Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν συμφωνώ να το πει σε άλλους αυτό αφορούσε εσένα,αλλά καλά έκανε και η κολλήτή σου και τον αποθάρρυνε αφού ήθελες και εσύ, συμφωνώ απόλυτα!!!Εγώ θα σου πρότεινα να συναντηθείτε και να τα ξεκαθαρίσετε..η ειλικρίνεια και η καθαρή κουβέντα είναι το καλύτερο!!
Αχχ σε καταλαβαίνω απόλυτα...και εγώ όταν του είπα πως δεν μου αρέσει κατέβασε μούτρα και από τότε δεν μπορώ να του μιλώ νιώθω άβολα..
Ελπίζω να βρείς άκρη σύντομα και να πάνε όλα καλά!!:no1:
Η κολλητή μου τυχαίνει να είναι πολύ καλή του φίλη...δεν κατάφερε τίποτα με την αποθάρρυνση, θέλει να το πει και να ξελαφρώσει....θα τα φάει τα μούτρα του όπως τα τρώμε όλοι μας άλλωστε και όχι μια φορά. Ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dark angel2455
Νεοφερμένο μέλος

συμφωνω απολυτα!!!!!!:iagree: και οσον αφορα το συγκεκριμενο θεμα ουτε εγω πιστευω οτι μπορει να υπαρξει φιλια αναμεσα σε 2 ατομα διαφορετικου φιλου...βασιζομενη και σε προσωπικες εμπειριες αλλα και φιλων,γνωστων κλπ..................Tι να πω μερικές φορές είναι καλό να λέμε κάποια πράγματα και ας έχουν και αρνητικό αντίκτυπο..η προσπάθεια μετράει..![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος

giorgioSAc
Νεοφερμένο μέλος

απλα δεν υπαρχει φιλια..
Soul of Sin
Εκκολαπτόμενο μέλος

1-Φιλια γυναικας με gay αντρα(αν και δε νομιζω να θεωρειται αντρας...)
2-"Φιλιας" straight και των δυο ΟΜΩΣ...η γυναικα ζει σε αλλους γαλαξιες και πιστευει στη φιλια αυτη αλλα ο αντρας χρησιμοποιει αυτη τη σχεση για......αλλους λογους κτλ κτλ....κτλ
Γενικα μη το ψαχνεται ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ 2 ΦΥΛΩΝ δεν υπαρχει....ΠΑΝΤΑ κατι κρυβεται....Και μην ακουω τωρα μαλακιες οπως "soul κανεις λαθος" και αλλα τετοια παραμυθια....Δεν ειναι ουτοπια εδω...εδω ειναι ΠΟΥ***ΝΑ ΓΗ
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

+δεν ανήκω στην κατηγορία 1. Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο, υπάρχει και το γκρι
Zed
Διάσημο μέλος

:!::!::!:
Γιατί όλοι είστε τόσο απόλυτοι? Άμα κάτι δεν το έχετε ζήσει, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Σωστός!:no1: Δεν είναι όλες οι σχέσεις αγοριών καροτσιών ερωτικές:!::!::!:
Γιατί όλοι είστε τόσο απόλυτοι? Άμα κάτι δεν το έχετε ζήσει, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει.
Zed
Διάσημο μέλος

Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Nαι, αγοριών-καροτσιών σίγουρα δεν είναι. Εδώ μπορείς να είσαι απόλυτος![]()

Vaggos_93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι, αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα... Πάντως νομίζω-και το έχω ζήσει- ότι μπορούν ένα αγόρι και ένα κορίτσι να είναι κολλητοί χωρίς να νιώθουν έλξη ο ένας για τον άλλοΣίγουρα, υπάρχει φιλία μεταξύ των 2 φύλων. Απλά είναι δύσκολο να βρεθεί η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ φιλία, πράγμα που ισχύει ανεξαρτήτως φύλου.....
Vaggos_93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απλά σε κάποιους φαίνεται περίεργο, αν και δεν είναι.
Βέβαια σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει και το ερωτικό στοιχείο.....
Τρανό παράδειγμα ότι οι μεγάλοι έρωτες γενιούνται (και) από φιλικές σχέσεις.....
SODAW
Πολύ δραστήριο μέλος

συμφωνώ:iagree::iagree:!!!εγω παλι ειμαι της αποψης οτι μπορει να υπαρξει φιλια μεταξυ των 2 φυλων αλλα σιγουρα οχι μεταξυ 2 ατομων που ειχαν παλαιοτερα σχεση. γενικα πιστευω πως μπορει αρχικα να φενεται πως και τα 2 ατομα εχουν ξεπερασει τν χωρισμο αλλα σιγουρα το ενα βαθια μεσα τ θα νιωθει ακομα ελξη για το αλλο κατι π μπορει να οδηγησει και σε πολυ δυσαρεστες καταστασεις καμια φορα.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

SODAW
Πολύ δραστήριο μέλος

Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος

+10000!!!Επειδή δεν έχει τύχει σε κάποιον να έχει φίλο/η του αντίθετου φίλου,δεν σημαίνει ότι δε γίνεται κιόλας!Προσωπικά έχω φίλους αγόρια και ποτέ δεν υπήρξε κάτι πονηρό μεταξύ μας.Κάποιους μάλιστα,τους βοήθησα να τα φτιάξουν με την κοπέλα που ήθελαν.:!::!::!:

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

iasonsea
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.