Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VeeM
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι με χαλαουα![]()
Μμμμμ εξυπνάδες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Αν κάνεις απλά στα πλάγια, νομίζω η Veet έχει ειδικούς αφρούς για αποτρίχωση. Έχεις τσεκάρει;
Guest 209912
Επισκέπτης

Παιδια θέλω να μου πείτε τυχόν γνώμες. Στην ευαίσθητη περιοχή μου χρησιμοποιώ ξυράφι . Ομως αν βάλω υγρό σαπούνι μαζί σχεδόν πάντα μπυ προκαλεί ερεθισμούς . Εχω παρατηρήσει οτι οταν χρησιμοποιώ πλάκες σαπουνιού που αφήνουν μια "κρέμα" στην επιδερμίδα το ξύρισμα γίνεται πιο εύκολο και μετά δεν εχω ερεθισμούς . Ομως οι πλάκες σαπουνιού όσες εχω βρει τουλάχιστον , ειναι για κοινή χρήση και οχι για την ευαίσθητη περιοχή . Και μερικές φορές αν τρεξει το σαπούνι πιο μέσα μου προκαλεί τσούξιματα . Μήπως γνωρίζετε κάποιο προϊόν που γινεται σαν "κρέμα" για την ευαίσθητη περιοχή ;
Απλά πάρε ένα τζελ ξυρίσματος από αυτό που ξυρίζονται οι άντρες. Είναι τζελ το οποίο όταν το τρίβεις στο δέρμα μετατρέπεται σε παχύρρευστο αφρό, ο οποίος δεν μετακινείται από τη θέση του ή στάζει όπως το σαπούνι άρα δεν υπάρχει θέμα.
American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Oι τρίχες στα πόδια τι ακριβώς πρόβλημα προκαλούν σε όσους παίζουν; Ρωτάω επειδή η Ελλάδα γέμισε αθλητές που χτυπάνε το τόπι.
Για καλλωπιστικους λόγους συνήθως.
Πάντως εγώ έχω και τρίχα στο πόδι και στο στήθος και στη κοιλιά λίγο. Ευτυχώς πλάτη δεν έχω βγάλει ακόμα αλλά φοβάμαι ότι ίσως βγάλω.
American Economist
Επιφανές μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Κατά τα άλλα, οι τρίχες στα πόδια των ανδρών δεν είναι αντιαισθητικές. Απαρατήρητες θα έλεγα...
Αντίθετα οι γυναίκες, καλώς ή κακώς, δεν μπορούν να βγουν έξω με την τριχα κάγκελο στα πόδια τους χωρίς να αποτελέσουν αντικείμενο σχολίων.
(Μιλάω για τα πόδια γιατί είναι οι τρίχες του σώματος, τώρα το καλοκαίρι ειδικά, που φαίνονται δημοσίως... Σε άλλα πιο απόκρυφα μέρη είναι και ανάλογα με τον/την παρτενέρ

Guest 209912
Επισκέπτης

Θεωρώ περισσότερο ενοχλητικές τις τρίχες στα γεννητικά όργανα ή στις μασχάλες παρά στα πόδια. Απλά ας είμαστε λίγο πιο ειλικρινείς. Πουλάει ο αμερικανισμός. Αύριο που η κόρη της Μαντόνας, θα βγάλει το γατάκι της φουλ στην τρίχα, θα πέσουν όλες να μας πείσουν ότι η νέα μόδα, για λόγους υγείας, κοινωνιολογίας, πολιτικής, cosmopolitan,... είναι τριχωτό. Οι λαοί χορεύουν πλέον όπως βαράνε τα ντέφια του marketing. Καλούς χορούς να έχουμε.
Οι γυναίκες ανέκαθεν αποτριχώνονταν, δεν είναι θέμα ούτε μάρκετινγκ ούτε αμερικανιάς. Σε όλες τις εποχές οι αριστοκράτισσες ήταν άτριχες και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που θεωρούνταν τόσο ελκυστικές. Οι κοινές γυναίκες απλά δεν είχαν τα μέσα να αποτριχώνονται ή να καλλωπίζονται σε τέτοιο βαθμό τότε, ενώ σήμερα όλες τα έχουν. Το ίδιο ισχύει για το make up, τα ωραία ρούχα κ.ο.κ.
Σε μερικούς άνδρες ακόμη και η τρίχα στο πόδι, η πλέον κλασική, δεν πηγαίνει καθόλουΕίναι σαν να έχουν κάνει μπούκλες στα πόδια or sth
Χάλια-χάλια...
Η τρίχα μπούκλα είναι τελείως αντιαισθητική. Η λύση βέβαια είναι παρά πολύ απλή. Την τριμάρεις με μηχανή.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Η τρίχα μπούκλα είναι τελείως αντιαισθητική. Η λύση βέβαια είναι παρά πολύ απλή. Την τριμάρεις με μηχανή.
Η δικιά μου ειναι ελκυστική.
American Economist
Επιφανές μέλος

panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμενα παιδιά δεν μου άρεσαν οι τρίχες στα πόδια.
Ενταξει μας το εχεις ξαναπει
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Η δικιά μου ειναι ελκυστική.
Mine's better.
nPb
Επιφανές μέλος

Εμενα παιδιά δεν μου άρεσαν οι τρίχες στα πόδια.
Το γνωρίζουμε.
American Economist
Επιφανές μέλος

panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπράβο αν θέλεις μην διαβάζεις το σχόλια μου.
Ξαναγραψτο αλλη μια να το εμπεδωσουμε
American Economist
Επιφανές μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Δεν θα ξοδέψω τον χρόνο μου για να σου απαντήσω , αν θέλεις να κοροϊδέψεις κάποιον λάθος άτομο βρήκες .
Μην αρπάζεσαι ρε άνθρωπε, θα κάνεις ρυτίδες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magigi
- Alessandra Eliza
- Mary06
- qwertyuiop
- George_dr
- Nick0007
- Εριφύλη
- charmander
- iminspain
- _Aggelos123
- Jocaste
- Alexia1
- EiriniS20
- Georgia110
- harry akritas
- Memetchi
- Slytherin
- igeorgeoikonomo
- Vold
- TonyMontanaEse
- Φινεύς
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- nucomer
- hirasawayui
- Κορώνα
- Johnman97
- Γιώργος - Κόρινθος
- Stelios725
- Makis7
- jul25
- Manolo165
- SlimShady
- giorgosp97
- J.Cameron
- Viedo
- Xristinaqui
- kiyoshi
- panagiotis econ
- Γιουγκοσλαβος
- sofia.kp
- diamag
- χημεια4λαιφ
- Steffie88
- No name
- Μάρκος Βασίλης
- Στεφανος56
- jimis2001
- Rene2004
- jj!
- Stroka
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Idontknoww
- Intruder1
- Athens2002
- Pharmacist01
- Bgpanos
- ΘανάσοςG4
- American Economist
- Meow
- Monster Hunter
- KaterinaL
- Dimitris2001
- KingOfPop
- Prak
- St11
- luisnazariodelima
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.