Καλό βράδυ!
Εγώ παιδιά ήμουν πέρσυ 2α λυκείου Τεχνολογική Κατεύθυνση και μπορώ να πω πως την Φυσική Γενικής και την Φυσική Κατελυθυνσης την μάθαινα πάρα πολύ εύκολα!
Κατά τη γνώμη μου, το μυστικό είναι, να κρατάς σημειώσεις κατά το μάθημα στο φροντιστήριο και μετά να προσπαθείς να κάνεις μόνος τις ασκήσεις που έβαλε ο καθηγητής χωρίς να ψάχνεις από εδώ και από εκεί για απαντήσεις!!!
Επιπλέον να ξέρετε πως τα βοηθήματα του Σαβάλλα είναι κορυφή σε αυτά τα δύο μαθήματα, με δύσκολες ασκήσεις αλλά και έξυπνες!
Προσωπικά μόνο τις ασκήσεις έλυνα και στο σχολείο πήγαινα και έγραφα 19-20 στα τεστ και τα διαγωνίσματα, χωρίς πολύ κόπο!
Και στις τελικές πήγα στο επαναληπτικό μάθημα του φροντιστηρίου μου και παρακολούθησα το 4ωρο και μετά σπίτι έπεσα και κοιμήθηκα χωρίς να διαβάσω τπτ άλλο!
Τελικά έγραψα 19,6 φυσική κατεύθυνσης και 19,2 Φυσική γενικής!!
Εγώ σας προτείνω να προσπαθήσετε να κάνετε αυτό που σας είπα παραπάνω και θα τα πάτε μια χαρά!Ξέρω πως κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο εκμάθησης οπότε κάποιοι δεν θα συμφωνήσουν με την τακτική μου...
Καλό κουράγιο παιδιά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.