Όχι δεν υπάρχει αληθινή φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα. Πολλοί θα πείτε ότι έχετε φίλους από το αντίθετο φύλο, αλλά εγώ εννοώ ότι κανείς δεν έχει προορισμό την φιλιά μαζί με το άλλο φύλο. Εγώ άμα δω μια γυναίκα θα την σκεφτώ με οποιοδήποτε τρόπο εκτός φιλικό (ερωτικό, ειρωνικό, εκμεταλλευτικό κτλ). Πως καταλήγουμε να έχουμε φίλους από το αντίθετο φύλο?
1ον Συγγενείς, και ακόμα και αυτό μπορεί να μην είναι απόλυτο.
2ον Χωρισμοί, πλέον την βλέπω φιλικά που ακόμα και αυτό συνήθως το προσποίησε.
3ον The Friend Zone, αντί να προχωρήσω έμεινα στάσιμος και κώλυσα στην ζώνη που με βλέπει μόνο φιλικά.
4ον Αδελφός/ξαδέλφη/πρώην του φίλου μου ο χρυσός κανόνας που εξαπατήθηκε τόσες φορές.
Και ας ξεχωρίσουμε μερικά πράγματα άλλο γνωστός (ακόμα και αν βγαίνεις μαζί του 2 φορές την εβδομάδα, και 7 μέρες να βγαίνεις μπορεί να μην είναι φίλος σου) και άλλο φίλος αυτός που εμπιστεύεσαι. Εγώ δεν έχω φίλες, αλλά άμα κάποιος με παρακολουθήσει από μια άλλη οπτική πλευρά θα πει πως έχω φίλες. Για μένα δεν υπάρχουν καλύτεροι φίλοι, υπάρχουν μόνο φίλοι, δεν μπορούνε να γίνουνε καλύτεροι από αυτό. Εγώ έχω μόνο 4 φίλους περιλαμβάνοντας και την μάνα μου, και άλλους 3 που τους βλέπω 2-3 φορές τον μήνα.
Εγώ βλέπω το φίλος παραπάνω από γνωστός ή άνθρωπος που νοιάζομαι για αυτόν.