domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Άποψή μου είναι, δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι. Οπότε δεν δίνω διευκρινίσεις.
Έχω δικαίωμα να λεω την άποψή μου ανεξαρτήτως του οτιδήποτε υποστηρίζει ο οποιοσδήποτε.
Φυσικά!Μα δεν είπα το αντίθετο!!!
Απλώς μου κάνει εντύπωση η βεβαιότητα με την οποία λες οτι υπάρχει ψυχή.Αυτό μόνο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος
Να μετανοήσεις γιατί μπορεί να πέθανες χωρίς να προλάβεις να διορθώσεις κάτι. Και δε σου λέω ότι μετανοείς απαραίτητα. Μπορεί να μην καταλάβεις το λάθος σου ποτέ. Και να μη νομίζεις ότι πρέπει να μετανοήσεις. Και αν πεθάνεις ατιμασμένος ενώ πάντα ζούσες με τιμή θα ναι κάπως άδικο....Σαν παραμυθακι ακουγεται. Γιατι να εισαι αγνος και αθωος; Αφου ο ανθρωπος μπορει να ειναι πολλα. Και γιατι να μετανοησεις; Ζεις μια ζωη που επιλεγεις πως να ζησεις ωστε να μετανοησεις στο θανατο; Εχει μεγαλυτερη σημασια το αν θα πεθανεις με τιμη ή το αν θα ζεις με τιμη;
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
απλα ετσι εζησες και ετσι πεθανες. η τιμη ειναι μονο μια ιδεα που δημιουργησαν οι ανθρωποι... δεν βλεπω την τιμη οταν ο αλλος πεθαινει στον πολεμο
Daisy
Δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Γιωργοσ+Γεωργια
Νεοφερμένος
συμφωνώ φίλε μου φοβάμαι τον θάνατο μόνο για τους δικούς μου ανθρώπους και όχι για μένα.ναι και εγώ το ιδιο εγω δεν φοβάμαι τον θανατο για μενα προσωπικα αλλα για τα αγαπημένα μου ατομα!!!
Falcon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βέβαια θα προτιμούσα να πεθάνω την αυγή, κρεμασμένος ανάποδα από μια κολώνα της ΔΕΗ, πασσαλωμένος με ένα κατάρτι πειρατικού πλοίου, γδαρμένος ζωντανός και εμποτισμένος με φωτοαντιδραστικά εκρηκτικά...
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
O θάνατος με φοβάται.
Βέβαια θα προτιμούσα να πεθάνω την αυγή, κρεμασμένος ανάποδα από μια κολώνα της ΔΕΗ, πασσαλωμένος με ένα κατάρτι πειρατικού πλοίου, γδαρμένος ζωντανός και εμποτισμένος με φωτοαντιδραστικά εκρηκτικά...
Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο.
Πω ρε φαντασία..
Γιατί σε μικρή ηλικία;
Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει..
Falcon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο.
Πω ρε φαντασία..
Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές...
Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει
Μην απελπίζεσαι βρε, η ζωή είναι μεγάλη
Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές...
Αν είναι δυνατόν
Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου!
Falcon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν είναι δυνατόν
Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου!
Μπορώ να σε κάνω να κάνεις και 87 κωλοτούμπες στον αέρα, με το ένα πόδι πίσω από το αυτί και τα χέρια δεμένα στη μέση, μη με προκαλείς :p
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
napstor
Δραστήριο μέλος
συμφωνω.προσωπικα φοβαμαι οτι δεν θα προλαβω να κανω αυτα που εχω ονειρευτει.δηλαδη δεν φοβαμαι το θανατο αλλα θελω να προλαβω να ζησω.Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει.
efoula18
Νεοφερμένος
Αλήθεια ...
Φοβάστε το θάνατο ???
Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ?
Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ???
:!:
Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... "
αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ...
και γω σαν εσενα..
laraska
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και δεν ειμαι αναισθητος .
Το μονο που με κανει σκεπτικο και με λυπει ειναι πως θα αντιδρασουν τα αγαπημενα μου προσωπα .
Ο θανατος μια εμπειρια ειναι , ενα περασμα απο μια κατασταση σε μια αλλη .
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικά όχι τόσο όσο νόμιζα...Είναι σίγουρα κάτι τραγικό αλλά σε όλους θα συμβεί.Σε κάποιους νωρίτερα,σε κάποιους αργότερα...Αλήθεια ...
Φοβάστε το θάνατο ???
Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ?
Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ???
:!:
Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... "
αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ...
Civilara
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.