Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Mια χαρα ειναι και τα 11 (!) Piercing βρετα piercing ειναι τέλεια! εχω ειδη 11 . 10 στα αυτια κ 1 στη μυτη αλλα δεν με αφηνουν προς το παρον να κανω γμτ!!!!!![]()

Εγω εχω μονο 5

Θελω να κανω αλλα 2-3 σιγουρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarkRose
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Ε καλα κι επειδη εχουν ολοι αυτο τι σημαινει?ναι αλλα στα αυτια δεν λεει εχουν ολοι!δεν θα ελεγα οχι αν ειχα κ στ φρυδι κ στ στομα

Νομιζω πως το Piercing, το κανεις καθαρα γιατι αρεσει σε εσενα,right?

Μην καθεσαι και υπολογιζεις τι εχουν οι αλλοι και τι οχι

:wow:(αλλα με τπτ γλωσσα ! ενας φιλος μ καταπιε το σκουλαρικι στν υπνο τ!!)
DarkRose
Νεοφερμένο μέλος

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτο ηταν...

Devina
Τιμώμενο Μέλος

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

δοκιμασε να βαλεις σκουλαρικι και αμα δεν βλεπεις φως μην την ζορισεις σε καμια περιπτωση. Αμα εχει κλεισει τελειως δηλαδη πηγαινε στο μαγαζι καλυτεραΕπειδή έχω και εγώ τρύπες που θέλω να ξανανοίξω, πάω πάλι στο μαγαζί ή κάνω κάτι μόνη μου;![]()

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Mα δεν ηταν εκει η ενσταση μουαν δεν μ αρεσε δεν θα εκανα

Απλα αναφερα πως δεν χρειαζεται να μπεις στο τρυπακι της συγκρισης με τους υπολοιπους.

Ειναι κατι που δεν αξιζει πιστευω.
ΟουΑχα, οκ επειδή διαπίστωσα ότι έχει κλείσει τελείως, θα πάω στο μαγαζί όποτε μπρορέσω.Θενξ.![]()

Με ρεγουλα οι αλλαγες Δεσποινακι

Δε θα σε γνωριζουμε σε λιγο

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Οου
Με ρεγουλα οι αλλαγες Δεσποινακι
Δε θα σε γνωριζουμε σε λιγο![]()
Nαι.Αυτός ειναι ο σκοπός μου

Καινούρια μέρα ξεκινά

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Με πολλες αλλαγεςNαι.Αυτός ειναι ο σκοπός μου![]()
Καινούρια μέρα ξεκινά.

Μια χαρα θα εισαι παντως

Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη

(XD)
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Με πολλες αλλαγες
Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi:
(XD)
:xixi:Το εύχομαι.
Θα με δεις και εσύ άλλωστε.:iagree::xixi:
Δεν λέω σύντομα γιατί θα μου πετάξουνε ντομάτες.

razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

Με πολλες αλλαγες
Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi:
(XD)
Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_

domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/
Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ.

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ.![]()
![]()
ναιι..+100

Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_Keep on Despoina:no1:
![]()
:xixi:δεν έχω να δηλώσω τίποτα.

domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος

Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ.![]()
![]()
Ναι δε λέω, μπορεί να είναι πολύ όμορφο και να του πάει, αλλά να δε ξέρω απλά δε μου αρέσει..προτιμώ πιο νορμάλ λουκ..

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

Στις γυναίκες νομίζω ότι πάει το piercing στη μύτη και στον αφαλό
Στους άντρες δεν μου αρέσει το piercing...ίσως ένα διαμαντάκι στο ΕΝΑ αυτί.
Εγώ να κάνω άλλες δεν νομίζω γιατί φοβάμαι...αν και θα μου άρεσε στη μύτη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.