Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Πολύ έξυπνη η γνωστή σου. Φαντάζομαι υπερηφανεύεται για αυτό.Έχω γνωστή που έκανε πτερύγιο μόνη της και δεν έπαθε τίποτα
Και μου λες ότι αν κάνω με πιστόλι δοκιμάζω την τύχη μου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946
Διάσημο μέλος

Έχω γνωστή που έκανε πτερύγιο μόνη της και δεν έπαθε τίποτα
Και μου λες ότι αν κάνω με πιστόλι δοκιμάζω την τύχη μου;
Μπορείς να παίξεις με τις πιθανότητες. Μορφή τζόγου είναι κι αυτό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρεντροουζ13
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με πιστολάκι ή βελόνα αφήνει σημάδι?
Εμένα δεν μου άφησε...![]()
εμένα σε καμία από τις 4 δεν έμεινε σημάδι (ούτε στη μύτη ούτε πουθενά

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Πολύ έξυπνη η γνωστή σου. Φαντάζομαι υπερηφανεύεται για αυτό.

Μπορείς να παίξεις με τις πιθανότητες. Μορφή τζόγου είναι κι αυτό.![]()
Το θέμα είναι ότι κέρδισε

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Ελάχιστα μεγαλύτερης διάρκειας είναι το τρύπημα για να το θεωρήσεις "αρνητικό".Τουλάχιστον με το πιστόλι είναι μπαμ και κάτω. Αυτή την εντύπωση έχω με βελόνα νιώθω ότι ο πόνος είναι μεγαλύτερης διάρκειας
![]()
Εξαρτάται και πάλι. Ρωτάς και μαθαίνεις για να μην πας στον κάθε χασάπη.Δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι το θέμα μου δεν είναι η τιμή.
Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη στους piercers
Όχι πάντα.Και τώρα θα πετάξω κοτσάνα. Θες να μου πεις ότι τα piercing που γίνονται με βελόνα δεν ματώνουν;![]()
Από τις 8 τρύπες που έχω, οι 2 είναι με βελόνα, και trust me, ούτε πρήστηκαν, ούτε ερεθίστηκαν, ούτε μολύνθηκαν ούτε τίποτα. Ελάχιστα παραπάνω πόνεσε αλλά δεν είχα να σκέφτομαι ότι μπορεί να έπαθα μόλυνση κλπ. Αντίθετα οι 2 τελευταίες που έκανα στα αυτιά με πιστόλι επειδή ήτανε σε σχετικά ψηλό σημείο (όχι στο πτερύγιο, αλλά εκεί που αρχίζει το σκληρό του αυτιού), πόνεσαν πολύ και ήταν και ερεθισμένες για κανένα 24ωρο.
Το θέμα είναι ότι αν σκοπεύεις να συναγωνιστείς τα στραγγιστήρια των μακαρονιών σε τρύπες, δεν έχεις και ρευστό να δίνεις στους καλούς piercers, οπότε ναι, λίγο κορώνα γράμματα το παίζεις αν θες πιστόλι.

artemaki
Διάσημο μέλος

Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλυτερα με βελονα.
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος

Τέσπα , η μικροβιολόγος μου είπε αφού δεν θέλω να το βγάλω να το κρατήσω 3 μέρες (αφού παίρνω την αντιβίωση) και μετά αν είναι ακόμα έτσι να το βγάλω!
Λίγο δύσκολο να περάσει σε τόσες λίγες μέρες. Κι εμένα με είχε ταλαιπωρήσει (έχω αρκετά ευαίσθητο δέρμα), κι έκανε μήνες για να στρώσει εντελώς. Είναι και δύσκολο σημείο το tragus. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φας ένα μισάωρο και να πας σε έναν piercer να το δει. Ίσως σου προτείνει κάποια αλοιφή, και αν είναι ανάγκη να το βγάλεις, θα σου το πει αυτός.
Gate4
Επιφανές μέλος

Ευχαριστώ για την πληροφορίαΌχι, από αυτή την άποψη είναι πολύ καθαρό σημείο.![]()

Ρε συ τι να σε πω 3 άτομα που ρώτησα με τρύπα στη μύτη δεν το έχουν πάθει αυτό που λες___________________________________________________________________________
Οπότε Σοφία ετοιμάσου διότι αυτό 1 φορά τουλάχιστον θα το πάθεις.![]()

Annoulini94
Νεοφερμένο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Για νεύρα κλπ δεν ξέρω αν και αν ψάξεις σε προηγούμενα posts μπορείς να πάρεις νομίζω μια σαφή απάντηση.Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη,αλλά μετά από τόσα που διάβασα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...Ισχύει ότι μπορεί να χτυπήσει οπτικό νεύρο????Ευχαριστώ!![]()
Εγώ προσωπικά έχω κάνει. Όταν έψαχνα και΄γω είχα ακούσει διάφορους να λένε αυτές τις all time classics ιστορίες πού τους χτύπησε νεύρο και συνεχίζει η καταστροφολογία σύννεφο.

Εγώ ένα συμβουλεύω μην τα πολυακούς διότι μόνο να σε φρικάρουν καταφέρνουν και κατά τη γνώμη μου δεν είναι κάτι τόσο φοβερό. Είναι ανώδυνο (και σκέψου εγώ έκανα με πιστολάκι που θεωρείται επώδυνο)
Μην κάθεσαι να ακούς τις χαζομάρες της καθεμίας που να καταστροφολογεί και μόνο ξέρει.
Τίποτα δεν είναι.
(Για ό,τι άλλος θες εδώ είμαστε)

Annoulini94
Νεοφερμένο μέλος

Δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο είπαμε![]()
Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύ

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει.Ααα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύΚαι κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά???

Annoulini94
Νεοφερμένο μέλος

Δεν έχει καλύτερο και χειρότερο. Την κάνεις όπου εσένα σ'αρέσει.![]()
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει..

Gate4
Επιφανές μέλος

Ε τι να σε πω ούτε εγώ ξέρωΑαα,δεν το είχα δει! Ευχαριστώ πολύΚαι κάτι ακόμα: Είναι καλύτερο να γίνει αριστερά ή δεξιά???

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Από αριστερά.Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μου αρέσει..Εσύ πού την έκανες???
![]()

Στα δεξιά έχω 4 τρύπες στα αυτιά. Από τα αριστερά έχω μόνο 1

Annoulini94
Νεοφερμένο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Annoulini94
Νεοφερμένο μέλος

πειραια σου κανει ??εχω αυτο..https://dildostudio.gr/el/dildostudio παρα πολυ καλο ειχε κανει μια φιλη μου κατω απο το χειλος δε3ια
Φαντάζομαι ότι εκεί κάνουν μόνο με βελόνα έτσι?? Και η βελόνα με τρομάζει και μόνο με τη σκέψη ..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.