Λοιπόν έδωσα το Β2 το Leseverstehen ήταν δύσκολο, όπως και λίγο το Hörverstehen. Για Mündlicher Ausdruck είχα έναν πάρντερ από την Ισπανία, ήρθε και με έπιασε πριν ξεκινήσουμε και μου είπε δεν έχει κάνει καθόλου προετοιμασία. Του είπα οκ, θα σε βοηθήσω όσο μπορώ αλλά αν δεν έχεις κάνει προετοιμασία δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε όλα. Πριν μπούμε μέσα ο άλλος είχε πεθάνει από το άγχος, με ρωτούσε αν έχω άγχος και στρες, όχι φυσικά, ότι είναι να γίνει, θα γίνει του λέω. Μπαίνουμε μέσα να μιλήσουμε, είχα θέμα ότι οι νεοι βαριούνται να διαβάσουν, τελείωσε η σειρά μου, πάει να μιλήσει ο Ισπανός, δεν καταλάβαινα τι έλεγε......, τον ρωτάει η εξεταστής και από εκεί και πέρα είχε ξεφύγει εκτός θέματος. Πάμε μετά να κάνουμε διάλογο μεταξύ μας. Του προτείνω την τρίτη φωτογραφία, μετά αυτός άρχιζε να μου περιγράφει την πρώτη και μετά την δεύτερη. Του λέω μου έκανες πρόταση την πρώτη, του δικαιολογώ γιατί δεν την θέλω, μετά πάει και μου κάνει πρόταση την δεύτερη είχε μια γίδα να τρώει χορτάρι,

του λέω ρε φίλε δεν θέλω να είμαι προβατάρης όταν θα πάω διακοπές, τον είδε η εξετάστρια, γέλασε, λέει στην διπλανή εξετάστρια να διακόψουν. Μας ευχαρίστησαν και μόλις βγαίνουμε έξω πάμε να φύγουμε μου είπε. Ούτε δευτερόλεπτο δεν κάθισε.