Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Τώρα, μετά από 5-6 χρόνια που δεν έχω δει anime, άρχισα να βλέπω bleach και να διαβάζω συγχρόνως και το manga του. Δυστυχώς, μόνο τα πρώτα 27 επεισόδια βρήκα στα ελληνικά στο youtube. Τα υπολοιπα επεισόδια, τα βλέπω στα αγγλικά, από άλλη ιστοσελίδα, online. Το manga το διαβάζω στα αγγλικά, στην αυθεντική του μορφή από δεξιά προς τα αριστερά, σε μία άλλη ιστοσελίδα. Αυτά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

και τωρα εχω αρχισει Naruto..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Περιοδικά περνάω καμιά βολτίτσα από mangareader.net

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος

Ναι θα συμφωνήσω...βασικά άρχισα να το βαριέμαι λίγο απο το 25ο και μετά...το deathnote κατα διαστιματα ηταν αρκετα ενδιαφερων ως ποροτικο αλλα ειχε σημεια που βαριομουν αφανταστα ιδιος προς το τελος
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Πώς έγραφα έτσι ένα χρόνο πριν;Εγώ από ανιμέ έβλεπα: pokemon, yu-gi-oh, στο star και kabamaru από τον αδερφό μου, που τα έγραφε σε video
Τώρα, μετά από 5-6 χρόνια που δεν έχω δει anime, άρχισα να βλέπω bleach και να διαβάζω συγχρόνως και το manga του. Δυστυχώς, μόνο τα πρώτα 27 επεισόδια βρήκα στα ελληνικά στο youtube. Τα υπολοιπα επεισόδια, τα βλέπω στα αγγλικά, από άλλη ιστοσελίδα, online. Το manga το διαβάζω στα αγγλικά, στην αυθεντική του μορφή από δεξιά προς τα αριστερά, σε μία άλλη ιστοσελίδα. Αυτά![]()

Από τότε, λοιπόν, η λίστα με τα anime που έχω δει έχει μεγαλώσει:
- bleach
- Death Note
- Bakuman.
- Bakuman. 2
- High School DxD
- Another
- Neon Genesis Evangelion
- Tις ταινίες του bleach
- Yu-Gi-Oh
- Pokemon
- Sailor Moon (το άφησα
)
- Hyouka
- Elfen Lied

Orient.
Πολύ δραστήριο μέλος

Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος

Yamcha
Εκκολαπτόμενο μέλος

teo_13
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μόλις τελειώσουν οι εξετάσεις προβλέπεται ραγδαία αύξηση της παραπάνω λίστας.
Shiv
Νεοφερμένο μέλος

Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος

Εχω διαβασει οτι οτι οι φανς αγνοουν την υπαρξη του GT και επισης δε γνωρισε πολυ μεγαλη επιτυχια, γιατι συμβαινει αυτο?
Είμαι μία από αυτούς που την αγνοεί!Δεν το έχω δει ποτέ κι ούτε πρόκειται.Αυτό συμβαίνει διότι δεν ήταν βασισμένο σε manga του Ακίρα Τοριγιάμα.Φτιάχτηκε αποκλειστικά και μόνο για τη τηλεόραση και αν θες τη γνώμη μου προσπάθησαν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι αφού ούτε καν το ύφος των προηγούμενων db δε διατήρησαν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lordi13
Εκκολαπτόμενο μέλος

7 επεισόδια είδα και πωρώθηκα ειλικρινά ,ακόμα και αν δεν σας άρεσε το πρώτο avatar , σας συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό.
και αν κρίνω από το πως έχει εξελιχθεί το σενάριο έως τώρα δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα...
a και κάτι ακόμα , δεν ξέρω αν θα πρέπει να το χαρακτηρίσω "ανιμε" η όχι και ούτε ξέρω τι πιστεύετε εσείς αλλα για μένα και το πρώτο αλλα και αυτό μου άρεσαν τόσο που θα τους κάνω την τιμή όχι μονο να τα αποκαλώ "ανιμε" αλλα μοναδικά και εκπληκτικά σε σχέση με πολλά "αυθεντικά"!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος

MissKit
Επιφανές μέλος

Τι τελείωσε... Shugo Chara!

Το ανακάλυψε η αδελφή μου (δε βλέπει καθόλου άνιμε) και με έπρηξε να το δω. Καλά έκανε. Είναι τελείως κοριτσίστικο, έχει πολύ γέλιο και όμορφες ατάκες.

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Δεν έχω να πω πολλά - το τέλειο χαρακτηρίζεται από μονάχα μία λέξη!

OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Μην ξύνεις πληγέςΘα σας προτεινα και το Bleach....Ειναι ΤΕΛΕΙΟ....Σκετη πορωση....οπου να' ναι το τελειωνω!!!!!

Θέλω να βγει και το τελευταίο arc του manga σε anime

Athr
Εκκολαπτόμενο μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Έχω βάσιμες υποψίες ότι το έκαναν αυτό για να "ανεβάσουν τις μετοχές" του narutoΤο bleach εχει χαλασει παρα πολυ τελευταια..Το τελευταια arc ειδικα το ετρεξαν τρελα γρηγορα..Δεν ειχε καθολου αγωνια σε καθε επισοδιο ο Ichigo εκανε power up.. Και οι μαχες στο τελος μισο επισοδιο η καθε μια και αν..Αντε να δουμε το τελευταιο arc τωρα για να δουμε και τα bankais που εμειναν μπας και σωσουν τιποτα..

Η παραγωγή τόσο του bleach, όσο και του naruto είναι του Studio Pierrot.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.