piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος

καντε την εξης συμφωνια:θα το φοραω σε βολτες κτλ. και οχι στο σχολειο{γτ θα με παρεξηγησουν κτλ.που πιστευει η μαμα σου}
μπορει να σε αφησει τοτε.
εγω τι να πω?και οι 2 ειναι ανενδοτοι στο να κανω τρυπα στο προσωπο γενικα.Στα αυτια με αφηνουν οσες θελωπαλι καλα
To χω ξαναπει νομιζω σε παλιοτερο ποστ, αλλα ρε παιδια, για καποια θεματα οπως σκουλαρηκια και τα ρεστα, δεν πρεπει να περιμενετε συγκαταθεση. Αν το γουσταρετε τοσο πολυ πια, καντε το (στην Αθηνα δεν ρωτανε ποτε αλλωστε για ηλικιες και τα ρεστα), και οοοταν το παρατηρησουν, πειτε τους κατι του στυλ "καλα τωωωρα το προσεξες εσυ;" για να τους ψαρωσετε. Ετσι το κραξιμο θα ναι πιο χαλαρο και πιθανως να καταληξει και σε γελια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

ε δεν παει ακριβως ετσι!!!Το θεμα ειναι να το ξερουν οι γονεις σου και να μην ειναι σαν να κρυβεσαι!Τουλαχιστον εγω δεν μπορω να λειτουργησω ετσι...Καλυτερα να μην το κανω μεχρι τουλαχιστον να ενηλικιωθω.Ολο αυτο το κρυφτουλι και το αγχος θα το δει-δεν θα το δει δεν το αντεχω.Δεν ειμαι σε καμια περιπτωση συντηρητικη ή δεν ξερω και εγω τι, απλα θελω να τα εχω καλα με τους δικους μου και οπου μπορω να βρισκω μια μεση λυσηTo χω ξαναπει νομιζω σε παλιοτερο ποστ, αλλα ρε παιδια, για καποια θεματα οπως σκουλαρηκια και τα ρεστα, δεν πρεπει να περιμενετε συγκαταθεση. Αν το γουσταρετε τοσο πολυ πια, καντε το (στην Αθηνα δεν ρωτανε ποτε αλλωστε για ηλικιες και τα ρεστα), και οοοταν το παρατηρησουν, πειτε τους κατι του στυλ "καλα τωωωρα το προσεξες εσυ;" για να τους ψαρωσετε. Ετσι το κραξιμο θα ναι πιο χαλαρο και πιθανως να καταληξει και σε γελια.Βεβαια εξαρταται κι απο τον χαρακτηρα του καθε γονιου. Απλα το βρισκω λιγο συντηριτικο να γινεται τοσος ντορος για ενα τοσο δα πραγματακι στο προσωπο, που ειναι αλλωστε πλεον πολυ διαδεδομενο σε αυτη την ηλικια. Αν δεν το κανεις τωρα, ποτε θα το κανεις δηλαδη; "στα 18" που μου λεγε και μενα η μανα μου πριν αρχισω να τρυπιεμαι;
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
taratata
Εκκολαπτόμενο μέλος

θα μου άρεσε και στην μυτη,μου λένε ότι θα μου πάει,αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας...
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος

ε δεν παει ακριβως ετσι!!!Το θεμα ειναι να το ξερουν οι γονεις σου και να μην ειναι σαν να κρυβεσαι!Τουλαχιστον εγω δεν μπορω να λειτουργησω ετσι...Καλυτερα να μην το κανω μεχρι τουλαχιστον να ενηλικιωθω.Ολο αυτο το κρυφτουλι και το αγχος θα το δει-δεν θα το δει δεν το αντεχω.
Μα δεν σου πα να το κρυψεις! Απλα να μην πας να τους το τριψεις και στην μουρη.

Guest 292010
Επισκέπτης

Devina
Τιμώμενο Μέλος

το στρασακι στη μυτη πιανεται?
Το σκουλαρίκι δηλαδή έτσι;
yeap φυσικά και πιάνεται:iagree:
-----
Εγώ έχω στα αυτιά αλλά αν θα ήθελα και κάπου αλλού θα μου άρεσε στο πλάι του στόματος, κάτω δεξιά ή αριστερά...(δεν ξέρω πως λέγεται η περιοχή

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω κατω χειλος το λεωΤο σκουλαρίκι δηλαδή έτσι;
yeap φυσικά και πιάνεται:iagree:
-----
Εγώ έχω στα αυτιά αλλά αν θα ήθελα και κάπου αλλού θα μου άρεσε στο πλάι του στόματος, κάτω δεξιά ή αριστερά...(δεν ξέρω πως λέγεται η περιοχή)

δεν ξερω αν υπαρχει και αλλη ονομασια...
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος

στο κατω χειλος λεγεται labret νομιζω.εγω κατω χειλος το λεω
δεν ξερω αν υπαρχει και αλλη ονομασια...
Δεν θυμαμαι αν ειναι για το κεντρο του χειλους η για το πλαι ομως

G!Ot@K/
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα ήθελα τη γνώμη σας περί του θέματος.Τελευταία διαβάζω πολύ αρνητικές απόψεις και έχω προβληματιστεί.Μερικοί κάνουν λες και πρόκειται για ναρκωτικά ή κάτι το τόσο ακραίο.Εσείς τι πιστεύετε?Έχετε κανένα σκουλαρίκι?Εγώ πιστεύω πως όταν το κάνεις γιατί σ αρέσει και όχι για να ακολουθήσεις απλά τη μόδα είναι ωραίο.Αρκεί βέβαια να γίνεται με προσοχή,σε ειδικό και όχι σε τρελά σημεία (έχω δει σκουλαρίκι μέσα στο μάτι...)Εγώ πάντως μόλις βγουν τα αποτελέσματα θα κάνω στο φρύδι.Ελπίζω όλα να πάνε καλα.
εγω λατρευω τ piercing
αλλα στο φρυδι ειναι επικυνδινο γιατι μολυνεται πολυ ευκολα.
εγω εχω 6 σκουλαρικια. ενα στη μυτη, ενα στο αυτι πανω κ 4 στα αυτια κατω
-----------------------------------------
To χω ξαναπει νομιζω σε παλιοτερο ποστ, αλλα ρε παιδια, για καποια θεματα οπως σκουλαρηκια και τα ρεστα, δεν πρεπει να περιμενετε συγκαταθεση. Αν το γουσταρετε τοσο πολυ πια, καντε το (στην Αθηνα δεν ρωτανε ποτε αλλωστε για ηλικιες και τα ρεστα), και οοοταν το παρατηρησουν, πειτε τους κατι του στυλ "καλα τωωωρα το προσεξες εσυ;" για να τους ψαρωσετε. Ετσι το κραξιμο θα ναι πιο χαλαρο και πιθανως να καταληξει και σε γελια.Βεβαια εξαρταται κι απο τον χαρακτηρα του καθε γονιου. Απλα το βρισκω λιγο συντηριτικο να γινεται τοσος ντορος για ενα τοσο δα πραγματακι στο προσωπο, που ειναι αλλωστε πλεον πολυ διαδεδομενο σε αυτη την ηλικια. Αν δεν το κανεις τωρα, ποτε θα το κανεις δηλαδη; "στα 18" που μου λεγε και μενα η μανα μου πριν αρχισω να τρυπιεμαι;
![]()
εγω εκανα στο αυτι επανω χωρις ν τ πω. και οταν τ ειδαν η ωρα π γυριζω σπιτι τ βραδυ απο: 12.30 εγινε 9.00. ετσι κ τουσ ελεγα κ τν ατακα σ, τωρα οχι γελια αλλα θ ειμουν κρεμασμενη αναποδα απο κανα καλωδιο της δεη......... τ καλο ειναι οτι κρατισα τ σκουλαρικι
maria_st8
Νεοφερμένο μέλος

αφου εχεις ακομα το σκουλαρικι μη μιλας

η ατακα ειναι λιγο του στυλ σ εχω γραμμενη/ο εδω και καιρο κ δεν εχεις παρει πρεφα...αλλα οκ..θα ηταν προτιμοτερο να πεις την αληθεια τυπου "ναι εκανα τρυπα κρυφα γιατι αν σε ρωταγα το πιθανοτερο ειναι να μου λεγες οχι" η κατι τετοιο τελος παντων,απ το να τους ειρωνευτεις.....
12.30 ειναι αρκετα αργα για β γυμνασιου..κριμα που εχασες τετοιο προνομοιο...
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος

exxxdy
Νεοφερμένο μέλος

ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ
Νεοφερμένο μέλος

Fosa το σκουλαρικι στο φρυδι ποναει??
Lazos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πριν τα 18 δεν με αφηνουν οι γονεις μου

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

ειναι κατι που το βλεπω πολυ θετικα και θα ηθελα να κανω μολις γινω 18...
Πριν τα 18 δεν με αφηνουν οι γονεις μου![]()
Ούτε εμένα μ'άφηναν αλλά τους έψησα

guess
Δραστήριο μέλος

Εγώ θέλω στη μύτη!Πονάει;
Cophia_RiChie
Νεοφερμένο μέλος

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Πού έκανες;
Εγώ θέλω στη μύτη!Πονάει;
Αν πήγαινε σ'εμένα αυτό,
ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ
Νεοφερμένο μέλος

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Α εκει ειναι πολυ γαματη...Την εχεις κανει?? ^
Εχμ, εγώ είμαι στη φωτό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.