babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Είσαι Α ή Β λυκείου?παιδια εχω προβλημα με την αλγεβρα(μαθημαυικα γενικης παιδειας).. προσπαθω να τα καταλαβω.ξερει κανεις αν και σε ποιο μαθημα χρειαζεται η αλγεβρα στην 3η λυκείου????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Β λυκειου ειναι.16 χρονων ειναι...Είσαι Α ή Β λυκείου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

alex92
Νεοφερμένο μέλος

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Παιδιά μια παράκληση,αν δεν είστε σίγουροι μην απαντάτε γιατί μπορεί κάποιος να θέλει σίγουρες πληροφορίες,όχι να μάθει τι νομίζει ο καθένας.Και για να απαντήσω και στην ερώτηση,από τη χημεία γενικής χρειάζονται τα πάντα εκτός από τα θεωρητικά κομμάτια.Από την κατεύθυνση χρειάζονται ελάχιστα,μόνο κάποια πράγματα από την οξειδοαναγωγή και από τη χημική ισσοροπία.
Doretta_b
Νεοφερμένο μέλος

Katia Ispoglou
Νεοφερμένο μέλος

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Lazos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στη γενικης παιδειας μου ειπε οτι η τριγωνομετρια χρειαζεται μονο για τη φυσικη.Απο εκει και περα πολυ βασικο και σοσ ειναι οι λογαριθμοι!τα υπολοιπα ειναι μονο για τη β για τα ενδοσχολικα να τα ξερεις!
Απο μαθηματικα κατευθυνσης δεν χρειαζονται τοσο τα διανυσματα οσο οι τυποι που δινουν οπως και η ευθεια και ο κυκλος!
Στη φυσικη κατ/νσης δεν χρειαζεσαι σχεδον τιποτα παρα μονο να μαθεις να δουλευεις σε ασκησεις και μεθοδολογια που θα σε βοηθησει μετα!
Στη φυσικη γενικης μεγαλη σημασια στο ηλεκτρικο ρευμα,πυκνωτες και ταλαντωσεις γιατι στηριζεται πολυ και η γ εκει!
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Kαι το σχήμα Ηorner χρειάζεται.τα υπολοιπα ειναι μονο για τη β για τα ενδοσχολικα να τα ξερεις!

Guest 292010
Επισκέπτης

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Εσυ εισαι καλη

*tingerbel*
Νεοφερμένο μέλος

^^^αυτά κυρίως για τους θετικούς και τεχνολογικούς...
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω το συζητησα σημερα με το μαθηματικο μου αυτο!
Στη γενικης παιδειας μου ειπε οτι η τριγωνομετρια χρειαζεται μονο για τη φυσικη.Απο εκει και περα πολυ βασικο και σοσ ειναι οι λογαριθμοι!τα υπολοιπα ειναι μονο για τη β για τα ενδοσχολικα να τα ξερεις!
Απο μαθηματικα κατευθυνσης δεν χρειαζονται τοσο τα διανυσματα οσο οι τυποι που δινουν οπως και η ευθεια και ο κυκλος!
Στη φυσικη κατ/νσης δεν χρειαζεσαι σχεδον τιποτα παρα μονο να μαθεις να δουλευεις σε ασκησεις και μεθοδολογια που θα σε βοηθησει μετα!
Στη φυσικη γενικης μεγαλη σημασια στο ηλεκτρικο ρευμα,πυκνωτες και ταλαντωσεις γιατι στηριζεται πολυ και η γ εκει!
Μάθε καλά τους τριγωνομετρικούς τύπους γιατί θα σου χρειαστούν σε ασκήσεις των ορίων στα μαθηματικά κατεύθυνσης. Δε χρειάζονται μόνο στη φυσική:no1:
indiespyllak
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα μαθήματα της Β που είναι σημαντικά για τις Πανελλήνιες στην Γ νομίζω πως είναι μόνο τα μαθήματα που θα εξεταστούν πανελλαδικά.
Έκθεση και μετά ανάλογα με την κατεύθυνση που έχει πάρει ο καθένας και το μάθημα επιλογής που έχει σκεφτεί πως θα διαλέξει... έλα μου όμως που όλα πρέπει να τα διαβάζουμε... :/
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Σχετικό είναι αυτό....
Τα μαθήματα της Β που είναι σημαντικά για τις Πανελλήνιες στην Γ νομίζω πως είναι μόνο τα μαθήματα που θα εξεταστούν πανελλαδικά.
Έκθεση και μετά ανάλογα με την κατεύθυνση που έχει πάρει ο καθένας και το μάθημα επιλογής που έχει σκεφτεί πως θα διαλέξει... έλα μου όμως που όλα πρέπει να τα διαβάζουμε... :/
Μωρέ τα πάντα πρέπει να διαβάζουμε. Αλλά είναι αδύνατο να τα ξέρουμε όλα. Απλά αναφέρουμε κάποια πράγματα, βασικά, που είναι απαραίτητο να τα ξέρουμε για τη Γ λυκείου, ώστε να μην σπαταλάμε το χρόνο μας για να τα μαθαίνουμε τελευταία στιγμή.
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Από ότι ξέρω δεν χρειάζονται για τα μαθηματικά.Μήπως χρειάζονται για την Φυσική?? Κατεύθυνσης πάντα...
miv
Επιφανές μέλος

Guest 045911
Επισκέπτης

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

ThanksΠουθενά δεν χρειάζονται...Τυπικά χρησιμοποιούνται σε κάποιες απειροστικές διαδικασίες, όπως πχ. το ολοκλήρωμα Riemman, διαμερίσεις κλπ. που υπάρχουν στην ύλη σας αλλά μόνο αναφορικά...Για περισσότερα στο πανεπιστήμιο...Χρησιμοποιούνται ίσως και για κάποιες λύσεις της Στατιστικής αλλά αντικειμενικά είναι πολύ τραβηγμένες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- thepigod762
- Kris.gr
- jellojina
- elenitren
- pnf292
- bill09876
- Fanimaid123
- Nikoleta05
- cinnamongirl
- arisgiap
- topg
- Applepie
- QWERTY23
- Joji
- atkaplan
- Mariahj
- Cat lady
- emzou
- kkko
- thecrazycretan
- Σωτηρία
- Anxious
- Harmiproto
- StudyFreak04
- dimitris-R9
- marianna04
- Glorious12
- tinaskrd
- ksnuwanda
- Γιαννης1987Θεσσ
- ssalex
- Αριάνα123
- EiriniS20
- igeorgeoikonomo
- Χρησλου
- Papachrist
- theodoraooo
- Άρτεμις Α.
- louminis
- Meow
- jul25
- don_vito
- Panos_02
- Γατόπαρδος.
- Steffie88
- Panagiotis849
- jimis2001
- Athens2002
- Μάρκος Βασίλης
- Κλημεντίνη
- Memetchi
- Makis7
- tasost
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.