Αυτό είναι φυσιολογικό, διότι το άτομο αυτό, βρίσκει τον/την τελειο/α σύντροφο στα μάτια του φίλου/ης του.
Εγώ πιστεύω, οτι φιλία υπάρχει, αλλά για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Μετά τα συναισθήματα αλλάζουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει στάνταρ ένα αγόρι και ένα κορίτσι να τα έχουν
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Σαχλαμάρες. Εγώ προσωπικά έχω αγόρι φίλο και γνωριζόμαστε από τα 5 μας ξερωγώ. Ποτέ δεν υπήρξε έλξη, τον βλέπω σαν αδερφό μου.
Δεν υπηρχε ελξη απο τη μερια σου εννοεις,ποτε δεν ξερεις τι μπορει να εχει νιωσει αυτος.
Και εγώ.
Γιατι ετσι ειναι η φυση,ειναι σπανιο να υπαρχει φιλια.
-----------------------------------------
Λοιπόν. Αρχικά όταν ένα αγόρι και ένα κορίτσι γνωρίζονται, μπορεί να μην υπάρξει ερωτική έλξη. Να έχουν αρκετά κοινά και απλά να είναι φίλοι. Καθώς όμως περνάει ο καιρός, ένας απ'τους δύο, νιώθει διαφορετικά ακόμα κι αν δεν το έχει καταλάβει. Υποσυνείδητα, θέλει να βρίσκεται περισσότερο μαζί του/της, ζηλεύει άλλους/ες που τον/την περιτριγυρίζουν και πολλές φορές τσακώνεται μαζι με το/η φίλο/η για ανούσιους λόγους.
Αυτό είναι φυσιολογικό, διότι το άτομο αυτό, βρίσκει τον/την τελειο/α σύντροφο στα μάτια του φίλου/ης του.
Εγώ πιστεύω, οτι φιλία υπάρχει, αλλά για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Μετά τα συναισθήματα αλλάζουν.
Οποτε,δεν υπαρχει ουσιαστικα πραγματικη φιλια.

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Δεν υπηρχε ελξη απο τη μερια σου εννοεις,ποτε δεν ξερεις τι μπορει να εχει νιωσει αυτος.
Ακριβώς....
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Λάθος μου. Δεν εννοώ για όλους, αλλά για αρκετους. Από φίλες, συμαθητές και γενικότερα άλλα παιδιά τριγύρω μου, έχω καταλάβει πως αυτό συμβαίνει. Μπορεί να υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Αυτα που ειπες ειναι σωστα παρεπιπτοντως,οι καλυτερες σχεσεις γινονται απο τις καλυτερες "φιλιες" για μενα.
Την καταλαβαίνεις την έλξη. Είναι 2 χρόνια το παιδί σε σχέση και είναι ευτυχισμένος. Είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον σε κάθε δυσκολία, υπάρχει αγάπη, πραγματική και βαθιά αγάπη ανάμεσά μας, τίποτα λιγότερο όπως έρωτας.
Αμα σε λιγα χρονακια καταληξετε μαζι,μην παραξενευτεις,ισως θυμηθεις τα λογια μου,οπως ειπα,οι καλυτερες σχεσεις(σοβαρες) γινονται μεσα απο τις καλυτερες "φιλιες"
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος

Διοτι μερικοι ανθρωποι αδυνατουν να μην χρησιμοποιησουν τις περιορισμενες τους εμπειριες για να ορισουν το τι συμβαινει γυρω τους , και οριζουν τις υποστασεις των πραξεων των αλλων με βαση τη δικη τους.Και εγώ.
Παρολο το τμημα της αληθεια που μπορει να υπαρχει σε αυτα που λενε , ειναι τουλαχιστον αστειο να τα αναγαγουν στις γενικοτερες ανθρωπινες σχεσεις με παιδικους συλλογισμους περι υποσυνειδητου.

Αυτα που ειπες ειναι σωστα παρεπιπτοντως,οι καλυτερες σχεσεις γινονται απο τις καλυτερες "φιλιες" για μενα.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Γιατί έχεις γνωριστεί με τον άλλο, σε ξέρει και στις καλές και στις κακές σου και γνωρίζεστε καλύτερα.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Γιατί έχεις γνωριστεί με τον άλλο, σε ξέρει και στις καλές και στις κακές σου και γνωρίζεστε καλύτερα.
Ακριβως,ετσι βγαινουν συνηθως οι " σχεσεις ζωης ",οι σχεσεις που δημιουργουνται με τα σφηνακια και τα καμακια δεν κρατανε συνηθως.
G!Ot@K/
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ακριβως,ετσι βγαινουν συνηθως οι " σχεσεις ζωης ",οι σχεσεις που δημιουργουνται με τα σφηνακια και τα καμακια δεν κρατανε συνηθως.
+100
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τώρα τελευταία μου έτυχε και ενώ εγώ το πήγαινα φιλικά για κολλητιλίκη κόλλησε ο βλάκας. Κρίμα και είχαμε πολλά να μοιραστούμε αλλά για σχέση δεν προχωράει.
Αυτό που ίσως μπορώ να δικαιολογίσω είναι εαν μεγαλώσουνε αγόρι μαζί με κορίτσι και νιώθουν σαν αδέρφια αλλά και πάλι δύσκολο διότι καθώς μεγαλώνεις αλλάζουν τα πράγματα και το συναίσθημα μπερδεύεται και καταλήγει σε έρωτα.
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος

Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οχι οτι συμφωνω με τις γενικευσεις σας αλλα σιγουρα δεν ειχανε φανει τιποτα εστω μικρα δειγματα του οτι σας ηθελαν![]()
Ξέρεις πως είχαμε ξεκινήσει να μιλάμε?
Πέρυσι είχαν γίνει πολλές παρεξηγήσεις και είχαμε τσακωθεί...πήγαμε λοιπόν να λύσουμε τις διαφορές μας...μετά μιλάγαμε συχνά...και κόλλησε. Φαντάσου οτι ήμασταν τσακωμένοι κιόλας
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Guest854551 ερωτευτηκα τo avatar σου

ΤΕΛΟΣ_ΟΦΦΤΟΠΙΚ

Efthymios1
Εκκολαπτόμενο μέλος

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Πιστευω οτι αναμεσα στα δυο φυλλα δημιουργειται μια πολυ πιο σταθερη πραγματικη φιλια αποτι αναμεσα σε ατομα του ιδιου φυλου(οπου υπαρχει και ανταγωνισμος) Ο καλυτερος μου φιλος ειναι κοριτσι)
Χμμ και που το στηριζεις αυτο?
Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kαι τελικά τι έγινε??Μείνατε γνωστοί,μιλάτε?
Εγώ πλέον δεν μπορώ να του μιλήσω ύστερα από αυτό.Γιατί του είπα ότι δεν μου αρέσει και έκτοτε νιώθω άβολα αφού πληγώθηκε...
Εκτός το οτι το είχα καταλάβει, πήγε και το είπε στην κολλητή μου. Της είπε οτι θέλει να μου το πει και αυτή προσπάθησε να τον αποθαρύνει όπως της είχα πει. Τώρα απλά κλείσαν τα σχολεία και προσπαθεί με κάποιο τρόπο να βγούμε όλοι μαζί. Εκεί νομίζω οτι θα μου το πει και εγώ θα ξεκαθαρίσω την θέση μου με δικαιολογίες....από κει και πέρα ούτε και εγώ δεν νομίζω οτι θα βγαίνουμε συχνά γιατί πλέον κοιτάζει με ύφος ερωτευμένου και με φέρνει σε δύσκολη θέση
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.