Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 20:23 Η Vampi έγραψε: #341 21-08-09 20:23 Εμένα μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι μετά το θάνατο ζεις ακόμα με κάποιον τρόπο. Ίσως γι' αυτό να μην φοβάμαι να πεθάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Η SODAW έγραψε: #342 21-08-09 20:59 εγώ δεν φοβάμαι να πεθάνω αλλά να χάσω αγαπημένα πρόσωπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:05 Η boubou έγραψε: #343 08-09-09 22:05 εγω δεν φοβαμαι τν δικο μου θανατο αλλα των αγαπημενων μου προσωπων... ισα ισα που τν δικο μου τν σκεφτομαι πολυ συχνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιπταμενος Νεοφερμένο μέλος Ο Ιπταμενος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:21 Ο Ιπταμενος: #344 08-09-09 22:21 οσο δε φανταζεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:38 Ο stefanosK: #345 08-09-09 22:38 Αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο Nikola Tesla: #346 08-09-09 23:38 Αν ειναι θε να'ρθει αλλιως ας προσπερασει :p. γενικοτερα την ιδεα του θανατου δεν τη φοβαμαι.Το μονο που φοβαμαι ειναι μην απογοητευτω μετα το θανατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Ο Soul of Sin: #347 08-09-09 23:40 Τον περιμενω να ερθει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:20 Η Vampi έγραψε: #348 09-09-09 00:20 ^^Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:22 Ο orathac έγραψε: #349 09-09-09 00:22 Εχω πολλα να χασω οποτε ναι, τον φοβαμαι, γιατι απλα δεν αντιμετωπιζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:22 Ο Shadowfax: #350 09-09-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: ^^Αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #351 09-09-09 00:25 Δεν νομίζω ότι φοβάμαι τόσο τον θάνατο. Το άγνωστο για το τι (και αν) υπάρχει μετά τον θάνατο κάτι νομίζω ότι με φοβίζει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:26 Η Kansas Rocks!: #352 09-09-09 00:26 Μη μου πείτε ότι όταν λέτε "τον περιμένω", εννοείτε με ανοικτές αγκάλες... Δεν το δέχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:26 Η Vampi έγραψε: #353 09-09-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Γιατί; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Ο Shadowfax: #354 09-09-09 00:27 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:28 Η Krou έγραψε: #355 09-09-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο orathac έγραψε: #356 09-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν υπαρχει τιποτα, ειναι η μοναδικη σου ευκαιρια να κανεις κατι. Γιατι με την λογικη σου (την οποια πιστευω και εγω, μεχρι την πρωτη προταση), δεν θα υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η myrto.s έγραψε: #357 09-09-09 00:32 εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο orathac έγραψε: #358 09-09-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Click για ανάπτυξη... Δηλαδη δεν εχεις προβλημα να πεθανης αυτη την στιγμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:37 Η Vampi έγραψε: #359 09-09-09 00:37 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι που είχα πει πως δεν ταιριάζω με αυτή την εποχή; Κάτι τέτοιο περιμένω ίσως να βρω. Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Click για ανάπτυξη... Μα, δεν θα κάτσω να τον περιμένω χωρίς να κάνω τίποτα στη τωρινή μου ζωή. Ίσως να μην ήταν απόλυτα σωστό έτσι όπως το είπα. Εννοώ πως δεν θα έχω πρόβλημα και να έρθει ο θάνατος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα χαρώ αυτά που μου προσφέρει η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:38 Ο SpyRos____: #360 09-09-09 00:38 θα συμφωνησω, δεν υπαρχει μεταθανατο ζωη πιστευω.. κ αν ειναι να πεθανω ας μην βασανιστω η ταλαπαιρηθω ας πεθανω χωρις πολλα πολλα...οχι πως αν παθω κατι δεν θα παλεψω, αλλα καλυτερα ειναι να μη γινει...:xixi: πφ ψυχοπλακοθηκα τωρα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι μετά το θάνατο ζεις ακόμα με κάποιον τρόπο. Ίσως γι' αυτό να μην φοβάμαι να πεθάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Η SODAW έγραψε: #342 21-08-09 20:59 εγώ δεν φοβάμαι να πεθάνω αλλά να χάσω αγαπημένα πρόσωπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:05 Η boubou έγραψε: #343 08-09-09 22:05 εγω δεν φοβαμαι τν δικο μου θανατο αλλα των αγαπημενων μου προσωπων... ισα ισα που τν δικο μου τν σκεφτομαι πολυ συχνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιπταμενος Νεοφερμένο μέλος Ο Ιπταμενος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:21 Ο Ιπταμενος: #344 08-09-09 22:21 οσο δε φανταζεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:38 Ο stefanosK: #345 08-09-09 22:38 Αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο Nikola Tesla: #346 08-09-09 23:38 Αν ειναι θε να'ρθει αλλιως ας προσπερασει :p. γενικοτερα την ιδεα του θανατου δεν τη φοβαμαι.Το μονο που φοβαμαι ειναι μην απογοητευτω μετα το θανατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Ο Soul of Sin: #347 08-09-09 23:40 Τον περιμενω να ερθει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:20 Η Vampi έγραψε: #348 09-09-09 00:20 ^^Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:22 Ο orathac έγραψε: #349 09-09-09 00:22 Εχω πολλα να χασω οποτε ναι, τον φοβαμαι, γιατι απλα δεν αντιμετωπιζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:22 Ο Shadowfax: #350 09-09-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: ^^Αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #351 09-09-09 00:25 Δεν νομίζω ότι φοβάμαι τόσο τον θάνατο. Το άγνωστο για το τι (και αν) υπάρχει μετά τον θάνατο κάτι νομίζω ότι με φοβίζει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:26 Η Kansas Rocks!: #352 09-09-09 00:26 Μη μου πείτε ότι όταν λέτε "τον περιμένω", εννοείτε με ανοικτές αγκάλες... Δεν το δέχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:26 Η Vampi έγραψε: #353 09-09-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Γιατί; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Ο Shadowfax: #354 09-09-09 00:27 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:28 Η Krou έγραψε: #355 09-09-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο orathac έγραψε: #356 09-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν υπαρχει τιποτα, ειναι η μοναδικη σου ευκαιρια να κανεις κατι. Γιατι με την λογικη σου (την οποια πιστευω και εγω, μεχρι την πρωτη προταση), δεν θα υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η myrto.s έγραψε: #357 09-09-09 00:32 εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο orathac έγραψε: #358 09-09-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Click για ανάπτυξη... Δηλαδη δεν εχεις προβλημα να πεθανης αυτη την στιγμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:37 Η Vampi έγραψε: #359 09-09-09 00:37 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι που είχα πει πως δεν ταιριάζω με αυτή την εποχή; Κάτι τέτοιο περιμένω ίσως να βρω. Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Click για ανάπτυξη... Μα, δεν θα κάτσω να τον περιμένω χωρίς να κάνω τίποτα στη τωρινή μου ζωή. Ίσως να μην ήταν απόλυτα σωστό έτσι όπως το είπα. Εννοώ πως δεν θα έχω πρόβλημα και να έρθει ο θάνατος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα χαρώ αυτά που μου προσφέρει η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:38 Ο SpyRos____: #360 09-09-09 00:38 θα συμφωνησω, δεν υπαρχει μεταθανατο ζωη πιστευω.. κ αν ειναι να πεθανω ας μην βασανιστω η ταλαπαιρηθω ας πεθανω χωρις πολλα πολλα...οχι πως αν παθω κατι δεν θα παλεψω, αλλα καλυτερα ειναι να μη γινει...:xixi: πφ ψυχοπλακοθηκα τωρα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ δεν φοβάμαι να πεθάνω αλλά να χάσω αγαπημένα πρόσωπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:05 Η boubou έγραψε: #343 08-09-09 22:05 εγω δεν φοβαμαι τν δικο μου θανατο αλλα των αγαπημενων μου προσωπων... ισα ισα που τν δικο μου τν σκεφτομαι πολυ συχνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιπταμενος Νεοφερμένο μέλος Ο Ιπταμενος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:21 Ο Ιπταμενος: #344 08-09-09 22:21 οσο δε φανταζεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:38 Ο stefanosK: #345 08-09-09 22:38 Αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο Nikola Tesla: #346 08-09-09 23:38 Αν ειναι θε να'ρθει αλλιως ας προσπερασει :p. γενικοτερα την ιδεα του θανατου δεν τη φοβαμαι.Το μονο που φοβαμαι ειναι μην απογοητευτω μετα το θανατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Ο Soul of Sin: #347 08-09-09 23:40 Τον περιμενω να ερθει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:20 Η Vampi έγραψε: #348 09-09-09 00:20 ^^Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:22 Ο orathac έγραψε: #349 09-09-09 00:22 Εχω πολλα να χασω οποτε ναι, τον φοβαμαι, γιατι απλα δεν αντιμετωπιζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:22 Ο Shadowfax: #350 09-09-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: ^^Αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #351 09-09-09 00:25 Δεν νομίζω ότι φοβάμαι τόσο τον θάνατο. Το άγνωστο για το τι (και αν) υπάρχει μετά τον θάνατο κάτι νομίζω ότι με φοβίζει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:26 Η Kansas Rocks!: #352 09-09-09 00:26 Μη μου πείτε ότι όταν λέτε "τον περιμένω", εννοείτε με ανοικτές αγκάλες... Δεν το δέχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:26 Η Vampi έγραψε: #353 09-09-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Γιατί; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Ο Shadowfax: #354 09-09-09 00:27 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:28 Η Krou έγραψε: #355 09-09-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο orathac έγραψε: #356 09-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν υπαρχει τιποτα, ειναι η μοναδικη σου ευκαιρια να κανεις κατι. Γιατι με την λογικη σου (την οποια πιστευω και εγω, μεχρι την πρωτη προταση), δεν θα υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η myrto.s έγραψε: #357 09-09-09 00:32 εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο orathac έγραψε: #358 09-09-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Click για ανάπτυξη... Δηλαδη δεν εχεις προβλημα να πεθανης αυτη την στιγμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:37 Η Vampi έγραψε: #359 09-09-09 00:37 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι που είχα πει πως δεν ταιριάζω με αυτή την εποχή; Κάτι τέτοιο περιμένω ίσως να βρω. Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Click για ανάπτυξη... Μα, δεν θα κάτσω να τον περιμένω χωρίς να κάνω τίποτα στη τωρινή μου ζωή. Ίσως να μην ήταν απόλυτα σωστό έτσι όπως το είπα. Εννοώ πως δεν θα έχω πρόβλημα και να έρθει ο θάνατος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα χαρώ αυτά που μου προσφέρει η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:38 Ο SpyRos____: #360 09-09-09 00:38 θα συμφωνησω, δεν υπαρχει μεταθανατο ζωη πιστευω.. κ αν ειναι να πεθανω ας μην βασανιστω η ταλαπαιρηθω ας πεθανω χωρις πολλα πολλα...οχι πως αν παθω κατι δεν θα παλεψω, αλλα καλυτερα ειναι να μη γινει...:xixi: πφ ψυχοπλακοθηκα τωρα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω δεν φοβαμαι τν δικο μου θανατο αλλα των αγαπημενων μου προσωπων... ισα ισα που τν δικο μου τν σκεφτομαι πολυ συχνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιπταμενος Νεοφερμένο μέλος Ο Ιπταμενος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:21 Ο Ιπταμενος: #344 08-09-09 22:21 οσο δε φανταζεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:38 Ο stefanosK: #345 08-09-09 22:38 Αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο Nikola Tesla: #346 08-09-09 23:38 Αν ειναι θε να'ρθει αλλιως ας προσπερασει :p. γενικοτερα την ιδεα του θανατου δεν τη φοβαμαι.Το μονο που φοβαμαι ειναι μην απογοητευτω μετα το θανατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Ο Soul of Sin: #347 08-09-09 23:40 Τον περιμενω να ερθει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:20 Η Vampi έγραψε: #348 09-09-09 00:20 ^^Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:22 Ο orathac έγραψε: #349 09-09-09 00:22 Εχω πολλα να χασω οποτε ναι, τον φοβαμαι, γιατι απλα δεν αντιμετωπιζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:22 Ο Shadowfax: #350 09-09-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: ^^Αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #351 09-09-09 00:25 Δεν νομίζω ότι φοβάμαι τόσο τον θάνατο. Το άγνωστο για το τι (και αν) υπάρχει μετά τον θάνατο κάτι νομίζω ότι με φοβίζει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:26 Η Kansas Rocks!: #352 09-09-09 00:26 Μη μου πείτε ότι όταν λέτε "τον περιμένω", εννοείτε με ανοικτές αγκάλες... Δεν το δέχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:26 Η Vampi έγραψε: #353 09-09-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Γιατί; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Ο Shadowfax: #354 09-09-09 00:27 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:28 Η Krou έγραψε: #355 09-09-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο orathac έγραψε: #356 09-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν υπαρχει τιποτα, ειναι η μοναδικη σου ευκαιρια να κανεις κατι. Γιατι με την λογικη σου (την οποια πιστευω και εγω, μεχρι την πρωτη προταση), δεν θα υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η myrto.s έγραψε: #357 09-09-09 00:32 εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο orathac έγραψε: #358 09-09-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Click για ανάπτυξη... Δηλαδη δεν εχεις προβλημα να πεθανης αυτη την στιγμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:37 Η Vampi έγραψε: #359 09-09-09 00:37 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι που είχα πει πως δεν ταιριάζω με αυτή την εποχή; Κάτι τέτοιο περιμένω ίσως να βρω. Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Click για ανάπτυξη... Μα, δεν θα κάτσω να τον περιμένω χωρίς να κάνω τίποτα στη τωρινή μου ζωή. Ίσως να μην ήταν απόλυτα σωστό έτσι όπως το είπα. Εννοώ πως δεν θα έχω πρόβλημα και να έρθει ο θάνατος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα χαρώ αυτά που μου προσφέρει η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:38 Ο SpyRos____: #360 09-09-09 00:38 θα συμφωνησω, δεν υπαρχει μεταθανατο ζωη πιστευω.. κ αν ειναι να πεθανω ας μην βασανιστω η ταλαπαιρηθω ας πεθανω χωρις πολλα πολλα...οχι πως αν παθω κατι δεν θα παλεψω, αλλα καλυτερα ειναι να μη γινει...:xixi: πφ ψυχοπλακοθηκα τωρα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οσο δε φανταζεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:38 Ο stefanosK: #345 08-09-09 22:38 Αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο Nikola Tesla: #346 08-09-09 23:38 Αν ειναι θε να'ρθει αλλιως ας προσπερασει :p. γενικοτερα την ιδεα του θανατου δεν τη φοβαμαι.Το μονο που φοβαμαι ειναι μην απογοητευτω μετα το θανατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Ο Soul of Sin: #347 08-09-09 23:40 Τον περιμενω να ερθει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:20 Η Vampi έγραψε: #348 09-09-09 00:20 ^^Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:22 Ο orathac έγραψε: #349 09-09-09 00:22 Εχω πολλα να χασω οποτε ναι, τον φοβαμαι, γιατι απλα δεν αντιμετωπιζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:22 Ο Shadowfax: #350 09-09-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: ^^Αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #351 09-09-09 00:25 Δεν νομίζω ότι φοβάμαι τόσο τον θάνατο. Το άγνωστο για το τι (και αν) υπάρχει μετά τον θάνατο κάτι νομίζω ότι με φοβίζει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:26 Η Kansas Rocks!: #352 09-09-09 00:26 Μη μου πείτε ότι όταν λέτε "τον περιμένω", εννοείτε με ανοικτές αγκάλες... Δεν το δέχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:26 Η Vampi έγραψε: #353 09-09-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Γιατί; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Ο Shadowfax: #354 09-09-09 00:27 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:28 Η Krou έγραψε: #355 09-09-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο orathac έγραψε: #356 09-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν υπαρχει τιποτα, ειναι η μοναδικη σου ευκαιρια να κανεις κατι. Γιατι με την λογικη σου (την οποια πιστευω και εγω, μεχρι την πρωτη προταση), δεν θα υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η myrto.s έγραψε: #357 09-09-09 00:32 εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο orathac έγραψε: #358 09-09-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Click για ανάπτυξη... Δηλαδη δεν εχεις προβλημα να πεθανης αυτη την στιγμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:37 Η Vampi έγραψε: #359 09-09-09 00:37 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι που είχα πει πως δεν ταιριάζω με αυτή την εποχή; Κάτι τέτοιο περιμένω ίσως να βρω. Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Click για ανάπτυξη... Μα, δεν θα κάτσω να τον περιμένω χωρίς να κάνω τίποτα στη τωρινή μου ζωή. Ίσως να μην ήταν απόλυτα σωστό έτσι όπως το είπα. Εννοώ πως δεν θα έχω πρόβλημα και να έρθει ο θάνατος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα χαρώ αυτά που μου προσφέρει η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:38 Ο SpyRos____: #360 09-09-09 00:38 θα συμφωνησω, δεν υπαρχει μεταθανατο ζωη πιστευω.. κ αν ειναι να πεθανω ας μην βασανιστω η ταλαπαιρηθω ας πεθανω χωρις πολλα πολλα...οχι πως αν παθω κατι δεν θα παλεψω, αλλα καλυτερα ειναι να μη γινει...:xixi: πφ ψυχοπλακοθηκα τωρα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο Nikola Tesla: #346 08-09-09 23:38 Αν ειναι θε να'ρθει αλλιως ας προσπερασει :p. γενικοτερα την ιδεα του θανατου δεν τη φοβαμαι.Το μονο που φοβαμαι ειναι μην απογοητευτω μετα το θανατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Ο Soul of Sin: #347 08-09-09 23:40 Τον περιμενω να ερθει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:20 Η Vampi έγραψε: #348 09-09-09 00:20 ^^Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:22 Ο orathac έγραψε: #349 09-09-09 00:22 Εχω πολλα να χασω οποτε ναι, τον φοβαμαι, γιατι απλα δεν αντιμετωπιζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:22 Ο Shadowfax: #350 09-09-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: ^^Αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #351 09-09-09 00:25 Δεν νομίζω ότι φοβάμαι τόσο τον θάνατο. Το άγνωστο για το τι (και αν) υπάρχει μετά τον θάνατο κάτι νομίζω ότι με φοβίζει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:26 Η Kansas Rocks!: #352 09-09-09 00:26 Μη μου πείτε ότι όταν λέτε "τον περιμένω", εννοείτε με ανοικτές αγκάλες... Δεν το δέχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:26 Η Vampi έγραψε: #353 09-09-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Γιατί; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Ο Shadowfax: #354 09-09-09 00:27 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:28 Η Krou έγραψε: #355 09-09-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο orathac έγραψε: #356 09-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν υπαρχει τιποτα, ειναι η μοναδικη σου ευκαιρια να κανεις κατι. Γιατι με την λογικη σου (την οποια πιστευω και εγω, μεχρι την πρωτη προταση), δεν θα υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η myrto.s έγραψε: #357 09-09-09 00:32 εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο orathac έγραψε: #358 09-09-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Click για ανάπτυξη... Δηλαδη δεν εχεις προβλημα να πεθανης αυτη την στιγμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:37 Η Vampi έγραψε: #359 09-09-09 00:37 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι που είχα πει πως δεν ταιριάζω με αυτή την εποχή; Κάτι τέτοιο περιμένω ίσως να βρω. Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Click για ανάπτυξη... Μα, δεν θα κάτσω να τον περιμένω χωρίς να κάνω τίποτα στη τωρινή μου ζωή. Ίσως να μην ήταν απόλυτα σωστό έτσι όπως το είπα. Εννοώ πως δεν θα έχω πρόβλημα και να έρθει ο θάνατος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα χαρώ αυτά που μου προσφέρει η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:38 Ο SpyRos____: #360 09-09-09 00:38 θα συμφωνησω, δεν υπαρχει μεταθανατο ζωη πιστευω.. κ αν ειναι να πεθανω ας μην βασανιστω η ταλαπαιρηθω ας πεθανω χωρις πολλα πολλα...οχι πως αν παθω κατι δεν θα παλεψω, αλλα καλυτερα ειναι να μη γινει...:xixi: πφ ψυχοπλακοθηκα τωρα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν ειναι θε να'ρθει αλλιως ας προσπερασει :p. γενικοτερα την ιδεα του θανατου δεν τη φοβαμαι.Το μονο που φοβαμαι ειναι μην απογοητευτω μετα το θανατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Ο Soul of Sin: #347 08-09-09 23:40 Τον περιμενω να ερθει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:20 Η Vampi έγραψε: #348 09-09-09 00:20 ^^Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:22 Ο orathac έγραψε: #349 09-09-09 00:22 Εχω πολλα να χασω οποτε ναι, τον φοβαμαι, γιατι απλα δεν αντιμετωπιζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:22 Ο Shadowfax: #350 09-09-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: ^^Αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #351 09-09-09 00:25 Δεν νομίζω ότι φοβάμαι τόσο τον θάνατο. Το άγνωστο για το τι (και αν) υπάρχει μετά τον θάνατο κάτι νομίζω ότι με φοβίζει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:26 Η Kansas Rocks!: #352 09-09-09 00:26 Μη μου πείτε ότι όταν λέτε "τον περιμένω", εννοείτε με ανοικτές αγκάλες... Δεν το δέχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:26 Η Vampi έγραψε: #353 09-09-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Γιατί; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Ο Shadowfax: #354 09-09-09 00:27 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:28 Η Krou έγραψε: #355 09-09-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο orathac έγραψε: #356 09-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν υπαρχει τιποτα, ειναι η μοναδικη σου ευκαιρια να κανεις κατι. Γιατι με την λογικη σου (την οποια πιστευω και εγω, μεχρι την πρωτη προταση), δεν θα υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η myrto.s έγραψε: #357 09-09-09 00:32 εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο orathac έγραψε: #358 09-09-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Click για ανάπτυξη... Δηλαδη δεν εχεις προβλημα να πεθανης αυτη την στιγμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:37 Η Vampi έγραψε: #359 09-09-09 00:37 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι που είχα πει πως δεν ταιριάζω με αυτή την εποχή; Κάτι τέτοιο περιμένω ίσως να βρω. Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Click για ανάπτυξη... Μα, δεν θα κάτσω να τον περιμένω χωρίς να κάνω τίποτα στη τωρινή μου ζωή. Ίσως να μην ήταν απόλυτα σωστό έτσι όπως το είπα. Εννοώ πως δεν θα έχω πρόβλημα και να έρθει ο θάνατος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα χαρώ αυτά που μου προσφέρει η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:38 Ο SpyRos____: #360 09-09-09 00:38 θα συμφωνησω, δεν υπαρχει μεταθανατο ζωη πιστευω.. κ αν ειναι να πεθανω ας μην βασανιστω η ταλαπαιρηθω ας πεθανω χωρις πολλα πολλα...οχι πως αν παθω κατι δεν θα παλεψω, αλλα καλυτερα ειναι να μη γινει...:xixi: πφ ψυχοπλακοθηκα τωρα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τον περιμενω να ερθει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:20 Η Vampi έγραψε: #348 09-09-09 00:20 ^^Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:22 Ο orathac έγραψε: #349 09-09-09 00:22 Εχω πολλα να χασω οποτε ναι, τον φοβαμαι, γιατι απλα δεν αντιμετωπιζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:22 Ο Shadowfax: #350 09-09-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: ^^Αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #351 09-09-09 00:25 Δεν νομίζω ότι φοβάμαι τόσο τον θάνατο. Το άγνωστο για το τι (και αν) υπάρχει μετά τον θάνατο κάτι νομίζω ότι με φοβίζει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:26 Η Kansas Rocks!: #352 09-09-09 00:26 Μη μου πείτε ότι όταν λέτε "τον περιμένω", εννοείτε με ανοικτές αγκάλες... Δεν το δέχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:26 Η Vampi έγραψε: #353 09-09-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Γιατί; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Ο Shadowfax: #354 09-09-09 00:27 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:28 Η Krou έγραψε: #355 09-09-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο orathac έγραψε: #356 09-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν υπαρχει τιποτα, ειναι η μοναδικη σου ευκαιρια να κανεις κατι. Γιατι με την λογικη σου (την οποια πιστευω και εγω, μεχρι την πρωτη προταση), δεν θα υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η myrto.s έγραψε: #357 09-09-09 00:32 εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο orathac έγραψε: #358 09-09-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Click για ανάπτυξη... Δηλαδη δεν εχεις προβλημα να πεθανης αυτη την στιγμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:37 Η Vampi έγραψε: #359 09-09-09 00:37 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι που είχα πει πως δεν ταιριάζω με αυτή την εποχή; Κάτι τέτοιο περιμένω ίσως να βρω. Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Click για ανάπτυξη... Μα, δεν θα κάτσω να τον περιμένω χωρίς να κάνω τίποτα στη τωρινή μου ζωή. Ίσως να μην ήταν απόλυτα σωστό έτσι όπως το είπα. Εννοώ πως δεν θα έχω πρόβλημα και να έρθει ο θάνατος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα χαρώ αυτά που μου προσφέρει η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:38 Ο SpyRos____: #360 09-09-09 00:38 θα συμφωνησω, δεν υπαρχει μεταθανατο ζωη πιστευω.. κ αν ειναι να πεθανω ας μην βασανιστω η ταλαπαιρηθω ας πεθανω χωρις πολλα πολλα...οχι πως αν παθω κατι δεν θα παλεψω, αλλα καλυτερα ειναι να μη γινει...:xixi: πφ ψυχοπλακοθηκα τωρα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
^^Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:22 Ο orathac έγραψε: #349 09-09-09 00:22 Εχω πολλα να χασω οποτε ναι, τον φοβαμαι, γιατι απλα δεν αντιμετωπιζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:22 Ο Shadowfax: #350 09-09-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: ^^Αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #351 09-09-09 00:25 Δεν νομίζω ότι φοβάμαι τόσο τον θάνατο. Το άγνωστο για το τι (και αν) υπάρχει μετά τον θάνατο κάτι νομίζω ότι με φοβίζει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:26 Η Kansas Rocks!: #352 09-09-09 00:26 Μη μου πείτε ότι όταν λέτε "τον περιμένω", εννοείτε με ανοικτές αγκάλες... Δεν το δέχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:26 Η Vampi έγραψε: #353 09-09-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Γιατί; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Ο Shadowfax: #354 09-09-09 00:27 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:28 Η Krou έγραψε: #355 09-09-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο orathac έγραψε: #356 09-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν υπαρχει τιποτα, ειναι η μοναδικη σου ευκαιρια να κανεις κατι. Γιατι με την λογικη σου (την οποια πιστευω και εγω, μεχρι την πρωτη προταση), δεν θα υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η myrto.s έγραψε: #357 09-09-09 00:32 εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο orathac έγραψε: #358 09-09-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Click για ανάπτυξη... Δηλαδη δεν εχεις προβλημα να πεθανης αυτη την στιγμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:37 Η Vampi έγραψε: #359 09-09-09 00:37 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι που είχα πει πως δεν ταιριάζω με αυτή την εποχή; Κάτι τέτοιο περιμένω ίσως να βρω. Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Click για ανάπτυξη... Μα, δεν θα κάτσω να τον περιμένω χωρίς να κάνω τίποτα στη τωρινή μου ζωή. Ίσως να μην ήταν απόλυτα σωστό έτσι όπως το είπα. Εννοώ πως δεν θα έχω πρόβλημα και να έρθει ο θάνατος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα χαρώ αυτά που μου προσφέρει η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:38 Ο SpyRos____: #360 09-09-09 00:38 θα συμφωνησω, δεν υπαρχει μεταθανατο ζωη πιστευω.. κ αν ειναι να πεθανω ας μην βασανιστω η ταλαπαιρηθω ας πεθανω χωρις πολλα πολλα...οχι πως αν παθω κατι δεν θα παλεψω, αλλα καλυτερα ειναι να μη γινει...:xixi: πφ ψυχοπλακοθηκα τωρα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω πολλα να χασω οποτε ναι, τον φοβαμαι, γιατι απλα δεν αντιμετωπιζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:22 Ο Shadowfax: #350 09-09-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: ^^Αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #351 09-09-09 00:25 Δεν νομίζω ότι φοβάμαι τόσο τον θάνατο. Το άγνωστο για το τι (και αν) υπάρχει μετά τον θάνατο κάτι νομίζω ότι με φοβίζει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:26 Η Kansas Rocks!: #352 09-09-09 00:26 Μη μου πείτε ότι όταν λέτε "τον περιμένω", εννοείτε με ανοικτές αγκάλες... Δεν το δέχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:26 Η Vampi έγραψε: #353 09-09-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Γιατί; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Ο Shadowfax: #354 09-09-09 00:27 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:28 Η Krou έγραψε: #355 09-09-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο orathac έγραψε: #356 09-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν υπαρχει τιποτα, ειναι η μοναδικη σου ευκαιρια να κανεις κατι. Γιατι με την λογικη σου (την οποια πιστευω και εγω, μεχρι την πρωτη προταση), δεν θα υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η myrto.s έγραψε: #357 09-09-09 00:32 εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο orathac έγραψε: #358 09-09-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Click για ανάπτυξη... Δηλαδη δεν εχεις προβλημα να πεθανης αυτη την στιγμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:37 Η Vampi έγραψε: #359 09-09-09 00:37 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι που είχα πει πως δεν ταιριάζω με αυτή την εποχή; Κάτι τέτοιο περιμένω ίσως να βρω. Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Click για ανάπτυξη... Μα, δεν θα κάτσω να τον περιμένω χωρίς να κάνω τίποτα στη τωρινή μου ζωή. Ίσως να μην ήταν απόλυτα σωστό έτσι όπως το είπα. Εννοώ πως δεν θα έχω πρόβλημα και να έρθει ο θάνατος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα χαρώ αυτά που μου προσφέρει η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:38 Ο SpyRos____: #360 09-09-09 00:38 θα συμφωνησω, δεν υπαρχει μεταθανατο ζωη πιστευω.. κ αν ειναι να πεθανω ας μην βασανιστω η ταλαπαιρηθω ας πεθανω χωρις πολλα πολλα...οχι πως αν παθω κατι δεν θα παλεψω, αλλα καλυτερα ειναι να μη γινει...:xixi: πφ ψυχοπλακοθηκα τωρα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: ^^Αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #351 09-09-09 00:25 Δεν νομίζω ότι φοβάμαι τόσο τον θάνατο. Το άγνωστο για το τι (και αν) υπάρχει μετά τον θάνατο κάτι νομίζω ότι με φοβίζει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:26 Η Kansas Rocks!: #352 09-09-09 00:26 Μη μου πείτε ότι όταν λέτε "τον περιμένω", εννοείτε με ανοικτές αγκάλες... Δεν το δέχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:26 Η Vampi έγραψε: #353 09-09-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Γιατί; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Ο Shadowfax: #354 09-09-09 00:27 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:28 Η Krou έγραψε: #355 09-09-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο orathac έγραψε: #356 09-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν υπαρχει τιποτα, ειναι η μοναδικη σου ευκαιρια να κανεις κατι. Γιατι με την λογικη σου (την οποια πιστευω και εγω, μεχρι την πρωτη προταση), δεν θα υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η myrto.s έγραψε: #357 09-09-09 00:32 εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο orathac έγραψε: #358 09-09-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Click για ανάπτυξη... Δηλαδη δεν εχεις προβλημα να πεθανης αυτη την στιγμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:37 Η Vampi έγραψε: #359 09-09-09 00:37 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι που είχα πει πως δεν ταιριάζω με αυτή την εποχή; Κάτι τέτοιο περιμένω ίσως να βρω. Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Click για ανάπτυξη... Μα, δεν θα κάτσω να τον περιμένω χωρίς να κάνω τίποτα στη τωρινή μου ζωή. Ίσως να μην ήταν απόλυτα σωστό έτσι όπως το είπα. Εννοώ πως δεν θα έχω πρόβλημα και να έρθει ο θάνατος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα χαρώ αυτά που μου προσφέρει η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:38 Ο SpyRos____: #360 09-09-09 00:38 θα συμφωνησω, δεν υπαρχει μεταθανατο ζωη πιστευω.. κ αν ειναι να πεθανω ας μην βασανιστω η ταλαπαιρηθω ας πεθανω χωρις πολλα πολλα...οχι πως αν παθω κατι δεν θα παλεψω, αλλα καλυτερα ειναι να μη γινει...:xixi: πφ ψυχοπλακοθηκα τωρα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν νομίζω ότι φοβάμαι τόσο τον θάνατο. Το άγνωστο για το τι (και αν) υπάρχει μετά τον θάνατο κάτι νομίζω ότι με φοβίζει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:26 Η Kansas Rocks!: #352 09-09-09 00:26 Μη μου πείτε ότι όταν λέτε "τον περιμένω", εννοείτε με ανοικτές αγκάλες... Δεν το δέχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:26 Η Vampi έγραψε: #353 09-09-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Γιατί; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Ο Shadowfax: #354 09-09-09 00:27 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:28 Η Krou έγραψε: #355 09-09-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο orathac έγραψε: #356 09-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν υπαρχει τιποτα, ειναι η μοναδικη σου ευκαιρια να κανεις κατι. Γιατι με την λογικη σου (την οποια πιστευω και εγω, μεχρι την πρωτη προταση), δεν θα υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η myrto.s έγραψε: #357 09-09-09 00:32 εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο orathac έγραψε: #358 09-09-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Click για ανάπτυξη... Δηλαδη δεν εχεις προβλημα να πεθανης αυτη την στιγμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:37 Η Vampi έγραψε: #359 09-09-09 00:37 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι που είχα πει πως δεν ταιριάζω με αυτή την εποχή; Κάτι τέτοιο περιμένω ίσως να βρω. Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Click για ανάπτυξη... Μα, δεν θα κάτσω να τον περιμένω χωρίς να κάνω τίποτα στη τωρινή μου ζωή. Ίσως να μην ήταν απόλυτα σωστό έτσι όπως το είπα. Εννοώ πως δεν θα έχω πρόβλημα και να έρθει ο θάνατος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα χαρώ αυτά που μου προσφέρει η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:38 Ο SpyRos____: #360 09-09-09 00:38 θα συμφωνησω, δεν υπαρχει μεταθανατο ζωη πιστευω.. κ αν ειναι να πεθανω ας μην βασανιστω η ταλαπαιρηθω ας πεθανω χωρις πολλα πολλα...οχι πως αν παθω κατι δεν θα παλεψω, αλλα καλυτερα ειναι να μη γινει...:xixi: πφ ψυχοπλακοθηκα τωρα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μη μου πείτε ότι όταν λέτε "τον περιμένω", εννοείτε με ανοικτές αγκάλες... Δεν το δέχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:26 Η Vampi έγραψε: #353 09-09-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Γιατί; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Ο Shadowfax: #354 09-09-09 00:27 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:28 Η Krou έγραψε: #355 09-09-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο orathac έγραψε: #356 09-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν υπαρχει τιποτα, ειναι η μοναδικη σου ευκαιρια να κανεις κατι. Γιατι με την λογικη σου (την οποια πιστευω και εγω, μεχρι την πρωτη προταση), δεν θα υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η myrto.s έγραψε: #357 09-09-09 00:32 εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο orathac έγραψε: #358 09-09-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Click για ανάπτυξη... Δηλαδη δεν εχεις προβλημα να πεθανης αυτη την στιγμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:37 Η Vampi έγραψε: #359 09-09-09 00:37 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι που είχα πει πως δεν ταιριάζω με αυτή την εποχή; Κάτι τέτοιο περιμένω ίσως να βρω. Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Click για ανάπτυξη... Μα, δεν θα κάτσω να τον περιμένω χωρίς να κάνω τίποτα στη τωρινή μου ζωή. Ίσως να μην ήταν απόλυτα σωστό έτσι όπως το είπα. Εννοώ πως δεν θα έχω πρόβλημα και να έρθει ο θάνατος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα χαρώ αυτά που μου προσφέρει η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:38 Ο SpyRos____: #360 09-09-09 00:38 θα συμφωνησω, δεν υπαρχει μεταθανατο ζωη πιστευω.. κ αν ειναι να πεθανω ας μην βασανιστω η ταλαπαιρηθω ας πεθανω χωρις πολλα πολλα...οχι πως αν παθω κατι δεν θα παλεψω, αλλα καλυτερα ειναι να μη γινει...:xixi: πφ ψυχοπλακοθηκα τωρα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Γιατί; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Ο Shadowfax: #354 09-09-09 00:27 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:28 Η Krou έγραψε: #355 09-09-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο orathac έγραψε: #356 09-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν υπαρχει τιποτα, ειναι η μοναδικη σου ευκαιρια να κανεις κατι. Γιατι με την λογικη σου (την οποια πιστευω και εγω, μεχρι την πρωτη προταση), δεν θα υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η myrto.s έγραψε: #357 09-09-09 00:32 εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο orathac έγραψε: #358 09-09-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Click για ανάπτυξη... Δηλαδη δεν εχεις προβλημα να πεθανης αυτη την στιγμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:37 Η Vampi έγραψε: #359 09-09-09 00:37 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι που είχα πει πως δεν ταιριάζω με αυτή την εποχή; Κάτι τέτοιο περιμένω ίσως να βρω. Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Click για ανάπτυξη... Μα, δεν θα κάτσω να τον περιμένω χωρίς να κάνω τίποτα στη τωρινή μου ζωή. Ίσως να μην ήταν απόλυτα σωστό έτσι όπως το είπα. Εννοώ πως δεν θα έχω πρόβλημα και να έρθει ο θάνατος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα χαρώ αυτά που μου προσφέρει η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:38 Ο SpyRos____: #360 09-09-09 00:38 θα συμφωνησω, δεν υπαρχει μεταθανατο ζωη πιστευω.. κ αν ειναι να πεθανω ας μην βασανιστω η ταλαπαιρηθω ας πεθανω χωρις πολλα πολλα...οχι πως αν παθω κατι δεν θα παλεψω, αλλα καλυτερα ειναι να μη γινει...:xixi: πφ ψυχοπλακοθηκα τωρα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:28 Η Krou έγραψε: #355 09-09-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο orathac έγραψε: #356 09-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν υπαρχει τιποτα, ειναι η μοναδικη σου ευκαιρια να κανεις κατι. Γιατι με την λογικη σου (την οποια πιστευω και εγω, μεχρι την πρωτη προταση), δεν θα υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η myrto.s έγραψε: #357 09-09-09 00:32 εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο orathac έγραψε: #358 09-09-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Click για ανάπτυξη... Δηλαδη δεν εχεις προβλημα να πεθανης αυτη την στιγμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:37 Η Vampi έγραψε: #359 09-09-09 00:37 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι που είχα πει πως δεν ταιριάζω με αυτή την εποχή; Κάτι τέτοιο περιμένω ίσως να βρω. Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Click για ανάπτυξη... Μα, δεν θα κάτσω να τον περιμένω χωρίς να κάνω τίποτα στη τωρινή μου ζωή. Ίσως να μην ήταν απόλυτα σωστό έτσι όπως το είπα. Εννοώ πως δεν θα έχω πρόβλημα και να έρθει ο θάνατος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα χαρώ αυτά που μου προσφέρει η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:38 Ο SpyRos____: #360 09-09-09 00:38 θα συμφωνησω, δεν υπαρχει μεταθανατο ζωη πιστευω.. κ αν ειναι να πεθανω ας μην βασανιστω η ταλαπαιρηθω ας πεθανω χωρις πολλα πολλα...οχι πως αν παθω κατι δεν θα παλεψω, αλλα καλυτερα ειναι να μη γινει...:xixi: πφ ψυχοπλακοθηκα τωρα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο orathac έγραψε: #356 09-09-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν υπαρχει τιποτα, ειναι η μοναδικη σου ευκαιρια να κανεις κατι. Γιατι με την λογικη σου (την οποια πιστευω και εγω, μεχρι την πρωτη προταση), δεν θα υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η myrto.s έγραψε: #357 09-09-09 00:32 εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο orathac έγραψε: #358 09-09-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Click για ανάπτυξη... Δηλαδη δεν εχεις προβλημα να πεθανης αυτη την στιγμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:37 Η Vampi έγραψε: #359 09-09-09 00:37 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι που είχα πει πως δεν ταιριάζω με αυτή την εποχή; Κάτι τέτοιο περιμένω ίσως να βρω. Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Click για ανάπτυξη... Μα, δεν θα κάτσω να τον περιμένω χωρίς να κάνω τίποτα στη τωρινή μου ζωή. Ίσως να μην ήταν απόλυτα σωστό έτσι όπως το είπα. Εννοώ πως δεν θα έχω πρόβλημα και να έρθει ο θάνατος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα χαρώ αυτά που μου προσφέρει η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:38 Ο SpyRos____: #360 09-09-09 00:38 θα συμφωνησω, δεν υπαρχει μεταθανατο ζωη πιστευω.. κ αν ειναι να πεθανω ας μην βασανιστω η ταλαπαιρηθω ας πεθανω χωρις πολλα πολλα...οχι πως αν παθω κατι δεν θα παλεψω, αλλα καλυτερα ειναι να μη γινει...:xixi: πφ ψυχοπλακοθηκα τωρα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γιατί όπως έχω ξαναπει πιστεύω πως υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Κάτι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν υπαρχει τιποτα, ειναι η μοναδικη σου ευκαιρια να κανεις κατι. Γιατι με την λογικη σου (την οποια πιστευω και εγω, μεχρι την πρωτη προταση), δεν θα υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η myrto.s έγραψε: #357 09-09-09 00:32 εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο orathac έγραψε: #358 09-09-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Click για ανάπτυξη... Δηλαδη δεν εχεις προβλημα να πεθανης αυτη την στιγμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:37 Η Vampi έγραψε: #359 09-09-09 00:37 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι που είχα πει πως δεν ταιριάζω με αυτή την εποχή; Κάτι τέτοιο περιμένω ίσως να βρω. Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Click για ανάπτυξη... Μα, δεν θα κάτσω να τον περιμένω χωρίς να κάνω τίποτα στη τωρινή μου ζωή. Ίσως να μην ήταν απόλυτα σωστό έτσι όπως το είπα. Εννοώ πως δεν θα έχω πρόβλημα και να έρθει ο θάνατος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα χαρώ αυτά που μου προσφέρει η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:38 Ο SpyRos____: #360 09-09-09 00:38 θα συμφωνησω, δεν υπαρχει μεταθανατο ζωη πιστευω.. κ αν ειναι να πεθανω ας μην βασανιστω η ταλαπαιρηθω ας πεθανω χωρις πολλα πολλα...οχι πως αν παθω κατι δεν θα παλεψω, αλλα καλυτερα ειναι να μη γινει...:xixi: πφ ψυχοπλακοθηκα τωρα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο orathac έγραψε: #358 09-09-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Click για ανάπτυξη... Δηλαδη δεν εχεις προβλημα να πεθανης αυτη την στιγμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:37 Η Vampi έγραψε: #359 09-09-09 00:37 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι που είχα πει πως δεν ταιριάζω με αυτή την εποχή; Κάτι τέτοιο περιμένω ίσως να βρω. Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Click για ανάπτυξη... Μα, δεν θα κάτσω να τον περιμένω χωρίς να κάνω τίποτα στη τωρινή μου ζωή. Ίσως να μην ήταν απόλυτα σωστό έτσι όπως το είπα. Εννοώ πως δεν θα έχω πρόβλημα και να έρθει ο θάνατος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα χαρώ αυτά που μου προσφέρει η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:38 Ο SpyRos____: #360 09-09-09 00:38 θα συμφωνησω, δεν υπαρχει μεταθανατο ζωη πιστευω.. κ αν ειναι να πεθανω ας μην βασανιστω η ταλαπαιρηθω ας πεθανω χωρις πολλα πολλα...οχι πως αν παθω κατι δεν θα παλεψω, αλλα καλυτερα ειναι να μη γινει...:xixi: πφ ψυχοπλακοθηκα τωρα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: εγώ πιστεύω πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα και γι αυτο ζω το παρον.Δεν φοβάμαι τον θάνατο απλά φοβάμαι τη διαδικασία Click για ανάπτυξη... Δηλαδη δεν εχεις προβλημα να πεθανης αυτη την στιγμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:37 Η Vampi έγραψε: #359 09-09-09 00:37 Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι που είχα πει πως δεν ταιριάζω με αυτή την εποχή; Κάτι τέτοιο περιμένω ίσως να βρω. Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Click για ανάπτυξη... Μα, δεν θα κάτσω να τον περιμένω χωρίς να κάνω τίποτα στη τωρινή μου ζωή. Ίσως να μην ήταν απόλυτα σωστό έτσι όπως το είπα. Εννοώ πως δεν θα έχω πρόβλημα και να έρθει ο θάνατος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα χαρώ αυτά που μου προσφέρει η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:38 Ο SpyRos____: #360 09-09-09 00:38 θα συμφωνησω, δεν υπαρχει μεταθανατο ζωη πιστευω.. κ αν ειναι να πεθανω ας μην βασανιστω η ταλαπαιρηθω ας πεθανω χωρις πολλα πολλα...οχι πως αν παθω κατι δεν θα παλεψω, αλλα καλυτερα ειναι να μη γινει...:xixi: πφ ψυχοπλακοθηκα τωρα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Χμμ, τι εννοείς όμως με τον όρο ''καλύτερο''; Θέλω να πω τι μπορεί να βρεις ''εκεί'' που δεν μπορείς να το βρεις/ανακαλύψεις/δημιουργήσεις ''εδώ''; Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι που είχα πει πως δεν ταιριάζω με αυτή την εποχή; Κάτι τέτοιο περιμένω ίσως να βρω. Χμ κι αν δεν υπαρχει; Θα περιμενεις ολη σου τη ζωη για το κατι καλυτερο με πιθανο αποτελεσμα να μην χαρεις αυτα που θα βρεθουν μπροστα σου... Click για ανάπτυξη... Μα, δεν θα κάτσω να τον περιμένω χωρίς να κάνω τίποτα στη τωρινή μου ζωή. Ίσως να μην ήταν απόλυτα σωστό έτσι όπως το είπα. Εννοώ πως δεν θα έχω πρόβλημα και να έρθει ο θάνατος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα χαρώ αυτά που μου προσφέρει η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:38 Ο SpyRos____: #360 09-09-09 00:38 θα συμφωνησω, δεν υπαρχει μεταθανατο ζωη πιστευω.. κ αν ειναι να πεθανω ας μην βασανιστω η ταλαπαιρηθω ας πεθανω χωρις πολλα πολλα...οχι πως αν παθω κατι δεν θα παλεψω, αλλα καλυτερα ειναι να μη γινει...:xixi: πφ ψυχοπλακοθηκα τωρα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θα συμφωνησω, δεν υπαρχει μεταθανατο ζωη πιστευω.. κ αν ειναι να πεθανω ας μην βασανιστω η ταλαπαιρηθω ας πεθανω χωρις πολλα πολλα...οχι πως αν παθω κατι δεν θα παλεψω, αλλα καλυτερα ειναι να μη γινει...:xixi: πφ ψυχοπλακοθηκα τωρα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.