[2010] - Ποια σχολή στοχεύετε;

Ποιά θα είναι η πρώτη σας επιλογή;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 325)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    325
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εμένα θα είναι αξιοματικών αστυνομίας , αν και δεν θα την πιάσω την σχολή απλά έτσι να την έχω πρώτη και φυσικά δεύτερη αστυφυλάκων !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρωτον μη λες ανοησιες, ολα ειναι πιθανα!! Τι παει να πει δε θα την πιασω?? Και δευτερον, γιατι θελεις να γινεις αστυνομικος?? Δεν το λεω για να υποτιμησω το επαγγελμα, απλα θελω να δω πως σκεφτεσαι!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρωτον μη λες ανοησιες, ολα ειναι πιθανα!! Τι παει να πει δε θα την πιασω?? Και δευτερον, γιατι θελεις να γινεις αστυνομικος?? Δεν το λεω για να υποτιμησω το επαγγελμα, απλα θελω να δω πως σκεφτεσαι!!

το λέω με σιγουριά γιατί δεν προσπαθώ καθόλου για τόσο υψηλό επίπεδο, αλλά για αυτό θα την δηλώσω πρώτη την σχολή για τον λόγο που είπες ...''ποτέ δεν ξές''. Και θέλω αστυνομικός γιατί είναι μια δουλειά που με ικανοποιεί , κυρίως να ''προσπαθήσω'' να αλλάξω αυτήν την κουλτούρα που υπάρχει στο σώμα στις ημέρες μας, θα φανεί παρανοϊκό το ξέρω το πώς ένας δεκαεφτάχρονος θα προσπαθήσει να αλλάξει την εικόνα της σημερινής ελληνικής αστυνομίας, μα για αυτό υπάρχουν τα όνειρα , για να στοχεύουμε πάντα προς το ψηλότερο ! Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτό , είναι η φυσική γρήγορη αποκατάσταση που υπάρχει στο συγκεκριμένο επάγγελμα (και το λέω αυτό γιατί υπάρχει και το οικονομικό πρόβλημα ξέρουμε) και ένας ακόμα βασικός λόγος είναι ότι πριν γίνει ο πατέρας μου ιατρός ήταν στην συνταγματάρχης της Ελληνικής αστυνομίας και έτσι με ξεσήκωσε και ο ίδιος να γίνω αστυνομικός και μπορώ να πω ότι θα μου φανεί χρήσιμος !!! Πιστεύω οι λόγοι που θέλω να γίνω αστυνομικός να είναι εντός των λογικών ορίων. Ευχαριστώ !

το λέω με σιγουριά γιατί δεν προσπαθώ καθόλου για τόσο υψηλό επίπεδο, αλλά για αυτό θα την δηλώσω πρώτη την σχολή για τον λόγο που είπες ...''ποτέ δεν ξές''. Και θέλω αστυνομικός γιατί είναι μια δουλειά που με ικανοποιεί , κυρίως να ''προσπαθήσω'' να αλλάξω αυτήν την κουλτούρα που υπάρχει στο σώμα στις ημέρες μας, θα φανεί παρανοϊκό το ξέρω το πώς ένας δεκαεφτάχρονος θα προσπαθήσει να αλλάξει την εικόνα της σημερινής ελληνικής αστυνομίας, μα για αυτό υπάρχουν τα όνειρα , για να στοχεύουμε πάντα προς το ψηλότερο ! Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτό , είναι η φυσική γρήγορη αποκατάσταση που υπάρχει στο συγκεκριμένο επάγγελμα (και το λέω αυτό γιατί υπάρχει και το οικονομικό πρόβλημα ξέρουμε) και ένας ακόμα βασικός λόγος είναι ότι πριν γίνει ο πατέρας μου ιατρός ήταν στην συνταγματάρχης της Ελληνικής αστυνομίας και έτσι με ξεσήκωσε και ο ίδιος να γίνω αστυνομικός και μπορώ να πω ότι θα μου φανεί χρήσιμος !!! Πιστεύω οι λόγοι που θέλω να γίνω αστυνομικός να είναι εντός των λογικών ορίων. Ευχαριστώ !
Ειναι και με το παραπανω εντως λογικων οριων και συγκεκριμενα ο πρωτος με χαροποιησε ιδιαιτερα!! Μακαρι να σκεφτονταν ολοι ετσι... Εχω περιπτωσεις γνωστων, που μπηκαν στην αστυφυλακων και βγηκαν αλλοι ανθρωποι!! Και φυσικα η αλλαγη αυτη καθε αλλο παρα θετικη ηταν...:(

Ειναι και με το παραπανω εντως λογικων οριων και συγκεκριμενα ο πρωτος με χαροποιησε ιδιαιτερα!! Μακαρι να σκεφτονταν ολοι ετσι... Εχω περιπτωσεις γνωστων, που μπηκαν στην αστυφυλακων και βγηκαν αλλοι ανθρωποι!! Και φυσικα η αλλαγη αυτη καθε αλλο παρα θετικη ηταν...:(

;) είδες ? Διαφέρουμε ο καθένας μας....!

Χημικό Αθηνών Παίδες....:no1:

Eγώ άλλαξα.:zilia:
Δε θέλω δούλεμα.:P

Eγώ άλλαξα.:zilia:
Δε θέλω δούλεμα.:P

ε δεν μας λες όμως για ποια σχολή άλλαξες :)

To είχα δηλώσει στη δημοσκόπηση.:PΤώρα το έβγαλα.
Όσοι δεν το είδαν ας περιμένουν τον Ιούνιο.:P

Πολιτικός Μηχανικός?:P

Eγώ το είδα!Νιανιανια!:P
-----------------------------------------
Πως και αποφάσισες όμως να αλλάξεις;

Πες ρε Κωνσταντίνα , απο τι αρχίζει :D

Καλά θα δω καμιά ιατρική και θα καραφλιάσουν τα μαλλιά του blacksheep:P

Ιατρικη ηταν.Ειχε 16,το θυμαμαι.....:P

Moυχεχεχεχε:P

Ιατρικη ηταν.Ειχε 16,το θυμαμαι.....:P
Kαλά,δεν είσαι και κανένα άτομο εμποστοσύνης οπότε δε θα σε πάρουν στα σοβαρά.:P

Εδω μιλουν τα δεδομενα.:D

Αυτο ηταν το μονο που δεν περιμενα να ακουσω!! Πως και αλλαξες ετσι αποτομα τις προτιμησεις σου Χρηστο?? Τεσπα, οπως και να χει, σου ευχομαι να εχεις καθε επιτυχια!! Αλλωστε και στην Ιατρικη και στο Βιολογικο, λευκη ποδια φορας:P...

Στη μια λεγεται ζουρλομανδυας.:D

Στη μια λεγεται ζουρλομανδυας.:D
Και γιατι παρακαλω:P:P!! Υποθετω πως αναφερεσαι στην Ιατρικη, οποτε οποιος εχει τη θεληση και τη δυναμη να παει, ας υποστει τις συνεπειες:P:P...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back