Kgm1899 Νεοφερμένο μέλος Η Kgm1899 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:57 Η Kgm1899 έγραψε: #1.081 26-12-12 12:57 Σας ευχαριστω πολυ για της συμβουλες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:04 Η Χριστιάννα ^^: #1.082 26-12-12 13:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όταν λες αντιαισθητικό τι εννοείς; Με καμία κυβέρνηση δεν καλύπτεται; Ούτε make-up ούτε τίποτα τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, είναι θέμα οργανισμού. Εμένα όσες φίλες έτυχε να δω, είχαν λευκό και ευαίσθητο δέρμα, οπότε ακόμα πιο δύσκολα να κρυφτεί το σημάδι. Για το make-up δεν ξέρω να σου πω. Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μετά από 4 χρόνια, κατάφερα και έβαλα μία μπάρα ανάλογη με αυτή της εικόνας. Click για ανάπτυξη... Ούτε για αστείο. Μετά βίας κατάφερνα να βάλω αυτό. Τώρα φοράω κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:10 Ο Θεμιστοπόλος: #1.083 26-12-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ούτε για αστείο. Μετά βίας κατάφερνα να βάλω αυτό. Τώρα φοράω κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Το «τέτοιο» είναι πιο ωραίο από το «αυτό». Προσπαθούσα μόνος μου να κουμπώσω τη μπίλια, αλλά ποτέ δεν τα κατάφερνα, και τις προάλλες που περνούσα από ένα χρυσοχοείο, σταμάτησα και αγόρασα τη μπάρα και ζήτησα να μού την κουμπώσει, γιατί ήξερα ότι είχε τα ανάλογα εργαλεία. Με 3 ευρά έκανα τη δουλειά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο antonis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:07 Ο antonis_7: #1.084 26-12-12 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Γενικά δεν θα έκανα piercing πουθενά στο πρόσωπο, αφενός για τα σημάδια κι αφετέρου επειδή υπάρχει ένα κλισέ στυλακι, ειδικά εκεί που σπουδαζω (κόκκινο μαλλί- κρυκακι στη μύτη-σαλβαρι). Click για ανάπτυξη... εμενα παντως μαρεσουν τα στρασακια στη μυτη στις κοπελες (σε μερικες παει και το κρικακι)...αυτο προυποθετει να βλεπεται η κοπελα γιατι εχει και κατι ακυρες που βαζουν και ειναι...αστα! Γουστα ειναι αυτα! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:48 Η _fairygirl_: #1.085 26-12-12 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Το «τέτοιο» είναι πιο ωραίο από το «αυτό». Προσπαθούσα μόνος μου να κουμπώσω τη μπίλια, αλλά ποτέ δεν τα κατάφερνα, και τις προάλλες που περνούσα από ένα χρυσοχοείο, σταμάτησα και αγόρασα τη μπάρα και ζήτησα να μού την κουμπώσει, γιατί ήξερα ότι είχε τα ανάλογα εργαλεία. Με 3 ευρά έκανα τη δουλειά μου. Click για ανάπτυξη... Ma τι στο καλό; Μόνο εγώ απορώ πώς αντέξατε τον πόνο όταν το κάνατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:47 Ο venividivici43946: #1.086 26-12-12 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Σώπα; Click για ανάπτυξη... Που διαφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ma τι στο καλό; Μόνο εγώ απορώ πώς αντέξατε τον πόνο όταν το κάνατε; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και πιο δύσκολα- επώδυνα σημεία. Υγ. Παρεμπιπτόντως, αν σε ενοχλούν τα σημάδια, μη μπεις στον κόπο να κάνεις επεμβάσεις στο σώμα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:33 Ο lowbaper92: #1.087 26-12-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ma τι στο καλό; Μόνο εγώ απορώ πώς αντέξατε τον πόνο όταν το κάνατε; Click για ανάπτυξη... Δεν πονάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kgm1899 Νεοφερμένο μέλος Η Kgm1899 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:21 Η Kgm1899 έγραψε: #1.088 26-12-12 23:21 ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:25 Ο Θεμιστοπόλος: #1.089 26-12-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Λογικό, γιατί τεντώνεται το δέρμα. Κοίταξε, για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, εγώ έπαθα μόλυνση στο tragus, η οποία κράτησε πολύ καιρό, και αρνούμουν πεισματικά να αφαιρέσω το σκουλαρίκι. Αποτέλεσμα; Πόνος και νεύρα. Πήρα μία αλοιφή, η οποία σταδιακά βοήθησε να ξεπεράσω τη μόλυνση. Ξαναέπαθα μόλυνση, ξαναέβαλα την ίδια αλοιφή, και εδώ και 2 χρόνια είναι κομπλέ. Είναι περίεργο σημείο και θέλει ιδιαίτερη φροντίδα. Υγ. Δεν περιγράφω σκηνικά της μόλυνσης, θα αηδιάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:28 Η Gate4 έγραψε: #1.090 26-12-12 23:28 Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:30 Η Χριστιάννα ^^: #1.091 26-12-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι εσύ φταις που σε πονάει τόσο, δηλαδή όπως είπες τι στον ύπνο το πλακώνεις, τι με το τηλέφωνο, τι με τις αγκαλιές, δεν έχει ηρεμήσει καθόλου το σημείο, ανοιχτή πληγή είναι. Μήπως απλά δεν προσέχεις αρκετά; Δεν λέω πως είναι τρύπα που δεν νιώθεις τίποτα, κυρίως λόγω σημείου (μαλλιά, ακουστικά, κινητό κτλ.), αλλά αν προσέχεις και αποφεύγεις όσο το δυνατόν περισσότερο όλα αυτά δεν γίνεται να σε ενοχλεί τόσο. Αν σε καθησυχάζει κι εμένα με ενοχλούσε αρκετά τις πρώτες 20μέρες με μήνα. Έχει ξεπρηστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:05 Ο venividivici43946: #1.092 27-12-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Υπομονή. Και μην το σκέφτεσαι. Ψιλοδύσκολο σημείο. Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:31 Ο Θεμιστοπόλος: #1.093 27-12-12 00:31 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Ο venividivici43946: #1.094 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Click για ανάπτυξη... Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Η _fairygirl_: #1.095 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Click για ανάπτυξη... Αυτό θα το ξέρουν ειδικοί. Όποια και να ρωτήσεις με τρύπα στη μύτη κατά πάσα πιθανότητα θα σου πει το ίδιο με αυτό που λέω και΄γω. Είναι σπάνιο να σου πει κάποια ότι "εμένα μου τρύπησε νεύρο". Από όσο καταλαβαίνω είσαι σε φάση αναζήτησης οπότε ρώτα και άλλα κορίτσια εδώ με τρύπα στη μύτη(ό,τι θες και'γω εδώ είμαι), ψάξε και σε άλλα sites. Αν και θα σου δώσω τη συμβουλή να μην το φιλοσοφήσεις ιδιαίτερα γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να τρομάζεις περισσότερο ενώ το πράγμα είναι απλό. Αυτό.. Μια μέρα που θα'χεις χρήματα επάνω σου πήγαινε σε tattoo studio ή κοσμηματοπωλείο (εγώ κοσμηματοπωλείο σου προτείνω) και κάντην. Χωρίς πολλές σκέψεις. Όσο για τον πόνο εγώ πόνεσα ελάχιστα Ό,τι θες ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.096 27-12-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Click για ανάπτυξη... Όχι. Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:38 Ο venividivici43946: #1.097 27-12-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.098 27-12-12 00:40 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Click για ανάπτυξη... Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:41 Η Χριστιάννα ^^: #1.099 27-12-12 00:41 Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:45 Ο venividivici43946: #1.100 27-12-12 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Click για ανάπτυξη... Υπονοείς ότι μασάω φύλλα δάφνης; Ό,τι θέλω θα είμαι. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά ο κος συνάδελφος να είναι πιο ακριβής στα λεγόμενά του. Υγ. Προσέξτε κι οι δύο τη διατύπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας ευχαριστω πολυ για της συμβουλες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:04 Η Χριστιάννα ^^: #1.082 26-12-12 13:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όταν λες αντιαισθητικό τι εννοείς; Με καμία κυβέρνηση δεν καλύπτεται; Ούτε make-up ούτε τίποτα τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, είναι θέμα οργανισμού. Εμένα όσες φίλες έτυχε να δω, είχαν λευκό και ευαίσθητο δέρμα, οπότε ακόμα πιο δύσκολα να κρυφτεί το σημάδι. Για το make-up δεν ξέρω να σου πω. Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μετά από 4 χρόνια, κατάφερα και έβαλα μία μπάρα ανάλογη με αυτή της εικόνας. Click για ανάπτυξη... Ούτε για αστείο. Μετά βίας κατάφερνα να βάλω αυτό. Τώρα φοράω κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:10 Ο Θεμιστοπόλος: #1.083 26-12-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ούτε για αστείο. Μετά βίας κατάφερνα να βάλω αυτό. Τώρα φοράω κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Το «τέτοιο» είναι πιο ωραίο από το «αυτό». Προσπαθούσα μόνος μου να κουμπώσω τη μπίλια, αλλά ποτέ δεν τα κατάφερνα, και τις προάλλες που περνούσα από ένα χρυσοχοείο, σταμάτησα και αγόρασα τη μπάρα και ζήτησα να μού την κουμπώσει, γιατί ήξερα ότι είχε τα ανάλογα εργαλεία. Με 3 ευρά έκανα τη δουλειά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο antonis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:07 Ο antonis_7: #1.084 26-12-12 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Γενικά δεν θα έκανα piercing πουθενά στο πρόσωπο, αφενός για τα σημάδια κι αφετέρου επειδή υπάρχει ένα κλισέ στυλακι, ειδικά εκεί που σπουδαζω (κόκκινο μαλλί- κρυκακι στη μύτη-σαλβαρι). Click για ανάπτυξη... εμενα παντως μαρεσουν τα στρασακια στη μυτη στις κοπελες (σε μερικες παει και το κρικακι)...αυτο προυποθετει να βλεπεται η κοπελα γιατι εχει και κατι ακυρες που βαζουν και ειναι...αστα! Γουστα ειναι αυτα! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:48 Η _fairygirl_: #1.085 26-12-12 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Το «τέτοιο» είναι πιο ωραίο από το «αυτό». Προσπαθούσα μόνος μου να κουμπώσω τη μπίλια, αλλά ποτέ δεν τα κατάφερνα, και τις προάλλες που περνούσα από ένα χρυσοχοείο, σταμάτησα και αγόρασα τη μπάρα και ζήτησα να μού την κουμπώσει, γιατί ήξερα ότι είχε τα ανάλογα εργαλεία. Με 3 ευρά έκανα τη δουλειά μου. Click για ανάπτυξη... Ma τι στο καλό; Μόνο εγώ απορώ πώς αντέξατε τον πόνο όταν το κάνατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:47 Ο venividivici43946: #1.086 26-12-12 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Σώπα; Click για ανάπτυξη... Που διαφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ma τι στο καλό; Μόνο εγώ απορώ πώς αντέξατε τον πόνο όταν το κάνατε; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και πιο δύσκολα- επώδυνα σημεία. Υγ. Παρεμπιπτόντως, αν σε ενοχλούν τα σημάδια, μη μπεις στον κόπο να κάνεις επεμβάσεις στο σώμα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:33 Ο lowbaper92: #1.087 26-12-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ma τι στο καλό; Μόνο εγώ απορώ πώς αντέξατε τον πόνο όταν το κάνατε; Click για ανάπτυξη... Δεν πονάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kgm1899 Νεοφερμένο μέλος Η Kgm1899 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:21 Η Kgm1899 έγραψε: #1.088 26-12-12 23:21 ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:25 Ο Θεμιστοπόλος: #1.089 26-12-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Λογικό, γιατί τεντώνεται το δέρμα. Κοίταξε, για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, εγώ έπαθα μόλυνση στο tragus, η οποία κράτησε πολύ καιρό, και αρνούμουν πεισματικά να αφαιρέσω το σκουλαρίκι. Αποτέλεσμα; Πόνος και νεύρα. Πήρα μία αλοιφή, η οποία σταδιακά βοήθησε να ξεπεράσω τη μόλυνση. Ξαναέπαθα μόλυνση, ξαναέβαλα την ίδια αλοιφή, και εδώ και 2 χρόνια είναι κομπλέ. Είναι περίεργο σημείο και θέλει ιδιαίτερη φροντίδα. Υγ. Δεν περιγράφω σκηνικά της μόλυνσης, θα αηδιάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:28 Η Gate4 έγραψε: #1.090 26-12-12 23:28 Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:30 Η Χριστιάννα ^^: #1.091 26-12-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι εσύ φταις που σε πονάει τόσο, δηλαδή όπως είπες τι στον ύπνο το πλακώνεις, τι με το τηλέφωνο, τι με τις αγκαλιές, δεν έχει ηρεμήσει καθόλου το σημείο, ανοιχτή πληγή είναι. Μήπως απλά δεν προσέχεις αρκετά; Δεν λέω πως είναι τρύπα που δεν νιώθεις τίποτα, κυρίως λόγω σημείου (μαλλιά, ακουστικά, κινητό κτλ.), αλλά αν προσέχεις και αποφεύγεις όσο το δυνατόν περισσότερο όλα αυτά δεν γίνεται να σε ενοχλεί τόσο. Αν σε καθησυχάζει κι εμένα με ενοχλούσε αρκετά τις πρώτες 20μέρες με μήνα. Έχει ξεπρηστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:05 Ο venividivici43946: #1.092 27-12-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Υπομονή. Και μην το σκέφτεσαι. Ψιλοδύσκολο σημείο. Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:31 Ο Θεμιστοπόλος: #1.093 27-12-12 00:31 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Ο venividivici43946: #1.094 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Click για ανάπτυξη... Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Η _fairygirl_: #1.095 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Click για ανάπτυξη... Αυτό θα το ξέρουν ειδικοί. Όποια και να ρωτήσεις με τρύπα στη μύτη κατά πάσα πιθανότητα θα σου πει το ίδιο με αυτό που λέω και΄γω. Είναι σπάνιο να σου πει κάποια ότι "εμένα μου τρύπησε νεύρο". Από όσο καταλαβαίνω είσαι σε φάση αναζήτησης οπότε ρώτα και άλλα κορίτσια εδώ με τρύπα στη μύτη(ό,τι θες και'γω εδώ είμαι), ψάξε και σε άλλα sites. Αν και θα σου δώσω τη συμβουλή να μην το φιλοσοφήσεις ιδιαίτερα γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να τρομάζεις περισσότερο ενώ το πράγμα είναι απλό. Αυτό.. Μια μέρα που θα'χεις χρήματα επάνω σου πήγαινε σε tattoo studio ή κοσμηματοπωλείο (εγώ κοσμηματοπωλείο σου προτείνω) και κάντην. Χωρίς πολλές σκέψεις. Όσο για τον πόνο εγώ πόνεσα ελάχιστα Ό,τι θες ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.096 27-12-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Click για ανάπτυξη... Όχι. Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:38 Ο venividivici43946: #1.097 27-12-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.098 27-12-12 00:40 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Click για ανάπτυξη... Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:41 Η Χριστιάννα ^^: #1.099 27-12-12 00:41 Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:45 Ο venividivici43946: #1.100 27-12-12 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Click για ανάπτυξη... Υπονοείς ότι μασάω φύλλα δάφνης; Ό,τι θέλω θα είμαι. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά ο κος συνάδελφος να είναι πιο ακριβής στα λεγόμενά του. Υγ. Προσέξτε κι οι δύο τη διατύπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όταν λες αντιαισθητικό τι εννοείς; Με καμία κυβέρνηση δεν καλύπτεται; Ούτε make-up ούτε τίποτα τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, είναι θέμα οργανισμού. Εμένα όσες φίλες έτυχε να δω, είχαν λευκό και ευαίσθητο δέρμα, οπότε ακόμα πιο δύσκολα να κρυφτεί το σημάδι. Για το make-up δεν ξέρω να σου πω. Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μετά από 4 χρόνια, κατάφερα και έβαλα μία μπάρα ανάλογη με αυτή της εικόνας. Click για ανάπτυξη... Ούτε για αστείο. Μετά βίας κατάφερνα να βάλω αυτό. Τώρα φοράω κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:10 Ο Θεμιστοπόλος: #1.083 26-12-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ούτε για αστείο. Μετά βίας κατάφερνα να βάλω αυτό. Τώρα φοράω κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Το «τέτοιο» είναι πιο ωραίο από το «αυτό». Προσπαθούσα μόνος μου να κουμπώσω τη μπίλια, αλλά ποτέ δεν τα κατάφερνα, και τις προάλλες που περνούσα από ένα χρυσοχοείο, σταμάτησα και αγόρασα τη μπάρα και ζήτησα να μού την κουμπώσει, γιατί ήξερα ότι είχε τα ανάλογα εργαλεία. Με 3 ευρά έκανα τη δουλειά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο antonis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:07 Ο antonis_7: #1.084 26-12-12 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Γενικά δεν θα έκανα piercing πουθενά στο πρόσωπο, αφενός για τα σημάδια κι αφετέρου επειδή υπάρχει ένα κλισέ στυλακι, ειδικά εκεί που σπουδαζω (κόκκινο μαλλί- κρυκακι στη μύτη-σαλβαρι). Click για ανάπτυξη... εμενα παντως μαρεσουν τα στρασακια στη μυτη στις κοπελες (σε μερικες παει και το κρικακι)...αυτο προυποθετει να βλεπεται η κοπελα γιατι εχει και κατι ακυρες που βαζουν και ειναι...αστα! Γουστα ειναι αυτα! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:48 Η _fairygirl_: #1.085 26-12-12 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Το «τέτοιο» είναι πιο ωραίο από το «αυτό». Προσπαθούσα μόνος μου να κουμπώσω τη μπίλια, αλλά ποτέ δεν τα κατάφερνα, και τις προάλλες που περνούσα από ένα χρυσοχοείο, σταμάτησα και αγόρασα τη μπάρα και ζήτησα να μού την κουμπώσει, γιατί ήξερα ότι είχε τα ανάλογα εργαλεία. Με 3 ευρά έκανα τη δουλειά μου. Click για ανάπτυξη... Ma τι στο καλό; Μόνο εγώ απορώ πώς αντέξατε τον πόνο όταν το κάνατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:47 Ο venividivici43946: #1.086 26-12-12 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Σώπα; Click για ανάπτυξη... Που διαφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ma τι στο καλό; Μόνο εγώ απορώ πώς αντέξατε τον πόνο όταν το κάνατε; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και πιο δύσκολα- επώδυνα σημεία. Υγ. Παρεμπιπτόντως, αν σε ενοχλούν τα σημάδια, μη μπεις στον κόπο να κάνεις επεμβάσεις στο σώμα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:33 Ο lowbaper92: #1.087 26-12-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ma τι στο καλό; Μόνο εγώ απορώ πώς αντέξατε τον πόνο όταν το κάνατε; Click για ανάπτυξη... Δεν πονάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kgm1899 Νεοφερμένο μέλος Η Kgm1899 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:21 Η Kgm1899 έγραψε: #1.088 26-12-12 23:21 ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:25 Ο Θεμιστοπόλος: #1.089 26-12-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Λογικό, γιατί τεντώνεται το δέρμα. Κοίταξε, για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, εγώ έπαθα μόλυνση στο tragus, η οποία κράτησε πολύ καιρό, και αρνούμουν πεισματικά να αφαιρέσω το σκουλαρίκι. Αποτέλεσμα; Πόνος και νεύρα. Πήρα μία αλοιφή, η οποία σταδιακά βοήθησε να ξεπεράσω τη μόλυνση. Ξαναέπαθα μόλυνση, ξαναέβαλα την ίδια αλοιφή, και εδώ και 2 χρόνια είναι κομπλέ. Είναι περίεργο σημείο και θέλει ιδιαίτερη φροντίδα. Υγ. Δεν περιγράφω σκηνικά της μόλυνσης, θα αηδιάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:28 Η Gate4 έγραψε: #1.090 26-12-12 23:28 Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:30 Η Χριστιάννα ^^: #1.091 26-12-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι εσύ φταις που σε πονάει τόσο, δηλαδή όπως είπες τι στον ύπνο το πλακώνεις, τι με το τηλέφωνο, τι με τις αγκαλιές, δεν έχει ηρεμήσει καθόλου το σημείο, ανοιχτή πληγή είναι. Μήπως απλά δεν προσέχεις αρκετά; Δεν λέω πως είναι τρύπα που δεν νιώθεις τίποτα, κυρίως λόγω σημείου (μαλλιά, ακουστικά, κινητό κτλ.), αλλά αν προσέχεις και αποφεύγεις όσο το δυνατόν περισσότερο όλα αυτά δεν γίνεται να σε ενοχλεί τόσο. Αν σε καθησυχάζει κι εμένα με ενοχλούσε αρκετά τις πρώτες 20μέρες με μήνα. Έχει ξεπρηστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:05 Ο venividivici43946: #1.092 27-12-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Υπομονή. Και μην το σκέφτεσαι. Ψιλοδύσκολο σημείο. Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:31 Ο Θεμιστοπόλος: #1.093 27-12-12 00:31 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Ο venividivici43946: #1.094 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Click για ανάπτυξη... Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Η _fairygirl_: #1.095 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Click για ανάπτυξη... Αυτό θα το ξέρουν ειδικοί. Όποια και να ρωτήσεις με τρύπα στη μύτη κατά πάσα πιθανότητα θα σου πει το ίδιο με αυτό που λέω και΄γω. Είναι σπάνιο να σου πει κάποια ότι "εμένα μου τρύπησε νεύρο". Από όσο καταλαβαίνω είσαι σε φάση αναζήτησης οπότε ρώτα και άλλα κορίτσια εδώ με τρύπα στη μύτη(ό,τι θες και'γω εδώ είμαι), ψάξε και σε άλλα sites. Αν και θα σου δώσω τη συμβουλή να μην το φιλοσοφήσεις ιδιαίτερα γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να τρομάζεις περισσότερο ενώ το πράγμα είναι απλό. Αυτό.. Μια μέρα που θα'χεις χρήματα επάνω σου πήγαινε σε tattoo studio ή κοσμηματοπωλείο (εγώ κοσμηματοπωλείο σου προτείνω) και κάντην. Χωρίς πολλές σκέψεις. Όσο για τον πόνο εγώ πόνεσα ελάχιστα Ό,τι θες ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.096 27-12-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Click για ανάπτυξη... Όχι. Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:38 Ο venividivici43946: #1.097 27-12-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.098 27-12-12 00:40 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Click για ανάπτυξη... Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:41 Η Χριστιάννα ^^: #1.099 27-12-12 00:41 Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:45 Ο venividivici43946: #1.100 27-12-12 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Click για ανάπτυξη... Υπονοείς ότι μασάω φύλλα δάφνης; Ό,τι θέλω θα είμαι. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά ο κος συνάδελφος να είναι πιο ακριβής στα λεγόμενά του. Υγ. Προσέξτε κι οι δύο τη διατύπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ούτε για αστείο. Μετά βίας κατάφερνα να βάλω αυτό. Τώρα φοράω κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Το «τέτοιο» είναι πιο ωραίο από το «αυτό». Προσπαθούσα μόνος μου να κουμπώσω τη μπίλια, αλλά ποτέ δεν τα κατάφερνα, και τις προάλλες που περνούσα από ένα χρυσοχοείο, σταμάτησα και αγόρασα τη μπάρα και ζήτησα να μού την κουμπώσει, γιατί ήξερα ότι είχε τα ανάλογα εργαλεία. Με 3 ευρά έκανα τη δουλειά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonis_7 Νεοφερμένο μέλος Ο antonis_7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:07 Ο antonis_7: #1.084 26-12-12 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Γενικά δεν θα έκανα piercing πουθενά στο πρόσωπο, αφενός για τα σημάδια κι αφετέρου επειδή υπάρχει ένα κλισέ στυλακι, ειδικά εκεί που σπουδαζω (κόκκινο μαλλί- κρυκακι στη μύτη-σαλβαρι). Click για ανάπτυξη... εμενα παντως μαρεσουν τα στρασακια στη μυτη στις κοπελες (σε μερικες παει και το κρικακι)...αυτο προυποθετει να βλεπεται η κοπελα γιατι εχει και κατι ακυρες που βαζουν και ειναι...αστα! Γουστα ειναι αυτα! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:48 Η _fairygirl_: #1.085 26-12-12 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Το «τέτοιο» είναι πιο ωραίο από το «αυτό». Προσπαθούσα μόνος μου να κουμπώσω τη μπίλια, αλλά ποτέ δεν τα κατάφερνα, και τις προάλλες που περνούσα από ένα χρυσοχοείο, σταμάτησα και αγόρασα τη μπάρα και ζήτησα να μού την κουμπώσει, γιατί ήξερα ότι είχε τα ανάλογα εργαλεία. Με 3 ευρά έκανα τη δουλειά μου. Click για ανάπτυξη... Ma τι στο καλό; Μόνο εγώ απορώ πώς αντέξατε τον πόνο όταν το κάνατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:47 Ο venividivici43946: #1.086 26-12-12 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Σώπα; Click για ανάπτυξη... Που διαφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ma τι στο καλό; Μόνο εγώ απορώ πώς αντέξατε τον πόνο όταν το κάνατε; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και πιο δύσκολα- επώδυνα σημεία. Υγ. Παρεμπιπτόντως, αν σε ενοχλούν τα σημάδια, μη μπεις στον κόπο να κάνεις επεμβάσεις στο σώμα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:33 Ο lowbaper92: #1.087 26-12-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ma τι στο καλό; Μόνο εγώ απορώ πώς αντέξατε τον πόνο όταν το κάνατε; Click για ανάπτυξη... Δεν πονάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kgm1899 Νεοφερμένο μέλος Η Kgm1899 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:21 Η Kgm1899 έγραψε: #1.088 26-12-12 23:21 ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:25 Ο Θεμιστοπόλος: #1.089 26-12-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Λογικό, γιατί τεντώνεται το δέρμα. Κοίταξε, για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, εγώ έπαθα μόλυνση στο tragus, η οποία κράτησε πολύ καιρό, και αρνούμουν πεισματικά να αφαιρέσω το σκουλαρίκι. Αποτέλεσμα; Πόνος και νεύρα. Πήρα μία αλοιφή, η οποία σταδιακά βοήθησε να ξεπεράσω τη μόλυνση. Ξαναέπαθα μόλυνση, ξαναέβαλα την ίδια αλοιφή, και εδώ και 2 χρόνια είναι κομπλέ. Είναι περίεργο σημείο και θέλει ιδιαίτερη φροντίδα. Υγ. Δεν περιγράφω σκηνικά της μόλυνσης, θα αηδιάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:28 Η Gate4 έγραψε: #1.090 26-12-12 23:28 Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:30 Η Χριστιάννα ^^: #1.091 26-12-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι εσύ φταις που σε πονάει τόσο, δηλαδή όπως είπες τι στον ύπνο το πλακώνεις, τι με το τηλέφωνο, τι με τις αγκαλιές, δεν έχει ηρεμήσει καθόλου το σημείο, ανοιχτή πληγή είναι. Μήπως απλά δεν προσέχεις αρκετά; Δεν λέω πως είναι τρύπα που δεν νιώθεις τίποτα, κυρίως λόγω σημείου (μαλλιά, ακουστικά, κινητό κτλ.), αλλά αν προσέχεις και αποφεύγεις όσο το δυνατόν περισσότερο όλα αυτά δεν γίνεται να σε ενοχλεί τόσο. Αν σε καθησυχάζει κι εμένα με ενοχλούσε αρκετά τις πρώτες 20μέρες με μήνα. Έχει ξεπρηστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:05 Ο venividivici43946: #1.092 27-12-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Υπομονή. Και μην το σκέφτεσαι. Ψιλοδύσκολο σημείο. Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:31 Ο Θεμιστοπόλος: #1.093 27-12-12 00:31 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Ο venividivici43946: #1.094 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Click για ανάπτυξη... Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Η _fairygirl_: #1.095 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Click για ανάπτυξη... Αυτό θα το ξέρουν ειδικοί. Όποια και να ρωτήσεις με τρύπα στη μύτη κατά πάσα πιθανότητα θα σου πει το ίδιο με αυτό που λέω και΄γω. Είναι σπάνιο να σου πει κάποια ότι "εμένα μου τρύπησε νεύρο". Από όσο καταλαβαίνω είσαι σε φάση αναζήτησης οπότε ρώτα και άλλα κορίτσια εδώ με τρύπα στη μύτη(ό,τι θες και'γω εδώ είμαι), ψάξε και σε άλλα sites. Αν και θα σου δώσω τη συμβουλή να μην το φιλοσοφήσεις ιδιαίτερα γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να τρομάζεις περισσότερο ενώ το πράγμα είναι απλό. Αυτό.. Μια μέρα που θα'χεις χρήματα επάνω σου πήγαινε σε tattoo studio ή κοσμηματοπωλείο (εγώ κοσμηματοπωλείο σου προτείνω) και κάντην. Χωρίς πολλές σκέψεις. Όσο για τον πόνο εγώ πόνεσα ελάχιστα Ό,τι θες ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.096 27-12-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Click για ανάπτυξη... Όχι. Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:38 Ο venividivici43946: #1.097 27-12-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.098 27-12-12 00:40 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Click για ανάπτυξη... Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:41 Η Χριστιάννα ^^: #1.099 27-12-12 00:41 Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:45 Ο venividivici43946: #1.100 27-12-12 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Click για ανάπτυξη... Υπονοείς ότι μασάω φύλλα δάφνης; Ό,τι θέλω θα είμαι. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά ο κος συνάδελφος να είναι πιο ακριβής στα λεγόμενά του. Υγ. Προσέξτε κι οι δύο τη διατύπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Γενικά δεν θα έκανα piercing πουθενά στο πρόσωπο, αφενός για τα σημάδια κι αφετέρου επειδή υπάρχει ένα κλισέ στυλακι, ειδικά εκεί που σπουδαζω (κόκκινο μαλλί- κρυκακι στη μύτη-σαλβαρι). Click για ανάπτυξη... εμενα παντως μαρεσουν τα στρασακια στη μυτη στις κοπελες (σε μερικες παει και το κρικακι)...αυτο προυποθετει να βλεπεται η κοπελα γιατι εχει και κατι ακυρες που βαζουν και ειναι...αστα! Γουστα ειναι αυτα! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:48 Η _fairygirl_: #1.085 26-12-12 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Το «τέτοιο» είναι πιο ωραίο από το «αυτό». Προσπαθούσα μόνος μου να κουμπώσω τη μπίλια, αλλά ποτέ δεν τα κατάφερνα, και τις προάλλες που περνούσα από ένα χρυσοχοείο, σταμάτησα και αγόρασα τη μπάρα και ζήτησα να μού την κουμπώσει, γιατί ήξερα ότι είχε τα ανάλογα εργαλεία. Με 3 ευρά έκανα τη δουλειά μου. Click για ανάπτυξη... Ma τι στο καλό; Μόνο εγώ απορώ πώς αντέξατε τον πόνο όταν το κάνατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:47 Ο venividivici43946: #1.086 26-12-12 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Σώπα; Click για ανάπτυξη... Που διαφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ma τι στο καλό; Μόνο εγώ απορώ πώς αντέξατε τον πόνο όταν το κάνατε; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και πιο δύσκολα- επώδυνα σημεία. Υγ. Παρεμπιπτόντως, αν σε ενοχλούν τα σημάδια, μη μπεις στον κόπο να κάνεις επεμβάσεις στο σώμα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:33 Ο lowbaper92: #1.087 26-12-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ma τι στο καλό; Μόνο εγώ απορώ πώς αντέξατε τον πόνο όταν το κάνατε; Click για ανάπτυξη... Δεν πονάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kgm1899 Νεοφερμένο μέλος Η Kgm1899 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:21 Η Kgm1899 έγραψε: #1.088 26-12-12 23:21 ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:25 Ο Θεμιστοπόλος: #1.089 26-12-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Λογικό, γιατί τεντώνεται το δέρμα. Κοίταξε, για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, εγώ έπαθα μόλυνση στο tragus, η οποία κράτησε πολύ καιρό, και αρνούμουν πεισματικά να αφαιρέσω το σκουλαρίκι. Αποτέλεσμα; Πόνος και νεύρα. Πήρα μία αλοιφή, η οποία σταδιακά βοήθησε να ξεπεράσω τη μόλυνση. Ξαναέπαθα μόλυνση, ξαναέβαλα την ίδια αλοιφή, και εδώ και 2 χρόνια είναι κομπλέ. Είναι περίεργο σημείο και θέλει ιδιαίτερη φροντίδα. Υγ. Δεν περιγράφω σκηνικά της μόλυνσης, θα αηδιάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:28 Η Gate4 έγραψε: #1.090 26-12-12 23:28 Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:30 Η Χριστιάννα ^^: #1.091 26-12-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι εσύ φταις που σε πονάει τόσο, δηλαδή όπως είπες τι στον ύπνο το πλακώνεις, τι με το τηλέφωνο, τι με τις αγκαλιές, δεν έχει ηρεμήσει καθόλου το σημείο, ανοιχτή πληγή είναι. Μήπως απλά δεν προσέχεις αρκετά; Δεν λέω πως είναι τρύπα που δεν νιώθεις τίποτα, κυρίως λόγω σημείου (μαλλιά, ακουστικά, κινητό κτλ.), αλλά αν προσέχεις και αποφεύγεις όσο το δυνατόν περισσότερο όλα αυτά δεν γίνεται να σε ενοχλεί τόσο. Αν σε καθησυχάζει κι εμένα με ενοχλούσε αρκετά τις πρώτες 20μέρες με μήνα. Έχει ξεπρηστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:05 Ο venividivici43946: #1.092 27-12-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Υπομονή. Και μην το σκέφτεσαι. Ψιλοδύσκολο σημείο. Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:31 Ο Θεμιστοπόλος: #1.093 27-12-12 00:31 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Ο venividivici43946: #1.094 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Click για ανάπτυξη... Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Η _fairygirl_: #1.095 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Click για ανάπτυξη... Αυτό θα το ξέρουν ειδικοί. Όποια και να ρωτήσεις με τρύπα στη μύτη κατά πάσα πιθανότητα θα σου πει το ίδιο με αυτό που λέω και΄γω. Είναι σπάνιο να σου πει κάποια ότι "εμένα μου τρύπησε νεύρο". Από όσο καταλαβαίνω είσαι σε φάση αναζήτησης οπότε ρώτα και άλλα κορίτσια εδώ με τρύπα στη μύτη(ό,τι θες και'γω εδώ είμαι), ψάξε και σε άλλα sites. Αν και θα σου δώσω τη συμβουλή να μην το φιλοσοφήσεις ιδιαίτερα γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να τρομάζεις περισσότερο ενώ το πράγμα είναι απλό. Αυτό.. Μια μέρα που θα'χεις χρήματα επάνω σου πήγαινε σε tattoo studio ή κοσμηματοπωλείο (εγώ κοσμηματοπωλείο σου προτείνω) και κάντην. Χωρίς πολλές σκέψεις. Όσο για τον πόνο εγώ πόνεσα ελάχιστα Ό,τι θες ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.096 27-12-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Click για ανάπτυξη... Όχι. Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:38 Ο venividivici43946: #1.097 27-12-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.098 27-12-12 00:40 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Click για ανάπτυξη... Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:41 Η Χριστιάννα ^^: #1.099 27-12-12 00:41 Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:45 Ο venividivici43946: #1.100 27-12-12 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Click για ανάπτυξη... Υπονοείς ότι μασάω φύλλα δάφνης; Ό,τι θέλω θα είμαι. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά ο κος συνάδελφος να είναι πιο ακριβής στα λεγόμενά του. Υγ. Προσέξτε κι οι δύο τη διατύπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Το «τέτοιο» είναι πιο ωραίο από το «αυτό». Προσπαθούσα μόνος μου να κουμπώσω τη μπίλια, αλλά ποτέ δεν τα κατάφερνα, και τις προάλλες που περνούσα από ένα χρυσοχοείο, σταμάτησα και αγόρασα τη μπάρα και ζήτησα να μού την κουμπώσει, γιατί ήξερα ότι είχε τα ανάλογα εργαλεία. Με 3 ευρά έκανα τη δουλειά μου. Click για ανάπτυξη... Ma τι στο καλό; Μόνο εγώ απορώ πώς αντέξατε τον πόνο όταν το κάνατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:47 Ο venividivici43946: #1.086 26-12-12 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Σώπα; Click για ανάπτυξη... Που διαφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ma τι στο καλό; Μόνο εγώ απορώ πώς αντέξατε τον πόνο όταν το κάνατε; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και πιο δύσκολα- επώδυνα σημεία. Υγ. Παρεμπιπτόντως, αν σε ενοχλούν τα σημάδια, μη μπεις στον κόπο να κάνεις επεμβάσεις στο σώμα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:33 Ο lowbaper92: #1.087 26-12-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ma τι στο καλό; Μόνο εγώ απορώ πώς αντέξατε τον πόνο όταν το κάνατε; Click για ανάπτυξη... Δεν πονάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kgm1899 Νεοφερμένο μέλος Η Kgm1899 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:21 Η Kgm1899 έγραψε: #1.088 26-12-12 23:21 ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:25 Ο Θεμιστοπόλος: #1.089 26-12-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Λογικό, γιατί τεντώνεται το δέρμα. Κοίταξε, για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, εγώ έπαθα μόλυνση στο tragus, η οποία κράτησε πολύ καιρό, και αρνούμουν πεισματικά να αφαιρέσω το σκουλαρίκι. Αποτέλεσμα; Πόνος και νεύρα. Πήρα μία αλοιφή, η οποία σταδιακά βοήθησε να ξεπεράσω τη μόλυνση. Ξαναέπαθα μόλυνση, ξαναέβαλα την ίδια αλοιφή, και εδώ και 2 χρόνια είναι κομπλέ. Είναι περίεργο σημείο και θέλει ιδιαίτερη φροντίδα. Υγ. Δεν περιγράφω σκηνικά της μόλυνσης, θα αηδιάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:28 Η Gate4 έγραψε: #1.090 26-12-12 23:28 Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:30 Η Χριστιάννα ^^: #1.091 26-12-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι εσύ φταις που σε πονάει τόσο, δηλαδή όπως είπες τι στον ύπνο το πλακώνεις, τι με το τηλέφωνο, τι με τις αγκαλιές, δεν έχει ηρεμήσει καθόλου το σημείο, ανοιχτή πληγή είναι. Μήπως απλά δεν προσέχεις αρκετά; Δεν λέω πως είναι τρύπα που δεν νιώθεις τίποτα, κυρίως λόγω σημείου (μαλλιά, ακουστικά, κινητό κτλ.), αλλά αν προσέχεις και αποφεύγεις όσο το δυνατόν περισσότερο όλα αυτά δεν γίνεται να σε ενοχλεί τόσο. Αν σε καθησυχάζει κι εμένα με ενοχλούσε αρκετά τις πρώτες 20μέρες με μήνα. Έχει ξεπρηστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:05 Ο venividivici43946: #1.092 27-12-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Υπομονή. Και μην το σκέφτεσαι. Ψιλοδύσκολο σημείο. Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:31 Ο Θεμιστοπόλος: #1.093 27-12-12 00:31 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Ο venividivici43946: #1.094 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Click για ανάπτυξη... Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Η _fairygirl_: #1.095 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Click για ανάπτυξη... Αυτό θα το ξέρουν ειδικοί. Όποια και να ρωτήσεις με τρύπα στη μύτη κατά πάσα πιθανότητα θα σου πει το ίδιο με αυτό που λέω και΄γω. Είναι σπάνιο να σου πει κάποια ότι "εμένα μου τρύπησε νεύρο". Από όσο καταλαβαίνω είσαι σε φάση αναζήτησης οπότε ρώτα και άλλα κορίτσια εδώ με τρύπα στη μύτη(ό,τι θες και'γω εδώ είμαι), ψάξε και σε άλλα sites. Αν και θα σου δώσω τη συμβουλή να μην το φιλοσοφήσεις ιδιαίτερα γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να τρομάζεις περισσότερο ενώ το πράγμα είναι απλό. Αυτό.. Μια μέρα που θα'χεις χρήματα επάνω σου πήγαινε σε tattoo studio ή κοσμηματοπωλείο (εγώ κοσμηματοπωλείο σου προτείνω) και κάντην. Χωρίς πολλές σκέψεις. Όσο για τον πόνο εγώ πόνεσα ελάχιστα Ό,τι θες ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.096 27-12-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Click για ανάπτυξη... Όχι. Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:38 Ο venividivici43946: #1.097 27-12-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.098 27-12-12 00:40 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Click για ανάπτυξη... Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:41 Η Χριστιάννα ^^: #1.099 27-12-12 00:41 Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:45 Ο venividivici43946: #1.100 27-12-12 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Click για ανάπτυξη... Υπονοείς ότι μασάω φύλλα δάφνης; Ό,τι θέλω θα είμαι. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά ο κος συνάδελφος να είναι πιο ακριβής στα λεγόμενά του. Υγ. Προσέξτε κι οι δύο τη διατύπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Σώπα; Click για ανάπτυξη... Που διαφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ma τι στο καλό; Μόνο εγώ απορώ πώς αντέξατε τον πόνο όταν το κάνατε; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και πιο δύσκολα- επώδυνα σημεία. Υγ. Παρεμπιπτόντως, αν σε ενοχλούν τα σημάδια, μη μπεις στον κόπο να κάνεις επεμβάσεις στο σώμα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:33 Ο lowbaper92: #1.087 26-12-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ma τι στο καλό; Μόνο εγώ απορώ πώς αντέξατε τον πόνο όταν το κάνατε; Click για ανάπτυξη... Δεν πονάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kgm1899 Νεοφερμένο μέλος Η Kgm1899 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:21 Η Kgm1899 έγραψε: #1.088 26-12-12 23:21 ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:25 Ο Θεμιστοπόλος: #1.089 26-12-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Λογικό, γιατί τεντώνεται το δέρμα. Κοίταξε, για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, εγώ έπαθα μόλυνση στο tragus, η οποία κράτησε πολύ καιρό, και αρνούμουν πεισματικά να αφαιρέσω το σκουλαρίκι. Αποτέλεσμα; Πόνος και νεύρα. Πήρα μία αλοιφή, η οποία σταδιακά βοήθησε να ξεπεράσω τη μόλυνση. Ξαναέπαθα μόλυνση, ξαναέβαλα την ίδια αλοιφή, και εδώ και 2 χρόνια είναι κομπλέ. Είναι περίεργο σημείο και θέλει ιδιαίτερη φροντίδα. Υγ. Δεν περιγράφω σκηνικά της μόλυνσης, θα αηδιάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:28 Η Gate4 έγραψε: #1.090 26-12-12 23:28 Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:30 Η Χριστιάννα ^^: #1.091 26-12-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι εσύ φταις που σε πονάει τόσο, δηλαδή όπως είπες τι στον ύπνο το πλακώνεις, τι με το τηλέφωνο, τι με τις αγκαλιές, δεν έχει ηρεμήσει καθόλου το σημείο, ανοιχτή πληγή είναι. Μήπως απλά δεν προσέχεις αρκετά; Δεν λέω πως είναι τρύπα που δεν νιώθεις τίποτα, κυρίως λόγω σημείου (μαλλιά, ακουστικά, κινητό κτλ.), αλλά αν προσέχεις και αποφεύγεις όσο το δυνατόν περισσότερο όλα αυτά δεν γίνεται να σε ενοχλεί τόσο. Αν σε καθησυχάζει κι εμένα με ενοχλούσε αρκετά τις πρώτες 20μέρες με μήνα. Έχει ξεπρηστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:05 Ο venividivici43946: #1.092 27-12-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Υπομονή. Και μην το σκέφτεσαι. Ψιλοδύσκολο σημείο. Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:31 Ο Θεμιστοπόλος: #1.093 27-12-12 00:31 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Ο venividivici43946: #1.094 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Click για ανάπτυξη... Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Η _fairygirl_: #1.095 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Click για ανάπτυξη... Αυτό θα το ξέρουν ειδικοί. Όποια και να ρωτήσεις με τρύπα στη μύτη κατά πάσα πιθανότητα θα σου πει το ίδιο με αυτό που λέω και΄γω. Είναι σπάνιο να σου πει κάποια ότι "εμένα μου τρύπησε νεύρο". Από όσο καταλαβαίνω είσαι σε φάση αναζήτησης οπότε ρώτα και άλλα κορίτσια εδώ με τρύπα στη μύτη(ό,τι θες και'γω εδώ είμαι), ψάξε και σε άλλα sites. Αν και θα σου δώσω τη συμβουλή να μην το φιλοσοφήσεις ιδιαίτερα γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να τρομάζεις περισσότερο ενώ το πράγμα είναι απλό. Αυτό.. Μια μέρα που θα'χεις χρήματα επάνω σου πήγαινε σε tattoo studio ή κοσμηματοπωλείο (εγώ κοσμηματοπωλείο σου προτείνω) και κάντην. Χωρίς πολλές σκέψεις. Όσο για τον πόνο εγώ πόνεσα ελάχιστα Ό,τι θες ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.096 27-12-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Click για ανάπτυξη... Όχι. Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:38 Ο venividivici43946: #1.097 27-12-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.098 27-12-12 00:40 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Click για ανάπτυξη... Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:41 Η Χριστιάννα ^^: #1.099 27-12-12 00:41 Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:45 Ο venividivici43946: #1.100 27-12-12 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Click για ανάπτυξη... Υπονοείς ότι μασάω φύλλα δάφνης; Ό,τι θέλω θα είμαι. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά ο κος συνάδελφος να είναι πιο ακριβής στα λεγόμενά του. Υγ. Προσέξτε κι οι δύο τη διατύπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ma τι στο καλό; Μόνο εγώ απορώ πώς αντέξατε τον πόνο όταν το κάνατε; Click για ανάπτυξη... Δεν πονάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kgm1899 Νεοφερμένο μέλος Η Kgm1899 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:21 Η Kgm1899 έγραψε: #1.088 26-12-12 23:21 ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:25 Ο Θεμιστοπόλος: #1.089 26-12-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Λογικό, γιατί τεντώνεται το δέρμα. Κοίταξε, για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, εγώ έπαθα μόλυνση στο tragus, η οποία κράτησε πολύ καιρό, και αρνούμουν πεισματικά να αφαιρέσω το σκουλαρίκι. Αποτέλεσμα; Πόνος και νεύρα. Πήρα μία αλοιφή, η οποία σταδιακά βοήθησε να ξεπεράσω τη μόλυνση. Ξαναέπαθα μόλυνση, ξαναέβαλα την ίδια αλοιφή, και εδώ και 2 χρόνια είναι κομπλέ. Είναι περίεργο σημείο και θέλει ιδιαίτερη φροντίδα. Υγ. Δεν περιγράφω σκηνικά της μόλυνσης, θα αηδιάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:28 Η Gate4 έγραψε: #1.090 26-12-12 23:28 Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:30 Η Χριστιάννα ^^: #1.091 26-12-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι εσύ φταις που σε πονάει τόσο, δηλαδή όπως είπες τι στον ύπνο το πλακώνεις, τι με το τηλέφωνο, τι με τις αγκαλιές, δεν έχει ηρεμήσει καθόλου το σημείο, ανοιχτή πληγή είναι. Μήπως απλά δεν προσέχεις αρκετά; Δεν λέω πως είναι τρύπα που δεν νιώθεις τίποτα, κυρίως λόγω σημείου (μαλλιά, ακουστικά, κινητό κτλ.), αλλά αν προσέχεις και αποφεύγεις όσο το δυνατόν περισσότερο όλα αυτά δεν γίνεται να σε ενοχλεί τόσο. Αν σε καθησυχάζει κι εμένα με ενοχλούσε αρκετά τις πρώτες 20μέρες με μήνα. Έχει ξεπρηστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:05 Ο venividivici43946: #1.092 27-12-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Υπομονή. Και μην το σκέφτεσαι. Ψιλοδύσκολο σημείο. Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:31 Ο Θεμιστοπόλος: #1.093 27-12-12 00:31 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Ο venividivici43946: #1.094 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Click για ανάπτυξη... Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Η _fairygirl_: #1.095 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Click για ανάπτυξη... Αυτό θα το ξέρουν ειδικοί. Όποια και να ρωτήσεις με τρύπα στη μύτη κατά πάσα πιθανότητα θα σου πει το ίδιο με αυτό που λέω και΄γω. Είναι σπάνιο να σου πει κάποια ότι "εμένα μου τρύπησε νεύρο". Από όσο καταλαβαίνω είσαι σε φάση αναζήτησης οπότε ρώτα και άλλα κορίτσια εδώ με τρύπα στη μύτη(ό,τι θες και'γω εδώ είμαι), ψάξε και σε άλλα sites. Αν και θα σου δώσω τη συμβουλή να μην το φιλοσοφήσεις ιδιαίτερα γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να τρομάζεις περισσότερο ενώ το πράγμα είναι απλό. Αυτό.. Μια μέρα που θα'χεις χρήματα επάνω σου πήγαινε σε tattoo studio ή κοσμηματοπωλείο (εγώ κοσμηματοπωλείο σου προτείνω) και κάντην. Χωρίς πολλές σκέψεις. Όσο για τον πόνο εγώ πόνεσα ελάχιστα Ό,τι θες ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.096 27-12-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Click για ανάπτυξη... Όχι. Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:38 Ο venividivici43946: #1.097 27-12-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.098 27-12-12 00:40 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Click για ανάπτυξη... Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:41 Η Χριστιάννα ^^: #1.099 27-12-12 00:41 Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:45 Ο venividivici43946: #1.100 27-12-12 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Click για ανάπτυξη... Υπονοείς ότι μασάω φύλλα δάφνης; Ό,τι θέλω θα είμαι. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά ο κος συνάδελφος να είναι πιο ακριβής στα λεγόμενά του. Υγ. Προσέξτε κι οι δύο τη διατύπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:25 Ο Θεμιστοπόλος: #1.089 26-12-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Λογικό, γιατί τεντώνεται το δέρμα. Κοίταξε, για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, εγώ έπαθα μόλυνση στο tragus, η οποία κράτησε πολύ καιρό, και αρνούμουν πεισματικά να αφαιρέσω το σκουλαρίκι. Αποτέλεσμα; Πόνος και νεύρα. Πήρα μία αλοιφή, η οποία σταδιακά βοήθησε να ξεπεράσω τη μόλυνση. Ξαναέπαθα μόλυνση, ξαναέβαλα την ίδια αλοιφή, και εδώ και 2 χρόνια είναι κομπλέ. Είναι περίεργο σημείο και θέλει ιδιαίτερη φροντίδα. Υγ. Δεν περιγράφω σκηνικά της μόλυνσης, θα αηδιάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:28 Η Gate4 έγραψε: #1.090 26-12-12 23:28 Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:30 Η Χριστιάννα ^^: #1.091 26-12-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι εσύ φταις που σε πονάει τόσο, δηλαδή όπως είπες τι στον ύπνο το πλακώνεις, τι με το τηλέφωνο, τι με τις αγκαλιές, δεν έχει ηρεμήσει καθόλου το σημείο, ανοιχτή πληγή είναι. Μήπως απλά δεν προσέχεις αρκετά; Δεν λέω πως είναι τρύπα που δεν νιώθεις τίποτα, κυρίως λόγω σημείου (μαλλιά, ακουστικά, κινητό κτλ.), αλλά αν προσέχεις και αποφεύγεις όσο το δυνατόν περισσότερο όλα αυτά δεν γίνεται να σε ενοχλεί τόσο. Αν σε καθησυχάζει κι εμένα με ενοχλούσε αρκετά τις πρώτες 20μέρες με μήνα. Έχει ξεπρηστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:05 Ο venividivici43946: #1.092 27-12-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Υπομονή. Και μην το σκέφτεσαι. Ψιλοδύσκολο σημείο. Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:31 Ο Θεμιστοπόλος: #1.093 27-12-12 00:31 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Ο venividivici43946: #1.094 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Click για ανάπτυξη... Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Η _fairygirl_: #1.095 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Click για ανάπτυξη... Αυτό θα το ξέρουν ειδικοί. Όποια και να ρωτήσεις με τρύπα στη μύτη κατά πάσα πιθανότητα θα σου πει το ίδιο με αυτό που λέω και΄γω. Είναι σπάνιο να σου πει κάποια ότι "εμένα μου τρύπησε νεύρο". Από όσο καταλαβαίνω είσαι σε φάση αναζήτησης οπότε ρώτα και άλλα κορίτσια εδώ με τρύπα στη μύτη(ό,τι θες και'γω εδώ είμαι), ψάξε και σε άλλα sites. Αν και θα σου δώσω τη συμβουλή να μην το φιλοσοφήσεις ιδιαίτερα γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να τρομάζεις περισσότερο ενώ το πράγμα είναι απλό. Αυτό.. Μια μέρα που θα'χεις χρήματα επάνω σου πήγαινε σε tattoo studio ή κοσμηματοπωλείο (εγώ κοσμηματοπωλείο σου προτείνω) και κάντην. Χωρίς πολλές σκέψεις. Όσο για τον πόνο εγώ πόνεσα ελάχιστα Ό,τι θες ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.096 27-12-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Click για ανάπτυξη... Όχι. Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:38 Ο venividivici43946: #1.097 27-12-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.098 27-12-12 00:40 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Click για ανάπτυξη... Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:41 Η Χριστιάννα ^^: #1.099 27-12-12 00:41 Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:45 Ο venividivici43946: #1.100 27-12-12 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Click για ανάπτυξη... Υπονοείς ότι μασάω φύλλα δάφνης; Ό,τι θέλω θα είμαι. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά ο κος συνάδελφος να είναι πιο ακριβής στα λεγόμενά του. Υγ. Προσέξτε κι οι δύο τη διατύπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Λογικό, γιατί τεντώνεται το δέρμα. Κοίταξε, για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, εγώ έπαθα μόλυνση στο tragus, η οποία κράτησε πολύ καιρό, και αρνούμουν πεισματικά να αφαιρέσω το σκουλαρίκι. Αποτέλεσμα; Πόνος και νεύρα. Πήρα μία αλοιφή, η οποία σταδιακά βοήθησε να ξεπεράσω τη μόλυνση. Ξαναέπαθα μόλυνση, ξαναέβαλα την ίδια αλοιφή, και εδώ και 2 χρόνια είναι κομπλέ. Είναι περίεργο σημείο και θέλει ιδιαίτερη φροντίδα. Υγ. Δεν περιγράφω σκηνικά της μόλυνσης, θα αηδιάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:28 Η Gate4 έγραψε: #1.090 26-12-12 23:28 Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:30 Η Χριστιάννα ^^: #1.091 26-12-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι εσύ φταις που σε πονάει τόσο, δηλαδή όπως είπες τι στον ύπνο το πλακώνεις, τι με το τηλέφωνο, τι με τις αγκαλιές, δεν έχει ηρεμήσει καθόλου το σημείο, ανοιχτή πληγή είναι. Μήπως απλά δεν προσέχεις αρκετά; Δεν λέω πως είναι τρύπα που δεν νιώθεις τίποτα, κυρίως λόγω σημείου (μαλλιά, ακουστικά, κινητό κτλ.), αλλά αν προσέχεις και αποφεύγεις όσο το δυνατόν περισσότερο όλα αυτά δεν γίνεται να σε ενοχλεί τόσο. Αν σε καθησυχάζει κι εμένα με ενοχλούσε αρκετά τις πρώτες 20μέρες με μήνα. Έχει ξεπρηστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:05 Ο venividivici43946: #1.092 27-12-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Υπομονή. Και μην το σκέφτεσαι. Ψιλοδύσκολο σημείο. Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:31 Ο Θεμιστοπόλος: #1.093 27-12-12 00:31 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Ο venividivici43946: #1.094 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Click για ανάπτυξη... Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Η _fairygirl_: #1.095 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Click για ανάπτυξη... Αυτό θα το ξέρουν ειδικοί. Όποια και να ρωτήσεις με τρύπα στη μύτη κατά πάσα πιθανότητα θα σου πει το ίδιο με αυτό που λέω και΄γω. Είναι σπάνιο να σου πει κάποια ότι "εμένα μου τρύπησε νεύρο". Από όσο καταλαβαίνω είσαι σε φάση αναζήτησης οπότε ρώτα και άλλα κορίτσια εδώ με τρύπα στη μύτη(ό,τι θες και'γω εδώ είμαι), ψάξε και σε άλλα sites. Αν και θα σου δώσω τη συμβουλή να μην το φιλοσοφήσεις ιδιαίτερα γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να τρομάζεις περισσότερο ενώ το πράγμα είναι απλό. Αυτό.. Μια μέρα που θα'χεις χρήματα επάνω σου πήγαινε σε tattoo studio ή κοσμηματοπωλείο (εγώ κοσμηματοπωλείο σου προτείνω) και κάντην. Χωρίς πολλές σκέψεις. Όσο για τον πόνο εγώ πόνεσα ελάχιστα Ό,τι θες ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.096 27-12-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Click για ανάπτυξη... Όχι. Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:38 Ο venividivici43946: #1.097 27-12-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.098 27-12-12 00:40 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Click για ανάπτυξη... Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:41 Η Χριστιάννα ^^: #1.099 27-12-12 00:41 Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:45 Ο venividivici43946: #1.100 27-12-12 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Click για ανάπτυξη... Υπονοείς ότι μασάω φύλλα δάφνης; Ό,τι θέλω θα είμαι. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά ο κος συνάδελφος να είναι πιο ακριβής στα λεγόμενά του. Υγ. Προσέξτε κι οι δύο τη διατύπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:30 Η Χριστιάννα ^^: #1.091 26-12-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι εσύ φταις που σε πονάει τόσο, δηλαδή όπως είπες τι στον ύπνο το πλακώνεις, τι με το τηλέφωνο, τι με τις αγκαλιές, δεν έχει ηρεμήσει καθόλου το σημείο, ανοιχτή πληγή είναι. Μήπως απλά δεν προσέχεις αρκετά; Δεν λέω πως είναι τρύπα που δεν νιώθεις τίποτα, κυρίως λόγω σημείου (μαλλιά, ακουστικά, κινητό κτλ.), αλλά αν προσέχεις και αποφεύγεις όσο το δυνατόν περισσότερο όλα αυτά δεν γίνεται να σε ενοχλεί τόσο. Αν σε καθησυχάζει κι εμένα με ενοχλούσε αρκετά τις πρώτες 20μέρες με μήνα. Έχει ξεπρηστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:05 Ο venividivici43946: #1.092 27-12-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Υπομονή. Και μην το σκέφτεσαι. Ψιλοδύσκολο σημείο. Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:31 Ο Θεμιστοπόλος: #1.093 27-12-12 00:31 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Ο venividivici43946: #1.094 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Click για ανάπτυξη... Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Η _fairygirl_: #1.095 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Click για ανάπτυξη... Αυτό θα το ξέρουν ειδικοί. Όποια και να ρωτήσεις με τρύπα στη μύτη κατά πάσα πιθανότητα θα σου πει το ίδιο με αυτό που λέω και΄γω. Είναι σπάνιο να σου πει κάποια ότι "εμένα μου τρύπησε νεύρο". Από όσο καταλαβαίνω είσαι σε φάση αναζήτησης οπότε ρώτα και άλλα κορίτσια εδώ με τρύπα στη μύτη(ό,τι θες και'γω εδώ είμαι), ψάξε και σε άλλα sites. Αν και θα σου δώσω τη συμβουλή να μην το φιλοσοφήσεις ιδιαίτερα γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να τρομάζεις περισσότερο ενώ το πράγμα είναι απλό. Αυτό.. Μια μέρα που θα'χεις χρήματα επάνω σου πήγαινε σε tattoo studio ή κοσμηματοπωλείο (εγώ κοσμηματοπωλείο σου προτείνω) και κάντην. Χωρίς πολλές σκέψεις. Όσο για τον πόνο εγώ πόνεσα ελάχιστα Ό,τι θες ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.096 27-12-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Click για ανάπτυξη... Όχι. Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:38 Ο venividivici43946: #1.097 27-12-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.098 27-12-12 00:40 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Click για ανάπτυξη... Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:41 Η Χριστιάννα ^^: #1.099 27-12-12 00:41 Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:45 Ο venividivici43946: #1.100 27-12-12 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Click για ανάπτυξη... Υπονοείς ότι μασάω φύλλα δάφνης; Ό,τι θέλω θα είμαι. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά ο κος συνάδελφος να είναι πιο ακριβής στα λεγόμενά του. Υγ. Προσέξτε κι οι δύο τη διατύπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι εσύ φταις που σε πονάει τόσο, δηλαδή όπως είπες τι στον ύπνο το πλακώνεις, τι με το τηλέφωνο, τι με τις αγκαλιές, δεν έχει ηρεμήσει καθόλου το σημείο, ανοιχτή πληγή είναι. Μήπως απλά δεν προσέχεις αρκετά; Δεν λέω πως είναι τρύπα που δεν νιώθεις τίποτα, κυρίως λόγω σημείου (μαλλιά, ακουστικά, κινητό κτλ.), αλλά αν προσέχεις και αποφεύγεις όσο το δυνατόν περισσότερο όλα αυτά δεν γίνεται να σε ενοχλεί τόσο. Αν σε καθησυχάζει κι εμένα με ενοχλούσε αρκετά τις πρώτες 20μέρες με μήνα. Έχει ξεπρηστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:05 Ο venividivici43946: #1.092 27-12-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Υπομονή. Και μην το σκέφτεσαι. Ψιλοδύσκολο σημείο. Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:31 Ο Θεμιστοπόλος: #1.093 27-12-12 00:31 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Ο venividivici43946: #1.094 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Click για ανάπτυξη... Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Η _fairygirl_: #1.095 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Click για ανάπτυξη... Αυτό θα το ξέρουν ειδικοί. Όποια και να ρωτήσεις με τρύπα στη μύτη κατά πάσα πιθανότητα θα σου πει το ίδιο με αυτό που λέω και΄γω. Είναι σπάνιο να σου πει κάποια ότι "εμένα μου τρύπησε νεύρο". Από όσο καταλαβαίνω είσαι σε φάση αναζήτησης οπότε ρώτα και άλλα κορίτσια εδώ με τρύπα στη μύτη(ό,τι θες και'γω εδώ είμαι), ψάξε και σε άλλα sites. Αν και θα σου δώσω τη συμβουλή να μην το φιλοσοφήσεις ιδιαίτερα γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να τρομάζεις περισσότερο ενώ το πράγμα είναι απλό. Αυτό.. Μια μέρα που θα'χεις χρήματα επάνω σου πήγαινε σε tattoo studio ή κοσμηματοπωλείο (εγώ κοσμηματοπωλείο σου προτείνω) και κάντην. Χωρίς πολλές σκέψεις. Όσο για τον πόνο εγώ πόνεσα ελάχιστα Ό,τι θες ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.096 27-12-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Click για ανάπτυξη... Όχι. Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:38 Ο venividivici43946: #1.097 27-12-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.098 27-12-12 00:40 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Click για ανάπτυξη... Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:41 Η Χριστιάννα ^^: #1.099 27-12-12 00:41 Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:45 Ο venividivici43946: #1.100 27-12-12 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Click για ανάπτυξη... Υπονοείς ότι μασάω φύλλα δάφνης; Ό,τι θέλω θα είμαι. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά ο κος συνάδελφος να είναι πιο ακριβής στα λεγόμενά του. Υγ. Προσέξτε κι οι δύο τη διατύπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kgm1899: ακόμα να περάσει... στεναχωριέμαι δεν θέλω να την βγάλω.............. με πονάει αρκετά, για να φανταστείτε με πονάει και όταν γελάω Click για ανάπτυξη... Υπομονή. Και μην το σκέφτεσαι. Ψιλοδύσκολο σημείο. Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:31 Ο Θεμιστοπόλος: #1.093 27-12-12 00:31 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Ο venividivici43946: #1.094 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Click για ανάπτυξη... Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Η _fairygirl_: #1.095 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Click για ανάπτυξη... Αυτό θα το ξέρουν ειδικοί. Όποια και να ρωτήσεις με τρύπα στη μύτη κατά πάσα πιθανότητα θα σου πει το ίδιο με αυτό που λέω και΄γω. Είναι σπάνιο να σου πει κάποια ότι "εμένα μου τρύπησε νεύρο". Από όσο καταλαβαίνω είσαι σε φάση αναζήτησης οπότε ρώτα και άλλα κορίτσια εδώ με τρύπα στη μύτη(ό,τι θες και'γω εδώ είμαι), ψάξε και σε άλλα sites. Αν και θα σου δώσω τη συμβουλή να μην το φιλοσοφήσεις ιδιαίτερα γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να τρομάζεις περισσότερο ενώ το πράγμα είναι απλό. Αυτό.. Μια μέρα που θα'χεις χρήματα επάνω σου πήγαινε σε tattoo studio ή κοσμηματοπωλείο (εγώ κοσμηματοπωλείο σου προτείνω) και κάντην. Χωρίς πολλές σκέψεις. Όσο για τον πόνο εγώ πόνεσα ελάχιστα Ό,τι θες ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.096 27-12-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Click για ανάπτυξη... Όχι. Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:38 Ο venividivici43946: #1.097 27-12-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.098 27-12-12 00:40 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Click για ανάπτυξη... Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:41 Η Χριστιάννα ^^: #1.099 27-12-12 00:41 Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:45 Ο venividivici43946: #1.100 27-12-12 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Click για ανάπτυξη... Υπονοείς ότι μασάω φύλλα δάφνης; Ό,τι θέλω θα είμαι. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά ο κος συνάδελφος να είναι πιο ακριβής στα λεγόμενά του. Υγ. Προσέξτε κι οι δύο τη διατύπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υγ. Αν μολυνθεί, μη μιμηθείς το Θεμιστοπόλο. Αφαίρεσέ το άμεσα. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Ο venividivici43946: #1.094 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Click για ανάπτυξη... Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Η _fairygirl_: #1.095 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Click για ανάπτυξη... Αυτό θα το ξέρουν ειδικοί. Όποια και να ρωτήσεις με τρύπα στη μύτη κατά πάσα πιθανότητα θα σου πει το ίδιο με αυτό που λέω και΄γω. Είναι σπάνιο να σου πει κάποια ότι "εμένα μου τρύπησε νεύρο". Από όσο καταλαβαίνω είσαι σε φάση αναζήτησης οπότε ρώτα και άλλα κορίτσια εδώ με τρύπα στη μύτη(ό,τι θες και'γω εδώ είμαι), ψάξε και σε άλλα sites. Αν και θα σου δώσω τη συμβουλή να μην το φιλοσοφήσεις ιδιαίτερα γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να τρομάζεις περισσότερο ενώ το πράγμα είναι απλό. Αυτό.. Μια μέρα που θα'χεις χρήματα επάνω σου πήγαινε σε tattoo studio ή κοσμηματοπωλείο (εγώ κοσμηματοπωλείο σου προτείνω) και κάντην. Χωρίς πολλές σκέψεις. Όσο για τον πόνο εγώ πόνεσα ελάχιστα Ό,τι θες ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.096 27-12-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Click για ανάπτυξη... Όχι. Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:38 Ο venividivici43946: #1.097 27-12-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.098 27-12-12 00:40 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Click για ανάπτυξη... Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:41 Η Χριστιάννα ^^: #1.099 27-12-12 00:41 Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:45 Ο venividivici43946: #1.100 27-12-12 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Click για ανάπτυξη... Υπονοείς ότι μασάω φύλλα δάφνης; Ό,τι θέλω θα είμαι. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά ο κος συνάδελφος να είναι πιο ακριβής στα λεγόμενά του. Υγ. Προσέξτε κι οι δύο τη διατύπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μπορεί να έχει μαζοχιστικές τάσεις η κοπέλα. Τι σε πειράζει; Click για ανάπτυξη... Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:34 Η _fairygirl_: #1.095 27-12-12 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Click για ανάπτυξη... Αυτό θα το ξέρουν ειδικοί. Όποια και να ρωτήσεις με τρύπα στη μύτη κατά πάσα πιθανότητα θα σου πει το ίδιο με αυτό που λέω και΄γω. Είναι σπάνιο να σου πει κάποια ότι "εμένα μου τρύπησε νεύρο". Από όσο καταλαβαίνω είσαι σε φάση αναζήτησης οπότε ρώτα και άλλα κορίτσια εδώ με τρύπα στη μύτη(ό,τι θες και'γω εδώ είμαι), ψάξε και σε άλλα sites. Αν και θα σου δώσω τη συμβουλή να μην το φιλοσοφήσεις ιδιαίτερα γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να τρομάζεις περισσότερο ενώ το πράγμα είναι απλό. Αυτό.. Μια μέρα που θα'χεις χρήματα επάνω σου πήγαινε σε tattoo studio ή κοσμηματοπωλείο (εγώ κοσμηματοπωλείο σου προτείνω) και κάντην. Χωρίς πολλές σκέψεις. Όσο για τον πόνο εγώ πόνεσα ελάχιστα Ό,τι θες ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.096 27-12-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Click για ανάπτυξη... Όχι. Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:38 Ο venividivici43946: #1.097 27-12-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.098 27-12-12 00:40 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Click για ανάπτυξη... Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:41 Η Χριστιάννα ^^: #1.099 27-12-12 00:41 Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:45 Ο venividivici43946: #1.100 27-12-12 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Click για ανάπτυξη... Υπονοείς ότι μασάω φύλλα δάφνης; Ό,τι θέλω θα είμαι. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά ο κος συνάδελφος να είναι πιο ακριβής στα λεγόμενά του. Υγ. Προσέξτε κι οι δύο τη διατύπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Στη μύτη που γίνεται τρύπα δεν έχει νεύρα έτσι; Click για ανάπτυξη... Αυτό θα το ξέρουν ειδικοί. Όποια και να ρωτήσεις με τρύπα στη μύτη κατά πάσα πιθανότητα θα σου πει το ίδιο με αυτό που λέω και΄γω. Είναι σπάνιο να σου πει κάποια ότι "εμένα μου τρύπησε νεύρο". Από όσο καταλαβαίνω είσαι σε φάση αναζήτησης οπότε ρώτα και άλλα κορίτσια εδώ με τρύπα στη μύτη(ό,τι θες και'γω εδώ είμαι), ψάξε και σε άλλα sites. Αν και θα σου δώσω τη συμβουλή να μην το φιλοσοφήσεις ιδιαίτερα γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να τρομάζεις περισσότερο ενώ το πράγμα είναι απλό. Αυτό.. Μια μέρα που θα'χεις χρήματα επάνω σου πήγαινε σε tattoo studio ή κοσμηματοπωλείο (εγώ κοσμηματοπωλείο σου προτείνω) και κάντην. Χωρίς πολλές σκέψεις. Όσο για τον πόνο εγώ πόνεσα ελάχιστα Ό,τι θες ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.096 27-12-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Click για ανάπτυξη... Όχι. Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:38 Ο venividivici43946: #1.097 27-12-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.098 27-12-12 00:40 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Click για ανάπτυξη... Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:41 Η Χριστιάννα ^^: #1.099 27-12-12 00:41 Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:45 Ο venividivici43946: #1.100 27-12-12 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Click για ανάπτυξη... Υπονοείς ότι μασάω φύλλα δάφνης; Ό,τι θέλω θα είμαι. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά ο κος συνάδελφος να είναι πιο ακριβής στα λεγόμενά του. Υγ. Προσέξτε κι οι δύο τη διατύπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αν μείνει δίχως αυτί, θα της δώσεις το δικό σου; Υγ. Αυτό ήτο το πιο ζόρικο πιρσινγκ σου; Click για ανάπτυξη... Όχι. Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:38 Ο venividivici43946: #1.097 27-12-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.098 27-12-12 00:40 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Click για ανάπτυξη... Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:41 Η Χριστιάννα ^^: #1.099 27-12-12 00:41 Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:45 Ο venividivici43946: #1.100 27-12-12 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Click για ανάπτυξη... Υπονοείς ότι μασάω φύλλα δάφνης; Ό,τι θέλω θα είμαι. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά ο κος συνάδελφος να είναι πιο ακριβής στα λεγόμενά του. Υγ. Προσέξτε κι οι δύο τη διατύπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Υγ. Γενικά ταλαιπωρήθηκα με μολύνσεις τοπικές. Αυτό είναι το πιο ζόρικο εν ζωή πίρσινγκ, που ευτυχώς έχει γίνει καλά. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.098 27-12-12 00:40 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Click για ανάπτυξη... Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:41 Η Χριστιάννα ^^: #1.099 27-12-12 00:41 Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:45 Ο venividivici43946: #1.100 27-12-12 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Click για ανάπτυξη... Υπονοείς ότι μασάω φύλλα δάφνης; Ό,τι θέλω θα είμαι. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά ο κος συνάδελφος να είναι πιο ακριβής στα λεγόμενά του. Υγ. Προσέξτε κι οι δύο τη διατύπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Νομίζεις. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Click για ανάπτυξη... Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:41 Η Χριστιάννα ^^: #1.099 27-12-12 00:41 Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:45 Ο venividivici43946: #1.100 27-12-12 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Click για ανάπτυξη... Υπονοείς ότι μασάω φύλλα δάφνης; Ό,τι θέλω θα είμαι. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά ο κος συνάδελφος να είναι πιο ακριβής στα λεγόμενά του. Υγ. Προσέξτε κι οι δύο τη διατύπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:45 Ο venividivici43946: #1.100 27-12-12 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Click για ανάπτυξη... Υπονοείς ότι μασάω φύλλα δάφνης; Ό,τι θέλω θα είμαι. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά ο κος συνάδελφος να είναι πιο ακριβής στα λεγόμενά του. Υγ. Προσέξτε κι οι δύο τη διατύπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω εν ζωή πίρσινγκζ με χειρότερο ιστορικό, το ξέρεις εσύ, και δεν το ξέρω εγώ; Υγ. Μην είσαι προπέτης. Click για ανάπτυξη... Υπονοείς ότι μασάω φύλλα δάφνης; Ό,τι θέλω θα είμαι. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Νομίζω εννοεί το πιο ζόρικο από αυτά που έχει κάνει κι έχει κρατήσει μέχρι σήμερα πάνω του. Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά ο κος συνάδελφος να είναι πιο ακριβής στα λεγόμενά του. Υγ. Προσέξτε κι οι δύο τη διατύπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.