Ισχυρίζεσαι abracadabra ότι η μαμά σου "ευτυχώς δεν μαγειρεύει" λες και είναι κάτι κακό και ότι το ίδιο κάνεις κι εσύ και καμαρώνεις από πάνω. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις τέτοιο υφάκι. Ίσα ίσα που είναι πάρα πολύ καλό κάποιος να μαγειρεύει είτε είναι άντρας είτε γυναίκα. Λες ότι πολλοί άντρες θα αναγκαστούν να αναλάβουν μέρος του μαγειρέματος αν υπάρχουν κι άλλα κορίτσια σαν κι εσένα. Δεν είναι κακό να μαγειρεύει ο άντρας, αντιθέτως είναι πάρα πολύ καλό όχι όμως να βγαίνεις κι από πάνω λες και ο σκοπός της ζωής σου είναι να έχεις τον άντρα στο σπίτι κι εσύ να δουλεύεις. Χαλάρωσε, σε λίγο θα βγάλεις αρχ***α και θα τα πατάς κιόλας. Είπαμε ισότητα. Ούτε οι άντρες υπεράνω αλλά ούτε και οι γυναίκες υπεράνω. Και όπως και να το κάνουμε η φύση έχει διαχωρίσει τα δύο φύλλα. Σε άλλα θέματα υπερτερούν οι άντρες και σε άλλα οι γυναίκες. Π.χ. οι άντρες έχουν μεγαλύτερη μυική δύναμη αλλά οι γυναίκες έχουν ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα και συνήθως ζουν περισσότερα χρόνια. Αυτά είναι γονίδια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι άντρες είναι ικανότεροι από τις γυναίκες σε κάποιον τομέα ούτε φυσικά το αντίστροφο. Και να σε ενημερώσω ότι φεμινίστρια δεν είναι όποια κάνει αποτρίχωση στα πόδια και φοράει σουτιέν.
Φυσικά και δεν είμαστε ίδιοι, αλλιώς θα την βρίσκαμε μεταξύ μας και δεν θα είχαν ανάγκη οι άντρες τις γυναίκες ούτε οι γυναίκες τους άντρες (όχι πως δεν γίνεται και από τους μεν και από τους δε αλλά είναι άλλο μεγάααλο θέμα αυτό). Αντί να κάνεις παράπονα λοιπόν φρόντισε να συνειδητοποιήσεις ότι οι γυναίκες είναι περισσότερο ευνοϋμένες από τους άντρες στη σημερινή εποχή. Δεν έχετε υποχρεωτική στράτευση και βγαίνετε στη σύνταξη 5 χρόνια νωρίτερα πορότι οι στατιστικές δείχουν ότι στην Ελλάδα το μέσο προσδώκιμο ζωής είναι αυξημένο κατά 3 χρόνια για τις γυναίκες από τους άντρες. Υπάρχουν και φαλλοκράτες παντού και μέσα στο forum αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω με τίποτα αυτή σου τη συμπεριφορά "εγώ δεν κάνω αυτό, εγώ δεν κάνω εκείνο, οι άντρες θα ζοριστούν μαζί μου". Φυσικά και οι δουλείες του σπιτιού δεν είναι γυναικείες δουλειές και δικαίωμα στην εργασία έχουν όλοι αλλά δεν είναι ούτε αντρικές δουλειές. Δεν έχεις ιδέα τι είναι ο φεμινισμός και τσαμπουνάς ατάκες για να προκαλέσεις εντυπώσεις. Αυτό δεν λέγεται φεμινισμός, λέγεται ψωνισμός. Και όσον αφορά την πολιτική υπάρχουν εξίσου με τους άντρες ικανές γυναίκες πολιτικοί και δεν αποκλείεται μια μέρα να έχουμε και γυναίκα πρωθυπουργό (εγώ τη βλέπω τη Ντόρα να 'ρχεται σε 2-3 θητείες από σήμερα).