' αυτό πας συστημένη.
![]()
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Δε μένω σε μεγάλη πόλη. Μένω ΚρήτηΑν ο τρυπητής () είναι πεπειραμένος, δεν θα έχεις θέμα. Γι' αυτό πας συστημένη.
![]()

Οπότε ένας "τρυπητής υπάρχει στην πόλη που μένω & δεν ξέρω αν είναι και ότι καλύτερο υπάρχει

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Και αυτό που βρίσκεται αν επιτρέπεται; Στο πάνω μέρος του αυτιού; Σαν να βρίσκομαι σε μάθημα ανατομίας δηλαδή!Δε θέλω τράγο. Πτερύγιο θέλω
Και τώρα θα πετάξω κοτσάνα. Θες να μου πεις ότι τα piercing που γίνονται με βελόνα δεν ματώνουν;![]()
venividivici43946
Διάσημο μέλος

Σύνδρομο Σκρούτζ το λέω.Αχαχαχα, τόσο καλά δηλαδή. Ποιός ο λόγος να παιδεύεσαι για κάτι που θα σε ταλαιπωρήσει.![]()

Συνήθως όχι. Βέβαια εξαρτάται το σημείο. Αλλά καμμία σχέση με το πιστόλι που πρήζεσαι, μολύνεται κλπ.Δε θέλω τράγο. Πτερύγιο θέλω
Και τώρα θα πετάξω κοτσάνα. Θες να μου πεις ότι τα piercing που γίνονται με βελόνα δεν ματώνουν;![]()
Δίνεις και φακελάκι! (χοχοχο)
Όχι.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Επάνω μέρος του αυτιούΚαι αυτό που βρίσκεται αν επιτρέπεται; Στο πάνω μέρος του αυτιού; Σαν να βρίσκομαι σε μάθημα ανατομίας δηλαδή!

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Μόνο τα λεφτά που θα χαλάσεις για αλοιφές, σπρέιτ, επίσκεψη σε γιατρό για σοβαρή μόλυνση, γιατί απ'ότι κατάλαβα μία μόλυνση την παθαίνεις σίγουρα.Σύνδρομο Σκρούτζ το λέω.![]()

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Δε μένω σε μεγάλη πόλη. Μένω Κρήτη
Οπότε ένας "τρυπητής υπάρχει στην πόλη που μένω & δεν ξέρω αν είναι και ότι καλύτερο υπάρχει
Τότε υπομονή μέχρι να κάνεις ταξιδάκι στην Αθήνα, στο εγγύς μέλλον. Εναλλακτικά παρατηρείς τα "θύματα" που πήγαν πριν από σένα κι αν επιβιώσουν, δοκιμάζεις την τύχη σου.

Μόνο τα λεφτά που θα χαλάσεις για αλοιφές, σπρέιτ, επίσκεψη σε γιατρό για σοβαρή μόλυνση, γιατί απ'ότι κατάλαβα μία μόλυνση την παθαίνεις σίγουρα.![]()
Ας πούμε γλώσσα είναι στα 100 Ε περίπου. Γνωστό μου πρόσωπο έκανε με 30 Ε. Τα λεφτά που γλύτωσε, τα φαγε στους οδοντιάτρους. Και μπήκε μέσα, για τη διαφορα που απαιτείτο να πληρώσει.

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Τόσο καλά! Καλά στην γλώσσα δεν έχει και κάποιο νόημα η τρύπα. Τέλος πάντων, δεν είμαι και η κατάλληλη επι του θέματος, αφού έχω διατηρήσει μόνο τις τρύπες που κάναμε μικρά τα κορίτσια στα αυτιά, αν και δεν πολυφοράω πλέον σκουλαρίκια.Ας πούμε γλώσσα είναι στα 100 Ε περίπου. Γνωστό μου πρόσωπο έκανε με 30 Ε. Τα λεφτά που γλύτωσε, τα φαγε στους οδοντιάτρους. Και μπήκε μέσα, για τη διαφορα που απαιτείτο να πληρώσει.![]()

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Τότε υπομονή μέχρι να κάνεις ταξιδάκι στην Αθήνα, στο εγγύς μέλλον. Εναλλακτικά παρατηρείς τα "θύματα" που πήγαν πριν από σένα κι αν επιβιώσουν, δοκιμάζεις την τύχη σου.![]()

Και μου λες ότι αν κάνω με πιστόλι δοκιμάζω την τύχη μου;

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Τόσο καλά! Καλά στην γλώσσα δεν έχει και κάποιο νόημα η τρύπα. Τέλος πάντων, δεν είμαι και η κατάλληλη επι του θέματος, αφού έχω διατηρήσει μόνο τις τρύπες που κάναμε μικρά τα κορίτσια στα αυτιά, αν και δεν πολυφοράω πλέον σκουλαρίκια.![]()
Such a limited imagination.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.