domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 19:56 Η domenica7: #161 08-06-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από miv: Άποψή μου είναι, δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι. Οπότε δεν δίνω διευκρινίσεις. Έχω δικαίωμα να λεω την άποψή μου ανεξαρτήτως του οτιδήποτε υποστηρίζει ο οποιοσδήποτε. Click για ανάπτυξη... Φυσικά!Μα δεν είπα το αντίθετο!!! Απλώς μου κάνει εντύπωση η βεβαιότητα με την οποία λες οτι υπάρχει ψυχή.Αυτό μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 22:56 Ο halvas έγραψε: #162 08-06-09 22:56 Ε τώρα θα τον μάθεις τον miv. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 23:29 Η Μαρουλάκι: #163 08-06-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Σαν παραμυθακι ακουγεται. Γιατι να εισαι αγνος και αθωος; Αφου ο ανθρωπος μπορει να ειναι πολλα. Και γιατι να μετανοησεις; Ζεις μια ζωη που επιλεγεις πως να ζησεις ωστε να μετανοησεις στο θανατο; Εχει μεγαλυτερη σημασια το αν θα πεθανεις με τιμη ή το αν θα ζεις με τιμη; Click για ανάπτυξη... Να μετανοήσεις γιατί μπορεί να πέθανες χωρίς να προλάβεις να διορθώσεις κάτι. Και δε σου λέω ότι μετανοείς απαραίτητα. Μπορεί να μην καταλάβεις το λάθος σου ποτέ. Και να μη νομίζεις ότι πρέπει να μετανοήσεις. Και αν πεθάνεις ατιμασμένος ενώ πάντα ζούσες με τιμή θα ναι κάπως άδικο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 23:43 Ο Φιλιον_Τερας: #164 08-06-09 23:43 δεν τιθεται θεμα αδικιας πιστευω... απλα ετσι εζησες και ετσι πεθανες. η τιμη ειναι μονο μια ιδεα που δημιουργησαν οι ανθρωποι... δεν βλεπω την τιμη οταν ο αλλος πεθαινει στον πολεμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 13:24 Η Daisy έγραψε: #165 09-06-09 13:24 Φοβάμαι πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 13:28 Ο Iliaso έγραψε: #166 09-06-09 13:28 Δεν φοβάμαι το θάνατο για μένα τόσο όσο για τους δικούς μου ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιωργοσ+Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γάκης+Γωγώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Η Γιωργοσ+Γεωργια: #167 18-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από *Deatheater*: ναι και εγώ το ιδιο εγω δεν φοβάμαι τον θανατο για μενα προσωπικα αλλα για τα αγαπημένα μου ατομα!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ φίλε μου φοβάμαι τον θάνατο μόνο για τους δικούς μου ανθρώπους και όχι για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:41 Η Vampi έγραψε: #168 18-06-09 22:41 Εγώ δεν φοβάμαι το θάνατο, αλλά τον τρόπο που θα πεθάνω. Θα προτιμούσα να πεθάνω στον ύπνο μου σε μικρή σχετικά ηλικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:45 Ο Falcon έγραψε: #169 18-06-09 22:45 O θάνατος με φοβάται. Βέβαια θα προτιμούσα να πεθάνω την αυγή, κρεμασμένος ανάποδα από μια κολώνα της ΔΕΗ, πασσαλωμένος με ένα κατάρτι πειρατικού πλοίου, γδαρμένος ζωντανός και εμποτισμένος με φωτοαντιδραστικά εκρηκτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:46 Ο ~LoVeR BoY~: #170 18-06-09 22:46 Γιατί σε μικρή ηλικία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #171 19-06-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Falcon: O θάνατος με φοβάται. Βέβαια θα προτιμούσα να πεθάνω την αυγή, κρεμασμένος ανάποδα από μια κολώνα της ΔΕΗ, πασσαλωμένος με ένα κατάρτι πειρατικού πλοίου, γδαρμένος ζωντανός και εμποτισμένος με φωτοαντιδραστικά εκρηκτικά... Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο. Πω ρε φαντασία.. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Γιατί σε μικρή ηλικία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:28 Ο Falcon έγραψε: #172 19-06-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο. Πω ρε φαντασία.. Click για ανάπτυξη... Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει Click για ανάπτυξη... Μην απελπίζεσαι βρε, η ζωή είναι μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:32 Η Vampi έγραψε: #173 19-06-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Falcon: Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:55 Ο Falcon έγραψε: #174 19-06-09 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να σε κάνω να κάνεις και 87 κωλοτούμπες στον αέρα, με το ένα πόδι πίσω από το αυτί και τα χέρια δεμένα στη μέση, μη με προκαλείς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:58 Ο deadhorse: #175 19-06-09 00:58 Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 01:28 Ο napstor έγραψε: #176 19-06-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από deadhorse: Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω.προσωπικα φοβαμαι οτι δεν θα προλαβω να κανω αυτα που εχω ονειρευτει.δηλαδη δεν φοβαμαι το θανατο αλλα θελω να προλαβω να ζησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Η efoula18 έγραψε: #177 20-06-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... και γω σαν εσενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Ο laraska έγραψε: #178 20-06-09 15:02 δεν φοβαμαι προσωπικα τον θανατο καθολου . Και δεν ειμαι αναισθητος . Το μονο που με κανει σκεπτικο και με λυπει ειναι πως θα αντιδρασουν τα αγαπημενα μου προσωπα . Ο θανατος μια εμπειρια ειναι , ενα περασμα απο μια κατασταση σε μια αλλη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:54 Η Lacta144 έγραψε: #179 01-07-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... Τελικά όχι τόσο όσο νόμιζα...Είναι σίγουρα κάτι τραγικό αλλά σε όλους θα συμβεί.Σε κάποιους νωρίτερα,σε κάποιους αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:30 Ο Civilara έγραψε: #180 01-07-09 16:30 Όχι γιατί είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή. Όλα τα υπόλοιπα είναι άγνωστα και το άγνωστο προκαλεί φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miv: Άποψή μου είναι, δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι. Οπότε δεν δίνω διευκρινίσεις. Έχω δικαίωμα να λεω την άποψή μου ανεξαρτήτως του οτιδήποτε υποστηρίζει ο οποιοσδήποτε. Click για ανάπτυξη... Φυσικά!Μα δεν είπα το αντίθετο!!! Απλώς μου κάνει εντύπωση η βεβαιότητα με την οποία λες οτι υπάρχει ψυχή.Αυτό μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 22:56 Ο halvas έγραψε: #162 08-06-09 22:56 Ε τώρα θα τον μάθεις τον miv. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 23:29 Η Μαρουλάκι: #163 08-06-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Σαν παραμυθακι ακουγεται. Γιατι να εισαι αγνος και αθωος; Αφου ο ανθρωπος μπορει να ειναι πολλα. Και γιατι να μετανοησεις; Ζεις μια ζωη που επιλεγεις πως να ζησεις ωστε να μετανοησεις στο θανατο; Εχει μεγαλυτερη σημασια το αν θα πεθανεις με τιμη ή το αν θα ζεις με τιμη; Click για ανάπτυξη... Να μετανοήσεις γιατί μπορεί να πέθανες χωρίς να προλάβεις να διορθώσεις κάτι. Και δε σου λέω ότι μετανοείς απαραίτητα. Μπορεί να μην καταλάβεις το λάθος σου ποτέ. Και να μη νομίζεις ότι πρέπει να μετανοήσεις. Και αν πεθάνεις ατιμασμένος ενώ πάντα ζούσες με τιμή θα ναι κάπως άδικο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 23:43 Ο Φιλιον_Τερας: #164 08-06-09 23:43 δεν τιθεται θεμα αδικιας πιστευω... απλα ετσι εζησες και ετσι πεθανες. η τιμη ειναι μονο μια ιδεα που δημιουργησαν οι ανθρωποι... δεν βλεπω την τιμη οταν ο αλλος πεθαινει στον πολεμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 13:24 Η Daisy έγραψε: #165 09-06-09 13:24 Φοβάμαι πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 13:28 Ο Iliaso έγραψε: #166 09-06-09 13:28 Δεν φοβάμαι το θάνατο για μένα τόσο όσο για τους δικούς μου ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιωργοσ+Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γάκης+Γωγώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Η Γιωργοσ+Γεωργια: #167 18-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από *Deatheater*: ναι και εγώ το ιδιο εγω δεν φοβάμαι τον θανατο για μενα προσωπικα αλλα για τα αγαπημένα μου ατομα!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ φίλε μου φοβάμαι τον θάνατο μόνο για τους δικούς μου ανθρώπους και όχι για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:41 Η Vampi έγραψε: #168 18-06-09 22:41 Εγώ δεν φοβάμαι το θάνατο, αλλά τον τρόπο που θα πεθάνω. Θα προτιμούσα να πεθάνω στον ύπνο μου σε μικρή σχετικά ηλικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:45 Ο Falcon έγραψε: #169 18-06-09 22:45 O θάνατος με φοβάται. Βέβαια θα προτιμούσα να πεθάνω την αυγή, κρεμασμένος ανάποδα από μια κολώνα της ΔΕΗ, πασσαλωμένος με ένα κατάρτι πειρατικού πλοίου, γδαρμένος ζωντανός και εμποτισμένος με φωτοαντιδραστικά εκρηκτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:46 Ο ~LoVeR BoY~: #170 18-06-09 22:46 Γιατί σε μικρή ηλικία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #171 19-06-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Falcon: O θάνατος με φοβάται. Βέβαια θα προτιμούσα να πεθάνω την αυγή, κρεμασμένος ανάποδα από μια κολώνα της ΔΕΗ, πασσαλωμένος με ένα κατάρτι πειρατικού πλοίου, γδαρμένος ζωντανός και εμποτισμένος με φωτοαντιδραστικά εκρηκτικά... Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο. Πω ρε φαντασία.. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Γιατί σε μικρή ηλικία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:28 Ο Falcon έγραψε: #172 19-06-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο. Πω ρε φαντασία.. Click για ανάπτυξη... Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει Click για ανάπτυξη... Μην απελπίζεσαι βρε, η ζωή είναι μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:32 Η Vampi έγραψε: #173 19-06-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Falcon: Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:55 Ο Falcon έγραψε: #174 19-06-09 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να σε κάνω να κάνεις και 87 κωλοτούμπες στον αέρα, με το ένα πόδι πίσω από το αυτί και τα χέρια δεμένα στη μέση, μη με προκαλείς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:58 Ο deadhorse: #175 19-06-09 00:58 Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 01:28 Ο napstor έγραψε: #176 19-06-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από deadhorse: Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω.προσωπικα φοβαμαι οτι δεν θα προλαβω να κανω αυτα που εχω ονειρευτει.δηλαδη δεν φοβαμαι το θανατο αλλα θελω να προλαβω να ζησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Η efoula18 έγραψε: #177 20-06-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... και γω σαν εσενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Ο laraska έγραψε: #178 20-06-09 15:02 δεν φοβαμαι προσωπικα τον θανατο καθολου . Και δεν ειμαι αναισθητος . Το μονο που με κανει σκεπτικο και με λυπει ειναι πως θα αντιδρασουν τα αγαπημενα μου προσωπα . Ο θανατος μια εμπειρια ειναι , ενα περασμα απο μια κατασταση σε μια αλλη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:54 Η Lacta144 έγραψε: #179 01-07-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... Τελικά όχι τόσο όσο νόμιζα...Είναι σίγουρα κάτι τραγικό αλλά σε όλους θα συμβεί.Σε κάποιους νωρίτερα,σε κάποιους αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:30 Ο Civilara έγραψε: #180 01-07-09 16:30 Όχι γιατί είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή. Όλα τα υπόλοιπα είναι άγνωστα και το άγνωστο προκαλεί φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε τώρα θα τον μάθεις τον miv. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 23:29 Η Μαρουλάκι: #163 08-06-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Σαν παραμυθακι ακουγεται. Γιατι να εισαι αγνος και αθωος; Αφου ο ανθρωπος μπορει να ειναι πολλα. Και γιατι να μετανοησεις; Ζεις μια ζωη που επιλεγεις πως να ζησεις ωστε να μετανοησεις στο θανατο; Εχει μεγαλυτερη σημασια το αν θα πεθανεις με τιμη ή το αν θα ζεις με τιμη; Click για ανάπτυξη... Να μετανοήσεις γιατί μπορεί να πέθανες χωρίς να προλάβεις να διορθώσεις κάτι. Και δε σου λέω ότι μετανοείς απαραίτητα. Μπορεί να μην καταλάβεις το λάθος σου ποτέ. Και να μη νομίζεις ότι πρέπει να μετανοήσεις. Και αν πεθάνεις ατιμασμένος ενώ πάντα ζούσες με τιμή θα ναι κάπως άδικο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 23:43 Ο Φιλιον_Τερας: #164 08-06-09 23:43 δεν τιθεται θεμα αδικιας πιστευω... απλα ετσι εζησες και ετσι πεθανες. η τιμη ειναι μονο μια ιδεα που δημιουργησαν οι ανθρωποι... δεν βλεπω την τιμη οταν ο αλλος πεθαινει στον πολεμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 13:24 Η Daisy έγραψε: #165 09-06-09 13:24 Φοβάμαι πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 13:28 Ο Iliaso έγραψε: #166 09-06-09 13:28 Δεν φοβάμαι το θάνατο για μένα τόσο όσο για τους δικούς μου ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιωργοσ+Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γάκης+Γωγώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Η Γιωργοσ+Γεωργια: #167 18-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από *Deatheater*: ναι και εγώ το ιδιο εγω δεν φοβάμαι τον θανατο για μενα προσωπικα αλλα για τα αγαπημένα μου ατομα!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ φίλε μου φοβάμαι τον θάνατο μόνο για τους δικούς μου ανθρώπους και όχι για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:41 Η Vampi έγραψε: #168 18-06-09 22:41 Εγώ δεν φοβάμαι το θάνατο, αλλά τον τρόπο που θα πεθάνω. Θα προτιμούσα να πεθάνω στον ύπνο μου σε μικρή σχετικά ηλικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:45 Ο Falcon έγραψε: #169 18-06-09 22:45 O θάνατος με φοβάται. Βέβαια θα προτιμούσα να πεθάνω την αυγή, κρεμασμένος ανάποδα από μια κολώνα της ΔΕΗ, πασσαλωμένος με ένα κατάρτι πειρατικού πλοίου, γδαρμένος ζωντανός και εμποτισμένος με φωτοαντιδραστικά εκρηκτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:46 Ο ~LoVeR BoY~: #170 18-06-09 22:46 Γιατί σε μικρή ηλικία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #171 19-06-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Falcon: O θάνατος με φοβάται. Βέβαια θα προτιμούσα να πεθάνω την αυγή, κρεμασμένος ανάποδα από μια κολώνα της ΔΕΗ, πασσαλωμένος με ένα κατάρτι πειρατικού πλοίου, γδαρμένος ζωντανός και εμποτισμένος με φωτοαντιδραστικά εκρηκτικά... Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο. Πω ρε φαντασία.. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Γιατί σε μικρή ηλικία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:28 Ο Falcon έγραψε: #172 19-06-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο. Πω ρε φαντασία.. Click για ανάπτυξη... Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει Click για ανάπτυξη... Μην απελπίζεσαι βρε, η ζωή είναι μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:32 Η Vampi έγραψε: #173 19-06-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Falcon: Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:55 Ο Falcon έγραψε: #174 19-06-09 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να σε κάνω να κάνεις και 87 κωλοτούμπες στον αέρα, με το ένα πόδι πίσω από το αυτί και τα χέρια δεμένα στη μέση, μη με προκαλείς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:58 Ο deadhorse: #175 19-06-09 00:58 Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 01:28 Ο napstor έγραψε: #176 19-06-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από deadhorse: Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω.προσωπικα φοβαμαι οτι δεν θα προλαβω να κανω αυτα που εχω ονειρευτει.δηλαδη δεν φοβαμαι το θανατο αλλα θελω να προλαβω να ζησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Η efoula18 έγραψε: #177 20-06-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... και γω σαν εσενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Ο laraska έγραψε: #178 20-06-09 15:02 δεν φοβαμαι προσωπικα τον θανατο καθολου . Και δεν ειμαι αναισθητος . Το μονο που με κανει σκεπτικο και με λυπει ειναι πως θα αντιδρασουν τα αγαπημενα μου προσωπα . Ο θανατος μια εμπειρια ειναι , ενα περασμα απο μια κατασταση σε μια αλλη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:54 Η Lacta144 έγραψε: #179 01-07-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... Τελικά όχι τόσο όσο νόμιζα...Είναι σίγουρα κάτι τραγικό αλλά σε όλους θα συμβεί.Σε κάποιους νωρίτερα,σε κάποιους αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:30 Ο Civilara έγραψε: #180 01-07-09 16:30 Όχι γιατί είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή. Όλα τα υπόλοιπα είναι άγνωστα και το άγνωστο προκαλεί φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Krou: Σαν παραμυθακι ακουγεται. Γιατι να εισαι αγνος και αθωος; Αφου ο ανθρωπος μπορει να ειναι πολλα. Και γιατι να μετανοησεις; Ζεις μια ζωη που επιλεγεις πως να ζησεις ωστε να μετανοησεις στο θανατο; Εχει μεγαλυτερη σημασια το αν θα πεθανεις με τιμη ή το αν θα ζεις με τιμη; Click για ανάπτυξη... Να μετανοήσεις γιατί μπορεί να πέθανες χωρίς να προλάβεις να διορθώσεις κάτι. Και δε σου λέω ότι μετανοείς απαραίτητα. Μπορεί να μην καταλάβεις το λάθος σου ποτέ. Και να μη νομίζεις ότι πρέπει να μετανοήσεις. Και αν πεθάνεις ατιμασμένος ενώ πάντα ζούσες με τιμή θα ναι κάπως άδικο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 23:43 Ο Φιλιον_Τερας: #164 08-06-09 23:43 δεν τιθεται θεμα αδικιας πιστευω... απλα ετσι εζησες και ετσι πεθανες. η τιμη ειναι μονο μια ιδεα που δημιουργησαν οι ανθρωποι... δεν βλεπω την τιμη οταν ο αλλος πεθαινει στον πολεμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 13:24 Η Daisy έγραψε: #165 09-06-09 13:24 Φοβάμαι πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 13:28 Ο Iliaso έγραψε: #166 09-06-09 13:28 Δεν φοβάμαι το θάνατο για μένα τόσο όσο για τους δικούς μου ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιωργοσ+Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γάκης+Γωγώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Η Γιωργοσ+Γεωργια: #167 18-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από *Deatheater*: ναι και εγώ το ιδιο εγω δεν φοβάμαι τον θανατο για μενα προσωπικα αλλα για τα αγαπημένα μου ατομα!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ φίλε μου φοβάμαι τον θάνατο μόνο για τους δικούς μου ανθρώπους και όχι για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:41 Η Vampi έγραψε: #168 18-06-09 22:41 Εγώ δεν φοβάμαι το θάνατο, αλλά τον τρόπο που θα πεθάνω. Θα προτιμούσα να πεθάνω στον ύπνο μου σε μικρή σχετικά ηλικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:45 Ο Falcon έγραψε: #169 18-06-09 22:45 O θάνατος με φοβάται. Βέβαια θα προτιμούσα να πεθάνω την αυγή, κρεμασμένος ανάποδα από μια κολώνα της ΔΕΗ, πασσαλωμένος με ένα κατάρτι πειρατικού πλοίου, γδαρμένος ζωντανός και εμποτισμένος με φωτοαντιδραστικά εκρηκτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:46 Ο ~LoVeR BoY~: #170 18-06-09 22:46 Γιατί σε μικρή ηλικία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #171 19-06-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Falcon: O θάνατος με φοβάται. Βέβαια θα προτιμούσα να πεθάνω την αυγή, κρεμασμένος ανάποδα από μια κολώνα της ΔΕΗ, πασσαλωμένος με ένα κατάρτι πειρατικού πλοίου, γδαρμένος ζωντανός και εμποτισμένος με φωτοαντιδραστικά εκρηκτικά... Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο. Πω ρε φαντασία.. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Γιατί σε μικρή ηλικία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:28 Ο Falcon έγραψε: #172 19-06-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο. Πω ρε φαντασία.. Click για ανάπτυξη... Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει Click για ανάπτυξη... Μην απελπίζεσαι βρε, η ζωή είναι μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:32 Η Vampi έγραψε: #173 19-06-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Falcon: Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:55 Ο Falcon έγραψε: #174 19-06-09 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να σε κάνω να κάνεις και 87 κωλοτούμπες στον αέρα, με το ένα πόδι πίσω από το αυτί και τα χέρια δεμένα στη μέση, μη με προκαλείς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:58 Ο deadhorse: #175 19-06-09 00:58 Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 01:28 Ο napstor έγραψε: #176 19-06-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από deadhorse: Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω.προσωπικα φοβαμαι οτι δεν θα προλαβω να κανω αυτα που εχω ονειρευτει.δηλαδη δεν φοβαμαι το θανατο αλλα θελω να προλαβω να ζησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Η efoula18 έγραψε: #177 20-06-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... και γω σαν εσενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Ο laraska έγραψε: #178 20-06-09 15:02 δεν φοβαμαι προσωπικα τον θανατο καθολου . Και δεν ειμαι αναισθητος . Το μονο που με κανει σκεπτικο και με λυπει ειναι πως θα αντιδρασουν τα αγαπημενα μου προσωπα . Ο θανατος μια εμπειρια ειναι , ενα περασμα απο μια κατασταση σε μια αλλη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:54 Η Lacta144 έγραψε: #179 01-07-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... Τελικά όχι τόσο όσο νόμιζα...Είναι σίγουρα κάτι τραγικό αλλά σε όλους θα συμβεί.Σε κάποιους νωρίτερα,σε κάποιους αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:30 Ο Civilara έγραψε: #180 01-07-09 16:30 Όχι γιατί είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή. Όλα τα υπόλοιπα είναι άγνωστα και το άγνωστο προκαλεί φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν τιθεται θεμα αδικιας πιστευω... απλα ετσι εζησες και ετσι πεθανες. η τιμη ειναι μονο μια ιδεα που δημιουργησαν οι ανθρωποι... δεν βλεπω την τιμη οταν ο αλλος πεθαινει στον πολεμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 13:24 Η Daisy έγραψε: #165 09-06-09 13:24 Φοβάμαι πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 13:28 Ο Iliaso έγραψε: #166 09-06-09 13:28 Δεν φοβάμαι το θάνατο για μένα τόσο όσο για τους δικούς μου ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιωργοσ+Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γάκης+Γωγώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Η Γιωργοσ+Γεωργια: #167 18-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από *Deatheater*: ναι και εγώ το ιδιο εγω δεν φοβάμαι τον θανατο για μενα προσωπικα αλλα για τα αγαπημένα μου ατομα!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ φίλε μου φοβάμαι τον θάνατο μόνο για τους δικούς μου ανθρώπους και όχι για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:41 Η Vampi έγραψε: #168 18-06-09 22:41 Εγώ δεν φοβάμαι το θάνατο, αλλά τον τρόπο που θα πεθάνω. Θα προτιμούσα να πεθάνω στον ύπνο μου σε μικρή σχετικά ηλικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:45 Ο Falcon έγραψε: #169 18-06-09 22:45 O θάνατος με φοβάται. Βέβαια θα προτιμούσα να πεθάνω την αυγή, κρεμασμένος ανάποδα από μια κολώνα της ΔΕΗ, πασσαλωμένος με ένα κατάρτι πειρατικού πλοίου, γδαρμένος ζωντανός και εμποτισμένος με φωτοαντιδραστικά εκρηκτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:46 Ο ~LoVeR BoY~: #170 18-06-09 22:46 Γιατί σε μικρή ηλικία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #171 19-06-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Falcon: O θάνατος με φοβάται. Βέβαια θα προτιμούσα να πεθάνω την αυγή, κρεμασμένος ανάποδα από μια κολώνα της ΔΕΗ, πασσαλωμένος με ένα κατάρτι πειρατικού πλοίου, γδαρμένος ζωντανός και εμποτισμένος με φωτοαντιδραστικά εκρηκτικά... Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο. Πω ρε φαντασία.. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Γιατί σε μικρή ηλικία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:28 Ο Falcon έγραψε: #172 19-06-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο. Πω ρε φαντασία.. Click για ανάπτυξη... Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει Click για ανάπτυξη... Μην απελπίζεσαι βρε, η ζωή είναι μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:32 Η Vampi έγραψε: #173 19-06-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Falcon: Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:55 Ο Falcon έγραψε: #174 19-06-09 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να σε κάνω να κάνεις και 87 κωλοτούμπες στον αέρα, με το ένα πόδι πίσω από το αυτί και τα χέρια δεμένα στη μέση, μη με προκαλείς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:58 Ο deadhorse: #175 19-06-09 00:58 Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 01:28 Ο napstor έγραψε: #176 19-06-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από deadhorse: Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω.προσωπικα φοβαμαι οτι δεν θα προλαβω να κανω αυτα που εχω ονειρευτει.δηλαδη δεν φοβαμαι το θανατο αλλα θελω να προλαβω να ζησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Η efoula18 έγραψε: #177 20-06-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... και γω σαν εσενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Ο laraska έγραψε: #178 20-06-09 15:02 δεν φοβαμαι προσωπικα τον θανατο καθολου . Και δεν ειμαι αναισθητος . Το μονο που με κανει σκεπτικο και με λυπει ειναι πως θα αντιδρασουν τα αγαπημενα μου προσωπα . Ο θανατος μια εμπειρια ειναι , ενα περασμα απο μια κατασταση σε μια αλλη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:54 Η Lacta144 έγραψε: #179 01-07-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... Τελικά όχι τόσο όσο νόμιζα...Είναι σίγουρα κάτι τραγικό αλλά σε όλους θα συμβεί.Σε κάποιους νωρίτερα,σε κάποιους αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:30 Ο Civilara έγραψε: #180 01-07-09 16:30 Όχι γιατί είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή. Όλα τα υπόλοιπα είναι άγνωστα και το άγνωστο προκαλεί φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φοβάμαι πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 13:28 Ο Iliaso έγραψε: #166 09-06-09 13:28 Δεν φοβάμαι το θάνατο για μένα τόσο όσο για τους δικούς μου ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιωργοσ+Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γάκης+Γωγώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Η Γιωργοσ+Γεωργια: #167 18-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από *Deatheater*: ναι και εγώ το ιδιο εγω δεν φοβάμαι τον θανατο για μενα προσωπικα αλλα για τα αγαπημένα μου ατομα!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ φίλε μου φοβάμαι τον θάνατο μόνο για τους δικούς μου ανθρώπους και όχι για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:41 Η Vampi έγραψε: #168 18-06-09 22:41 Εγώ δεν φοβάμαι το θάνατο, αλλά τον τρόπο που θα πεθάνω. Θα προτιμούσα να πεθάνω στον ύπνο μου σε μικρή σχετικά ηλικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:45 Ο Falcon έγραψε: #169 18-06-09 22:45 O θάνατος με φοβάται. Βέβαια θα προτιμούσα να πεθάνω την αυγή, κρεμασμένος ανάποδα από μια κολώνα της ΔΕΗ, πασσαλωμένος με ένα κατάρτι πειρατικού πλοίου, γδαρμένος ζωντανός και εμποτισμένος με φωτοαντιδραστικά εκρηκτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:46 Ο ~LoVeR BoY~: #170 18-06-09 22:46 Γιατί σε μικρή ηλικία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #171 19-06-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Falcon: O θάνατος με φοβάται. Βέβαια θα προτιμούσα να πεθάνω την αυγή, κρεμασμένος ανάποδα από μια κολώνα της ΔΕΗ, πασσαλωμένος με ένα κατάρτι πειρατικού πλοίου, γδαρμένος ζωντανός και εμποτισμένος με φωτοαντιδραστικά εκρηκτικά... Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο. Πω ρε φαντασία.. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Γιατί σε μικρή ηλικία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:28 Ο Falcon έγραψε: #172 19-06-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο. Πω ρε φαντασία.. Click για ανάπτυξη... Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει Click για ανάπτυξη... Μην απελπίζεσαι βρε, η ζωή είναι μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:32 Η Vampi έγραψε: #173 19-06-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Falcon: Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:55 Ο Falcon έγραψε: #174 19-06-09 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να σε κάνω να κάνεις και 87 κωλοτούμπες στον αέρα, με το ένα πόδι πίσω από το αυτί και τα χέρια δεμένα στη μέση, μη με προκαλείς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:58 Ο deadhorse: #175 19-06-09 00:58 Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 01:28 Ο napstor έγραψε: #176 19-06-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από deadhorse: Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω.προσωπικα φοβαμαι οτι δεν θα προλαβω να κανω αυτα που εχω ονειρευτει.δηλαδη δεν φοβαμαι το θανατο αλλα θελω να προλαβω να ζησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Η efoula18 έγραψε: #177 20-06-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... και γω σαν εσενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Ο laraska έγραψε: #178 20-06-09 15:02 δεν φοβαμαι προσωπικα τον θανατο καθολου . Και δεν ειμαι αναισθητος . Το μονο που με κανει σκεπτικο και με λυπει ειναι πως θα αντιδρασουν τα αγαπημενα μου προσωπα . Ο θανατος μια εμπειρια ειναι , ενα περασμα απο μια κατασταση σε μια αλλη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:54 Η Lacta144 έγραψε: #179 01-07-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... Τελικά όχι τόσο όσο νόμιζα...Είναι σίγουρα κάτι τραγικό αλλά σε όλους θα συμβεί.Σε κάποιους νωρίτερα,σε κάποιους αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:30 Ο Civilara έγραψε: #180 01-07-09 16:30 Όχι γιατί είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή. Όλα τα υπόλοιπα είναι άγνωστα και το άγνωστο προκαλεί φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν φοβάμαι το θάνατο για μένα τόσο όσο για τους δικούς μου ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιωργοσ+Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γάκης+Γωγώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Η Γιωργοσ+Γεωργια: #167 18-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από *Deatheater*: ναι και εγώ το ιδιο εγω δεν φοβάμαι τον θανατο για μενα προσωπικα αλλα για τα αγαπημένα μου ατομα!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ φίλε μου φοβάμαι τον θάνατο μόνο για τους δικούς μου ανθρώπους και όχι για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:41 Η Vampi έγραψε: #168 18-06-09 22:41 Εγώ δεν φοβάμαι το θάνατο, αλλά τον τρόπο που θα πεθάνω. Θα προτιμούσα να πεθάνω στον ύπνο μου σε μικρή σχετικά ηλικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:45 Ο Falcon έγραψε: #169 18-06-09 22:45 O θάνατος με φοβάται. Βέβαια θα προτιμούσα να πεθάνω την αυγή, κρεμασμένος ανάποδα από μια κολώνα της ΔΕΗ, πασσαλωμένος με ένα κατάρτι πειρατικού πλοίου, γδαρμένος ζωντανός και εμποτισμένος με φωτοαντιδραστικά εκρηκτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:46 Ο ~LoVeR BoY~: #170 18-06-09 22:46 Γιατί σε μικρή ηλικία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #171 19-06-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Falcon: O θάνατος με φοβάται. Βέβαια θα προτιμούσα να πεθάνω την αυγή, κρεμασμένος ανάποδα από μια κολώνα της ΔΕΗ, πασσαλωμένος με ένα κατάρτι πειρατικού πλοίου, γδαρμένος ζωντανός και εμποτισμένος με φωτοαντιδραστικά εκρηκτικά... Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο. Πω ρε φαντασία.. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Γιατί σε μικρή ηλικία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:28 Ο Falcon έγραψε: #172 19-06-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο. Πω ρε φαντασία.. Click για ανάπτυξη... Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει Click για ανάπτυξη... Μην απελπίζεσαι βρε, η ζωή είναι μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:32 Η Vampi έγραψε: #173 19-06-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Falcon: Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:55 Ο Falcon έγραψε: #174 19-06-09 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να σε κάνω να κάνεις και 87 κωλοτούμπες στον αέρα, με το ένα πόδι πίσω από το αυτί και τα χέρια δεμένα στη μέση, μη με προκαλείς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:58 Ο deadhorse: #175 19-06-09 00:58 Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 01:28 Ο napstor έγραψε: #176 19-06-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από deadhorse: Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω.προσωπικα φοβαμαι οτι δεν θα προλαβω να κανω αυτα που εχω ονειρευτει.δηλαδη δεν φοβαμαι το θανατο αλλα θελω να προλαβω να ζησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Η efoula18 έγραψε: #177 20-06-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... και γω σαν εσενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Ο laraska έγραψε: #178 20-06-09 15:02 δεν φοβαμαι προσωπικα τον θανατο καθολου . Και δεν ειμαι αναισθητος . Το μονο που με κανει σκεπτικο και με λυπει ειναι πως θα αντιδρασουν τα αγαπημενα μου προσωπα . Ο θανατος μια εμπειρια ειναι , ενα περασμα απο μια κατασταση σε μια αλλη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:54 Η Lacta144 έγραψε: #179 01-07-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... Τελικά όχι τόσο όσο νόμιζα...Είναι σίγουρα κάτι τραγικό αλλά σε όλους θα συμβεί.Σε κάποιους νωρίτερα,σε κάποιους αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:30 Ο Civilara έγραψε: #180 01-07-09 16:30 Όχι γιατί είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή. Όλα τα υπόλοιπα είναι άγνωστα και το άγνωστο προκαλεί φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *Deatheater*: ναι και εγώ το ιδιο εγω δεν φοβάμαι τον θανατο για μενα προσωπικα αλλα για τα αγαπημένα μου ατομα!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ φίλε μου φοβάμαι τον θάνατο μόνο για τους δικούς μου ανθρώπους και όχι για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:41 Η Vampi έγραψε: #168 18-06-09 22:41 Εγώ δεν φοβάμαι το θάνατο, αλλά τον τρόπο που θα πεθάνω. Θα προτιμούσα να πεθάνω στον ύπνο μου σε μικρή σχετικά ηλικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:45 Ο Falcon έγραψε: #169 18-06-09 22:45 O θάνατος με φοβάται. Βέβαια θα προτιμούσα να πεθάνω την αυγή, κρεμασμένος ανάποδα από μια κολώνα της ΔΕΗ, πασσαλωμένος με ένα κατάρτι πειρατικού πλοίου, γδαρμένος ζωντανός και εμποτισμένος με φωτοαντιδραστικά εκρηκτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:46 Ο ~LoVeR BoY~: #170 18-06-09 22:46 Γιατί σε μικρή ηλικία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #171 19-06-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Falcon: O θάνατος με φοβάται. Βέβαια θα προτιμούσα να πεθάνω την αυγή, κρεμασμένος ανάποδα από μια κολώνα της ΔΕΗ, πασσαλωμένος με ένα κατάρτι πειρατικού πλοίου, γδαρμένος ζωντανός και εμποτισμένος με φωτοαντιδραστικά εκρηκτικά... Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο. Πω ρε φαντασία.. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Γιατί σε μικρή ηλικία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:28 Ο Falcon έγραψε: #172 19-06-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο. Πω ρε φαντασία.. Click για ανάπτυξη... Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει Click για ανάπτυξη... Μην απελπίζεσαι βρε, η ζωή είναι μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:32 Η Vampi έγραψε: #173 19-06-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Falcon: Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:55 Ο Falcon έγραψε: #174 19-06-09 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να σε κάνω να κάνεις και 87 κωλοτούμπες στον αέρα, με το ένα πόδι πίσω από το αυτί και τα χέρια δεμένα στη μέση, μη με προκαλείς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:58 Ο deadhorse: #175 19-06-09 00:58 Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 01:28 Ο napstor έγραψε: #176 19-06-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από deadhorse: Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω.προσωπικα φοβαμαι οτι δεν θα προλαβω να κανω αυτα που εχω ονειρευτει.δηλαδη δεν φοβαμαι το θανατο αλλα θελω να προλαβω να ζησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Η efoula18 έγραψε: #177 20-06-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... και γω σαν εσενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Ο laraska έγραψε: #178 20-06-09 15:02 δεν φοβαμαι προσωπικα τον θανατο καθολου . Και δεν ειμαι αναισθητος . Το μονο που με κανει σκεπτικο και με λυπει ειναι πως θα αντιδρασουν τα αγαπημενα μου προσωπα . Ο θανατος μια εμπειρια ειναι , ενα περασμα απο μια κατασταση σε μια αλλη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:54 Η Lacta144 έγραψε: #179 01-07-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... Τελικά όχι τόσο όσο νόμιζα...Είναι σίγουρα κάτι τραγικό αλλά σε όλους θα συμβεί.Σε κάποιους νωρίτερα,σε κάποιους αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:30 Ο Civilara έγραψε: #180 01-07-09 16:30 Όχι γιατί είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή. Όλα τα υπόλοιπα είναι άγνωστα και το άγνωστο προκαλεί φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δεν φοβάμαι το θάνατο, αλλά τον τρόπο που θα πεθάνω. Θα προτιμούσα να πεθάνω στον ύπνο μου σε μικρή σχετικά ηλικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:45 Ο Falcon έγραψε: #169 18-06-09 22:45 O θάνατος με φοβάται. Βέβαια θα προτιμούσα να πεθάνω την αυγή, κρεμασμένος ανάποδα από μια κολώνα της ΔΕΗ, πασσαλωμένος με ένα κατάρτι πειρατικού πλοίου, γδαρμένος ζωντανός και εμποτισμένος με φωτοαντιδραστικά εκρηκτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:46 Ο ~LoVeR BoY~: #170 18-06-09 22:46 Γιατί σε μικρή ηλικία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #171 19-06-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Falcon: O θάνατος με φοβάται. Βέβαια θα προτιμούσα να πεθάνω την αυγή, κρεμασμένος ανάποδα από μια κολώνα της ΔΕΗ, πασσαλωμένος με ένα κατάρτι πειρατικού πλοίου, γδαρμένος ζωντανός και εμποτισμένος με φωτοαντιδραστικά εκρηκτικά... Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο. Πω ρε φαντασία.. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Γιατί σε μικρή ηλικία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:28 Ο Falcon έγραψε: #172 19-06-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο. Πω ρε φαντασία.. Click για ανάπτυξη... Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει Click για ανάπτυξη... Μην απελπίζεσαι βρε, η ζωή είναι μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:32 Η Vampi έγραψε: #173 19-06-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Falcon: Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:55 Ο Falcon έγραψε: #174 19-06-09 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να σε κάνω να κάνεις και 87 κωλοτούμπες στον αέρα, με το ένα πόδι πίσω από το αυτί και τα χέρια δεμένα στη μέση, μη με προκαλείς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:58 Ο deadhorse: #175 19-06-09 00:58 Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 01:28 Ο napstor έγραψε: #176 19-06-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από deadhorse: Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω.προσωπικα φοβαμαι οτι δεν θα προλαβω να κανω αυτα που εχω ονειρευτει.δηλαδη δεν φοβαμαι το θανατο αλλα θελω να προλαβω να ζησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Η efoula18 έγραψε: #177 20-06-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... και γω σαν εσενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Ο laraska έγραψε: #178 20-06-09 15:02 δεν φοβαμαι προσωπικα τον θανατο καθολου . Και δεν ειμαι αναισθητος . Το μονο που με κανει σκεπτικο και με λυπει ειναι πως θα αντιδρασουν τα αγαπημενα μου προσωπα . Ο θανατος μια εμπειρια ειναι , ενα περασμα απο μια κατασταση σε μια αλλη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:54 Η Lacta144 έγραψε: #179 01-07-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... Τελικά όχι τόσο όσο νόμιζα...Είναι σίγουρα κάτι τραγικό αλλά σε όλους θα συμβεί.Σε κάποιους νωρίτερα,σε κάποιους αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:30 Ο Civilara έγραψε: #180 01-07-09 16:30 Όχι γιατί είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή. Όλα τα υπόλοιπα είναι άγνωστα και το άγνωστο προκαλεί φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
O θάνατος με φοβάται. Βέβαια θα προτιμούσα να πεθάνω την αυγή, κρεμασμένος ανάποδα από μια κολώνα της ΔΕΗ, πασσαλωμένος με ένα κατάρτι πειρατικού πλοίου, γδαρμένος ζωντανός και εμποτισμένος με φωτοαντιδραστικά εκρηκτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:46 Ο ~LoVeR BoY~: #170 18-06-09 22:46 Γιατί σε μικρή ηλικία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #171 19-06-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Falcon: O θάνατος με φοβάται. Βέβαια θα προτιμούσα να πεθάνω την αυγή, κρεμασμένος ανάποδα από μια κολώνα της ΔΕΗ, πασσαλωμένος με ένα κατάρτι πειρατικού πλοίου, γδαρμένος ζωντανός και εμποτισμένος με φωτοαντιδραστικά εκρηκτικά... Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο. Πω ρε φαντασία.. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Γιατί σε μικρή ηλικία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:28 Ο Falcon έγραψε: #172 19-06-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο. Πω ρε φαντασία.. Click για ανάπτυξη... Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει Click για ανάπτυξη... Μην απελπίζεσαι βρε, η ζωή είναι μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:32 Η Vampi έγραψε: #173 19-06-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Falcon: Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:55 Ο Falcon έγραψε: #174 19-06-09 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να σε κάνω να κάνεις και 87 κωλοτούμπες στον αέρα, με το ένα πόδι πίσω από το αυτί και τα χέρια δεμένα στη μέση, μη με προκαλείς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:58 Ο deadhorse: #175 19-06-09 00:58 Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 01:28 Ο napstor έγραψε: #176 19-06-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από deadhorse: Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω.προσωπικα φοβαμαι οτι δεν θα προλαβω να κανω αυτα που εχω ονειρευτει.δηλαδη δεν φοβαμαι το θανατο αλλα θελω να προλαβω να ζησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Η efoula18 έγραψε: #177 20-06-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... και γω σαν εσενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Ο laraska έγραψε: #178 20-06-09 15:02 δεν φοβαμαι προσωπικα τον θανατο καθολου . Και δεν ειμαι αναισθητος . Το μονο που με κανει σκεπτικο και με λυπει ειναι πως θα αντιδρασουν τα αγαπημενα μου προσωπα . Ο θανατος μια εμπειρια ειναι , ενα περασμα απο μια κατασταση σε μια αλλη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:54 Η Lacta144 έγραψε: #179 01-07-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... Τελικά όχι τόσο όσο νόμιζα...Είναι σίγουρα κάτι τραγικό αλλά σε όλους θα συμβεί.Σε κάποιους νωρίτερα,σε κάποιους αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:30 Ο Civilara έγραψε: #180 01-07-09 16:30 Όχι γιατί είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή. Όλα τα υπόλοιπα είναι άγνωστα και το άγνωστο προκαλεί φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί σε μικρή ηλικία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #171 19-06-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Falcon: O θάνατος με φοβάται. Βέβαια θα προτιμούσα να πεθάνω την αυγή, κρεμασμένος ανάποδα από μια κολώνα της ΔΕΗ, πασσαλωμένος με ένα κατάρτι πειρατικού πλοίου, γδαρμένος ζωντανός και εμποτισμένος με φωτοαντιδραστικά εκρηκτικά... Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο. Πω ρε φαντασία.. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Γιατί σε μικρή ηλικία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:28 Ο Falcon έγραψε: #172 19-06-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο. Πω ρε φαντασία.. Click για ανάπτυξη... Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει Click για ανάπτυξη... Μην απελπίζεσαι βρε, η ζωή είναι μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:32 Η Vampi έγραψε: #173 19-06-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Falcon: Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:55 Ο Falcon έγραψε: #174 19-06-09 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να σε κάνω να κάνεις και 87 κωλοτούμπες στον αέρα, με το ένα πόδι πίσω από το αυτί και τα χέρια δεμένα στη μέση, μη με προκαλείς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:58 Ο deadhorse: #175 19-06-09 00:58 Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 01:28 Ο napstor έγραψε: #176 19-06-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από deadhorse: Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω.προσωπικα φοβαμαι οτι δεν θα προλαβω να κανω αυτα που εχω ονειρευτει.δηλαδη δεν φοβαμαι το θανατο αλλα θελω να προλαβω να ζησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Η efoula18 έγραψε: #177 20-06-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... και γω σαν εσενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Ο laraska έγραψε: #178 20-06-09 15:02 δεν φοβαμαι προσωπικα τον θανατο καθολου . Και δεν ειμαι αναισθητος . Το μονο που με κανει σκεπτικο και με λυπει ειναι πως θα αντιδρασουν τα αγαπημενα μου προσωπα . Ο θανατος μια εμπειρια ειναι , ενα περασμα απο μια κατασταση σε μια αλλη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:54 Η Lacta144 έγραψε: #179 01-07-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... Τελικά όχι τόσο όσο νόμιζα...Είναι σίγουρα κάτι τραγικό αλλά σε όλους θα συμβεί.Σε κάποιους νωρίτερα,σε κάποιους αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:30 Ο Civilara έγραψε: #180 01-07-09 16:30 Όχι γιατί είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή. Όλα τα υπόλοιπα είναι άγνωστα και το άγνωστο προκαλεί φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Falcon: O θάνατος με φοβάται. Βέβαια θα προτιμούσα να πεθάνω την αυγή, κρεμασμένος ανάποδα από μια κολώνα της ΔΕΗ, πασσαλωμένος με ένα κατάρτι πειρατικού πλοίου, γδαρμένος ζωντανός και εμποτισμένος με φωτοαντιδραστικά εκρηκτικά... Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο. Πω ρε φαντασία.. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Γιατί σε μικρή ηλικία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:28 Ο Falcon έγραψε: #172 19-06-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο. Πω ρε φαντασία.. Click για ανάπτυξη... Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει Click για ανάπτυξη... Μην απελπίζεσαι βρε, η ζωή είναι μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:32 Η Vampi έγραψε: #173 19-06-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Falcon: Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:55 Ο Falcon έγραψε: #174 19-06-09 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να σε κάνω να κάνεις και 87 κωλοτούμπες στον αέρα, με το ένα πόδι πίσω από το αυτί και τα χέρια δεμένα στη μέση, μη με προκαλείς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:58 Ο deadhorse: #175 19-06-09 00:58 Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 01:28 Ο napstor έγραψε: #176 19-06-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από deadhorse: Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω.προσωπικα φοβαμαι οτι δεν θα προλαβω να κανω αυτα που εχω ονειρευτει.δηλαδη δεν φοβαμαι το θανατο αλλα θελω να προλαβω να ζησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Η efoula18 έγραψε: #177 20-06-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... και γω σαν εσενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Ο laraska έγραψε: #178 20-06-09 15:02 δεν φοβαμαι προσωπικα τον θανατο καθολου . Και δεν ειμαι αναισθητος . Το μονο που με κανει σκεπτικο και με λυπει ειναι πως θα αντιδρασουν τα αγαπημενα μου προσωπα . Ο θανατος μια εμπειρια ειναι , ενα περασμα απο μια κατασταση σε μια αλλη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:54 Η Lacta144 έγραψε: #179 01-07-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... Τελικά όχι τόσο όσο νόμιζα...Είναι σίγουρα κάτι τραγικό αλλά σε όλους θα συμβεί.Σε κάποιους νωρίτερα,σε κάποιους αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:30 Ο Civilara έγραψε: #180 01-07-09 16:30 Όχι γιατί είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή. Όλα τα υπόλοιπα είναι άγνωστα και το άγνωστο προκαλεί φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Έτσι θα σε θυμούνται...Αυτό είναι σίγουρο. Πω ρε φαντασία.. Click για ανάπτυξη... Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Δεν ξέρω...Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά έτσι μου βγαίνει Click για ανάπτυξη... Μην απελπίζεσαι βρε, η ζωή είναι μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:32 Η Vampi έγραψε: #173 19-06-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Falcon: Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:55 Ο Falcon έγραψε: #174 19-06-09 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να σε κάνω να κάνεις και 87 κωλοτούμπες στον αέρα, με το ένα πόδι πίσω από το αυτί και τα χέρια δεμένα στη μέση, μη με προκαλείς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:58 Ο deadhorse: #175 19-06-09 00:58 Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 01:28 Ο napstor έγραψε: #176 19-06-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από deadhorse: Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω.προσωπικα φοβαμαι οτι δεν θα προλαβω να κανω αυτα που εχω ονειρευτει.δηλαδη δεν φοβαμαι το θανατο αλλα θελω να προλαβω να ζησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Η efoula18 έγραψε: #177 20-06-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... και γω σαν εσενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Ο laraska έγραψε: #178 20-06-09 15:02 δεν φοβαμαι προσωπικα τον θανατο καθολου . Και δεν ειμαι αναισθητος . Το μονο που με κανει σκεπτικο και με λυπει ειναι πως θα αντιδρασουν τα αγαπημενα μου προσωπα . Ο θανατος μια εμπειρια ειναι , ενα περασμα απο μια κατασταση σε μια αλλη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:54 Η Lacta144 έγραψε: #179 01-07-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... Τελικά όχι τόσο όσο νόμιζα...Είναι σίγουρα κάτι τραγικό αλλά σε όλους θα συμβεί.Σε κάποιους νωρίτερα,σε κάποιους αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:30 Ο Civilara έγραψε: #180 01-07-09 16:30 Όχι γιατί είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή. Όλα τα υπόλοιπα είναι άγνωστα και το άγνωστο προκαλεί φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Falcon: Θα με θυμούνται γιατί η κολώνα της ΔΕΗ θα έχει στηθεί στη Τραφάλγκαρ Σκουέρ και θα έχω φροντίσει να παραλύσω από τη μέση και κάτω περίπου 20.000 άτομα για να είναι θεατές... Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Falcon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 363 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:55 Ο Falcon έγραψε: #174 19-06-09 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να σε κάνω να κάνεις και 87 κωλοτούμπες στον αέρα, με το ένα πόδι πίσω από το αυτί και τα χέρια δεμένα στη μέση, μη με προκαλείς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:58 Ο deadhorse: #175 19-06-09 00:58 Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 01:28 Ο napstor έγραψε: #176 19-06-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από deadhorse: Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω.προσωπικα φοβαμαι οτι δεν θα προλαβω να κανω αυτα που εχω ονειρευτει.δηλαδη δεν φοβαμαι το θανατο αλλα θελω να προλαβω να ζησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Η efoula18 έγραψε: #177 20-06-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... και γω σαν εσενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Ο laraska έγραψε: #178 20-06-09 15:02 δεν φοβαμαι προσωπικα τον θανατο καθολου . Και δεν ειμαι αναισθητος . Το μονο που με κανει σκεπτικο και με λυπει ειναι πως θα αντιδρασουν τα αγαπημενα μου προσωπα . Ο θανατος μια εμπειρια ειναι , ενα περασμα απο μια κατασταση σε μια αλλη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:54 Η Lacta144 έγραψε: #179 01-07-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... Τελικά όχι τόσο όσο νόμιζα...Είναι σίγουρα κάτι τραγικό αλλά σε όλους θα συμβεί.Σε κάποιους νωρίτερα,σε κάποιους αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:30 Ο Civilara έγραψε: #180 01-07-09 16:30 Όχι γιατί είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή. Όλα τα υπόλοιπα είναι άγνωστα και το άγνωστο προκαλεί φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Αν είναι δυνατόν Εσύ θα με κάνεις να κάνω το σταυρό μου! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να σε κάνω να κάνεις και 87 κωλοτούμπες στον αέρα, με το ένα πόδι πίσω από το αυτί και τα χέρια δεμένα στη μέση, μη με προκαλείς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhorse Εκκολαπτόμενο μέλος Ο deadhorse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 330 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 00:58 Ο deadhorse: #175 19-06-09 00:58 Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 01:28 Ο napstor έγραψε: #176 19-06-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από deadhorse: Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω.προσωπικα φοβαμαι οτι δεν θα προλαβω να κανω αυτα που εχω ονειρευτει.δηλαδη δεν φοβαμαι το θανατο αλλα θελω να προλαβω να ζησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Η efoula18 έγραψε: #177 20-06-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... και γω σαν εσενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Ο laraska έγραψε: #178 20-06-09 15:02 δεν φοβαμαι προσωπικα τον θανατο καθολου . Και δεν ειμαι αναισθητος . Το μονο που με κανει σκεπτικο και με λυπει ειναι πως θα αντιδρασουν τα αγαπημενα μου προσωπα . Ο θανατος μια εμπειρια ειναι , ενα περασμα απο μια κατασταση σε μια αλλη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:54 Η Lacta144 έγραψε: #179 01-07-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... Τελικά όχι τόσο όσο νόμιζα...Είναι σίγουρα κάτι τραγικό αλλά σε όλους θα συμβεί.Σε κάποιους νωρίτερα,σε κάποιους αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:30 Ο Civilara έγραψε: #180 01-07-09 16:30 Όχι γιατί είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή. Όλα τα υπόλοιπα είναι άγνωστα και το άγνωστο προκαλεί φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 01:28 Ο napstor έγραψε: #176 19-06-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από deadhorse: Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω.προσωπικα φοβαμαι οτι δεν θα προλαβω να κανω αυτα που εχω ονειρευτει.δηλαδη δεν φοβαμαι το θανατο αλλα θελω να προλαβω να ζησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Η efoula18 έγραψε: #177 20-06-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... και γω σαν εσενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Ο laraska έγραψε: #178 20-06-09 15:02 δεν φοβαμαι προσωπικα τον θανατο καθολου . Και δεν ειμαι αναισθητος . Το μονο που με κανει σκεπτικο και με λυπει ειναι πως θα αντιδρασουν τα αγαπημενα μου προσωπα . Ο θανατος μια εμπειρια ειναι , ενα περασμα απο μια κατασταση σε μια αλλη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:54 Η Lacta144 έγραψε: #179 01-07-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... Τελικά όχι τόσο όσο νόμιζα...Είναι σίγουρα κάτι τραγικό αλλά σε όλους θα συμβεί.Σε κάποιους νωρίτερα,σε κάποιους αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:30 Ο Civilara έγραψε: #180 01-07-09 16:30 Όχι γιατί είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή. Όλα τα υπόλοιπα είναι άγνωστα και το άγνωστο προκαλεί φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από deadhorse: Δεν τίθεται θέμα φόβου του θανάτου. Το μόνο που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην προλάβει να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω.προσωπικα φοβαμαι οτι δεν θα προλαβω να κανω αυτα που εχω ονειρευτει.δηλαδη δεν φοβαμαι το θανατο αλλα θελω να προλαβω να ζησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Η efoula18 έγραψε: #177 20-06-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... και γω σαν εσενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Ο laraska έγραψε: #178 20-06-09 15:02 δεν φοβαμαι προσωπικα τον θανατο καθολου . Και δεν ειμαι αναισθητος . Το μονο που με κανει σκεπτικο και με λυπει ειναι πως θα αντιδρασουν τα αγαπημενα μου προσωπα . Ο θανατος μια εμπειρια ειναι , ενα περασμα απο μια κατασταση σε μια αλλη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:54 Η Lacta144 έγραψε: #179 01-07-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... Τελικά όχι τόσο όσο νόμιζα...Είναι σίγουρα κάτι τραγικό αλλά σε όλους θα συμβεί.Σε κάποιους νωρίτερα,σε κάποιους αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:30 Ο Civilara έγραψε: #180 01-07-09 16:30 Όχι γιατί είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή. Όλα τα υπόλοιπα είναι άγνωστα και το άγνωστο προκαλεί φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... και γω σαν εσενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Ο laraska έγραψε: #178 20-06-09 15:02 δεν φοβαμαι προσωπικα τον θανατο καθολου . Και δεν ειμαι αναισθητος . Το μονο που με κανει σκεπτικο και με λυπει ειναι πως θα αντιδρασουν τα αγαπημενα μου προσωπα . Ο θανατος μια εμπειρια ειναι , ενα περασμα απο μια κατασταση σε μια αλλη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:54 Η Lacta144 έγραψε: #179 01-07-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... Τελικά όχι τόσο όσο νόμιζα...Είναι σίγουρα κάτι τραγικό αλλά σε όλους θα συμβεί.Σε κάποιους νωρίτερα,σε κάποιους αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:30 Ο Civilara έγραψε: #180 01-07-09 16:30 Όχι γιατί είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή. Όλα τα υπόλοιπα είναι άγνωστα και το άγνωστο προκαλεί φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν φοβαμαι προσωπικα τον θανατο καθολου . Και δεν ειμαι αναισθητος . Το μονο που με κανει σκεπτικο και με λυπει ειναι πως θα αντιδρασουν τα αγαπημενα μου προσωπα . Ο θανατος μια εμπειρια ειναι , ενα περασμα απο μια κατασταση σε μια αλλη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:54 Η Lacta144 έγραψε: #179 01-07-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... Τελικά όχι τόσο όσο νόμιζα...Είναι σίγουρα κάτι τραγικό αλλά σε όλους θα συμβεί.Σε κάποιους νωρίτερα,σε κάποιους αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:30 Ο Civilara έγραψε: #180 01-07-09 16:30 Όχι γιατί είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή. Όλα τα υπόλοιπα είναι άγνωστα και το άγνωστο προκαλεί φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Emmanuella: Αλήθεια ... Φοβάστε το θάνατο ??? Τρομάζεται στην σκέψη ότι ήρθαμε στη ζωή για να φύγουμε ? Μήπως φοβάστε τη διαδικασία ??? :!: Προσωπικά, δεν φοβάμαι το θάνατο με την εννοία " Κάποτε θα πεθάνω ... " αλλά μόνο η σκέψη ότι άτομα που αγάπησα, ψυχολογησα, ένιωσα και πόνεσα ... κάποτε θα πεθάνουν και θα φύγουν από δίπλα μου ... Click για ανάπτυξη... Τελικά όχι τόσο όσο νόμιζα...Είναι σίγουρα κάτι τραγικό αλλά σε όλους θα συμβεί.Σε κάποιους νωρίτερα,σε κάποιους αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:30 Ο Civilara έγραψε: #180 01-07-09 16:30 Όχι γιατί είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή. Όλα τα υπόλοιπα είναι άγνωστα και το άγνωστο προκαλεί φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όχι γιατί είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή. Όλα τα υπόλοιπα είναι άγνωστα και το άγνωστο προκαλεί φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.