Τρίχες στο σώμα: Ξύρισμα;

Άντρες με ξυρισμένα ή αξύριστα πόδια;Τι προτιμάτε; (για αγόρια και κορίτσια)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 229)
  • (άντρας): Προτιμώ τα ξυρισμένα πόδια

Ψήφοι: 37 16,2%
  • (άντρας): Προτίμω τα αξύριστα πόδια

Ψήφοι: 98 42,8%
  • (γυναίκα): Προτιμώ τα ξυρισμένα πόδια

Ψήφοι: 24 10,5%
  • (γυναίκα): Προτιμώ τα αξύριστα πόδια

Ψήφοι: 69 30,1%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 0,4%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    229
Αρπαζομαι γιατί δεν μπορώ τα άτομα που κοροειδευουν ενώ είναι για γέλια από μόνοι τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θα ξοδέψω τον χρόνο μου για να σου απαντήσω , αν θέλεις να κοροϊδέψεις κάποιον λάθος άτομο βρήκες .

Μην ξοδευεις τον χρονο σου για τριχες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε αυτον που ρωτησε για αθλητες, σε σπορ που εχουν πιθανοτητες μεγαλες να πληγιασουν τα ποδια (ποδοσφαιρο, βολει, χαντμπολ), γενικα το ξυρισμα ειναι σε περιπτωση που ανοιξουν πληγες να μην μπλεχτουν τριχες, γιατι εκει προκαλουνται και γαμω τις μολυνσεις :D

ή τουλαχιστον εμεις στο χαντμπολ ετσι λεμε :p

Ενώ αν γυρίσει η τρίχα δεν γίνονται μολύνσεις, ας πούμε :P

Ενώ αν γυρίσει η τρίχα δεν γίνονται μολύνσεις, ας πούμε :P

Ο εφιάλτης μου όταν ξυρίζομαι στην ευαίσθητη περιοχή :no:

23 σελιδες τριχολογια...

Οντως η θυλακιτιδα ειναι μια σοβαρη παθηση.

Αρπαζομαι γιατί δεν μπορώ τα άτομα που κοροειδευουν ενώ είναι για γέλια από μόνοι τους.

Πολυ ευεξαπτος εισαι.

Ουτε καν.

Οι Έλληνες άντρες με ποια φλασιά ξυρίζουν το πόδι όταν η τρίχα από το στέρνο είναι πιο πυκνή από το μούσι; Θέλω να πω ότι εκ φύσεως η ελληνική ράτσα δεν είναι άτριχη όπως η γερμανική.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ είμαι τυχερός δεν έχω σχεδόν καθόλου τρίχα στο στήθος!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως προτιμώ τα αγόρια χωρίς τρίχες,ούτε σε πόδια ούτε σε μασχάλες,στήθος κτλ. Όχι πως θεωρώ κάποιον αξύριστο άσχημο απλά μου φαίνεται πιο ελκυστικος κάποιος με καθαρό δέρμα.

Εμένα δεν μου έχει περάσει ποτέ στο μυαλό να ξυρίσω τις τρίχες στο σώμα μου.Αν ήμουν Γυναίκα θα ξυριζόμουν φυσικά και δεν μου αρέσουν οι αξύριστες Γυναίκες .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα μου αρεσει το ξυρισμένο ή τριμαρισμένο.....η πολύ τρίχα δεν μου αρέσει καθόλου ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα μου αρεσει το ξυρισμένο ή τριμαρισμένο.....η πολύ τρίχα δεν μου αρέσει καθόλου ....

Στο πρόσωπο αναφέρεσαι να υποθέσω και όχι στα πόδια ; :lol:

Εγώ ούτε καν στο πρόσωπο ξυρίζομαι.Απλά τα τριμάρω με την μηχανή στα 6 mm ή 9 mm ή 12 mm ανάλογα την διάθεση.

Στο πρόσωπο αναφέρεσαι να υποθέσω και όχι στα πόδια ; :lol:

Εγώ ούτε καν στο πρόσωπο ξυρίζομαι.Απλά τα τριμάρω με την μηχανή στα 6 mm ή 9 mm ή 12 mm ανάλογα την διάθεση.
Όχι στο σώμα γενικά και στο πρόσωπο και ατα πόδια

στα αυτιά εσωτερικά, το χνούδι το ξυρίζετε; :crazy:

Από το να είναι κάκτος ο άλλος όταν τον αγγίζεις λόγω αγριεμένης τρίχας, μετά το ξυράφι, καλύτερα να έχει τρίχες. Σε φυσιολογικό επίπεδο, όχι Αμαζόνιος...

Βέβαια, ορισμένα μέρη του σώματος, καλύτερα να μην έχουν :playboy:

Από το να είναι κάκτος ο άλλος όταν τον αγγίζεις λόγω αγριεμένης τρίχας, μετά το ξυράφι, καλύτερα να έχει τρίχες. Σε φυσιολογικό επίπεδο, όχι Αμαζόνιος...

Βέβαια, ορισμένα μέρη του σώματος, καλύτερα να μην έχουν :playboy:

από το υποχρεωτικό μάθημα εξέτασης Βιολογία Γενικής Παιδείας Γ' Λυκείου για τις πανελλήνιεζζζ θυμάμαι ότι κάναμε κάτι περί ομοιόστασης και ότι οι τρίχες παίζουν τον ρόλο της "θερμοστατικής" ισορροπίας του σώματος... έτσι έλεγε το βιβλίο

Δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα με την ομοιοστατικη ισορροπία οι άνδρες που κάνουν αποτρίχωση ολική 😛 Έχω την εντύπωση, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά με την πάροδο του χρόνου μειώνεται η πυκνότητα του τριχωματος στους άνδρες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back