chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:18 Ο chris_90 έγραψε: #21 10-06-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: ...μπάμιες με κοτόπουλο... Click για ανάπτυξη... Πω, ναι, αυτο το φαγητο μου αρεσει κι εμενα πολυ. Πρωτη φορα βρισκω παιδι της ηλικιας μου (2 χρονια μικροτερο, εστω ) που να του αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:36 Η domenica7: #22 10-06-09 19:36 Εγώ μέχρι πέρυσι έτρωγα όσο ήθελα και δεν έπαιρνα γραμμάριο. Φέτος τρώγοντας τα ίδια πήρα 10 κιλά. Το φαγητό είναι φίλος αχώριστος.Αλλά εδώ και λίγο καιρό η σχέση μας περνάει κρίση.Μακριά και αγαπημένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:38 Ο Crookshanks: #23 10-06-09 19:38 Χε, χε. Με τηγανητές πατάτες. Να τις βουτάς στη σάλτσα και να παίρνεις μια πατάτα, μια μπουκιά κοτόπουλο και μια μπάμια. Ο τέλειος συνδυασμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Ο blacksheep: #24 10-06-09 19:39 τι ειναι το bami goreng? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:40 Ο chris_90 έγραψε: #25 10-06-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Χε, χε. Με τηγανητές πατάτες. Να τις βουτάς στη σάλτσα και να παίρνεις μια πατάτα, μια μπουκιά κοτόπουλο και μια μπάμια. Ο τέλειος συνδυασμός. Click για ανάπτυξη... Με τηγανητες πατατες δεν το 'χω φαει ποτε. Μονο με ψητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:41 Η domenica7: #26 10-06-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Χε, χε. Με τηγανητές πατάτες. Να τις βουτάς στη σάλτσα και να παίρνεις μια πατάτα, μια μπουκιά κοτόπουλο και μια μπάμια. Ο τέλειος συνδυασμός. Click για ανάπτυξη... Σατ απ!! Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό.Όπως και το κοτόπουλο κοκκινιστό με ελιές.Μιαμμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:14 Ο Crookshanks: #27 10-06-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι ειναι το bami goreng? Click για ανάπτυξη... https://www.google.com/search?client=opera&rls=el&q=bami+goreng&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Με τηγανητες πατατες δεν το 'χω φαει ποτε. Μονο με ψητες. Click για ανάπτυξη... Ψητές;:!: Πρώτη φορά το ακούω! Και οι μπάμιες ψητές είναι δηλαδή;:!: Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Σατ απ!! Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό.Όπως και το κοτόπουλο κοκκινιστό με ελιές.Μιαμμ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες τα διαλυτικά. Κοτόπουλο με ελιές; Δε το έχω ξανακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η vickaki-4: #28 10-06-09 20:17 Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό Click για ανάπτυξη... πλακα κανετε;οι μπαμιες ειναι αηδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:18 Η Rock_Sugar: #29 10-06-09 20:18 Μια και είπατε για πρωινό, έμενα για κάποιες μέρες στο σπίτι μιας φίλης μου η οποία έχει αμερικάνικες διατροφικές συνήθειες (λόγω καταγωγής), οπότε κάθε πρωί τρώγαμε puncakes με ένα σιρόπι απο δέντρο που φυτρώνει μόνο εκεί, ή τουλάχιστον έτσι μου είπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Ο Crookshanks: #30 10-06-09 20:21 Nαι, Maple Syrup, είναι το δέντρο του οποίου το φύλλο είναι σύμβολο και περιέχεται στη σημαία του Καναδά. Pancakes γράφεται. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: πλακα κανετε;οι μπαμιες ειναι αηδια! Click για ανάπτυξη... Όταν είναι λιωμένες, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:25 Ο djimmakos: #31 10-06-09 20:25 To αγαπημένο μου ήταν κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες. Και λέω ήταν γιατί από τότε που είδα τη γιαγιά μου να σφάζει ένα κόκορα δεν ξαναέβαλα κοτόπουλο στο στόμα μου (τουλάχιστον χωριάτικο) :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:32 Ο Evris7 έγραψε: #32 10-06-09 20:32 Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Η domenica7: #33 10-06-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Click για ανάπτυξη... Έτσι,έτσι! Αυτά είναι φαγητά! Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Ο Crookshanks: #34 10-06-09 20:45 Ναι! Σαρδέλες στο φούρνο (γνήσιες, όχι φρίσες), με λεμόνι και λάδι. Με φακιές (σουρωμένες και πολύ λίγο ψημένες), σαλάτα iceberg με τόνο, λαδόξυδο, φρέσκο κρεμμύδι, άνιθο, ντομάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Η oLgA 19956: #35 10-06-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: τη γαλλική τη μισω. Είναι όλα άψητα, στάζουν αίμα Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------------------------------------- Εχεις απολυτο δίκαιο!!!!! Εμένα δεν μου αρέσει και το Κινέζικο!!! Μπορεί καθημερινά να μην φάω τίποτα αλλα η σοκολάτα είναι η λατρεία μου !!! Έχω πάθει εθισμό με την σοκολάτα ασπρη και μαύρη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:47 Η vickaki-4: #36 10-06-09 20:47 Όταν είναι λιωμένες, ναι. Click για ανάπτυξη... οπως και να ειναι ουτε να τις μυρισω δεν θελω οχι να τις φαω! ----------------------------------------- Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... τελικα πρεπει να ειμαι υπερβολικα ιδιοτροπη τιποτα απο οσα ειπατε δεν με συγκινησε! γι αυτο που τρελαινομαι ειναι το μπουγιουρντι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #37 10-06-09 20:50 Έχω πολλά αγαπημένα. Μιας και αναφέρθηκαν όμως παραπάνω, θα πω αυτό: μπάμιες με κρεμμυδάκια στο φούρνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 292010: #38 10-06-09 20:57 Τώρα θυμήθηκα Αγαπημένο μου φαγητό (δηλαδή που θα έτρωγα μέχρι να σκάσω) Μοσχαράκι με πιλάφι με άσπρη σάλτσα Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Κεφτεδάκια party time *(έτσι τα λέω) Αρνάκι/Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο Πατάτες φούρνου/βραστές Κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο Όλα τα υπόλοιπα που τρώω είναι αγαπημένα μου αλλά δεν θα τα έτρωγα μέχρι σκασμού *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Η vickaki-4: #39 10-06-09 20:59 Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Click για ανάπτυξη... συμφωνω! *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Click για ανάπτυξη... τις κεφτεδομπουκιτσες λες;κι εμενα πιο νοστιμα μου φαινονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Η domenica7: #40 10-06-09 21:01 Παιδιά δε λέω τίποτα άλλο. Μπακαλιάρος λεμονάτος με μπόλικο σκορδάκι και μπόλικη άσπρη πηκτή σάλτσα... Θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: ...μπάμιες με κοτόπουλο... Click για ανάπτυξη... Πω, ναι, αυτο το φαγητο μου αρεσει κι εμενα πολυ. Πρωτη φορα βρισκω παιδι της ηλικιας μου (2 χρονια μικροτερο, εστω ) που να του αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:36 Η domenica7: #22 10-06-09 19:36 Εγώ μέχρι πέρυσι έτρωγα όσο ήθελα και δεν έπαιρνα γραμμάριο. Φέτος τρώγοντας τα ίδια πήρα 10 κιλά. Το φαγητό είναι φίλος αχώριστος.Αλλά εδώ και λίγο καιρό η σχέση μας περνάει κρίση.Μακριά και αγαπημένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:38 Ο Crookshanks: #23 10-06-09 19:38 Χε, χε. Με τηγανητές πατάτες. Να τις βουτάς στη σάλτσα και να παίρνεις μια πατάτα, μια μπουκιά κοτόπουλο και μια μπάμια. Ο τέλειος συνδυασμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Ο blacksheep: #24 10-06-09 19:39 τι ειναι το bami goreng? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:40 Ο chris_90 έγραψε: #25 10-06-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Χε, χε. Με τηγανητές πατάτες. Να τις βουτάς στη σάλτσα και να παίρνεις μια πατάτα, μια μπουκιά κοτόπουλο και μια μπάμια. Ο τέλειος συνδυασμός. Click για ανάπτυξη... Με τηγανητες πατατες δεν το 'χω φαει ποτε. Μονο με ψητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:41 Η domenica7: #26 10-06-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Χε, χε. Με τηγανητές πατάτες. Να τις βουτάς στη σάλτσα και να παίρνεις μια πατάτα, μια μπουκιά κοτόπουλο και μια μπάμια. Ο τέλειος συνδυασμός. Click για ανάπτυξη... Σατ απ!! Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό.Όπως και το κοτόπουλο κοκκινιστό με ελιές.Μιαμμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:14 Ο Crookshanks: #27 10-06-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι ειναι το bami goreng? Click για ανάπτυξη... https://www.google.com/search?client=opera&rls=el&q=bami+goreng&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Με τηγανητες πατατες δεν το 'χω φαει ποτε. Μονο με ψητες. Click για ανάπτυξη... Ψητές;:!: Πρώτη φορά το ακούω! Και οι μπάμιες ψητές είναι δηλαδή;:!: Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Σατ απ!! Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό.Όπως και το κοτόπουλο κοκκινιστό με ελιές.Μιαμμ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες τα διαλυτικά. Κοτόπουλο με ελιές; Δε το έχω ξανακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η vickaki-4: #28 10-06-09 20:17 Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό Click για ανάπτυξη... πλακα κανετε;οι μπαμιες ειναι αηδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:18 Η Rock_Sugar: #29 10-06-09 20:18 Μια και είπατε για πρωινό, έμενα για κάποιες μέρες στο σπίτι μιας φίλης μου η οποία έχει αμερικάνικες διατροφικές συνήθειες (λόγω καταγωγής), οπότε κάθε πρωί τρώγαμε puncakes με ένα σιρόπι απο δέντρο που φυτρώνει μόνο εκεί, ή τουλάχιστον έτσι μου είπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Ο Crookshanks: #30 10-06-09 20:21 Nαι, Maple Syrup, είναι το δέντρο του οποίου το φύλλο είναι σύμβολο και περιέχεται στη σημαία του Καναδά. Pancakes γράφεται. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: πλακα κανετε;οι μπαμιες ειναι αηδια! Click για ανάπτυξη... Όταν είναι λιωμένες, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:25 Ο djimmakos: #31 10-06-09 20:25 To αγαπημένο μου ήταν κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες. Και λέω ήταν γιατί από τότε που είδα τη γιαγιά μου να σφάζει ένα κόκορα δεν ξαναέβαλα κοτόπουλο στο στόμα μου (τουλάχιστον χωριάτικο) :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:32 Ο Evris7 έγραψε: #32 10-06-09 20:32 Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Η domenica7: #33 10-06-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Click για ανάπτυξη... Έτσι,έτσι! Αυτά είναι φαγητά! Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Ο Crookshanks: #34 10-06-09 20:45 Ναι! Σαρδέλες στο φούρνο (γνήσιες, όχι φρίσες), με λεμόνι και λάδι. Με φακιές (σουρωμένες και πολύ λίγο ψημένες), σαλάτα iceberg με τόνο, λαδόξυδο, φρέσκο κρεμμύδι, άνιθο, ντομάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Η oLgA 19956: #35 10-06-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: τη γαλλική τη μισω. Είναι όλα άψητα, στάζουν αίμα Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------------------------------------- Εχεις απολυτο δίκαιο!!!!! Εμένα δεν μου αρέσει και το Κινέζικο!!! Μπορεί καθημερινά να μην φάω τίποτα αλλα η σοκολάτα είναι η λατρεία μου !!! Έχω πάθει εθισμό με την σοκολάτα ασπρη και μαύρη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:47 Η vickaki-4: #36 10-06-09 20:47 Όταν είναι λιωμένες, ναι. Click για ανάπτυξη... οπως και να ειναι ουτε να τις μυρισω δεν θελω οχι να τις φαω! ----------------------------------------- Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... τελικα πρεπει να ειμαι υπερβολικα ιδιοτροπη τιποτα απο οσα ειπατε δεν με συγκινησε! γι αυτο που τρελαινομαι ειναι το μπουγιουρντι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #37 10-06-09 20:50 Έχω πολλά αγαπημένα. Μιας και αναφέρθηκαν όμως παραπάνω, θα πω αυτό: μπάμιες με κρεμμυδάκια στο φούρνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 292010: #38 10-06-09 20:57 Τώρα θυμήθηκα Αγαπημένο μου φαγητό (δηλαδή που θα έτρωγα μέχρι να σκάσω) Μοσχαράκι με πιλάφι με άσπρη σάλτσα Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Κεφτεδάκια party time *(έτσι τα λέω) Αρνάκι/Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο Πατάτες φούρνου/βραστές Κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο Όλα τα υπόλοιπα που τρώω είναι αγαπημένα μου αλλά δεν θα τα έτρωγα μέχρι σκασμού *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Η vickaki-4: #39 10-06-09 20:59 Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Click για ανάπτυξη... συμφωνω! *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Click για ανάπτυξη... τις κεφτεδομπουκιτσες λες;κι εμενα πιο νοστιμα μου φαινονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Η domenica7: #40 10-06-09 21:01 Παιδιά δε λέω τίποτα άλλο. Μπακαλιάρος λεμονάτος με μπόλικο σκορδάκι και μπόλικη άσπρη πηκτή σάλτσα... Θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ μέχρι πέρυσι έτρωγα όσο ήθελα και δεν έπαιρνα γραμμάριο. Φέτος τρώγοντας τα ίδια πήρα 10 κιλά. Το φαγητό είναι φίλος αχώριστος.Αλλά εδώ και λίγο καιρό η σχέση μας περνάει κρίση.Μακριά και αγαπημένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:38 Ο Crookshanks: #23 10-06-09 19:38 Χε, χε. Με τηγανητές πατάτες. Να τις βουτάς στη σάλτσα και να παίρνεις μια πατάτα, μια μπουκιά κοτόπουλο και μια μπάμια. Ο τέλειος συνδυασμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Ο blacksheep: #24 10-06-09 19:39 τι ειναι το bami goreng? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:40 Ο chris_90 έγραψε: #25 10-06-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Χε, χε. Με τηγανητές πατάτες. Να τις βουτάς στη σάλτσα και να παίρνεις μια πατάτα, μια μπουκιά κοτόπουλο και μια μπάμια. Ο τέλειος συνδυασμός. Click για ανάπτυξη... Με τηγανητες πατατες δεν το 'χω φαει ποτε. Μονο με ψητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:41 Η domenica7: #26 10-06-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Χε, χε. Με τηγανητές πατάτες. Να τις βουτάς στη σάλτσα και να παίρνεις μια πατάτα, μια μπουκιά κοτόπουλο και μια μπάμια. Ο τέλειος συνδυασμός. Click για ανάπτυξη... Σατ απ!! Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό.Όπως και το κοτόπουλο κοκκινιστό με ελιές.Μιαμμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:14 Ο Crookshanks: #27 10-06-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι ειναι το bami goreng? Click για ανάπτυξη... https://www.google.com/search?client=opera&rls=el&q=bami+goreng&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Με τηγανητες πατατες δεν το 'χω φαει ποτε. Μονο με ψητες. Click για ανάπτυξη... Ψητές;:!: Πρώτη φορά το ακούω! Και οι μπάμιες ψητές είναι δηλαδή;:!: Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Σατ απ!! Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό.Όπως και το κοτόπουλο κοκκινιστό με ελιές.Μιαμμ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες τα διαλυτικά. Κοτόπουλο με ελιές; Δε το έχω ξανακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η vickaki-4: #28 10-06-09 20:17 Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό Click για ανάπτυξη... πλακα κανετε;οι μπαμιες ειναι αηδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:18 Η Rock_Sugar: #29 10-06-09 20:18 Μια και είπατε για πρωινό, έμενα για κάποιες μέρες στο σπίτι μιας φίλης μου η οποία έχει αμερικάνικες διατροφικές συνήθειες (λόγω καταγωγής), οπότε κάθε πρωί τρώγαμε puncakes με ένα σιρόπι απο δέντρο που φυτρώνει μόνο εκεί, ή τουλάχιστον έτσι μου είπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Ο Crookshanks: #30 10-06-09 20:21 Nαι, Maple Syrup, είναι το δέντρο του οποίου το φύλλο είναι σύμβολο και περιέχεται στη σημαία του Καναδά. Pancakes γράφεται. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: πλακα κανετε;οι μπαμιες ειναι αηδια! Click για ανάπτυξη... Όταν είναι λιωμένες, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:25 Ο djimmakos: #31 10-06-09 20:25 To αγαπημένο μου ήταν κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες. Και λέω ήταν γιατί από τότε που είδα τη γιαγιά μου να σφάζει ένα κόκορα δεν ξαναέβαλα κοτόπουλο στο στόμα μου (τουλάχιστον χωριάτικο) :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:32 Ο Evris7 έγραψε: #32 10-06-09 20:32 Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Η domenica7: #33 10-06-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Click για ανάπτυξη... Έτσι,έτσι! Αυτά είναι φαγητά! Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Ο Crookshanks: #34 10-06-09 20:45 Ναι! Σαρδέλες στο φούρνο (γνήσιες, όχι φρίσες), με λεμόνι και λάδι. Με φακιές (σουρωμένες και πολύ λίγο ψημένες), σαλάτα iceberg με τόνο, λαδόξυδο, φρέσκο κρεμμύδι, άνιθο, ντομάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Η oLgA 19956: #35 10-06-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: τη γαλλική τη μισω. Είναι όλα άψητα, στάζουν αίμα Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------------------------------------- Εχεις απολυτο δίκαιο!!!!! Εμένα δεν μου αρέσει και το Κινέζικο!!! Μπορεί καθημερινά να μην φάω τίποτα αλλα η σοκολάτα είναι η λατρεία μου !!! Έχω πάθει εθισμό με την σοκολάτα ασπρη και μαύρη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:47 Η vickaki-4: #36 10-06-09 20:47 Όταν είναι λιωμένες, ναι. Click για ανάπτυξη... οπως και να ειναι ουτε να τις μυρισω δεν θελω οχι να τις φαω! ----------------------------------------- Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... τελικα πρεπει να ειμαι υπερβολικα ιδιοτροπη τιποτα απο οσα ειπατε δεν με συγκινησε! γι αυτο που τρελαινομαι ειναι το μπουγιουρντι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #37 10-06-09 20:50 Έχω πολλά αγαπημένα. Μιας και αναφέρθηκαν όμως παραπάνω, θα πω αυτό: μπάμιες με κρεμμυδάκια στο φούρνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 292010: #38 10-06-09 20:57 Τώρα θυμήθηκα Αγαπημένο μου φαγητό (δηλαδή που θα έτρωγα μέχρι να σκάσω) Μοσχαράκι με πιλάφι με άσπρη σάλτσα Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Κεφτεδάκια party time *(έτσι τα λέω) Αρνάκι/Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο Πατάτες φούρνου/βραστές Κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο Όλα τα υπόλοιπα που τρώω είναι αγαπημένα μου αλλά δεν θα τα έτρωγα μέχρι σκασμού *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Η vickaki-4: #39 10-06-09 20:59 Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Click για ανάπτυξη... συμφωνω! *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Click για ανάπτυξη... τις κεφτεδομπουκιτσες λες;κι εμενα πιο νοστιμα μου φαινονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Η domenica7: #40 10-06-09 21:01 Παιδιά δε λέω τίποτα άλλο. Μπακαλιάρος λεμονάτος με μπόλικο σκορδάκι και μπόλικη άσπρη πηκτή σάλτσα... Θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χε, χε. Με τηγανητές πατάτες. Να τις βουτάς στη σάλτσα και να παίρνεις μια πατάτα, μια μπουκιά κοτόπουλο και μια μπάμια. Ο τέλειος συνδυασμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Ο blacksheep: #24 10-06-09 19:39 τι ειναι το bami goreng? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:40 Ο chris_90 έγραψε: #25 10-06-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Χε, χε. Με τηγανητές πατάτες. Να τις βουτάς στη σάλτσα και να παίρνεις μια πατάτα, μια μπουκιά κοτόπουλο και μια μπάμια. Ο τέλειος συνδυασμός. Click για ανάπτυξη... Με τηγανητες πατατες δεν το 'χω φαει ποτε. Μονο με ψητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:41 Η domenica7: #26 10-06-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Χε, χε. Με τηγανητές πατάτες. Να τις βουτάς στη σάλτσα και να παίρνεις μια πατάτα, μια μπουκιά κοτόπουλο και μια μπάμια. Ο τέλειος συνδυασμός. Click για ανάπτυξη... Σατ απ!! Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό.Όπως και το κοτόπουλο κοκκινιστό με ελιές.Μιαμμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:14 Ο Crookshanks: #27 10-06-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι ειναι το bami goreng? Click για ανάπτυξη... https://www.google.com/search?client=opera&rls=el&q=bami+goreng&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Με τηγανητες πατατες δεν το 'χω φαει ποτε. Μονο με ψητες. Click για ανάπτυξη... Ψητές;:!: Πρώτη φορά το ακούω! Και οι μπάμιες ψητές είναι δηλαδή;:!: Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Σατ απ!! Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό.Όπως και το κοτόπουλο κοκκινιστό με ελιές.Μιαμμ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες τα διαλυτικά. Κοτόπουλο με ελιές; Δε το έχω ξανακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η vickaki-4: #28 10-06-09 20:17 Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό Click για ανάπτυξη... πλακα κανετε;οι μπαμιες ειναι αηδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:18 Η Rock_Sugar: #29 10-06-09 20:18 Μια και είπατε για πρωινό, έμενα για κάποιες μέρες στο σπίτι μιας φίλης μου η οποία έχει αμερικάνικες διατροφικές συνήθειες (λόγω καταγωγής), οπότε κάθε πρωί τρώγαμε puncakes με ένα σιρόπι απο δέντρο που φυτρώνει μόνο εκεί, ή τουλάχιστον έτσι μου είπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Ο Crookshanks: #30 10-06-09 20:21 Nαι, Maple Syrup, είναι το δέντρο του οποίου το φύλλο είναι σύμβολο και περιέχεται στη σημαία του Καναδά. Pancakes γράφεται. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: πλακα κανετε;οι μπαμιες ειναι αηδια! Click για ανάπτυξη... Όταν είναι λιωμένες, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:25 Ο djimmakos: #31 10-06-09 20:25 To αγαπημένο μου ήταν κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες. Και λέω ήταν γιατί από τότε που είδα τη γιαγιά μου να σφάζει ένα κόκορα δεν ξαναέβαλα κοτόπουλο στο στόμα μου (τουλάχιστον χωριάτικο) :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:32 Ο Evris7 έγραψε: #32 10-06-09 20:32 Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Η domenica7: #33 10-06-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Click για ανάπτυξη... Έτσι,έτσι! Αυτά είναι φαγητά! Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Ο Crookshanks: #34 10-06-09 20:45 Ναι! Σαρδέλες στο φούρνο (γνήσιες, όχι φρίσες), με λεμόνι και λάδι. Με φακιές (σουρωμένες και πολύ λίγο ψημένες), σαλάτα iceberg με τόνο, λαδόξυδο, φρέσκο κρεμμύδι, άνιθο, ντομάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Η oLgA 19956: #35 10-06-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: τη γαλλική τη μισω. Είναι όλα άψητα, στάζουν αίμα Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------------------------------------- Εχεις απολυτο δίκαιο!!!!! Εμένα δεν μου αρέσει και το Κινέζικο!!! Μπορεί καθημερινά να μην φάω τίποτα αλλα η σοκολάτα είναι η λατρεία μου !!! Έχω πάθει εθισμό με την σοκολάτα ασπρη και μαύρη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:47 Η vickaki-4: #36 10-06-09 20:47 Όταν είναι λιωμένες, ναι. Click για ανάπτυξη... οπως και να ειναι ουτε να τις μυρισω δεν θελω οχι να τις φαω! ----------------------------------------- Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... τελικα πρεπει να ειμαι υπερβολικα ιδιοτροπη τιποτα απο οσα ειπατε δεν με συγκινησε! γι αυτο που τρελαινομαι ειναι το μπουγιουρντι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #37 10-06-09 20:50 Έχω πολλά αγαπημένα. Μιας και αναφέρθηκαν όμως παραπάνω, θα πω αυτό: μπάμιες με κρεμμυδάκια στο φούρνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 292010: #38 10-06-09 20:57 Τώρα θυμήθηκα Αγαπημένο μου φαγητό (δηλαδή που θα έτρωγα μέχρι να σκάσω) Μοσχαράκι με πιλάφι με άσπρη σάλτσα Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Κεφτεδάκια party time *(έτσι τα λέω) Αρνάκι/Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο Πατάτες φούρνου/βραστές Κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο Όλα τα υπόλοιπα που τρώω είναι αγαπημένα μου αλλά δεν θα τα έτρωγα μέχρι σκασμού *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Η vickaki-4: #39 10-06-09 20:59 Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Click για ανάπτυξη... συμφωνω! *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Click για ανάπτυξη... τις κεφτεδομπουκιτσες λες;κι εμενα πιο νοστιμα μου φαινονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Η domenica7: #40 10-06-09 21:01 Παιδιά δε λέω τίποτα άλλο. Μπακαλιάρος λεμονάτος με μπόλικο σκορδάκι και μπόλικη άσπρη πηκτή σάλτσα... Θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι ειναι το bami goreng? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:40 Ο chris_90 έγραψε: #25 10-06-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Χε, χε. Με τηγανητές πατάτες. Να τις βουτάς στη σάλτσα και να παίρνεις μια πατάτα, μια μπουκιά κοτόπουλο και μια μπάμια. Ο τέλειος συνδυασμός. Click για ανάπτυξη... Με τηγανητες πατατες δεν το 'χω φαει ποτε. Μονο με ψητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:41 Η domenica7: #26 10-06-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Χε, χε. Με τηγανητές πατάτες. Να τις βουτάς στη σάλτσα και να παίρνεις μια πατάτα, μια μπουκιά κοτόπουλο και μια μπάμια. Ο τέλειος συνδυασμός. Click για ανάπτυξη... Σατ απ!! Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό.Όπως και το κοτόπουλο κοκκινιστό με ελιές.Μιαμμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:14 Ο Crookshanks: #27 10-06-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι ειναι το bami goreng? Click για ανάπτυξη... https://www.google.com/search?client=opera&rls=el&q=bami+goreng&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Με τηγανητες πατατες δεν το 'χω φαει ποτε. Μονο με ψητες. Click για ανάπτυξη... Ψητές;:!: Πρώτη φορά το ακούω! Και οι μπάμιες ψητές είναι δηλαδή;:!: Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Σατ απ!! Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό.Όπως και το κοτόπουλο κοκκινιστό με ελιές.Μιαμμ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες τα διαλυτικά. Κοτόπουλο με ελιές; Δε το έχω ξανακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η vickaki-4: #28 10-06-09 20:17 Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό Click για ανάπτυξη... πλακα κανετε;οι μπαμιες ειναι αηδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:18 Η Rock_Sugar: #29 10-06-09 20:18 Μια και είπατε για πρωινό, έμενα για κάποιες μέρες στο σπίτι μιας φίλης μου η οποία έχει αμερικάνικες διατροφικές συνήθειες (λόγω καταγωγής), οπότε κάθε πρωί τρώγαμε puncakes με ένα σιρόπι απο δέντρο που φυτρώνει μόνο εκεί, ή τουλάχιστον έτσι μου είπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Ο Crookshanks: #30 10-06-09 20:21 Nαι, Maple Syrup, είναι το δέντρο του οποίου το φύλλο είναι σύμβολο και περιέχεται στη σημαία του Καναδά. Pancakes γράφεται. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: πλακα κανετε;οι μπαμιες ειναι αηδια! Click για ανάπτυξη... Όταν είναι λιωμένες, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:25 Ο djimmakos: #31 10-06-09 20:25 To αγαπημένο μου ήταν κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες. Και λέω ήταν γιατί από τότε που είδα τη γιαγιά μου να σφάζει ένα κόκορα δεν ξαναέβαλα κοτόπουλο στο στόμα μου (τουλάχιστον χωριάτικο) :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:32 Ο Evris7 έγραψε: #32 10-06-09 20:32 Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Η domenica7: #33 10-06-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Click για ανάπτυξη... Έτσι,έτσι! Αυτά είναι φαγητά! Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Ο Crookshanks: #34 10-06-09 20:45 Ναι! Σαρδέλες στο φούρνο (γνήσιες, όχι φρίσες), με λεμόνι και λάδι. Με φακιές (σουρωμένες και πολύ λίγο ψημένες), σαλάτα iceberg με τόνο, λαδόξυδο, φρέσκο κρεμμύδι, άνιθο, ντομάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Η oLgA 19956: #35 10-06-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: τη γαλλική τη μισω. Είναι όλα άψητα, στάζουν αίμα Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------------------------------------- Εχεις απολυτο δίκαιο!!!!! Εμένα δεν μου αρέσει και το Κινέζικο!!! Μπορεί καθημερινά να μην φάω τίποτα αλλα η σοκολάτα είναι η λατρεία μου !!! Έχω πάθει εθισμό με την σοκολάτα ασπρη και μαύρη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:47 Η vickaki-4: #36 10-06-09 20:47 Όταν είναι λιωμένες, ναι. Click για ανάπτυξη... οπως και να ειναι ουτε να τις μυρισω δεν θελω οχι να τις φαω! ----------------------------------------- Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... τελικα πρεπει να ειμαι υπερβολικα ιδιοτροπη τιποτα απο οσα ειπατε δεν με συγκινησε! γι αυτο που τρελαινομαι ειναι το μπουγιουρντι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #37 10-06-09 20:50 Έχω πολλά αγαπημένα. Μιας και αναφέρθηκαν όμως παραπάνω, θα πω αυτό: μπάμιες με κρεμμυδάκια στο φούρνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 292010: #38 10-06-09 20:57 Τώρα θυμήθηκα Αγαπημένο μου φαγητό (δηλαδή που θα έτρωγα μέχρι να σκάσω) Μοσχαράκι με πιλάφι με άσπρη σάλτσα Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Κεφτεδάκια party time *(έτσι τα λέω) Αρνάκι/Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο Πατάτες φούρνου/βραστές Κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο Όλα τα υπόλοιπα που τρώω είναι αγαπημένα μου αλλά δεν θα τα έτρωγα μέχρι σκασμού *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Η vickaki-4: #39 10-06-09 20:59 Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Click για ανάπτυξη... συμφωνω! *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Click για ανάπτυξη... τις κεφτεδομπουκιτσες λες;κι εμενα πιο νοστιμα μου φαινονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Η domenica7: #40 10-06-09 21:01 Παιδιά δε λέω τίποτα άλλο. Μπακαλιάρος λεμονάτος με μπόλικο σκορδάκι και μπόλικη άσπρη πηκτή σάλτσα... Θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Χε, χε. Με τηγανητές πατάτες. Να τις βουτάς στη σάλτσα και να παίρνεις μια πατάτα, μια μπουκιά κοτόπουλο και μια μπάμια. Ο τέλειος συνδυασμός. Click για ανάπτυξη... Με τηγανητες πατατες δεν το 'χω φαει ποτε. Μονο με ψητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:41 Η domenica7: #26 10-06-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Χε, χε. Με τηγανητές πατάτες. Να τις βουτάς στη σάλτσα και να παίρνεις μια πατάτα, μια μπουκιά κοτόπουλο και μια μπάμια. Ο τέλειος συνδυασμός. Click για ανάπτυξη... Σατ απ!! Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό.Όπως και το κοτόπουλο κοκκινιστό με ελιές.Μιαμμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:14 Ο Crookshanks: #27 10-06-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι ειναι το bami goreng? Click για ανάπτυξη... https://www.google.com/search?client=opera&rls=el&q=bami+goreng&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Με τηγανητες πατατες δεν το 'χω φαει ποτε. Μονο με ψητες. Click για ανάπτυξη... Ψητές;:!: Πρώτη φορά το ακούω! Και οι μπάμιες ψητές είναι δηλαδή;:!: Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Σατ απ!! Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό.Όπως και το κοτόπουλο κοκκινιστό με ελιές.Μιαμμ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες τα διαλυτικά. Κοτόπουλο με ελιές; Δε το έχω ξανακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η vickaki-4: #28 10-06-09 20:17 Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό Click για ανάπτυξη... πλακα κανετε;οι μπαμιες ειναι αηδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:18 Η Rock_Sugar: #29 10-06-09 20:18 Μια και είπατε για πρωινό, έμενα για κάποιες μέρες στο σπίτι μιας φίλης μου η οποία έχει αμερικάνικες διατροφικές συνήθειες (λόγω καταγωγής), οπότε κάθε πρωί τρώγαμε puncakes με ένα σιρόπι απο δέντρο που φυτρώνει μόνο εκεί, ή τουλάχιστον έτσι μου είπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Ο Crookshanks: #30 10-06-09 20:21 Nαι, Maple Syrup, είναι το δέντρο του οποίου το φύλλο είναι σύμβολο και περιέχεται στη σημαία του Καναδά. Pancakes γράφεται. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: πλακα κανετε;οι μπαμιες ειναι αηδια! Click για ανάπτυξη... Όταν είναι λιωμένες, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:25 Ο djimmakos: #31 10-06-09 20:25 To αγαπημένο μου ήταν κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες. Και λέω ήταν γιατί από τότε που είδα τη γιαγιά μου να σφάζει ένα κόκορα δεν ξαναέβαλα κοτόπουλο στο στόμα μου (τουλάχιστον χωριάτικο) :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:32 Ο Evris7 έγραψε: #32 10-06-09 20:32 Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Η domenica7: #33 10-06-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Click για ανάπτυξη... Έτσι,έτσι! Αυτά είναι φαγητά! Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Ο Crookshanks: #34 10-06-09 20:45 Ναι! Σαρδέλες στο φούρνο (γνήσιες, όχι φρίσες), με λεμόνι και λάδι. Με φακιές (σουρωμένες και πολύ λίγο ψημένες), σαλάτα iceberg με τόνο, λαδόξυδο, φρέσκο κρεμμύδι, άνιθο, ντομάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Η oLgA 19956: #35 10-06-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: τη γαλλική τη μισω. Είναι όλα άψητα, στάζουν αίμα Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------------------------------------- Εχεις απολυτο δίκαιο!!!!! Εμένα δεν μου αρέσει και το Κινέζικο!!! Μπορεί καθημερινά να μην φάω τίποτα αλλα η σοκολάτα είναι η λατρεία μου !!! Έχω πάθει εθισμό με την σοκολάτα ασπρη και μαύρη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:47 Η vickaki-4: #36 10-06-09 20:47 Όταν είναι λιωμένες, ναι. Click για ανάπτυξη... οπως και να ειναι ουτε να τις μυρισω δεν θελω οχι να τις φαω! ----------------------------------------- Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... τελικα πρεπει να ειμαι υπερβολικα ιδιοτροπη τιποτα απο οσα ειπατε δεν με συγκινησε! γι αυτο που τρελαινομαι ειναι το μπουγιουρντι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #37 10-06-09 20:50 Έχω πολλά αγαπημένα. Μιας και αναφέρθηκαν όμως παραπάνω, θα πω αυτό: μπάμιες με κρεμμυδάκια στο φούρνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 292010: #38 10-06-09 20:57 Τώρα θυμήθηκα Αγαπημένο μου φαγητό (δηλαδή που θα έτρωγα μέχρι να σκάσω) Μοσχαράκι με πιλάφι με άσπρη σάλτσα Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Κεφτεδάκια party time *(έτσι τα λέω) Αρνάκι/Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο Πατάτες φούρνου/βραστές Κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο Όλα τα υπόλοιπα που τρώω είναι αγαπημένα μου αλλά δεν θα τα έτρωγα μέχρι σκασμού *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Η vickaki-4: #39 10-06-09 20:59 Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Click για ανάπτυξη... συμφωνω! *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Click για ανάπτυξη... τις κεφτεδομπουκιτσες λες;κι εμενα πιο νοστιμα μου φαινονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Η domenica7: #40 10-06-09 21:01 Παιδιά δε λέω τίποτα άλλο. Μπακαλιάρος λεμονάτος με μπόλικο σκορδάκι και μπόλικη άσπρη πηκτή σάλτσα... Θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Χε, χε. Με τηγανητές πατάτες. Να τις βουτάς στη σάλτσα και να παίρνεις μια πατάτα, μια μπουκιά κοτόπουλο και μια μπάμια. Ο τέλειος συνδυασμός. Click για ανάπτυξη... Σατ απ!! Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό.Όπως και το κοτόπουλο κοκκινιστό με ελιές.Μιαμμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:14 Ο Crookshanks: #27 10-06-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι ειναι το bami goreng? Click για ανάπτυξη... https://www.google.com/search?client=opera&rls=el&q=bami+goreng&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Με τηγανητες πατατες δεν το 'χω φαει ποτε. Μονο με ψητες. Click για ανάπτυξη... Ψητές;:!: Πρώτη φορά το ακούω! Και οι μπάμιες ψητές είναι δηλαδή;:!: Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Σατ απ!! Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό.Όπως και το κοτόπουλο κοκκινιστό με ελιές.Μιαμμ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες τα διαλυτικά. Κοτόπουλο με ελιές; Δε το έχω ξανακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η vickaki-4: #28 10-06-09 20:17 Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό Click για ανάπτυξη... πλακα κανετε;οι μπαμιες ειναι αηδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:18 Η Rock_Sugar: #29 10-06-09 20:18 Μια και είπατε για πρωινό, έμενα για κάποιες μέρες στο σπίτι μιας φίλης μου η οποία έχει αμερικάνικες διατροφικές συνήθειες (λόγω καταγωγής), οπότε κάθε πρωί τρώγαμε puncakes με ένα σιρόπι απο δέντρο που φυτρώνει μόνο εκεί, ή τουλάχιστον έτσι μου είπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Ο Crookshanks: #30 10-06-09 20:21 Nαι, Maple Syrup, είναι το δέντρο του οποίου το φύλλο είναι σύμβολο και περιέχεται στη σημαία του Καναδά. Pancakes γράφεται. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: πλακα κανετε;οι μπαμιες ειναι αηδια! Click για ανάπτυξη... Όταν είναι λιωμένες, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:25 Ο djimmakos: #31 10-06-09 20:25 To αγαπημένο μου ήταν κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες. Και λέω ήταν γιατί από τότε που είδα τη γιαγιά μου να σφάζει ένα κόκορα δεν ξαναέβαλα κοτόπουλο στο στόμα μου (τουλάχιστον χωριάτικο) :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:32 Ο Evris7 έγραψε: #32 10-06-09 20:32 Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Η domenica7: #33 10-06-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Click για ανάπτυξη... Έτσι,έτσι! Αυτά είναι φαγητά! Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Ο Crookshanks: #34 10-06-09 20:45 Ναι! Σαρδέλες στο φούρνο (γνήσιες, όχι φρίσες), με λεμόνι και λάδι. Με φακιές (σουρωμένες και πολύ λίγο ψημένες), σαλάτα iceberg με τόνο, λαδόξυδο, φρέσκο κρεμμύδι, άνιθο, ντομάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Η oLgA 19956: #35 10-06-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: τη γαλλική τη μισω. Είναι όλα άψητα, στάζουν αίμα Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------------------------------------- Εχεις απολυτο δίκαιο!!!!! Εμένα δεν μου αρέσει και το Κινέζικο!!! Μπορεί καθημερινά να μην φάω τίποτα αλλα η σοκολάτα είναι η λατρεία μου !!! Έχω πάθει εθισμό με την σοκολάτα ασπρη και μαύρη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:47 Η vickaki-4: #36 10-06-09 20:47 Όταν είναι λιωμένες, ναι. Click για ανάπτυξη... οπως και να ειναι ουτε να τις μυρισω δεν θελω οχι να τις φαω! ----------------------------------------- Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... τελικα πρεπει να ειμαι υπερβολικα ιδιοτροπη τιποτα απο οσα ειπατε δεν με συγκινησε! γι αυτο που τρελαινομαι ειναι το μπουγιουρντι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #37 10-06-09 20:50 Έχω πολλά αγαπημένα. Μιας και αναφέρθηκαν όμως παραπάνω, θα πω αυτό: μπάμιες με κρεμμυδάκια στο φούρνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 292010: #38 10-06-09 20:57 Τώρα θυμήθηκα Αγαπημένο μου φαγητό (δηλαδή που θα έτρωγα μέχρι να σκάσω) Μοσχαράκι με πιλάφι με άσπρη σάλτσα Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Κεφτεδάκια party time *(έτσι τα λέω) Αρνάκι/Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο Πατάτες φούρνου/βραστές Κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο Όλα τα υπόλοιπα που τρώω είναι αγαπημένα μου αλλά δεν θα τα έτρωγα μέχρι σκασμού *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Η vickaki-4: #39 10-06-09 20:59 Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Click για ανάπτυξη... συμφωνω! *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Click για ανάπτυξη... τις κεφτεδομπουκιτσες λες;κι εμενα πιο νοστιμα μου φαινονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Η domenica7: #40 10-06-09 21:01 Παιδιά δε λέω τίποτα άλλο. Μπακαλιάρος λεμονάτος με μπόλικο σκορδάκι και μπόλικη άσπρη πηκτή σάλτσα... Θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι ειναι το bami goreng? Click για ανάπτυξη... https://www.google.com/search?client=opera&rls=el&q=bami+goreng&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Με τηγανητες πατατες δεν το 'χω φαει ποτε. Μονο με ψητες. Click για ανάπτυξη... Ψητές;:!: Πρώτη φορά το ακούω! Και οι μπάμιες ψητές είναι δηλαδή;:!: Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Σατ απ!! Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό.Όπως και το κοτόπουλο κοκκινιστό με ελιές.Μιαμμ.. Click για ανάπτυξη... Ξέχασες τα διαλυτικά. Κοτόπουλο με ελιές; Δε το έχω ξανακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η vickaki-4: #28 10-06-09 20:17 Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό Click για ανάπτυξη... πλακα κανετε;οι μπαμιες ειναι αηδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:18 Η Rock_Sugar: #29 10-06-09 20:18 Μια και είπατε για πρωινό, έμενα για κάποιες μέρες στο σπίτι μιας φίλης μου η οποία έχει αμερικάνικες διατροφικές συνήθειες (λόγω καταγωγής), οπότε κάθε πρωί τρώγαμε puncakes με ένα σιρόπι απο δέντρο που φυτρώνει μόνο εκεί, ή τουλάχιστον έτσι μου είπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Ο Crookshanks: #30 10-06-09 20:21 Nαι, Maple Syrup, είναι το δέντρο του οποίου το φύλλο είναι σύμβολο και περιέχεται στη σημαία του Καναδά. Pancakes γράφεται. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: πλακα κανετε;οι μπαμιες ειναι αηδια! Click για ανάπτυξη... Όταν είναι λιωμένες, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:25 Ο djimmakos: #31 10-06-09 20:25 To αγαπημένο μου ήταν κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες. Και λέω ήταν γιατί από τότε που είδα τη γιαγιά μου να σφάζει ένα κόκορα δεν ξαναέβαλα κοτόπουλο στο στόμα μου (τουλάχιστον χωριάτικο) :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:32 Ο Evris7 έγραψε: #32 10-06-09 20:32 Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Η domenica7: #33 10-06-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Click για ανάπτυξη... Έτσι,έτσι! Αυτά είναι φαγητά! Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Ο Crookshanks: #34 10-06-09 20:45 Ναι! Σαρδέλες στο φούρνο (γνήσιες, όχι φρίσες), με λεμόνι και λάδι. Με φακιές (σουρωμένες και πολύ λίγο ψημένες), σαλάτα iceberg με τόνο, λαδόξυδο, φρέσκο κρεμμύδι, άνιθο, ντομάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Η oLgA 19956: #35 10-06-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: τη γαλλική τη μισω. Είναι όλα άψητα, στάζουν αίμα Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------------------------------------- Εχεις απολυτο δίκαιο!!!!! Εμένα δεν μου αρέσει και το Κινέζικο!!! Μπορεί καθημερινά να μην φάω τίποτα αλλα η σοκολάτα είναι η λατρεία μου !!! Έχω πάθει εθισμό με την σοκολάτα ασπρη και μαύρη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:47 Η vickaki-4: #36 10-06-09 20:47 Όταν είναι λιωμένες, ναι. Click για ανάπτυξη... οπως και να ειναι ουτε να τις μυρισω δεν θελω οχι να τις φαω! ----------------------------------------- Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... τελικα πρεπει να ειμαι υπερβολικα ιδιοτροπη τιποτα απο οσα ειπατε δεν με συγκινησε! γι αυτο που τρελαινομαι ειναι το μπουγιουρντι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #37 10-06-09 20:50 Έχω πολλά αγαπημένα. Μιας και αναφέρθηκαν όμως παραπάνω, θα πω αυτό: μπάμιες με κρεμμυδάκια στο φούρνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 292010: #38 10-06-09 20:57 Τώρα θυμήθηκα Αγαπημένο μου φαγητό (δηλαδή που θα έτρωγα μέχρι να σκάσω) Μοσχαράκι με πιλάφι με άσπρη σάλτσα Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Κεφτεδάκια party time *(έτσι τα λέω) Αρνάκι/Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο Πατάτες φούρνου/βραστές Κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο Όλα τα υπόλοιπα που τρώω είναι αγαπημένα μου αλλά δεν θα τα έτρωγα μέχρι σκασμού *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Η vickaki-4: #39 10-06-09 20:59 Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Click για ανάπτυξη... συμφωνω! *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Click για ανάπτυξη... τις κεφτεδομπουκιτσες λες;κι εμενα πιο νοστιμα μου φαινονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Η domenica7: #40 10-06-09 21:01 Παιδιά δε λέω τίποτα άλλο. Μπακαλιάρος λεμονάτος με μπόλικο σκορδάκι και μπόλικη άσπρη πηκτή σάλτσα... Θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό Click για ανάπτυξη... πλακα κανετε;οι μπαμιες ειναι αηδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:18 Η Rock_Sugar: #29 10-06-09 20:18 Μια και είπατε για πρωινό, έμενα για κάποιες μέρες στο σπίτι μιας φίλης μου η οποία έχει αμερικάνικες διατροφικές συνήθειες (λόγω καταγωγής), οπότε κάθε πρωί τρώγαμε puncakes με ένα σιρόπι απο δέντρο που φυτρώνει μόνο εκεί, ή τουλάχιστον έτσι μου είπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Ο Crookshanks: #30 10-06-09 20:21 Nαι, Maple Syrup, είναι το δέντρο του οποίου το φύλλο είναι σύμβολο και περιέχεται στη σημαία του Καναδά. Pancakes γράφεται. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: πλακα κανετε;οι μπαμιες ειναι αηδια! Click για ανάπτυξη... Όταν είναι λιωμένες, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:25 Ο djimmakos: #31 10-06-09 20:25 To αγαπημένο μου ήταν κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες. Και λέω ήταν γιατί από τότε που είδα τη γιαγιά μου να σφάζει ένα κόκορα δεν ξαναέβαλα κοτόπουλο στο στόμα μου (τουλάχιστον χωριάτικο) :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:32 Ο Evris7 έγραψε: #32 10-06-09 20:32 Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Η domenica7: #33 10-06-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Click για ανάπτυξη... Έτσι,έτσι! Αυτά είναι φαγητά! Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Ο Crookshanks: #34 10-06-09 20:45 Ναι! Σαρδέλες στο φούρνο (γνήσιες, όχι φρίσες), με λεμόνι και λάδι. Με φακιές (σουρωμένες και πολύ λίγο ψημένες), σαλάτα iceberg με τόνο, λαδόξυδο, φρέσκο κρεμμύδι, άνιθο, ντομάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Η oLgA 19956: #35 10-06-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: τη γαλλική τη μισω. Είναι όλα άψητα, στάζουν αίμα Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------------------------------------- Εχεις απολυτο δίκαιο!!!!! Εμένα δεν μου αρέσει και το Κινέζικο!!! Μπορεί καθημερινά να μην φάω τίποτα αλλα η σοκολάτα είναι η λατρεία μου !!! Έχω πάθει εθισμό με την σοκολάτα ασπρη και μαύρη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:47 Η vickaki-4: #36 10-06-09 20:47 Όταν είναι λιωμένες, ναι. Click για ανάπτυξη... οπως και να ειναι ουτε να τις μυρισω δεν θελω οχι να τις φαω! ----------------------------------------- Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... τελικα πρεπει να ειμαι υπερβολικα ιδιοτροπη τιποτα απο οσα ειπατε δεν με συγκινησε! γι αυτο που τρελαινομαι ειναι το μπουγιουρντι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #37 10-06-09 20:50 Έχω πολλά αγαπημένα. Μιας και αναφέρθηκαν όμως παραπάνω, θα πω αυτό: μπάμιες με κρεμμυδάκια στο φούρνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 292010: #38 10-06-09 20:57 Τώρα θυμήθηκα Αγαπημένο μου φαγητό (δηλαδή που θα έτρωγα μέχρι να σκάσω) Μοσχαράκι με πιλάφι με άσπρη σάλτσα Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Κεφτεδάκια party time *(έτσι τα λέω) Αρνάκι/Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο Πατάτες φούρνου/βραστές Κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο Όλα τα υπόλοιπα που τρώω είναι αγαπημένα μου αλλά δεν θα τα έτρωγα μέχρι σκασμού *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Η vickaki-4: #39 10-06-09 20:59 Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Click για ανάπτυξη... συμφωνω! *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Click για ανάπτυξη... τις κεφτεδομπουκιτσες λες;κι εμενα πιο νοστιμα μου φαινονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Η domenica7: #40 10-06-09 21:01 Παιδιά δε λέω τίποτα άλλο. Μπακαλιάρος λεμονάτος με μπόλικο σκορδάκι και μπόλικη άσπρη πηκτή σάλτσα... Θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια και είπατε για πρωινό, έμενα για κάποιες μέρες στο σπίτι μιας φίλης μου η οποία έχει αμερικάνικες διατροφικές συνήθειες (λόγω καταγωγής), οπότε κάθε πρωί τρώγαμε puncakes με ένα σιρόπι απο δέντρο που φυτρώνει μόνο εκεί, ή τουλάχιστον έτσι μου είπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Ο Crookshanks: #30 10-06-09 20:21 Nαι, Maple Syrup, είναι το δέντρο του οποίου το φύλλο είναι σύμβολο και περιέχεται στη σημαία του Καναδά. Pancakes γράφεται. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: πλακα κανετε;οι μπαμιες ειναι αηδια! Click για ανάπτυξη... Όταν είναι λιωμένες, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:25 Ο djimmakos: #31 10-06-09 20:25 To αγαπημένο μου ήταν κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες. Και λέω ήταν γιατί από τότε που είδα τη γιαγιά μου να σφάζει ένα κόκορα δεν ξαναέβαλα κοτόπουλο στο στόμα μου (τουλάχιστον χωριάτικο) :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:32 Ο Evris7 έγραψε: #32 10-06-09 20:32 Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Η domenica7: #33 10-06-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Click για ανάπτυξη... Έτσι,έτσι! Αυτά είναι φαγητά! Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Ο Crookshanks: #34 10-06-09 20:45 Ναι! Σαρδέλες στο φούρνο (γνήσιες, όχι φρίσες), με λεμόνι και λάδι. Με φακιές (σουρωμένες και πολύ λίγο ψημένες), σαλάτα iceberg με τόνο, λαδόξυδο, φρέσκο κρεμμύδι, άνιθο, ντομάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Η oLgA 19956: #35 10-06-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: τη γαλλική τη μισω. Είναι όλα άψητα, στάζουν αίμα Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------------------------------------- Εχεις απολυτο δίκαιο!!!!! Εμένα δεν μου αρέσει και το Κινέζικο!!! Μπορεί καθημερινά να μην φάω τίποτα αλλα η σοκολάτα είναι η λατρεία μου !!! Έχω πάθει εθισμό με την σοκολάτα ασπρη και μαύρη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:47 Η vickaki-4: #36 10-06-09 20:47 Όταν είναι λιωμένες, ναι. Click για ανάπτυξη... οπως και να ειναι ουτε να τις μυρισω δεν θελω οχι να τις φαω! ----------------------------------------- Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... τελικα πρεπει να ειμαι υπερβολικα ιδιοτροπη τιποτα απο οσα ειπατε δεν με συγκινησε! γι αυτο που τρελαινομαι ειναι το μπουγιουρντι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #37 10-06-09 20:50 Έχω πολλά αγαπημένα. Μιας και αναφέρθηκαν όμως παραπάνω, θα πω αυτό: μπάμιες με κρεμμυδάκια στο φούρνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 292010: #38 10-06-09 20:57 Τώρα θυμήθηκα Αγαπημένο μου φαγητό (δηλαδή που θα έτρωγα μέχρι να σκάσω) Μοσχαράκι με πιλάφι με άσπρη σάλτσα Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Κεφτεδάκια party time *(έτσι τα λέω) Αρνάκι/Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο Πατάτες φούρνου/βραστές Κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο Όλα τα υπόλοιπα που τρώω είναι αγαπημένα μου αλλά δεν θα τα έτρωγα μέχρι σκασμού *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Η vickaki-4: #39 10-06-09 20:59 Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Click για ανάπτυξη... συμφωνω! *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Click για ανάπτυξη... τις κεφτεδομπουκιτσες λες;κι εμενα πιο νοστιμα μου φαινονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Η domenica7: #40 10-06-09 21:01 Παιδιά δε λέω τίποτα άλλο. Μπακαλιάρος λεμονάτος με μπόλικο σκορδάκι και μπόλικη άσπρη πηκτή σάλτσα... Θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nαι, Maple Syrup, είναι το δέντρο του οποίου το φύλλο είναι σύμβολο και περιέχεται στη σημαία του Καναδά. Pancakes γράφεται. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: πλακα κανετε;οι μπαμιες ειναι αηδια! Click για ανάπτυξη... Όταν είναι λιωμένες, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:25 Ο djimmakos: #31 10-06-09 20:25 To αγαπημένο μου ήταν κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες. Και λέω ήταν γιατί από τότε που είδα τη γιαγιά μου να σφάζει ένα κόκορα δεν ξαναέβαλα κοτόπουλο στο στόμα μου (τουλάχιστον χωριάτικο) :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:32 Ο Evris7 έγραψε: #32 10-06-09 20:32 Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Η domenica7: #33 10-06-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Click για ανάπτυξη... Έτσι,έτσι! Αυτά είναι φαγητά! Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Ο Crookshanks: #34 10-06-09 20:45 Ναι! Σαρδέλες στο φούρνο (γνήσιες, όχι φρίσες), με λεμόνι και λάδι. Με φακιές (σουρωμένες και πολύ λίγο ψημένες), σαλάτα iceberg με τόνο, λαδόξυδο, φρέσκο κρεμμύδι, άνιθο, ντομάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Η oLgA 19956: #35 10-06-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: τη γαλλική τη μισω. Είναι όλα άψητα, στάζουν αίμα Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------------------------------------- Εχεις απολυτο δίκαιο!!!!! Εμένα δεν μου αρέσει και το Κινέζικο!!! Μπορεί καθημερινά να μην φάω τίποτα αλλα η σοκολάτα είναι η λατρεία μου !!! Έχω πάθει εθισμό με την σοκολάτα ασπρη και μαύρη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:47 Η vickaki-4: #36 10-06-09 20:47 Όταν είναι λιωμένες, ναι. Click για ανάπτυξη... οπως και να ειναι ουτε να τις μυρισω δεν θελω οχι να τις φαω! ----------------------------------------- Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... τελικα πρεπει να ειμαι υπερβολικα ιδιοτροπη τιποτα απο οσα ειπατε δεν με συγκινησε! γι αυτο που τρελαινομαι ειναι το μπουγιουρντι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #37 10-06-09 20:50 Έχω πολλά αγαπημένα. Μιας και αναφέρθηκαν όμως παραπάνω, θα πω αυτό: μπάμιες με κρεμμυδάκια στο φούρνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 292010: #38 10-06-09 20:57 Τώρα θυμήθηκα Αγαπημένο μου φαγητό (δηλαδή που θα έτρωγα μέχρι να σκάσω) Μοσχαράκι με πιλάφι με άσπρη σάλτσα Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Κεφτεδάκια party time *(έτσι τα λέω) Αρνάκι/Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο Πατάτες φούρνου/βραστές Κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο Όλα τα υπόλοιπα που τρώω είναι αγαπημένα μου αλλά δεν θα τα έτρωγα μέχρι σκασμού *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Η vickaki-4: #39 10-06-09 20:59 Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Click για ανάπτυξη... συμφωνω! *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Click για ανάπτυξη... τις κεφτεδομπουκιτσες λες;κι εμενα πιο νοστιμα μου φαινονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Η domenica7: #40 10-06-09 21:01 Παιδιά δε λέω τίποτα άλλο. Μπακαλιάρος λεμονάτος με μπόλικο σκορδάκι και μπόλικη άσπρη πηκτή σάλτσα... Θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
To αγαπημένο μου ήταν κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες. Και λέω ήταν γιατί από τότε που είδα τη γιαγιά μου να σφάζει ένα κόκορα δεν ξαναέβαλα κοτόπουλο στο στόμα μου (τουλάχιστον χωριάτικο) :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:32 Ο Evris7 έγραψε: #32 10-06-09 20:32 Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Η domenica7: #33 10-06-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Click για ανάπτυξη... Έτσι,έτσι! Αυτά είναι φαγητά! Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Ο Crookshanks: #34 10-06-09 20:45 Ναι! Σαρδέλες στο φούρνο (γνήσιες, όχι φρίσες), με λεμόνι και λάδι. Με φακιές (σουρωμένες και πολύ λίγο ψημένες), σαλάτα iceberg με τόνο, λαδόξυδο, φρέσκο κρεμμύδι, άνιθο, ντομάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Η oLgA 19956: #35 10-06-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: τη γαλλική τη μισω. Είναι όλα άψητα, στάζουν αίμα Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------------------------------------- Εχεις απολυτο δίκαιο!!!!! Εμένα δεν μου αρέσει και το Κινέζικο!!! Μπορεί καθημερινά να μην φάω τίποτα αλλα η σοκολάτα είναι η λατρεία μου !!! Έχω πάθει εθισμό με την σοκολάτα ασπρη και μαύρη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:47 Η vickaki-4: #36 10-06-09 20:47 Όταν είναι λιωμένες, ναι. Click για ανάπτυξη... οπως και να ειναι ουτε να τις μυρισω δεν θελω οχι να τις φαω! ----------------------------------------- Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... τελικα πρεπει να ειμαι υπερβολικα ιδιοτροπη τιποτα απο οσα ειπατε δεν με συγκινησε! γι αυτο που τρελαινομαι ειναι το μπουγιουρντι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #37 10-06-09 20:50 Έχω πολλά αγαπημένα. Μιας και αναφέρθηκαν όμως παραπάνω, θα πω αυτό: μπάμιες με κρεμμυδάκια στο φούρνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 292010: #38 10-06-09 20:57 Τώρα θυμήθηκα Αγαπημένο μου φαγητό (δηλαδή που θα έτρωγα μέχρι να σκάσω) Μοσχαράκι με πιλάφι με άσπρη σάλτσα Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Κεφτεδάκια party time *(έτσι τα λέω) Αρνάκι/Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο Πατάτες φούρνου/βραστές Κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο Όλα τα υπόλοιπα που τρώω είναι αγαπημένα μου αλλά δεν θα τα έτρωγα μέχρι σκασμού *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Η vickaki-4: #39 10-06-09 20:59 Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Click για ανάπτυξη... συμφωνω! *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Click για ανάπτυξη... τις κεφτεδομπουκιτσες λες;κι εμενα πιο νοστιμα μου φαινονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Η domenica7: #40 10-06-09 21:01 Παιδιά δε λέω τίποτα άλλο. Μπακαλιάρος λεμονάτος με μπόλικο σκορδάκι και μπόλικη άσπρη πηκτή σάλτσα... Θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:37 Η domenica7: #33 10-06-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Click για ανάπτυξη... Έτσι,έτσι! Αυτά είναι φαγητά! Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Ο Crookshanks: #34 10-06-09 20:45 Ναι! Σαρδέλες στο φούρνο (γνήσιες, όχι φρίσες), με λεμόνι και λάδι. Με φακιές (σουρωμένες και πολύ λίγο ψημένες), σαλάτα iceberg με τόνο, λαδόξυδο, φρέσκο κρεμμύδι, άνιθο, ντομάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Η oLgA 19956: #35 10-06-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: τη γαλλική τη μισω. Είναι όλα άψητα, στάζουν αίμα Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------------------------------------- Εχεις απολυτο δίκαιο!!!!! Εμένα δεν μου αρέσει και το Κινέζικο!!! Μπορεί καθημερινά να μην φάω τίποτα αλλα η σοκολάτα είναι η λατρεία μου !!! Έχω πάθει εθισμό με την σοκολάτα ασπρη και μαύρη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:47 Η vickaki-4: #36 10-06-09 20:47 Όταν είναι λιωμένες, ναι. Click για ανάπτυξη... οπως και να ειναι ουτε να τις μυρισω δεν θελω οχι να τις φαω! ----------------------------------------- Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... τελικα πρεπει να ειμαι υπερβολικα ιδιοτροπη τιποτα απο οσα ειπατε δεν με συγκινησε! γι αυτο που τρελαινομαι ειναι το μπουγιουρντι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #37 10-06-09 20:50 Έχω πολλά αγαπημένα. Μιας και αναφέρθηκαν όμως παραπάνω, θα πω αυτό: μπάμιες με κρεμμυδάκια στο φούρνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 292010: #38 10-06-09 20:57 Τώρα θυμήθηκα Αγαπημένο μου φαγητό (δηλαδή που θα έτρωγα μέχρι να σκάσω) Μοσχαράκι με πιλάφι με άσπρη σάλτσα Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Κεφτεδάκια party time *(έτσι τα λέω) Αρνάκι/Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο Πατάτες φούρνου/βραστές Κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο Όλα τα υπόλοιπα που τρώω είναι αγαπημένα μου αλλά δεν θα τα έτρωγα μέχρι σκασμού *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Η vickaki-4: #39 10-06-09 20:59 Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Click για ανάπτυξη... συμφωνω! *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Click για ανάπτυξη... τις κεφτεδομπουκιτσες λες;κι εμενα πιο νοστιμα μου φαινονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Η domenica7: #40 10-06-09 21:01 Παιδιά δε λέω τίποτα άλλο. Μπακαλιάρος λεμονάτος με μπόλικο σκορδάκι και μπόλικη άσπρη πηκτή σάλτσα... Θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα Click για ανάπτυξη... Έτσι,έτσι! Αυτά είναι φαγητά! Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Ο Crookshanks: #34 10-06-09 20:45 Ναι! Σαρδέλες στο φούρνο (γνήσιες, όχι φρίσες), με λεμόνι και λάδι. Με φακιές (σουρωμένες και πολύ λίγο ψημένες), σαλάτα iceberg με τόνο, λαδόξυδο, φρέσκο κρεμμύδι, άνιθο, ντομάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Η oLgA 19956: #35 10-06-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: τη γαλλική τη μισω. Είναι όλα άψητα, στάζουν αίμα Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------------------------------------- Εχεις απολυτο δίκαιο!!!!! Εμένα δεν μου αρέσει και το Κινέζικο!!! Μπορεί καθημερινά να μην φάω τίποτα αλλα η σοκολάτα είναι η λατρεία μου !!! Έχω πάθει εθισμό με την σοκολάτα ασπρη και μαύρη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:47 Η vickaki-4: #36 10-06-09 20:47 Όταν είναι λιωμένες, ναι. Click για ανάπτυξη... οπως και να ειναι ουτε να τις μυρισω δεν θελω οχι να τις φαω! ----------------------------------------- Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... τελικα πρεπει να ειμαι υπερβολικα ιδιοτροπη τιποτα απο οσα ειπατε δεν με συγκινησε! γι αυτο που τρελαινομαι ειναι το μπουγιουρντι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #37 10-06-09 20:50 Έχω πολλά αγαπημένα. Μιας και αναφέρθηκαν όμως παραπάνω, θα πω αυτό: μπάμιες με κρεμμυδάκια στο φούρνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 292010: #38 10-06-09 20:57 Τώρα θυμήθηκα Αγαπημένο μου φαγητό (δηλαδή που θα έτρωγα μέχρι να σκάσω) Μοσχαράκι με πιλάφι με άσπρη σάλτσα Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Κεφτεδάκια party time *(έτσι τα λέω) Αρνάκι/Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο Πατάτες φούρνου/βραστές Κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο Όλα τα υπόλοιπα που τρώω είναι αγαπημένα μου αλλά δεν θα τα έτρωγα μέχρι σκασμού *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Η vickaki-4: #39 10-06-09 20:59 Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Click για ανάπτυξη... συμφωνω! *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Click για ανάπτυξη... τις κεφτεδομπουκιτσες λες;κι εμενα πιο νοστιμα μου φαινονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Η domenica7: #40 10-06-09 21:01 Παιδιά δε λέω τίποτα άλλο. Μπακαλιάρος λεμονάτος με μπόλικο σκορδάκι και μπόλικη άσπρη πηκτή σάλτσα... Θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι! Σαρδέλες στο φούρνο (γνήσιες, όχι φρίσες), με λεμόνι και λάδι. Με φακιές (σουρωμένες και πολύ λίγο ψημένες), σαλάτα iceberg με τόνο, λαδόξυδο, φρέσκο κρεμμύδι, άνιθο, ντομάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:45 Η oLgA 19956: #35 10-06-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: τη γαλλική τη μισω. Είναι όλα άψητα, στάζουν αίμα Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------------------------------------- Εχεις απολυτο δίκαιο!!!!! Εμένα δεν μου αρέσει και το Κινέζικο!!! Μπορεί καθημερινά να μην φάω τίποτα αλλα η σοκολάτα είναι η λατρεία μου !!! Έχω πάθει εθισμό με την σοκολάτα ασπρη και μαύρη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:47 Η vickaki-4: #36 10-06-09 20:47 Όταν είναι λιωμένες, ναι. Click για ανάπτυξη... οπως και να ειναι ουτε να τις μυρισω δεν θελω οχι να τις φαω! ----------------------------------------- Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... τελικα πρεπει να ειμαι υπερβολικα ιδιοτροπη τιποτα απο οσα ειπατε δεν με συγκινησε! γι αυτο που τρελαινομαι ειναι το μπουγιουρντι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #37 10-06-09 20:50 Έχω πολλά αγαπημένα. Μιας και αναφέρθηκαν όμως παραπάνω, θα πω αυτό: μπάμιες με κρεμμυδάκια στο φούρνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 292010: #38 10-06-09 20:57 Τώρα θυμήθηκα Αγαπημένο μου φαγητό (δηλαδή που θα έτρωγα μέχρι να σκάσω) Μοσχαράκι με πιλάφι με άσπρη σάλτσα Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Κεφτεδάκια party time *(έτσι τα λέω) Αρνάκι/Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο Πατάτες φούρνου/βραστές Κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο Όλα τα υπόλοιπα που τρώω είναι αγαπημένα μου αλλά δεν θα τα έτρωγα μέχρι σκασμού *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Η vickaki-4: #39 10-06-09 20:59 Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Click για ανάπτυξη... συμφωνω! *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Click για ανάπτυξη... τις κεφτεδομπουκιτσες λες;κι εμενα πιο νοστιμα μου φαινονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Η domenica7: #40 10-06-09 21:01 Παιδιά δε λέω τίποτα άλλο. Μπακαλιάρος λεμονάτος με μπόλικο σκορδάκι και μπόλικη άσπρη πηκτή σάλτσα... Θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: τη γαλλική τη μισω. Είναι όλα άψητα, στάζουν αίμα Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------------------------------------- Εχεις απολυτο δίκαιο!!!!! Εμένα δεν μου αρέσει και το Κινέζικο!!! Μπορεί καθημερινά να μην φάω τίποτα αλλα η σοκολάτα είναι η λατρεία μου !!! Έχω πάθει εθισμό με την σοκολάτα ασπρη και μαύρη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:47 Η vickaki-4: #36 10-06-09 20:47 Όταν είναι λιωμένες, ναι. Click για ανάπτυξη... οπως και να ειναι ουτε να τις μυρισω δεν θελω οχι να τις φαω! ----------------------------------------- Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... τελικα πρεπει να ειμαι υπερβολικα ιδιοτροπη τιποτα απο οσα ειπατε δεν με συγκινησε! γι αυτο που τρελαινομαι ειναι το μπουγιουρντι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #37 10-06-09 20:50 Έχω πολλά αγαπημένα. Μιας και αναφέρθηκαν όμως παραπάνω, θα πω αυτό: μπάμιες με κρεμμυδάκια στο φούρνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 292010: #38 10-06-09 20:57 Τώρα θυμήθηκα Αγαπημένο μου φαγητό (δηλαδή που θα έτρωγα μέχρι να σκάσω) Μοσχαράκι με πιλάφι με άσπρη σάλτσα Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Κεφτεδάκια party time *(έτσι τα λέω) Αρνάκι/Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο Πατάτες φούρνου/βραστές Κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο Όλα τα υπόλοιπα που τρώω είναι αγαπημένα μου αλλά δεν θα τα έτρωγα μέχρι σκασμού *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Η vickaki-4: #39 10-06-09 20:59 Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Click για ανάπτυξη... συμφωνω! *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Click για ανάπτυξη... τις κεφτεδομπουκιτσες λες;κι εμενα πιο νοστιμα μου φαινονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Η domenica7: #40 10-06-09 21:01 Παιδιά δε λέω τίποτα άλλο. Μπακαλιάρος λεμονάτος με μπόλικο σκορδάκι και μπόλικη άσπρη πηκτή σάλτσα... Θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όταν είναι λιωμένες, ναι. Click για ανάπτυξη... οπως και να ειναι ουτε να τις μυρισω δεν θελω οχι να τις φαω! ----------------------------------------- Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά! Click για ανάπτυξη... τελικα πρεπει να ειμαι υπερβολικα ιδιοτροπη τιποτα απο οσα ειπατε δεν με συγκινησε! γι αυτο που τρελαινομαι ειναι το μπουγιουρντι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #37 10-06-09 20:50 Έχω πολλά αγαπημένα. Μιας και αναφέρθηκαν όμως παραπάνω, θα πω αυτό: μπάμιες με κρεμμυδάκια στο φούρνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 292010: #38 10-06-09 20:57 Τώρα θυμήθηκα Αγαπημένο μου φαγητό (δηλαδή που θα έτρωγα μέχρι να σκάσω) Μοσχαράκι με πιλάφι με άσπρη σάλτσα Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Κεφτεδάκια party time *(έτσι τα λέω) Αρνάκι/Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο Πατάτες φούρνου/βραστές Κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο Όλα τα υπόλοιπα που τρώω είναι αγαπημένα μου αλλά δεν θα τα έτρωγα μέχρι σκασμού *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Η vickaki-4: #39 10-06-09 20:59 Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Click για ανάπτυξη... συμφωνω! *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Click για ανάπτυξη... τις κεφτεδομπουκιτσες λες;κι εμενα πιο νοστιμα μου φαινονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Η domenica7: #40 10-06-09 21:01 Παιδιά δε λέω τίποτα άλλο. Μπακαλιάρος λεμονάτος με μπόλικο σκορδάκι και μπόλικη άσπρη πηκτή σάλτσα... Θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω πολλά αγαπημένα. Μιας και αναφέρθηκαν όμως παραπάνω, θα πω αυτό: μπάμιες με κρεμμυδάκια στο φούρνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Ο Guest 292010: #38 10-06-09 20:57 Τώρα θυμήθηκα Αγαπημένο μου φαγητό (δηλαδή που θα έτρωγα μέχρι να σκάσω) Μοσχαράκι με πιλάφι με άσπρη σάλτσα Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Κεφτεδάκια party time *(έτσι τα λέω) Αρνάκι/Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο Πατάτες φούρνου/βραστές Κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο Όλα τα υπόλοιπα που τρώω είναι αγαπημένα μου αλλά δεν θα τα έτρωγα μέχρι σκασμού *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Η vickaki-4: #39 10-06-09 20:59 Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Click για ανάπτυξη... συμφωνω! *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Click για ανάπτυξη... τις κεφτεδομπουκιτσες λες;κι εμενα πιο νοστιμα μου φαινονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Η domenica7: #40 10-06-09 21:01 Παιδιά δε λέω τίποτα άλλο. Μπακαλιάρος λεμονάτος με μπόλικο σκορδάκι και μπόλικη άσπρη πηκτή σάλτσα... Θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τώρα θυμήθηκα Αγαπημένο μου φαγητό (δηλαδή που θα έτρωγα μέχρι να σκάσω) Μοσχαράκι με πιλάφι με άσπρη σάλτσα Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Κεφτεδάκια party time *(έτσι τα λέω) Αρνάκι/Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο Πατάτες φούρνου/βραστές Κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο Όλα τα υπόλοιπα που τρώω είναι αγαπημένα μου αλλά δεν θα τα έτρωγα μέχρι σκασμού *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Η vickaki-4: #39 10-06-09 20:59 Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Click για ανάπτυξη... συμφωνω! *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Click για ανάπτυξη... τις κεφτεδομπουκιτσες λες;κι εμενα πιο νοστιμα μου φαινονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Η domenica7: #40 10-06-09 21:01 Παιδιά δε λέω τίποτα άλλο. Μπακαλιάρος λεμονάτος με μπόλικο σκορδάκι και μπόλικη άσπρη πηκτή σάλτσα... Θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα Click για ανάπτυξη... συμφωνω! *Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα Click για ανάπτυξη... τις κεφτεδομπουκιτσες λες;κι εμενα πιο νοστιμα μου φαινονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Η domenica7: #40 10-06-09 21:01 Παιδιά δε λέω τίποτα άλλο. Μπακαλιάρος λεμονάτος με μπόλικο σκορδάκι και μπόλικη άσπρη πηκτή σάλτσα... Θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδιά δε λέω τίποτα άλλο. Μπακαλιάρος λεμονάτος με μπόλικο σκορδάκι και μπόλικη άσπρη πηκτή σάλτσα... Θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.