Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Όπως αναφέρθηκε και πριν.Ρε παιδιά ξέρει κανεις άμα η τρυπα στα χείλη κλείνει μετά από καιρό χωρίς σκουλαρίκι??? γιατί θέλω να κάνω...αλλα μερικοί μου λένε ότι δεν κλείνει...και δε γουστάρω να τη έχω όταν βαρεθώ....ευχάριστω![]()
Ναι κλείνει κανονικά. Απλά μην περιμένεις να σου κλείσει σε 1-2 μήνες από τότε που το έκανες για παράδειγμα.
Παίρνει αρκετό καιρό. Και σίγουρα σε όλο αυτό το διάστημα,δεν πρέπει να φοράς σκουλαρήκι έτσι.
Θέλω κι εγώ να κάνω piercing στα χείλη ρε γαμώτο,αλλά όλο το αναβάλλω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fwteinh17
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος

mathitisp
Δραστήριο μέλος

οσο εκανε στο tragus υπολογισε, μπορει και λιγοτερο
Κανονικα το αλατονερο βοηθαει, αλλα αν ειναι πολυσυχναστη η παραλια,(πολυς κοσμος=βρομια)
καλυτερα να το ξεχασεις, τουλαχιστον για τις πρωτες 2 βδομαδες,
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος

αν δεν κανω λαθος εχεις και tragus...
Κανονικα το αλατονερο βοηθαει, αλλα αν ειναι πολυσυχναστη η παραλια,(πολυς κοσμος=βρομια)
Ναι έχω.
Απ'ότι έχω καταλάβει ο οργανισμός μου δεν τα δέχεται κατευθείαν, γιατί και στο αυτί (στο κλασσικό σημείο) και στον τράγο που έχω, είχα κάποια προβλήματα. Θα ρωτήσω σε μαγαζί και αν μου πούνε τα ίδια θα το αφήσω για μετά το καλοκαίρι.
epistaths
Νεοφερμένο μέλος

Είσαι πολύ μικρός για να κατακρίνεις εμένα. Όσο για την ορθογραφία αυτό το ακούω βερεσέ. Κείτα μάγκακι η ορθογραφία δε μου έδωσε ψωμί εμένα αλλα ο στατός. ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΤΕ ΠΑΩ ΠΑΣΣΟ. Το τι κατακρίνω και τι όχι είναι πρόβλημα μου, όπως του άλλου να κάνει ότι θέλει πάνω του. Μάθε οτι κάποια πράγματα απαγορεύονται σε κάποιους χώρους. ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΕΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΑ.Ψιτ,"στρατιώτη"...μάθε να γράφεις πέντε προτάσεις χωρίς να κάνεις100 ορθογραφικά λάθη και μετά κρίνε και τους άλλους.
![]()
nPb
Επιφανές μέλος

Ψιτ,"στρατιώτη"...μάθε να γράφεις πέντε προτάσεις χωρίς να κάνεις100 ορθογραφικά λάθη και μετά κρίνε και τους άλλους.
Πολλές φορές καλύτερα να έχεις παρά να ξέρεις.

Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος

Είσαι πολύ μικρός για να κατακρίνεις εμένα. Όσο για την ορθογραφία αυτό το ακούω βερεσέ. Κείτα μάγκακι η ορθογραφία δε μου έδωσε ψωμί εμένα αλλα ο στατός. ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΤΕ ΠΑΩ ΠΑΣΣΟ. Το τι κατακρίνω και τι όχι είναι πρόβλημα μου, όπως του άλλου να κάνει ότι θέλει πάνω του. Μάθε οτι κάποια πράγματα απαγορεύονται σε κάποιους χώρους. ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΕΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΑ.
Γελάω.
Πολύ ανήθικο.
ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΤΛ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ. Ας σοβαρευτούμε λέω εγώ καλύτερα.
+1 στην εικόνα του κροουλι.
mathitisp
Δραστήριο μέλος

?????ΑΝΕΒΛΑΒΗ
τι ειναι αυτο παλι???
iakwvina
Νεοφερμένο μέλος

Παρακολούθησα μερικές συζητήσεις σχετικά με τα σκουλαρίκια και εγώ,αν και 19, μπορώ να πω πως είμαι ακόμα πρωτάρα σε αυτά τα θέματα (έκανα ένα σετ τρύπες στα αυτιά πριν κανά 2μηνο και τώρα σκέφτομαι αν δεν κάνω άλλο ένα σετ, να κάνω μια τρύπα στο φρύδι.Η πρωτότυπη απορία μου είναι κατάρχην αν πονάει και κατά δεύτερο,μιας και πλησιάζουν τα μπάνια στην παραλία,αν θα μπορώ να τη βάζω άφοβα στο νερό χωρίς να υπάρχει κάποια πιθανότητα μόλυνσης....

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Πολλές φορές καλύτερα να έχεις παρά να ξέρεις.![]()
Πολλές φορές καλύτερα και να βγάζουν νόημα αυτά που λες.

Ένα στο αυτί, και 2 μέσα στο στόμα!
Ένα υπογλώσσιο και ένα..δεν μπορω να σου εξηγήσω..ψάξε στο google smiley piercing και θα καταλάβεις..
όχι πως έχω τρέεεεελα με αυτά αλλα γουστάρω έτσι να τα κάνω..μου αρέσει και το κάνω για μένα..δεν ακολουθώ ούτε μόδες ούτε τίποτα..γι'αυτό άλλωστε 2 εξ'αυτών είναι μέσα στο στόμα που δεν μπορει κανένας να τα δει!Τα απολαμβάνω μόνος μου!!
Είναι ωραία..
και αυτά και τα 2 τα έκανα σε μια φίλη μου η οποία ομως δούλευε σε μαγαζί με Piercing..
Ποτέ μην επιχηρήσεις να το κάνεις μόνος σου ή σε φίλο/φίλη.. πίστεψέ με πονάει!
Καλύτερα σε μαγαζί! άν είσαι απο θεσσαλονίκη μπορώ να σου προτείνω..
Εγώ θέλω να κάνω : φρύδι, γλώσσα , τράγο.. και τέλος με τα Piercings..
(Υ.Γ. Αυτά μέσα στο στόμα οι γονείς μου δεν τα ξέρουν γι'αυτό τα έκανα εκει

iakwvina
Νεοφερμένο μέλος

αν δεν κανω λαθος εχεις και tragus...
το ίδιο ισχύει με οποιαδήποτε τρύπα πχ στο φρύδι?
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι δεν ακολουθείς καμία μόδα ... να είσαι σίγουρος για αύτοΕγώ έχω 3 σκουλαρίκια!
Ένα στο αυτί, και 2 μέσα στο στόμα!
Ένα υπογλώσσιο και ένα..δεν μπορω να σου εξηγήσω..ψάξε στο google smiley piercing και θα καταλάβεις..
όχι πως έχω τρέεεεελα με αυτά αλλα γουστάρω έτσι να τα κάνω..μου αρέσει και το κάνω για μένα..δεν ακολουθώ ούτε μόδες ούτε τίποτα..γι'αυτό άλλωστε 2 εξ'αυτών είναι μέσα στο στόμα που δεν μπορει κανένας να τα δει!Τα απολαμβάνω μόνος μου!!
Είναι ωραία..
και αυτά και τα 2 τα έκανα σε μια φίλη μου η οποία ομως δούλευε σε μαγαζί με Piercing..
Ποτέ μην επιχηρήσεις να το κάνεις μόνος σου ή σε φίλο/φίλη.. πίστεψέ με πονάει!
Καλύτερα σε μαγαζί! άν είσαι απο θεσσαλονίκη μπορώ να σου προτείνω..
Εγώ θέλω να κάνω : φρύδι, γλώσσα , τράγο.. και τέλος με τα Piercings..
(Υ.Γ. Αυτά μέσα στο στόμα οι γονείς μου δεν τα ξέρουν γι'αυτό τα έκανα εκει)

Υ.γ. αυτά δεν στα λέω για να σου υποδείξω ότι είσαι θυματάκι και εγώ δεν είμαι. Όλοι είμαστε, τι να κάνουμε, απλά για να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα. Να ξέρεις τι σημαίνουν κάποια πράγματα σε βάθος, γιατί όλοι χρησιμοποιούμε επιφανειακά κάποιες λέξεις χωρίς να ξέρουμε τι λέμε ... www.ntoubli.gr
mathitisp
Δραστήριο μέλος

το ίδιο ισχύει με οποιαδήποτε τρύπα πχ στο φρύδι?
ε ναι, αν θες να κανεις μπανιο,
πλυνε τη μετα με λιγο μπεταντιν(αυτο προυποθετει να μην εχεις προβλημα με θυροειδη!), και εισαι ενταξει!!
αν και οταν θα πας να την κανεις θα σου πουν εκει!
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Υ.γ. αυτά δεν στα λέω για να σου υποδείξω ότι είσαι θυματάκι και εγώ δεν είμαι. Όλοι είμαστε, τι να κάνουμε, απλά για να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα. Να ξέρεις τι σημαίνουν κάποια πράγματα σε βάθος, γιατί όλοι χρησιμοποιούμε επιφανειακά κάποιες λέξεις χωρίς να ξέρουμε τι λέμε ... www.ntoubli.gr
Το "θύμα" έχει αρνητική χροιά,σημαίνει ότι υπάρχει "θύτης",ο οποίος δηλαδή σε εκμεταλλεύται παρά τη θέλησή σου.Απ'τη στιγμή που κάτι αποτελεί συνειδητή σου επιλογή και σου προκαλεί απόλαυση (αισθητική κλπ),δεν καταλαβαίνω πως μπορείς να θεωρείσαι θύμα.
Btw,σαφέστατα και η αισθητική μας επίσης,όπως κάθε aspect της προσωπικότητάς μας,επηρεάζεται και από βιολογικούς παράγοντες.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

Καταρχήν δεν υπάρχει συγκεκριμένος θύτης. Απλά όταν σου κολάει μια ιδέα, από κάπου την κολάς δεν υπάρχει έμφυτη. Άμα μεγάλωνες σε διαφορετικό περιβάλλον ή εποχή θα κολούσες άλλες ιδέες. Οπότε όλοι χωρίς να το καταλαβαίνουμε γινόμαστε θύματα συγκεκριμένων ιδεών, αυτών που κυριαρχούν γύρω μας. Και στην περίπτωση των piercing παίζει και το οικονομικό μέρος, πόσα μαγαζιά έχουν ανοίξει, πόσοι τα βγάζουν? Και γενικά όπου να κοιτάξεις, το piercing χαρακτηρίζεται μόδα. Η λέξη αρέσω πηγάζει από την μόδα, δεν είναι κάτι τα ξεχωριστά.Το "θύμα" έχει αρνητική χροιά,σημαίνει ότι υπάρχει "θύτης",ο οποίος δηλαδή σε εκμεταλλεύται παρά τη θέλησή σου.Απ'τη στιγμή που κάτι αποτελεί συνειδητή σου επιλογή και σου προκαλεί απόλαυση (αισθητική κλπ),δεν καταλαβαίνω πως μπορείς να θεωρείσαι θύμα.
Btw,σαφέστατα και η αισθητική μας επίσης,όπως κάθε aspect της προσωπικότητάς μας,επηρεάζεται και από βιολογικούς παράγοντες.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Καταρχήν δεν υπάρχει συγκεκριμένος θύτης.
Τότε πως γίνεται να μιλάμε για "θύμα"?Με βάση ποιο σημείο αναφοράς?Χωρίς σημείο αναφοράς δεν υπάρχει τίποτα.
Απλά όταν σου κολάει μια ιδέα, από κάπου την κολάς δεν υπάρχει έμφυτη. Άμα μεγάλωνες σε διαφορετικό περιβάλλον ή εποχή θα κολούσες άλλες ιδέες. Οπότε όλοι χωρίς να το καταλαβαίνουμε γινόμαστε θύματα συγκεκριμένων ιδεών, αυτών που κυριαρχούν γύρω μας.
Still,παίζει ρόλο και η βιολογία μας,I repeat.Σαφέστατα έχει σημασία το που και το πότε και το κάτω από ποιες συνθήκες we grew up,αλλά αν έπαιζε ρόλο μόνο αυτό,όσοι μεγαλώσαμε στην ίδια κοινωνία την ίδια χρονική στιγμή,θα βγαίναμε ίδιοι.Anyway,σαφέστατα και μας επηρεάζει το περιβάλλον.Ε,και?
Και στην περίπτωση των piercing παίζει και το οικονομικό μέρος, πόσα μαγαζιά έχουν ανοίξει, πόσοι τα βγάζουν?
Αυτό έχει να κάνει με τον καπιταλισμό,όχι με το piercing.Έτσι δομείται το σύστημά μας,αν αυτό είναι καλό ή κακό,είναι άλλη συζήτηση.
Και γενικά όπου να κοιτάξεις, το piercing χαρακτηρίζεται μόδα.
Argumentum ad populum.
Η λέξη αρέσω πηγάζει από την μόδα, δεν είναι κάτι τα ξεχωριστά.
???
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος

dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι είναι μόδα και τα καθημερινά ρούχα... Ξέρεις πόσα παιδιά αποκτούν και παρόμοια μόδα? Στο ορισμό της μόδας εντάσσεται και αυτός που πρωτοδημιουργεί κάτι, ξεχωρίζει... Όλα από άποψη αισθητικής...μα και τη μόδα κάποιος την πρωτοδημιούργησε...κάποιος ξύπνησε μια μέρα και άρχισε να κάνει τρύπες (στην αρχχή όπως οι ζουλού) και τελικά τον αντέγραψαν στην αρχοί λίγοι που στη συνέχεια έγιναν πολλοί...δηλαδή και τότε αυτός ο πρώτος που το έκανε τη μόδα ακολουθούσεή??μα αυτός τη δημιούργησε!! και γιατί μόδα να είναι μόνο τα σκουλαρίκια...τα τατουάζ..τα πορτοκαλι-ροζ-μπλε μαλλιά....τα ξυρισμένα κεφάλια...και να μην είναι μόδα και τα ρούχα??όχι αυτά των σχεδιαστών...τα απλά..τα καθημερινα....γιατί και το ότι όλα τα αγόρια φοράνε παντελόνια και όχι φούστες...ότι τα παντελόνια τους είναι σε ίσια γραμμή και συχνά σκισμένα μόδα είναι....αλλά δεν βλέπω κανέναν από αυτούς που ισχυρίζονται ότι δεν ακολουθούν τη μόδα να βγαίνει έξω με λαμέ παντελονι-κολάν...!!
μου αρέσει που σου εξήγησα σε κάθε περίπτωση ποιος είναι θύτης και μου το παίζεις χαζός. Με την λογική σου δεν υπάρχει κανένας που να είναι "θύμα" μόδας, αλλά όλοι είμαστε λίγο ή πολύ...Τότε πως γίνεται να μιλάμε για "θύμα"?Με βάση ποιο σημείο αναφοράς?Χωρίς σημείο αναφοράς δεν υπάρχει τίποτα.
θα βγαίναμε όλοι ίδιοι άμα και οι επιρροές μας ήταν ίδιες. καθένας όμως μεγαλώνει με διαφορετικό τρόπο. αναρωτιέμαι γιατί δεν το έλαβες υπόψην αυτόStill,παίζει ρόλο και η βιολογία μας,I repeat.Σαφέστατα έχει σημασία το που και το πότε και το κάτω από ποιες συνθήκες we grew up,αλλά αν έπαιζε ρόλο μόνο αυτό,όσοι μεγαλώσαμε στην ίδια κοινωνία την ίδια χρονική στιγμή,θα βγαίναμε ίδιοι.Anyway,σαφέστατα και μας επηρεάζει το περιβάλλον.Ε,και?

εννοούσα ότι στην περίπτωση αυτή "θύτης" έμμεσα είναι τα μαγαζιά που ανοίγουν και τα βγάζουν, πέραν η ιδέα. Υ.γ. τους φάγαμε τους ΔΑΠίτεςΑυτό έχει να κάνει με τον καπιταλισμό,όχι με το piercing.Έτσι δομείται το σύστημά μας,αν αυτό είναι καλό ή κακό,είναι άλλη συζήτηση.

Και τι σημαίνει αυτό που λες? Πετάς κάτι που μπορεί να ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις, υπονοώντας ότι ισχύει και εδώ? Δηλαδή τι να κάνουμε? να αλλάξουμε τον ορισμό της μόδας επειδή κάποιοι πιστεύουν ότι είναι έμφυτη η αρεσκεία τους σε κάτι?
Δες το τζούλια. να δεις τι εννοώ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.