andreas157
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pauline
Δραστήριο μέλος

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια...είχα γράψει... :who:η αληθεια ειναι πως δεν το ειχα...!αλλα σιγα ...λαθη ειμαστε ανθρωποι κανουμε!αληθεια τι εγραφες??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδιά Καλημερα!!Πέρασα και εγω ΠΑΤΡΑ(ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ) και θέλω να ρωτήσω κάτι.Ισχύει πως το Τμήμα Επιστήμης των Υλικών δεν έχει δικό του κτήριο?Και θα πρέπει να τρέχω απο 'δω κ απο 'κεί?Όποιος ξέρει ας απαντήσει.ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Α και κατι άλλο.Μένω Θεσσαλονίκης.Ακριβώς απο πάνω είναι η ΕΕλληνος Στρατιώτου.Βολεύει κάποιο λεωφορείο από εκεί?
δικο τους κτηριο εχουν...απλα αυτο που ξερω ειναι οτι καποια εργαστηρια...οπως της φυσικης αν δεν κανω λαθος...το κανουν σε αλλο κτηριο..αρκετα μακρια απο το δικο σας!
Gerasimos
Νεοφερμένο μέλος

kritikaros
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άλλη μια ερώτηση..Χρειάζεται αυτοκίνητο?? Ή μπορείς να το αποφύγεις?προχθές πήγα στο πανεπιστήμιο και γινόταν χαμός απο αυτοκίνητα φοιτητών.
αν το έχεις σίγουρα θα σε βολέψει στο πήγαινε στο έλα όμως και εσύ μες στην κίνηση θα είσαι.
λόγω εγγραφών τα πέτυχες,γενικά δεν γίνετε και τόσο χαμός απ'όσο μπορώ να ξέρω.
για τα λεωφορεία που ρώτησες έχει στάση κοντά σου το 9 προς την μεριά του κέντρου μπροστά από ένα μανάβικο!!!
γενικά είναι πολύ βολική η γειτονιά μας!
pizza_dora
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για να συνδεσει κάποιος ρευμα στο σπίτι κανει αιτηση στη ΔΕΗ. Αυτη η υποθεση ποσο κρατάει? Συνδεεται αυτόματα, θελει 2-3 μερες, περιμενεις κανα μήνα?
Οποιος γνωρίζει θα με βοηθούσε πολυ!
εφη
Νεοφερμένο μέλος

kritikaros
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπόν, εχω και εγώ μια απορία.(για τον αδερφο μου)
Για να συνδεσει κάποιος ρευμα στο σπίτι κανει αιτηση στη ΔΕΗ. Αυτη η υποθεση ποσο κρατάει? Συνδεεται αυτόματα, θελει 2-3 μερες, περιμενεις κανα μήνα?
Οποιος γνωρίζει θα με βοηθούσε πολυ!
η αίτηση σαν αίτηση κρατάει το πολύ 10 λεπτά μέχρι να βρουν τα χαρτιά και να συμπληρώσουν κάποια άλλα,απλά λογικά θα έχει αρκετό κόσμο αυτές τις μέρες γιατί σε όλα τα σπίτια μόλις αδειάσουν οι ιδιοκτήτες κάνουν διακοπή και πεφτουν αναγκαστικά όλοι μαζί αυτές τις μέρες.
Τα μαθήματα αρχίζουν αύριο;
θεωρητικά ναι,αν και πρέπει να δεις και τι λέει η σχολή σου για να μην μπλέξεις με δηλώσεις μαθημάτων αν χρειάζεται.
Gerasimos
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
Και εσύ θεσσαλονίκης μένεις?πού έχει καλό φαγητό??ποια εταιρεία να προτιμήσω για ίντερνετ?Τι λές για ΗΟL?αν το έχεις σίγουρα θα σε βολέψει στο πήγαινε στο έλα όμως και εσύ μες στην κίνηση θα είσαι.
λόγω εγγραφών τα πέτυχες,γενικά δεν γίνετε και τόσο χαμός απ'όσο μπορώ να ξέρω.
για τα λεωφορεία που ρώτησες έχει στάση κοντά σου το 9 προς την μεριά του κέντρου μπροστά από ένα μανάβικο!!!
γενικά είναι πολύ βολική η γειτονιά μας!
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι λές για ΗΟL?
η χολ εχει καλο ιντερνετ...θα σας προτεινα,χωρις να παρεξηγηθω για διαφημιση,την βονταφον...η οποια χρησιμοποιει γραμμες χολ για το ιντερνετ!το συνδυαζει και με σταθερη τηλεφωνια και κινητα βονταφον...!πιστευω ειναι καλη ευκαιρια!ψαξτε το ομως...και να ξερετε οτι δεν εχουν ολες οι εταιριες γραμμες στη πατρα!
kritikaros
Εκκολαπτόμενο μέλος

καλό μαγειρευτό και ποικιλία έχει έχει ο "δίδυμος" που είναι στην αρχή κων/πόλεως πριν τη στάση του 6 όπως γυρνάς από την σχολή και έχει και ντελιβερι.
από άλλα δεν έχω μαγειρείο δεν έχω φάει για να σου πω σίγουρα,αλλά υπάρχει και η λύση του σούπερ που έχει μέσα φαγητά και ψητά κοτόπουλα.θα το βρεις ψάχνοντας στην αρχή.
για ίντερνετ δεν ξέρω γιατί έβαλα οτε λόγω κάποιων εκπτώσεων που έχω,πάντως ότι έχει σχέση με τελάς σε τηλ. και ιντερνετ δεν έχω ακούσει γενικά τα καλύτερα και σε δεσμεύουν και με συμβόλαια που δεν έχουν και βάση και τρέχεις άδικα,για τις άλλες εταιρείες δεν ξέρω να σου πω.
Gerasimos
Νεοφερμένο μέλος

kritikaros
Εκκολαπτόμενο μέλος

γενικά τρως καλά γιατί έχει απ'όλα τα φαγητά και όχι μόνο κρέας ας πούμε ή κάθε μέρα όσπρια...
προσωπικά πιστεύω ότι είναι η ενδεδειγμένη λύση.
spa_da_pimp
Νεοφερμένο μέλος

RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος

jimator
Νεοφερμένο μέλος

ntinoula
Νεοφερμένο μέλος

γνωρισα κατι παιδια στις 28 του μηνος στο πρυτανειο που εχουν περασει οικονομικο κ εκεινη τη μερα ξεκινησαν μου ειπαν..παντως τη δευτερα δε νομιζω να κανετε γιατι εχει βγει ανακοινωση στο site του πανεπιστημιου που λεει οτι δε 8α πραγματοποιη8ουν μαθηματα παρασκευη κ δευτερα..Παιδια εγω που δεν πηγα καθολου για μαθημα την πρωτη βδομαδα λετε να εχω κανενα προβλημα?Την Δευτερα εχουμε μαθημα ή απο Τριτη?Στο οικονομικο εχω περασει.
anna13
Νεοφερμένο μέλος

Παιδια εγω που δεν πηγα καθολου για μαθημα την πρωτη βδομαδα λετε να εχω κανενα προβλημα?Την Δευτερα εχουμε μαθημα ή απο Τριτη?Στο οικονομικο εχω περασει.
απο τριτη.λογω εκλογων δεν εχουμε παρασκευη και δευτερα
kritikaros
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδια εγω που δεν πηγα καθολου για μαθημα την πρωτη βδομαδα λετε να εχω κανενα προβλημα?Την Δευτερα εχουμε μαθημα ή απο Τριτη?Στο οικονομικο εχω περασει.
πρόβλημα δεν θα έχεις σίγουρα,είναι πιο χαλαρά τα πράγματα στην σχολή.
έγιναν κάποια μαθήματα την προηγούμενη βδομάδα αλλά θα ήταν λογικά πιο πολύ για το καλωσόρισμα και τα εισαγωγικά του μαθήματος και της σχολής οπότε ρωτάτε κάποιον που ήταν και είστε οκ.
μάθημα από τρίτη πάλι.
άσχετο,επειδή μου έχουν στείλει μερικά παιδιά από 1ο έτος της σχολής για πληροφορίες σε προσωπικό μήνυμα αν θέλει και κανείς άλλος ας μου στείλει για να κανονίσουμε όλοι μαζί,να γνωριστείτε και μεταξύ σας τώρα στις αρχές.
αν θέλετε ότιδήποτε άλλο,είμαι στη διάθεσή σας!
dafnousaki
Νεοφερμένο μέλος

οικονομικο ειμαι εγω δεν καναμε τιποτα σοβαρο εγω αο Τεταρτη θα ξανα κατεβω ειναι πολυ χαλαρα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- Mapz
- psar2006
- George_dr
- Hased Babis
- Dionisis.l
- MrDragonboy
- ceid
- TheNorth
- medstudy
- dmav
- depylop
- aggelosst9
- panaman
- Dr. Gl. Luminous
- spring day
- the.m024
- oups
- Citylights
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- sophiaa
- jimis2001
- korlef
- nucomer
- alpha.kappa
- tsiobieman
- constansn
- Joji
- emilyfan85
- Scandal
- Magigi
- Fofifofi78
- Ελεν
- Anonymous0
- VohtheiaA
- srg96
- pinelopikaxrila20@gm
- Mariap.
- MariaK11
- ANASTASIAZ21
- stefan
- Chrisa
- Mary Jane
- Jimmis18
- Than003
- GTS
- AndromedaS
- eukleidhs1821
- damn
- Γιωργος15773
- norbit
- Serotonin
- xriiistiiinaaa
- Αλκης Κ.
- SoyLydia20
- Olgaki21
- kostas1233
- xristina11
- spyroskaftanis
- rekcoR
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.