sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 14:53 Ο sxetlant έγραψε: #41 21-06-09 14:53 Τι να σου πω..!Δεν ξέρω!Παντος είμαι σχεδόν σίγουρος οτι του χρόνου θα πάρουν περισσότερα άτομα τουλάχιστον!Αλλα θα δούμε!Μακάρι οι επόμενες χρονιές να είναι πιο τυχερές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 14:56 Ο kostas (agia): #42 21-06-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Τι να σου πω..!Δεν ξέρω!Παντος είμαι σχεδόν σίγουρος οτι του χρόνου να πάρουν περισσότερα άτομα τουλάχιστον!Αλλα θα δούμε!Μακάρι οι επόμενες χρονιές να είναι πιο τυχερές! Click για ανάπτυξη... Ετσι....:no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 18:03 Ο Mariosxania: #43 21-06-09 18:03 Εγω πιστεύω ότι θα πάρουν λιγότερα και σε ΤΕΙ και σε στρατιωτρικές.Πάντως ΤΕΙ σίγουρα γιατί όλο και μειώνονται οι θέσεις.Και φέτος άνοιξαν καινούργια ΤΕΙ για αυτό έχει τοσες πολλές θέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 18:43 Ο sxetlant έγραψε: #44 21-06-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Εγω πιστεύω ότι θα πάρουν λιγότερα και σε ΤΕΙ και σε στρατιωτρικές.Πάντως ΤΕΙ σίγουρα γιατί όλο και μειώνονται οι θέσεις.Και φέτος άνοιξαν καινούργια ΤΕΙ για αυτό έχει τοσες πολλές θέσεις... Click για ανάπτυξη... Για τα ΤΕΙ δεν ξέρω και μάλλον έχεις δίκιο!Στις Στρατιωτικές Σχολές όμως θα πάρουν έστω και έναν παραπάνο!Αυτης της άποψης είμαι και αυτές τις πληροφορίες έχω!Αλλά τωρα ποτέ δεν ξέρεις τη γίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 23:35 Ο Mariosxania: #45 21-06-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Για τα ΤΕΙ δεν ξέρω και μάλλον έχεις δίκιο!Στις Στρατιωτικές Σχολές όμως θα πάρουν έστω και έναν παραπάνο!Αυτης της άποψης είμαι και αυτές τις πληροφορίες έχω!Αλλά τωρα ποτέ δεν ξέρεις τη γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Μ αυτό το πλευρό να κοιμούνται.Δεν θέλω να στεναχωρήσω αλλά άμα αλλάξει κυβέρνηση(που θα αλάξει όπως φένεται) μην σου πώ θα καταργηθεί κ το επάλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Ο sxetlant έγραψε: #46 05-07-09 13:35 Παιδιά έχω ανοίξει θέμα σε άλλο section του φορουμ αλλα δεν βλέπω προκοπή!!Πόσοι έχουν δηλώσει ΣΤΥΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. f@iyil Νεοφερμένο μέλος Η f@iyil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η f@iyil έγραψε: #47 20-09-09 15:56 Παιδιά γεια σας. Είμαι καινούρια στην παρέα σας. Πάω στην γ επαλ, τομέας πληροφορικής. Φέτος κρίνεται το μέλλον μου, αφού θέλω να γράψω καλά πανελλήνιες και να περάσω κάπου. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ στο μηχανογραφικό μου να επιλέξω και την σχολή ασπαιτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Ο Mariosxania: #48 20-09-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από f@iyil: Παιδιά γεια σας. Είμαι καινούρια στην παρέα σας. Πάω στην γ επαλ, τομέας πληροφορικής. Φέτος κρίνεται το μέλλον μου, αφού θέλω να γράψω καλά πανελλήνιες και να περάσω κάπου. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ στο μηχανογραφικό μου να επιλέξω και την σχολή ασπαιτε? Click για ανάπτυξη... Ναι μπορείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο sxetlant έγραψε: #49 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Ναι μπορείς... Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ!!Δεν έχει ασπαιτε!Στα 4 μαθήματα είναι σίγουρο!Στα 6 δεν είμαι σίγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. f@iyil Νεοφερμένο μέλος Η f@iyil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η f@iyil έγραψε: #50 23-09-09 14:36 Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε. Όταν μάθω στα σίγουρα(μέσω υπουργείου) θα σας ενημερώσω..Πάντως αυτό που έμαθα είναι πως αν θέλω μετά τα 2 χρόνια που θα είμαι σε ένα ΤΕΙ, θα μπορώ να κάνω μεττεγγραφή σε ΑΕΙ. Εκεί σίγουρα θα μπω ΑΣΠΑΙΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:35 Ο kostas (agia): #51 23-09-09 18:35 Μπορεις να δηλωσεις ασπαιτε απο Α ομαδα......?!?!?! (Πληροφορικη παντα ) Ας απαντησει καποιος για να το πιασω λιγο:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από f@iyil: Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε. Όταν μάθω στα σίγουρα(μέσω υπουργείου) θα σας ενημερώσω..Πάντως αυτό που έμαθα είναι πως αν θέλω μετά τα 2 χρόνια που θα είμαι σε ένα ΤΕΙ, θα μπορώ να κάνω μεττεγγραφή σε ΑΕΙ. Εκεί σίγουρα θα μπω ΑΣΠΑΙΤΕ. Click για ανάπτυξη... Να κανεις 2 χρονια στο ΤΕΙ και μετα να πας ΑΕΙ...? Γινεται αυτο? Βρε τι μαθαινουμε στο i school Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Ο sxetlant έγραψε: #52 23-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Μπορεις να δηλωσεις ασπαιτε απο Α ομαδα......?!?!?! (Πληροφορικη παντα ) Ας απαντησει καποιος για να το πιασω λιγο:xixi: ----------------------------------------- Να κανεις 2 χρονια στο ΤΕΙ και μετα να πας ΑΕΙ...? Γινεται αυτο? Βρε τι μαθαινουμε στο i school Click για ανάπτυξη... Οχι δεν γίνεται!!Για το ΑΕΙ δεν ξέρω...πρώτη φορά το ακούω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Queen έγραψε: #53 23-09-09 18:41 νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:45 Ο sxetlant έγραψε: #54 23-09-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Queen: νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πεδία στην Α ομάδα!Η Α ομάδα είναι τα 4 μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Queen έγραψε: #55 23-09-09 18:48 ουπς, σορρυ παιδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:41 Ο kostas (agia): #56 26-09-09 20:41 Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Ο sxetlant έγραψε: #57 26-09-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπάρχει ΑΣΠΑΙΤΕ στην πληροφορική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Ο kostas (agia): #58 27-09-09 11:22 Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο sxetlant έγραψε: #59 27-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Click για ανάπτυξη... !!! Μα μια χαρά είμαι ρε συ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:11 Ο Guest 986132: #60 06-01-10 20:11 Μπορώ να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα μηχανογραφικά; Ξέρω ότι ορίζεις ο ίδιος τη σειρά των ΤΕΙ, όπου θέλεις να περάσεις ανάλογα με την προτίμησή σου. Ας πούμε ότι τα μόρια μού φτάνουν για να πάω σε όποιο ΤΕΙ θέλω κι έχω ορίσει ως πρώτη μου επιλογή το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, για παράδειγμα. Οπωσδήποτε θα πάω εκεί ή μπορώ να μεταπηδήσω και να πάω σε κάποιο άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι να σου πω..!Δεν ξέρω!Παντος είμαι σχεδόν σίγουρος οτι του χρόνου θα πάρουν περισσότερα άτομα τουλάχιστον!Αλλα θα δούμε!Μακάρι οι επόμενες χρονιές να είναι πιο τυχερές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 14:56 Ο kostas (agia): #42 21-06-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Τι να σου πω..!Δεν ξέρω!Παντος είμαι σχεδόν σίγουρος οτι του χρόνου να πάρουν περισσότερα άτομα τουλάχιστον!Αλλα θα δούμε!Μακάρι οι επόμενες χρονιές να είναι πιο τυχερές! Click για ανάπτυξη... Ετσι....:no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 18:03 Ο Mariosxania: #43 21-06-09 18:03 Εγω πιστεύω ότι θα πάρουν λιγότερα και σε ΤΕΙ και σε στρατιωτρικές.Πάντως ΤΕΙ σίγουρα γιατί όλο και μειώνονται οι θέσεις.Και φέτος άνοιξαν καινούργια ΤΕΙ για αυτό έχει τοσες πολλές θέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 18:43 Ο sxetlant έγραψε: #44 21-06-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Εγω πιστεύω ότι θα πάρουν λιγότερα και σε ΤΕΙ και σε στρατιωτρικές.Πάντως ΤΕΙ σίγουρα γιατί όλο και μειώνονται οι θέσεις.Και φέτος άνοιξαν καινούργια ΤΕΙ για αυτό έχει τοσες πολλές θέσεις... Click για ανάπτυξη... Για τα ΤΕΙ δεν ξέρω και μάλλον έχεις δίκιο!Στις Στρατιωτικές Σχολές όμως θα πάρουν έστω και έναν παραπάνο!Αυτης της άποψης είμαι και αυτές τις πληροφορίες έχω!Αλλά τωρα ποτέ δεν ξέρεις τη γίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 23:35 Ο Mariosxania: #45 21-06-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Για τα ΤΕΙ δεν ξέρω και μάλλον έχεις δίκιο!Στις Στρατιωτικές Σχολές όμως θα πάρουν έστω και έναν παραπάνο!Αυτης της άποψης είμαι και αυτές τις πληροφορίες έχω!Αλλά τωρα ποτέ δεν ξέρεις τη γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Μ αυτό το πλευρό να κοιμούνται.Δεν θέλω να στεναχωρήσω αλλά άμα αλλάξει κυβέρνηση(που θα αλάξει όπως φένεται) μην σου πώ θα καταργηθεί κ το επάλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Ο sxetlant έγραψε: #46 05-07-09 13:35 Παιδιά έχω ανοίξει θέμα σε άλλο section του φορουμ αλλα δεν βλέπω προκοπή!!Πόσοι έχουν δηλώσει ΣΤΥΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. f@iyil Νεοφερμένο μέλος Η f@iyil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η f@iyil έγραψε: #47 20-09-09 15:56 Παιδιά γεια σας. Είμαι καινούρια στην παρέα σας. Πάω στην γ επαλ, τομέας πληροφορικής. Φέτος κρίνεται το μέλλον μου, αφού θέλω να γράψω καλά πανελλήνιες και να περάσω κάπου. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ στο μηχανογραφικό μου να επιλέξω και την σχολή ασπαιτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Ο Mariosxania: #48 20-09-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από f@iyil: Παιδιά γεια σας. Είμαι καινούρια στην παρέα σας. Πάω στην γ επαλ, τομέας πληροφορικής. Φέτος κρίνεται το μέλλον μου, αφού θέλω να γράψω καλά πανελλήνιες και να περάσω κάπου. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ στο μηχανογραφικό μου να επιλέξω και την σχολή ασπαιτε? Click για ανάπτυξη... Ναι μπορείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο sxetlant έγραψε: #49 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Ναι μπορείς... Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ!!Δεν έχει ασπαιτε!Στα 4 μαθήματα είναι σίγουρο!Στα 6 δεν είμαι σίγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. f@iyil Νεοφερμένο μέλος Η f@iyil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η f@iyil έγραψε: #50 23-09-09 14:36 Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε. Όταν μάθω στα σίγουρα(μέσω υπουργείου) θα σας ενημερώσω..Πάντως αυτό που έμαθα είναι πως αν θέλω μετά τα 2 χρόνια που θα είμαι σε ένα ΤΕΙ, θα μπορώ να κάνω μεττεγγραφή σε ΑΕΙ. Εκεί σίγουρα θα μπω ΑΣΠΑΙΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:35 Ο kostas (agia): #51 23-09-09 18:35 Μπορεις να δηλωσεις ασπαιτε απο Α ομαδα......?!?!?! (Πληροφορικη παντα ) Ας απαντησει καποιος για να το πιασω λιγο:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από f@iyil: Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε. Όταν μάθω στα σίγουρα(μέσω υπουργείου) θα σας ενημερώσω..Πάντως αυτό που έμαθα είναι πως αν θέλω μετά τα 2 χρόνια που θα είμαι σε ένα ΤΕΙ, θα μπορώ να κάνω μεττεγγραφή σε ΑΕΙ. Εκεί σίγουρα θα μπω ΑΣΠΑΙΤΕ. Click για ανάπτυξη... Να κανεις 2 χρονια στο ΤΕΙ και μετα να πας ΑΕΙ...? Γινεται αυτο? Βρε τι μαθαινουμε στο i school Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Ο sxetlant έγραψε: #52 23-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Μπορεις να δηλωσεις ασπαιτε απο Α ομαδα......?!?!?! (Πληροφορικη παντα ) Ας απαντησει καποιος για να το πιασω λιγο:xixi: ----------------------------------------- Να κανεις 2 χρονια στο ΤΕΙ και μετα να πας ΑΕΙ...? Γινεται αυτο? Βρε τι μαθαινουμε στο i school Click για ανάπτυξη... Οχι δεν γίνεται!!Για το ΑΕΙ δεν ξέρω...πρώτη φορά το ακούω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Queen έγραψε: #53 23-09-09 18:41 νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:45 Ο sxetlant έγραψε: #54 23-09-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Queen: νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πεδία στην Α ομάδα!Η Α ομάδα είναι τα 4 μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Queen έγραψε: #55 23-09-09 18:48 ουπς, σορρυ παιδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:41 Ο kostas (agia): #56 26-09-09 20:41 Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Ο sxetlant έγραψε: #57 26-09-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπάρχει ΑΣΠΑΙΤΕ στην πληροφορική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Ο kostas (agia): #58 27-09-09 11:22 Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο sxetlant έγραψε: #59 27-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Click για ανάπτυξη... !!! Μα μια χαρά είμαι ρε συ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:11 Ο Guest 986132: #60 06-01-10 20:11 Μπορώ να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα μηχανογραφικά; Ξέρω ότι ορίζεις ο ίδιος τη σειρά των ΤΕΙ, όπου θέλεις να περάσεις ανάλογα με την προτίμησή σου. Ας πούμε ότι τα μόρια μού φτάνουν για να πάω σε όποιο ΤΕΙ θέλω κι έχω ορίσει ως πρώτη μου επιλογή το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, για παράδειγμα. Οπωσδήποτε θα πάω εκεί ή μπορώ να μεταπηδήσω και να πάω σε κάποιο άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Τι να σου πω..!Δεν ξέρω!Παντος είμαι σχεδόν σίγουρος οτι του χρόνου να πάρουν περισσότερα άτομα τουλάχιστον!Αλλα θα δούμε!Μακάρι οι επόμενες χρονιές να είναι πιο τυχερές! Click για ανάπτυξη... Ετσι....:no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 18:03 Ο Mariosxania: #43 21-06-09 18:03 Εγω πιστεύω ότι θα πάρουν λιγότερα και σε ΤΕΙ και σε στρατιωτρικές.Πάντως ΤΕΙ σίγουρα γιατί όλο και μειώνονται οι θέσεις.Και φέτος άνοιξαν καινούργια ΤΕΙ για αυτό έχει τοσες πολλές θέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 18:43 Ο sxetlant έγραψε: #44 21-06-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Εγω πιστεύω ότι θα πάρουν λιγότερα και σε ΤΕΙ και σε στρατιωτρικές.Πάντως ΤΕΙ σίγουρα γιατί όλο και μειώνονται οι θέσεις.Και φέτος άνοιξαν καινούργια ΤΕΙ για αυτό έχει τοσες πολλές θέσεις... Click για ανάπτυξη... Για τα ΤΕΙ δεν ξέρω και μάλλον έχεις δίκιο!Στις Στρατιωτικές Σχολές όμως θα πάρουν έστω και έναν παραπάνο!Αυτης της άποψης είμαι και αυτές τις πληροφορίες έχω!Αλλά τωρα ποτέ δεν ξέρεις τη γίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 23:35 Ο Mariosxania: #45 21-06-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Για τα ΤΕΙ δεν ξέρω και μάλλον έχεις δίκιο!Στις Στρατιωτικές Σχολές όμως θα πάρουν έστω και έναν παραπάνο!Αυτης της άποψης είμαι και αυτές τις πληροφορίες έχω!Αλλά τωρα ποτέ δεν ξέρεις τη γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Μ αυτό το πλευρό να κοιμούνται.Δεν θέλω να στεναχωρήσω αλλά άμα αλλάξει κυβέρνηση(που θα αλάξει όπως φένεται) μην σου πώ θα καταργηθεί κ το επάλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Ο sxetlant έγραψε: #46 05-07-09 13:35 Παιδιά έχω ανοίξει θέμα σε άλλο section του φορουμ αλλα δεν βλέπω προκοπή!!Πόσοι έχουν δηλώσει ΣΤΥΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. f@iyil Νεοφερμένο μέλος Η f@iyil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η f@iyil έγραψε: #47 20-09-09 15:56 Παιδιά γεια σας. Είμαι καινούρια στην παρέα σας. Πάω στην γ επαλ, τομέας πληροφορικής. Φέτος κρίνεται το μέλλον μου, αφού θέλω να γράψω καλά πανελλήνιες και να περάσω κάπου. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ στο μηχανογραφικό μου να επιλέξω και την σχολή ασπαιτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Ο Mariosxania: #48 20-09-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από f@iyil: Παιδιά γεια σας. Είμαι καινούρια στην παρέα σας. Πάω στην γ επαλ, τομέας πληροφορικής. Φέτος κρίνεται το μέλλον μου, αφού θέλω να γράψω καλά πανελλήνιες και να περάσω κάπου. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ στο μηχανογραφικό μου να επιλέξω και την σχολή ασπαιτε? Click για ανάπτυξη... Ναι μπορείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο sxetlant έγραψε: #49 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Ναι μπορείς... Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ!!Δεν έχει ασπαιτε!Στα 4 μαθήματα είναι σίγουρο!Στα 6 δεν είμαι σίγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. f@iyil Νεοφερμένο μέλος Η f@iyil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η f@iyil έγραψε: #50 23-09-09 14:36 Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε. Όταν μάθω στα σίγουρα(μέσω υπουργείου) θα σας ενημερώσω..Πάντως αυτό που έμαθα είναι πως αν θέλω μετά τα 2 χρόνια που θα είμαι σε ένα ΤΕΙ, θα μπορώ να κάνω μεττεγγραφή σε ΑΕΙ. Εκεί σίγουρα θα μπω ΑΣΠΑΙΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:35 Ο kostas (agia): #51 23-09-09 18:35 Μπορεις να δηλωσεις ασπαιτε απο Α ομαδα......?!?!?! (Πληροφορικη παντα ) Ας απαντησει καποιος για να το πιασω λιγο:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από f@iyil: Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε. Όταν μάθω στα σίγουρα(μέσω υπουργείου) θα σας ενημερώσω..Πάντως αυτό που έμαθα είναι πως αν θέλω μετά τα 2 χρόνια που θα είμαι σε ένα ΤΕΙ, θα μπορώ να κάνω μεττεγγραφή σε ΑΕΙ. Εκεί σίγουρα θα μπω ΑΣΠΑΙΤΕ. Click για ανάπτυξη... Να κανεις 2 χρονια στο ΤΕΙ και μετα να πας ΑΕΙ...? Γινεται αυτο? Βρε τι μαθαινουμε στο i school Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Ο sxetlant έγραψε: #52 23-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Μπορεις να δηλωσεις ασπαιτε απο Α ομαδα......?!?!?! (Πληροφορικη παντα ) Ας απαντησει καποιος για να το πιασω λιγο:xixi: ----------------------------------------- Να κανεις 2 χρονια στο ΤΕΙ και μετα να πας ΑΕΙ...? Γινεται αυτο? Βρε τι μαθαινουμε στο i school Click για ανάπτυξη... Οχι δεν γίνεται!!Για το ΑΕΙ δεν ξέρω...πρώτη φορά το ακούω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Queen έγραψε: #53 23-09-09 18:41 νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:45 Ο sxetlant έγραψε: #54 23-09-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Queen: νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πεδία στην Α ομάδα!Η Α ομάδα είναι τα 4 μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Queen έγραψε: #55 23-09-09 18:48 ουπς, σορρυ παιδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:41 Ο kostas (agia): #56 26-09-09 20:41 Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Ο sxetlant έγραψε: #57 26-09-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπάρχει ΑΣΠΑΙΤΕ στην πληροφορική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Ο kostas (agia): #58 27-09-09 11:22 Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο sxetlant έγραψε: #59 27-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Click για ανάπτυξη... !!! Μα μια χαρά είμαι ρε συ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:11 Ο Guest 986132: #60 06-01-10 20:11 Μπορώ να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα μηχανογραφικά; Ξέρω ότι ορίζεις ο ίδιος τη σειρά των ΤΕΙ, όπου θέλεις να περάσεις ανάλογα με την προτίμησή σου. Ας πούμε ότι τα μόρια μού φτάνουν για να πάω σε όποιο ΤΕΙ θέλω κι έχω ορίσει ως πρώτη μου επιλογή το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, για παράδειγμα. Οπωσδήποτε θα πάω εκεί ή μπορώ να μεταπηδήσω και να πάω σε κάποιο άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω πιστεύω ότι θα πάρουν λιγότερα και σε ΤΕΙ και σε στρατιωτρικές.Πάντως ΤΕΙ σίγουρα γιατί όλο και μειώνονται οι θέσεις.Και φέτος άνοιξαν καινούργια ΤΕΙ για αυτό έχει τοσες πολλές θέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 18:43 Ο sxetlant έγραψε: #44 21-06-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Εγω πιστεύω ότι θα πάρουν λιγότερα και σε ΤΕΙ και σε στρατιωτρικές.Πάντως ΤΕΙ σίγουρα γιατί όλο και μειώνονται οι θέσεις.Και φέτος άνοιξαν καινούργια ΤΕΙ για αυτό έχει τοσες πολλές θέσεις... Click για ανάπτυξη... Για τα ΤΕΙ δεν ξέρω και μάλλον έχεις δίκιο!Στις Στρατιωτικές Σχολές όμως θα πάρουν έστω και έναν παραπάνο!Αυτης της άποψης είμαι και αυτές τις πληροφορίες έχω!Αλλά τωρα ποτέ δεν ξέρεις τη γίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 23:35 Ο Mariosxania: #45 21-06-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Για τα ΤΕΙ δεν ξέρω και μάλλον έχεις δίκιο!Στις Στρατιωτικές Σχολές όμως θα πάρουν έστω και έναν παραπάνο!Αυτης της άποψης είμαι και αυτές τις πληροφορίες έχω!Αλλά τωρα ποτέ δεν ξέρεις τη γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Μ αυτό το πλευρό να κοιμούνται.Δεν θέλω να στεναχωρήσω αλλά άμα αλλάξει κυβέρνηση(που θα αλάξει όπως φένεται) μην σου πώ θα καταργηθεί κ το επάλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Ο sxetlant έγραψε: #46 05-07-09 13:35 Παιδιά έχω ανοίξει θέμα σε άλλο section του φορουμ αλλα δεν βλέπω προκοπή!!Πόσοι έχουν δηλώσει ΣΤΥΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. f@iyil Νεοφερμένο μέλος Η f@iyil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η f@iyil έγραψε: #47 20-09-09 15:56 Παιδιά γεια σας. Είμαι καινούρια στην παρέα σας. Πάω στην γ επαλ, τομέας πληροφορικής. Φέτος κρίνεται το μέλλον μου, αφού θέλω να γράψω καλά πανελλήνιες και να περάσω κάπου. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ στο μηχανογραφικό μου να επιλέξω και την σχολή ασπαιτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Ο Mariosxania: #48 20-09-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από f@iyil: Παιδιά γεια σας. Είμαι καινούρια στην παρέα σας. Πάω στην γ επαλ, τομέας πληροφορικής. Φέτος κρίνεται το μέλλον μου, αφού θέλω να γράψω καλά πανελλήνιες και να περάσω κάπου. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ στο μηχανογραφικό μου να επιλέξω και την σχολή ασπαιτε? Click για ανάπτυξη... Ναι μπορείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο sxetlant έγραψε: #49 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Ναι μπορείς... Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ!!Δεν έχει ασπαιτε!Στα 4 μαθήματα είναι σίγουρο!Στα 6 δεν είμαι σίγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. f@iyil Νεοφερμένο μέλος Η f@iyil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η f@iyil έγραψε: #50 23-09-09 14:36 Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε. Όταν μάθω στα σίγουρα(μέσω υπουργείου) θα σας ενημερώσω..Πάντως αυτό που έμαθα είναι πως αν θέλω μετά τα 2 χρόνια που θα είμαι σε ένα ΤΕΙ, θα μπορώ να κάνω μεττεγγραφή σε ΑΕΙ. Εκεί σίγουρα θα μπω ΑΣΠΑΙΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:35 Ο kostas (agia): #51 23-09-09 18:35 Μπορεις να δηλωσεις ασπαιτε απο Α ομαδα......?!?!?! (Πληροφορικη παντα ) Ας απαντησει καποιος για να το πιασω λιγο:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από f@iyil: Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε. Όταν μάθω στα σίγουρα(μέσω υπουργείου) θα σας ενημερώσω..Πάντως αυτό που έμαθα είναι πως αν θέλω μετά τα 2 χρόνια που θα είμαι σε ένα ΤΕΙ, θα μπορώ να κάνω μεττεγγραφή σε ΑΕΙ. Εκεί σίγουρα θα μπω ΑΣΠΑΙΤΕ. Click για ανάπτυξη... Να κανεις 2 χρονια στο ΤΕΙ και μετα να πας ΑΕΙ...? Γινεται αυτο? Βρε τι μαθαινουμε στο i school Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Ο sxetlant έγραψε: #52 23-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Μπορεις να δηλωσεις ασπαιτε απο Α ομαδα......?!?!?! (Πληροφορικη παντα ) Ας απαντησει καποιος για να το πιασω λιγο:xixi: ----------------------------------------- Να κανεις 2 χρονια στο ΤΕΙ και μετα να πας ΑΕΙ...? Γινεται αυτο? Βρε τι μαθαινουμε στο i school Click για ανάπτυξη... Οχι δεν γίνεται!!Για το ΑΕΙ δεν ξέρω...πρώτη φορά το ακούω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Queen έγραψε: #53 23-09-09 18:41 νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:45 Ο sxetlant έγραψε: #54 23-09-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Queen: νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πεδία στην Α ομάδα!Η Α ομάδα είναι τα 4 μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Queen έγραψε: #55 23-09-09 18:48 ουπς, σορρυ παιδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:41 Ο kostas (agia): #56 26-09-09 20:41 Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Ο sxetlant έγραψε: #57 26-09-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπάρχει ΑΣΠΑΙΤΕ στην πληροφορική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Ο kostas (agia): #58 27-09-09 11:22 Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο sxetlant έγραψε: #59 27-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Click για ανάπτυξη... !!! Μα μια χαρά είμαι ρε συ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:11 Ο Guest 986132: #60 06-01-10 20:11 Μπορώ να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα μηχανογραφικά; Ξέρω ότι ορίζεις ο ίδιος τη σειρά των ΤΕΙ, όπου θέλεις να περάσεις ανάλογα με την προτίμησή σου. Ας πούμε ότι τα μόρια μού φτάνουν για να πάω σε όποιο ΤΕΙ θέλω κι έχω ορίσει ως πρώτη μου επιλογή το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, για παράδειγμα. Οπωσδήποτε θα πάω εκεί ή μπορώ να μεταπηδήσω και να πάω σε κάποιο άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Εγω πιστεύω ότι θα πάρουν λιγότερα και σε ΤΕΙ και σε στρατιωτρικές.Πάντως ΤΕΙ σίγουρα γιατί όλο και μειώνονται οι θέσεις.Και φέτος άνοιξαν καινούργια ΤΕΙ για αυτό έχει τοσες πολλές θέσεις... Click για ανάπτυξη... Για τα ΤΕΙ δεν ξέρω και μάλλον έχεις δίκιο!Στις Στρατιωτικές Σχολές όμως θα πάρουν έστω και έναν παραπάνο!Αυτης της άποψης είμαι και αυτές τις πληροφορίες έχω!Αλλά τωρα ποτέ δεν ξέρεις τη γίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 23:35 Ο Mariosxania: #45 21-06-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Για τα ΤΕΙ δεν ξέρω και μάλλον έχεις δίκιο!Στις Στρατιωτικές Σχολές όμως θα πάρουν έστω και έναν παραπάνο!Αυτης της άποψης είμαι και αυτές τις πληροφορίες έχω!Αλλά τωρα ποτέ δεν ξέρεις τη γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Μ αυτό το πλευρό να κοιμούνται.Δεν θέλω να στεναχωρήσω αλλά άμα αλλάξει κυβέρνηση(που θα αλάξει όπως φένεται) μην σου πώ θα καταργηθεί κ το επάλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Ο sxetlant έγραψε: #46 05-07-09 13:35 Παιδιά έχω ανοίξει θέμα σε άλλο section του φορουμ αλλα δεν βλέπω προκοπή!!Πόσοι έχουν δηλώσει ΣΤΥΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. f@iyil Νεοφερμένο μέλος Η f@iyil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η f@iyil έγραψε: #47 20-09-09 15:56 Παιδιά γεια σας. Είμαι καινούρια στην παρέα σας. Πάω στην γ επαλ, τομέας πληροφορικής. Φέτος κρίνεται το μέλλον μου, αφού θέλω να γράψω καλά πανελλήνιες και να περάσω κάπου. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ στο μηχανογραφικό μου να επιλέξω και την σχολή ασπαιτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Ο Mariosxania: #48 20-09-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από f@iyil: Παιδιά γεια σας. Είμαι καινούρια στην παρέα σας. Πάω στην γ επαλ, τομέας πληροφορικής. Φέτος κρίνεται το μέλλον μου, αφού θέλω να γράψω καλά πανελλήνιες και να περάσω κάπου. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ στο μηχανογραφικό μου να επιλέξω και την σχολή ασπαιτε? Click για ανάπτυξη... Ναι μπορείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο sxetlant έγραψε: #49 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Ναι μπορείς... Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ!!Δεν έχει ασπαιτε!Στα 4 μαθήματα είναι σίγουρο!Στα 6 δεν είμαι σίγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. f@iyil Νεοφερμένο μέλος Η f@iyil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η f@iyil έγραψε: #50 23-09-09 14:36 Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε. Όταν μάθω στα σίγουρα(μέσω υπουργείου) θα σας ενημερώσω..Πάντως αυτό που έμαθα είναι πως αν θέλω μετά τα 2 χρόνια που θα είμαι σε ένα ΤΕΙ, θα μπορώ να κάνω μεττεγγραφή σε ΑΕΙ. Εκεί σίγουρα θα μπω ΑΣΠΑΙΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:35 Ο kostas (agia): #51 23-09-09 18:35 Μπορεις να δηλωσεις ασπαιτε απο Α ομαδα......?!?!?! (Πληροφορικη παντα ) Ας απαντησει καποιος για να το πιασω λιγο:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από f@iyil: Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε. Όταν μάθω στα σίγουρα(μέσω υπουργείου) θα σας ενημερώσω..Πάντως αυτό που έμαθα είναι πως αν θέλω μετά τα 2 χρόνια που θα είμαι σε ένα ΤΕΙ, θα μπορώ να κάνω μεττεγγραφή σε ΑΕΙ. Εκεί σίγουρα θα μπω ΑΣΠΑΙΤΕ. Click για ανάπτυξη... Να κανεις 2 χρονια στο ΤΕΙ και μετα να πας ΑΕΙ...? Γινεται αυτο? Βρε τι μαθαινουμε στο i school Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Ο sxetlant έγραψε: #52 23-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Μπορεις να δηλωσεις ασπαιτε απο Α ομαδα......?!?!?! (Πληροφορικη παντα ) Ας απαντησει καποιος για να το πιασω λιγο:xixi: ----------------------------------------- Να κανεις 2 χρονια στο ΤΕΙ και μετα να πας ΑΕΙ...? Γινεται αυτο? Βρε τι μαθαινουμε στο i school Click για ανάπτυξη... Οχι δεν γίνεται!!Για το ΑΕΙ δεν ξέρω...πρώτη φορά το ακούω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Queen έγραψε: #53 23-09-09 18:41 νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:45 Ο sxetlant έγραψε: #54 23-09-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Queen: νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πεδία στην Α ομάδα!Η Α ομάδα είναι τα 4 μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Queen έγραψε: #55 23-09-09 18:48 ουπς, σορρυ παιδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:41 Ο kostas (agia): #56 26-09-09 20:41 Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Ο sxetlant έγραψε: #57 26-09-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπάρχει ΑΣΠΑΙΤΕ στην πληροφορική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Ο kostas (agia): #58 27-09-09 11:22 Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο sxetlant έγραψε: #59 27-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Click για ανάπτυξη... !!! Μα μια χαρά είμαι ρε συ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:11 Ο Guest 986132: #60 06-01-10 20:11 Μπορώ να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα μηχανογραφικά; Ξέρω ότι ορίζεις ο ίδιος τη σειρά των ΤΕΙ, όπου θέλεις να περάσεις ανάλογα με την προτίμησή σου. Ας πούμε ότι τα μόρια μού φτάνουν για να πάω σε όποιο ΤΕΙ θέλω κι έχω ορίσει ως πρώτη μου επιλογή το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, για παράδειγμα. Οπωσδήποτε θα πάω εκεί ή μπορώ να μεταπηδήσω και να πάω σε κάποιο άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Για τα ΤΕΙ δεν ξέρω και μάλλον έχεις δίκιο!Στις Στρατιωτικές Σχολές όμως θα πάρουν έστω και έναν παραπάνο!Αυτης της άποψης είμαι και αυτές τις πληροφορίες έχω!Αλλά τωρα ποτέ δεν ξέρεις τη γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Μ αυτό το πλευρό να κοιμούνται.Δεν θέλω να στεναχωρήσω αλλά άμα αλλάξει κυβέρνηση(που θα αλάξει όπως φένεται) μην σου πώ θα καταργηθεί κ το επάλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Ο sxetlant έγραψε: #46 05-07-09 13:35 Παιδιά έχω ανοίξει θέμα σε άλλο section του φορουμ αλλα δεν βλέπω προκοπή!!Πόσοι έχουν δηλώσει ΣΤΥΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. f@iyil Νεοφερμένο μέλος Η f@iyil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η f@iyil έγραψε: #47 20-09-09 15:56 Παιδιά γεια σας. Είμαι καινούρια στην παρέα σας. Πάω στην γ επαλ, τομέας πληροφορικής. Φέτος κρίνεται το μέλλον μου, αφού θέλω να γράψω καλά πανελλήνιες και να περάσω κάπου. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ στο μηχανογραφικό μου να επιλέξω και την σχολή ασπαιτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Ο Mariosxania: #48 20-09-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από f@iyil: Παιδιά γεια σας. Είμαι καινούρια στην παρέα σας. Πάω στην γ επαλ, τομέας πληροφορικής. Φέτος κρίνεται το μέλλον μου, αφού θέλω να γράψω καλά πανελλήνιες και να περάσω κάπου. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ στο μηχανογραφικό μου να επιλέξω και την σχολή ασπαιτε? Click για ανάπτυξη... Ναι μπορείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο sxetlant έγραψε: #49 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Ναι μπορείς... Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ!!Δεν έχει ασπαιτε!Στα 4 μαθήματα είναι σίγουρο!Στα 6 δεν είμαι σίγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. f@iyil Νεοφερμένο μέλος Η f@iyil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η f@iyil έγραψε: #50 23-09-09 14:36 Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε. Όταν μάθω στα σίγουρα(μέσω υπουργείου) θα σας ενημερώσω..Πάντως αυτό που έμαθα είναι πως αν θέλω μετά τα 2 χρόνια που θα είμαι σε ένα ΤΕΙ, θα μπορώ να κάνω μεττεγγραφή σε ΑΕΙ. Εκεί σίγουρα θα μπω ΑΣΠΑΙΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:35 Ο kostas (agia): #51 23-09-09 18:35 Μπορεις να δηλωσεις ασπαιτε απο Α ομαδα......?!?!?! (Πληροφορικη παντα ) Ας απαντησει καποιος για να το πιασω λιγο:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από f@iyil: Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε. Όταν μάθω στα σίγουρα(μέσω υπουργείου) θα σας ενημερώσω..Πάντως αυτό που έμαθα είναι πως αν θέλω μετά τα 2 χρόνια που θα είμαι σε ένα ΤΕΙ, θα μπορώ να κάνω μεττεγγραφή σε ΑΕΙ. Εκεί σίγουρα θα μπω ΑΣΠΑΙΤΕ. Click για ανάπτυξη... Να κανεις 2 χρονια στο ΤΕΙ και μετα να πας ΑΕΙ...? Γινεται αυτο? Βρε τι μαθαινουμε στο i school Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Ο sxetlant έγραψε: #52 23-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Μπορεις να δηλωσεις ασπαιτε απο Α ομαδα......?!?!?! (Πληροφορικη παντα ) Ας απαντησει καποιος για να το πιασω λιγο:xixi: ----------------------------------------- Να κανεις 2 χρονια στο ΤΕΙ και μετα να πας ΑΕΙ...? Γινεται αυτο? Βρε τι μαθαινουμε στο i school Click για ανάπτυξη... Οχι δεν γίνεται!!Για το ΑΕΙ δεν ξέρω...πρώτη φορά το ακούω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Queen έγραψε: #53 23-09-09 18:41 νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:45 Ο sxetlant έγραψε: #54 23-09-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Queen: νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πεδία στην Α ομάδα!Η Α ομάδα είναι τα 4 μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Queen έγραψε: #55 23-09-09 18:48 ουπς, σορρυ παιδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:41 Ο kostas (agia): #56 26-09-09 20:41 Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Ο sxetlant έγραψε: #57 26-09-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπάρχει ΑΣΠΑΙΤΕ στην πληροφορική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Ο kostas (agia): #58 27-09-09 11:22 Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο sxetlant έγραψε: #59 27-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Click για ανάπτυξη... !!! Μα μια χαρά είμαι ρε συ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:11 Ο Guest 986132: #60 06-01-10 20:11 Μπορώ να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα μηχανογραφικά; Ξέρω ότι ορίζεις ο ίδιος τη σειρά των ΤΕΙ, όπου θέλεις να περάσεις ανάλογα με την προτίμησή σου. Ας πούμε ότι τα μόρια μού φτάνουν για να πάω σε όποιο ΤΕΙ θέλω κι έχω ορίσει ως πρώτη μου επιλογή το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, για παράδειγμα. Οπωσδήποτε θα πάω εκεί ή μπορώ να μεταπηδήσω και να πάω σε κάποιο άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά έχω ανοίξει θέμα σε άλλο section του φορουμ αλλα δεν βλέπω προκοπή!!Πόσοι έχουν δηλώσει ΣΤΥΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
f@iyil Νεοφερμένο μέλος Η f@iyil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Η f@iyil έγραψε: #47 20-09-09 15:56 Παιδιά γεια σας. Είμαι καινούρια στην παρέα σας. Πάω στην γ επαλ, τομέας πληροφορικής. Φέτος κρίνεται το μέλλον μου, αφού θέλω να γράψω καλά πανελλήνιες και να περάσω κάπου. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ στο μηχανογραφικό μου να επιλέξω και την σχολή ασπαιτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Ο Mariosxania: #48 20-09-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από f@iyil: Παιδιά γεια σας. Είμαι καινούρια στην παρέα σας. Πάω στην γ επαλ, τομέας πληροφορικής. Φέτος κρίνεται το μέλλον μου, αφού θέλω να γράψω καλά πανελλήνιες και να περάσω κάπου. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ στο μηχανογραφικό μου να επιλέξω και την σχολή ασπαιτε? Click για ανάπτυξη... Ναι μπορείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο sxetlant έγραψε: #49 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Ναι μπορείς... Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ!!Δεν έχει ασπαιτε!Στα 4 μαθήματα είναι σίγουρο!Στα 6 δεν είμαι σίγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. f@iyil Νεοφερμένο μέλος Η f@iyil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η f@iyil έγραψε: #50 23-09-09 14:36 Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε. Όταν μάθω στα σίγουρα(μέσω υπουργείου) θα σας ενημερώσω..Πάντως αυτό που έμαθα είναι πως αν θέλω μετά τα 2 χρόνια που θα είμαι σε ένα ΤΕΙ, θα μπορώ να κάνω μεττεγγραφή σε ΑΕΙ. Εκεί σίγουρα θα μπω ΑΣΠΑΙΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:35 Ο kostas (agia): #51 23-09-09 18:35 Μπορεις να δηλωσεις ασπαιτε απο Α ομαδα......?!?!?! (Πληροφορικη παντα ) Ας απαντησει καποιος για να το πιασω λιγο:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από f@iyil: Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε. Όταν μάθω στα σίγουρα(μέσω υπουργείου) θα σας ενημερώσω..Πάντως αυτό που έμαθα είναι πως αν θέλω μετά τα 2 χρόνια που θα είμαι σε ένα ΤΕΙ, θα μπορώ να κάνω μεττεγγραφή σε ΑΕΙ. Εκεί σίγουρα θα μπω ΑΣΠΑΙΤΕ. Click για ανάπτυξη... Να κανεις 2 χρονια στο ΤΕΙ και μετα να πας ΑΕΙ...? Γινεται αυτο? Βρε τι μαθαινουμε στο i school Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Ο sxetlant έγραψε: #52 23-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Μπορεις να δηλωσεις ασπαιτε απο Α ομαδα......?!?!?! (Πληροφορικη παντα ) Ας απαντησει καποιος για να το πιασω λιγο:xixi: ----------------------------------------- Να κανεις 2 χρονια στο ΤΕΙ και μετα να πας ΑΕΙ...? Γινεται αυτο? Βρε τι μαθαινουμε στο i school Click για ανάπτυξη... Οχι δεν γίνεται!!Για το ΑΕΙ δεν ξέρω...πρώτη φορά το ακούω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Queen έγραψε: #53 23-09-09 18:41 νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:45 Ο sxetlant έγραψε: #54 23-09-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Queen: νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πεδία στην Α ομάδα!Η Α ομάδα είναι τα 4 μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Queen έγραψε: #55 23-09-09 18:48 ουπς, σορρυ παιδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:41 Ο kostas (agia): #56 26-09-09 20:41 Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Ο sxetlant έγραψε: #57 26-09-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπάρχει ΑΣΠΑΙΤΕ στην πληροφορική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Ο kostas (agia): #58 27-09-09 11:22 Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο sxetlant έγραψε: #59 27-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Click για ανάπτυξη... !!! Μα μια χαρά είμαι ρε συ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:11 Ο Guest 986132: #60 06-01-10 20:11 Μπορώ να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα μηχανογραφικά; Ξέρω ότι ορίζεις ο ίδιος τη σειρά των ΤΕΙ, όπου θέλεις να περάσεις ανάλογα με την προτίμησή σου. Ας πούμε ότι τα μόρια μού φτάνουν για να πάω σε όποιο ΤΕΙ θέλω κι έχω ορίσει ως πρώτη μου επιλογή το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, για παράδειγμα. Οπωσδήποτε θα πάω εκεί ή μπορώ να μεταπηδήσω και να πάω σε κάποιο άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά γεια σας. Είμαι καινούρια στην παρέα σας. Πάω στην γ επαλ, τομέας πληροφορικής. Φέτος κρίνεται το μέλλον μου, αφού θέλω να γράψω καλά πανελλήνιες και να περάσω κάπου. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ στο μηχανογραφικό μου να επιλέξω και την σχολή ασπαιτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Ο Mariosxania: #48 20-09-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από f@iyil: Παιδιά γεια σας. Είμαι καινούρια στην παρέα σας. Πάω στην γ επαλ, τομέας πληροφορικής. Φέτος κρίνεται το μέλλον μου, αφού θέλω να γράψω καλά πανελλήνιες και να περάσω κάπου. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ στο μηχανογραφικό μου να επιλέξω και την σχολή ασπαιτε? Click για ανάπτυξη... Ναι μπορείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο sxetlant έγραψε: #49 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Ναι μπορείς... Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ!!Δεν έχει ασπαιτε!Στα 4 μαθήματα είναι σίγουρο!Στα 6 δεν είμαι σίγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. f@iyil Νεοφερμένο μέλος Η f@iyil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η f@iyil έγραψε: #50 23-09-09 14:36 Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε. Όταν μάθω στα σίγουρα(μέσω υπουργείου) θα σας ενημερώσω..Πάντως αυτό που έμαθα είναι πως αν θέλω μετά τα 2 χρόνια που θα είμαι σε ένα ΤΕΙ, θα μπορώ να κάνω μεττεγγραφή σε ΑΕΙ. Εκεί σίγουρα θα μπω ΑΣΠΑΙΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:35 Ο kostas (agia): #51 23-09-09 18:35 Μπορεις να δηλωσεις ασπαιτε απο Α ομαδα......?!?!?! (Πληροφορικη παντα ) Ας απαντησει καποιος για να το πιασω λιγο:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από f@iyil: Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε. Όταν μάθω στα σίγουρα(μέσω υπουργείου) θα σας ενημερώσω..Πάντως αυτό που έμαθα είναι πως αν θέλω μετά τα 2 χρόνια που θα είμαι σε ένα ΤΕΙ, θα μπορώ να κάνω μεττεγγραφή σε ΑΕΙ. Εκεί σίγουρα θα μπω ΑΣΠΑΙΤΕ. Click για ανάπτυξη... Να κανεις 2 χρονια στο ΤΕΙ και μετα να πας ΑΕΙ...? Γινεται αυτο? Βρε τι μαθαινουμε στο i school Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Ο sxetlant έγραψε: #52 23-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Μπορεις να δηλωσεις ασπαιτε απο Α ομαδα......?!?!?! (Πληροφορικη παντα ) Ας απαντησει καποιος για να το πιασω λιγο:xixi: ----------------------------------------- Να κανεις 2 χρονια στο ΤΕΙ και μετα να πας ΑΕΙ...? Γινεται αυτο? Βρε τι μαθαινουμε στο i school Click για ανάπτυξη... Οχι δεν γίνεται!!Για το ΑΕΙ δεν ξέρω...πρώτη φορά το ακούω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Queen έγραψε: #53 23-09-09 18:41 νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:45 Ο sxetlant έγραψε: #54 23-09-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Queen: νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πεδία στην Α ομάδα!Η Α ομάδα είναι τα 4 μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Queen έγραψε: #55 23-09-09 18:48 ουπς, σορρυ παιδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:41 Ο kostas (agia): #56 26-09-09 20:41 Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Ο sxetlant έγραψε: #57 26-09-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπάρχει ΑΣΠΑΙΤΕ στην πληροφορική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Ο kostas (agia): #58 27-09-09 11:22 Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο sxetlant έγραψε: #59 27-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Click για ανάπτυξη... !!! Μα μια χαρά είμαι ρε συ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:11 Ο Guest 986132: #60 06-01-10 20:11 Μπορώ να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα μηχανογραφικά; Ξέρω ότι ορίζεις ο ίδιος τη σειρά των ΤΕΙ, όπου θέλεις να περάσεις ανάλογα με την προτίμησή σου. Ας πούμε ότι τα μόρια μού φτάνουν για να πάω σε όποιο ΤΕΙ θέλω κι έχω ορίσει ως πρώτη μου επιλογή το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, για παράδειγμα. Οπωσδήποτε θα πάω εκεί ή μπορώ να μεταπηδήσω και να πάω σε κάποιο άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από f@iyil: Παιδιά γεια σας. Είμαι καινούρια στην παρέα σας. Πάω στην γ επαλ, τομέας πληροφορικής. Φέτος κρίνεται το μέλλον μου, αφού θέλω να γράψω καλά πανελλήνιες και να περάσω κάπου. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ στο μηχανογραφικό μου να επιλέξω και την σχολή ασπαιτε? Click για ανάπτυξη... Ναι μπορείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο sxetlant έγραψε: #49 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Ναι μπορείς... Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ!!Δεν έχει ασπαιτε!Στα 4 μαθήματα είναι σίγουρο!Στα 6 δεν είμαι σίγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. f@iyil Νεοφερμένο μέλος Η f@iyil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η f@iyil έγραψε: #50 23-09-09 14:36 Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε. Όταν μάθω στα σίγουρα(μέσω υπουργείου) θα σας ενημερώσω..Πάντως αυτό που έμαθα είναι πως αν θέλω μετά τα 2 χρόνια που θα είμαι σε ένα ΤΕΙ, θα μπορώ να κάνω μεττεγγραφή σε ΑΕΙ. Εκεί σίγουρα θα μπω ΑΣΠΑΙΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:35 Ο kostas (agia): #51 23-09-09 18:35 Μπορεις να δηλωσεις ασπαιτε απο Α ομαδα......?!?!?! (Πληροφορικη παντα ) Ας απαντησει καποιος για να το πιασω λιγο:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από f@iyil: Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε. Όταν μάθω στα σίγουρα(μέσω υπουργείου) θα σας ενημερώσω..Πάντως αυτό που έμαθα είναι πως αν θέλω μετά τα 2 χρόνια που θα είμαι σε ένα ΤΕΙ, θα μπορώ να κάνω μεττεγγραφή σε ΑΕΙ. Εκεί σίγουρα θα μπω ΑΣΠΑΙΤΕ. Click για ανάπτυξη... Να κανεις 2 χρονια στο ΤΕΙ και μετα να πας ΑΕΙ...? Γινεται αυτο? Βρε τι μαθαινουμε στο i school Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Ο sxetlant έγραψε: #52 23-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Μπορεις να δηλωσεις ασπαιτε απο Α ομαδα......?!?!?! (Πληροφορικη παντα ) Ας απαντησει καποιος για να το πιασω λιγο:xixi: ----------------------------------------- Να κανεις 2 χρονια στο ΤΕΙ και μετα να πας ΑΕΙ...? Γινεται αυτο? Βρε τι μαθαινουμε στο i school Click για ανάπτυξη... Οχι δεν γίνεται!!Για το ΑΕΙ δεν ξέρω...πρώτη φορά το ακούω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Queen έγραψε: #53 23-09-09 18:41 νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:45 Ο sxetlant έγραψε: #54 23-09-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Queen: νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πεδία στην Α ομάδα!Η Α ομάδα είναι τα 4 μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Queen έγραψε: #55 23-09-09 18:48 ουπς, σορρυ παιδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:41 Ο kostas (agia): #56 26-09-09 20:41 Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Ο sxetlant έγραψε: #57 26-09-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπάρχει ΑΣΠΑΙΤΕ στην πληροφορική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Ο kostas (agia): #58 27-09-09 11:22 Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο sxetlant έγραψε: #59 27-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Click για ανάπτυξη... !!! Μα μια χαρά είμαι ρε συ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:11 Ο Guest 986132: #60 06-01-10 20:11 Μπορώ να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα μηχανογραφικά; Ξέρω ότι ορίζεις ο ίδιος τη σειρά των ΤΕΙ, όπου θέλεις να περάσεις ανάλογα με την προτίμησή σου. Ας πούμε ότι τα μόρια μού φτάνουν για να πάω σε όποιο ΤΕΙ θέλω κι έχω ορίσει ως πρώτη μου επιλογή το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, για παράδειγμα. Οπωσδήποτε θα πάω εκεί ή μπορώ να μεταπηδήσω και να πάω σε κάποιο άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Ναι μπορείς... Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ!!Δεν έχει ασπαιτε!Στα 4 μαθήματα είναι σίγουρο!Στα 6 δεν είμαι σίγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
f@iyil Νεοφερμένο μέλος Η f@iyil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η f@iyil έγραψε: #50 23-09-09 14:36 Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε. Όταν μάθω στα σίγουρα(μέσω υπουργείου) θα σας ενημερώσω..Πάντως αυτό που έμαθα είναι πως αν θέλω μετά τα 2 χρόνια που θα είμαι σε ένα ΤΕΙ, θα μπορώ να κάνω μεττεγγραφή σε ΑΕΙ. Εκεί σίγουρα θα μπω ΑΣΠΑΙΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:35 Ο kostas (agia): #51 23-09-09 18:35 Μπορεις να δηλωσεις ασπαιτε απο Α ομαδα......?!?!?! (Πληροφορικη παντα ) Ας απαντησει καποιος για να το πιασω λιγο:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από f@iyil: Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε. Όταν μάθω στα σίγουρα(μέσω υπουργείου) θα σας ενημερώσω..Πάντως αυτό που έμαθα είναι πως αν θέλω μετά τα 2 χρόνια που θα είμαι σε ένα ΤΕΙ, θα μπορώ να κάνω μεττεγγραφή σε ΑΕΙ. Εκεί σίγουρα θα μπω ΑΣΠΑΙΤΕ. Click για ανάπτυξη... Να κανεις 2 χρονια στο ΤΕΙ και μετα να πας ΑΕΙ...? Γινεται αυτο? Βρε τι μαθαινουμε στο i school Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Ο sxetlant έγραψε: #52 23-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Μπορεις να δηλωσεις ασπαιτε απο Α ομαδα......?!?!?! (Πληροφορικη παντα ) Ας απαντησει καποιος για να το πιασω λιγο:xixi: ----------------------------------------- Να κανεις 2 χρονια στο ΤΕΙ και μετα να πας ΑΕΙ...? Γινεται αυτο? Βρε τι μαθαινουμε στο i school Click για ανάπτυξη... Οχι δεν γίνεται!!Για το ΑΕΙ δεν ξέρω...πρώτη φορά το ακούω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Queen έγραψε: #53 23-09-09 18:41 νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:45 Ο sxetlant έγραψε: #54 23-09-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Queen: νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πεδία στην Α ομάδα!Η Α ομάδα είναι τα 4 μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Queen έγραψε: #55 23-09-09 18:48 ουπς, σορρυ παιδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:41 Ο kostas (agia): #56 26-09-09 20:41 Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Ο sxetlant έγραψε: #57 26-09-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπάρχει ΑΣΠΑΙΤΕ στην πληροφορική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Ο kostas (agia): #58 27-09-09 11:22 Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο sxetlant έγραψε: #59 27-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Click για ανάπτυξη... !!! Μα μια χαρά είμαι ρε συ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:11 Ο Guest 986132: #60 06-01-10 20:11 Μπορώ να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα μηχανογραφικά; Ξέρω ότι ορίζεις ο ίδιος τη σειρά των ΤΕΙ, όπου θέλεις να περάσεις ανάλογα με την προτίμησή σου. Ας πούμε ότι τα μόρια μού φτάνουν για να πάω σε όποιο ΤΕΙ θέλω κι έχω ορίσει ως πρώτη μου επιλογή το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, για παράδειγμα. Οπωσδήποτε θα πάω εκεί ή μπορώ να μεταπηδήσω και να πάω σε κάποιο άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε. Όταν μάθω στα σίγουρα(μέσω υπουργείου) θα σας ενημερώσω..Πάντως αυτό που έμαθα είναι πως αν θέλω μετά τα 2 χρόνια που θα είμαι σε ένα ΤΕΙ, θα μπορώ να κάνω μεττεγγραφή σε ΑΕΙ. Εκεί σίγουρα θα μπω ΑΣΠΑΙΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:35 Ο kostas (agia): #51 23-09-09 18:35 Μπορεις να δηλωσεις ασπαιτε απο Α ομαδα......?!?!?! (Πληροφορικη παντα ) Ας απαντησει καποιος για να το πιασω λιγο:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από f@iyil: Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε. Όταν μάθω στα σίγουρα(μέσω υπουργείου) θα σας ενημερώσω..Πάντως αυτό που έμαθα είναι πως αν θέλω μετά τα 2 χρόνια που θα είμαι σε ένα ΤΕΙ, θα μπορώ να κάνω μεττεγγραφή σε ΑΕΙ. Εκεί σίγουρα θα μπω ΑΣΠΑΙΤΕ. Click για ανάπτυξη... Να κανεις 2 χρονια στο ΤΕΙ και μετα να πας ΑΕΙ...? Γινεται αυτο? Βρε τι μαθαινουμε στο i school Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Ο sxetlant έγραψε: #52 23-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Μπορεις να δηλωσεις ασπαιτε απο Α ομαδα......?!?!?! (Πληροφορικη παντα ) Ας απαντησει καποιος για να το πιασω λιγο:xixi: ----------------------------------------- Να κανεις 2 χρονια στο ΤΕΙ και μετα να πας ΑΕΙ...? Γινεται αυτο? Βρε τι μαθαινουμε στο i school Click για ανάπτυξη... Οχι δεν γίνεται!!Για το ΑΕΙ δεν ξέρω...πρώτη φορά το ακούω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Queen έγραψε: #53 23-09-09 18:41 νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:45 Ο sxetlant έγραψε: #54 23-09-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Queen: νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πεδία στην Α ομάδα!Η Α ομάδα είναι τα 4 μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Queen έγραψε: #55 23-09-09 18:48 ουπς, σορρυ παιδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:41 Ο kostas (agia): #56 26-09-09 20:41 Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Ο sxetlant έγραψε: #57 26-09-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπάρχει ΑΣΠΑΙΤΕ στην πληροφορική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Ο kostas (agia): #58 27-09-09 11:22 Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο sxetlant έγραψε: #59 27-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Click για ανάπτυξη... !!! Μα μια χαρά είμαι ρε συ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:11 Ο Guest 986132: #60 06-01-10 20:11 Μπορώ να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα μηχανογραφικά; Ξέρω ότι ορίζεις ο ίδιος τη σειρά των ΤΕΙ, όπου θέλεις να περάσεις ανάλογα με την προτίμησή σου. Ας πούμε ότι τα μόρια μού φτάνουν για να πάω σε όποιο ΤΕΙ θέλω κι έχω ορίσει ως πρώτη μου επιλογή το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, για παράδειγμα. Οπωσδήποτε θα πάω εκεί ή μπορώ να μεταπηδήσω και να πάω σε κάποιο άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορεις να δηλωσεις ασπαιτε απο Α ομαδα......?!?!?! (Πληροφορικη παντα ) Ας απαντησει καποιος για να το πιασω λιγο:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από f@iyil: Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε. Όταν μάθω στα σίγουρα(μέσω υπουργείου) θα σας ενημερώσω..Πάντως αυτό που έμαθα είναι πως αν θέλω μετά τα 2 χρόνια που θα είμαι σε ένα ΤΕΙ, θα μπορώ να κάνω μεττεγγραφή σε ΑΕΙ. Εκεί σίγουρα θα μπω ΑΣΠΑΙΤΕ. Click για ανάπτυξη... Να κανεις 2 χρονια στο ΤΕΙ και μετα να πας ΑΕΙ...? Γινεται αυτο? Βρε τι μαθαινουμε στο i school Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Ο sxetlant έγραψε: #52 23-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Μπορεις να δηλωσεις ασπαιτε απο Α ομαδα......?!?!?! (Πληροφορικη παντα ) Ας απαντησει καποιος για να το πιασω λιγο:xixi: ----------------------------------------- Να κανεις 2 χρονια στο ΤΕΙ και μετα να πας ΑΕΙ...? Γινεται αυτο? Βρε τι μαθαινουμε στο i school Click για ανάπτυξη... Οχι δεν γίνεται!!Για το ΑΕΙ δεν ξέρω...πρώτη φορά το ακούω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Queen έγραψε: #53 23-09-09 18:41 νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:45 Ο sxetlant έγραψε: #54 23-09-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Queen: νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πεδία στην Α ομάδα!Η Α ομάδα είναι τα 4 μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Queen έγραψε: #55 23-09-09 18:48 ουπς, σορρυ παιδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:41 Ο kostas (agia): #56 26-09-09 20:41 Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Ο sxetlant έγραψε: #57 26-09-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπάρχει ΑΣΠΑΙΤΕ στην πληροφορική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Ο kostas (agia): #58 27-09-09 11:22 Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο sxetlant έγραψε: #59 27-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Click για ανάπτυξη... !!! Μα μια χαρά είμαι ρε συ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:11 Ο Guest 986132: #60 06-01-10 20:11 Μπορώ να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα μηχανογραφικά; Ξέρω ότι ορίζεις ο ίδιος τη σειρά των ΤΕΙ, όπου θέλεις να περάσεις ανάλογα με την προτίμησή σου. Ας πούμε ότι τα μόρια μού φτάνουν για να πάω σε όποιο ΤΕΙ θέλω κι έχω ορίσει ως πρώτη μου επιλογή το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, για παράδειγμα. Οπωσδήποτε θα πάω εκεί ή μπορώ να μεταπηδήσω και να πάω σε κάποιο άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Μπορεις να δηλωσεις ασπαιτε απο Α ομαδα......?!?!?! (Πληροφορικη παντα ) Ας απαντησει καποιος για να το πιασω λιγο:xixi: ----------------------------------------- Να κανεις 2 χρονια στο ΤΕΙ και μετα να πας ΑΕΙ...? Γινεται αυτο? Βρε τι μαθαινουμε στο i school Click για ανάπτυξη... Οχι δεν γίνεται!!Για το ΑΕΙ δεν ξέρω...πρώτη φορά το ακούω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Queen έγραψε: #53 23-09-09 18:41 νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:45 Ο sxetlant έγραψε: #54 23-09-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Queen: νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πεδία στην Α ομάδα!Η Α ομάδα είναι τα 4 μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Queen έγραψε: #55 23-09-09 18:48 ουπς, σορρυ παιδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:41 Ο kostas (agia): #56 26-09-09 20:41 Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Ο sxetlant έγραψε: #57 26-09-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπάρχει ΑΣΠΑΙΤΕ στην πληροφορική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Ο kostas (agia): #58 27-09-09 11:22 Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο sxetlant έγραψε: #59 27-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Click για ανάπτυξη... !!! Μα μια χαρά είμαι ρε συ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:11 Ο Guest 986132: #60 06-01-10 20:11 Μπορώ να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα μηχανογραφικά; Ξέρω ότι ορίζεις ο ίδιος τη σειρά των ΤΕΙ, όπου θέλεις να περάσεις ανάλογα με την προτίμησή σου. Ας πούμε ότι τα μόρια μού φτάνουν για να πάω σε όποιο ΤΕΙ θέλω κι έχω ορίσει ως πρώτη μου επιλογή το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, για παράδειγμα. Οπωσδήποτε θα πάω εκεί ή μπορώ να μεταπηδήσω και να πάω σε κάποιο άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:45 Ο sxetlant έγραψε: #54 23-09-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Queen: νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πεδία στην Α ομάδα!Η Α ομάδα είναι τα 4 μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Queen έγραψε: #55 23-09-09 18:48 ουπς, σορρυ παιδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:41 Ο kostas (agia): #56 26-09-09 20:41 Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Ο sxetlant έγραψε: #57 26-09-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπάρχει ΑΣΠΑΙΤΕ στην πληροφορική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Ο kostas (agia): #58 27-09-09 11:22 Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο sxetlant έγραψε: #59 27-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Click για ανάπτυξη... !!! Μα μια χαρά είμαι ρε συ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:11 Ο Guest 986132: #60 06-01-10 20:11 Μπορώ να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα μηχανογραφικά; Ξέρω ότι ορίζεις ο ίδιος τη σειρά των ΤΕΙ, όπου θέλεις να περάσεις ανάλογα με την προτίμησή σου. Ας πούμε ότι τα μόρια μού φτάνουν για να πάω σε όποιο ΤΕΙ θέλω κι έχω ορίσει ως πρώτη μου επιλογή το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, για παράδειγμα. Οπωσδήποτε θα πάω εκεί ή μπορώ να μεταπηδήσω και να πάω σε κάποιο άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Queen: νομιζω γινεται αν δηλωσεις 5ο πεδιο απο Α ομαδα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.... Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πεδία στην Α ομάδα!Η Α ομάδα είναι τα 4 μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen Νεοφερμένο μέλος Η Queen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Queen έγραψε: #55 23-09-09 18:48 ουπς, σορρυ παιδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:41 Ο kostas (agia): #56 26-09-09 20:41 Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Ο sxetlant έγραψε: #57 26-09-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπάρχει ΑΣΠΑΙΤΕ στην πληροφορική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Ο kostas (agia): #58 27-09-09 11:22 Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο sxetlant έγραψε: #59 27-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Click για ανάπτυξη... !!! Μα μια χαρά είμαι ρε συ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:11 Ο Guest 986132: #60 06-01-10 20:11 Μπορώ να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα μηχανογραφικά; Ξέρω ότι ορίζεις ο ίδιος τη σειρά των ΤΕΙ, όπου θέλεις να περάσεις ανάλογα με την προτίμησή σου. Ας πούμε ότι τα μόρια μού φτάνουν για να πάω σε όποιο ΤΕΙ θέλω κι έχω ορίσει ως πρώτη μου επιλογή το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, για παράδειγμα. Οπωσδήποτε θα πάω εκεί ή μπορώ να μεταπηδήσω και να πάω σε κάποιο άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ουπς, σορρυ παιδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:41 Ο kostas (agia): #56 26-09-09 20:41 Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Ο sxetlant έγραψε: #57 26-09-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπάρχει ΑΣΠΑΙΤΕ στην πληροφορική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Ο kostas (agia): #58 27-09-09 11:22 Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο sxetlant έγραψε: #59 27-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Click για ανάπτυξη... !!! Μα μια χαρά είμαι ρε συ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:11 Ο Guest 986132: #60 06-01-10 20:11 Μπορώ να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα μηχανογραφικά; Ξέρω ότι ορίζεις ο ίδιος τη σειρά των ΤΕΙ, όπου θέλεις να περάσεις ανάλογα με την προτίμησή σου. Ας πούμε ότι τα μόρια μού φτάνουν για να πάω σε όποιο ΤΕΙ θέλω κι έχω ορίσει ως πρώτη μου επιλογή το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, για παράδειγμα. Οπωσδήποτε θα πάω εκεί ή μπορώ να μεταπηδήσω και να πάω σε κάποιο άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Ο sxetlant έγραψε: #57 26-09-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπάρχει ΑΣΠΑΙΤΕ στην πληροφορική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Ο kostas (agia): #58 27-09-09 11:22 Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο sxetlant έγραψε: #59 27-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Click για ανάπτυξη... !!! Μα μια χαρά είμαι ρε συ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:11 Ο Guest 986132: #60 06-01-10 20:11 Μπορώ να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα μηχανογραφικά; Ξέρω ότι ορίζεις ο ίδιος τη σειρά των ΤΕΙ, όπου θέλεις να περάσεις ανάλογα με την προτίμησή σου. Ας πούμε ότι τα μόρια μού φτάνουν για να πάω σε όποιο ΤΕΙ θέλω κι έχω ορίσει ως πρώτη μου επιλογή το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, για παράδειγμα. Οπωσδήποτε θα πάω εκεί ή μπορώ να μεταπηδήσω και να πάω σε κάποιο άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Στο μηχανογραφικο Α ομαδας υπαρχει η σχολη της ΑΣΠΑΙΤΕ (κατι τετοιο) .....??? Για ειδικοτητα πληροφορικης μιλαω Ας απαντησει καποιος! Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπάρχει ΑΣΠΑΙΤΕ στην πληροφορική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Ο kostas (agia): #58 27-09-09 11:22 Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο sxetlant έγραψε: #59 27-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Click για ανάπτυξη... !!! Μα μια χαρά είμαι ρε συ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:11 Ο Guest 986132: #60 06-01-10 20:11 Μπορώ να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα μηχανογραφικά; Ξέρω ότι ορίζεις ο ίδιος τη σειρά των ΤΕΙ, όπου θέλεις να περάσεις ανάλογα με την προτίμησή σου. Ας πούμε ότι τα μόρια μού φτάνουν για να πάω σε όποιο ΤΕΙ θέλω κι έχω ορίσει ως πρώτη μου επιλογή το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, για παράδειγμα. Οπωσδήποτε θα πάω εκεί ή μπορώ να μεταπηδήσω και να πάω σε κάποιο άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Ο sxetlant έγραψε: #59 27-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Click για ανάπτυξη... !!! Μα μια χαρά είμαι ρε συ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:11 Ο Guest 986132: #60 06-01-10 20:11 Μπορώ να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα μηχανογραφικά; Ξέρω ότι ορίζεις ο ίδιος τη σειρά των ΤΕΙ, όπου θέλεις να περάσεις ανάλογα με την προτίμησή σου. Ας πούμε ότι τα μόρια μού φτάνουν για να πάω σε όποιο ΤΕΙ θέλω κι έχω ορίσει ως πρώτη μου επιλογή το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, για παράδειγμα. Οπωσδήποτε θα πάω εκεί ή μπορώ να μεταπηδήσω και να πάω σε κάποιο άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Ok! Ρε δεν ειδα οτι το ξαναειπα και μου απαντησες...........................! Κουλαρε:xixi: Click για ανάπτυξη... !!! Μα μια χαρά είμαι ρε συ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:11 Ο Guest 986132: #60 06-01-10 20:11 Μπορώ να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα μηχανογραφικά; Ξέρω ότι ορίζεις ο ίδιος τη σειρά των ΤΕΙ, όπου θέλεις να περάσεις ανάλογα με την προτίμησή σου. Ας πούμε ότι τα μόρια μού φτάνουν για να πάω σε όποιο ΤΕΙ θέλω κι έχω ορίσει ως πρώτη μου επιλογή το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, για παράδειγμα. Οπωσδήποτε θα πάω εκεί ή μπορώ να μεταπηδήσω και να πάω σε κάποιο άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπορώ να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα μηχανογραφικά; Ξέρω ότι ορίζεις ο ίδιος τη σειρά των ΤΕΙ, όπου θέλεις να περάσεις ανάλογα με την προτίμησή σου. Ας πούμε ότι τα μόρια μού φτάνουν για να πάω σε όποιο ΤΕΙ θέλω κι έχω ορίσει ως πρώτη μου επιλογή το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, για παράδειγμα. Οπωσδήποτε θα πάω εκεί ή μπορώ να μεταπηδήσω και να πάω σε κάποιο άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.