efi_11
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kαι εγω το ιδιο... Ειναι θεμα Β' Λυκειου!ρε παιδιά λογικό να ξεχάσουμε τον τίτλο μες στο άγχος εκεί ΈΛΕΟΣ
πάντως στεναχορέθηκα λίγο, τέλεια περήληψη όλες τις λεξιλογικές και βλέπω μια έκθεση
οτι να ναι
το θέμα πραγματικά δε το μελέτησα μελέτησα όλα τα άλλα εκτός από αυτό με το βιβλίο, καλά αυτό περσινό θέμα δεν είναι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

Καλά τι λέει εδώ πέρα; Αυτό που αναλύει στο 2ο ζητούμενο είναι η υπολογιστές στην εκπαίδευση και την ενημέρωση. Προτείνω να σταματήσετε να δίνετε προτεινόμενες λύσεις γιατί ο καθένας βγάζει στο διαδίκτυο ότι του κατέβει και αγχώνετε χωρίς λόγο τους μαθητές. Θα δοθούν σωστές απαντήσεις από το υπουργείο.
Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει τυπικά δομημένη απάντηση στο συγκεκριμένο μάθημα, υπάρχει μόνο στις ασκήσεις, όχι στην παραγωγή λόγου. Και τυπικές λύσεις να δώσει το Υπουργείο, είναι κατ'εξοχήν το μάθημα του οποίου ο βαθμός εξαρτάται απ'το διορθωτή και μόνο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν θεωρώ ότι τα πήγα ούτε καλά ούτε κακά..Αρκετά ελεύθερο θεωρώ το θέμα της έκθεσης (ήμουν ένας απ τους λίγους στο Λύκειο μου που ξέφυγαν απ' το όριο των λέξεων) και πολύυυυυυυυυυυυ κουλό..όσο για την περίληψη είχε αρκετά μπλα μπλα στην πρώτη παράγραφο που μου βγήκε δύσκολα μετά από ένα 20λεπτό ενώ οι άλλες 2 παράγραφοι μου πήραν γύρω στα 3 λεπτά η καθεμιά..Ασκήσεις εκτός από το Β4 μου φάνηκαν σχετικά εύκολες..
Καλή συνέχεια σε όλους μας μιας και από δώ και πέρα ξεκινάν τα δύσκολα..:no1:
Υ.Γ Αυτό το ετερόφωτος έκανα χοντρή μ*λ*κι* και το γραψα ομόφωτος..Δεν πήγε το μυαλό μου καθόλου στο αυτόφωτος ρε γμτ...χιχιχι!!:no1:
Και εγώ ομόφωτος έβαλα,μ*λ*κ*α ?

miv
Επιφανές μέλος

-----------------------------------------
Και εγώ ομόφωτος έβαλα,μ*λ*κ*α ?![]()
Έπρεπε να μπείτε στο κείμενο και να το δοκιμάσετε ως αντίθετο βασικά. Εγώ έβαλα το ανεξάρτητος, είδα ότι κόλλησε και το έβαλα.
Iraklis7
Νεοφερμένο μέλος

Αντικειμενικά δεν ήταν δύσκολα, αλλά ούτε και γελοία.
Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος

rinaki
Νεοφερμένο μέλος

Alreena
Νεοφερμένο μέλος

λογω ορθογραφιας εννοεις???οχι κανονικα το εγραψα....δεν σ'αρεσει???
Αν το γραψες σωστά μια χαρά! :no1:
Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος

slalom
Νεοφερμένο μέλος

Ζητούσε να αναγνωρίσουμε το είδος της σύνταξης (ενεργητική/παθητική) και να μετρέψουμε την πρόταση στο άλλο είδος.
Εγώ ΔΕΝ έγραψα αν πρόκειται για ενεργητική ή παθητική σύνταξη, όμως μετέτρεψα σωστά (αφού έλεγε να ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ, όχι να γράψετε!)
Ακόμη μετέτρεψα ως εξής:
α) γιατί η πιθανή ύπαρξη αυθεντίας, με τρόπο πάντως ελέγξιμο, δεν περιφρουρείται από καμία αστυνομική δύναμη
β) Ο άνθρωπος δεν θα χάσει τη μάχη ενόσω εξασφαλίζεται η ύπαρξη καταφυγής του Λόγου, το βιβλίο.
Από τα 6 μόρια που έπιανε η άσκηση πόσα δικαιούμαι;
Κατά τ' άλλα τα θέματα ήταν βατά, αν εξαιρέσουμε τη σύνδεση που έπρεπε να γίνει ανάμεσα στα 2 ζητούμενα της έκθεσης. Θα δείξει... Καλή συνέχεια!
miv
Επιφανές μέλος

!!!Eua!!!
Νεοφερμένο μέλος

m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Λαθος ειναι φυσικα.
Το μονο λαθος μου στα λεξιλογικα

Μια χαρα τα πηγαμε!

Εγω προλαβα και καθαροεγραψα την εκθεση οποτε δεν υπαρχει προβλημα με μουτζουρες.
Μακαρι τωρα να βαλουν παλουκια στα μαθηματικα γενικης.

rinaki
Νεοφερμένο μέλος

Αν το γραψες σωστά μια χαρά! :no1:
κααατι ειναι κι αυτο...
!!!Eua!!!
Νεοφερμένο μέλος

ApUtIf
Νεοφερμένο μέλος

πολύ σημαντικό και αυτό που λέει ο miv, ότι συνώνυμα-αντώνυμα βγαίνουν από το ΝΟΗΜΑ που έχουν στο ΚΕΙΜΕΝΟ, και όχι γενικά (διότι έτσι πολλαπλασιάζονται οι πιθανές απαντήσεις)
γενικά εύκολο το διαγώνισμα, με την περίληψη να τσιμπάει λίγο.
Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λάθος στον Βολταίρο.Λάθος στο ΟΜΟΦΩΤΟΣ,λάθος στο συνώνυμο ΦΡΟΝΥΜΑ.
Εντάξει .... !!!!

miv
Επιφανές μέλος

Όσον αφορά τα συνώνυμα-αντώνυμα.
-Αν είναι όντως συνώνυμο/αντώνυμο αλλά δεν κολλάει στο κείμενο, δεν έπεται ότι θα το δεχτούν, μπορεί ναι, μπορεί όχι.
-Αν όμως κολλάει στο κείμενο, ακόμη κι αν σαν δύο ανεξάρτητες λέξεις δεν φαίνεται να έχουν σχέση συνώνυμης-αντώνυμης, τότε είναι υποχρεωμένος να το δεχτεί και θα το κάνει.
Κριτήριο γι'αυτά είναι 100% η σχέση με το κείμενο και μετά όλα τα υπόλοιπα, γι'αυτό και όλες οι λέξεις χρησιμοποιούνται στο κείμενο.
Petrofskaya
Νεοφερμένο μέλος

. Πάντως παιδιά εμένα με δυσκόλεψε να συνδέσω το πρώτο ερώτημα με το δεύτερο στην έκθεση..
Και εγώ δυσκολεύτηκα αρκετά σε αυτήν την σύνδεση.. Απλά παρουσίασα το δεύτερο μέρος σαν έμμεσο αίτιο(το έγραψα τελευταίο στα αίτια) για το πρώτο και στη συνέχεια το ανέλυσα.
Τα θέματα δεν τα λέει κανείς δύσκολα, ήταν πολύ βατά. Πάντως πιστεύω μας ευνόησε αρκετά το γεγονός ότι η κατανομή των μορίων ήταν 60-40.
Αντε παιδιά, καλή συνέχεια σε όλους!
!!!Eua!!!
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.