jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:23 Ο jj! έγραψε: #881 30-09-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Väinämöinen: Αυτο ποσα χρονια παιζεται ρε? Παλια το ειχε και το Alter με τιτλο Ντρεικ το κυνηγι του θησαυρου. Νομιζω το κοψανε επειδη εδειχνε πολυ βια ή επειδη το ειχαν φερει παρανομα (εξου και η αλλαγη ολων των ονοματων). Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=dC7jS-adxPQ Click για ανάπτυξη... Eίχαν αγοράσει τα δικαιώματα από την Αμερική (που άλλαξε τα ονόματα). Το ίδιο έγινε και με το Yu-Gi-Oh. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:24 Ο Itach1 έγραψε: #882 30-09-12 22:24 Σημερα μετα απο καιρο εδειξε καλο επεισοδιο το one piece...πολυ μπλα μπλα γενικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Ο Mr.Blonde: #883 30-09-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Σημερα μετα απο καιρο εδειξε καλο επεισοδιο το one piece...πολυ μπλα μπλα γενικα Click για ανάπτυξη... Αυτη ειναι η διαφορα.Το one piece εχει απιστευτη storyline.Αν ειναι να βλεπεις μονο ξυλο δες ντραγκονμπολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:51 Ο Itach1 έγραψε: #884 30-09-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Αυτη ειναι η διαφορα.Το one piece εχει απιστευτη storyline.Αν ειναι να βλεπεις μονο ξυλο δες ντραγκονμπολ. Click για ανάπτυξη... Δε λεω το στορυ ειναι γαματο,αλλα αν περιμενεις καθε βδομαδα εδω και ενα χρονο και βλεπεις βλακειες ξενερωνεις παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:44 Η whitelioness: #885 02-10-12 23:44 δεν εχω διαμορφωσει λιστα με αγαπημενα ... αλλα μολις τελειωσα το Casshern Sins (anime) τοσο ωραιο.. και το σχεδιο και η πλοκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Οκτωβρίου 2012 Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:05 Ο Eskl1nd έγραψε: #886 03-10-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δε λεω το στορυ ειναι γαματο,αλλα αν περιμενεις καθε βδομαδα εδω και ενα χρονο και βλεπεις βλακειες ξενερωνεις παρα πολυ Click για ανάπτυξη... Το one piece anime σε αυτο το arc υποφερει απο το γεγονος οτι το "τραβανε" πολυ ουτως ωστε να εχει μεγαλο περιθωριο με το manga το οποιο δεν ειναι ουτε ενα arc μπροστα....πολυ φοβαμαι οτι μολις τελειωσει το fishman island arc στο anime , θα φαμε στη μαπα κανα mini filler arc για να μεγαλωσει το κενο μεταξυ manga-anime. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:36 Ο Guest 892943: #887 03-10-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν εχω διαμορφωσει λιστα με αγαπημενα ... αλλα μολις τελειωσα το Casshern Sins (anime) τοσο ωραιο.. και το σχεδιο και η πλοκη Click για ανάπτυξη... Έχω δει το πρώτο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση. Το σχέδιο για τα δικά μου στάνταρ είναι προτότυπο και ελκυστικό. Γενικά η όλη ατμόσφαιρα του άνιμε έχει πολύ ενδιαφέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:37 Η whitelioness: #888 03-10-12 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Έχω δει το πρώτο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση. Το σχέδιο για τα δικά μου στάνταρ είναι προτότυπο και ελκυστικό. Γενικά η όλη ατμόσφαιρα του άνιμε έχει πολύ ενδιαφέρων. Click για ανάπτυξη... συνεχισε το πιστευω πως αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:38 Ο Itach1 έγραψε: #889 03-10-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Το one piece anime σε αυτο το arc υποφερει απο το γεγονος οτι το "τραβανε" πολυ ουτως ωστε να εχει μεγαλο περιθωριο με το manga το οποιο δεν ειναι ουτε ενα arc μπροστα....πολυ φοβαμαι οτι μολις τελειωσει το fishman island arc στο anime , θα φαμε στη μαπα κανα mini filler arc για να μεγαλωσει το κενο μεταξυ manga-anime. Click για ανάπτυξη... Ωωωχ μην μου τα λες αυτα τωρα...ηδη εχω ξενερωσει απιστευτα αυτον τον χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 01:19 Ο Eskl1nd έγραψε: #890 03-10-12 01:19 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ωωωχ μην μου τα λες αυτα τωρα...ηδη εχω ξενερωσει απιστευτα αυτον τον χρονο Click για ανάπτυξη... Κοίτα , ειμαστε σε ενα αρκ απιστευτα βαρετο , οπου οι αντιπαλοι δεν ειναι καθολου δυνατοι , και το νοημα ολου του αρκ θα φανερωθει στα τελευταια 1-2 επεισοδια ( δεν θελω να βαλω spoilers απο manga ) ......Και ειναι φανερο οτι το τραβανε και το τραβανε....... Το one piece γενικα δεν βαζει filler arcs ( εκτος απο 1 φορα παλια ) , αλλα φοβαμαι οτι αυτη τη φορα δεν θα το αποφυγουμε.......αν δεν βαλουν , θα χαλασουν και το αλλο αρκ που ειναι πιο ωραιο , αν το τραβηξουν ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η whitelioness: #891 13-01-13 23:40 χμ,επιστρεφοντας στον τοπο του εγκληματος και μιας και το πρωτο ποστ μιλα και για αγαπημενα manga (προσθετοντας και manhwa) να καποια: Akumetsu Wake up deadman Annarasumanara Trace Ordinary Horimiya Are you Alice Noblesse.............. -----they are all so delightful *tears of joy* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:28 Η ~Melania~: #892 12-02-13 20:28 Πιστεύω οι λάτρεις θα ενδιαφερθείτε για αυτό https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=3706124&postcount=303 Όσοι θέλετε είμαι ανοιχτή σε προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silverdog Δραστήριο μέλος Ο silverdog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 550 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:34 Ο silverdog: #893 14-02-13 00:34 εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:57 Ο OChemist έγραψε: #894 14-02-13 00:57 Αρχική Δημοσίευση από yiorgos: εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Yamcha έγραψε: #895 20-02-13 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:10 Ο Itach1 έγραψε: #896 20-02-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:19 Ο Rempeskes: #897 20-02-13 16:19 το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Click για ανάπτυξη... σωστο, αλλα το θεμα ειναι γιατι να το κανεις αυτο? εαν εχεις δει ενα μανγκα, τα εχεις δει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #898 20-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... Γιατι βαρετό? Ειναι τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #899 20-02-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... κοιτα,καπου το ανιμε στο 23-28 επεισ. ισως να κανει μια 'κοιλια' και να αναστεναξεις αλλα το μανγκα αξιζει και απο πλευρα σχεδιου.....*so great* οσο για το αναμενομενο,η αληθεια ειναι οτι περιμενα πιο συνταρακτικο τελος αλλα τι να γινει; rempeske ξουτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 00:40 Η whitelioness: #900 30-03-13 00:40 well,μολις τελειωσα το ergo proxy το 'και αυτο που εμεινε στο τελος ηταν το παρανοικο γελιο που σταματησε μολις συνειδητοποιησες οτι προερχοταν απο εσενα' anime αν μην τι αλλο ηταν ενδιαφερον O.o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Väinämöinen: Αυτο ποσα χρονια παιζεται ρε? Παλια το ειχε και το Alter με τιτλο Ντρεικ το κυνηγι του θησαυρου. Νομιζω το κοψανε επειδη εδειχνε πολυ βια ή επειδη το ειχαν φερει παρανομα (εξου και η αλλαγη ολων των ονοματων). Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=dC7jS-adxPQ Click για ανάπτυξη... Eίχαν αγοράσει τα δικαιώματα από την Αμερική (που άλλαξε τα ονόματα). Το ίδιο έγινε και με το Yu-Gi-Oh. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:24 Ο Itach1 έγραψε: #882 30-09-12 22:24 Σημερα μετα απο καιρο εδειξε καλο επεισοδιο το one piece...πολυ μπλα μπλα γενικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Ο Mr.Blonde: #883 30-09-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Σημερα μετα απο καιρο εδειξε καλο επεισοδιο το one piece...πολυ μπλα μπλα γενικα Click για ανάπτυξη... Αυτη ειναι η διαφορα.Το one piece εχει απιστευτη storyline.Αν ειναι να βλεπεις μονο ξυλο δες ντραγκονμπολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:51 Ο Itach1 έγραψε: #884 30-09-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Αυτη ειναι η διαφορα.Το one piece εχει απιστευτη storyline.Αν ειναι να βλεπεις μονο ξυλο δες ντραγκονμπολ. Click για ανάπτυξη... Δε λεω το στορυ ειναι γαματο,αλλα αν περιμενεις καθε βδομαδα εδω και ενα χρονο και βλεπεις βλακειες ξενερωνεις παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:44 Η whitelioness: #885 02-10-12 23:44 δεν εχω διαμορφωσει λιστα με αγαπημενα ... αλλα μολις τελειωσα το Casshern Sins (anime) τοσο ωραιο.. και το σχεδιο και η πλοκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Οκτωβρίου 2012 Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:05 Ο Eskl1nd έγραψε: #886 03-10-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δε λεω το στορυ ειναι γαματο,αλλα αν περιμενεις καθε βδομαδα εδω και ενα χρονο και βλεπεις βλακειες ξενερωνεις παρα πολυ Click για ανάπτυξη... Το one piece anime σε αυτο το arc υποφερει απο το γεγονος οτι το "τραβανε" πολυ ουτως ωστε να εχει μεγαλο περιθωριο με το manga το οποιο δεν ειναι ουτε ενα arc μπροστα....πολυ φοβαμαι οτι μολις τελειωσει το fishman island arc στο anime , θα φαμε στη μαπα κανα mini filler arc για να μεγαλωσει το κενο μεταξυ manga-anime. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:36 Ο Guest 892943: #887 03-10-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν εχω διαμορφωσει λιστα με αγαπημενα ... αλλα μολις τελειωσα το Casshern Sins (anime) τοσο ωραιο.. και το σχεδιο και η πλοκη Click για ανάπτυξη... Έχω δει το πρώτο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση. Το σχέδιο για τα δικά μου στάνταρ είναι προτότυπο και ελκυστικό. Γενικά η όλη ατμόσφαιρα του άνιμε έχει πολύ ενδιαφέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:37 Η whitelioness: #888 03-10-12 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Έχω δει το πρώτο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση. Το σχέδιο για τα δικά μου στάνταρ είναι προτότυπο και ελκυστικό. Γενικά η όλη ατμόσφαιρα του άνιμε έχει πολύ ενδιαφέρων. Click για ανάπτυξη... συνεχισε το πιστευω πως αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:38 Ο Itach1 έγραψε: #889 03-10-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Το one piece anime σε αυτο το arc υποφερει απο το γεγονος οτι το "τραβανε" πολυ ουτως ωστε να εχει μεγαλο περιθωριο με το manga το οποιο δεν ειναι ουτε ενα arc μπροστα....πολυ φοβαμαι οτι μολις τελειωσει το fishman island arc στο anime , θα φαμε στη μαπα κανα mini filler arc για να μεγαλωσει το κενο μεταξυ manga-anime. Click για ανάπτυξη... Ωωωχ μην μου τα λες αυτα τωρα...ηδη εχω ξενερωσει απιστευτα αυτον τον χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 01:19 Ο Eskl1nd έγραψε: #890 03-10-12 01:19 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ωωωχ μην μου τα λες αυτα τωρα...ηδη εχω ξενερωσει απιστευτα αυτον τον χρονο Click για ανάπτυξη... Κοίτα , ειμαστε σε ενα αρκ απιστευτα βαρετο , οπου οι αντιπαλοι δεν ειναι καθολου δυνατοι , και το νοημα ολου του αρκ θα φανερωθει στα τελευταια 1-2 επεισοδια ( δεν θελω να βαλω spoilers απο manga ) ......Και ειναι φανερο οτι το τραβανε και το τραβανε....... Το one piece γενικα δεν βαζει filler arcs ( εκτος απο 1 φορα παλια ) , αλλα φοβαμαι οτι αυτη τη φορα δεν θα το αποφυγουμε.......αν δεν βαλουν , θα χαλασουν και το αλλο αρκ που ειναι πιο ωραιο , αν το τραβηξουν ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η whitelioness: #891 13-01-13 23:40 χμ,επιστρεφοντας στον τοπο του εγκληματος και μιας και το πρωτο ποστ μιλα και για αγαπημενα manga (προσθετοντας και manhwa) να καποια: Akumetsu Wake up deadman Annarasumanara Trace Ordinary Horimiya Are you Alice Noblesse.............. -----they are all so delightful *tears of joy* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:28 Η ~Melania~: #892 12-02-13 20:28 Πιστεύω οι λάτρεις θα ενδιαφερθείτε για αυτό https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=3706124&postcount=303 Όσοι θέλετε είμαι ανοιχτή σε προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silverdog Δραστήριο μέλος Ο silverdog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 550 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:34 Ο silverdog: #893 14-02-13 00:34 εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:57 Ο OChemist έγραψε: #894 14-02-13 00:57 Αρχική Δημοσίευση από yiorgos: εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Yamcha έγραψε: #895 20-02-13 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:10 Ο Itach1 έγραψε: #896 20-02-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:19 Ο Rempeskes: #897 20-02-13 16:19 το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Click για ανάπτυξη... σωστο, αλλα το θεμα ειναι γιατι να το κανεις αυτο? εαν εχεις δει ενα μανγκα, τα εχεις δει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #898 20-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... Γιατι βαρετό? Ειναι τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #899 20-02-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... κοιτα,καπου το ανιμε στο 23-28 επεισ. ισως να κανει μια 'κοιλια' και να αναστεναξεις αλλα το μανγκα αξιζει και απο πλευρα σχεδιου.....*so great* οσο για το αναμενομενο,η αληθεια ειναι οτι περιμενα πιο συνταρακτικο τελος αλλα τι να γινει; rempeske ξουτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 00:40 Η whitelioness: #900 30-03-13 00:40 well,μολις τελειωσα το ergo proxy το 'και αυτο που εμεινε στο τελος ηταν το παρανοικο γελιο που σταματησε μολις συνειδητοποιησες οτι προερχοταν απο εσενα' anime αν μην τι αλλο ηταν ενδιαφερον O.o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημερα μετα απο καιρο εδειξε καλο επεισοδιο το one piece...πολυ μπλα μπλα γενικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Ο Mr.Blonde: #883 30-09-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Σημερα μετα απο καιρο εδειξε καλο επεισοδιο το one piece...πολυ μπλα μπλα γενικα Click για ανάπτυξη... Αυτη ειναι η διαφορα.Το one piece εχει απιστευτη storyline.Αν ειναι να βλεπεις μονο ξυλο δες ντραγκονμπολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:51 Ο Itach1 έγραψε: #884 30-09-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Αυτη ειναι η διαφορα.Το one piece εχει απιστευτη storyline.Αν ειναι να βλεπεις μονο ξυλο δες ντραγκονμπολ. Click για ανάπτυξη... Δε λεω το στορυ ειναι γαματο,αλλα αν περιμενεις καθε βδομαδα εδω και ενα χρονο και βλεπεις βλακειες ξενερωνεις παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:44 Η whitelioness: #885 02-10-12 23:44 δεν εχω διαμορφωσει λιστα με αγαπημενα ... αλλα μολις τελειωσα το Casshern Sins (anime) τοσο ωραιο.. και το σχεδιο και η πλοκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Οκτωβρίου 2012 Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:05 Ο Eskl1nd έγραψε: #886 03-10-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δε λεω το στορυ ειναι γαματο,αλλα αν περιμενεις καθε βδομαδα εδω και ενα χρονο και βλεπεις βλακειες ξενερωνεις παρα πολυ Click για ανάπτυξη... Το one piece anime σε αυτο το arc υποφερει απο το γεγονος οτι το "τραβανε" πολυ ουτως ωστε να εχει μεγαλο περιθωριο με το manga το οποιο δεν ειναι ουτε ενα arc μπροστα....πολυ φοβαμαι οτι μολις τελειωσει το fishman island arc στο anime , θα φαμε στη μαπα κανα mini filler arc για να μεγαλωσει το κενο μεταξυ manga-anime. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:36 Ο Guest 892943: #887 03-10-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν εχω διαμορφωσει λιστα με αγαπημενα ... αλλα μολις τελειωσα το Casshern Sins (anime) τοσο ωραιο.. και το σχεδιο και η πλοκη Click για ανάπτυξη... Έχω δει το πρώτο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση. Το σχέδιο για τα δικά μου στάνταρ είναι προτότυπο και ελκυστικό. Γενικά η όλη ατμόσφαιρα του άνιμε έχει πολύ ενδιαφέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:37 Η whitelioness: #888 03-10-12 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Έχω δει το πρώτο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση. Το σχέδιο για τα δικά μου στάνταρ είναι προτότυπο και ελκυστικό. Γενικά η όλη ατμόσφαιρα του άνιμε έχει πολύ ενδιαφέρων. Click για ανάπτυξη... συνεχισε το πιστευω πως αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:38 Ο Itach1 έγραψε: #889 03-10-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Το one piece anime σε αυτο το arc υποφερει απο το γεγονος οτι το "τραβανε" πολυ ουτως ωστε να εχει μεγαλο περιθωριο με το manga το οποιο δεν ειναι ουτε ενα arc μπροστα....πολυ φοβαμαι οτι μολις τελειωσει το fishman island arc στο anime , θα φαμε στη μαπα κανα mini filler arc για να μεγαλωσει το κενο μεταξυ manga-anime. Click για ανάπτυξη... Ωωωχ μην μου τα λες αυτα τωρα...ηδη εχω ξενερωσει απιστευτα αυτον τον χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 01:19 Ο Eskl1nd έγραψε: #890 03-10-12 01:19 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ωωωχ μην μου τα λες αυτα τωρα...ηδη εχω ξενερωσει απιστευτα αυτον τον χρονο Click για ανάπτυξη... Κοίτα , ειμαστε σε ενα αρκ απιστευτα βαρετο , οπου οι αντιπαλοι δεν ειναι καθολου δυνατοι , και το νοημα ολου του αρκ θα φανερωθει στα τελευταια 1-2 επεισοδια ( δεν θελω να βαλω spoilers απο manga ) ......Και ειναι φανερο οτι το τραβανε και το τραβανε....... Το one piece γενικα δεν βαζει filler arcs ( εκτος απο 1 φορα παλια ) , αλλα φοβαμαι οτι αυτη τη φορα δεν θα το αποφυγουμε.......αν δεν βαλουν , θα χαλασουν και το αλλο αρκ που ειναι πιο ωραιο , αν το τραβηξουν ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η whitelioness: #891 13-01-13 23:40 χμ,επιστρεφοντας στον τοπο του εγκληματος και μιας και το πρωτο ποστ μιλα και για αγαπημενα manga (προσθετοντας και manhwa) να καποια: Akumetsu Wake up deadman Annarasumanara Trace Ordinary Horimiya Are you Alice Noblesse.............. -----they are all so delightful *tears of joy* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:28 Η ~Melania~: #892 12-02-13 20:28 Πιστεύω οι λάτρεις θα ενδιαφερθείτε για αυτό https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=3706124&postcount=303 Όσοι θέλετε είμαι ανοιχτή σε προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silverdog Δραστήριο μέλος Ο silverdog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 550 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:34 Ο silverdog: #893 14-02-13 00:34 εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:57 Ο OChemist έγραψε: #894 14-02-13 00:57 Αρχική Δημοσίευση από yiorgos: εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Yamcha έγραψε: #895 20-02-13 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:10 Ο Itach1 έγραψε: #896 20-02-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:19 Ο Rempeskes: #897 20-02-13 16:19 το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Click για ανάπτυξη... σωστο, αλλα το θεμα ειναι γιατι να το κανεις αυτο? εαν εχεις δει ενα μανγκα, τα εχεις δει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #898 20-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... Γιατι βαρετό? Ειναι τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #899 20-02-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... κοιτα,καπου το ανιμε στο 23-28 επεισ. ισως να κανει μια 'κοιλια' και να αναστεναξεις αλλα το μανγκα αξιζει και απο πλευρα σχεδιου.....*so great* οσο για το αναμενομενο,η αληθεια ειναι οτι περιμενα πιο συνταρακτικο τελος αλλα τι να γινει; rempeske ξουτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 00:40 Η whitelioness: #900 30-03-13 00:40 well,μολις τελειωσα το ergo proxy το 'και αυτο που εμεινε στο τελος ηταν το παρανοικο γελιο που σταματησε μολις συνειδητοποιησες οτι προερχοταν απο εσενα' anime αν μην τι αλλο ηταν ενδιαφερον O.o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Σημερα μετα απο καιρο εδειξε καλο επεισοδιο το one piece...πολυ μπλα μπλα γενικα Click για ανάπτυξη... Αυτη ειναι η διαφορα.Το one piece εχει απιστευτη storyline.Αν ειναι να βλεπεις μονο ξυλο δες ντραγκονμπολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:51 Ο Itach1 έγραψε: #884 30-09-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Αυτη ειναι η διαφορα.Το one piece εχει απιστευτη storyline.Αν ειναι να βλεπεις μονο ξυλο δες ντραγκονμπολ. Click για ανάπτυξη... Δε λεω το στορυ ειναι γαματο,αλλα αν περιμενεις καθε βδομαδα εδω και ενα χρονο και βλεπεις βλακειες ξενερωνεις παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:44 Η whitelioness: #885 02-10-12 23:44 δεν εχω διαμορφωσει λιστα με αγαπημενα ... αλλα μολις τελειωσα το Casshern Sins (anime) τοσο ωραιο.. και το σχεδιο και η πλοκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Οκτωβρίου 2012 Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:05 Ο Eskl1nd έγραψε: #886 03-10-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δε λεω το στορυ ειναι γαματο,αλλα αν περιμενεις καθε βδομαδα εδω και ενα χρονο και βλεπεις βλακειες ξενερωνεις παρα πολυ Click για ανάπτυξη... Το one piece anime σε αυτο το arc υποφερει απο το γεγονος οτι το "τραβανε" πολυ ουτως ωστε να εχει μεγαλο περιθωριο με το manga το οποιο δεν ειναι ουτε ενα arc μπροστα....πολυ φοβαμαι οτι μολις τελειωσει το fishman island arc στο anime , θα φαμε στη μαπα κανα mini filler arc για να μεγαλωσει το κενο μεταξυ manga-anime. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:36 Ο Guest 892943: #887 03-10-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν εχω διαμορφωσει λιστα με αγαπημενα ... αλλα μολις τελειωσα το Casshern Sins (anime) τοσο ωραιο.. και το σχεδιο και η πλοκη Click για ανάπτυξη... Έχω δει το πρώτο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση. Το σχέδιο για τα δικά μου στάνταρ είναι προτότυπο και ελκυστικό. Γενικά η όλη ατμόσφαιρα του άνιμε έχει πολύ ενδιαφέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:37 Η whitelioness: #888 03-10-12 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Έχω δει το πρώτο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση. Το σχέδιο για τα δικά μου στάνταρ είναι προτότυπο και ελκυστικό. Γενικά η όλη ατμόσφαιρα του άνιμε έχει πολύ ενδιαφέρων. Click για ανάπτυξη... συνεχισε το πιστευω πως αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:38 Ο Itach1 έγραψε: #889 03-10-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Το one piece anime σε αυτο το arc υποφερει απο το γεγονος οτι το "τραβανε" πολυ ουτως ωστε να εχει μεγαλο περιθωριο με το manga το οποιο δεν ειναι ουτε ενα arc μπροστα....πολυ φοβαμαι οτι μολις τελειωσει το fishman island arc στο anime , θα φαμε στη μαπα κανα mini filler arc για να μεγαλωσει το κενο μεταξυ manga-anime. Click για ανάπτυξη... Ωωωχ μην μου τα λες αυτα τωρα...ηδη εχω ξενερωσει απιστευτα αυτον τον χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 01:19 Ο Eskl1nd έγραψε: #890 03-10-12 01:19 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ωωωχ μην μου τα λες αυτα τωρα...ηδη εχω ξενερωσει απιστευτα αυτον τον χρονο Click για ανάπτυξη... Κοίτα , ειμαστε σε ενα αρκ απιστευτα βαρετο , οπου οι αντιπαλοι δεν ειναι καθολου δυνατοι , και το νοημα ολου του αρκ θα φανερωθει στα τελευταια 1-2 επεισοδια ( δεν θελω να βαλω spoilers απο manga ) ......Και ειναι φανερο οτι το τραβανε και το τραβανε....... Το one piece γενικα δεν βαζει filler arcs ( εκτος απο 1 φορα παλια ) , αλλα φοβαμαι οτι αυτη τη φορα δεν θα το αποφυγουμε.......αν δεν βαλουν , θα χαλασουν και το αλλο αρκ που ειναι πιο ωραιο , αν το τραβηξουν ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η whitelioness: #891 13-01-13 23:40 χμ,επιστρεφοντας στον τοπο του εγκληματος και μιας και το πρωτο ποστ μιλα και για αγαπημενα manga (προσθετοντας και manhwa) να καποια: Akumetsu Wake up deadman Annarasumanara Trace Ordinary Horimiya Are you Alice Noblesse.............. -----they are all so delightful *tears of joy* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:28 Η ~Melania~: #892 12-02-13 20:28 Πιστεύω οι λάτρεις θα ενδιαφερθείτε για αυτό https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=3706124&postcount=303 Όσοι θέλετε είμαι ανοιχτή σε προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silverdog Δραστήριο μέλος Ο silverdog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 550 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:34 Ο silverdog: #893 14-02-13 00:34 εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:57 Ο OChemist έγραψε: #894 14-02-13 00:57 Αρχική Δημοσίευση από yiorgos: εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Yamcha έγραψε: #895 20-02-13 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:10 Ο Itach1 έγραψε: #896 20-02-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:19 Ο Rempeskes: #897 20-02-13 16:19 το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Click για ανάπτυξη... σωστο, αλλα το θεμα ειναι γιατι να το κανεις αυτο? εαν εχεις δει ενα μανγκα, τα εχεις δει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #898 20-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... Γιατι βαρετό? Ειναι τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #899 20-02-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... κοιτα,καπου το ανιμε στο 23-28 επεισ. ισως να κανει μια 'κοιλια' και να αναστεναξεις αλλα το μανγκα αξιζει και απο πλευρα σχεδιου.....*so great* οσο για το αναμενομενο,η αληθεια ειναι οτι περιμενα πιο συνταρακτικο τελος αλλα τι να γινει; rempeske ξουτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 00:40 Η whitelioness: #900 30-03-13 00:40 well,μολις τελειωσα το ergo proxy το 'και αυτο που εμεινε στο τελος ηταν το παρανοικο γελιο που σταματησε μολις συνειδητοποιησες οτι προερχοταν απο εσενα' anime αν μην τι αλλο ηταν ενδιαφερον O.o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Αυτη ειναι η διαφορα.Το one piece εχει απιστευτη storyline.Αν ειναι να βλεπεις μονο ξυλο δες ντραγκονμπολ. Click για ανάπτυξη... Δε λεω το στορυ ειναι γαματο,αλλα αν περιμενεις καθε βδομαδα εδω και ενα χρονο και βλεπεις βλακειες ξενερωνεις παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:44 Η whitelioness: #885 02-10-12 23:44 δεν εχω διαμορφωσει λιστα με αγαπημενα ... αλλα μολις τελειωσα το Casshern Sins (anime) τοσο ωραιο.. και το σχεδιο και η πλοκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Οκτωβρίου 2012 Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:05 Ο Eskl1nd έγραψε: #886 03-10-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δε λεω το στορυ ειναι γαματο,αλλα αν περιμενεις καθε βδομαδα εδω και ενα χρονο και βλεπεις βλακειες ξενερωνεις παρα πολυ Click για ανάπτυξη... Το one piece anime σε αυτο το arc υποφερει απο το γεγονος οτι το "τραβανε" πολυ ουτως ωστε να εχει μεγαλο περιθωριο με το manga το οποιο δεν ειναι ουτε ενα arc μπροστα....πολυ φοβαμαι οτι μολις τελειωσει το fishman island arc στο anime , θα φαμε στη μαπα κανα mini filler arc για να μεγαλωσει το κενο μεταξυ manga-anime. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:36 Ο Guest 892943: #887 03-10-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν εχω διαμορφωσει λιστα με αγαπημενα ... αλλα μολις τελειωσα το Casshern Sins (anime) τοσο ωραιο.. και το σχεδιο και η πλοκη Click για ανάπτυξη... Έχω δει το πρώτο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση. Το σχέδιο για τα δικά μου στάνταρ είναι προτότυπο και ελκυστικό. Γενικά η όλη ατμόσφαιρα του άνιμε έχει πολύ ενδιαφέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:37 Η whitelioness: #888 03-10-12 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Έχω δει το πρώτο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση. Το σχέδιο για τα δικά μου στάνταρ είναι προτότυπο και ελκυστικό. Γενικά η όλη ατμόσφαιρα του άνιμε έχει πολύ ενδιαφέρων. Click για ανάπτυξη... συνεχισε το πιστευω πως αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:38 Ο Itach1 έγραψε: #889 03-10-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Το one piece anime σε αυτο το arc υποφερει απο το γεγονος οτι το "τραβανε" πολυ ουτως ωστε να εχει μεγαλο περιθωριο με το manga το οποιο δεν ειναι ουτε ενα arc μπροστα....πολυ φοβαμαι οτι μολις τελειωσει το fishman island arc στο anime , θα φαμε στη μαπα κανα mini filler arc για να μεγαλωσει το κενο μεταξυ manga-anime. Click για ανάπτυξη... Ωωωχ μην μου τα λες αυτα τωρα...ηδη εχω ξενερωσει απιστευτα αυτον τον χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 01:19 Ο Eskl1nd έγραψε: #890 03-10-12 01:19 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ωωωχ μην μου τα λες αυτα τωρα...ηδη εχω ξενερωσει απιστευτα αυτον τον χρονο Click για ανάπτυξη... Κοίτα , ειμαστε σε ενα αρκ απιστευτα βαρετο , οπου οι αντιπαλοι δεν ειναι καθολου δυνατοι , και το νοημα ολου του αρκ θα φανερωθει στα τελευταια 1-2 επεισοδια ( δεν θελω να βαλω spoilers απο manga ) ......Και ειναι φανερο οτι το τραβανε και το τραβανε....... Το one piece γενικα δεν βαζει filler arcs ( εκτος απο 1 φορα παλια ) , αλλα φοβαμαι οτι αυτη τη φορα δεν θα το αποφυγουμε.......αν δεν βαλουν , θα χαλασουν και το αλλο αρκ που ειναι πιο ωραιο , αν το τραβηξουν ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η whitelioness: #891 13-01-13 23:40 χμ,επιστρεφοντας στον τοπο του εγκληματος και μιας και το πρωτο ποστ μιλα και για αγαπημενα manga (προσθετοντας και manhwa) να καποια: Akumetsu Wake up deadman Annarasumanara Trace Ordinary Horimiya Are you Alice Noblesse.............. -----they are all so delightful *tears of joy* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:28 Η ~Melania~: #892 12-02-13 20:28 Πιστεύω οι λάτρεις θα ενδιαφερθείτε για αυτό https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=3706124&postcount=303 Όσοι θέλετε είμαι ανοιχτή σε προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silverdog Δραστήριο μέλος Ο silverdog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 550 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:34 Ο silverdog: #893 14-02-13 00:34 εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:57 Ο OChemist έγραψε: #894 14-02-13 00:57 Αρχική Δημοσίευση από yiorgos: εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Yamcha έγραψε: #895 20-02-13 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:10 Ο Itach1 έγραψε: #896 20-02-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:19 Ο Rempeskes: #897 20-02-13 16:19 το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Click για ανάπτυξη... σωστο, αλλα το θεμα ειναι γιατι να το κανεις αυτο? εαν εχεις δει ενα μανγκα, τα εχεις δει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #898 20-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... Γιατι βαρετό? Ειναι τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #899 20-02-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... κοιτα,καπου το ανιμε στο 23-28 επεισ. ισως να κανει μια 'κοιλια' και να αναστεναξεις αλλα το μανγκα αξιζει και απο πλευρα σχεδιου.....*so great* οσο για το αναμενομενο,η αληθεια ειναι οτι περιμενα πιο συνταρακτικο τελος αλλα τι να γινει; rempeske ξουτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 00:40 Η whitelioness: #900 30-03-13 00:40 well,μολις τελειωσα το ergo proxy το 'και αυτο που εμεινε στο τελος ηταν το παρανοικο γελιο που σταματησε μολις συνειδητοποιησες οτι προερχοταν απο εσενα' anime αν μην τι αλλο ηταν ενδιαφερον O.o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν εχω διαμορφωσει λιστα με αγαπημενα ... αλλα μολις τελειωσα το Casshern Sins (anime) τοσο ωραιο.. και το σχεδιο και η πλοκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:05 Ο Eskl1nd έγραψε: #886 03-10-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δε λεω το στορυ ειναι γαματο,αλλα αν περιμενεις καθε βδομαδα εδω και ενα χρονο και βλεπεις βλακειες ξενερωνεις παρα πολυ Click για ανάπτυξη... Το one piece anime σε αυτο το arc υποφερει απο το γεγονος οτι το "τραβανε" πολυ ουτως ωστε να εχει μεγαλο περιθωριο με το manga το οποιο δεν ειναι ουτε ενα arc μπροστα....πολυ φοβαμαι οτι μολις τελειωσει το fishman island arc στο anime , θα φαμε στη μαπα κανα mini filler arc για να μεγαλωσει το κενο μεταξυ manga-anime. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:36 Ο Guest 892943: #887 03-10-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν εχω διαμορφωσει λιστα με αγαπημενα ... αλλα μολις τελειωσα το Casshern Sins (anime) τοσο ωραιο.. και το σχεδιο και η πλοκη Click για ανάπτυξη... Έχω δει το πρώτο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση. Το σχέδιο για τα δικά μου στάνταρ είναι προτότυπο και ελκυστικό. Γενικά η όλη ατμόσφαιρα του άνιμε έχει πολύ ενδιαφέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:37 Η whitelioness: #888 03-10-12 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Έχω δει το πρώτο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση. Το σχέδιο για τα δικά μου στάνταρ είναι προτότυπο και ελκυστικό. Γενικά η όλη ατμόσφαιρα του άνιμε έχει πολύ ενδιαφέρων. Click για ανάπτυξη... συνεχισε το πιστευω πως αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:38 Ο Itach1 έγραψε: #889 03-10-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Το one piece anime σε αυτο το arc υποφερει απο το γεγονος οτι το "τραβανε" πολυ ουτως ωστε να εχει μεγαλο περιθωριο με το manga το οποιο δεν ειναι ουτε ενα arc μπροστα....πολυ φοβαμαι οτι μολις τελειωσει το fishman island arc στο anime , θα φαμε στη μαπα κανα mini filler arc για να μεγαλωσει το κενο μεταξυ manga-anime. Click για ανάπτυξη... Ωωωχ μην μου τα λες αυτα τωρα...ηδη εχω ξενερωσει απιστευτα αυτον τον χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 01:19 Ο Eskl1nd έγραψε: #890 03-10-12 01:19 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ωωωχ μην μου τα λες αυτα τωρα...ηδη εχω ξενερωσει απιστευτα αυτον τον χρονο Click για ανάπτυξη... Κοίτα , ειμαστε σε ενα αρκ απιστευτα βαρετο , οπου οι αντιπαλοι δεν ειναι καθολου δυνατοι , και το νοημα ολου του αρκ θα φανερωθει στα τελευταια 1-2 επεισοδια ( δεν θελω να βαλω spoilers απο manga ) ......Και ειναι φανερο οτι το τραβανε και το τραβανε....... Το one piece γενικα δεν βαζει filler arcs ( εκτος απο 1 φορα παλια ) , αλλα φοβαμαι οτι αυτη τη φορα δεν θα το αποφυγουμε.......αν δεν βαλουν , θα χαλασουν και το αλλο αρκ που ειναι πιο ωραιο , αν το τραβηξουν ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η whitelioness: #891 13-01-13 23:40 χμ,επιστρεφοντας στον τοπο του εγκληματος και μιας και το πρωτο ποστ μιλα και για αγαπημενα manga (προσθετοντας και manhwa) να καποια: Akumetsu Wake up deadman Annarasumanara Trace Ordinary Horimiya Are you Alice Noblesse.............. -----they are all so delightful *tears of joy* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:28 Η ~Melania~: #892 12-02-13 20:28 Πιστεύω οι λάτρεις θα ενδιαφερθείτε για αυτό https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=3706124&postcount=303 Όσοι θέλετε είμαι ανοιχτή σε προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silverdog Δραστήριο μέλος Ο silverdog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 550 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:34 Ο silverdog: #893 14-02-13 00:34 εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:57 Ο OChemist έγραψε: #894 14-02-13 00:57 Αρχική Δημοσίευση από yiorgos: εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Yamcha έγραψε: #895 20-02-13 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:10 Ο Itach1 έγραψε: #896 20-02-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:19 Ο Rempeskes: #897 20-02-13 16:19 το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Click για ανάπτυξη... σωστο, αλλα το θεμα ειναι γιατι να το κανεις αυτο? εαν εχεις δει ενα μανγκα, τα εχεις δει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #898 20-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... Γιατι βαρετό? Ειναι τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #899 20-02-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... κοιτα,καπου το ανιμε στο 23-28 επεισ. ισως να κανει μια 'κοιλια' και να αναστεναξεις αλλα το μανγκα αξιζει και απο πλευρα σχεδιου.....*so great* οσο για το αναμενομενο,η αληθεια ειναι οτι περιμενα πιο συνταρακτικο τελος αλλα τι να γινει; rempeske ξουτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 00:40 Η whitelioness: #900 30-03-13 00:40 well,μολις τελειωσα το ergo proxy το 'και αυτο που εμεινε στο τελος ηταν το παρανοικο γελιο που σταματησε μολις συνειδητοποιησες οτι προερχοταν απο εσενα' anime αν μην τι αλλο ηταν ενδιαφερον O.o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δε λεω το στορυ ειναι γαματο,αλλα αν περιμενεις καθε βδομαδα εδω και ενα χρονο και βλεπεις βλακειες ξενερωνεις παρα πολυ Click για ανάπτυξη... Το one piece anime σε αυτο το arc υποφερει απο το γεγονος οτι το "τραβανε" πολυ ουτως ωστε να εχει μεγαλο περιθωριο με το manga το οποιο δεν ειναι ουτε ενα arc μπροστα....πολυ φοβαμαι οτι μολις τελειωσει το fishman island arc στο anime , θα φαμε στη μαπα κανα mini filler arc για να μεγαλωσει το κενο μεταξυ manga-anime. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:36 Ο Guest 892943: #887 03-10-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν εχω διαμορφωσει λιστα με αγαπημενα ... αλλα μολις τελειωσα το Casshern Sins (anime) τοσο ωραιο.. και το σχεδιο και η πλοκη Click για ανάπτυξη... Έχω δει το πρώτο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση. Το σχέδιο για τα δικά μου στάνταρ είναι προτότυπο και ελκυστικό. Γενικά η όλη ατμόσφαιρα του άνιμε έχει πολύ ενδιαφέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:37 Η whitelioness: #888 03-10-12 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Έχω δει το πρώτο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση. Το σχέδιο για τα δικά μου στάνταρ είναι προτότυπο και ελκυστικό. Γενικά η όλη ατμόσφαιρα του άνιμε έχει πολύ ενδιαφέρων. Click για ανάπτυξη... συνεχισε το πιστευω πως αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:38 Ο Itach1 έγραψε: #889 03-10-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Το one piece anime σε αυτο το arc υποφερει απο το γεγονος οτι το "τραβανε" πολυ ουτως ωστε να εχει μεγαλο περιθωριο με το manga το οποιο δεν ειναι ουτε ενα arc μπροστα....πολυ φοβαμαι οτι μολις τελειωσει το fishman island arc στο anime , θα φαμε στη μαπα κανα mini filler arc για να μεγαλωσει το κενο μεταξυ manga-anime. Click για ανάπτυξη... Ωωωχ μην μου τα λες αυτα τωρα...ηδη εχω ξενερωσει απιστευτα αυτον τον χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 01:19 Ο Eskl1nd έγραψε: #890 03-10-12 01:19 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ωωωχ μην μου τα λες αυτα τωρα...ηδη εχω ξενερωσει απιστευτα αυτον τον χρονο Click για ανάπτυξη... Κοίτα , ειμαστε σε ενα αρκ απιστευτα βαρετο , οπου οι αντιπαλοι δεν ειναι καθολου δυνατοι , και το νοημα ολου του αρκ θα φανερωθει στα τελευταια 1-2 επεισοδια ( δεν θελω να βαλω spoilers απο manga ) ......Και ειναι φανερο οτι το τραβανε και το τραβανε....... Το one piece γενικα δεν βαζει filler arcs ( εκτος απο 1 φορα παλια ) , αλλα φοβαμαι οτι αυτη τη φορα δεν θα το αποφυγουμε.......αν δεν βαλουν , θα χαλασουν και το αλλο αρκ που ειναι πιο ωραιο , αν το τραβηξουν ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η whitelioness: #891 13-01-13 23:40 χμ,επιστρεφοντας στον τοπο του εγκληματος και μιας και το πρωτο ποστ μιλα και για αγαπημενα manga (προσθετοντας και manhwa) να καποια: Akumetsu Wake up deadman Annarasumanara Trace Ordinary Horimiya Are you Alice Noblesse.............. -----they are all so delightful *tears of joy* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:28 Η ~Melania~: #892 12-02-13 20:28 Πιστεύω οι λάτρεις θα ενδιαφερθείτε για αυτό https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=3706124&postcount=303 Όσοι θέλετε είμαι ανοιχτή σε προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silverdog Δραστήριο μέλος Ο silverdog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 550 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:34 Ο silverdog: #893 14-02-13 00:34 εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:57 Ο OChemist έγραψε: #894 14-02-13 00:57 Αρχική Δημοσίευση από yiorgos: εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Yamcha έγραψε: #895 20-02-13 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:10 Ο Itach1 έγραψε: #896 20-02-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:19 Ο Rempeskes: #897 20-02-13 16:19 το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Click για ανάπτυξη... σωστο, αλλα το θεμα ειναι γιατι να το κανεις αυτο? εαν εχεις δει ενα μανγκα, τα εχεις δει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #898 20-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... Γιατι βαρετό? Ειναι τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #899 20-02-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... κοιτα,καπου το ανιμε στο 23-28 επεισ. ισως να κανει μια 'κοιλια' και να αναστεναξεις αλλα το μανγκα αξιζει και απο πλευρα σχεδιου.....*so great* οσο για το αναμενομενο,η αληθεια ειναι οτι περιμενα πιο συνταρακτικο τελος αλλα τι να γινει; rempeske ξουτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 00:40 Η whitelioness: #900 30-03-13 00:40 well,μολις τελειωσα το ergo proxy το 'και αυτο που εμεινε στο τελος ηταν το παρανοικο γελιο που σταματησε μολις συνειδητοποιησες οτι προερχοταν απο εσενα' anime αν μην τι αλλο ηταν ενδιαφερον O.o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: δεν εχω διαμορφωσει λιστα με αγαπημενα ... αλλα μολις τελειωσα το Casshern Sins (anime) τοσο ωραιο.. και το σχεδιο και η πλοκη Click για ανάπτυξη... Έχω δει το πρώτο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση. Το σχέδιο για τα δικά μου στάνταρ είναι προτότυπο και ελκυστικό. Γενικά η όλη ατμόσφαιρα του άνιμε έχει πολύ ενδιαφέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:37 Η whitelioness: #888 03-10-12 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Έχω δει το πρώτο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση. Το σχέδιο για τα δικά μου στάνταρ είναι προτότυπο και ελκυστικό. Γενικά η όλη ατμόσφαιρα του άνιμε έχει πολύ ενδιαφέρων. Click για ανάπτυξη... συνεχισε το πιστευω πως αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:38 Ο Itach1 έγραψε: #889 03-10-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Το one piece anime σε αυτο το arc υποφερει απο το γεγονος οτι το "τραβανε" πολυ ουτως ωστε να εχει μεγαλο περιθωριο με το manga το οποιο δεν ειναι ουτε ενα arc μπροστα....πολυ φοβαμαι οτι μολις τελειωσει το fishman island arc στο anime , θα φαμε στη μαπα κανα mini filler arc για να μεγαλωσει το κενο μεταξυ manga-anime. Click για ανάπτυξη... Ωωωχ μην μου τα λες αυτα τωρα...ηδη εχω ξενερωσει απιστευτα αυτον τον χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 01:19 Ο Eskl1nd έγραψε: #890 03-10-12 01:19 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ωωωχ μην μου τα λες αυτα τωρα...ηδη εχω ξενερωσει απιστευτα αυτον τον χρονο Click για ανάπτυξη... Κοίτα , ειμαστε σε ενα αρκ απιστευτα βαρετο , οπου οι αντιπαλοι δεν ειναι καθολου δυνατοι , και το νοημα ολου του αρκ θα φανερωθει στα τελευταια 1-2 επεισοδια ( δεν θελω να βαλω spoilers απο manga ) ......Και ειναι φανερο οτι το τραβανε και το τραβανε....... Το one piece γενικα δεν βαζει filler arcs ( εκτος απο 1 φορα παλια ) , αλλα φοβαμαι οτι αυτη τη φορα δεν θα το αποφυγουμε.......αν δεν βαλουν , θα χαλασουν και το αλλο αρκ που ειναι πιο ωραιο , αν το τραβηξουν ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η whitelioness: #891 13-01-13 23:40 χμ,επιστρεφοντας στον τοπο του εγκληματος και μιας και το πρωτο ποστ μιλα και για αγαπημενα manga (προσθετοντας και manhwa) να καποια: Akumetsu Wake up deadman Annarasumanara Trace Ordinary Horimiya Are you Alice Noblesse.............. -----they are all so delightful *tears of joy* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:28 Η ~Melania~: #892 12-02-13 20:28 Πιστεύω οι λάτρεις θα ενδιαφερθείτε για αυτό https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=3706124&postcount=303 Όσοι θέλετε είμαι ανοιχτή σε προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silverdog Δραστήριο μέλος Ο silverdog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 550 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:34 Ο silverdog: #893 14-02-13 00:34 εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:57 Ο OChemist έγραψε: #894 14-02-13 00:57 Αρχική Δημοσίευση από yiorgos: εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Yamcha έγραψε: #895 20-02-13 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:10 Ο Itach1 έγραψε: #896 20-02-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:19 Ο Rempeskes: #897 20-02-13 16:19 το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Click για ανάπτυξη... σωστο, αλλα το θεμα ειναι γιατι να το κανεις αυτο? εαν εχεις δει ενα μανγκα, τα εχεις δει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #898 20-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... Γιατι βαρετό? Ειναι τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #899 20-02-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... κοιτα,καπου το ανιμε στο 23-28 επεισ. ισως να κανει μια 'κοιλια' και να αναστεναξεις αλλα το μανγκα αξιζει και απο πλευρα σχεδιου.....*so great* οσο για το αναμενομενο,η αληθεια ειναι οτι περιμενα πιο συνταρακτικο τελος αλλα τι να γινει; rempeske ξουτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 00:40 Η whitelioness: #900 30-03-13 00:40 well,μολις τελειωσα το ergo proxy το 'και αυτο που εμεινε στο τελος ηταν το παρανοικο γελιο που σταματησε μολις συνειδητοποιησες οτι προερχοταν απο εσενα' anime αν μην τι αλλο ηταν ενδιαφερον O.o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Έχω δει το πρώτο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση. Το σχέδιο για τα δικά μου στάνταρ είναι προτότυπο και ελκυστικό. Γενικά η όλη ατμόσφαιρα του άνιμε έχει πολύ ενδιαφέρων. Click για ανάπτυξη... συνεχισε το πιστευω πως αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:38 Ο Itach1 έγραψε: #889 03-10-12 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Το one piece anime σε αυτο το arc υποφερει απο το γεγονος οτι το "τραβανε" πολυ ουτως ωστε να εχει μεγαλο περιθωριο με το manga το οποιο δεν ειναι ουτε ενα arc μπροστα....πολυ φοβαμαι οτι μολις τελειωσει το fishman island arc στο anime , θα φαμε στη μαπα κανα mini filler arc για να μεγαλωσει το κενο μεταξυ manga-anime. Click για ανάπτυξη... Ωωωχ μην μου τα λες αυτα τωρα...ηδη εχω ξενερωσει απιστευτα αυτον τον χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 01:19 Ο Eskl1nd έγραψε: #890 03-10-12 01:19 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ωωωχ μην μου τα λες αυτα τωρα...ηδη εχω ξενερωσει απιστευτα αυτον τον χρονο Click για ανάπτυξη... Κοίτα , ειμαστε σε ενα αρκ απιστευτα βαρετο , οπου οι αντιπαλοι δεν ειναι καθολου δυνατοι , και το νοημα ολου του αρκ θα φανερωθει στα τελευταια 1-2 επεισοδια ( δεν θελω να βαλω spoilers απο manga ) ......Και ειναι φανερο οτι το τραβανε και το τραβανε....... Το one piece γενικα δεν βαζει filler arcs ( εκτος απο 1 φορα παλια ) , αλλα φοβαμαι οτι αυτη τη φορα δεν θα το αποφυγουμε.......αν δεν βαλουν , θα χαλασουν και το αλλο αρκ που ειναι πιο ωραιο , αν το τραβηξουν ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η whitelioness: #891 13-01-13 23:40 χμ,επιστρεφοντας στον τοπο του εγκληματος και μιας και το πρωτο ποστ μιλα και για αγαπημενα manga (προσθετοντας και manhwa) να καποια: Akumetsu Wake up deadman Annarasumanara Trace Ordinary Horimiya Are you Alice Noblesse.............. -----they are all so delightful *tears of joy* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:28 Η ~Melania~: #892 12-02-13 20:28 Πιστεύω οι λάτρεις θα ενδιαφερθείτε για αυτό https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=3706124&postcount=303 Όσοι θέλετε είμαι ανοιχτή σε προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silverdog Δραστήριο μέλος Ο silverdog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 550 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:34 Ο silverdog: #893 14-02-13 00:34 εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:57 Ο OChemist έγραψε: #894 14-02-13 00:57 Αρχική Δημοσίευση από yiorgos: εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Yamcha έγραψε: #895 20-02-13 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:10 Ο Itach1 έγραψε: #896 20-02-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:19 Ο Rempeskes: #897 20-02-13 16:19 το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Click για ανάπτυξη... σωστο, αλλα το θεμα ειναι γιατι να το κανεις αυτο? εαν εχεις δει ενα μανγκα, τα εχεις δει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #898 20-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... Γιατι βαρετό? Ειναι τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #899 20-02-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... κοιτα,καπου το ανιμε στο 23-28 επεισ. ισως να κανει μια 'κοιλια' και να αναστεναξεις αλλα το μανγκα αξιζει και απο πλευρα σχεδιου.....*so great* οσο για το αναμενομενο,η αληθεια ειναι οτι περιμενα πιο συνταρακτικο τελος αλλα τι να γινει; rempeske ξουτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 00:40 Η whitelioness: #900 30-03-13 00:40 well,μολις τελειωσα το ergo proxy το 'και αυτο που εμεινε στο τελος ηταν το παρανοικο γελιο που σταματησε μολις συνειδητοποιησες οτι προερχοταν απο εσενα' anime αν μην τι αλλο ηταν ενδιαφερον O.o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Το one piece anime σε αυτο το arc υποφερει απο το γεγονος οτι το "τραβανε" πολυ ουτως ωστε να εχει μεγαλο περιθωριο με το manga το οποιο δεν ειναι ουτε ενα arc μπροστα....πολυ φοβαμαι οτι μολις τελειωσει το fishman island arc στο anime , θα φαμε στη μαπα κανα mini filler arc για να μεγαλωσει το κενο μεταξυ manga-anime. Click για ανάπτυξη... Ωωωχ μην μου τα λες αυτα τωρα...ηδη εχω ξενερωσει απιστευτα αυτον τον χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 01:19 Ο Eskl1nd έγραψε: #890 03-10-12 01:19 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ωωωχ μην μου τα λες αυτα τωρα...ηδη εχω ξενερωσει απιστευτα αυτον τον χρονο Click για ανάπτυξη... Κοίτα , ειμαστε σε ενα αρκ απιστευτα βαρετο , οπου οι αντιπαλοι δεν ειναι καθολου δυνατοι , και το νοημα ολου του αρκ θα φανερωθει στα τελευταια 1-2 επεισοδια ( δεν θελω να βαλω spoilers απο manga ) ......Και ειναι φανερο οτι το τραβανε και το τραβανε....... Το one piece γενικα δεν βαζει filler arcs ( εκτος απο 1 φορα παλια ) , αλλα φοβαμαι οτι αυτη τη φορα δεν θα το αποφυγουμε.......αν δεν βαλουν , θα χαλασουν και το αλλο αρκ που ειναι πιο ωραιο , αν το τραβηξουν ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η whitelioness: #891 13-01-13 23:40 χμ,επιστρεφοντας στον τοπο του εγκληματος και μιας και το πρωτο ποστ μιλα και για αγαπημενα manga (προσθετοντας και manhwa) να καποια: Akumetsu Wake up deadman Annarasumanara Trace Ordinary Horimiya Are you Alice Noblesse.............. -----they are all so delightful *tears of joy* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:28 Η ~Melania~: #892 12-02-13 20:28 Πιστεύω οι λάτρεις θα ενδιαφερθείτε για αυτό https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=3706124&postcount=303 Όσοι θέλετε είμαι ανοιχτή σε προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silverdog Δραστήριο μέλος Ο silverdog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 550 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:34 Ο silverdog: #893 14-02-13 00:34 εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:57 Ο OChemist έγραψε: #894 14-02-13 00:57 Αρχική Δημοσίευση από yiorgos: εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Yamcha έγραψε: #895 20-02-13 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:10 Ο Itach1 έγραψε: #896 20-02-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:19 Ο Rempeskes: #897 20-02-13 16:19 το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Click για ανάπτυξη... σωστο, αλλα το θεμα ειναι γιατι να το κανεις αυτο? εαν εχεις δει ενα μανγκα, τα εχεις δει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #898 20-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... Γιατι βαρετό? Ειναι τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #899 20-02-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... κοιτα,καπου το ανιμε στο 23-28 επεισ. ισως να κανει μια 'κοιλια' και να αναστεναξεις αλλα το μανγκα αξιζει και απο πλευρα σχεδιου.....*so great* οσο για το αναμενομενο,η αληθεια ειναι οτι περιμενα πιο συνταρακτικο τελος αλλα τι να γινει; rempeske ξουτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 00:40 Η whitelioness: #900 30-03-13 00:40 well,μολις τελειωσα το ergo proxy το 'και αυτο που εμεινε στο τελος ηταν το παρανοικο γελιο που σταματησε μολις συνειδητοποιησες οτι προερχοταν απο εσενα' anime αν μην τι αλλο ηταν ενδιαφερον O.o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Ωωωχ μην μου τα λες αυτα τωρα...ηδη εχω ξενερωσει απιστευτα αυτον τον χρονο Click για ανάπτυξη... Κοίτα , ειμαστε σε ενα αρκ απιστευτα βαρετο , οπου οι αντιπαλοι δεν ειναι καθολου δυνατοι , και το νοημα ολου του αρκ θα φανερωθει στα τελευταια 1-2 επεισοδια ( δεν θελω να βαλω spoilers απο manga ) ......Και ειναι φανερο οτι το τραβανε και το τραβανε....... Το one piece γενικα δεν βαζει filler arcs ( εκτος απο 1 φορα παλια ) , αλλα φοβαμαι οτι αυτη τη φορα δεν θα το αποφυγουμε.......αν δεν βαλουν , θα χαλασουν και το αλλο αρκ που ειναι πιο ωραιο , αν το τραβηξουν ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η whitelioness: #891 13-01-13 23:40 χμ,επιστρεφοντας στον τοπο του εγκληματος και μιας και το πρωτο ποστ μιλα και για αγαπημενα manga (προσθετοντας και manhwa) να καποια: Akumetsu Wake up deadman Annarasumanara Trace Ordinary Horimiya Are you Alice Noblesse.............. -----they are all so delightful *tears of joy* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:28 Η ~Melania~: #892 12-02-13 20:28 Πιστεύω οι λάτρεις θα ενδιαφερθείτε για αυτό https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=3706124&postcount=303 Όσοι θέλετε είμαι ανοιχτή σε προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silverdog Δραστήριο μέλος Ο silverdog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 550 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:34 Ο silverdog: #893 14-02-13 00:34 εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:57 Ο OChemist έγραψε: #894 14-02-13 00:57 Αρχική Δημοσίευση από yiorgos: εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Yamcha έγραψε: #895 20-02-13 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:10 Ο Itach1 έγραψε: #896 20-02-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:19 Ο Rempeskes: #897 20-02-13 16:19 το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Click για ανάπτυξη... σωστο, αλλα το θεμα ειναι γιατι να το κανεις αυτο? εαν εχεις δει ενα μανγκα, τα εχεις δει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #898 20-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... Γιατι βαρετό? Ειναι τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #899 20-02-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... κοιτα,καπου το ανιμε στο 23-28 επεισ. ισως να κανει μια 'κοιλια' και να αναστεναξεις αλλα το μανγκα αξιζει και απο πλευρα σχεδιου.....*so great* οσο για το αναμενομενο,η αληθεια ειναι οτι περιμενα πιο συνταρακτικο τελος αλλα τι να γινει; rempeske ξουτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 00:40 Η whitelioness: #900 30-03-13 00:40 well,μολις τελειωσα το ergo proxy το 'και αυτο που εμεινε στο τελος ηταν το παρανοικο γελιο που σταματησε μολις συνειδητοποιησες οτι προερχοταν απο εσενα' anime αν μην τι αλλο ηταν ενδιαφερον O.o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χμ,επιστρεφοντας στον τοπο του εγκληματος και μιας και το πρωτο ποστ μιλα και για αγαπημενα manga (προσθετοντας και manhwa) να καποια: Akumetsu Wake up deadman Annarasumanara Trace Ordinary Horimiya Are you Alice Noblesse.............. -----they are all so delightful *tears of joy* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:28 Η ~Melania~: #892 12-02-13 20:28 Πιστεύω οι λάτρεις θα ενδιαφερθείτε για αυτό https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=3706124&postcount=303 Όσοι θέλετε είμαι ανοιχτή σε προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silverdog Δραστήριο μέλος Ο silverdog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 550 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:34 Ο silverdog: #893 14-02-13 00:34 εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:57 Ο OChemist έγραψε: #894 14-02-13 00:57 Αρχική Δημοσίευση από yiorgos: εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Yamcha έγραψε: #895 20-02-13 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:10 Ο Itach1 έγραψε: #896 20-02-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:19 Ο Rempeskes: #897 20-02-13 16:19 το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Click για ανάπτυξη... σωστο, αλλα το θεμα ειναι γιατι να το κανεις αυτο? εαν εχεις δει ενα μανγκα, τα εχεις δει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #898 20-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... Γιατι βαρετό? Ειναι τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #899 20-02-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... κοιτα,καπου το ανιμε στο 23-28 επεισ. ισως να κανει μια 'κοιλια' και να αναστεναξεις αλλα το μανγκα αξιζει και απο πλευρα σχεδιου.....*so great* οσο για το αναμενομενο,η αληθεια ειναι οτι περιμενα πιο συνταρακτικο τελος αλλα τι να γινει; rempeske ξουτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 00:40 Η whitelioness: #900 30-03-13 00:40 well,μολις τελειωσα το ergo proxy το 'και αυτο που εμεινε στο τελος ηταν το παρανοικο γελιο που σταματησε μολις συνειδητοποιησες οτι προερχοταν απο εσενα' anime αν μην τι αλλο ηταν ενδιαφερον O.o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιστεύω οι λάτρεις θα ενδιαφερθείτε για αυτό https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=3706124&postcount=303 Όσοι θέλετε είμαι ανοιχτή σε προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silverdog Δραστήριο μέλος Ο silverdog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 550 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:34 Ο silverdog: #893 14-02-13 00:34 εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:57 Ο OChemist έγραψε: #894 14-02-13 00:57 Αρχική Δημοσίευση από yiorgos: εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Yamcha έγραψε: #895 20-02-13 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:10 Ο Itach1 έγραψε: #896 20-02-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:19 Ο Rempeskes: #897 20-02-13 16:19 το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Click για ανάπτυξη... σωστο, αλλα το θεμα ειναι γιατι να το κανεις αυτο? εαν εχεις δει ενα μανγκα, τα εχεις δει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #898 20-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... Γιατι βαρετό? Ειναι τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #899 20-02-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... κοιτα,καπου το ανιμε στο 23-28 επεισ. ισως να κανει μια 'κοιλια' και να αναστεναξεις αλλα το μανγκα αξιζει και απο πλευρα σχεδιου.....*so great* οσο για το αναμενομενο,η αληθεια ειναι οτι περιμενα πιο συνταρακτικο τελος αλλα τι να γινει; rempeske ξουτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 00:40 Η whitelioness: #900 30-03-13 00:40 well,μολις τελειωσα το ergo proxy το 'και αυτο που εμεινε στο τελος ηταν το παρανοικο γελιο που σταματησε μολις συνειδητοποιησες οτι προερχοταν απο εσενα' anime αν μην τι αλλο ηταν ενδιαφερον O.o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:57 Ο OChemist έγραψε: #894 14-02-13 00:57 Αρχική Δημοσίευση από yiorgos: εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Yamcha έγραψε: #895 20-02-13 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:10 Ο Itach1 έγραψε: #896 20-02-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:19 Ο Rempeskes: #897 20-02-13 16:19 το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Click για ανάπτυξη... σωστο, αλλα το θεμα ειναι γιατι να το κανεις αυτο? εαν εχεις δει ενα μανγκα, τα εχεις δει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #898 20-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... Γιατι βαρετό? Ειναι τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #899 20-02-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... κοιτα,καπου το ανιμε στο 23-28 επεισ. ισως να κανει μια 'κοιλια' και να αναστεναξεις αλλα το μανγκα αξιζει και απο πλευρα σχεδιου.....*so great* οσο για το αναμενομενο,η αληθεια ειναι οτι περιμενα πιο συνταρακτικο τελος αλλα τι να γινει; rempeske ξουτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 00:40 Η whitelioness: #900 30-03-13 00:40 well,μολις τελειωσα το ergo proxy το 'και αυτο που εμεινε στο τελος ηταν το παρανοικο γελιο που σταματησε μολις συνειδητοποιησες οτι προερχοταν απο εσενα' anime αν μην τι αλλο ηταν ενδιαφερον O.o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από yiorgos: εχει πουθενα να δω online anime?ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Yamcha έγραψε: #895 20-02-13 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:10 Ο Itach1 έγραψε: #896 20-02-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:19 Ο Rempeskes: #897 20-02-13 16:19 το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Click για ανάπτυξη... σωστο, αλλα το θεμα ειναι γιατι να το κανεις αυτο? εαν εχεις δει ενα μανγκα, τα εχεις δει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #898 20-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... Γιατι βαρετό? Ειναι τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #899 20-02-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... κοιτα,καπου το ανιμε στο 23-28 επεισ. ισως να κανει μια 'κοιλια' και να αναστεναξεις αλλα το μανγκα αξιζει και απο πλευρα σχεδιου.....*so great* οσο για το αναμενομενο,η αληθεια ειναι οτι περιμενα πιο συνταρακτικο τελος αλλα τι να γινει; rempeske ξουτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 00:40 Η whitelioness: #900 30-03-13 00:40 well,μολις τελειωσα το ergo proxy το 'και αυτο που εμεινε στο τελος ηταν το παρανοικο γελιο που σταματησε μολις συνειδητοποιησες οτι προερχοταν απο εσενα' anime αν μην τι αλλο ηταν ενδιαφερον O.o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:10 Ο Itach1 έγραψε: #896 20-02-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:19 Ο Rempeskes: #897 20-02-13 16:19 το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Click για ανάπτυξη... σωστο, αλλα το θεμα ειναι γιατι να το κανεις αυτο? εαν εχεις δει ενα μανγκα, τα εχεις δει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #898 20-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... Γιατι βαρετό? Ειναι τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #899 20-02-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... κοιτα,καπου το ανιμε στο 23-28 επεισ. ισως να κανει μια 'κοιλια' και να αναστεναξεις αλλα το μανγκα αξιζει και απο πλευρα σχεδιου.....*so great* οσο για το αναμενομενο,η αληθεια ειναι οτι περιμενα πιο συνταρακτικο τελος αλλα τι να γινει; rempeske ξουτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 00:40 Η whitelioness: #900 30-03-13 00:40 well,μολις τελειωσα το ergo proxy το 'και αυτο που εμεινε στο τελος ηταν το παρανοικο γελιο που σταματησε μολις συνειδητοποιησες οτι προερχοταν απο εσενα' anime αν μην τι αλλο ηταν ενδιαφερον O.o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Εδώ!!!... εγώ εδώ έβλεπα το Death Note και το Bleach. Click για ανάπτυξη... το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:19 Ο Rempeskes: #897 20-02-13 16:19 το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Click για ανάπτυξη... σωστο, αλλα το θεμα ειναι γιατι να το κανεις αυτο? εαν εχεις δει ενα μανγκα, τα εχεις δει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #898 20-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... Γιατι βαρετό? Ειναι τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #899 20-02-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... κοιτα,καπου το ανιμε στο 23-28 επεισ. ισως να κανει μια 'κοιλια' και να αναστεναξεις αλλα το μανγκα αξιζει και απο πλευρα σχεδιου.....*so great* οσο για το αναμενομενο,η αληθεια ειναι οτι περιμενα πιο συνταρακτικο τελος αλλα τι να γινει; rempeske ξουτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 00:40 Η whitelioness: #900 30-03-13 00:40 well,μολις τελειωσα το ergo proxy το 'και αυτο που εμεινε στο τελος ηταν το παρανοικο γελιο που σταματησε μολις συνειδητοποιησες οτι προερχοταν απο εσενα' anime αν μην τι αλλο ηταν ενδιαφερον O.o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το death note μπορείς να το βρείς και στα ελληνικά Click για ανάπτυξη... σωστο, αλλα το θεμα ειναι γιατι να το κανεις αυτο? εαν εχεις δει ενα μανγκα, τα εχεις δει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #898 20-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... Γιατι βαρετό? Ειναι τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #899 20-02-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... κοιτα,καπου το ανιμε στο 23-28 επεισ. ισως να κανει μια 'κοιλια' και να αναστεναξεις αλλα το μανγκα αξιζει και απο πλευρα σχεδιου.....*so great* οσο για το αναμενομενο,η αληθεια ειναι οτι περιμενα πιο συνταρακτικο τελος αλλα τι να γινει; rempeske ξουτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 00:40 Η whitelioness: #900 30-03-13 00:40 well,μολις τελειωσα το ergo proxy το 'και αυτο που εμεινε στο τελος ηταν το παρανοικο γελιο που σταματησε μολις συνειδητοποιησες οτι προερχοταν απο εσενα' anime αν μην τι αλλο ηταν ενδιαφερον O.o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... Γιατι βαρετό? Ειναι τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #899 20-02-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... κοιτα,καπου το ανιμε στο 23-28 επεισ. ισως να κανει μια 'κοιλια' και να αναστεναξεις αλλα το μανγκα αξιζει και απο πλευρα σχεδιου.....*so great* οσο για το αναμενομενο,η αληθεια ειναι οτι περιμενα πιο συνταρακτικο τελος αλλα τι να γινει; rempeske ξουτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 00:40 Η whitelioness: #900 30-03-13 00:40 well,μολις τελειωσα το ergo proxy το 'και αυτο που εμεινε στο τελος ηταν το παρανοικο γελιο που σταματησε μολις συνειδητοποιησες οτι προερχοταν απο εσενα' anime αν μην τι αλλο ηταν ενδιαφερον O.o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Yamcha: Το Death note δεν ειναι καπως βαρετο και αναμενομενο? Click για ανάπτυξη... κοιτα,καπου το ανιμε στο 23-28 επεισ. ισως να κανει μια 'κοιλια' και να αναστεναξεις αλλα το μανγκα αξιζει και απο πλευρα σχεδιου.....*so great* οσο για το αναμενομενο,η αληθεια ειναι οτι περιμενα πιο συνταρακτικο τελος αλλα τι να γινει; rempeske ξουτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 00:40 Η whitelioness: #900 30-03-13 00:40 well,μολις τελειωσα το ergo proxy το 'και αυτο που εμεινε στο τελος ηταν το παρανοικο γελιο που σταματησε μολις συνειδητοποιησες οτι προερχοταν απο εσενα' anime αν μην τι αλλο ηταν ενδιαφερον O.o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
well,μολις τελειωσα το ergo proxy το 'και αυτο που εμεινε στο τελος ηταν το παρανοικο γελιο που σταματησε μολις συνειδητοποιησες οτι προερχοταν απο εσενα' anime αν μην τι αλλο ηταν ενδιαφερον O.o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.