American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν θα ξοδέψω τον χρόνο μου για να σου απαντήσω , αν θέλεις να κοροϊδέψεις κάποιον λάθος άτομο βρήκες .
Μην ξοδευεις τον χρονο σου για τριχες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mhtrogoal
Πολύ δραστήριο μέλος

ή τουλαχιστον εμεις στο χαντμπολ ετσι λεμε :p
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Ενώ αν γυρίσει η τρίχα δεν γίνονται μολύνσεις, ας πούμε![]()
Ο εφιάλτης μου όταν ξυρίζομαι στην ευαίσθητη περιοχή

DarthFederer
Διάσημο μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Αρπαζομαι γιατί δεν μπορώ τα άτομα που κοροειδευουν ενώ είναι για γέλια από μόνοι τους.
Πολυ ευεξαπτος εισαι.
American Economist
Επιφανές μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AthAthina
Νεοφερμένο μέλος

Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος

Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος

Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμένα μου αρεσει το ξυρισμένο ή τριμαρισμένο.....η πολύ τρίχα δεν μου αρέσει καθόλου ....
Στο πρόσωπο αναφέρεσαι να υποθέσω και όχι στα πόδια ;

Εγώ ούτε καν στο πρόσωπο ξυρίζομαι.Απλά τα τριμάρω με την μηχανή στα 6 mm ή 9 mm ή 12 mm ανάλογα την διάθεση.
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι στο σώμα γενικά και στο πρόσωπο και ατα πόδιαΣτο πρόσωπο αναφέρεσαι να υποθέσω και όχι στα πόδια ;
Εγώ ούτε καν στο πρόσωπο ξυρίζομαι.Απλά τα τριμάρω με την μηχανή στα 6 mm ή 9 mm ή 12 mm ανάλογα την διάθεση.
nPb
Επιφανές μέλος

Viedo
Διάσημο μέλος

Βέβαια, ορισμένα μέρη του σώματος, καλύτερα να μην έχουν

nPb
Επιφανές μέλος

Από το να είναι κάκτος ο άλλος όταν τον αγγίζεις λόγω αγριεμένης τρίχας, μετά το ξυράφι, καλύτερα να έχει τρίχες. Σε φυσιολογικό επίπεδο, όχι Αμαζόνιος...
Βέβαια, ορισμένα μέρη του σώματος, καλύτερα να μην έχουν![]()
από το υποχρεωτικό μάθημα εξέτασης Βιολογία Γενικής Παιδείας Γ' Λυκείου για τις πανελλήνιεζζζ θυμάμαι ότι κάναμε κάτι περί ομοιόστασης και ότι οι τρίχες παίζουν τον ρόλο της "θερμοστατικής" ισορροπίας του σώματος... έτσι έλεγε το βιβλίο
Viedo
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magigi
- Alessandra Eliza
- Mary06
- qwertyuiop
- George_dr
- Nick0007
- Εριφύλη
- charmander
- iminspain
- _Aggelos123
- Jocaste
- Alexia1
- EiriniS20
- Georgia110
- harry akritas
- Memetchi
- Slytherin
- igeorgeoikonomo
- Vold
- TonyMontanaEse
- Φινεύς
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- nucomer
- hirasawayui
- Κορώνα
- Johnman97
- Γιώργος - Κόρινθος
- Stelios725
- Makis7
- jul25
- Manolo165
- SlimShady
- giorgosp97
- J.Cameron
- Viedo
- Xristinaqui
- kiyoshi
- panagiotis econ
- Γιουγκοσλαβος
- sofia.kp
- diamag
- χημεια4λαιφ
- Steffie88
- No name
- Μάρκος Βασίλης
- Στεφανος56
- jimis2001
- Rene2004
- jj!
- Stroka
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Idontknoww
- Intruder1
- Athens2002
- Pharmacist01
- Bgpanos
- ΘανάσοςG4
- American Economist
- Meow
- Monster Hunter
- KaterinaL
- Dimitris2001
- KingOfPop
- Prak
- St11
- luisnazariodelima
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.