Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 01:40 Ο Itach1 έγραψε: #921 14-06-13 01:40 Τα digimon είχαν αλλάξει 10 φορές ώρες. Άσχετα με τα anime αλλά με πήγατε πολλά χρόνια πίσω τότε που και το mega έβαζε κινούμενα σχέδια με τον μικυ μαους και ένα αγαπημένο μου παιδικό που ο main χαρακτήρας έτρωγε πολύ φυστικοβούτυρο Και τώρα βάζεις σταρ το σκ και σε πιάνει μια μελαγχολία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Ιουνίου 2013 στις 01:54 Ο Guest 892943: #922 14-06-13 01:54 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Eγώ που είμαι 16 τα πρόλαβα Αν και πιστεύω ότι η γενιά μου τα πρόλαβε τσίμα-τσίμα, αφού αν ρωτήσεις οι μισοί έβλεπαν άκυρα. Ναι, το Star είχε βάλει cardcaptor Sakura το 2006 "Οι περιπέτειες της Νίκι" Digimon δεν έβλεπα. Δεν πιάναμε Alter Σε τοπικό κανάλι έχω δει "Ταρό, ο γιος της Δράκαινας" και ένα άλλο ποιοτικό, που μου διαφεύγει ο τίτλος Click για ανάπτυξη... Η πρώτη σεζόν προβλήθηκε στο σταρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 05:05 Η morphine έγραψε: #923 14-06-13 05:05 A Distant Neighborhood Middle-aged salaryman Hiroshi Nakahara accidentally takes a train ride back to his old hometown to visit his mother’s grave. Then for reasons he can’t explain, Hiroshi is transported back in time, and discovers that he’s an 8th grader again, but with all of his adult memories intact.Can he, or should he try to change the decisions he made before? But more importantly, can he find his way back to the present day, or is he stuck in the past? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2013 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 16:09 Ο jj! έγραψε: #924 14-06-13 16:09 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: να φανταστεις το ψαχνω τωρα... ταινια ειναι, ποσες φορες να το εβαλαν σε επαναληψη? Click για ανάπτυξη... Tatsu no ko Tarō, λέγεται. Σε κανάλι εθνικής εμβέλειας δεν το έχω δει ποτέ. Μόνο σε τοπικό. Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Η πρώτη σεζόν προβλήθηκε στο σταρ. Click για ανάπτυξη... Δεν την είχα πετύχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:31 Η Μήνα έγραψε: #925 19-06-13 17:31 παιδιά εκτός από ταινίες μήπως έχετε να προτείνετε καμία σείρα anime; Σημείωση συντονιστή: Τα μηνύματα 925 ως 935 προήλθαν από άλλο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουνίου 2013 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:34 Ο Johnny15 έγραψε: #926 19-06-13 17:34 Πολλές, εξαρτάται τι θες να δεις και τι έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Μήνα έγραψε: #927 19-06-13 17:43 (εμμμ... αναλόγα με τη διαθεδή μου κανονιζεται κ το genre ) τα βλεπω ολα εκτός horror Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:58 Ο Johnny15 έγραψε: #928 19-06-13 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: (εμμμ... αναλόγα με τη διαθεδή μου κανονιζεται κ το genre ) τα βλεπω ολα εκτός horror Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πολλά anime. Εγώ έχω δει λίγα, σχετικά, οπότε θα σου προτείνω μόνο ότι έχω δει και μου άρεσε, και όχι ότι λένε οι άλλοι ότι είναι καλό. Fullmetal Alchemist: Brotherhood Death Note Code Geass και Code Geass R2 Elfen Lied Dragon Ball Kai One Piece αν θες κάτι μεγάλο, είναι το αγαπημένο μου "μεγάλο" anime Το FMA: Brotherhood είναι MUST. Το Death Note επίσης. Όλα είναι καλά τα παραπάνω, βέβαια το elfen lied είναι κάπως... "ειδικό". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:23 Η Μήνα έγραψε: #929 19-06-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Υπάρχουν πολλά anime. Εγώ έχω δει λίγα, σχετικά, οπότε θα σου προτείνω μόνο ότι έχω δει και μου άρεσε, και όχι ότι λένε οι άλλοι ότι είναι καλό. Fullmetal Alchemist: Brotherhood Death Note Code Geass και Code Geass R2 Elfen Lied Dragon Ball Kai One Piece αν θες κάτι μεγάλο, είναι το αγαπημένο μου "μεγάλο" anime Το FMA: Brotherhood είναι MUST. Το Death Note επίσης. Όλα είναι καλά τα παραπάνω, βέβαια το elfen lied είναι κάπως... "ειδικό". Click για ανάπτυξη... α το death note είχα σκοπό να ξεκινήσω, (το dragon ball δεν ξέρω αν μπορώ να το δω), εμμμ.. τι εννοείς ειδικό το "elfen lied";;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:29 Ο Johnny15 έγραψε: #930 19-06-13 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α το death note είχα σκοπό να ξεκινήσω, (το dragon ball δεν ξέρω αν μπορώ να το δω), εμμμ.. τι εννοείς ειδικό το "elfen lied";;; Click για ανάπτυξη... Καταρχάς να σου πω ότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω με ελληνικούς υπότιτλους. Κοίτα Death Note εφόσον δεν το έχεις δει. Το Elfen Lied ας πούμε είναι ένα ιδιαίτερο anime Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:42 Η Μήνα έγραψε: #931 19-06-13 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καταρχάς να σου πω ότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω με ελληνικούς υπότιτλους. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Κοίτα Death Note εφόσον δεν το έχεις δει. Το Elfen Lied ας πούμε είναι ένα ιδιαίτερο anime Click για ανάπτυξη... μπα προτιμώ τους αγγλικούς υπότιτλους (άσχετο αλλά έχω τύχει σε ένα korean drama έναν τραγουδιστή και η μετάφραση στα ελληνικά έγραφε Σάκης Ρουβάς...ε και ψιλό φρίκαρα), WOW! μου φαίνεται το Elfen Lied ψιλό horror ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Ο Guest 892943: #932 19-06-13 18:44 Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:53 Η Μήνα έγραψε: #933 19-06-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Click για ανάπτυξη... α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Johnny15 έγραψε: #934 19-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Click για ανάπτυξη... Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:05 Η Μήνα έγραψε: #935 19-06-13 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Click για ανάπτυξη... okay ευχαριστώ! όταν δω το death note θα σου πω και τις δικες μου εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 15:45 Ο jj! έγραψε: #936 21-06-13 15:45 Το Elfen Lied sucks στο anime. 109 chapters τα χώρεσαν σε 13 επεισόδια. Μάλιστα, επειδή δεν τελείωσε το manga, έκαναν ένα ό,τι να 'ναι τέλος Διαβάστε το manga για το elfen lied. Θα πρότεινα και το manga του death note, αλλά από ένα σημείο και μετά γίνεται πολύ βαρετό με τους συνεχείς διαλόγους των "μεγάλων" (καθώς εξελισσεται η ιστορία). Ακόμη και στο anime, στους αντίστοιχους διαλόγους, βαρέθηκα τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Ο Guest 892943: #937 21-06-13 16:19 Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Ο jj! έγραψε: #938 21-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο μισό τους λατρεύω κι εγώ. Στο δεύτερο, μετά από συγκεκριμένο γεγονός, γίνονται πολλοί βαρετοί οι διάλογοι. Συγκεκριμένα: (ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι δεν έχετε ολοκληρώσει το death note ΜΗΝ ανοίξετε το spoiler) Spoiler Μετά το θάνατο του L και τις βλακειούλες με τη διαρκή ανταλλαγή των τετραδίων, βαρέθηκα πάρα πολύ. Οι διάλογοι των "μεγάλων" της interpol, αν θυμάμαι καλά, ήταν από τους πιο βαρετούς ever. Στο manga δε, οι διάλογοι ήταν υπερβολικά πολλοί. Βέβαια, αυτό είναι και το ταλέντο του/της Ohba, αφού δημιούργησε μία ιστορία που δεν μπάζει από πουθενά. Αν και πάλι, το anime ενώ άρχισε πολύ καλά και σωστά στα ίδια πλαίσια με το manga, προς το τέλος δημιούργησε κοιλιά. Άλλωστε, μετά το θάνατο του L, τα γεγονότα στο anime επισπεύθησαν, σε αντίθεση με το manga, που διατήρησε την αρχική ροή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:27 Ο Johnny15 έγραψε: #939 21-06-13 17:27 Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 19:28 Ο Guest 892943: #940 21-06-13 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε, όταν την είχα πρωτοδεί αυτήν την φάση μου ήρθε να σπάσω την οθόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα digimon είχαν αλλάξει 10 φορές ώρες. Άσχετα με τα anime αλλά με πήγατε πολλά χρόνια πίσω τότε που και το mega έβαζε κινούμενα σχέδια με τον μικυ μαους και ένα αγαπημένο μου παιδικό που ο main χαρακτήρας έτρωγε πολύ φυστικοβούτυρο Και τώρα βάζεις σταρ το σκ και σε πιάνει μια μελαγχολία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Ιουνίου 2013 στις 01:54 Ο Guest 892943: #922 14-06-13 01:54 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Eγώ που είμαι 16 τα πρόλαβα Αν και πιστεύω ότι η γενιά μου τα πρόλαβε τσίμα-τσίμα, αφού αν ρωτήσεις οι μισοί έβλεπαν άκυρα. Ναι, το Star είχε βάλει cardcaptor Sakura το 2006 "Οι περιπέτειες της Νίκι" Digimon δεν έβλεπα. Δεν πιάναμε Alter Σε τοπικό κανάλι έχω δει "Ταρό, ο γιος της Δράκαινας" και ένα άλλο ποιοτικό, που μου διαφεύγει ο τίτλος Click για ανάπτυξη... Η πρώτη σεζόν προβλήθηκε στο σταρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 05:05 Η morphine έγραψε: #923 14-06-13 05:05 A Distant Neighborhood Middle-aged salaryman Hiroshi Nakahara accidentally takes a train ride back to his old hometown to visit his mother’s grave. Then for reasons he can’t explain, Hiroshi is transported back in time, and discovers that he’s an 8th grader again, but with all of his adult memories intact.Can he, or should he try to change the decisions he made before? But more importantly, can he find his way back to the present day, or is he stuck in the past? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2013 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 16:09 Ο jj! έγραψε: #924 14-06-13 16:09 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: να φανταστεις το ψαχνω τωρα... ταινια ειναι, ποσες φορες να το εβαλαν σε επαναληψη? Click για ανάπτυξη... Tatsu no ko Tarō, λέγεται. Σε κανάλι εθνικής εμβέλειας δεν το έχω δει ποτέ. Μόνο σε τοπικό. Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Η πρώτη σεζόν προβλήθηκε στο σταρ. Click για ανάπτυξη... Δεν την είχα πετύχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:31 Η Μήνα έγραψε: #925 19-06-13 17:31 παιδιά εκτός από ταινίες μήπως έχετε να προτείνετε καμία σείρα anime; Σημείωση συντονιστή: Τα μηνύματα 925 ως 935 προήλθαν από άλλο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουνίου 2013 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:34 Ο Johnny15 έγραψε: #926 19-06-13 17:34 Πολλές, εξαρτάται τι θες να δεις και τι έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Μήνα έγραψε: #927 19-06-13 17:43 (εμμμ... αναλόγα με τη διαθεδή μου κανονιζεται κ το genre ) τα βλεπω ολα εκτός horror Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:58 Ο Johnny15 έγραψε: #928 19-06-13 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: (εμμμ... αναλόγα με τη διαθεδή μου κανονιζεται κ το genre ) τα βλεπω ολα εκτός horror Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πολλά anime. Εγώ έχω δει λίγα, σχετικά, οπότε θα σου προτείνω μόνο ότι έχω δει και μου άρεσε, και όχι ότι λένε οι άλλοι ότι είναι καλό. Fullmetal Alchemist: Brotherhood Death Note Code Geass και Code Geass R2 Elfen Lied Dragon Ball Kai One Piece αν θες κάτι μεγάλο, είναι το αγαπημένο μου "μεγάλο" anime Το FMA: Brotherhood είναι MUST. Το Death Note επίσης. Όλα είναι καλά τα παραπάνω, βέβαια το elfen lied είναι κάπως... "ειδικό". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:23 Η Μήνα έγραψε: #929 19-06-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Υπάρχουν πολλά anime. Εγώ έχω δει λίγα, σχετικά, οπότε θα σου προτείνω μόνο ότι έχω δει και μου άρεσε, και όχι ότι λένε οι άλλοι ότι είναι καλό. Fullmetal Alchemist: Brotherhood Death Note Code Geass και Code Geass R2 Elfen Lied Dragon Ball Kai One Piece αν θες κάτι μεγάλο, είναι το αγαπημένο μου "μεγάλο" anime Το FMA: Brotherhood είναι MUST. Το Death Note επίσης. Όλα είναι καλά τα παραπάνω, βέβαια το elfen lied είναι κάπως... "ειδικό". Click για ανάπτυξη... α το death note είχα σκοπό να ξεκινήσω, (το dragon ball δεν ξέρω αν μπορώ να το δω), εμμμ.. τι εννοείς ειδικό το "elfen lied";;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:29 Ο Johnny15 έγραψε: #930 19-06-13 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α το death note είχα σκοπό να ξεκινήσω, (το dragon ball δεν ξέρω αν μπορώ να το δω), εμμμ.. τι εννοείς ειδικό το "elfen lied";;; Click για ανάπτυξη... Καταρχάς να σου πω ότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω με ελληνικούς υπότιτλους. Κοίτα Death Note εφόσον δεν το έχεις δει. Το Elfen Lied ας πούμε είναι ένα ιδιαίτερο anime Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:42 Η Μήνα έγραψε: #931 19-06-13 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καταρχάς να σου πω ότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω με ελληνικούς υπότιτλους. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Κοίτα Death Note εφόσον δεν το έχεις δει. Το Elfen Lied ας πούμε είναι ένα ιδιαίτερο anime Click για ανάπτυξη... μπα προτιμώ τους αγγλικούς υπότιτλους (άσχετο αλλά έχω τύχει σε ένα korean drama έναν τραγουδιστή και η μετάφραση στα ελληνικά έγραφε Σάκης Ρουβάς...ε και ψιλό φρίκαρα), WOW! μου φαίνεται το Elfen Lied ψιλό horror ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Ο Guest 892943: #932 19-06-13 18:44 Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:53 Η Μήνα έγραψε: #933 19-06-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Click για ανάπτυξη... α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Johnny15 έγραψε: #934 19-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Click για ανάπτυξη... Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:05 Η Μήνα έγραψε: #935 19-06-13 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Click για ανάπτυξη... okay ευχαριστώ! όταν δω το death note θα σου πω και τις δικες μου εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 15:45 Ο jj! έγραψε: #936 21-06-13 15:45 Το Elfen Lied sucks στο anime. 109 chapters τα χώρεσαν σε 13 επεισόδια. Μάλιστα, επειδή δεν τελείωσε το manga, έκαναν ένα ό,τι να 'ναι τέλος Διαβάστε το manga για το elfen lied. Θα πρότεινα και το manga του death note, αλλά από ένα σημείο και μετά γίνεται πολύ βαρετό με τους συνεχείς διαλόγους των "μεγάλων" (καθώς εξελισσεται η ιστορία). Ακόμη και στο anime, στους αντίστοιχους διαλόγους, βαρέθηκα τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Ο Guest 892943: #937 21-06-13 16:19 Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Ο jj! έγραψε: #938 21-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο μισό τους λατρεύω κι εγώ. Στο δεύτερο, μετά από συγκεκριμένο γεγονός, γίνονται πολλοί βαρετοί οι διάλογοι. Συγκεκριμένα: (ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι δεν έχετε ολοκληρώσει το death note ΜΗΝ ανοίξετε το spoiler) Spoiler Μετά το θάνατο του L και τις βλακειούλες με τη διαρκή ανταλλαγή των τετραδίων, βαρέθηκα πάρα πολύ. Οι διάλογοι των "μεγάλων" της interpol, αν θυμάμαι καλά, ήταν από τους πιο βαρετούς ever. Στο manga δε, οι διάλογοι ήταν υπερβολικά πολλοί. Βέβαια, αυτό είναι και το ταλέντο του/της Ohba, αφού δημιούργησε μία ιστορία που δεν μπάζει από πουθενά. Αν και πάλι, το anime ενώ άρχισε πολύ καλά και σωστά στα ίδια πλαίσια με το manga, προς το τέλος δημιούργησε κοιλιά. Άλλωστε, μετά το θάνατο του L, τα γεγονότα στο anime επισπεύθησαν, σε αντίθεση με το manga, που διατήρησε την αρχική ροή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:27 Ο Johnny15 έγραψε: #939 21-06-13 17:27 Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 19:28 Ο Guest 892943: #940 21-06-13 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε, όταν την είχα πρωτοδεί αυτήν την φάση μου ήρθε να σπάσω την οθόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Eγώ που είμαι 16 τα πρόλαβα Αν και πιστεύω ότι η γενιά μου τα πρόλαβε τσίμα-τσίμα, αφού αν ρωτήσεις οι μισοί έβλεπαν άκυρα. Ναι, το Star είχε βάλει cardcaptor Sakura το 2006 "Οι περιπέτειες της Νίκι" Digimon δεν έβλεπα. Δεν πιάναμε Alter Σε τοπικό κανάλι έχω δει "Ταρό, ο γιος της Δράκαινας" και ένα άλλο ποιοτικό, που μου διαφεύγει ο τίτλος Click για ανάπτυξη... Η πρώτη σεζόν προβλήθηκε στο σταρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 05:05 Η morphine έγραψε: #923 14-06-13 05:05 A Distant Neighborhood Middle-aged salaryman Hiroshi Nakahara accidentally takes a train ride back to his old hometown to visit his mother’s grave. Then for reasons he can’t explain, Hiroshi is transported back in time, and discovers that he’s an 8th grader again, but with all of his adult memories intact.Can he, or should he try to change the decisions he made before? But more importantly, can he find his way back to the present day, or is he stuck in the past? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2013 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 16:09 Ο jj! έγραψε: #924 14-06-13 16:09 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: να φανταστεις το ψαχνω τωρα... ταινια ειναι, ποσες φορες να το εβαλαν σε επαναληψη? Click για ανάπτυξη... Tatsu no ko Tarō, λέγεται. Σε κανάλι εθνικής εμβέλειας δεν το έχω δει ποτέ. Μόνο σε τοπικό. Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Η πρώτη σεζόν προβλήθηκε στο σταρ. Click για ανάπτυξη... Δεν την είχα πετύχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:31 Η Μήνα έγραψε: #925 19-06-13 17:31 παιδιά εκτός από ταινίες μήπως έχετε να προτείνετε καμία σείρα anime; Σημείωση συντονιστή: Τα μηνύματα 925 ως 935 προήλθαν από άλλο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουνίου 2013 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:34 Ο Johnny15 έγραψε: #926 19-06-13 17:34 Πολλές, εξαρτάται τι θες να δεις και τι έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Μήνα έγραψε: #927 19-06-13 17:43 (εμμμ... αναλόγα με τη διαθεδή μου κανονιζεται κ το genre ) τα βλεπω ολα εκτός horror Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:58 Ο Johnny15 έγραψε: #928 19-06-13 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: (εμμμ... αναλόγα με τη διαθεδή μου κανονιζεται κ το genre ) τα βλεπω ολα εκτός horror Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πολλά anime. Εγώ έχω δει λίγα, σχετικά, οπότε θα σου προτείνω μόνο ότι έχω δει και μου άρεσε, και όχι ότι λένε οι άλλοι ότι είναι καλό. Fullmetal Alchemist: Brotherhood Death Note Code Geass και Code Geass R2 Elfen Lied Dragon Ball Kai One Piece αν θες κάτι μεγάλο, είναι το αγαπημένο μου "μεγάλο" anime Το FMA: Brotherhood είναι MUST. Το Death Note επίσης. Όλα είναι καλά τα παραπάνω, βέβαια το elfen lied είναι κάπως... "ειδικό". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:23 Η Μήνα έγραψε: #929 19-06-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Υπάρχουν πολλά anime. Εγώ έχω δει λίγα, σχετικά, οπότε θα σου προτείνω μόνο ότι έχω δει και μου άρεσε, και όχι ότι λένε οι άλλοι ότι είναι καλό. Fullmetal Alchemist: Brotherhood Death Note Code Geass και Code Geass R2 Elfen Lied Dragon Ball Kai One Piece αν θες κάτι μεγάλο, είναι το αγαπημένο μου "μεγάλο" anime Το FMA: Brotherhood είναι MUST. Το Death Note επίσης. Όλα είναι καλά τα παραπάνω, βέβαια το elfen lied είναι κάπως... "ειδικό". Click για ανάπτυξη... α το death note είχα σκοπό να ξεκινήσω, (το dragon ball δεν ξέρω αν μπορώ να το δω), εμμμ.. τι εννοείς ειδικό το "elfen lied";;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:29 Ο Johnny15 έγραψε: #930 19-06-13 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α το death note είχα σκοπό να ξεκινήσω, (το dragon ball δεν ξέρω αν μπορώ να το δω), εμμμ.. τι εννοείς ειδικό το "elfen lied";;; Click για ανάπτυξη... Καταρχάς να σου πω ότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω με ελληνικούς υπότιτλους. Κοίτα Death Note εφόσον δεν το έχεις δει. Το Elfen Lied ας πούμε είναι ένα ιδιαίτερο anime Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:42 Η Μήνα έγραψε: #931 19-06-13 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καταρχάς να σου πω ότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω με ελληνικούς υπότιτλους. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Κοίτα Death Note εφόσον δεν το έχεις δει. Το Elfen Lied ας πούμε είναι ένα ιδιαίτερο anime Click για ανάπτυξη... μπα προτιμώ τους αγγλικούς υπότιτλους (άσχετο αλλά έχω τύχει σε ένα korean drama έναν τραγουδιστή και η μετάφραση στα ελληνικά έγραφε Σάκης Ρουβάς...ε και ψιλό φρίκαρα), WOW! μου φαίνεται το Elfen Lied ψιλό horror ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Ο Guest 892943: #932 19-06-13 18:44 Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:53 Η Μήνα έγραψε: #933 19-06-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Click για ανάπτυξη... α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Johnny15 έγραψε: #934 19-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Click για ανάπτυξη... Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:05 Η Μήνα έγραψε: #935 19-06-13 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Click για ανάπτυξη... okay ευχαριστώ! όταν δω το death note θα σου πω και τις δικες μου εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 15:45 Ο jj! έγραψε: #936 21-06-13 15:45 Το Elfen Lied sucks στο anime. 109 chapters τα χώρεσαν σε 13 επεισόδια. Μάλιστα, επειδή δεν τελείωσε το manga, έκαναν ένα ό,τι να 'ναι τέλος Διαβάστε το manga για το elfen lied. Θα πρότεινα και το manga του death note, αλλά από ένα σημείο και μετά γίνεται πολύ βαρετό με τους συνεχείς διαλόγους των "μεγάλων" (καθώς εξελισσεται η ιστορία). Ακόμη και στο anime, στους αντίστοιχους διαλόγους, βαρέθηκα τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Ο Guest 892943: #937 21-06-13 16:19 Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Ο jj! έγραψε: #938 21-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο μισό τους λατρεύω κι εγώ. Στο δεύτερο, μετά από συγκεκριμένο γεγονός, γίνονται πολλοί βαρετοί οι διάλογοι. Συγκεκριμένα: (ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι δεν έχετε ολοκληρώσει το death note ΜΗΝ ανοίξετε το spoiler) Spoiler Μετά το θάνατο του L και τις βλακειούλες με τη διαρκή ανταλλαγή των τετραδίων, βαρέθηκα πάρα πολύ. Οι διάλογοι των "μεγάλων" της interpol, αν θυμάμαι καλά, ήταν από τους πιο βαρετούς ever. Στο manga δε, οι διάλογοι ήταν υπερβολικά πολλοί. Βέβαια, αυτό είναι και το ταλέντο του/της Ohba, αφού δημιούργησε μία ιστορία που δεν μπάζει από πουθενά. Αν και πάλι, το anime ενώ άρχισε πολύ καλά και σωστά στα ίδια πλαίσια με το manga, προς το τέλος δημιούργησε κοιλιά. Άλλωστε, μετά το θάνατο του L, τα γεγονότα στο anime επισπεύθησαν, σε αντίθεση με το manga, που διατήρησε την αρχική ροή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:27 Ο Johnny15 έγραψε: #939 21-06-13 17:27 Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 19:28 Ο Guest 892943: #940 21-06-13 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε, όταν την είχα πρωτοδεί αυτήν την φάση μου ήρθε να σπάσω την οθόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
A Distant Neighborhood Middle-aged salaryman Hiroshi Nakahara accidentally takes a train ride back to his old hometown to visit his mother’s grave. Then for reasons he can’t explain, Hiroshi is transported back in time, and discovers that he’s an 8th grader again, but with all of his adult memories intact.Can he, or should he try to change the decisions he made before? But more importantly, can he find his way back to the present day, or is he stuck in the past? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 16:09 Ο jj! έγραψε: #924 14-06-13 16:09 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: να φανταστεις το ψαχνω τωρα... ταινια ειναι, ποσες φορες να το εβαλαν σε επαναληψη? Click για ανάπτυξη... Tatsu no ko Tarō, λέγεται. Σε κανάλι εθνικής εμβέλειας δεν το έχω δει ποτέ. Μόνο σε τοπικό. Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Η πρώτη σεζόν προβλήθηκε στο σταρ. Click για ανάπτυξη... Δεν την είχα πετύχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:31 Η Μήνα έγραψε: #925 19-06-13 17:31 παιδιά εκτός από ταινίες μήπως έχετε να προτείνετε καμία σείρα anime; Σημείωση συντονιστή: Τα μηνύματα 925 ως 935 προήλθαν από άλλο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουνίου 2013 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:34 Ο Johnny15 έγραψε: #926 19-06-13 17:34 Πολλές, εξαρτάται τι θες να δεις και τι έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Μήνα έγραψε: #927 19-06-13 17:43 (εμμμ... αναλόγα με τη διαθεδή μου κανονιζεται κ το genre ) τα βλεπω ολα εκτός horror Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:58 Ο Johnny15 έγραψε: #928 19-06-13 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: (εμμμ... αναλόγα με τη διαθεδή μου κανονιζεται κ το genre ) τα βλεπω ολα εκτός horror Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πολλά anime. Εγώ έχω δει λίγα, σχετικά, οπότε θα σου προτείνω μόνο ότι έχω δει και μου άρεσε, και όχι ότι λένε οι άλλοι ότι είναι καλό. Fullmetal Alchemist: Brotherhood Death Note Code Geass και Code Geass R2 Elfen Lied Dragon Ball Kai One Piece αν θες κάτι μεγάλο, είναι το αγαπημένο μου "μεγάλο" anime Το FMA: Brotherhood είναι MUST. Το Death Note επίσης. Όλα είναι καλά τα παραπάνω, βέβαια το elfen lied είναι κάπως... "ειδικό". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:23 Η Μήνα έγραψε: #929 19-06-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Υπάρχουν πολλά anime. Εγώ έχω δει λίγα, σχετικά, οπότε θα σου προτείνω μόνο ότι έχω δει και μου άρεσε, και όχι ότι λένε οι άλλοι ότι είναι καλό. Fullmetal Alchemist: Brotherhood Death Note Code Geass και Code Geass R2 Elfen Lied Dragon Ball Kai One Piece αν θες κάτι μεγάλο, είναι το αγαπημένο μου "μεγάλο" anime Το FMA: Brotherhood είναι MUST. Το Death Note επίσης. Όλα είναι καλά τα παραπάνω, βέβαια το elfen lied είναι κάπως... "ειδικό". Click για ανάπτυξη... α το death note είχα σκοπό να ξεκινήσω, (το dragon ball δεν ξέρω αν μπορώ να το δω), εμμμ.. τι εννοείς ειδικό το "elfen lied";;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:29 Ο Johnny15 έγραψε: #930 19-06-13 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α το death note είχα σκοπό να ξεκινήσω, (το dragon ball δεν ξέρω αν μπορώ να το δω), εμμμ.. τι εννοείς ειδικό το "elfen lied";;; Click για ανάπτυξη... Καταρχάς να σου πω ότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω με ελληνικούς υπότιτλους. Κοίτα Death Note εφόσον δεν το έχεις δει. Το Elfen Lied ας πούμε είναι ένα ιδιαίτερο anime Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:42 Η Μήνα έγραψε: #931 19-06-13 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καταρχάς να σου πω ότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω με ελληνικούς υπότιτλους. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Κοίτα Death Note εφόσον δεν το έχεις δει. Το Elfen Lied ας πούμε είναι ένα ιδιαίτερο anime Click για ανάπτυξη... μπα προτιμώ τους αγγλικούς υπότιτλους (άσχετο αλλά έχω τύχει σε ένα korean drama έναν τραγουδιστή και η μετάφραση στα ελληνικά έγραφε Σάκης Ρουβάς...ε και ψιλό φρίκαρα), WOW! μου φαίνεται το Elfen Lied ψιλό horror ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Ο Guest 892943: #932 19-06-13 18:44 Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:53 Η Μήνα έγραψε: #933 19-06-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Click για ανάπτυξη... α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Johnny15 έγραψε: #934 19-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Click για ανάπτυξη... Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:05 Η Μήνα έγραψε: #935 19-06-13 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Click για ανάπτυξη... okay ευχαριστώ! όταν δω το death note θα σου πω και τις δικες μου εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 15:45 Ο jj! έγραψε: #936 21-06-13 15:45 Το Elfen Lied sucks στο anime. 109 chapters τα χώρεσαν σε 13 επεισόδια. Μάλιστα, επειδή δεν τελείωσε το manga, έκαναν ένα ό,τι να 'ναι τέλος Διαβάστε το manga για το elfen lied. Θα πρότεινα και το manga του death note, αλλά από ένα σημείο και μετά γίνεται πολύ βαρετό με τους συνεχείς διαλόγους των "μεγάλων" (καθώς εξελισσεται η ιστορία). Ακόμη και στο anime, στους αντίστοιχους διαλόγους, βαρέθηκα τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Ο Guest 892943: #937 21-06-13 16:19 Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Ο jj! έγραψε: #938 21-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο μισό τους λατρεύω κι εγώ. Στο δεύτερο, μετά από συγκεκριμένο γεγονός, γίνονται πολλοί βαρετοί οι διάλογοι. Συγκεκριμένα: (ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι δεν έχετε ολοκληρώσει το death note ΜΗΝ ανοίξετε το spoiler) Spoiler Μετά το θάνατο του L και τις βλακειούλες με τη διαρκή ανταλλαγή των τετραδίων, βαρέθηκα πάρα πολύ. Οι διάλογοι των "μεγάλων" της interpol, αν θυμάμαι καλά, ήταν από τους πιο βαρετούς ever. Στο manga δε, οι διάλογοι ήταν υπερβολικά πολλοί. Βέβαια, αυτό είναι και το ταλέντο του/της Ohba, αφού δημιούργησε μία ιστορία που δεν μπάζει από πουθενά. Αν και πάλι, το anime ενώ άρχισε πολύ καλά και σωστά στα ίδια πλαίσια με το manga, προς το τέλος δημιούργησε κοιλιά. Άλλωστε, μετά το θάνατο του L, τα γεγονότα στο anime επισπεύθησαν, σε αντίθεση με το manga, που διατήρησε την αρχική ροή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:27 Ο Johnny15 έγραψε: #939 21-06-13 17:27 Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 19:28 Ο Guest 892943: #940 21-06-13 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε, όταν την είχα πρωτοδεί αυτήν την φάση μου ήρθε να σπάσω την οθόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: να φανταστεις το ψαχνω τωρα... ταινια ειναι, ποσες φορες να το εβαλαν σε επαναληψη? Click για ανάπτυξη... Tatsu no ko Tarō, λέγεται. Σε κανάλι εθνικής εμβέλειας δεν το έχω δει ποτέ. Μόνο σε τοπικό. Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Η πρώτη σεζόν προβλήθηκε στο σταρ. Click για ανάπτυξη... Δεν την είχα πετύχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:31 Η Μήνα έγραψε: #925 19-06-13 17:31 παιδιά εκτός από ταινίες μήπως έχετε να προτείνετε καμία σείρα anime; Σημείωση συντονιστή: Τα μηνύματα 925 ως 935 προήλθαν από άλλο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουνίου 2013 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:34 Ο Johnny15 έγραψε: #926 19-06-13 17:34 Πολλές, εξαρτάται τι θες να δεις και τι έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Μήνα έγραψε: #927 19-06-13 17:43 (εμμμ... αναλόγα με τη διαθεδή μου κανονιζεται κ το genre ) τα βλεπω ολα εκτός horror Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:58 Ο Johnny15 έγραψε: #928 19-06-13 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: (εμμμ... αναλόγα με τη διαθεδή μου κανονιζεται κ το genre ) τα βλεπω ολα εκτός horror Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πολλά anime. Εγώ έχω δει λίγα, σχετικά, οπότε θα σου προτείνω μόνο ότι έχω δει και μου άρεσε, και όχι ότι λένε οι άλλοι ότι είναι καλό. Fullmetal Alchemist: Brotherhood Death Note Code Geass και Code Geass R2 Elfen Lied Dragon Ball Kai One Piece αν θες κάτι μεγάλο, είναι το αγαπημένο μου "μεγάλο" anime Το FMA: Brotherhood είναι MUST. Το Death Note επίσης. Όλα είναι καλά τα παραπάνω, βέβαια το elfen lied είναι κάπως... "ειδικό". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:23 Η Μήνα έγραψε: #929 19-06-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Υπάρχουν πολλά anime. Εγώ έχω δει λίγα, σχετικά, οπότε θα σου προτείνω μόνο ότι έχω δει και μου άρεσε, και όχι ότι λένε οι άλλοι ότι είναι καλό. Fullmetal Alchemist: Brotherhood Death Note Code Geass και Code Geass R2 Elfen Lied Dragon Ball Kai One Piece αν θες κάτι μεγάλο, είναι το αγαπημένο μου "μεγάλο" anime Το FMA: Brotherhood είναι MUST. Το Death Note επίσης. Όλα είναι καλά τα παραπάνω, βέβαια το elfen lied είναι κάπως... "ειδικό". Click για ανάπτυξη... α το death note είχα σκοπό να ξεκινήσω, (το dragon ball δεν ξέρω αν μπορώ να το δω), εμμμ.. τι εννοείς ειδικό το "elfen lied";;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:29 Ο Johnny15 έγραψε: #930 19-06-13 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α το death note είχα σκοπό να ξεκινήσω, (το dragon ball δεν ξέρω αν μπορώ να το δω), εμμμ.. τι εννοείς ειδικό το "elfen lied";;; Click για ανάπτυξη... Καταρχάς να σου πω ότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω με ελληνικούς υπότιτλους. Κοίτα Death Note εφόσον δεν το έχεις δει. Το Elfen Lied ας πούμε είναι ένα ιδιαίτερο anime Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:42 Η Μήνα έγραψε: #931 19-06-13 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καταρχάς να σου πω ότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω με ελληνικούς υπότιτλους. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Κοίτα Death Note εφόσον δεν το έχεις δει. Το Elfen Lied ας πούμε είναι ένα ιδιαίτερο anime Click για ανάπτυξη... μπα προτιμώ τους αγγλικούς υπότιτλους (άσχετο αλλά έχω τύχει σε ένα korean drama έναν τραγουδιστή και η μετάφραση στα ελληνικά έγραφε Σάκης Ρουβάς...ε και ψιλό φρίκαρα), WOW! μου φαίνεται το Elfen Lied ψιλό horror ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Ο Guest 892943: #932 19-06-13 18:44 Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:53 Η Μήνα έγραψε: #933 19-06-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Click για ανάπτυξη... α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Johnny15 έγραψε: #934 19-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Click για ανάπτυξη... Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:05 Η Μήνα έγραψε: #935 19-06-13 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Click για ανάπτυξη... okay ευχαριστώ! όταν δω το death note θα σου πω και τις δικες μου εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 15:45 Ο jj! έγραψε: #936 21-06-13 15:45 Το Elfen Lied sucks στο anime. 109 chapters τα χώρεσαν σε 13 επεισόδια. Μάλιστα, επειδή δεν τελείωσε το manga, έκαναν ένα ό,τι να 'ναι τέλος Διαβάστε το manga για το elfen lied. Θα πρότεινα και το manga του death note, αλλά από ένα σημείο και μετά γίνεται πολύ βαρετό με τους συνεχείς διαλόγους των "μεγάλων" (καθώς εξελισσεται η ιστορία). Ακόμη και στο anime, στους αντίστοιχους διαλόγους, βαρέθηκα τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Ο Guest 892943: #937 21-06-13 16:19 Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Ο jj! έγραψε: #938 21-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο μισό τους λατρεύω κι εγώ. Στο δεύτερο, μετά από συγκεκριμένο γεγονός, γίνονται πολλοί βαρετοί οι διάλογοι. Συγκεκριμένα: (ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι δεν έχετε ολοκληρώσει το death note ΜΗΝ ανοίξετε το spoiler) Spoiler Μετά το θάνατο του L και τις βλακειούλες με τη διαρκή ανταλλαγή των τετραδίων, βαρέθηκα πάρα πολύ. Οι διάλογοι των "μεγάλων" της interpol, αν θυμάμαι καλά, ήταν από τους πιο βαρετούς ever. Στο manga δε, οι διάλογοι ήταν υπερβολικά πολλοί. Βέβαια, αυτό είναι και το ταλέντο του/της Ohba, αφού δημιούργησε μία ιστορία που δεν μπάζει από πουθενά. Αν και πάλι, το anime ενώ άρχισε πολύ καλά και σωστά στα ίδια πλαίσια με το manga, προς το τέλος δημιούργησε κοιλιά. Άλλωστε, μετά το θάνατο του L, τα γεγονότα στο anime επισπεύθησαν, σε αντίθεση με το manga, που διατήρησε την αρχική ροή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:27 Ο Johnny15 έγραψε: #939 21-06-13 17:27 Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 19:28 Ο Guest 892943: #940 21-06-13 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε, όταν την είχα πρωτοδεί αυτήν την φάση μου ήρθε να σπάσω την οθόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδιά εκτός από ταινίες μήπως έχετε να προτείνετε καμία σείρα anime; Σημείωση συντονιστή: Τα μηνύματα 925 ως 935 προήλθαν από άλλο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:34 Ο Johnny15 έγραψε: #926 19-06-13 17:34 Πολλές, εξαρτάται τι θες να δεις και τι έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Μήνα έγραψε: #927 19-06-13 17:43 (εμμμ... αναλόγα με τη διαθεδή μου κανονιζεται κ το genre ) τα βλεπω ολα εκτός horror Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:58 Ο Johnny15 έγραψε: #928 19-06-13 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: (εμμμ... αναλόγα με τη διαθεδή μου κανονιζεται κ το genre ) τα βλεπω ολα εκτός horror Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πολλά anime. Εγώ έχω δει λίγα, σχετικά, οπότε θα σου προτείνω μόνο ότι έχω δει και μου άρεσε, και όχι ότι λένε οι άλλοι ότι είναι καλό. Fullmetal Alchemist: Brotherhood Death Note Code Geass και Code Geass R2 Elfen Lied Dragon Ball Kai One Piece αν θες κάτι μεγάλο, είναι το αγαπημένο μου "μεγάλο" anime Το FMA: Brotherhood είναι MUST. Το Death Note επίσης. Όλα είναι καλά τα παραπάνω, βέβαια το elfen lied είναι κάπως... "ειδικό". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:23 Η Μήνα έγραψε: #929 19-06-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Υπάρχουν πολλά anime. Εγώ έχω δει λίγα, σχετικά, οπότε θα σου προτείνω μόνο ότι έχω δει και μου άρεσε, και όχι ότι λένε οι άλλοι ότι είναι καλό. Fullmetal Alchemist: Brotherhood Death Note Code Geass και Code Geass R2 Elfen Lied Dragon Ball Kai One Piece αν θες κάτι μεγάλο, είναι το αγαπημένο μου "μεγάλο" anime Το FMA: Brotherhood είναι MUST. Το Death Note επίσης. Όλα είναι καλά τα παραπάνω, βέβαια το elfen lied είναι κάπως... "ειδικό". Click για ανάπτυξη... α το death note είχα σκοπό να ξεκινήσω, (το dragon ball δεν ξέρω αν μπορώ να το δω), εμμμ.. τι εννοείς ειδικό το "elfen lied";;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:29 Ο Johnny15 έγραψε: #930 19-06-13 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α το death note είχα σκοπό να ξεκινήσω, (το dragon ball δεν ξέρω αν μπορώ να το δω), εμμμ.. τι εννοείς ειδικό το "elfen lied";;; Click για ανάπτυξη... Καταρχάς να σου πω ότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω με ελληνικούς υπότιτλους. Κοίτα Death Note εφόσον δεν το έχεις δει. Το Elfen Lied ας πούμε είναι ένα ιδιαίτερο anime Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:42 Η Μήνα έγραψε: #931 19-06-13 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καταρχάς να σου πω ότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω με ελληνικούς υπότιτλους. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Κοίτα Death Note εφόσον δεν το έχεις δει. Το Elfen Lied ας πούμε είναι ένα ιδιαίτερο anime Click για ανάπτυξη... μπα προτιμώ τους αγγλικούς υπότιτλους (άσχετο αλλά έχω τύχει σε ένα korean drama έναν τραγουδιστή και η μετάφραση στα ελληνικά έγραφε Σάκης Ρουβάς...ε και ψιλό φρίκαρα), WOW! μου φαίνεται το Elfen Lied ψιλό horror ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Ο Guest 892943: #932 19-06-13 18:44 Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:53 Η Μήνα έγραψε: #933 19-06-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Click για ανάπτυξη... α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Johnny15 έγραψε: #934 19-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Click για ανάπτυξη... Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:05 Η Μήνα έγραψε: #935 19-06-13 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Click για ανάπτυξη... okay ευχαριστώ! όταν δω το death note θα σου πω και τις δικες μου εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 15:45 Ο jj! έγραψε: #936 21-06-13 15:45 Το Elfen Lied sucks στο anime. 109 chapters τα χώρεσαν σε 13 επεισόδια. Μάλιστα, επειδή δεν τελείωσε το manga, έκαναν ένα ό,τι να 'ναι τέλος Διαβάστε το manga για το elfen lied. Θα πρότεινα και το manga του death note, αλλά από ένα σημείο και μετά γίνεται πολύ βαρετό με τους συνεχείς διαλόγους των "μεγάλων" (καθώς εξελισσεται η ιστορία). Ακόμη και στο anime, στους αντίστοιχους διαλόγους, βαρέθηκα τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Ο Guest 892943: #937 21-06-13 16:19 Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Ο jj! έγραψε: #938 21-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο μισό τους λατρεύω κι εγώ. Στο δεύτερο, μετά από συγκεκριμένο γεγονός, γίνονται πολλοί βαρετοί οι διάλογοι. Συγκεκριμένα: (ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι δεν έχετε ολοκληρώσει το death note ΜΗΝ ανοίξετε το spoiler) Spoiler Μετά το θάνατο του L και τις βλακειούλες με τη διαρκή ανταλλαγή των τετραδίων, βαρέθηκα πάρα πολύ. Οι διάλογοι των "μεγάλων" της interpol, αν θυμάμαι καλά, ήταν από τους πιο βαρετούς ever. Στο manga δε, οι διάλογοι ήταν υπερβολικά πολλοί. Βέβαια, αυτό είναι και το ταλέντο του/της Ohba, αφού δημιούργησε μία ιστορία που δεν μπάζει από πουθενά. Αν και πάλι, το anime ενώ άρχισε πολύ καλά και σωστά στα ίδια πλαίσια με το manga, προς το τέλος δημιούργησε κοιλιά. Άλλωστε, μετά το θάνατο του L, τα γεγονότα στο anime επισπεύθησαν, σε αντίθεση με το manga, που διατήρησε την αρχική ροή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:27 Ο Johnny15 έγραψε: #939 21-06-13 17:27 Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 19:28 Ο Guest 892943: #940 21-06-13 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε, όταν την είχα πρωτοδεί αυτήν την φάση μου ήρθε να σπάσω την οθόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολλές, εξαρτάται τι θες να δεις και τι έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Μήνα έγραψε: #927 19-06-13 17:43 (εμμμ... αναλόγα με τη διαθεδή μου κανονιζεται κ το genre ) τα βλεπω ολα εκτός horror Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:58 Ο Johnny15 έγραψε: #928 19-06-13 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: (εμμμ... αναλόγα με τη διαθεδή μου κανονιζεται κ το genre ) τα βλεπω ολα εκτός horror Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πολλά anime. Εγώ έχω δει λίγα, σχετικά, οπότε θα σου προτείνω μόνο ότι έχω δει και μου άρεσε, και όχι ότι λένε οι άλλοι ότι είναι καλό. Fullmetal Alchemist: Brotherhood Death Note Code Geass και Code Geass R2 Elfen Lied Dragon Ball Kai One Piece αν θες κάτι μεγάλο, είναι το αγαπημένο μου "μεγάλο" anime Το FMA: Brotherhood είναι MUST. Το Death Note επίσης. Όλα είναι καλά τα παραπάνω, βέβαια το elfen lied είναι κάπως... "ειδικό". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:23 Η Μήνα έγραψε: #929 19-06-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Υπάρχουν πολλά anime. Εγώ έχω δει λίγα, σχετικά, οπότε θα σου προτείνω μόνο ότι έχω δει και μου άρεσε, και όχι ότι λένε οι άλλοι ότι είναι καλό. Fullmetal Alchemist: Brotherhood Death Note Code Geass και Code Geass R2 Elfen Lied Dragon Ball Kai One Piece αν θες κάτι μεγάλο, είναι το αγαπημένο μου "μεγάλο" anime Το FMA: Brotherhood είναι MUST. Το Death Note επίσης. Όλα είναι καλά τα παραπάνω, βέβαια το elfen lied είναι κάπως... "ειδικό". Click για ανάπτυξη... α το death note είχα σκοπό να ξεκινήσω, (το dragon ball δεν ξέρω αν μπορώ να το δω), εμμμ.. τι εννοείς ειδικό το "elfen lied";;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:29 Ο Johnny15 έγραψε: #930 19-06-13 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α το death note είχα σκοπό να ξεκινήσω, (το dragon ball δεν ξέρω αν μπορώ να το δω), εμμμ.. τι εννοείς ειδικό το "elfen lied";;; Click για ανάπτυξη... Καταρχάς να σου πω ότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω με ελληνικούς υπότιτλους. Κοίτα Death Note εφόσον δεν το έχεις δει. Το Elfen Lied ας πούμε είναι ένα ιδιαίτερο anime Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:42 Η Μήνα έγραψε: #931 19-06-13 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καταρχάς να σου πω ότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω με ελληνικούς υπότιτλους. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Κοίτα Death Note εφόσον δεν το έχεις δει. Το Elfen Lied ας πούμε είναι ένα ιδιαίτερο anime Click για ανάπτυξη... μπα προτιμώ τους αγγλικούς υπότιτλους (άσχετο αλλά έχω τύχει σε ένα korean drama έναν τραγουδιστή και η μετάφραση στα ελληνικά έγραφε Σάκης Ρουβάς...ε και ψιλό φρίκαρα), WOW! μου φαίνεται το Elfen Lied ψιλό horror ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Ο Guest 892943: #932 19-06-13 18:44 Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:53 Η Μήνα έγραψε: #933 19-06-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Click για ανάπτυξη... α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Johnny15 έγραψε: #934 19-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Click για ανάπτυξη... Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:05 Η Μήνα έγραψε: #935 19-06-13 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Click για ανάπτυξη... okay ευχαριστώ! όταν δω το death note θα σου πω και τις δικες μου εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 15:45 Ο jj! έγραψε: #936 21-06-13 15:45 Το Elfen Lied sucks στο anime. 109 chapters τα χώρεσαν σε 13 επεισόδια. Μάλιστα, επειδή δεν τελείωσε το manga, έκαναν ένα ό,τι να 'ναι τέλος Διαβάστε το manga για το elfen lied. Θα πρότεινα και το manga του death note, αλλά από ένα σημείο και μετά γίνεται πολύ βαρετό με τους συνεχείς διαλόγους των "μεγάλων" (καθώς εξελισσεται η ιστορία). Ακόμη και στο anime, στους αντίστοιχους διαλόγους, βαρέθηκα τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Ο Guest 892943: #937 21-06-13 16:19 Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Ο jj! έγραψε: #938 21-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο μισό τους λατρεύω κι εγώ. Στο δεύτερο, μετά από συγκεκριμένο γεγονός, γίνονται πολλοί βαρετοί οι διάλογοι. Συγκεκριμένα: (ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι δεν έχετε ολοκληρώσει το death note ΜΗΝ ανοίξετε το spoiler) Spoiler Μετά το θάνατο του L και τις βλακειούλες με τη διαρκή ανταλλαγή των τετραδίων, βαρέθηκα πάρα πολύ. Οι διάλογοι των "μεγάλων" της interpol, αν θυμάμαι καλά, ήταν από τους πιο βαρετούς ever. Στο manga δε, οι διάλογοι ήταν υπερβολικά πολλοί. Βέβαια, αυτό είναι και το ταλέντο του/της Ohba, αφού δημιούργησε μία ιστορία που δεν μπάζει από πουθενά. Αν και πάλι, το anime ενώ άρχισε πολύ καλά και σωστά στα ίδια πλαίσια με το manga, προς το τέλος δημιούργησε κοιλιά. Άλλωστε, μετά το θάνατο του L, τα γεγονότα στο anime επισπεύθησαν, σε αντίθεση με το manga, που διατήρησε την αρχική ροή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:27 Ο Johnny15 έγραψε: #939 21-06-13 17:27 Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 19:28 Ο Guest 892943: #940 21-06-13 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε, όταν την είχα πρωτοδεί αυτήν την φάση μου ήρθε να σπάσω την οθόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
(εμμμ... αναλόγα με τη διαθεδή μου κανονιζεται κ το genre ) τα βλεπω ολα εκτός horror Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:58 Ο Johnny15 έγραψε: #928 19-06-13 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: (εμμμ... αναλόγα με τη διαθεδή μου κανονιζεται κ το genre ) τα βλεπω ολα εκτός horror Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πολλά anime. Εγώ έχω δει λίγα, σχετικά, οπότε θα σου προτείνω μόνο ότι έχω δει και μου άρεσε, και όχι ότι λένε οι άλλοι ότι είναι καλό. Fullmetal Alchemist: Brotherhood Death Note Code Geass και Code Geass R2 Elfen Lied Dragon Ball Kai One Piece αν θες κάτι μεγάλο, είναι το αγαπημένο μου "μεγάλο" anime Το FMA: Brotherhood είναι MUST. Το Death Note επίσης. Όλα είναι καλά τα παραπάνω, βέβαια το elfen lied είναι κάπως... "ειδικό". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:23 Η Μήνα έγραψε: #929 19-06-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Υπάρχουν πολλά anime. Εγώ έχω δει λίγα, σχετικά, οπότε θα σου προτείνω μόνο ότι έχω δει και μου άρεσε, και όχι ότι λένε οι άλλοι ότι είναι καλό. Fullmetal Alchemist: Brotherhood Death Note Code Geass και Code Geass R2 Elfen Lied Dragon Ball Kai One Piece αν θες κάτι μεγάλο, είναι το αγαπημένο μου "μεγάλο" anime Το FMA: Brotherhood είναι MUST. Το Death Note επίσης. Όλα είναι καλά τα παραπάνω, βέβαια το elfen lied είναι κάπως... "ειδικό". Click για ανάπτυξη... α το death note είχα σκοπό να ξεκινήσω, (το dragon ball δεν ξέρω αν μπορώ να το δω), εμμμ.. τι εννοείς ειδικό το "elfen lied";;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:29 Ο Johnny15 έγραψε: #930 19-06-13 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α το death note είχα σκοπό να ξεκινήσω, (το dragon ball δεν ξέρω αν μπορώ να το δω), εμμμ.. τι εννοείς ειδικό το "elfen lied";;; Click για ανάπτυξη... Καταρχάς να σου πω ότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω με ελληνικούς υπότιτλους. Κοίτα Death Note εφόσον δεν το έχεις δει. Το Elfen Lied ας πούμε είναι ένα ιδιαίτερο anime Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:42 Η Μήνα έγραψε: #931 19-06-13 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καταρχάς να σου πω ότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω με ελληνικούς υπότιτλους. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Κοίτα Death Note εφόσον δεν το έχεις δει. Το Elfen Lied ας πούμε είναι ένα ιδιαίτερο anime Click για ανάπτυξη... μπα προτιμώ τους αγγλικούς υπότιτλους (άσχετο αλλά έχω τύχει σε ένα korean drama έναν τραγουδιστή και η μετάφραση στα ελληνικά έγραφε Σάκης Ρουβάς...ε και ψιλό φρίκαρα), WOW! μου φαίνεται το Elfen Lied ψιλό horror ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Ο Guest 892943: #932 19-06-13 18:44 Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:53 Η Μήνα έγραψε: #933 19-06-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Click για ανάπτυξη... α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Johnny15 έγραψε: #934 19-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Click για ανάπτυξη... Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:05 Η Μήνα έγραψε: #935 19-06-13 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Click για ανάπτυξη... okay ευχαριστώ! όταν δω το death note θα σου πω και τις δικες μου εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 15:45 Ο jj! έγραψε: #936 21-06-13 15:45 Το Elfen Lied sucks στο anime. 109 chapters τα χώρεσαν σε 13 επεισόδια. Μάλιστα, επειδή δεν τελείωσε το manga, έκαναν ένα ό,τι να 'ναι τέλος Διαβάστε το manga για το elfen lied. Θα πρότεινα και το manga του death note, αλλά από ένα σημείο και μετά γίνεται πολύ βαρετό με τους συνεχείς διαλόγους των "μεγάλων" (καθώς εξελισσεται η ιστορία). Ακόμη και στο anime, στους αντίστοιχους διαλόγους, βαρέθηκα τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Ο Guest 892943: #937 21-06-13 16:19 Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Ο jj! έγραψε: #938 21-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο μισό τους λατρεύω κι εγώ. Στο δεύτερο, μετά από συγκεκριμένο γεγονός, γίνονται πολλοί βαρετοί οι διάλογοι. Συγκεκριμένα: (ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι δεν έχετε ολοκληρώσει το death note ΜΗΝ ανοίξετε το spoiler) Spoiler Μετά το θάνατο του L και τις βλακειούλες με τη διαρκή ανταλλαγή των τετραδίων, βαρέθηκα πάρα πολύ. Οι διάλογοι των "μεγάλων" της interpol, αν θυμάμαι καλά, ήταν από τους πιο βαρετούς ever. Στο manga δε, οι διάλογοι ήταν υπερβολικά πολλοί. Βέβαια, αυτό είναι και το ταλέντο του/της Ohba, αφού δημιούργησε μία ιστορία που δεν μπάζει από πουθενά. Αν και πάλι, το anime ενώ άρχισε πολύ καλά και σωστά στα ίδια πλαίσια με το manga, προς το τέλος δημιούργησε κοιλιά. Άλλωστε, μετά το θάνατο του L, τα γεγονότα στο anime επισπεύθησαν, σε αντίθεση με το manga, που διατήρησε την αρχική ροή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:27 Ο Johnny15 έγραψε: #939 21-06-13 17:27 Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 19:28 Ο Guest 892943: #940 21-06-13 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε, όταν την είχα πρωτοδεί αυτήν την φάση μου ήρθε να σπάσω την οθόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: (εμμμ... αναλόγα με τη διαθεδή μου κανονιζεται κ το genre ) τα βλεπω ολα εκτός horror Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πολλά anime. Εγώ έχω δει λίγα, σχετικά, οπότε θα σου προτείνω μόνο ότι έχω δει και μου άρεσε, και όχι ότι λένε οι άλλοι ότι είναι καλό. Fullmetal Alchemist: Brotherhood Death Note Code Geass και Code Geass R2 Elfen Lied Dragon Ball Kai One Piece αν θες κάτι μεγάλο, είναι το αγαπημένο μου "μεγάλο" anime Το FMA: Brotherhood είναι MUST. Το Death Note επίσης. Όλα είναι καλά τα παραπάνω, βέβαια το elfen lied είναι κάπως... "ειδικό". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:23 Η Μήνα έγραψε: #929 19-06-13 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Υπάρχουν πολλά anime. Εγώ έχω δει λίγα, σχετικά, οπότε θα σου προτείνω μόνο ότι έχω δει και μου άρεσε, και όχι ότι λένε οι άλλοι ότι είναι καλό. Fullmetal Alchemist: Brotherhood Death Note Code Geass και Code Geass R2 Elfen Lied Dragon Ball Kai One Piece αν θες κάτι μεγάλο, είναι το αγαπημένο μου "μεγάλο" anime Το FMA: Brotherhood είναι MUST. Το Death Note επίσης. Όλα είναι καλά τα παραπάνω, βέβαια το elfen lied είναι κάπως... "ειδικό". Click για ανάπτυξη... α το death note είχα σκοπό να ξεκινήσω, (το dragon ball δεν ξέρω αν μπορώ να το δω), εμμμ.. τι εννοείς ειδικό το "elfen lied";;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:29 Ο Johnny15 έγραψε: #930 19-06-13 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α το death note είχα σκοπό να ξεκινήσω, (το dragon ball δεν ξέρω αν μπορώ να το δω), εμμμ.. τι εννοείς ειδικό το "elfen lied";;; Click για ανάπτυξη... Καταρχάς να σου πω ότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω με ελληνικούς υπότιτλους. Κοίτα Death Note εφόσον δεν το έχεις δει. Το Elfen Lied ας πούμε είναι ένα ιδιαίτερο anime Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:42 Η Μήνα έγραψε: #931 19-06-13 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καταρχάς να σου πω ότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω με ελληνικούς υπότιτλους. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Κοίτα Death Note εφόσον δεν το έχεις δει. Το Elfen Lied ας πούμε είναι ένα ιδιαίτερο anime Click για ανάπτυξη... μπα προτιμώ τους αγγλικούς υπότιτλους (άσχετο αλλά έχω τύχει σε ένα korean drama έναν τραγουδιστή και η μετάφραση στα ελληνικά έγραφε Σάκης Ρουβάς...ε και ψιλό φρίκαρα), WOW! μου φαίνεται το Elfen Lied ψιλό horror ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Ο Guest 892943: #932 19-06-13 18:44 Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:53 Η Μήνα έγραψε: #933 19-06-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Click για ανάπτυξη... α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Johnny15 έγραψε: #934 19-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Click για ανάπτυξη... Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:05 Η Μήνα έγραψε: #935 19-06-13 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Click για ανάπτυξη... okay ευχαριστώ! όταν δω το death note θα σου πω και τις δικες μου εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 15:45 Ο jj! έγραψε: #936 21-06-13 15:45 Το Elfen Lied sucks στο anime. 109 chapters τα χώρεσαν σε 13 επεισόδια. Μάλιστα, επειδή δεν τελείωσε το manga, έκαναν ένα ό,τι να 'ναι τέλος Διαβάστε το manga για το elfen lied. Θα πρότεινα και το manga του death note, αλλά από ένα σημείο και μετά γίνεται πολύ βαρετό με τους συνεχείς διαλόγους των "μεγάλων" (καθώς εξελισσεται η ιστορία). Ακόμη και στο anime, στους αντίστοιχους διαλόγους, βαρέθηκα τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Ο Guest 892943: #937 21-06-13 16:19 Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Ο jj! έγραψε: #938 21-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο μισό τους λατρεύω κι εγώ. Στο δεύτερο, μετά από συγκεκριμένο γεγονός, γίνονται πολλοί βαρετοί οι διάλογοι. Συγκεκριμένα: (ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι δεν έχετε ολοκληρώσει το death note ΜΗΝ ανοίξετε το spoiler) Spoiler Μετά το θάνατο του L και τις βλακειούλες με τη διαρκή ανταλλαγή των τετραδίων, βαρέθηκα πάρα πολύ. Οι διάλογοι των "μεγάλων" της interpol, αν θυμάμαι καλά, ήταν από τους πιο βαρετούς ever. Στο manga δε, οι διάλογοι ήταν υπερβολικά πολλοί. Βέβαια, αυτό είναι και το ταλέντο του/της Ohba, αφού δημιούργησε μία ιστορία που δεν μπάζει από πουθενά. Αν και πάλι, το anime ενώ άρχισε πολύ καλά και σωστά στα ίδια πλαίσια με το manga, προς το τέλος δημιούργησε κοιλιά. Άλλωστε, μετά το θάνατο του L, τα γεγονότα στο anime επισπεύθησαν, σε αντίθεση με το manga, που διατήρησε την αρχική ροή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:27 Ο Johnny15 έγραψε: #939 21-06-13 17:27 Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 19:28 Ο Guest 892943: #940 21-06-13 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε, όταν την είχα πρωτοδεί αυτήν την φάση μου ήρθε να σπάσω την οθόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Υπάρχουν πολλά anime. Εγώ έχω δει λίγα, σχετικά, οπότε θα σου προτείνω μόνο ότι έχω δει και μου άρεσε, και όχι ότι λένε οι άλλοι ότι είναι καλό. Fullmetal Alchemist: Brotherhood Death Note Code Geass και Code Geass R2 Elfen Lied Dragon Ball Kai One Piece αν θες κάτι μεγάλο, είναι το αγαπημένο μου "μεγάλο" anime Το FMA: Brotherhood είναι MUST. Το Death Note επίσης. Όλα είναι καλά τα παραπάνω, βέβαια το elfen lied είναι κάπως... "ειδικό". Click για ανάπτυξη... α το death note είχα σκοπό να ξεκινήσω, (το dragon ball δεν ξέρω αν μπορώ να το δω), εμμμ.. τι εννοείς ειδικό το "elfen lied";;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:29 Ο Johnny15 έγραψε: #930 19-06-13 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α το death note είχα σκοπό να ξεκινήσω, (το dragon ball δεν ξέρω αν μπορώ να το δω), εμμμ.. τι εννοείς ειδικό το "elfen lied";;; Click για ανάπτυξη... Καταρχάς να σου πω ότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω με ελληνικούς υπότιτλους. Κοίτα Death Note εφόσον δεν το έχεις δει. Το Elfen Lied ας πούμε είναι ένα ιδιαίτερο anime Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:42 Η Μήνα έγραψε: #931 19-06-13 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καταρχάς να σου πω ότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω με ελληνικούς υπότιτλους. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Κοίτα Death Note εφόσον δεν το έχεις δει. Το Elfen Lied ας πούμε είναι ένα ιδιαίτερο anime Click για ανάπτυξη... μπα προτιμώ τους αγγλικούς υπότιτλους (άσχετο αλλά έχω τύχει σε ένα korean drama έναν τραγουδιστή και η μετάφραση στα ελληνικά έγραφε Σάκης Ρουβάς...ε και ψιλό φρίκαρα), WOW! μου φαίνεται το Elfen Lied ψιλό horror ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Ο Guest 892943: #932 19-06-13 18:44 Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:53 Η Μήνα έγραψε: #933 19-06-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Click για ανάπτυξη... α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Johnny15 έγραψε: #934 19-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Click για ανάπτυξη... Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:05 Η Μήνα έγραψε: #935 19-06-13 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Click για ανάπτυξη... okay ευχαριστώ! όταν δω το death note θα σου πω και τις δικες μου εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 15:45 Ο jj! έγραψε: #936 21-06-13 15:45 Το Elfen Lied sucks στο anime. 109 chapters τα χώρεσαν σε 13 επεισόδια. Μάλιστα, επειδή δεν τελείωσε το manga, έκαναν ένα ό,τι να 'ναι τέλος Διαβάστε το manga για το elfen lied. Θα πρότεινα και το manga του death note, αλλά από ένα σημείο και μετά γίνεται πολύ βαρετό με τους συνεχείς διαλόγους των "μεγάλων" (καθώς εξελισσεται η ιστορία). Ακόμη και στο anime, στους αντίστοιχους διαλόγους, βαρέθηκα τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Ο Guest 892943: #937 21-06-13 16:19 Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Ο jj! έγραψε: #938 21-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο μισό τους λατρεύω κι εγώ. Στο δεύτερο, μετά από συγκεκριμένο γεγονός, γίνονται πολλοί βαρετοί οι διάλογοι. Συγκεκριμένα: (ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι δεν έχετε ολοκληρώσει το death note ΜΗΝ ανοίξετε το spoiler) Spoiler Μετά το θάνατο του L και τις βλακειούλες με τη διαρκή ανταλλαγή των τετραδίων, βαρέθηκα πάρα πολύ. Οι διάλογοι των "μεγάλων" της interpol, αν θυμάμαι καλά, ήταν από τους πιο βαρετούς ever. Στο manga δε, οι διάλογοι ήταν υπερβολικά πολλοί. Βέβαια, αυτό είναι και το ταλέντο του/της Ohba, αφού δημιούργησε μία ιστορία που δεν μπάζει από πουθενά. Αν και πάλι, το anime ενώ άρχισε πολύ καλά και σωστά στα ίδια πλαίσια με το manga, προς το τέλος δημιούργησε κοιλιά. Άλλωστε, μετά το θάνατο του L, τα γεγονότα στο anime επισπεύθησαν, σε αντίθεση με το manga, που διατήρησε την αρχική ροή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:27 Ο Johnny15 έγραψε: #939 21-06-13 17:27 Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 19:28 Ο Guest 892943: #940 21-06-13 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε, όταν την είχα πρωτοδεί αυτήν την φάση μου ήρθε να σπάσω την οθόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α το death note είχα σκοπό να ξεκινήσω, (το dragon ball δεν ξέρω αν μπορώ να το δω), εμμμ.. τι εννοείς ειδικό το "elfen lied";;; Click για ανάπτυξη... Καταρχάς να σου πω ότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω με ελληνικούς υπότιτλους. Κοίτα Death Note εφόσον δεν το έχεις δει. Το Elfen Lied ας πούμε είναι ένα ιδιαίτερο anime Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:42 Η Μήνα έγραψε: #931 19-06-13 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καταρχάς να σου πω ότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω με ελληνικούς υπότιτλους. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Κοίτα Death Note εφόσον δεν το έχεις δει. Το Elfen Lied ας πούμε είναι ένα ιδιαίτερο anime Click για ανάπτυξη... μπα προτιμώ τους αγγλικούς υπότιτλους (άσχετο αλλά έχω τύχει σε ένα korean drama έναν τραγουδιστή και η μετάφραση στα ελληνικά έγραφε Σάκης Ρουβάς...ε και ψιλό φρίκαρα), WOW! μου φαίνεται το Elfen Lied ψιλό horror ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Ο Guest 892943: #932 19-06-13 18:44 Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:53 Η Μήνα έγραψε: #933 19-06-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Click για ανάπτυξη... α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Johnny15 έγραψε: #934 19-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Click για ανάπτυξη... Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:05 Η Μήνα έγραψε: #935 19-06-13 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Click για ανάπτυξη... okay ευχαριστώ! όταν δω το death note θα σου πω και τις δικες μου εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 15:45 Ο jj! έγραψε: #936 21-06-13 15:45 Το Elfen Lied sucks στο anime. 109 chapters τα χώρεσαν σε 13 επεισόδια. Μάλιστα, επειδή δεν τελείωσε το manga, έκαναν ένα ό,τι να 'ναι τέλος Διαβάστε το manga για το elfen lied. Θα πρότεινα και το manga του death note, αλλά από ένα σημείο και μετά γίνεται πολύ βαρετό με τους συνεχείς διαλόγους των "μεγάλων" (καθώς εξελισσεται η ιστορία). Ακόμη και στο anime, στους αντίστοιχους διαλόγους, βαρέθηκα τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Ο Guest 892943: #937 21-06-13 16:19 Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Ο jj! έγραψε: #938 21-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο μισό τους λατρεύω κι εγώ. Στο δεύτερο, μετά από συγκεκριμένο γεγονός, γίνονται πολλοί βαρετοί οι διάλογοι. Συγκεκριμένα: (ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι δεν έχετε ολοκληρώσει το death note ΜΗΝ ανοίξετε το spoiler) Spoiler Μετά το θάνατο του L και τις βλακειούλες με τη διαρκή ανταλλαγή των τετραδίων, βαρέθηκα πάρα πολύ. Οι διάλογοι των "μεγάλων" της interpol, αν θυμάμαι καλά, ήταν από τους πιο βαρετούς ever. Στο manga δε, οι διάλογοι ήταν υπερβολικά πολλοί. Βέβαια, αυτό είναι και το ταλέντο του/της Ohba, αφού δημιούργησε μία ιστορία που δεν μπάζει από πουθενά. Αν και πάλι, το anime ενώ άρχισε πολύ καλά και σωστά στα ίδια πλαίσια με το manga, προς το τέλος δημιούργησε κοιλιά. Άλλωστε, μετά το θάνατο του L, τα γεγονότα στο anime επισπεύθησαν, σε αντίθεση με το manga, που διατήρησε την αρχική ροή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:27 Ο Johnny15 έγραψε: #939 21-06-13 17:27 Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 19:28 Ο Guest 892943: #940 21-06-13 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε, όταν την είχα πρωτοδεί αυτήν την φάση μου ήρθε να σπάσω την οθόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Καταρχάς να σου πω ότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω με ελληνικούς υπότιτλους. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Κοίτα Death Note εφόσον δεν το έχεις δει. Το Elfen Lied ας πούμε είναι ένα ιδιαίτερο anime Click για ανάπτυξη... μπα προτιμώ τους αγγλικούς υπότιτλους (άσχετο αλλά έχω τύχει σε ένα korean drama έναν τραγουδιστή και η μετάφραση στα ελληνικά έγραφε Σάκης Ρουβάς...ε και ψιλό φρίκαρα), WOW! μου φαίνεται το Elfen Lied ψιλό horror ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:44 Ο Guest 892943: #932 19-06-13 18:44 Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:53 Η Μήνα έγραψε: #933 19-06-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Click για ανάπτυξη... α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Johnny15 έγραψε: #934 19-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Click για ανάπτυξη... Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:05 Η Μήνα έγραψε: #935 19-06-13 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Click για ανάπτυξη... okay ευχαριστώ! όταν δω το death note θα σου πω και τις δικες μου εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 15:45 Ο jj! έγραψε: #936 21-06-13 15:45 Το Elfen Lied sucks στο anime. 109 chapters τα χώρεσαν σε 13 επεισόδια. Μάλιστα, επειδή δεν τελείωσε το manga, έκαναν ένα ό,τι να 'ναι τέλος Διαβάστε το manga για το elfen lied. Θα πρότεινα και το manga του death note, αλλά από ένα σημείο και μετά γίνεται πολύ βαρετό με τους συνεχείς διαλόγους των "μεγάλων" (καθώς εξελισσεται η ιστορία). Ακόμη και στο anime, στους αντίστοιχους διαλόγους, βαρέθηκα τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Ο Guest 892943: #937 21-06-13 16:19 Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Ο jj! έγραψε: #938 21-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο μισό τους λατρεύω κι εγώ. Στο δεύτερο, μετά από συγκεκριμένο γεγονός, γίνονται πολλοί βαρετοί οι διάλογοι. Συγκεκριμένα: (ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι δεν έχετε ολοκληρώσει το death note ΜΗΝ ανοίξετε το spoiler) Spoiler Μετά το θάνατο του L και τις βλακειούλες με τη διαρκή ανταλλαγή των τετραδίων, βαρέθηκα πάρα πολύ. Οι διάλογοι των "μεγάλων" της interpol, αν θυμάμαι καλά, ήταν από τους πιο βαρετούς ever. Στο manga δε, οι διάλογοι ήταν υπερβολικά πολλοί. Βέβαια, αυτό είναι και το ταλέντο του/της Ohba, αφού δημιούργησε μία ιστορία που δεν μπάζει από πουθενά. Αν και πάλι, το anime ενώ άρχισε πολύ καλά και σωστά στα ίδια πλαίσια με το manga, προς το τέλος δημιούργησε κοιλιά. Άλλωστε, μετά το θάνατο του L, τα γεγονότα στο anime επισπεύθησαν, σε αντίθεση με το manga, που διατήρησε την αρχική ροή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:27 Ο Johnny15 έγραψε: #939 21-06-13 17:27 Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 19:28 Ο Guest 892943: #940 21-06-13 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε, όταν την είχα πρωτοδεί αυτήν την φάση μου ήρθε να σπάσω την οθόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:53 Η Μήνα έγραψε: #933 19-06-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Click για ανάπτυξη... α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Johnny15 έγραψε: #934 19-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Click για ανάπτυξη... Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:05 Η Μήνα έγραψε: #935 19-06-13 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Click για ανάπτυξη... okay ευχαριστώ! όταν δω το death note θα σου πω και τις δικες μου εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 15:45 Ο jj! έγραψε: #936 21-06-13 15:45 Το Elfen Lied sucks στο anime. 109 chapters τα χώρεσαν σε 13 επεισόδια. Μάλιστα, επειδή δεν τελείωσε το manga, έκαναν ένα ό,τι να 'ναι τέλος Διαβάστε το manga για το elfen lied. Θα πρότεινα και το manga του death note, αλλά από ένα σημείο και μετά γίνεται πολύ βαρετό με τους συνεχείς διαλόγους των "μεγάλων" (καθώς εξελισσεται η ιστορία). Ακόμη και στο anime, στους αντίστοιχους διαλόγους, βαρέθηκα τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Ο Guest 892943: #937 21-06-13 16:19 Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Ο jj! έγραψε: #938 21-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο μισό τους λατρεύω κι εγώ. Στο δεύτερο, μετά από συγκεκριμένο γεγονός, γίνονται πολλοί βαρετοί οι διάλογοι. Συγκεκριμένα: (ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι δεν έχετε ολοκληρώσει το death note ΜΗΝ ανοίξετε το spoiler) Spoiler Μετά το θάνατο του L και τις βλακειούλες με τη διαρκή ανταλλαγή των τετραδίων, βαρέθηκα πάρα πολύ. Οι διάλογοι των "μεγάλων" της interpol, αν θυμάμαι καλά, ήταν από τους πιο βαρετούς ever. Στο manga δε, οι διάλογοι ήταν υπερβολικά πολλοί. Βέβαια, αυτό είναι και το ταλέντο του/της Ohba, αφού δημιούργησε μία ιστορία που δεν μπάζει από πουθενά. Αν και πάλι, το anime ενώ άρχισε πολύ καλά και σωστά στα ίδια πλαίσια με το manga, προς το τέλος δημιούργησε κοιλιά. Άλλωστε, μετά το θάνατο του L, τα γεγονότα στο anime επισπεύθησαν, σε αντίθεση με το manga, που διατήρησε την αρχική ροή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:27 Ο Johnny15 έγραψε: #939 21-06-13 17:27 Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 19:28 Ο Guest 892943: #940 21-06-13 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε, όταν την είχα πρωτοδεί αυτήν την φάση μου ήρθε να σπάσω την οθόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Παιδιά, υπάρχει αντίστοιχο θέμα https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041&page=93 Όσο για το elfen lied, με απογοήτευσε από άποψη πλοκής. Υποτίθεται ότι έπρεπε και σε κάποια σημεία να με συγκινήσει; Δεν τα κατάφερε. Δεν θα το πρότεινα. Click για ανάπτυξη... α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Johnny15 έγραψε: #934 19-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Click για ανάπτυξη... Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:05 Η Μήνα έγραψε: #935 19-06-13 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Click για ανάπτυξη... okay ευχαριστώ! όταν δω το death note θα σου πω και τις δικες μου εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 15:45 Ο jj! έγραψε: #936 21-06-13 15:45 Το Elfen Lied sucks στο anime. 109 chapters τα χώρεσαν σε 13 επεισόδια. Μάλιστα, επειδή δεν τελείωσε το manga, έκαναν ένα ό,τι να 'ναι τέλος Διαβάστε το manga για το elfen lied. Θα πρότεινα και το manga του death note, αλλά από ένα σημείο και μετά γίνεται πολύ βαρετό με τους συνεχείς διαλόγους των "μεγάλων" (καθώς εξελισσεται η ιστορία). Ακόμη και στο anime, στους αντίστοιχους διαλόγους, βαρέθηκα τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Ο Guest 892943: #937 21-06-13 16:19 Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Ο jj! έγραψε: #938 21-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο μισό τους λατρεύω κι εγώ. Στο δεύτερο, μετά από συγκεκριμένο γεγονός, γίνονται πολλοί βαρετοί οι διάλογοι. Συγκεκριμένα: (ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι δεν έχετε ολοκληρώσει το death note ΜΗΝ ανοίξετε το spoiler) Spoiler Μετά το θάνατο του L και τις βλακειούλες με τη διαρκή ανταλλαγή των τετραδίων, βαρέθηκα πάρα πολύ. Οι διάλογοι των "μεγάλων" της interpol, αν θυμάμαι καλά, ήταν από τους πιο βαρετούς ever. Στο manga δε, οι διάλογοι ήταν υπερβολικά πολλοί. Βέβαια, αυτό είναι και το ταλέντο του/της Ohba, αφού δημιούργησε μία ιστορία που δεν μπάζει από πουθενά. Αν και πάλι, το anime ενώ άρχισε πολύ καλά και σωστά στα ίδια πλαίσια με το manga, προς το τέλος δημιούργησε κοιλιά. Άλλωστε, μετά το θάνατο του L, τα γεγονότα στο anime επισπεύθησαν, σε αντίθεση με το manga, που διατήρησε την αρχική ροή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:27 Ο Johnny15 έγραψε: #939 21-06-13 17:27 Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 19:28 Ο Guest 892943: #940 21-06-13 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε, όταν την είχα πρωτοδεί αυτήν την φάση μου ήρθε να σπάσω την οθόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μήνα: α δεν το ειχα δει το "anime και manga", well οταν το δω θα σας πω και τη δική μου άποψη! Click για ανάπτυξη... Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μήνα Νεοφερμένο μέλος Η Nemo Nobody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 19:05 Η Μήνα έγραψε: #935 19-06-13 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Click για ανάπτυξη... okay ευχαριστώ! όταν δω το death note θα σου πω και τις δικες μου εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 15:45 Ο jj! έγραψε: #936 21-06-13 15:45 Το Elfen Lied sucks στο anime. 109 chapters τα χώρεσαν σε 13 επεισόδια. Μάλιστα, επειδή δεν τελείωσε το manga, έκαναν ένα ό,τι να 'ναι τέλος Διαβάστε το manga για το elfen lied. Θα πρότεινα και το manga του death note, αλλά από ένα σημείο και μετά γίνεται πολύ βαρετό με τους συνεχείς διαλόγους των "μεγάλων" (καθώς εξελισσεται η ιστορία). Ακόμη και στο anime, στους αντίστοιχους διαλόγους, βαρέθηκα τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Ο Guest 892943: #937 21-06-13 16:19 Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Ο jj! έγραψε: #938 21-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο μισό τους λατρεύω κι εγώ. Στο δεύτερο, μετά από συγκεκριμένο γεγονός, γίνονται πολλοί βαρετοί οι διάλογοι. Συγκεκριμένα: (ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι δεν έχετε ολοκληρώσει το death note ΜΗΝ ανοίξετε το spoiler) Spoiler Μετά το θάνατο του L και τις βλακειούλες με τη διαρκή ανταλλαγή των τετραδίων, βαρέθηκα πάρα πολύ. Οι διάλογοι των "μεγάλων" της interpol, αν θυμάμαι καλά, ήταν από τους πιο βαρετούς ever. Στο manga δε, οι διάλογοι ήταν υπερβολικά πολλοί. Βέβαια, αυτό είναι και το ταλέντο του/της Ohba, αφού δημιούργησε μία ιστορία που δεν μπάζει από πουθενά. Αν και πάλι, το anime ενώ άρχισε πολύ καλά και σωστά στα ίδια πλαίσια με το manga, προς το τέλος δημιούργησε κοιλιά. Άλλωστε, μετά το θάνατο του L, τα γεγονότα στο anime επισπεύθησαν, σε αντίθεση με το manga, που διατήρησε την αρχική ροή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:27 Ο Johnny15 έγραψε: #939 21-06-13 17:27 Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 19:28 Ο Guest 892943: #940 21-06-13 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε, όταν την είχα πρωτοδεί αυτήν την φάση μου ήρθε να σπάσω την οθόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ας το για μετά δες το Death Note πρώτα. Click για ανάπτυξη... okay ευχαριστώ! όταν δω το death note θα σου πω και τις δικες μου εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 15:45 Ο jj! έγραψε: #936 21-06-13 15:45 Το Elfen Lied sucks στο anime. 109 chapters τα χώρεσαν σε 13 επεισόδια. Μάλιστα, επειδή δεν τελείωσε το manga, έκαναν ένα ό,τι να 'ναι τέλος Διαβάστε το manga για το elfen lied. Θα πρότεινα και το manga του death note, αλλά από ένα σημείο και μετά γίνεται πολύ βαρετό με τους συνεχείς διαλόγους των "μεγάλων" (καθώς εξελισσεται η ιστορία). Ακόμη και στο anime, στους αντίστοιχους διαλόγους, βαρέθηκα τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Ο Guest 892943: #937 21-06-13 16:19 Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Ο jj! έγραψε: #938 21-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο μισό τους λατρεύω κι εγώ. Στο δεύτερο, μετά από συγκεκριμένο γεγονός, γίνονται πολλοί βαρετοί οι διάλογοι. Συγκεκριμένα: (ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι δεν έχετε ολοκληρώσει το death note ΜΗΝ ανοίξετε το spoiler) Spoiler Μετά το θάνατο του L και τις βλακειούλες με τη διαρκή ανταλλαγή των τετραδίων, βαρέθηκα πάρα πολύ. Οι διάλογοι των "μεγάλων" της interpol, αν θυμάμαι καλά, ήταν από τους πιο βαρετούς ever. Στο manga δε, οι διάλογοι ήταν υπερβολικά πολλοί. Βέβαια, αυτό είναι και το ταλέντο του/της Ohba, αφού δημιούργησε μία ιστορία που δεν μπάζει από πουθενά. Αν και πάλι, το anime ενώ άρχισε πολύ καλά και σωστά στα ίδια πλαίσια με το manga, προς το τέλος δημιούργησε κοιλιά. Άλλωστε, μετά το θάνατο του L, τα γεγονότα στο anime επισπεύθησαν, σε αντίθεση με το manga, που διατήρησε την αρχική ροή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:27 Ο Johnny15 έγραψε: #939 21-06-13 17:27 Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 19:28 Ο Guest 892943: #940 21-06-13 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε, όταν την είχα πρωτοδεί αυτήν την φάση μου ήρθε να σπάσω την οθόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το Elfen Lied sucks στο anime. 109 chapters τα χώρεσαν σε 13 επεισόδια. Μάλιστα, επειδή δεν τελείωσε το manga, έκαναν ένα ό,τι να 'ναι τέλος Διαβάστε το manga για το elfen lied. Θα πρότεινα και το manga του death note, αλλά από ένα σημείο και μετά γίνεται πολύ βαρετό με τους συνεχείς διαλόγους των "μεγάλων" (καθώς εξελισσεται η ιστορία). Ακόμη και στο anime, στους αντίστοιχους διαλόγους, βαρέθηκα τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Ο Guest 892943: #937 21-06-13 16:19 Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Ο jj! έγραψε: #938 21-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο μισό τους λατρεύω κι εγώ. Στο δεύτερο, μετά από συγκεκριμένο γεγονός, γίνονται πολλοί βαρετοί οι διάλογοι. Συγκεκριμένα: (ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι δεν έχετε ολοκληρώσει το death note ΜΗΝ ανοίξετε το spoiler) Spoiler Μετά το θάνατο του L και τις βλακειούλες με τη διαρκή ανταλλαγή των τετραδίων, βαρέθηκα πάρα πολύ. Οι διάλογοι των "μεγάλων" της interpol, αν θυμάμαι καλά, ήταν από τους πιο βαρετούς ever. Στο manga δε, οι διάλογοι ήταν υπερβολικά πολλοί. Βέβαια, αυτό είναι και το ταλέντο του/της Ohba, αφού δημιούργησε μία ιστορία που δεν μπάζει από πουθενά. Αν και πάλι, το anime ενώ άρχισε πολύ καλά και σωστά στα ίδια πλαίσια με το manga, προς το τέλος δημιούργησε κοιλιά. Άλλωστε, μετά το θάνατο του L, τα γεγονότα στο anime επισπεύθησαν, σε αντίθεση με το manga, που διατήρησε την αρχική ροή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:27 Ο Johnny15 έγραψε: #939 21-06-13 17:27 Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 19:28 Ο Guest 892943: #940 21-06-13 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε, όταν την είχα πρωτοδεί αυτήν την φάση μου ήρθε να σπάσω την οθόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Ο jj! έγραψε: #938 21-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο μισό τους λατρεύω κι εγώ. Στο δεύτερο, μετά από συγκεκριμένο γεγονός, γίνονται πολλοί βαρετοί οι διάλογοι. Συγκεκριμένα: (ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι δεν έχετε ολοκληρώσει το death note ΜΗΝ ανοίξετε το spoiler) Spoiler Μετά το θάνατο του L και τις βλακειούλες με τη διαρκή ανταλλαγή των τετραδίων, βαρέθηκα πάρα πολύ. Οι διάλογοι των "μεγάλων" της interpol, αν θυμάμαι καλά, ήταν από τους πιο βαρετούς ever. Στο manga δε, οι διάλογοι ήταν υπερβολικά πολλοί. Βέβαια, αυτό είναι και το ταλέντο του/της Ohba, αφού δημιούργησε μία ιστορία που δεν μπάζει από πουθενά. Αν και πάλι, το anime ενώ άρχισε πολύ καλά και σωστά στα ίδια πλαίσια με το manga, προς το τέλος δημιούργησε κοιλιά. Άλλωστε, μετά το θάνατο του L, τα γεγονότα στο anime επισπεύθησαν, σε αντίθεση με το manga, που διατήρησε την αρχική ροή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:27 Ο Johnny15 έγραψε: #939 21-06-13 17:27 Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 19:28 Ο Guest 892943: #940 21-06-13 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε, όταν την είχα πρωτοδεί αυτήν την φάση μου ήρθε να σπάσω την οθόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Προσωπικά, τη βρίσκω με τους διαλόγους του Death Note Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο μισό τους λατρεύω κι εγώ. Στο δεύτερο, μετά από συγκεκριμένο γεγονός, γίνονται πολλοί βαρετοί οι διάλογοι. Συγκεκριμένα: (ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι δεν έχετε ολοκληρώσει το death note ΜΗΝ ανοίξετε το spoiler) Spoiler Μετά το θάνατο του L και τις βλακειούλες με τη διαρκή ανταλλαγή των τετραδίων, βαρέθηκα πάρα πολύ. Οι διάλογοι των "μεγάλων" της interpol, αν θυμάμαι καλά, ήταν από τους πιο βαρετούς ever. Στο manga δε, οι διάλογοι ήταν υπερβολικά πολλοί. Βέβαια, αυτό είναι και το ταλέντο του/της Ohba, αφού δημιούργησε μία ιστορία που δεν μπάζει από πουθενά. Αν και πάλι, το anime ενώ άρχισε πολύ καλά και σωστά στα ίδια πλαίσια με το manga, προς το τέλος δημιούργησε κοιλιά. Άλλωστε, μετά το θάνατο του L, τα γεγονότα στο anime επισπεύθησαν, σε αντίθεση με το manga, που διατήρησε την αρχική ροή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:27 Ο Johnny15 έγραψε: #939 21-06-13 17:27 Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 19:28 Ο Guest 892943: #940 21-06-13 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε, όταν την είχα πρωτοδεί αυτήν την φάση μου ήρθε να σπάσω την οθόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2013 στις 19:28 Ο Guest 892943: #940 21-06-13 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε, όταν την είχα πρωτοδεί αυτήν την φάση μου ήρθε να σπάσω την οθόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αυτή η ομιλία gives me chills ΥΓ Δεν είναι spoiler γίνεται στο 6ο επεισόδιο ενός anime με 50 επεισόδια οπότε όσοι δεν έχετε δει Code Geass μπορείτε να το δείτε. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε, όταν την είχα πρωτοδεί αυτήν την φάση μου ήρθε να σπάσω την οθόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.