Οι δουλείες του σπιτιού κατά την γνώμη μου πρέπει να αναλαμβάνονται από κοινού τόσο από τον άντρα όσο και από την γυναίκα. Π.χ. εγώ όσο ήμουν φοιτητής έμενα με την αδερφή μου που ήταν κι εκείνη φοιτήτρια και αναλαμβάναμε από κοινού τις δουλειές του σπιτιού και έτσι είναι το σωστό γιατί κανείς δεν πρέπει να είναι κορόιδο κανενός. Όσοι άντρες λένε ότι οι δουλείες αυτές είναι γυναικεία υπόθεση είτε είναι φασίστες είτε το λένε γιατί τους βολεύει ακόμα κι αν δεν το πιστεύουν. Αλλά έχω ακούσει και γυναίκες να το λένε αυτό όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, ό,τι δηλαδή η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι αν κι εγώ διαφωνώ μαζί τους (δεν σου κάνω πλάκα, ξέρω αρκετές που το πιστεύουν αυτό). Οπότε αυτή η κατάσταση, ότι δηλαδή οι δουλείες του σπιτιού είναι γυναικεία υπόθεση, τροφοδοτείται και διαιωνίζεται εν μέρει και από τις γυναίκες. Ίσως βαριούνται να δουλέψουν και θέλουν να τρώνε από τα έτοιμα, ποιος ξέρει, έχουν τους λόγους τους. Όπως είπες παραπάνω καλό είναι το ζευγάρι πριν προχωρήσει σε γάμο να τα έχει ξεκαθαρίσει αυτά γιατί υπάρχουν πολλοί άντρες της παλιάς σχολής.