Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 21:12 Η Angelique.: #201 26-03-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από DarkRose: τα piercing ειναι τέλεια! εχω ειδη 11 . 10 στα αυτια κ 1 στη μυτη αλλα δεν με αφηνουν προς το παρον να κανω γμτ!!!!! Click για ανάπτυξη... Mια χαρα ειναι και τα 11 (!) Piercing βρε Εγω εχω μονο 5 Θελω να κανω αλλα 2-3 σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 14:57 Η DarkRose έγραψε: #202 27-03-09 14:57 ναι αλλα στα αυτια δεν λεει εχουν ολοι!δεν θα ελεγα οχι αν ειχα κ στ φρυδι κ στ στομα (αλλα με τπτ γλωσσα ! ενας φιλος μ καταπιε το σκουλαρικι στν υπνο τ!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 16:43 Η Angelique.: #203 27-03-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από DarkRose: ναι αλλα στα αυτια δεν λεει εχουν ολοι!δεν θα ελεγα οχι αν ειχα κ στ φρυδι κ στ στομα Click για ανάπτυξη... Ε καλα κι επειδη εχουν ολοι αυτο τι σημαινει? Νομιζω πως το Piercing, το κανεις καθαρα γιατι αρεσει σε εσενα,right? Μην καθεσαι και υπολογιζεις τι εχουν οι αλλοι και τι οχι Αρχική Δημοσίευση από DarkRose: (αλλα με τπτ γλωσσα ! ενας φιλος μ καταπιε το σκουλαρικι στν υπνο τ!!) Click για ανάπτυξη... :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:05 Η DarkRose έγραψε: #204 29-03-09 17:05 αν δεν μ αρεσε δεν θα εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:11 Η ~Λένα~ έγραψε: #205 29-03-09 17:11 Εμενα παιδια μου την εχει δωσει και οσες εχω αυτια τις κλεινω...Ε καλα οχι και ολες.. Αντε θα αφησω 3-4. Δεν ξερω τι με γινεται αλλα τις βαρεθηκα. Αυτο ηταν... (αμα ειναι τις ξανανοιγω, δεν χαλασε ο κοσμος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:12 Η Devina έγραψε: #206 29-03-09 17:12 Επειδή έχω και εγώ τρύπες που θέλω να ξανανοίξω, πάω πάλι στο μαγαζί ή κάνω κάτι μόνη μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:14 Η ~Λένα~ έγραψε: #207 29-03-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Επειδή έχω και εγώ τρύπες που θέλω να ξανανοίξω, πάω πάλι στο μαγαζί ή κάνω κάτι μόνη μου; Click για ανάπτυξη... δοκιμασε να βαλεις σκουλαρικι και αμα δεν βλεπεις φως μην την ζορισεις σε καμια περιπτωση. Αμα εχει κλεισει τελειως δηλαδη πηγαινε στο μαγαζι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:20 Η Devina έγραψε: #208 29-03-09 17:20 Αχα, οκ επειδή διαπίστωσα ότι έχει κλείσει τελείως, θα πάω στο μαγαζί όποτε μπρορέσω.Θενξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:51 Η Angelique.: #209 29-03-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από DarkRose: αν δεν μ αρεσε δεν θα εκανα Click για ανάπτυξη... Mα δεν ηταν εκει η ενσταση μου Απλα αναφερα πως δεν χρειαζεται να μπεις στο τρυπακι της συγκρισης με τους υπολοιπους. Ειναι κατι που δεν αξιζει πιστευω. Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Αχα, οκ επειδή διαπίστωσα ότι έχει κλείσει τελείως, θα πάω στο μαγαζί όποτε μπρορέσω.Θενξ. Click για ανάπτυξη... Οου Με ρεγουλα οι αλλαγες Δεσποινακι Δε θα σε γνωριζουμε σε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:53 Η Devina έγραψε: #210 29-03-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Οου Με ρεγουλα οι αλλαγες Δεσποινακι Δε θα σε γνωριζουμε σε λιγο Click για ανάπτυξη... Nαι.Αυτός ειναι ο σκοπός μου Καινούρια μέρα ξεκινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:01 Η Angelique.: #211 29-03-09 18:01 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Nαι.Αυτός ειναι ο σκοπός μου Καινούρια μέρα ξεκινά. Click για ανάπτυξη... Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:04 Η Devina έγραψε: #212 29-03-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... :xixi:Το εύχομαι. Θα με δεις και εσύ άλλωστε.:iagree::xixi: Δεν λέω σύντομα γιατί θα μου πετάξουνε ντομάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:21 Η razorbladeDream: #213 29-03-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:43 Η domenica7: #214 29-03-09 18:43 Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η Χριστιάννα ^^: #215 29-03-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η Devina έγραψε: #216 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... ναιι..+100 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Click για ανάπτυξη... :xixi:δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η domenica7: #217 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... Ναι δε λέω, μπορεί να είναι πολύ όμορφο και να του πάει, αλλά να δε ξέρω απλά δε μου αρέσει..προτιμώ πιο νορμάλ λουκ....ίσως είμαι προκατειλημμένη για χ και ψ λόγους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 19:24 Ο Φιλιον_Τερας: #218 29-03-09 19:24 τα σιχαινομαι τα piercings. ιδιαιτερα στο προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαρτίου 2009 στις 21:54 Ο Guest 292010: #219 29-03-09 21:54 Εγώ έχω τις κλασσικές δύο τρύπες στα αυτιά από μικρή. Στις γυναίκες νομίζω ότι πάει το piercing στη μύτη και στον αφαλό Στους άντρες δεν μου αρέσει το piercing...ίσως ένα διαμαντάκι στο ΕΝΑ αυτί. Εγώ να κάνω άλλες δεν νομίζω γιατί φοβάμαι...αν και θα μου άρεσε στη μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:17 Η Vampi έγραψε: #220 29-03-09 23:17 Στους άντρες με τρελαίνει...Αλλά όχι υπερβολές. Μου αρέσει πάάάάάρα πολύ στο φρύδι και στο στόμα (snakebites). Εγώ πάλι έχω μόνο στ' αυτιά. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν θέλω να κάνω αλλού...Φοβάμε μήπως δεν μου πάνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DarkRose: τα piercing ειναι τέλεια! εχω ειδη 11 . 10 στα αυτια κ 1 στη μυτη αλλα δεν με αφηνουν προς το παρον να κανω γμτ!!!!! Click για ανάπτυξη... Mια χαρα ειναι και τα 11 (!) Piercing βρε Εγω εχω μονο 5 Θελω να κανω αλλα 2-3 σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 14:57 Η DarkRose έγραψε: #202 27-03-09 14:57 ναι αλλα στα αυτια δεν λεει εχουν ολοι!δεν θα ελεγα οχι αν ειχα κ στ φρυδι κ στ στομα (αλλα με τπτ γλωσσα ! ενας φιλος μ καταπιε το σκουλαρικι στν υπνο τ!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 16:43 Η Angelique.: #203 27-03-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από DarkRose: ναι αλλα στα αυτια δεν λεει εχουν ολοι!δεν θα ελεγα οχι αν ειχα κ στ φρυδι κ στ στομα Click για ανάπτυξη... Ε καλα κι επειδη εχουν ολοι αυτο τι σημαινει? Νομιζω πως το Piercing, το κανεις καθαρα γιατι αρεσει σε εσενα,right? Μην καθεσαι και υπολογιζεις τι εχουν οι αλλοι και τι οχι Αρχική Δημοσίευση από DarkRose: (αλλα με τπτ γλωσσα ! ενας φιλος μ καταπιε το σκουλαρικι στν υπνο τ!!) Click για ανάπτυξη... :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:05 Η DarkRose έγραψε: #204 29-03-09 17:05 αν δεν μ αρεσε δεν θα εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:11 Η ~Λένα~ έγραψε: #205 29-03-09 17:11 Εμενα παιδια μου την εχει δωσει και οσες εχω αυτια τις κλεινω...Ε καλα οχι και ολες.. Αντε θα αφησω 3-4. Δεν ξερω τι με γινεται αλλα τις βαρεθηκα. Αυτο ηταν... (αμα ειναι τις ξανανοιγω, δεν χαλασε ο κοσμος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:12 Η Devina έγραψε: #206 29-03-09 17:12 Επειδή έχω και εγώ τρύπες που θέλω να ξανανοίξω, πάω πάλι στο μαγαζί ή κάνω κάτι μόνη μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:14 Η ~Λένα~ έγραψε: #207 29-03-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Επειδή έχω και εγώ τρύπες που θέλω να ξανανοίξω, πάω πάλι στο μαγαζί ή κάνω κάτι μόνη μου; Click για ανάπτυξη... δοκιμασε να βαλεις σκουλαρικι και αμα δεν βλεπεις φως μην την ζορισεις σε καμια περιπτωση. Αμα εχει κλεισει τελειως δηλαδη πηγαινε στο μαγαζι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:20 Η Devina έγραψε: #208 29-03-09 17:20 Αχα, οκ επειδή διαπίστωσα ότι έχει κλείσει τελείως, θα πάω στο μαγαζί όποτε μπρορέσω.Θενξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:51 Η Angelique.: #209 29-03-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από DarkRose: αν δεν μ αρεσε δεν θα εκανα Click για ανάπτυξη... Mα δεν ηταν εκει η ενσταση μου Απλα αναφερα πως δεν χρειαζεται να μπεις στο τρυπακι της συγκρισης με τους υπολοιπους. Ειναι κατι που δεν αξιζει πιστευω. Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Αχα, οκ επειδή διαπίστωσα ότι έχει κλείσει τελείως, θα πάω στο μαγαζί όποτε μπρορέσω.Θενξ. Click για ανάπτυξη... Οου Με ρεγουλα οι αλλαγες Δεσποινακι Δε θα σε γνωριζουμε σε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:53 Η Devina έγραψε: #210 29-03-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Οου Με ρεγουλα οι αλλαγες Δεσποινακι Δε θα σε γνωριζουμε σε λιγο Click για ανάπτυξη... Nαι.Αυτός ειναι ο σκοπός μου Καινούρια μέρα ξεκινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:01 Η Angelique.: #211 29-03-09 18:01 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Nαι.Αυτός ειναι ο σκοπός μου Καινούρια μέρα ξεκινά. Click για ανάπτυξη... Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:04 Η Devina έγραψε: #212 29-03-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... :xixi:Το εύχομαι. Θα με δεις και εσύ άλλωστε.:iagree::xixi: Δεν λέω σύντομα γιατί θα μου πετάξουνε ντομάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:21 Η razorbladeDream: #213 29-03-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:43 Η domenica7: #214 29-03-09 18:43 Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η Χριστιάννα ^^: #215 29-03-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η Devina έγραψε: #216 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... ναιι..+100 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Click για ανάπτυξη... :xixi:δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η domenica7: #217 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... Ναι δε λέω, μπορεί να είναι πολύ όμορφο και να του πάει, αλλά να δε ξέρω απλά δε μου αρέσει..προτιμώ πιο νορμάλ λουκ....ίσως είμαι προκατειλημμένη για χ και ψ λόγους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 19:24 Ο Φιλιον_Τερας: #218 29-03-09 19:24 τα σιχαινομαι τα piercings. ιδιαιτερα στο προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαρτίου 2009 στις 21:54 Ο Guest 292010: #219 29-03-09 21:54 Εγώ έχω τις κλασσικές δύο τρύπες στα αυτιά από μικρή. Στις γυναίκες νομίζω ότι πάει το piercing στη μύτη και στον αφαλό Στους άντρες δεν μου αρέσει το piercing...ίσως ένα διαμαντάκι στο ΕΝΑ αυτί. Εγώ να κάνω άλλες δεν νομίζω γιατί φοβάμαι...αν και θα μου άρεσε στη μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:17 Η Vampi έγραψε: #220 29-03-09 23:17 Στους άντρες με τρελαίνει...Αλλά όχι υπερβολές. Μου αρέσει πάάάάάρα πολύ στο φρύδι και στο στόμα (snakebites). Εγώ πάλι έχω μόνο στ' αυτιά. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν θέλω να κάνω αλλού...Φοβάμε μήπως δεν μου πάνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι αλλα στα αυτια δεν λεει εχουν ολοι!δεν θα ελεγα οχι αν ειχα κ στ φρυδι κ στ στομα (αλλα με τπτ γλωσσα ! ενας φιλος μ καταπιε το σκουλαρικι στν υπνο τ!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 16:43 Η Angelique.: #203 27-03-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από DarkRose: ναι αλλα στα αυτια δεν λεει εχουν ολοι!δεν θα ελεγα οχι αν ειχα κ στ φρυδι κ στ στομα Click για ανάπτυξη... Ε καλα κι επειδη εχουν ολοι αυτο τι σημαινει? Νομιζω πως το Piercing, το κανεις καθαρα γιατι αρεσει σε εσενα,right? Μην καθεσαι και υπολογιζεις τι εχουν οι αλλοι και τι οχι Αρχική Δημοσίευση από DarkRose: (αλλα με τπτ γλωσσα ! ενας φιλος μ καταπιε το σκουλαρικι στν υπνο τ!!) Click για ανάπτυξη... :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:05 Η DarkRose έγραψε: #204 29-03-09 17:05 αν δεν μ αρεσε δεν θα εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:11 Η ~Λένα~ έγραψε: #205 29-03-09 17:11 Εμενα παιδια μου την εχει δωσει και οσες εχω αυτια τις κλεινω...Ε καλα οχι και ολες.. Αντε θα αφησω 3-4. Δεν ξερω τι με γινεται αλλα τις βαρεθηκα. Αυτο ηταν... (αμα ειναι τις ξανανοιγω, δεν χαλασε ο κοσμος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:12 Η Devina έγραψε: #206 29-03-09 17:12 Επειδή έχω και εγώ τρύπες που θέλω να ξανανοίξω, πάω πάλι στο μαγαζί ή κάνω κάτι μόνη μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:14 Η ~Λένα~ έγραψε: #207 29-03-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Επειδή έχω και εγώ τρύπες που θέλω να ξανανοίξω, πάω πάλι στο μαγαζί ή κάνω κάτι μόνη μου; Click για ανάπτυξη... δοκιμασε να βαλεις σκουλαρικι και αμα δεν βλεπεις φως μην την ζορισεις σε καμια περιπτωση. Αμα εχει κλεισει τελειως δηλαδη πηγαινε στο μαγαζι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:20 Η Devina έγραψε: #208 29-03-09 17:20 Αχα, οκ επειδή διαπίστωσα ότι έχει κλείσει τελείως, θα πάω στο μαγαζί όποτε μπρορέσω.Θενξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:51 Η Angelique.: #209 29-03-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από DarkRose: αν δεν μ αρεσε δεν θα εκανα Click για ανάπτυξη... Mα δεν ηταν εκει η ενσταση μου Απλα αναφερα πως δεν χρειαζεται να μπεις στο τρυπακι της συγκρισης με τους υπολοιπους. Ειναι κατι που δεν αξιζει πιστευω. Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Αχα, οκ επειδή διαπίστωσα ότι έχει κλείσει τελείως, θα πάω στο μαγαζί όποτε μπρορέσω.Θενξ. Click για ανάπτυξη... Οου Με ρεγουλα οι αλλαγες Δεσποινακι Δε θα σε γνωριζουμε σε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:53 Η Devina έγραψε: #210 29-03-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Οου Με ρεγουλα οι αλλαγες Δεσποινακι Δε θα σε γνωριζουμε σε λιγο Click για ανάπτυξη... Nαι.Αυτός ειναι ο σκοπός μου Καινούρια μέρα ξεκινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:01 Η Angelique.: #211 29-03-09 18:01 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Nαι.Αυτός ειναι ο σκοπός μου Καινούρια μέρα ξεκινά. Click για ανάπτυξη... Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:04 Η Devina έγραψε: #212 29-03-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... :xixi:Το εύχομαι. Θα με δεις και εσύ άλλωστε.:iagree::xixi: Δεν λέω σύντομα γιατί θα μου πετάξουνε ντομάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:21 Η razorbladeDream: #213 29-03-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:43 Η domenica7: #214 29-03-09 18:43 Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η Χριστιάννα ^^: #215 29-03-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η Devina έγραψε: #216 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... ναιι..+100 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Click για ανάπτυξη... :xixi:δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η domenica7: #217 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... Ναι δε λέω, μπορεί να είναι πολύ όμορφο και να του πάει, αλλά να δε ξέρω απλά δε μου αρέσει..προτιμώ πιο νορμάλ λουκ....ίσως είμαι προκατειλημμένη για χ και ψ λόγους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 19:24 Ο Φιλιον_Τερας: #218 29-03-09 19:24 τα σιχαινομαι τα piercings. ιδιαιτερα στο προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαρτίου 2009 στις 21:54 Ο Guest 292010: #219 29-03-09 21:54 Εγώ έχω τις κλασσικές δύο τρύπες στα αυτιά από μικρή. Στις γυναίκες νομίζω ότι πάει το piercing στη μύτη και στον αφαλό Στους άντρες δεν μου αρέσει το piercing...ίσως ένα διαμαντάκι στο ΕΝΑ αυτί. Εγώ να κάνω άλλες δεν νομίζω γιατί φοβάμαι...αν και θα μου άρεσε στη μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:17 Η Vampi έγραψε: #220 29-03-09 23:17 Στους άντρες με τρελαίνει...Αλλά όχι υπερβολές. Μου αρέσει πάάάάάρα πολύ στο φρύδι και στο στόμα (snakebites). Εγώ πάλι έχω μόνο στ' αυτιά. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν θέλω να κάνω αλλού...Φοβάμε μήπως δεν μου πάνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DarkRose: ναι αλλα στα αυτια δεν λεει εχουν ολοι!δεν θα ελεγα οχι αν ειχα κ στ φρυδι κ στ στομα Click για ανάπτυξη... Ε καλα κι επειδη εχουν ολοι αυτο τι σημαινει? Νομιζω πως το Piercing, το κανεις καθαρα γιατι αρεσει σε εσενα,right? Μην καθεσαι και υπολογιζεις τι εχουν οι αλλοι και τι οχι Αρχική Δημοσίευση από DarkRose: (αλλα με τπτ γλωσσα ! ενας φιλος μ καταπιε το σκουλαρικι στν υπνο τ!!) Click για ανάπτυξη... :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarkRose Νεοφερμένο μέλος Η DarkRose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:05 Η DarkRose έγραψε: #204 29-03-09 17:05 αν δεν μ αρεσε δεν θα εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:11 Η ~Λένα~ έγραψε: #205 29-03-09 17:11 Εμενα παιδια μου την εχει δωσει και οσες εχω αυτια τις κλεινω...Ε καλα οχι και ολες.. Αντε θα αφησω 3-4. Δεν ξερω τι με γινεται αλλα τις βαρεθηκα. Αυτο ηταν... (αμα ειναι τις ξανανοιγω, δεν χαλασε ο κοσμος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:12 Η Devina έγραψε: #206 29-03-09 17:12 Επειδή έχω και εγώ τρύπες που θέλω να ξανανοίξω, πάω πάλι στο μαγαζί ή κάνω κάτι μόνη μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:14 Η ~Λένα~ έγραψε: #207 29-03-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Επειδή έχω και εγώ τρύπες που θέλω να ξανανοίξω, πάω πάλι στο μαγαζί ή κάνω κάτι μόνη μου; Click για ανάπτυξη... δοκιμασε να βαλεις σκουλαρικι και αμα δεν βλεπεις φως μην την ζορισεις σε καμια περιπτωση. Αμα εχει κλεισει τελειως δηλαδη πηγαινε στο μαγαζι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:20 Η Devina έγραψε: #208 29-03-09 17:20 Αχα, οκ επειδή διαπίστωσα ότι έχει κλείσει τελείως, θα πάω στο μαγαζί όποτε μπρορέσω.Θενξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:51 Η Angelique.: #209 29-03-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από DarkRose: αν δεν μ αρεσε δεν θα εκανα Click για ανάπτυξη... Mα δεν ηταν εκει η ενσταση μου Απλα αναφερα πως δεν χρειαζεται να μπεις στο τρυπακι της συγκρισης με τους υπολοιπους. Ειναι κατι που δεν αξιζει πιστευω. Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Αχα, οκ επειδή διαπίστωσα ότι έχει κλείσει τελείως, θα πάω στο μαγαζί όποτε μπρορέσω.Θενξ. Click για ανάπτυξη... Οου Με ρεγουλα οι αλλαγες Δεσποινακι Δε θα σε γνωριζουμε σε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:53 Η Devina έγραψε: #210 29-03-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Οου Με ρεγουλα οι αλλαγες Δεσποινακι Δε θα σε γνωριζουμε σε λιγο Click για ανάπτυξη... Nαι.Αυτός ειναι ο σκοπός μου Καινούρια μέρα ξεκινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:01 Η Angelique.: #211 29-03-09 18:01 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Nαι.Αυτός ειναι ο σκοπός μου Καινούρια μέρα ξεκινά. Click για ανάπτυξη... Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:04 Η Devina έγραψε: #212 29-03-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... :xixi:Το εύχομαι. Θα με δεις και εσύ άλλωστε.:iagree::xixi: Δεν λέω σύντομα γιατί θα μου πετάξουνε ντομάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:21 Η razorbladeDream: #213 29-03-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:43 Η domenica7: #214 29-03-09 18:43 Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η Χριστιάννα ^^: #215 29-03-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η Devina έγραψε: #216 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... ναιι..+100 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Click για ανάπτυξη... :xixi:δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η domenica7: #217 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... Ναι δε λέω, μπορεί να είναι πολύ όμορφο και να του πάει, αλλά να δε ξέρω απλά δε μου αρέσει..προτιμώ πιο νορμάλ λουκ....ίσως είμαι προκατειλημμένη για χ και ψ λόγους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 19:24 Ο Φιλιον_Τερας: #218 29-03-09 19:24 τα σιχαινομαι τα piercings. ιδιαιτερα στο προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαρτίου 2009 στις 21:54 Ο Guest 292010: #219 29-03-09 21:54 Εγώ έχω τις κλασσικές δύο τρύπες στα αυτιά από μικρή. Στις γυναίκες νομίζω ότι πάει το piercing στη μύτη και στον αφαλό Στους άντρες δεν μου αρέσει το piercing...ίσως ένα διαμαντάκι στο ΕΝΑ αυτί. Εγώ να κάνω άλλες δεν νομίζω γιατί φοβάμαι...αν και θα μου άρεσε στη μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:17 Η Vampi έγραψε: #220 29-03-09 23:17 Στους άντρες με τρελαίνει...Αλλά όχι υπερβολές. Μου αρέσει πάάάάάρα πολύ στο φρύδι και στο στόμα (snakebites). Εγώ πάλι έχω μόνο στ' αυτιά. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν θέλω να κάνω αλλού...Φοβάμε μήπως δεν μου πάνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν δεν μ αρεσε δεν θα εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:11 Η ~Λένα~ έγραψε: #205 29-03-09 17:11 Εμενα παιδια μου την εχει δωσει και οσες εχω αυτια τις κλεινω...Ε καλα οχι και ολες.. Αντε θα αφησω 3-4. Δεν ξερω τι με γινεται αλλα τις βαρεθηκα. Αυτο ηταν... (αμα ειναι τις ξανανοιγω, δεν χαλασε ο κοσμος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:12 Η Devina έγραψε: #206 29-03-09 17:12 Επειδή έχω και εγώ τρύπες που θέλω να ξανανοίξω, πάω πάλι στο μαγαζί ή κάνω κάτι μόνη μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:14 Η ~Λένα~ έγραψε: #207 29-03-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Επειδή έχω και εγώ τρύπες που θέλω να ξανανοίξω, πάω πάλι στο μαγαζί ή κάνω κάτι μόνη μου; Click για ανάπτυξη... δοκιμασε να βαλεις σκουλαρικι και αμα δεν βλεπεις φως μην την ζορισεις σε καμια περιπτωση. Αμα εχει κλεισει τελειως δηλαδη πηγαινε στο μαγαζι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:20 Η Devina έγραψε: #208 29-03-09 17:20 Αχα, οκ επειδή διαπίστωσα ότι έχει κλείσει τελείως, θα πάω στο μαγαζί όποτε μπρορέσω.Θενξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:51 Η Angelique.: #209 29-03-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από DarkRose: αν δεν μ αρεσε δεν θα εκανα Click για ανάπτυξη... Mα δεν ηταν εκει η ενσταση μου Απλα αναφερα πως δεν χρειαζεται να μπεις στο τρυπακι της συγκρισης με τους υπολοιπους. Ειναι κατι που δεν αξιζει πιστευω. Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Αχα, οκ επειδή διαπίστωσα ότι έχει κλείσει τελείως, θα πάω στο μαγαζί όποτε μπρορέσω.Θενξ. Click για ανάπτυξη... Οου Με ρεγουλα οι αλλαγες Δεσποινακι Δε θα σε γνωριζουμε σε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:53 Η Devina έγραψε: #210 29-03-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Οου Με ρεγουλα οι αλλαγες Δεσποινακι Δε θα σε γνωριζουμε σε λιγο Click για ανάπτυξη... Nαι.Αυτός ειναι ο σκοπός μου Καινούρια μέρα ξεκινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:01 Η Angelique.: #211 29-03-09 18:01 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Nαι.Αυτός ειναι ο σκοπός μου Καινούρια μέρα ξεκινά. Click για ανάπτυξη... Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:04 Η Devina έγραψε: #212 29-03-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... :xixi:Το εύχομαι. Θα με δεις και εσύ άλλωστε.:iagree::xixi: Δεν λέω σύντομα γιατί θα μου πετάξουνε ντομάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:21 Η razorbladeDream: #213 29-03-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:43 Η domenica7: #214 29-03-09 18:43 Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η Χριστιάννα ^^: #215 29-03-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η Devina έγραψε: #216 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... ναιι..+100 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Click για ανάπτυξη... :xixi:δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η domenica7: #217 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... Ναι δε λέω, μπορεί να είναι πολύ όμορφο και να του πάει, αλλά να δε ξέρω απλά δε μου αρέσει..προτιμώ πιο νορμάλ λουκ....ίσως είμαι προκατειλημμένη για χ και ψ λόγους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 19:24 Ο Φιλιον_Τερας: #218 29-03-09 19:24 τα σιχαινομαι τα piercings. ιδιαιτερα στο προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαρτίου 2009 στις 21:54 Ο Guest 292010: #219 29-03-09 21:54 Εγώ έχω τις κλασσικές δύο τρύπες στα αυτιά από μικρή. Στις γυναίκες νομίζω ότι πάει το piercing στη μύτη και στον αφαλό Στους άντρες δεν μου αρέσει το piercing...ίσως ένα διαμαντάκι στο ΕΝΑ αυτί. Εγώ να κάνω άλλες δεν νομίζω γιατί φοβάμαι...αν και θα μου άρεσε στη μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:17 Η Vampi έγραψε: #220 29-03-09 23:17 Στους άντρες με τρελαίνει...Αλλά όχι υπερβολές. Μου αρέσει πάάάάάρα πολύ στο φρύδι και στο στόμα (snakebites). Εγώ πάλι έχω μόνο στ' αυτιά. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν θέλω να κάνω αλλού...Φοβάμε μήπως δεν μου πάνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα παιδια μου την εχει δωσει και οσες εχω αυτια τις κλεινω...Ε καλα οχι και ολες.. Αντε θα αφησω 3-4. Δεν ξερω τι με γινεται αλλα τις βαρεθηκα. Αυτο ηταν... (αμα ειναι τις ξανανοιγω, δεν χαλασε ο κοσμος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:12 Η Devina έγραψε: #206 29-03-09 17:12 Επειδή έχω και εγώ τρύπες που θέλω να ξανανοίξω, πάω πάλι στο μαγαζί ή κάνω κάτι μόνη μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:14 Η ~Λένα~ έγραψε: #207 29-03-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Επειδή έχω και εγώ τρύπες που θέλω να ξανανοίξω, πάω πάλι στο μαγαζί ή κάνω κάτι μόνη μου; Click για ανάπτυξη... δοκιμασε να βαλεις σκουλαρικι και αμα δεν βλεπεις φως μην την ζορισεις σε καμια περιπτωση. Αμα εχει κλεισει τελειως δηλαδη πηγαινε στο μαγαζι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:20 Η Devina έγραψε: #208 29-03-09 17:20 Αχα, οκ επειδή διαπίστωσα ότι έχει κλείσει τελείως, θα πάω στο μαγαζί όποτε μπρορέσω.Θενξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:51 Η Angelique.: #209 29-03-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από DarkRose: αν δεν μ αρεσε δεν θα εκανα Click για ανάπτυξη... Mα δεν ηταν εκει η ενσταση μου Απλα αναφερα πως δεν χρειαζεται να μπεις στο τρυπακι της συγκρισης με τους υπολοιπους. Ειναι κατι που δεν αξιζει πιστευω. Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Αχα, οκ επειδή διαπίστωσα ότι έχει κλείσει τελείως, θα πάω στο μαγαζί όποτε μπρορέσω.Θενξ. Click για ανάπτυξη... Οου Με ρεγουλα οι αλλαγες Δεσποινακι Δε θα σε γνωριζουμε σε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:53 Η Devina έγραψε: #210 29-03-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Οου Με ρεγουλα οι αλλαγες Δεσποινακι Δε θα σε γνωριζουμε σε λιγο Click για ανάπτυξη... Nαι.Αυτός ειναι ο σκοπός μου Καινούρια μέρα ξεκινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:01 Η Angelique.: #211 29-03-09 18:01 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Nαι.Αυτός ειναι ο σκοπός μου Καινούρια μέρα ξεκινά. Click για ανάπτυξη... Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:04 Η Devina έγραψε: #212 29-03-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... :xixi:Το εύχομαι. Θα με δεις και εσύ άλλωστε.:iagree::xixi: Δεν λέω σύντομα γιατί θα μου πετάξουνε ντομάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:21 Η razorbladeDream: #213 29-03-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:43 Η domenica7: #214 29-03-09 18:43 Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η Χριστιάννα ^^: #215 29-03-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η Devina έγραψε: #216 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... ναιι..+100 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Click για ανάπτυξη... :xixi:δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η domenica7: #217 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... Ναι δε λέω, μπορεί να είναι πολύ όμορφο και να του πάει, αλλά να δε ξέρω απλά δε μου αρέσει..προτιμώ πιο νορμάλ λουκ....ίσως είμαι προκατειλημμένη για χ και ψ λόγους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 19:24 Ο Φιλιον_Τερας: #218 29-03-09 19:24 τα σιχαινομαι τα piercings. ιδιαιτερα στο προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαρτίου 2009 στις 21:54 Ο Guest 292010: #219 29-03-09 21:54 Εγώ έχω τις κλασσικές δύο τρύπες στα αυτιά από μικρή. Στις γυναίκες νομίζω ότι πάει το piercing στη μύτη και στον αφαλό Στους άντρες δεν μου αρέσει το piercing...ίσως ένα διαμαντάκι στο ΕΝΑ αυτί. Εγώ να κάνω άλλες δεν νομίζω γιατί φοβάμαι...αν και θα μου άρεσε στη μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:17 Η Vampi έγραψε: #220 29-03-09 23:17 Στους άντρες με τρελαίνει...Αλλά όχι υπερβολές. Μου αρέσει πάάάάάρα πολύ στο φρύδι και στο στόμα (snakebites). Εγώ πάλι έχω μόνο στ' αυτιά. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν θέλω να κάνω αλλού...Φοβάμε μήπως δεν μου πάνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδή έχω και εγώ τρύπες που θέλω να ξανανοίξω, πάω πάλι στο μαγαζί ή κάνω κάτι μόνη μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:14 Η ~Λένα~ έγραψε: #207 29-03-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Επειδή έχω και εγώ τρύπες που θέλω να ξανανοίξω, πάω πάλι στο μαγαζί ή κάνω κάτι μόνη μου; Click για ανάπτυξη... δοκιμασε να βαλεις σκουλαρικι και αμα δεν βλεπεις φως μην την ζορισεις σε καμια περιπτωση. Αμα εχει κλεισει τελειως δηλαδη πηγαινε στο μαγαζι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:20 Η Devina έγραψε: #208 29-03-09 17:20 Αχα, οκ επειδή διαπίστωσα ότι έχει κλείσει τελείως, θα πάω στο μαγαζί όποτε μπρορέσω.Θενξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:51 Η Angelique.: #209 29-03-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από DarkRose: αν δεν μ αρεσε δεν θα εκανα Click για ανάπτυξη... Mα δεν ηταν εκει η ενσταση μου Απλα αναφερα πως δεν χρειαζεται να μπεις στο τρυπακι της συγκρισης με τους υπολοιπους. Ειναι κατι που δεν αξιζει πιστευω. Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Αχα, οκ επειδή διαπίστωσα ότι έχει κλείσει τελείως, θα πάω στο μαγαζί όποτε μπρορέσω.Θενξ. Click για ανάπτυξη... Οου Με ρεγουλα οι αλλαγες Δεσποινακι Δε θα σε γνωριζουμε σε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:53 Η Devina έγραψε: #210 29-03-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Οου Με ρεγουλα οι αλλαγες Δεσποινακι Δε θα σε γνωριζουμε σε λιγο Click για ανάπτυξη... Nαι.Αυτός ειναι ο σκοπός μου Καινούρια μέρα ξεκινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:01 Η Angelique.: #211 29-03-09 18:01 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Nαι.Αυτός ειναι ο σκοπός μου Καινούρια μέρα ξεκινά. Click για ανάπτυξη... Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:04 Η Devina έγραψε: #212 29-03-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... :xixi:Το εύχομαι. Θα με δεις και εσύ άλλωστε.:iagree::xixi: Δεν λέω σύντομα γιατί θα μου πετάξουνε ντομάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:21 Η razorbladeDream: #213 29-03-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:43 Η domenica7: #214 29-03-09 18:43 Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η Χριστιάννα ^^: #215 29-03-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η Devina έγραψε: #216 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... ναιι..+100 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Click για ανάπτυξη... :xixi:δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η domenica7: #217 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... Ναι δε λέω, μπορεί να είναι πολύ όμορφο και να του πάει, αλλά να δε ξέρω απλά δε μου αρέσει..προτιμώ πιο νορμάλ λουκ....ίσως είμαι προκατειλημμένη για χ και ψ λόγους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 19:24 Ο Φιλιον_Τερας: #218 29-03-09 19:24 τα σιχαινομαι τα piercings. ιδιαιτερα στο προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαρτίου 2009 στις 21:54 Ο Guest 292010: #219 29-03-09 21:54 Εγώ έχω τις κλασσικές δύο τρύπες στα αυτιά από μικρή. Στις γυναίκες νομίζω ότι πάει το piercing στη μύτη και στον αφαλό Στους άντρες δεν μου αρέσει το piercing...ίσως ένα διαμαντάκι στο ΕΝΑ αυτί. Εγώ να κάνω άλλες δεν νομίζω γιατί φοβάμαι...αν και θα μου άρεσε στη μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:17 Η Vampi έγραψε: #220 29-03-09 23:17 Στους άντρες με τρελαίνει...Αλλά όχι υπερβολές. Μου αρέσει πάάάάάρα πολύ στο φρύδι και στο στόμα (snakebites). Εγώ πάλι έχω μόνο στ' αυτιά. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν θέλω να κάνω αλλού...Φοβάμε μήπως δεν μου πάνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Επειδή έχω και εγώ τρύπες που θέλω να ξανανοίξω, πάω πάλι στο μαγαζί ή κάνω κάτι μόνη μου; Click για ανάπτυξη... δοκιμασε να βαλεις σκουλαρικι και αμα δεν βλεπεις φως μην την ζορισεις σε καμια περιπτωση. Αμα εχει κλεισει τελειως δηλαδη πηγαινε στο μαγαζι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:20 Η Devina έγραψε: #208 29-03-09 17:20 Αχα, οκ επειδή διαπίστωσα ότι έχει κλείσει τελείως, θα πάω στο μαγαζί όποτε μπρορέσω.Θενξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:51 Η Angelique.: #209 29-03-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από DarkRose: αν δεν μ αρεσε δεν θα εκανα Click για ανάπτυξη... Mα δεν ηταν εκει η ενσταση μου Απλα αναφερα πως δεν χρειαζεται να μπεις στο τρυπακι της συγκρισης με τους υπολοιπους. Ειναι κατι που δεν αξιζει πιστευω. Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Αχα, οκ επειδή διαπίστωσα ότι έχει κλείσει τελείως, θα πάω στο μαγαζί όποτε μπρορέσω.Θενξ. Click για ανάπτυξη... Οου Με ρεγουλα οι αλλαγες Δεσποινακι Δε θα σε γνωριζουμε σε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:53 Η Devina έγραψε: #210 29-03-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Οου Με ρεγουλα οι αλλαγες Δεσποινακι Δε θα σε γνωριζουμε σε λιγο Click για ανάπτυξη... Nαι.Αυτός ειναι ο σκοπός μου Καινούρια μέρα ξεκινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:01 Η Angelique.: #211 29-03-09 18:01 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Nαι.Αυτός ειναι ο σκοπός μου Καινούρια μέρα ξεκινά. Click για ανάπτυξη... Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:04 Η Devina έγραψε: #212 29-03-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... :xixi:Το εύχομαι. Θα με δεις και εσύ άλλωστε.:iagree::xixi: Δεν λέω σύντομα γιατί θα μου πετάξουνε ντομάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:21 Η razorbladeDream: #213 29-03-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:43 Η domenica7: #214 29-03-09 18:43 Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η Χριστιάννα ^^: #215 29-03-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η Devina έγραψε: #216 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... ναιι..+100 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Click για ανάπτυξη... :xixi:δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η domenica7: #217 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... Ναι δε λέω, μπορεί να είναι πολύ όμορφο και να του πάει, αλλά να δε ξέρω απλά δε μου αρέσει..προτιμώ πιο νορμάλ λουκ....ίσως είμαι προκατειλημμένη για χ και ψ λόγους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 19:24 Ο Φιλιον_Τερας: #218 29-03-09 19:24 τα σιχαινομαι τα piercings. ιδιαιτερα στο προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαρτίου 2009 στις 21:54 Ο Guest 292010: #219 29-03-09 21:54 Εγώ έχω τις κλασσικές δύο τρύπες στα αυτιά από μικρή. Στις γυναίκες νομίζω ότι πάει το piercing στη μύτη και στον αφαλό Στους άντρες δεν μου αρέσει το piercing...ίσως ένα διαμαντάκι στο ΕΝΑ αυτί. Εγώ να κάνω άλλες δεν νομίζω γιατί φοβάμαι...αν και θα μου άρεσε στη μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:17 Η Vampi έγραψε: #220 29-03-09 23:17 Στους άντρες με τρελαίνει...Αλλά όχι υπερβολές. Μου αρέσει πάάάάάρα πολύ στο φρύδι και στο στόμα (snakebites). Εγώ πάλι έχω μόνο στ' αυτιά. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν θέλω να κάνω αλλού...Φοβάμε μήπως δεν μου πάνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχα, οκ επειδή διαπίστωσα ότι έχει κλείσει τελείως, θα πάω στο μαγαζί όποτε μπρορέσω.Θενξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:51 Η Angelique.: #209 29-03-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από DarkRose: αν δεν μ αρεσε δεν θα εκανα Click για ανάπτυξη... Mα δεν ηταν εκει η ενσταση μου Απλα αναφερα πως δεν χρειαζεται να μπεις στο τρυπακι της συγκρισης με τους υπολοιπους. Ειναι κατι που δεν αξιζει πιστευω. Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Αχα, οκ επειδή διαπίστωσα ότι έχει κλείσει τελείως, θα πάω στο μαγαζί όποτε μπρορέσω.Θενξ. Click για ανάπτυξη... Οου Με ρεγουλα οι αλλαγες Δεσποινακι Δε θα σε γνωριζουμε σε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:53 Η Devina έγραψε: #210 29-03-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Οου Με ρεγουλα οι αλλαγες Δεσποινακι Δε θα σε γνωριζουμε σε λιγο Click για ανάπτυξη... Nαι.Αυτός ειναι ο σκοπός μου Καινούρια μέρα ξεκινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:01 Η Angelique.: #211 29-03-09 18:01 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Nαι.Αυτός ειναι ο σκοπός μου Καινούρια μέρα ξεκινά. Click για ανάπτυξη... Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:04 Η Devina έγραψε: #212 29-03-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... :xixi:Το εύχομαι. Θα με δεις και εσύ άλλωστε.:iagree::xixi: Δεν λέω σύντομα γιατί θα μου πετάξουνε ντομάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:21 Η razorbladeDream: #213 29-03-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:43 Η domenica7: #214 29-03-09 18:43 Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η Χριστιάννα ^^: #215 29-03-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η Devina έγραψε: #216 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... ναιι..+100 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Click για ανάπτυξη... :xixi:δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η domenica7: #217 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... Ναι δε λέω, μπορεί να είναι πολύ όμορφο και να του πάει, αλλά να δε ξέρω απλά δε μου αρέσει..προτιμώ πιο νορμάλ λουκ....ίσως είμαι προκατειλημμένη για χ και ψ λόγους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 19:24 Ο Φιλιον_Τερας: #218 29-03-09 19:24 τα σιχαινομαι τα piercings. ιδιαιτερα στο προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαρτίου 2009 στις 21:54 Ο Guest 292010: #219 29-03-09 21:54 Εγώ έχω τις κλασσικές δύο τρύπες στα αυτιά από μικρή. Στις γυναίκες νομίζω ότι πάει το piercing στη μύτη και στον αφαλό Στους άντρες δεν μου αρέσει το piercing...ίσως ένα διαμαντάκι στο ΕΝΑ αυτί. Εγώ να κάνω άλλες δεν νομίζω γιατί φοβάμαι...αν και θα μου άρεσε στη μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:17 Η Vampi έγραψε: #220 29-03-09 23:17 Στους άντρες με τρελαίνει...Αλλά όχι υπερβολές. Μου αρέσει πάάάάάρα πολύ στο φρύδι και στο στόμα (snakebites). Εγώ πάλι έχω μόνο στ' αυτιά. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν θέλω να κάνω αλλού...Φοβάμε μήπως δεν μου πάνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DarkRose: αν δεν μ αρεσε δεν θα εκανα Click για ανάπτυξη... Mα δεν ηταν εκει η ενσταση μου Απλα αναφερα πως δεν χρειαζεται να μπεις στο τρυπακι της συγκρισης με τους υπολοιπους. Ειναι κατι που δεν αξιζει πιστευω. Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Αχα, οκ επειδή διαπίστωσα ότι έχει κλείσει τελείως, θα πάω στο μαγαζί όποτε μπρορέσω.Θενξ. Click για ανάπτυξη... Οου Με ρεγουλα οι αλλαγες Δεσποινακι Δε θα σε γνωριζουμε σε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 17:53 Η Devina έγραψε: #210 29-03-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Οου Με ρεγουλα οι αλλαγες Δεσποινακι Δε θα σε γνωριζουμε σε λιγο Click για ανάπτυξη... Nαι.Αυτός ειναι ο σκοπός μου Καινούρια μέρα ξεκινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:01 Η Angelique.: #211 29-03-09 18:01 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Nαι.Αυτός ειναι ο σκοπός μου Καινούρια μέρα ξεκινά. Click για ανάπτυξη... Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:04 Η Devina έγραψε: #212 29-03-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... :xixi:Το εύχομαι. Θα με δεις και εσύ άλλωστε.:iagree::xixi: Δεν λέω σύντομα γιατί θα μου πετάξουνε ντομάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:21 Η razorbladeDream: #213 29-03-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:43 Η domenica7: #214 29-03-09 18:43 Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η Χριστιάννα ^^: #215 29-03-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η Devina έγραψε: #216 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... ναιι..+100 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Click για ανάπτυξη... :xixi:δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η domenica7: #217 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... Ναι δε λέω, μπορεί να είναι πολύ όμορφο και να του πάει, αλλά να δε ξέρω απλά δε μου αρέσει..προτιμώ πιο νορμάλ λουκ....ίσως είμαι προκατειλημμένη για χ και ψ λόγους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 19:24 Ο Φιλιον_Τερας: #218 29-03-09 19:24 τα σιχαινομαι τα piercings. ιδιαιτερα στο προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαρτίου 2009 στις 21:54 Ο Guest 292010: #219 29-03-09 21:54 Εγώ έχω τις κλασσικές δύο τρύπες στα αυτιά από μικρή. Στις γυναίκες νομίζω ότι πάει το piercing στη μύτη και στον αφαλό Στους άντρες δεν μου αρέσει το piercing...ίσως ένα διαμαντάκι στο ΕΝΑ αυτί. Εγώ να κάνω άλλες δεν νομίζω γιατί φοβάμαι...αν και θα μου άρεσε στη μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:17 Η Vampi έγραψε: #220 29-03-09 23:17 Στους άντρες με τρελαίνει...Αλλά όχι υπερβολές. Μου αρέσει πάάάάάρα πολύ στο φρύδι και στο στόμα (snakebites). Εγώ πάλι έχω μόνο στ' αυτιά. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν θέλω να κάνω αλλού...Φοβάμε μήπως δεν μου πάνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Οου Με ρεγουλα οι αλλαγες Δεσποινακι Δε θα σε γνωριζουμε σε λιγο Click για ανάπτυξη... Nαι.Αυτός ειναι ο σκοπός μου Καινούρια μέρα ξεκινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:01 Η Angelique.: #211 29-03-09 18:01 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Nαι.Αυτός ειναι ο σκοπός μου Καινούρια μέρα ξεκινά. Click για ανάπτυξη... Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:04 Η Devina έγραψε: #212 29-03-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... :xixi:Το εύχομαι. Θα με δεις και εσύ άλλωστε.:iagree::xixi: Δεν λέω σύντομα γιατί θα μου πετάξουνε ντομάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:21 Η razorbladeDream: #213 29-03-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:43 Η domenica7: #214 29-03-09 18:43 Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η Χριστιάννα ^^: #215 29-03-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η Devina έγραψε: #216 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... ναιι..+100 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Click για ανάπτυξη... :xixi:δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η domenica7: #217 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... Ναι δε λέω, μπορεί να είναι πολύ όμορφο και να του πάει, αλλά να δε ξέρω απλά δε μου αρέσει..προτιμώ πιο νορμάλ λουκ....ίσως είμαι προκατειλημμένη για χ και ψ λόγους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 19:24 Ο Φιλιον_Τερας: #218 29-03-09 19:24 τα σιχαινομαι τα piercings. ιδιαιτερα στο προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαρτίου 2009 στις 21:54 Ο Guest 292010: #219 29-03-09 21:54 Εγώ έχω τις κλασσικές δύο τρύπες στα αυτιά από μικρή. Στις γυναίκες νομίζω ότι πάει το piercing στη μύτη και στον αφαλό Στους άντρες δεν μου αρέσει το piercing...ίσως ένα διαμαντάκι στο ΕΝΑ αυτί. Εγώ να κάνω άλλες δεν νομίζω γιατί φοβάμαι...αν και θα μου άρεσε στη μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:17 Η Vampi έγραψε: #220 29-03-09 23:17 Στους άντρες με τρελαίνει...Αλλά όχι υπερβολές. Μου αρέσει πάάάάάρα πολύ στο φρύδι και στο στόμα (snakebites). Εγώ πάλι έχω μόνο στ' αυτιά. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν θέλω να κάνω αλλού...Φοβάμε μήπως δεν μου πάνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Nαι.Αυτός ειναι ο σκοπός μου Καινούρια μέρα ξεκινά. Click για ανάπτυξη... Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:04 Η Devina έγραψε: #212 29-03-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... :xixi:Το εύχομαι. Θα με δεις και εσύ άλλωστε.:iagree::xixi: Δεν λέω σύντομα γιατί θα μου πετάξουνε ντομάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:21 Η razorbladeDream: #213 29-03-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:43 Η domenica7: #214 29-03-09 18:43 Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η Χριστιάννα ^^: #215 29-03-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η Devina έγραψε: #216 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... ναιι..+100 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Click για ανάπτυξη... :xixi:δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η domenica7: #217 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... Ναι δε λέω, μπορεί να είναι πολύ όμορφο και να του πάει, αλλά να δε ξέρω απλά δε μου αρέσει..προτιμώ πιο νορμάλ λουκ....ίσως είμαι προκατειλημμένη για χ και ψ λόγους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 19:24 Ο Φιλιον_Τερας: #218 29-03-09 19:24 τα σιχαινομαι τα piercings. ιδιαιτερα στο προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαρτίου 2009 στις 21:54 Ο Guest 292010: #219 29-03-09 21:54 Εγώ έχω τις κλασσικές δύο τρύπες στα αυτιά από μικρή. Στις γυναίκες νομίζω ότι πάει το piercing στη μύτη και στον αφαλό Στους άντρες δεν μου αρέσει το piercing...ίσως ένα διαμαντάκι στο ΕΝΑ αυτί. Εγώ να κάνω άλλες δεν νομίζω γιατί φοβάμαι...αν και θα μου άρεσε στη μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:17 Η Vampi έγραψε: #220 29-03-09 23:17 Στους άντρες με τρελαίνει...Αλλά όχι υπερβολές. Μου αρέσει πάάάάάρα πολύ στο φρύδι και στο στόμα (snakebites). Εγώ πάλι έχω μόνο στ' αυτιά. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν θέλω να κάνω αλλού...Φοβάμε μήπως δεν μου πάνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... :xixi:Το εύχομαι. Θα με δεις και εσύ άλλωστε.:iagree::xixi: Δεν λέω σύντομα γιατί θα μου πετάξουνε ντομάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:21 Η razorbladeDream: #213 29-03-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:43 Η domenica7: #214 29-03-09 18:43 Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η Χριστιάννα ^^: #215 29-03-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η Devina έγραψε: #216 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... ναιι..+100 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Click για ανάπτυξη... :xixi:δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η domenica7: #217 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... Ναι δε λέω, μπορεί να είναι πολύ όμορφο και να του πάει, αλλά να δε ξέρω απλά δε μου αρέσει..προτιμώ πιο νορμάλ λουκ....ίσως είμαι προκατειλημμένη για χ και ψ λόγους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 19:24 Ο Φιλιον_Τερας: #218 29-03-09 19:24 τα σιχαινομαι τα piercings. ιδιαιτερα στο προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαρτίου 2009 στις 21:54 Ο Guest 292010: #219 29-03-09 21:54 Εγώ έχω τις κλασσικές δύο τρύπες στα αυτιά από μικρή. Στις γυναίκες νομίζω ότι πάει το piercing στη μύτη και στον αφαλό Στους άντρες δεν μου αρέσει το piercing...ίσως ένα διαμαντάκι στο ΕΝΑ αυτί. Εγώ να κάνω άλλες δεν νομίζω γιατί φοβάμαι...αν και θα μου άρεσε στη μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:17 Η Vampi έγραψε: #220 29-03-09 23:17 Στους άντρες με τρελαίνει...Αλλά όχι υπερβολές. Μου αρέσει πάάάάάρα πολύ στο φρύδι και στο στόμα (snakebites). Εγώ πάλι έχω μόνο στ' αυτιά. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν θέλω να κάνω αλλού...Φοβάμε μήπως δεν μου πάνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Με πολλες αλλαγες Μια χαρα θα εισαι παντως:xixi: Ετσι οπως μου τα λες δηλαδη (XD) Click για ανάπτυξη... Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:43 Η domenica7: #214 29-03-09 18:43 Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η Χριστιάννα ^^: #215 29-03-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η Devina έγραψε: #216 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... ναιι..+100 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Click για ανάπτυξη... :xixi:δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η domenica7: #217 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... Ναι δε λέω, μπορεί να είναι πολύ όμορφο και να του πάει, αλλά να δε ξέρω απλά δε μου αρέσει..προτιμώ πιο νορμάλ λουκ....ίσως είμαι προκατειλημμένη για χ και ψ λόγους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 19:24 Ο Φιλιον_Τερας: #218 29-03-09 19:24 τα σιχαινομαι τα piercings. ιδιαιτερα στο προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαρτίου 2009 στις 21:54 Ο Guest 292010: #219 29-03-09 21:54 Εγώ έχω τις κλασσικές δύο τρύπες στα αυτιά από μικρή. Στις γυναίκες νομίζω ότι πάει το piercing στη μύτη και στον αφαλό Στους άντρες δεν μου αρέσει το piercing...ίσως ένα διαμαντάκι στο ΕΝΑ αυτί. Εγώ να κάνω άλλες δεν νομίζω γιατί φοβάμαι...αν και θα μου άρεσε στη μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:17 Η Vampi έγραψε: #220 29-03-09 23:17 Στους άντρες με τρελαίνει...Αλλά όχι υπερβολές. Μου αρέσει πάάάάάρα πολύ στο φρύδι και στο στόμα (snakebites). Εγώ πάλι έχω μόνο στ' αυτιά. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν θέλω να κάνω αλλού...Φοβάμε μήπως δεν μου πάνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:45 Η Χριστιάννα ^^: #215 29-03-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η Devina έγραψε: #216 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... ναιι..+100 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Click για ανάπτυξη... :xixi:δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η domenica7: #217 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... Ναι δε λέω, μπορεί να είναι πολύ όμορφο και να του πάει, αλλά να δε ξέρω απλά δε μου αρέσει..προτιμώ πιο νορμάλ λουκ....ίσως είμαι προκατειλημμένη για χ και ψ λόγους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 19:24 Ο Φιλιον_Τερας: #218 29-03-09 19:24 τα σιχαινομαι τα piercings. ιδιαιτερα στο προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαρτίου 2009 στις 21:54 Ο Guest 292010: #219 29-03-09 21:54 Εγώ έχω τις κλασσικές δύο τρύπες στα αυτιά από μικρή. Στις γυναίκες νομίζω ότι πάει το piercing στη μύτη και στον αφαλό Στους άντρες δεν μου αρέσει το piercing...ίσως ένα διαμαντάκι στο ΕΝΑ αυτί. Εγώ να κάνω άλλες δεν νομίζω γιατί φοβάμαι...αν και θα μου άρεσε στη μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:17 Η Vampi έγραψε: #220 29-03-09 23:17 Στους άντρες με τρελαίνει...Αλλά όχι υπερβολές. Μου αρέσει πάάάάάρα πολύ στο φρύδι και στο στόμα (snakebites). Εγώ πάλι έχω μόνο στ' αυτιά. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν θέλω να κάνω αλλού...Φοβάμε μήπως δεν μου πάνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Απο 2 χρονών είχα ζαλίσει τη μάνα μου να κάνω τρύπα στα αυτιά μου.Πέρα όμως απο αυτές τις δύο τρυπούλες δεν έχω κάνει άλλες.Η αλήθεια είναι οτι ψιλοφοβάμαι να τρυπηθώ πάλι.Θα μου άρεσε να κάνω άλλες δυο στο ένα μου αυτί ή στον οφαλό.Στη μύτη δε νομίζω να μου πήγαινε άσε που θα με σκότωνε ο πατέρας μου.Πάντως δε μου αρέσει πολύ το piercing στους άντρες..:/ Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η Devina έγραψε: #216 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... ναιι..+100 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Click για ανάπτυξη... :xixi:δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η domenica7: #217 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... Ναι δε λέω, μπορεί να είναι πολύ όμορφο και να του πάει, αλλά να δε ξέρω απλά δε μου αρέσει..προτιμώ πιο νορμάλ λουκ....ίσως είμαι προκατειλημμένη για χ και ψ λόγους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 19:24 Ο Φιλιον_Τερας: #218 29-03-09 19:24 τα σιχαινομαι τα piercings. ιδιαιτερα στο προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαρτίου 2009 στις 21:54 Ο Guest 292010: #219 29-03-09 21:54 Εγώ έχω τις κλασσικές δύο τρύπες στα αυτιά από μικρή. Στις γυναίκες νομίζω ότι πάει το piercing στη μύτη και στον αφαλό Στους άντρες δεν μου αρέσει το piercing...ίσως ένα διαμαντάκι στο ΕΝΑ αυτί. Εγώ να κάνω άλλες δεν νομίζω γιατί φοβάμαι...αν και θα μου άρεσε στη μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:17 Η Vampi έγραψε: #220 29-03-09 23:17 Στους άντρες με τρελαίνει...Αλλά όχι υπερβολές. Μου αρέσει πάάάάάρα πολύ στο φρύδι και στο στόμα (snakebites). Εγώ πάλι έχω μόνο στ' αυτιά. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν θέλω να κάνω αλλού...Φοβάμε μήπως δεν μου πάνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... ναιι..+100 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Προφανώς βρεθηκε το κινητρο _elena_ Keep on Despoina:no1: Click για ανάπτυξη... :xixi:δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 18:50 Η domenica7: #217 29-03-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... Ναι δε λέω, μπορεί να είναι πολύ όμορφο και να του πάει, αλλά να δε ξέρω απλά δε μου αρέσει..προτιμώ πιο νορμάλ λουκ....ίσως είμαι προκατειλημμένη για χ και ψ λόγους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 19:24 Ο Φιλιον_Τερας: #218 29-03-09 19:24 τα σιχαινομαι τα piercings. ιδιαιτερα στο προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαρτίου 2009 στις 21:54 Ο Guest 292010: #219 29-03-09 21:54 Εγώ έχω τις κλασσικές δύο τρύπες στα αυτιά από μικρή. Στις γυναίκες νομίζω ότι πάει το piercing στη μύτη και στον αφαλό Στους άντρες δεν μου αρέσει το piercing...ίσως ένα διαμαντάκι στο ΕΝΑ αυτί. Εγώ να κάνω άλλες δεν νομίζω γιατί φοβάμαι...αν και θα μου άρεσε στη μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:17 Η Vampi έγραψε: #220 29-03-09 23:17 Στους άντρες με τρελαίνει...Αλλά όχι υπερβολές. Μου αρέσει πάάάάάρα πολύ στο φρύδι και στο στόμα (snakebites). Εγώ πάλι έχω μόνο στ' αυτιά. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν θέλω να κάνω αλλού...Φοβάμε μήπως δεν μου πάνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλα ρε, στο φρύδι σε μερικούς πάει πολύ. Click για ανάπτυξη... Ναι δε λέω, μπορεί να είναι πολύ όμορφο και να του πάει, αλλά να δε ξέρω απλά δε μου αρέσει..προτιμώ πιο νορμάλ λουκ....ίσως είμαι προκατειλημμένη για χ και ψ λόγους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 19:24 Ο Φιλιον_Τερας: #218 29-03-09 19:24 τα σιχαινομαι τα piercings. ιδιαιτερα στο προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαρτίου 2009 στις 21:54 Ο Guest 292010: #219 29-03-09 21:54 Εγώ έχω τις κλασσικές δύο τρύπες στα αυτιά από μικρή. Στις γυναίκες νομίζω ότι πάει το piercing στη μύτη και στον αφαλό Στους άντρες δεν μου αρέσει το piercing...ίσως ένα διαμαντάκι στο ΕΝΑ αυτί. Εγώ να κάνω άλλες δεν νομίζω γιατί φοβάμαι...αν και θα μου άρεσε στη μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:17 Η Vampi έγραψε: #220 29-03-09 23:17 Στους άντρες με τρελαίνει...Αλλά όχι υπερβολές. Μου αρέσει πάάάάάρα πολύ στο φρύδι και στο στόμα (snakebites). Εγώ πάλι έχω μόνο στ' αυτιά. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν θέλω να κάνω αλλού...Φοβάμε μήπως δεν μου πάνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τα σιχαινομαι τα piercings. ιδιαιτερα στο προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαρτίου 2009 στις 21:54 Ο Guest 292010: #219 29-03-09 21:54 Εγώ έχω τις κλασσικές δύο τρύπες στα αυτιά από μικρή. Στις γυναίκες νομίζω ότι πάει το piercing στη μύτη και στον αφαλό Στους άντρες δεν μου αρέσει το piercing...ίσως ένα διαμαντάκι στο ΕΝΑ αυτί. Εγώ να κάνω άλλες δεν νομίζω γιατί φοβάμαι...αν και θα μου άρεσε στη μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:17 Η Vampi έγραψε: #220 29-03-09 23:17 Στους άντρες με τρελαίνει...Αλλά όχι υπερβολές. Μου αρέσει πάάάάάρα πολύ στο φρύδι και στο στόμα (snakebites). Εγώ πάλι έχω μόνο στ' αυτιά. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν θέλω να κάνω αλλού...Φοβάμε μήπως δεν μου πάνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ έχω τις κλασσικές δύο τρύπες στα αυτιά από μικρή. Στις γυναίκες νομίζω ότι πάει το piercing στη μύτη και στον αφαλό Στους άντρες δεν μου αρέσει το piercing...ίσως ένα διαμαντάκι στο ΕΝΑ αυτί. Εγώ να κάνω άλλες δεν νομίζω γιατί φοβάμαι...αν και θα μου άρεσε στη μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:17 Η Vampi έγραψε: #220 29-03-09 23:17 Στους άντρες με τρελαίνει...Αλλά όχι υπερβολές. Μου αρέσει πάάάάάρα πολύ στο φρύδι και στο στόμα (snakebites). Εγώ πάλι έχω μόνο στ' αυτιά. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν θέλω να κάνω αλλού...Φοβάμε μήπως δεν μου πάνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στους άντρες με τρελαίνει...Αλλά όχι υπερβολές. Μου αρέσει πάάάάάρα πολύ στο φρύδι και στο στόμα (snakebites). Εγώ πάλι έχω μόνο στ' αυτιά. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν θέλω να κάνω αλλού...Φοβάμε μήπως δεν μου πάνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.