Μάνο, επίτρεψέ μου να σου πω ότι ο αδερφός μου που έκανε την επέμβαση, πήγε στο οφθαλμιατρειο της Αθήνας , το οποίο δεν ήταν από τα ακριβότερα , σε σύγκριση με τα ιδιωτικά που κόστιζαν τουλάχιστον 1000 ευρώ παραπάνω. Ο καλύτερος όλων βρίσκεται στην Κρήτη και είναι εκείνος που την ξεκίνησε τη μέθοδο. Γιατί δεν πας σε εκείνον , να μας πεις κι εμάς;

https://www.bemmo.gr/gr/personnel.php?prm=1
Ναι, αν κάνω εγώ, Κρήτη θα κάνω, αλλα στο ιδιωτικό κέντρο που έχει εκεί.
Κοίτα, όσο καλύτερο είναι, τόσο περισσότερο μειόνονται τα ρίσκα να αποκτήσεις πρόβληματα απο επιπλοκές. Δεν σημαίνει οτι επειδή δεν θα πας στο καλύτερο θα έχεις πρόβλημα οπωσδήποτε, αλλα τουλάχιστον με κάποιον έμπειρο και καταξιωμένο κινδυνεύεις λιγότερο. Αν την κάνω, φυσικά και θα σας πω.
δεν χρειαζετε να περιμενεις μεχρι να γινεις 18... γιατι ενας φιλος μου ειναι 17 και εχει σιγουρα 1 χρονο που εχει κανει την επεμβαση

αλλα πρεπει να ειχε μεγαλο βαθμο 9 αν δεν κανω λαθος...
Ο προεγχειρητικός έλεγχος για lasik λέει παντού οτι πρέπει να χεις κλέισει τα 18 και ο βαθμός σου να χει μείνει σταθερός για 2 χρόνια. Το οτι του κανε την εγχείρηση στα 17, δεν ξέρω και όλας, αλλα μάλλον θεωρείται malpractice (απο ότι διαβάζω γενικά, η επιτυχία της εγχείρησης οφείλεται στο μεγαλύτερο βαθμό στον έλεγχο που θα γίνει πριν)
Καλύτερα να κάνεις την εγχείρηση όσο πιο αργά γίνεται, γιατί άκουσα από γιατρούς ότι αν κάνεις laser δεν μπορείς μετά να κάνεις άλλη επέμβαση στα μάτια...
Δεν ισχύει αυτό βασικά. Μπορείς, και μάλλιστα γίνονται σε περιπτώσεις επιπλοκών (ή αποτυχίας της εγχείρησης) διορθωτικές επεμβάσεις laser.
Απλά απο ότι έχω καταλάβει, καλό είναι να γίνονται όσο πιο αργά (αλλα όχι πολύ αργά μάλλον

) πρώτον για να έχει σταθεροποιηθεί η μυωπία σου, και δεύτερον γιατί η τεχνολογία εξελίσσεται ταχύτατα και έχουμε όλο και καλύτερα μηχανήματα = πιο ασφαλή+με λιγότερες συνέπειες μετά.
Ωστόσο, η επέμβαση αυτή έχει απίστευτα αποτελέσματα. Έκανε ο θέιος μου, κι από κει που μετά βίας έβλεπε, τώρα βλέπει καλύτερα παό όλους μας χωρίς γυαλιά!
Αν πετύχει, νομίζω πραγματικά αξίζει. Αλλα είναι ένα ρίσκο γμτ. Ερώτηση, ο Θείος σου, βλέπει καθαρά τη νύχτα; Γενικά όσοι έχετε κάνει/ξέρετε γνωστούς, μπορείτε να μου πείτε αν αντιμετωπίζουν προβλήματα τη νύχτα;
(haloes, starbursts, ghost vision και τέτοια)