Γιατί σήμερα δεν έδινες Μαθηματικά Κατεύθυνσης, γι'αυτό. Δε νομίζω ότι μπορείς να κρίνεις θέματα στα οποία άλλοι εξετάζονταν την ώρα που εσύ προφανώς, ως φοιτητής, κοιμόσουνα. Θα σου πρότεινα, λοιπόν, να κρίνεις κυρίως αυτά στα οποία εξετάστηκες, όπως προσπαθώ να κάνω κι εγώ. Αν έχεις κάποια καλύτερη πρόταση για τα θέματα του 2010, να πεις στην Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων να απολύσει τον κύριο Δάσιο και να σε πάρει να τα βάλεις εσύ. Το γεγονός ότι οι μισοί και πλέον μαθητές έγραψαν, προφανώς, υπό του 10 δεν δηλώνει ότι είναι ηλίθιοι (στην Ελλάδα στο επίπεδο 18 ετών τα Μαθηματικά της ύλης είναι πολύ πιο προχωρημένα από αλλού), αλλά ότι τα θέματα δεν ήταν εύκολα. Το γεγονός ότι εγώ έγραψα σήμερα κι ότι είμαι από τους "ψημένους" (όπως δηλώνεις ότι είσαι κι εσύ) δεν σημαίνει απολύτως τίποτα γιατί ξέρω ότι ανήκω σε ένα 5%. Αν εσύ βγάζεις συμπεράσματα απ'το 5% τι να σου πω, οκ. Το πως βρίσκει, πάντως, τα θέματα η σχολική/φροντιστηριακή κοινότητα άσε να το κρίνουν αντικειμενικά οι καθηγητές, έχω μιλήσει με πολλούς απ'το πρωί και δεν είσαι ένας από αυτούς. Άσε τις δέσμες στη νεκρική ησυχία τους, δεν έδωσες με δέσμες, δεν γνωρίζεις πως είναι. Έδωσες κι εσύ Πανελλήνιες κι απ'οτι φαντάζομαι έδωσες και με τα 6 μαθήματα, όπως και σήμερα.
Η προσπάθειά σου ποια ακριβώς είναι; Να αποδείξεις ότι το 5% που γράψαμε σχεδόν άριστα είναι τα "μυαλά" και οι άλλοι είναι μαλάκες; Αν περιμένεις τις Πανελλήνιες να σου αποδείξουν πόσο μυαλό είσαι, τότε προφανώς δεν ξέρεις τι θα πει νοημοσύνη. Κι επιτέλους, άσε την καραμέλα, προετοιμασία, επιμονή, συνέπεια και συστηματικότητα εξετάζουν οι εισαγωγικές εξετάσεις, όχι εξυπνάδα.